Cear vs Shade

Go down

default Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 23, 2014 12:21 pm

Újabb nap, amit a virtuális Nappal kezdhetek. Lassacskán már hozzászokok, ahhoz a kis millió pixelhez ami egyszerre változik a tudatomban és stimulálja. Nem tudom mióta vagyok játékban, de egy dolgot még mindig nem gyakoroltam be. Ez a harc. Pont egy harci játékban nem tudok elég jól harcolni, kicsit nevetséges. Reggel az első gondolatom annyi volt, hogy harcolni akarok valakivel, mindegy mekkora a szintje, csak tudjam, hogy hogyan is megy ez. Elindultam, a városban, vagy a fél várost körbe kérdeztem, hogy lenne-e kedve harcolni. Nem leges válaszok, „más/jobb dolgom van” is. Egy kicsit letört. A másik felétől pedig segítséget kértem, hátha tudnak olyan helyről, ahol tudok harcolni. Mindenki az Aréna nevű helyet hangoztatta. Nem ismertem, soha nem hallottam róla. Ismét kérdezgettem, hogy tudjam, hol is van. Válasznak csak „nem tudom”, „valahol” jutott, az utolsó ember adott egy eddiginél kisebb területet. Az „itt” legalábbis hasznos, ha a Kezdetek Városát értette alatta. Elindultam megkeresni. A város nagy volt, és reméltem, hogy az épület is nagy, mert mégis csak könnyebb észrevenni mintha egy kunyhó szerűség lenne. Igyekeztem figyelni mindent, megnézni minden épületet, hátha észreveszem az Arénát.
- Sok ember, nagy épület. Ezt kell keresnem.- dörmögtem az orrom alatt, miközben, még mindig erősen koncentráltam, hogy megtaláljam. Találtam is valami hasonlót, bár nem olyan volt mint amit elképzeltem, de a semminél több volt. Reménykedtem, hogy találok olyan játékost aki hajlandó lesz egy hozzám hasonló -jelenleg még noob- játékossal harcolni. Valószínűleg igen, mégis csak könnyebb menet vagyok, mint egy tapasztaltabb ember. Az első emberhez mentem, akit magamhoz hasonlóan egyedül láttam.
- Bocs, meg tudnál tanítani ennek az izének a használatára? Mármint az Arénázásra. Még kezdő vagyok.- mondtam a fiúnak. Reménykedtem, hogy benne van.

Infók:
Szint: 7
Élet: 8 (40hp+2 páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7+1 (sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 5
Páncél: 2

1x Kis potion


A hozzászólást Shade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 29, 2014 6:10 pm-kor.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Vas. Nov. 23, 2014 2:27 pm

Sosem gondoltam volna, hogy így fognak a dolgok történni. Nem elég, hogy az aréna toplistáján is elég kiemelkedő helyezést sikerült elérnem, de még az Artes céhvezérével lefolytatott beszélgetés is teljesen feltüzelt. Szinte semmi se vehette volna el a jó hangulatomat. Ilyen hangulatban még egy aréna vereség sem lombozhatna le igazán. Igaz, hogy most éppen az Artes tagjait kéne hajkurásznom, de azt hagyom egy kicsit későbbre, hisz Anat sosem mondta, hogy most azonnal fel kéne keresnem az összes Artes tagot. Addig persze nem tudom mi lesz a megállapodásunkkal, de nem hiszem hogy sokat problémázna azért, ha nem az az első dolgom, hogy mindenkit felkeressek a listáról. Egyébként se hinném, hogy olyan gyorsan találkoznék velük.
Elindultam szép csendesen az aréna irányába, és azon gondolkoztam vajon most, hogy fog kiderülni az ellenfelem, hiszen eddig leginkább az ellenfél talált rám, amikor szüksége volt valakire, aki ellen küzdeni akar.
Nem kellett sokat várnom, és már jött is a következő ellenfél jelölt.
Így téblábolok egy darabig, mikor odajön hozzám egy srác, és azt szeretné, ha segítenék neki az aréna betanulásában.
Még valaki, aki eddig még nem használta ki az aréna által nyújtott előnyöket. Nem értem mért nem vették észre eddig még, hogy mekkora lehetőségek vannak elrejtve a Kezdetek Városában.
-Persze segíthetek. Kezdjük ott. hogy mennyit is tudsz erről a helyről? Mármint az arénáról.

