Hot pink..

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Nov. 26, 2014 12:42 am

Nem értem, nem értem egyszerűen. Nem enged írni, mi lehet ez? És az ajtó, egyszerűen, bezárult. Belülről ütöm, még párszor bele is rúgtam, de csak az ismerős lila üzenet, hogy sebezhetetlen tárgy. Nem értem. Sokaid alkalommal püföltem az ajtót, de nem enged, még a szezám tárulj parancsra sem. Vagy az oly egyszerűre, mint a tárulj, nyílj meg és a többi.
Lávatulipánnal való kísérletem, eredménye eddig borzalmas. Nem tudom, hogy megint elszáműzött-e valahova az elixir, vagy csak képzelem az egészet, és közben a testem alszik. De nem enged írni neki sem és neki sem. Se Nionak, se Channak, miért?
Leguggoltam és nekidőltem háttal az ajtónak. Viszont ki kell jussak, hisz lángol a labor. A tűz lassan kúszott fel a szemben lévő falon és pixelezte el útjában jegyzeteim.
- A munkám.. - nyújtottam ki lábam a lépcsőfokokon és huppantam le fenekemre. Úgy látszik ez lesz a lassú tehetetlenség, és szakaszos kétségbeesés első lépcső foka. Ahogy lombikról-lombikra terjed a tűz és emészti el maga mögött a tárgyakat, furcsa a bútorokat mégis egyben hagyja.
De mégis hogyan jutottam el idáig? Temettem fejem két tenyerembe. Lehunytam szemeim és újra láttam magam előtt, lávatulipán meg faenó ág és vörös gomba. Tizenkilenc darab mindegyikből. Talán a lávatulipánból túl sokat adtam hozzá. Legutóbb a tizenhatdarabbal és Nihil levéllel is érdekesség született, de az inkább ciki volt, mint veszélyes. Veszélyes.. mégis miért csinálom ezt? Hisz Anatole-al túl megyünk már minden célon, egyre nagyobb a kereslet és a piac is bővül, de benne van az emberekben itt, is, hogy szerezni valami újat. Drogot akarnak, vagy kiutat a helyről? Esetleg hihetetlenül erősek lenni, vagy pótolni egy hiányzó adottságuk? Miért van erre szükség, egyáltalán miért fogtam ebbe bele? Heverészhetnék valahol kint az erdőben és legjobb esetben, Nio válla támasztaná mellkasom és beszélgetnénk a fűben, vagy akár itt bent a városban, hisz annyi lehetőség van. Nekem meg miért pont itt kell elégjek, miért, miért?
- Wháá - fakadtam ki és felnéztem a tűz jelenlegi állására. Valahogy nem akart apadni, pedig itt alig kaphat oxigént, ha ez úgy működik, mint való életben._________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Csüt. Nov. 27, 2014 11:58 pm

Szóval... itt volt az ideje tennem egy kört a nagyobb bájitalosok és kristályírók tájékán. Itt volt az ideje, mert volt egy csomó készítmény, amiből még nem szereztem be, de hasznosnak éreztem. Elsősorban T3-ban gondolkodtam, hiszen hegyekben álltak a gazok a céhház inventoryjában, de előbb mégis a T2-es készletemet akartam feltölteni, csak hogy az egyszerűbbel kezdjem. Különben is, kellettek alacsonyabb tieres cuccok a T3-hoz. A listámat nézegetve teljesen egyértelmű volt, hogy kinél kezdem a pofavizitet. Le akartam tudni a nehezét, a kellemetlent. Ha rossz szájízzel távozok valahonnan, akkor az elején legyen meg rögtön, és akkor ahogy belemerülök a számolgatásba és a rendelgetésbe másoknál, el is fogom felejteni.
Na nem mintha olyan nagyon haragudtam volna Yuichire, igazából ő is egy tapasztalat volt, egy állomás, ami segített rávezetni arra, hogy mi a problémám nekem, és hogy hol találom meg a boldogságot. Már ha nevezhetem boldogságnak, ami most körbevesz, de ez már egy másik történet, hogy Anat éppen tök furcsán viselkedik, és sem ő nem mondja el, mit rejteget, se én nem merem megkérdezni. Na mindegy. Yuichinél tartottam, merthogy azért mégse kedvelem a fickót egy ideje, és ugye nem azért, mert becsapott, hanem mert időközben kiderült róla, mekkora széltoló is. Pedig olyan jóképű, meg a haja is hosszú... tiszta gáz, hogy egy ilyen jó pasi... áh, ez a klasszikus túl szép, hogy igaz legyen esete. Elveszítettem miatta egy céhtagot, de igazából Judy távozása fájt a legkevésbé, amúgy is teljesen kivoltam a csajtól. Hallottam, hogy megalapította a céhét, ami azóta meg is szűnt. Hát na, Anat is így kezdte, csak ő valahogy képes volt mégis életet lehelni a próbálkozásába. Vannak tehetséges emberek, meg tehetségtelenek is.
Volt amúgy még egy okom arra, hogy a lófarkas srácnál tettem le az első voksom. Hallottam egy-két pletykát ugyanis spéci cuccokról, amiket csak ő gyárt, és ezekre kivételesen kíváncsi is voltam. Szóval ha sikerül esetleg túllendülni az ellenszenvemen, akkor talán még ki is faggatom Rolling Eyes Most azonban megigazítottam magamon a ruhámat, és belöktem a boltja ajtaját. Hangosan köszöntem, de az égvilágon senki nem volt bent. Remek, akkor minek van nyitva, ha nincs itt? Neutral Idióta. Körbelestem, megnézegettem pár cuccot, de közben lassan feltűnt, hogy talán nem a szomszéd üti a falat, hanem közelebbről jön a zavaró dübörgés. Fülelni kezdtem, a cicafülek most jó szolgálatot tettek. Gyorsan megtaláltam a hang forrását. Faajtó, mögötte biztos egy olyan helyiség volt, mint azén kovácsműhelyem.
- Hallod, mi lenne, ha az ajtó menüjét használnád? Tudod, ki lehet nyitni úgy is Rolling Eyes - sejtettem, hogy bezárta magát, vagy valami ilyesmi, úgyhogy átkiabáltam. Nem lehet nem meghallani a hangom ilyen távolságból. Mondjuk az se biztos, hogy ő van odaát, lehet egy tolvajt kapott el a rendszer Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jan. 21, 2015 9:26 pm

// Első sorban, köszönöm, hogy nem zárattad még, bár tudom alig van pár nap a 2 hónapig, ami ugye rengeteg idő. Nem is tudnám azt mondani ihlet hiány okozta, hisz egy ideig megvan az ihlet, utána meg jön az ami nem előre kigondolt, csak a környezetre van egy ötletem, a továbbiakban a karik elszabadulhatnak akárhogyan \o/ Másod sorban, bocsánat.

Félre sikerült kísérlet. Ez ez egy biztos. Megittam és a tűz csak kijött a számból, nem égetett, csak egyszerűen kimászott, mint valami.. teremtmény. A fal alatta szépen lilásan villog, ahogy próbálja megemészteni és eközben a rendszer pedig védekezik. Vajon áttörhető a sebezhetetlen? Dübögtem tovább még, bár azt hiszem fölös, nem fogom látni, hogy megsérül-e a fal, hamarabb ér körbe a tűz.
Az ajtó túloldaláról hang szűrődött, mire a totális kétségbe zuhanás és az utolsó pillanatok tervezése azonnal köddé vált.
- Hééé, valaki! Köszönöm! Nem tudok kijutni, mert a nyitás parancs nem működik és a kilincs sem enged. Jelszavas az ajtó, azt pedig nem engedi sem beírni sem kimondásra nem reagál, megpróbálnád kívülről? A jelszó "csatapánt". Próbáld ki légyszi, hátha neked engedne - mondtam, de nem is tudom mit várok egy látogatótól, hisz nem tudja mi a helyzet - tűz van idelent és gyorsan terjed, siess kérlek! - még nem volt rá túl nagy szükség, de feljebb húztam a lábam a lépcsőn, lassan hullámzott előre a földön is, és pár bútordarab, amit a helyiség megvásárlása után raktam bele, azok pixelszivárvány tömeget hagyva semmisültek meg. A jobb oldali falon is megindult egy tűznyaláb, ahogy útjában, terveket, amiket elővettem és éppen használtam, szintén megsemmisültek, ahogyan hozzá ért. - A lilán pulzáló tűz - suttogtam magam elé. Fenséges látványt nyújtott, ahogy a láng néhol áttetszőként előtérbe engedte a fal villogó fényeit. Viszont talán jobb, ha nem is ezzel foglalkozom, hanem felkészüljek az ugrásra, ha netalán kívülről működik. - Mi a neved? Ismerős a hangod? - próbáltam társalogni, az egyetlen személlyel, aki hallhat afelől, amit műveltem és persze, ha nem fut el, valaminek részese lesz. Ez a valami, pedig, az egyetlen életem elvesztése, vagy egy gyors futás ki a boltból és valahogy lezárni.. Talán a víz jó lesz! - Van nálad víz? Vagy ha nincs jut eszembe a pult túloldalán van szemben egy részleg, ami most üresen áll, ott bemész és hátul lesz egy folyosó, jobbra el lesz egy helyiség ahol van kút. Bár ez csak felvetés, segíts kérlek, nem akarok meghalni - kétségbeesetten mondtam. Miközben puhán ütöttem párat az ajtón, ott ahol a menü jön elő, mire az csak halovány kéken felvillant, de nem csinált semmit. Nem jó, de miért? A torkom meg miért jó? Hisz szinte most köptem tüzet.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 15, 2015 5:50 pm

Füleltem erősen, még a tenyeremet is odaillesztettem, hogy ilyen hangerősítő extra fülkagylót képezzek, és meghalljam, mitet kiabál az a srác az ajtón túlról. Merthogy srác volt, és amennyire be tudtam azonosítani, Yui-chan hangját hallottam... hát eléggé kétségbeesett formátumban. Ráncoltam a szemöldököm egy darabig, én olyanról még nem hallottam ugyanis, hogy bebugolt volna egy ajtó, annak engednie kell a tulajdonosnak.
- Csatapánt? Oké! - kiáltottam, és máris hozzáláttam, ilyen hátha összejön alapon, de jól sejtettem: mivel nem én voltam az épület, vagy akár a szoba tulajdonosa, nem engedett nekem semmit se csinálni - Nem fog menni, csak a tulajnak enged! - kiabáltam át a szitut, de azért megragadtam a kilincset és megrángattam. Probléma az volt, hogy nuku súlyemelésem van, így kirántani se tudnám az ajtót helyből, maximum annyit tehettem, hogy a teljes testsúlyommal megpróbáltam megrántani. De hát ez itt nem igazán működik, ahogy az se jött be, hogy lendületből nekiestem. Csak felvillant a lila immortal object felirat a zizegő hanghatás kíséretében.
- Én vagyok a lány, akit faképnél hagytál csak úgy Rolling Eyes - dünnyögtem magam elé, aztán felemeltem a hangom - Mirika vagyok! - mondtam most már számára is hallhatóan, majd felsóhajtottam. Ennyi bűne nem is létezhet egy pasinak, mint neki, Ren is egy köcsög, de ő legalább annyiból jobb, hogy a képembe vágja a véleményét. Aztán a lábát is. Gyűlölöm >.>
- Víz, mi? Máris jövök! - kezdtem halkan, majd fejeztem be hangosan újra, és próbáltam memorizálni, amit mondott, de egyrészt halk volt a hangja, másrészt meg gőzöm se volt a boltról, szóval az lett belőle, hogy találomra szaladgáltam egyet azon az említett részen, és egy kis idő után rátaláltam az említett kútra. Szerencsére az működött, úgyhogy cirka egy percen belül volt egy vödör vizem, amivel visszasiettem az ajtó elé. Aha, és most? Alatta öntsem át? Az hülyeség, de ha...
- Kapsz egy trade felkérést! - kiabáltam rácsapva az ajtóra, majd a menürendszer segítségével, az inventory-n keresztül próbáltam átküldeni a trade ablak segítségével.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 17, 2015 1:45 pm