Szívesen segítek, csak tudnom kell, hogy mire építkezhetek.
És ha válaszol már tudom is hogy vajon mennyire ismerheti az itteni rendszert.
Cearso (5. szint):

PontokPontozásFelszerelés
Élet9 
Fegyverkezelés7+18
Erő/Irányítás2/6-/+1
Kitartás1 
Gyorsaság6+2
Speciális képesség4+1
Páncél +8
hp:45 p:8 közelharci sebzés:1 távolsági sebzés: 8
A Sietős (+1 irányítás +4 fegyverkezelés, a felajzáskor egy illúzió nyilat lő ki, ami megegyezik a használt nyíllal, de csak tizedannyit sebez, lefelé kerekítve)
nem használok se potit, se kristályt

adatok:

lopakodás bónusz miatt Cear kezd
mindenki körönként egyszer támad
Cear 1-es és koponya mellett nem talál, minden más esetben talál
Shade-nek sikeres találathoz 4-et, /íjász kasztbónusz miatt 5-öt/ kell dobnia.
Cear-nak és Shade-nek is 3-at kell dobni sikeres képihasználathoz.


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 25, 2014 1:35 pm-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 23, 2014 4:36 pm

A reményeim megvalósultak. A fiú elfogadta, hogy tanít, és már intézte is hozzám a kérdés, a tájékozottságomról.
- Semmit, a létezésén kívül.- mondtam őszintén, ennél rövidebben és gyorsabban nem tudtam volna megfogalmazni. Szerettem volna belekezdeni, minél előbb. Izgatott és feszült voltam, mikor elindultunk. Közelebb érve egy ajtót láttam.
~ Aha, talán azon kell bemenni, a harctérre.~ gondoltam magamban, minden egyes új információ adagot igyekeztem a fejembe vésni. Ez vicces volt, mivel játék közben jobban tudtam figyelni és koncentrálni, mint az iskolai környezetben, ahol elméletileg jobban kellene tudnom figyelni. Na, mindegy. A lényeg az, hogy harcolni fogok. Annyira örültem a harcnak, hogy egy kicsit el is vigyorodtam. Az ajtóhoz érve a fiú besétált előttem, én pedig utána siettem. Mikor beléptünk egy kolosszeum kinézetű pálya tárult a szemeim elé. Bámulatos, hogy a mai technika mire képes. Pár pillanatra a lélegzetem is elállt tőle. Nem igazán figyeltem másra, csak igyekeztem megjegyezni a pálya textúráját. Remélem, hogy a leendő tanítóm nem kezdett el beszélni, mert nem hallom. Hát igen, a figyelmem képes volt néha elszállni, amolyan „Jé, egy pillangó.” módon, de tényleg ritka volt. Miután befejeztem a nem kicsit látványos nézelődést visszafordultam a fiúhoz.
- Bocsi, tényleg kezdő vagyok. Még nem láttam belülről, és meglepett, hogy milyen nagy.- szabadkoztam a fiúnak. Lehúztam a menüt, majd lehívtam az egyik késemet, majd megpróbáltam vele némi bűvészmutatványt csinálni, de mivel ügyetlen voltam leejttettem. Nem tudtam, hogy elkezdődött-e a harc, vagy sem. A késemért nyúltam, gondoltam annyira nem vagyok ügyetlen, hogy megfogni ne tudjam. Felvettem, majd tovább figyeltem a fiúra. Éreztem magamon, hogy egy kicsit többet tudok már, mint múltkor.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Hétf. Nov. 24, 2014 11:54 am