Hallottam az ajtón keresztül az aktiváló szót, de az továbbra sem engedett, ahogy azonnal rápróbáltam a kilincsre. Hangtalanul köszönetet mondtam a lánynak érte, hisz megtette amit tudott, de úgy tűnik itt a vég, elégek, de legalább nem fog fájni.
- Nekem sem enged, próbáltam már és üzenet küldés is blokkolva van, szerencse, hogy erre jár.. - elcsuklott a hangom. Nem akartam se szólni, semmit sem tenni, csak menekülni az elől, ami itt folyik. Nem akarok itt meghalni, legalább a jövőért tehetném, nem aranyért. Miért is figyeltem fel arra a plakátra, miért is vagyok elég az elvárásokhoz. Bár ne lennék.
Viszont csak folytattam, a lelkem szabadulni akar, így végül segített megfejteni, azt, hogy ki lesz, aki hall rólam. Faképnél hagytam.. igen biztosan ő lesz. Hisz ő még nem tudja, háromszor futok el, mielőtt visszatérek és megcsókolom, de erre már nem fog sor kerülni, Mirika.
-Há.. - levegőt vettem, talán meghallotta, talán nem. Magyarázkodásba nem tudnék most kezdeni, még ha kissé el is terelné a figyelmem a kúszó tűzről. Viszont víz! Ez kell most!
Hallottam, ahogy léptei sebesen távolodnak, majd visszatértével, hátra néztem, az alsó lépcsőfokon "mászott fel". Elfordultam és az ajtó fa textúrájába fúrtam tekintetem.
- Próbáljuk.. igen itt a csere ablak.. - kommentáltam minden mozzanatot, viszont harmadik nyomásra sem akarta elfogadni a rendszer. Hiba nélkül működött, de a csere nem történt meg. Megpróbáltam tárgyat betenni, de úgy sem. Elutasítás gombra szimplán eltűnt az ablak.
- Köszi, azért megpróbáltuk.. - lemondóan pár könnyet ejtve visszafordultam a tűz felé - csatában sokkal jobb lett volna - sóhajtottam. Talán.. a kristály, igen az!
- Kezdetek városa főtér! - kiáltottam hangosabban, ahogy előkaptam hazatérés kristályom, de mire a szavak előtörtek, a kristály már nem volt a kezemben. Egy tűzből formálódott lándzsa viszont kiállt a falból, ami megégette a kezem. Nem fájt, de némi életerő ponttól megszabadított. Ezzel egy időben csak ennyit sikerült kinyögnöm.
- Mi a...- testem körül, mintha egy vulkán magmája forrna, hihetetlenül kényelmetlen érzést szolgáltatva, légszomj és mintha égne a bőröm. Ezután csak sötétség fogadott egy ideig.

Mirika előtt váratlan kinyílt az ajtó, ahogy hallhatta tisztán a hazaportálás szavait. A kis helyiség, nyakig tűzben volt, aminek a közepén a padlón egy örvényt láthatott, az örvény közepe sötétebb volt a legmélyebb feketénél, és belőle tűz áramlott minden irányban. Itt láthatta, ahogy Yuichi lába eltűnik. Viszont nem maradt sok ideje. Az ajtó mellől egy tűz karokat formálva, nyaka felé villant. Megszámlálhatatlanul sok tűz "kar" húzott be mindent középre, amit csak elért.


Életerő: 98/100

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Hétf. Feb. 23, 2015 7:08 pm

Néhány gombnyomás volt csak a levegőben. Ha nem lett volna előttem az áttetsző, digitális panel, akkor elég hülyén festett volna, amit csinálok, de az szerencsére itt mindenki számára látható, a testem meg nem kapálózik a kórházi ágyban, csak fekszik némán. Nem akartam tudni, mi van velem úgy egyébként, az az egy tapasztalat éppen elég volt. Majd ha egyszer kijutok innen, akkor majd megtudom. Most viszont azt szerettem volna megtudni, hogy mi a fene folyik itt? Elküldtem a vödör vizet, de nem ment át. Legalábbis gondolom. Mert Yui-chan nem hülye... annyira, hogy ne tudná kezelni a trade-ablakot, és hát nem került át hozzá a cucc, sőt, végül el is utasította, és maradt nálam. Én meg újra előhívtam, hogy legalább kéznél legyen. Megpróbáltam még egyszer betörni az ajtót, persze teljes kudarc. Azt hiszem, kifogytam az opciókból...
Már azon morfondíroztam, hogy kirohanok az utcára, hátha találok egy súlyemeléssel bíró játékost, de ekkor váratlanul mégis kitárult az ajtó. Szükség volt a gyors helyzetfelismerésemre, mert ami elém tárult, az egyszer egészen félelmetes látvány volt, másrészt meg egyből láttam, hogy veszélyben vagyok. Szóval felkaptam a vödör vizet, és támadtam vele, a felém kicsapó lángnyalábokat próbálva nyakon önteni és ezzel eloltani. Igen ám, de hol volt Yuichi? Láttam egy lábat eltűnni, és az a lyuk az minden volt, csak bizalomgerjesztő nem >.>
- Eh, hogy én mindig belekeveredek valami ilyen hülyeségbe... - sóhajtottam fel, és gondolkodás nélkül bevetettem magam a tűzvihar közepébe, a lángokat kerülgetve igyekeztem eljutni ahhoz a feketeséghez, és a fiú után menni. Hogy megérdemli-e? Remek kérdés, de itt azért nem hagyhattam. Jobb lesz, ha majd én cseszem le, és nem bízom mindenféle rejtélyes questekre az igazságszolgáltatást Razz

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Feb. 23, 2015 8:42 pm

A tűz, próbált bekebelezni, de gyorsabb voltál és hamar magadon érezhetted a pokol tüzes érintését ahogy ugrásod eredményeként zuhanni kezdtél Rolling Eyes

Érzékszerveimre akartam legutolsónak hagyatkozni, hisz akkor csak egyet éreznék, hogy a csontjaim is szenesednek. Furcsa, hogy fájdalmat nem érzek, de mégis olyan, mintha egy olvasztó kemencében forognék. Látásomat bekapcsoltam, hátha javulna a helyzet.. azonban ez nem volt ilyen könnyű. A feketeséget alig szakította meg némi vöröses szín. Egészen másképp gondoltam, ha egyszerűen elégnék, az lett volna tiszta.. hacsak.. sikerült?
Percekig gondolkoztam, míg ritkásan el-el villant előttem néhány piros folt. Megvolt a szükséges lávatulipán.. meg a vörös gomba is. Mind a negyvennyolc darab. De elrontottam, legalábbis úgy hiszem. Gondolatomba a hirtelen fényviszony változás beletörte haloványan villogó tőrét. Egészen magasan, a forró levegő egy csapásra beterítette testem, és alattam egy földrészt lávatenger szabdalt hét szabályos darabra. Fejjel előre zuhantam és pördültem egy újabb lassú körre. Kezeim kitéve, irányítottam a zuhanást , hogy megcélozzam legalább az egyik ilyen szigetet. Közben csupasz lábam láttam meg, ahogy a háttérben lángnyelvek csapnak fel. Feljebb néztem magamon és jól sejtettem. Minden leégett rólam, minden egyes ruha. Arcomba a hő hullámokban és egyre forróbban vágott, ahogy zuhanásom végéhez közeledett. Lent apró teremtmények nyüzsögtek, vagy csak a szemem káprázik, és nem tudja megszokni a mozgó lávát.. nem is tudom, melyiktől félek inkább. A haláltól, vagy attól, hogy lezuhanok? Kezeim lábaim széttártam, ha már úgyis itt lesz végem legalább lassan kenődjek szét a földön. Méltóságom minden formáját végleg elveszítve. Szemem nem mertem behunyni, még akkor sem, amikor talpam már a talajon volt.