Olyan jó érzés amikor egy kezdő szemében látod a megkönnyebbülés szikráját, amikor útjába téved az első ember, aki hajlandó nekik segíteni. Most már értem, hogy miért szeret Shu-chan annyira segíteni a rászorulóknak.
-Az nem túl sok. Küzdeni legalább tudsz?
Tehát mondhatni mindent az elejéről kell kezdenünk.
Bemegyek az arénába és a srác is követ, mikor beléptünk, majd elállt a lélegzete az aréna nagyságától.
-És még nem láttál mindent. Az a legjobb az egészben, hogy akár hanyadszor jövök be mindig sikerül valamivel meglepnie az arénának, mintha érezné, hogy mire van szüksége az embernek.
Persze ez is a jól megírt program része volt, de nem igazán tudnám ezt elmagyarázni egy olyan embernek, aki most látja életében először az arénát.
-Várj megmutatom.
A következő pillanatban néhány kőszikla emelkedett ki a földből. Éppen csak akkorák, hogy az ember elbújhasson mögöttük, vagy akár fel is mászhasson rájuk.
-A küzdelem szabályai igen csak egyszerűek. Alapesetben a gyorsaságunk dönt arról, hogy ki kezd, és hogy hányszor támadhat. Kivételt képez, ha valamelyikünknek olyan lopakodása van, amit a másik nem észlel. Van lopakodás vagy észlelés jártasságod? Ha nincs akkor engedd meg, hogy elkezdjem a küzdelmet.
Elindulok a kősziklákhoz, és elbújok mögéjük. Ezután kapcsolom be a lopakodást, és szerelem fel az íjamat egy időben.
Valószínűleg arra számíthat, hogy arról fogok támadni, ahol eltűntem, de én emiatt teszek egy negyed kört az óramutató járásával megegyező irányba, majd felugrok a következő szikla tetejére és onnan lövök egyet a srác felé.

/pls, ne irányítsd a karimat, nem valószínű, hogy egy bemutatkozás nélkül bement volna, főleg nem az ellenfél előtt./

/egy támadás ha talál, akkor (8+5(lopakodás bónusz)+1(illúziónyíl)=)14 sebzés, ha nem akkor csak 1 (az illúziónyíl mindenképp talál)/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 24, 2014 11:54 am

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Szomb. Nov. 29, 2014 5:37 pm

Hihetetlen amit a srác művelt. Csupán az akaratával átszerkesztette a tájat, a szemem előtt idézett kősziklákat a harctérre. Ez nagyon tetszett, nem tudtam volna megmagyarázni, hogy miért, de elkezdtem fantáziálni. Mi mindent lehetne csinálni azért, hogy legközelebb, a saját hasznomra fordítsam ezt a tulajdonságot. Miután elkezdte magyarázni a szabályokat, visszatértem a földre, és figyeltem. A küzdelem szabályai, észlelés, lopakodás, jártasságok. A szavakat igyekeztem, minél mélyebben beégetni a memóriámba. Lett volna, hozzá még egy kérdésem, de akkor már elindult az egyik méretes kőszikla felé.
-Mik azok a jártasságok?- dörmögtem a kérdést az orrom alatt, de úgy tűnt, hogy nem hallja, szóval nem erőltettem. Előhúztam a másik késemet, és vártam. Fogalmam sem volt arról, hogy mihez kellene kezdenem. Vártam, hogy elkezdje. A következő pillanatban. Valami eltalált, úgy értem megsebzett, vagy mifene. Furcsa érzés volt, nem fájt annyira amennyire gondoltam, sőt egyáltalán nem fájt, csak láttam, de érezni nem éreztem. Láttam ahogy az életcsíkom egy kicsit csökken, az üres állapot felé. Ez azt jelenti, hogy elkezdődött? Biztosan, máskülönben nem csökkenne az életem. Kicsit körül néztem, és megláttam a sziklán a srácot a sziklán. Vajon, hogy fogom onnan elérni? Valószínűleg nem ugrok akkorát, hogy feljussak, és ha fel is másznék, akkor is lerugdoshatna –legalábbis a magam helyében lerugdosnám azt, aki meg akar sebezni-. Kicsit értetlenül pislogtam, nem tudtam mit csináljak.
-Gyere le onnan, csaló!- ordítottam teli torokból, a fiú felé, miközben ráztam a késeimet. Nem tudtam, hogy tudnék a magam ki késeivel bármi kárt tenni, innen, vagy a szikla alól. Már előre megtippeltem a vereségemet, miközben kétségbeesetten azon vagyok, hogy felmásszak a sziklán. Egy kicsit szánalmas volt, hogy nem tudok mit kezdeni a problémával, de elindultam a túlméretezett kavicshoz. A menetelés közben, eszembe jutott, hogy van valami képességnek nevezett dolgom, amit valamikor láttam a menüben. Lehúztam menüt és elkezdtem keresni. Pár másodperces, intenzív ujjedzés után végre rábukkantam. Elkezdtem böködni, nem történt semmi. Kimondtam a nevét, nem történt semmi. Ránéztem a sziklán álldogáló srácra, kicsit zavarban voltam. Újra elkezdtem böködni, miközben a srácot néztem, még a képesség nevét is kimondtam. Aztán valami történt. Legalábbis a képesség, elkezdett visszatöltést jelezni. Talán sikerült aktiválni a képességet? Éljen! \o/