Úgy álltam ott, mint aki megkövesedett. Szám csak enyhén kitátottam, és pár szót suttogtam el. Pislogtam egyet, majd még egyet. A forróság, amit éreztem, elviselhetetlennek mondható, még így mezítelen is, de talán az a valami...

Mikor Mirika is földet ért valamelyik szigeten, egy hang betöltötte az eget..
- Hahahaha, tiny adventurers. I welcome you in my domain! - sziszegte egy vékonyka hang. - My name is Infernus.. I know it is very rare on my fire land, and on the upper land too, so you can find here something what is close to flame and death! Hahaha.. Of course no need to thank, it would be bad if you two just fall in my lava and die so easily - hangja szinte sipítóvá vált, jól szórakozhatott.

Egy tűznyaláb elkapott és letett a földre, könnyedén, ami egyet jelent. Bejutottam a flame realm-ra az esemény igaznak bizonyult. Ezután a frost realm is menni fog, mennie kell. Megérte meghalnom, vagyis, ha az írás igaz, a realm master egy kívánságát teljesítem, akkor a jutalom.. busás lesz. Ezer arany és némi tapasztalati pont, majd négyszáz.. el sem hiszem, hogy a kutatómunka meghozta gyümölcsét. Valamint, ha igaz, amit a korábbi évekről írtak, már jártak itt.
A hangforrást keresve megmozdultam, nem törődve azzal, hogy pár opciót már korábban kikapcsolva, egészként és csupaszon ugrok. Jót tett, hogy megmozdultam, nem zizegett tovább talpam alatt a forró kőzet. Körbe fordultam, de látszólag nem volt semmi. Csak egy valaki, akin megakadt a szemem. Mirika? Rolling Eyes


Életerő: 93/100

// 5 életerő sebződést szenvedsz el, amikor földre érkezel. Egy hasonló tűz kar, fog meg és rak le egyszerűen, mint korábban, ami behúzott volna, az ebből adódó 2 életerő sebződést nem szenveded el.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 24, 2015 6:01 pm

Már a szobában is rettenetes hőség volt, és nagyon csúnyán megcsapott a meleg, ahogy berohantam, és a kezemmel a szememet takarva ugrottam egy nagyot, de ahogy bekerültem a sötét, fekete lyukba, gyakorlatilag ez az érzés megtízszereződött. Minimum. Elviselhetetlen volt a hőség, ilyet még nem is tapasztaltam sosem. A 30 fokos nyári kánikula lópikula volt ehhez képest, pedig én már azt is nehezen viseltem, de itt új szintre lépett a megsülés fogalma. Baromi rosszul éreztem magam, és már most bántam, hogy ilyen vakmerő mozzanatra szántam el magamat. Nem érte meg >.> Ráadásul a sötétben még őt se láttam, csak azt éreztem, hogy zuhanok... aztán már láttam is, mert hirtelen vége szakadt a feketeségnek. Alig bírtam kinyitni a szemem a hirtelen fényváltástól, és akkor még a melegről ne is beszéljünk, de muszáj volt valamit látnom, szóval megerőltettem magam. Hallottam, hogy a kalózok azért fedték le az egyik szemüket, hogy a sötétből kilépve is jól lássanak, szóval ezt most én is kipróbáltam, és csak az egyik szemem nyitottam ki először. Hát, hellyel-közzel bejött. Mondjuk a látványnak nem örültem. Ki örülne annak, hogy ha egy kvázi vulkánba zuhan bele éppen? Rolling Eyes Lávatenger mindenütt, kivéve pár szigetet, szóval meg is próbáltam abba az irányba kormányozni magamat, és az akrobatikám segítségével átfordítani magam, hogy ne az arcommal tompítsam a becsapódást...
Aztán ahogy közel értem a talajhoz, elkapott valami lángnyaláb, és megállította a zuhanásom. Letett a földre, a forróságban pedig kijött rajtam egy ismerős érzés, ami most egyszerre volt zavaró, de jelentett megkönnyebbülést is. Nem volt rajtam... ruha Neutral Körbenéztem, Yuichit keresve, bár most azt kívántam, hogy ne legyen itt, de itt volt. Ugyanúgy pucéran, mint én >.>
- Ne nézz ide! - ripakodtam rá, és máris eltakartam magam, mert tuti, hogy reflexből is nézelődni akar majd Rolling Eyes Volt olyan nap az életemben, amikor nem bántam volna a pillanatot, de ez már nem az volt.
- Mit hablatyol ez a hang?! - kérdeztem "kicsikét" zaklatottan, és addig is megpróbáltam megnyitni a menümet. Működött, de a felszereléseimet nem vehettem fel. Ruhát viszont igen \o/ Rögtön meg is próbáltam, de egyből pixelekre is esett a fehérnemű o.O Halkan szitkozódva húztam össze magam. Ebben a nagy melegben ez volt a lehető legkényelmetlenebb póz >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 24, 2015 8:17 pm

Mi-ri-ka?
Szinte hangja végig sem ért már mindkét kezemmel befedtem egy-egy szemem. Aztán leesett a tantusz, és mindkét kezem ágyékom elé tettem, lábaim kissé berogyasztva, de enyhén toporogva a meleg kőzeten.
- Nem nézek! - tettem fel jobb kezem, és azzal is takarva alakját a nem túl távol eső fekete földön, ami körül lassan mozogva a láva nyaldosta partjait. Bal kezemmel igyekeztem minél többet takarni ágyékomból, hisz az "Ádám kosztüm" is hiányos. Menümet lehívva néztem az opciókat.. nem volt sok választásom, a ruha megjelent lábam szárán, de hamar pixel pernye maradt csak belőle, és újra tenyeremmel próbáltam takarózni.

A hét sziget elhelyezkedés szerint, egy körül hat helyezkedett el, és egy láng kar Yuichit a Mirika melletti szigetre dobta középről. Majd a lávából előmászott a négy ember magas.. mozgó.. élő.. és huncut lángcsóva. Gonosz mosolyra húzva lángnyelvekből álló ábrázatát.
Infernus:
- Hahahaha, enjoy my domain! The neverending fire, will melt your soul tiny ones - mutatott felénk egy testéből fellobbanó láng karral.
Mint a kígyó át siklott a sziget túloldalára, ahol is áradozni kezdett vékonyka hangján, letűnt korokról, ahol kalandozók tucatjait mészárolta le a tűz segítségével. Ez azonban kicsit sem tett komfortosabbá, sikerült felállnom, úgy hogy remélhetőleg nem látott a lány többet, abból, mint kéne.Oldalra néztem, és hát, takart valamennyit, de.. visszafordultam a meséjébe belefeledkező szörny folyamatos sziszegésének hallgatására. Nem fogott meg, addig meg jobb kezem szeme elől levéve megpihentettem, bal tenyerem külső oldalán.
...and I give you this gift to you - hirtelen furcsa érzés fogott el. Megjelent rajtam valami.. lenéztem és egy fehérnek tűnő melltartó takarta a mellkasom.. Miiii!? - and for you. Now everything is set on my plan. As you came here, I wish only one thing. Entertain me or die!
- Give me a show little adventurers, about, how you catch something. And be nasty! Hihihihi, that is always give good points to Lord Infernus! I like this name.. call me Lord Infernus from now!
- sipította a monstrum, miközben egy újabb lángkart növesztve állát megtámasztotta vele. Gondolkodott.. erősen.. és koncentrált. - Excuse me - nyújtotta el vékonyra és sípolóra szavait - You need weapons! - testéből kivágódott három irányba egy-egy hozzá képest apró tűzgolyó, amik sebtében becsapódtak különböző helyekre. Lábamtól alig másfél méterre egy aprócska lángokból formált rövid kard, vagy kés meredezett ki a fekete talajból. Mirika felé néztem, akin, derekától combja közepéig egy világos folt takarta, majd tőle egy vagy két szigettel távolabb, egy kicsivel nagyobb tűz lobogott a földből kiállva. Ránéztem ezután a középső szigeten puffaszkodóra, akinek a láng kezéből újabb vöröses fény oszlop csapott ki Mirikától nem messze, a földet eltalálva.
- Oops I missed! Hahahaha - nevetése, akár a csivitelés, vagyis inkább a kígyó, ami éppen lenyeli az utolsókat csivitelő kismadarat - You have to wear two clothes, and you have a chance to fight with me. The other tiny.. will die. Last year twelve little tiny adverturer died here. And one more yoer earlier eighteen of them. Poor littleones.. Hahahaha - teste egészében rázkódott a nevetéstől, majd egy sötét felhőt kiengedve, csak ennyit mondott - Let the hunt begin, for the clothes! Hihihihih - az amúgy is melegtől nehéz levegő sokáig rázkódott még fülsértő nevetésétől. De talán ennyi elég is lesz. A rajtam lévő melltartó nem égett el, ahogy az egyik nadrágom, de most ezt nem csatolhatom lentebb.

- Ez azt akarja, hogy mi.. - vegyük el a másiktól a ruhát, és van néhány tűz fegyverünk. Most támadjam meg, azt sem tudom mije van, meg ő mégis hogyan került ide?? Fent volt az ajtón kívül. Mégis itt van. A Flame realm második áldozataként, vagyis harminckettedik, ha igaz, amit ez a lánglény mond. - ..azt akarja, hogy vegyem el tőled, ami rajtad van - mondtam ki végül is, és ha már jól látom igen, az ott egy férfi alsó a lányon, egy boxer.


Életerő: 88/100

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 24, 2015 9:24 pm

A karattyolás nem szűnt, sőt egyre idegesítőbb lett. Csak úgy kapkodtam a fejemet, miközben amúgy is eléggé nagy káosz uralkodott a fejemben, hát nem tette könnyebb a szitut, hogy egy szót sem értettem ebből a hablatyolásból. Fú, de szívesen lelőttem volna ezt a tűzszörnyet, de azt se tudtam, milyen nyelven kéne hozzászóljak. Csak beszélt, és beszélt, és beszélt, miközben körülöttünk mindenféle tűzcsóvák repkedtek, a láva meg nyaldosta a szigetek szélét. Csak annyit fogtam fel, hogy rohadt jól szórakozik, akárki... vagy akármi is legyen ez. És a mi kárunkon >.> Villámló tekintettel meredtem rá, aztán Yuichire is, aki minimum olyan kétségbeesett volt mint én. Máskor biztos vicces lett volna, ahogy takargatja magát, de mivel pont ugyanígy viselkedtem én is, nem igazán volt kedvem nevetni rajta, sem pedig pikírt megjegyzésekkel szórakoztatni.
Aztán egyszer csak került rám valami, egészen pontosan egy boxeralsó. Nagyot néztem, de ajándék lónak nem néztem a fogát. Végre felegyenesedhettem, ami azért is volt jó dolog, mert a talpam alatt növekvő forróság már eléggé égette a lábamat, és jól esett, hogy kicsit toporoghattam. És hát, már csak egy kézzel kellett takarnom magamat, van egy szabad kezem mondjuk felpofozni Yui-chant Rolling Eyes Majd becsapódott két tűzgömb is a lábaim elé, két lángoló tőrrel ajándékozott meg ez a lény Neutral
- Heh? Hát ezt elég hosszan magyarázta akkor Neutral Mit hallgatsz el? >.> - kiabáltam át türelmetlenül - És persze nem kapod meg, szó sem lehet róla >.> - tettem hozzá dühösen fújtatva. Megfordult a fejemben, hogy ő tervelte ki azt, hogy ide lecsal és kihasználja a kínálkozó lehetőséget arra, hogy elcsábítson és én is meglegyek neki végre, de talán ennyire nem aljas ez a srác. Talán.
- Inkább te add ide, ami rajtad van, sukebe! És ne bámulj ennyire! >.> - tettem hozzá idegesen. A melleimre pályázik, de én aztán nem könnyítem meg a dolgát. Pfff, még mit nem >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Márc. 05, 2015 3:01 pm