Élet: 28 hp
Páncél: 0

//Cearso sebzett 14-et. Shade képességet használ, találat esetén 5-öt sebez.//


A hozzászólást Shade összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 29, 2014 6:08 pm-kor.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 29, 2014 5:37 pm

The member 'Shade' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Szomb. Nov. 29, 2014 6:54 pm

-Ezek szerint nem csak az arénával ismerkedsz, hanem magát a játékot is csak most kezded el megismerni?
Különös, én az öcsém révén már tudtam a jártasságok többségéről, hogy mit is tud, amikor bekerültem a játékba. Igaz a két év letargikus kihagyás alatt nem igazán foglalkoztam velük, de amikor visszatértem a sokkos állapotból egyből tudtam, hogy nagyjából melyik azok ajártasságok, amivel a legtöbbet érhetek el. Mondjuk a négyes korlát azért eléggé leszűkíti a lehetőségeket.
-Nos a jártasságok olyan dolgok amik megkönnyítik a benti életed.
Kezdem az okítást.
-Háromféle jártasságot különböztetünk meg. Vannak az elsődleges jártasságok, amik különféle bónuszokat adnak, amik egyes küldetéseken, vagy párbajokon előnyöket adhatnak, erre az egyik példa a lopakodás.

A második fajta a másodlagos jártasság, ez arra való, hogy különféle nyersanyagokat találj, vagy recepteket fedezz fel, amikkel később üzletelhetsz, vagy a recepteket felhasználhatod arra, hogy ezekből különféle itemeket készíthess, és ezeket használhatod később, vagy akár el is adhatod őket.

A harmadik csoportra meg ezekből már magad is rájöhetsz, hogy mik lehetnek, ezek a harmadlagos jártasságok. Ezek mindenkinek vannak, és gyakorlással fejlődnek.

A korlátokról nem is beszéltem eddig, amíg a harmadlagos jártasságaidból akárhány lehet, addig az elsődleges és a másodlagos jártasságok száma meg van kötve. Az elsőből maximum négyet, a másikból maximum kettőt használhatsz.
Ezek után elmegyek a sziklákhoz, és a magasból kiálltok neki vissza.
-Ha nem tetszik akkor mássz utánam. Razz
És a támadásom után már jön is a meglepetése, és a semmiből már jön is a támadás. Vagyis nem is támad, hanem csak mondogat mindenféle dolgokat, amire egy keveset mintha sebeződtem volna.
-Én a helyedben azért támadtam is volna.
De ha nem támadt, akkor ki is használom az alkalmat, én is elhasználom a képimet, és támadok.
Három íjat ajzok fel a fegyveremre és mindegyiket az ellenfelemre célzom.

hp: 45 páncél: 3
/minden 3 vagy nagyobb után 4-es sbzés /az illúziónyil nullát sebez//

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 29, 2014 6:54 pm

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 30, 2014 3:55 pm

A fiú, mégis hallotta a kérdésem, és készségesen válaszolt is rá. Meg kell mondjam, nagyon rendes volt tőle. Sok információ, tömören, nagyon örültem ennek a fogalmazás típusnak.
~Elsődleges jártasság, bónuszok a küldetéseken és a párbajokon. Az talán az, ami miatt ő támadott először? Az a lopakodás micsoda. Jól hangzik. Másodlagos jártasságok? Nyersanyagszerzés és item gyártás? Akkor a SAO-ban lényegében ez a crafting. Harmadlagos, érdekesnek tűnnek, de nem úgy hangzanak, mintha különösebb jelentőségük lenne.
Tehát... ha jártasságot akarnék szerezni, akkor talán a craftossal kellene kezdenem, hogy tudjak pénzt szerezni, minden másra. Oké, ez így jó tervnek tűnik.~
gondolkodtam magamban, miközben a jártasságokról mesélt, arról a szikláról. Kicsit olyan érzésem volt a szintkülönbség miatt, mint ha fölöttem állna, ami valószínűleg igaz is volt. Tudásban és tapasztalatban mindenképpen. Aztán a kiáltásom után visszaordította, hogy másszak utána. Biztos erre is van valami jártasság. Talán. Ugye van?
Elindultam a sziklák felé, közben elraktam a késeimet, a textúra-nadrágom textúra-övére rögzített ingyen fegyver tokba, kis tesztel kipróbáltam, hogy kiesik-e. Nem, nem esett, emiatt akkor nem kell aggódnom. Megindultam felfele a sziklafalon, kicsit könnyebb volt, mint vártam. Biztos Kayaba rakta be a segítséget. Miközben másztam láttam, hogy az élet csíkom hirtelen csökkenni kezd. Két nyíl talált el hirtelenjében, a harmadikat a hajamnál éreztem elsuhanni. Még így is lő rám, a flancos kis íjával. Többet nem lőtt rám, talán hagyott felmászni. Fönt elindultam felé. Most próbáltam ki először a gyorsaság pontjaimat és nagy reményeket fűztem hozzájuk, már amekkorát tudtam. Előkaptam a két kést és igyekeztem, ha nem is túl szép mozdulatokkal, de eltalálni.