- Nekem be van kapcsolva az automatafordítás. Angolul beszél, azt tudom – szokatlan, pedig úgy körbe vesz már minket is japánokat, az idegen nyelv. Sok zenészünk még be is építi és vegyes nyelven ad elő zeneszámokat, hmm fura – és nem csak ennyit mondott, hanem, hogy szórakoztassuk. A feladatunk, hogy egyikünkön két ruhadarab legyen, szóval szerezd meg a melltartót.. tudod szívesen odaadnám, de akkor legalább cseréljünk ruhát - mondtam, tétován. – Nem akarattal teszem, mindent elkövetek, hogy ne nézzelek – igen és tudnám folytatni, ott a de, de mert vonzó. Nem lehet olyan könnyen ellenállni, hisz minden erőm lefoglalja jelenleg, hogy ne legyen mit neki bámulnia. Rolling Eyes
Miközben felmértem a helyzetet és a Mirikától szomszédos szigeten megláttam a kardot, meg kell szerezzem, de nem ellene, hanem ez a lánglény ellen. Viszont, ha a szigetére lépek Mirinek, az nem biztos, hogy jó ötlet lenne.. a lábam előtt heverő tőrre néztem. Ha megtámadom, akkor a túlélésemért harcolnék, de ezt nem engedhetem meg magamnak, viszont azt sem hogy meghaljak. Nehéz kérdés, és még annak ellenére, hogy itt a lány pucéran, még tudok gondolkodni, szerencsére férfi ösztöneim még nem uralkodtak el agyam fölött, lenéztem és még le sem esett túlságosan. Ahogy körbenéztem az amúgy is nehéz területen, egyetlen foltot kihagyva, ahol Miri áll, folytattam a beszámolót és neki készültem akrobatikám élesítésének. Ami még persze meg is történt, mielőtt kinyitottam volna a szám. Elengedtem férfiasságom és a tőr fölött átugorva, nekirugaszkodtam a futásnak. Alig két méterre van a következő sziget, de közte lassan mozgó bugyogó láva fortyog. Elugrottam és landoltam, majd beljebb ugorva a sziget közepe felé távol kerültem a sziget széleitől. Nem tudom, milyen anyagból lehet, de örültem eddig, hogy megtart, bár hőséget azt okád magából. Sokadig vízcseppet töröltem le bőrömről, de szinte feleslegesen, mert ahogy megjelenik magától el is tűnik.. de még így is nehéz megtartani a kontrollt. Nem baj futok tovább, se az Infernus nevű lény felé nem néztem, se a valahol mögötte lévő Mirikára. Ugrottam a következő szigetre, ott megálltam. Végre a lény mögött vagyok, de még két ugrásom hátra van, hogy felkapjam a kardot és rátámadhassak a szörnyre. Megfeledkezve egy bizonyos takarózásról, bal tenyerem lábam közé tartottam, míg jobbal megpróbáltam leszedni a melltartót, de nem engedett pár próbálkozásra sem. Ez baj. Az információt eltároltam, de nem firtattam. Átkiabáltam a földet eluralkodó lávahangok fölött, valamint túl a tűz „elementálon”.
- Azt akarja, hogy jól mulasson, meg mindkettőnket meg fog ölni utána – mondtam feltételezésem. Innen nem létezhet kiút, legalábbis csak egy a hazatérés kristály! Gyorsan előkerestem, de az sem volt elérhető, szinte egyetlenként a tárgyak közül. elővettem egy kacatot, egy karikát, de az azonnal elpárolgott. – Hééé, le sem ejtettem – mondtam ingerülten.


Helyszín:


//Ebben a körben Infernus csak középen áll és figyel.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Szomb. Márc. 07, 2015 2:27 pm

Nem véletlen, hogy feszült voltam és ideges. Egyrészt itt voltam egy fazonnal, akit zsigerből megvetek azok után, amit velem és a barátaimmal tett. Másrészt neki hála egy tökismeretlen helyre kerültem, valószínűleg valamilyen questbe rángatott bele vagy szándékosan, vagy véletlenül, amihez semmi kedvem nem volt. A löttyei érdekeltek csak, semmi egyéb >.> Harmadrészt pedig itt karattyol valami tűzszörnyeteg egy olyan nyelven, amiből egy kukkot se értek, hiába tanultam már évek óta... vagyis inkább tanították, mert érdekelni sose érdekelt. Nem volt rá sose szükségem, hogy külföldiül beszéljek, és még most se érzem így, hogy szembetalálkoztam egy ilyen helyzettel, ahol ki vagyok szolgáltatva egy Yuichinek, mert csak ő tudott nekem tolmácsolni.
Lehajtottam a fejem és próbáltam valami értelmes gondolatot összetákolni a meglévő infóimból. Őszintén szólva az nem volt feltétlenül rossz dolog, hogy harcolnom kéne vele, sőt. Tisztára szokásommá vált konfliktusokat párbajjal elintézni, és hogy vele volt konfliktusom, ráadásul elég mély is, az ugye adott Rolling Eyes A legfőbb gond inkább az volt, hogy normálisan harcolni egy kézzel nemigen tudtam, úgyhogy bármennyire is nem akartam, kénytelen leszek engedni. Legalább addig, amíg meg nem szerzem azt a fehérneműt... Felsóhajtottam.
- Ez hülyeség, olyan csapda nincs ebben a játékban, ami garantált halált okoz Rolling Eyes - jegyeztem meg, miközben ő rohangált. És én is rohangálni kezdtem, pontosabban átszökkentem a szomszédos szigetre a másik tőrért. Hát, elég vacak volt landolni ezen a forró talajon, kicsit fel is szisszentem, aztán meg szedtem a lábaimat fürgén, de végre mindkét kés nálam volt. És persze ezzel egyidejűleg nem maradt kezem, amivel takarhattam volna magam... de oké, ez nem fog földhöz vágni, nem azért játszottam el ezt, mert szemérmes voltam, vagy szégyenlős, hanem mert meg szeretném válogatni, hogy ki láthat félpucéran, és ki nem... és Yuichi azok között volt, akiknél a nemre szavaztam.
- Engem nem zavar, ha harcolnunk kell - szólaltam meg, majd vettem egy nagy levegőt, és én is nekiálltam a szigetek között ugrálni, utol akartam érni a fiút. Mindkét kést ugyanabba a kezembe vettem, és szorosan markoltam őket.
- Tudod, van némi elszámolni valóm veled Rolling Eyes - tettem hozzá, miközben éppen az első ugrás után futottam pár lépést, hogy elrugaszkodhassak másodszor is - Vártam rád aznap, sokat - folytattam az újabb ugrást követően, most már a szomszédos szigeten voltam, úgyhogy láttam Yuichit - Még az se zavart volna, ha csak megdugsz és utána hagysz faképnél, maximum elkönyvellek egy tuskónak. De akkor legalább lett volna értelme annak, hogy elcsavartam a fejedet Rolling Eyes - szóltam meg, még azt az utolsó ugrást is megejtve, és pár szökkenéssel odaértem hozzá, és megragadtam a csuklóját - Ennyire vállalhatatlan csajnak tartasz? - kérdeztem, és a kezét felemeltem, majd rátettem a mellemre - Majd kiestek a szemeid, úgy bámultál. Ezt akartad, nem? Rolling Eyes Milyen érzés? - faggattam tovább - Tudom, hogy tetszem neked. Szóval? Milyen kifogással állsz elő? - néztem rá szúrós szemmel, miközben még jobban megszorítottam a csuklóját, ha akarta, ha nem, kényszerítettem rá, hogy a cicimen tartsa a kezét >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 10, 2015 2:25 pm


A kard nincs már messze, alig két sziget és elérem. Mirika felvetésének örültem, ez azt jelenti, legalább az egyikünk kijut innen. A gond, hogy mindkettőnknek nem ártana. Újra a nyugodtan örvénylő tűz fergetegre tekintettem, ami nyugton volt. Tőle balra megláttam, hogy a lány elindult felém és kezében már ott világított a lángtőr. Nem tudom leszedni a melltartót, szóval ez azt jelenti, hogy odaadni nem tudom, akkor lehet az övé is ilyen.. el kell szedni a másiktól. Ha egyazon időben szedjük el.. nem, csak egy győztes lehet, kettő nem. Egyre inkább közelített és közben, beszéde hideg verítékként ért. Hogy is felejthetném el azt a napot. Bejött az üzletembe, vonzó lány volt, azonban akkor már ott volt a vadász lány, utána meg hamar fáról leeső lány. Mindketten, sőt mindhárman ugyan azon céhbe tartoznak.. hogy mondhatnám meg neki, hogy bocs aznapra már volt egy találkozóm? Mikor úgy belém és én is belé habarodtam. Logikus megoldása talán az lehetett volna, hogy nem hagyom magam elcsábítani. Egyszerűen csak megráztam a fejem nemlegesen, és már itt volt a lány, itt állt előttem. Ahogy keze kezemre és kezem mellére siklott, megtörtek gondolataim azonnal. szabad kezem lefittyent törzsem mellé, így már nyíltan láthatta mennyire is alátámasztják érzéseim szavát.
- Aznap mikor elsétáltam vissza akartam menni hozzád, de már akkor megkedvelt egy lány, mégpedig céhtársad Judy – melléről szemébe tekintettem, és szó nélkül folytattam. Az hogy rövid idő alatt képes voltál erre, az a te érdemed, és talán kicsit az enyém is, de bennem ez inkább hiba. Ha valakivel kedves vagyok, onnantól jönnek a hibák, de én nem tudok bunkó lenni. Nem akartam ezt, ez csak egy örvény, ami elragadott és addig sodort, míg ide jutottunk. Az viszont hogy ő megkedvelt engem, én nem őt és emiatt jöhetett létre, hogy Ayanival találkoztam. Azonban az sem olyan volt, neki a lova volt mindene, amit meg is értek. Kedvelt engem, nagyon is, de valahogy a lényeg nem volt meg benne.
Felemeltem szabad kezem és azzal is megfogtam a lány mellét, ha engedte, hogy azon is kezem legyen, ugyanis nem akartam eltávolodni, sőt visszafojtani sem mennyire tetszett és tetszik.
- Ha azt megtettem volna, akkor többször is megtenném, és mai napig is megtenném veled. Akkor, és amikor csak akarjuk – elfojtottam a mosolyt, hisz nem csak ez volt a vágyam, sőt azon kategóriába esek, aki ezt teszi leghátrébb, jobban szeretném tudni, mi az, amit gondol. Az ő gondolatait már ismerem és tapinthatóan egyre többet. – Csodás érzés – mozgattam meg ujjaim egyre kevesebb erővel, hisz bőre is szinte forró volt, ahogyan enyém is – fantasztikus lány vagy még most is, akihez nem érhetek fel – bár nem minden viszonylatban, de sebességben nem érhetem utol – én.. én meg akartalak csókolni, de azt már nem tehettem meg – ahogy most sem tehetném meg, de nem tudok parancsolni magamnak. Továbbra is szemébe nézve, kerestem indulatait, ha láttam némi reményt, hogy nem utasítja el, úgy megcsókoltam, miközben testem az övének passzíroztam, így valami megnyomhatta. Rolling Eyes
- Most már harcolhatunk, és ne fogd vissza magad. Csak kérlek, várj még tovább – vártam a tőrt három lehetséges helyre, ha fogadta, a csókot, ha nem, hiszen igazi ürügyem az volt, csak hogy rossz időben találkoztunk, és ez alkalommal is. Nem mutathattam meg neki, milyen az, amikor nem csak elcsavarjuk egymás fejét, hanem beszélgethetünk is. De hogy csak megdugtam volna és otthagynám.. azt soha. Hisz az napon rosszul döntöttem, már tudom.


// 2 életerőt sebződik Mirika, hogy kezében tartja a tőrt, valamint megjelent egy új státusz jelző, ami 200-as számot rejtett, amikor mindkét kezedben egy tőr volt, és ahogy egy kézfejedbe vetted mindkettőt, úgy lecsökkent 100-ra. A neve "Tűzpajzs"

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Kedd Márc. 10, 2015 5:44 pm

Nem csalódtam benne. Csakhogy ez most nem dicséret volt, sokkal inkább egy fanyar megállapítás. Körülbelül ezt vártam tőle az alapján, amit eddig tudtam róla. Ami igazából nem volt sok, de pont elég volt. Sőt, még sok is. Lepillantottam, ahogy a másik kezét is a mellemre tette, az arcom pedig csak még morcosabbá vált. Hagytam, hadd tegye, amit csak akar, legalább még mélyebbre süllyedhet a szememben. Sajnos volt még hová, mert Ren szintjét nem érte el. Ő volt a legalja, nála nagyobb köcsögöt még nem hordott hátán a föld.
- Tudod, nem is igazán az a baj, hogy nem jöttél el - szólaltam meg én is, miután újra felemeltem a fejem. Cseppet sem érdekeltek a vágyai, abban a pillanatban, ahogy megpróbált közelebb hajolni és csókot kezdeményezni, megszakítottam a kontaktust, konkrétan ellöktem magamtól - Hanem az, amit most is művelsz... Judy-chan kilépett a céhből, mert nem bírta elviselni Aya-chan látványát... miattad! Ha marad, valószínűleg még élne... Aya-channak pedig igenis rengeteget jelentettél! Te felfogod egyáltalán, hány lány szívét törted már össze?! Most éppen kit csalnál meg velem?! - emeltem fel a hangom dühödten. Undorító... - Szedd fel azt a kardot! - parancsoltam rá, és megvártam, amíg elslattyog azért a vacak fegyverért. Addig is a földbe döftem a nálam lévő tőröket. Nem kerülte el a figyelmem, hogy sebeztek, nem akartam a HP-mat pazarolni még akkor se, ha ilyen kevésről van szó.
- És a leggázabb az, hogy még hálásnak is kéne lennem neked... mert neked is köszönhetem, hogy rájöttem, mit akarok igazán... :/ - sóhajtottam fel a fejemet lehajtva. Kellettek ezek a rossz tapasztalatok, hogy rájöjjek, csak körbe kell néznem ahhoz, hogy megtaláljam azt, akit tényleg szeretek. Aki mindig velem volt, és aki sose fog elhagyni, ha rajta múlik - Miért kell neked ilyen álompasinak lenned? :/ - húztam el a számat. Elég volt ránéznem ahhoz, hogy kétszer is meggondoljam, ne csókoljam-e meg mégis. Hogy ne tegyem-e vissza a kezét a melleimre. Tökéletes volt, pont az én zsánerem. Csak hát ez nem szerelem volt.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 10, 2015 7:14 pm