Élet: 20hp
Páncél: 0

//Cearso 8-at sebzett. Shade 2-szer próbálkozik támadással (1 találat: 4 sebzés; 2 esetén: 8 ). 5-ös vagy 6-os dobás esetén találok.//


A hozzászólást Shade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 30, 2014 3:57 pm-kor.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 30, 2014 3:55 pm

The member 'Shade' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Hétf. Dec. 01, 2014 2:26 pm

Szóval árnyharcos, azért kíváncsi vagyok, hogy neki is akkora sebzése van, mint Atoru-nak, de nincs kedvem most ezeket letesztelni.
Vajon min gondolkozik annyit, amiért ne ön már ide?
Ahogy mászik felfele a sziklán a háromból legalább két támadásom szépen eltalálta, és a harmadik se túl sokon múlt. No sebaj, legközelebb majd pontosabban fogok célozni, de tényleg.
Gyors, nagyon gyors, alig tudok kitárni a támadásai elöl, de valahogy mégiscsak sikerül. Biztos nagy szerepe lehetett ebben a kasztbónuszomnak is, ami lehetővé teszi hogy könnyebben ki tudjak térni az ilyen gyors támadások elöl is. És mindenki azt hiszi, hogy az íjász egy teljesen haszontalan kaszt. Ez a küzdelem bebizonyítja nekik, hogy egy hatalmasat tévedtek. Persze a pontos találataimnak is megvan a maga csekélyke ára. Nem támadhatok olyan intenzitással, mint ahogy a többiek teszik ezt, de ez engem nem igazán zavar. Amíg a támadások sűrűsége nem lesz egyenesen arányos az ellenfél találati esélyével, addig nem igazán kell foglalkoznom a többi dologgal.
Az egész csak egy egyszerű matek, amire az egész játék alapjaiban épül. Ha ezt az egy tételt észreveszed, akkor onnantól kezdve az egész játék leegyszerűsödik neked helyes és helytelen döntésekre. Illetve olyan döntésekké amik segíthetnek és olyanokká amik hátráltatnak. Már csak azt kell eldöntened, hogy mik a céljaid. Persze ha nincsenek céljaid, akkor azt nem húzhatja keresztbe semmilyen ócska számítás.
Érzem, hogy kezd fogyni az energiám, ezért most inkább nem támadok és jobban a védelemre koncentrálok.
Talán nem veszi észre, hogy a fáradtságom miatt nem támadok, és ez megtörheti a támadásai lendületét.
/pihikör/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 07, 2014 4:18 pm

Shade holnap 14:26-ig írhat.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Vas. Dec. 07, 2014 4:58 pm

//Bocsi, nem volt időm posztot írni. Neutral//

Végre felkerültem az ő „szintjére”, mármint magasságban. A két támadásomból egyik sem talált. Nagyon peches vagyok, sőt inkább béna. Tovább rohantam utána, és kétségbeesetten próbálkoztam a támadással. Vajon miért nem találtam? Nagy a különbség a pontosságunk között, vagy valami kasztos dolog amit a ranged-ek tudnak csak? Lehet, hogy kétszer tudok támadni, de az hogyha nem találok egyikkel sem nem javít a helyzetemen. Rá kellene majd feküdnöm a pontosságra, mert ez így szörnyű. Rohantam utána, és támadtam, ha jobban belegondolok akkor egy ilyen játékban ez jó stratégia lehet a távolsági kasztok ellen. Megijednek, visszakoznak, elfelejthetnek lőni, és közben folyamatosan nyomás alatt vannak. Ez jó ötlet.
~Akkor mostantól, valahogy így nézhet majd ki az Íjász izé elleni harc. Képesség, roham, roham!~ gondoltam, miközben tovább üldöztem a srácot. Tényleg, egyébként miért nem próbált meg megint támadni, ha csak mozog összevissza akkor nem tud sebezni, és a végtelenségig húzza a harcot. Most hogy így belegondolok, hirtelen nyithatna teret kettőnk között és belém lőhetne. Lehet, hogy az a „stratégia” amit kitaláltam, így hirtelen, mégsem olyan jó? Fene se tudja, majd gondolkodom később rajta. Az ellenfelemre kellett koncentrálnom, nem pedig terv ötletre. Tovább kergettem.
-Ne ugráljál már! Iszonyat idegesítő!- mondtam dühösen, a fiú után ugorva. Lehet, hogy nem ezt a kasztot kellett volna választanom. A mozdulataim sem a legszebbek hozzá, nem tudok jól bánni a két kis pengével, a fegyverem is nagyon rövid, és a sebzésem sem a legnagyobb. Azt sem tudom, hogy hogyan tudnék innen győzni.
-Áááááááááh!- ordítottam teli torokból, majd megint meglendítettem a kezeimet, bár ez már majdnem egy időben történt, egy kicsit sem szép, fölülről indított X alakban.

Élet: 20hp

//Shade két támadást indít a fölül leírt módon (X alakban, fölülről indítva, a kések keresztvasa a hüvelyk és mutató ujjai közelében vannak).//

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Vas. Dec. 07, 2014 5:36 pm

dobás?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Shade on Vas. Dec. 07, 2014 6:37 pm

Bocs. -.-

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 07, 2014 6:37 pm

The member 'Shade' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Cearso on Kedd Dec. 09, 2014 2:32 pm

/no problem/
Sikerült végre felmásznia. Bár nem értem mi olyan nehéz ebben a feladatban, hiszen nekem a másodperc törtrésze alatt sikerült. Pedig még akrobatikám sincsen.
-Mi ebben az idegesítő?
Sikerül ismét elugranom a támadása elöl.
-Kezdő létedre elég jók a mozdulataid.
Dicsérem meg a mozdulatot
-Már csak arra kéne törekedned, hogy találj is velük.
Ha nem ellenem állt volna ki, és nem lennék íjász, akkor talán már biztosan eltalálta volna az ellenfelét már jó párszor. De pechjére pont engem talált meg miközben egy ellenfelet keresett.
-Ha legközelebb is ilyen problémáid lennének tanácsolom, hogy rakj majd a fegyverkezelésedre. Csak azért nem mondom, hogy most azonnal, mert nekem a szintemhez képest elég magasan van a kitérési esélyem.
-Ja, nem beszéltem még a statokról, pedig azok nagyon fontos részei a játéknak. A legtöbb kaszt általában hat statra oszthatja szét a pontjait. És van egy plusz ami csak az állatidomároknak, és az íjászoknak van, ez pedig mindkettő kasztnál egy második féle sebzésként mutatkozik meg. De maradjunk azoknál, amik számodra is érdekesek lehetnek. Ez pedig az élet, az erő, a kitartás, a speciális képesség, a gyorsaság és a fegyverkezelés. Ezekből szerintem az élet, az erő, és a gyorsaság eléggé triviális, hogy hogyan működnek, de ha akarod ezt is elmagyarázhatom. A kitartás az arra való, hogy minél tovább bírd a küzdelmet pihenés nélkül. A speciális képesség azt mutatja milyen ügyesen bánsz a képességeddel, minél magasabb annál gyakrabban tudod ezeket használni. A fegyverkezelés meg azt mutatja meg milyen jól bánsz a fegyvereddel, és ez minél magasabb, az ellenfél annál kisebb eséllyel talál el.
-Ja és még valami.
Húzom fel az íjamat.
-Annál nagyobb eséllyel is találod el.
É
s inditottam a támadást, egy biztos távolságból.

Ha talál 9, ha nem, akkor 1 sebzés

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 09, 2014 2:32 pm

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19, 2014 5:36 pm

Shade nem írt időben így kiesett. Jutalmat csak Cearso kap. Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 02. 09-én küzdhettek meg.

Cearso jutalma: 30 exp, 80 arany

Pontok:

Cearso +120 pont
Shade -50 pont
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cear vs Shade

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.