Leesett az agyam, már nem tudtam kontrollálni, csak az az éles határ vonal maradt, amit jelenléte teremtett, mint annál az asztalnál, vonzott a lány jelenléte, vonzott a tudat, hogy meg adjam mindkettőnknek, amire vágyik. Vonzottak az adottságai, a fondorlatossága, a szépséges, és jelen helyzetben, mint kiderül, minden. Elcsábultam.
Ahogy ellökött, egyszerre szakadtam ki a révületből, de izgatottságom nem lappadt, lesújtó szavait, ittam magamba, még parancsát is. Elfordultam és ránéztem a kardra. Kedvem lett volna ismertetni vele a részleteket, de utolsó kérdése térített vissza, újra fent tudtam hordani az agyam. A tényeket ismerve, csak pár szót mondtam, mielőtt megindultam a kardnak, és ez nem kicsinyes visszavágás volt, hanem a könnyeket fakasztó igazság.
- De az volt a baj - elfordultam és nehézkesen átugrottam a következő szigetre. Kedvem volna inkább itt helyben összerogyni és sírva fakadni. Ennyi embernek ártottam, tudom milyen mélyen, nem éri meg kedvesnek lenni, hisz abból úgyis csak ez lesz. Ami a legrosszabb, ha a kedvesség egy gyenge és megingatható jellemmel társul. Tovább lépdeltem. Judy és Ozirisz, és mégis meghalt a lány, akkor ezért iszik az a fiú? Hányingerem támadt.. eszembe jutott az a hideg érzés Judy közelében. Szeretett, de mégis csak egy vad voltam a szemében, amit levadászott. A forróság ellenére megborzongtam és léptem kettőt a forró talajon, felkészültem a következő ugrásra. Lendültem és földet értem, alig pár lépésnyire van csak a kard. Ayani, egy éve nem is találkoztam vele, és míg elzárkóztam, egyetlen üzenetet nem küldött. Várt rám, vagy nem is érdekelte? Ellentmondás.. kaptam a fejemhez, legalább kicsit is viszonozta volna a szerelmet, de olyan volt, mintha csak ez kellett volna neki, néztem lábam közé. Sebtében oda sétáltam a kardhoz, felkaptam és futva, ugorva visszatértem Mirika elé. Még mindig nem tudtam félre tenni, mennyire tökéletes lány, és milyen igaza van.
- Nio a neve, két éve találkoztam vele először, jóval még azelőtt, hogy csatlakoztam volna a frontharchoz. Ő is frontharcos szeretne lenni és ki szeretne jutni a játékból. Ő nem idevaló, ahogy sokan mások is. Élnie kell - mondtam, majd meghallgattam a kutató kérdését. Álom pasi.. keserűen húztam el a számat. Azzal egy mozdulattal, levágtam a zavaró tényezőt és ledobtam a földre. Pár pillanat múlva elpixeleződhetett. Viszont legalább felszabadultabban tudok gondolkozni.
- Nem sokára visszanő - válaszoltam az egészen más jellegű kérdésére - amit tettem ez tudom nem oldja meg, de egy ideig a veszély forrását is kiiktattam így - közben fokozatosan felnéztem rá, mikor felértem, hogy a szemébe nézhettem, a kardot elengedve beleszúrtam a földbe, ami oly könnyedén megállt benne, mintha mindig is oda passzolt volna - Nem tudtam Judy haláláról, azt hallottam, hogy saját céhet alapított, és céhtársammal - nyeltem egyet - van. Sajnálom - hajtottam le a fejem. Megmozgattam a bal lábam, hiszen már égette a talaj. Nem kezdek bele a mi lett volna, ha szövegbe, akkor és ott rosszul döntöttem és magam ellen fordítottam az eddig hitt legjobb tulajdonságom, a szeretet nyújtást. Azt hiszem ezután Nio szemébe se fogok tudni nézni, hisz meg akartam csókolni és ki tudja még mit. - Kérlek, bizonyítsd, hogy neked van igazad és baj, hogy akkor nem találkoztunk ott újra. Kérlek mutasd meg, az igazad, hogy - elhúztam a szám, vissza élek a szavaival - te vagy az álom barátnő nekem - hangom zihált a fájdalomtól, nem amit a csonkolásos seb okozott és nem is az a fajta fájdalom volt, mint amit ilyen esetben érezhetnék, hanem olyan, mint amikor az ember megpróbálja a saját szívét kitépni a gondolatain keresztül.

Közben Infernus sem tétlenkedett. Nyájasan röhögött a háttérben, és elterülve a középső szigeten "kényelmesebb" pozícióból egy hatalmas láng fotelből napszemüveg alakú füstfelhőn át nézte a szomszédos szigeten zajló eseményeket.


//Yuichi 4 életerő pont veszteséget szenvedett a kard tartását követően, mivel két kézzel markolta.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Kedd Márc. 10, 2015 9:14 pm

Nem maradtam egy helyben, amíg vártam, lényegében a talpam külső élén jártam-keltem egy zsebkendőnyi területen. Kicsit hülyén nézhettem ki, de olyan forró volt a talaj, hogy nehezen bírtam egy helyben megállni rajta huzamosabb ideig. És a huzamosabb idő alig pár másodperc volt. Így viszont valamennyire elviselhető volt a dolog ebben az elviselhetetlen hőségben. Őrjítő volt ez a hely, kényelmetlenül éreztem magam. Meg hát a társaság miatt is Rolling Eyes
- Sejtettem Neutral - mármint, hogy most is van valakije. És azt is, hogy ezt a valakit egy-két hónap múlva másra fogja cserélni. És haragudtam rá. Nem magam miatt, hanem mert az újabb nőcskéje miatt Aya-chan olyan pocsék állapotba került. Ő az, aki aztán tényleg nem érdemelte meg a csalódást. Hjajj, hogy ezekkel a pasikkal csak a baj van Rolling Eyes
- Oi, te meg mit művelsz?! o.O - hőköltem hátra, őszintén szólva ezt vártam a legkevésbé. Mármint, hogy levágja a... Őszintén szólva megérdemelte volna, hogy kiheréljem, de nem vitt volna rá a lélek, visszanövés ide vagy oda, erre ő csak így... Ez most azért picit sokkolt, nem is tudtam, hirtelen mit gondoljak a magánakciójáról. Ez most valamiféle vezeklés akar lenni? Ha igen, hát egyrészt késő, másrészt meg nem pont előttem kéne csinálnia, mert engem aztán baromira nem érdekelt.
- Ez most valamiféle groteszk szerelmi vallomás volt? Neutral - kérdeztem fapofával a kérését hallva. Nevetséges. Ez a nyomorék mindig abba a csajba szerelmes, aki éppen előtte van - Mégis mivel... bizonyítsam? Rolling Eyes Mit vársz tőlem? - tettem fel az újabb kérdést hűvösen. Pár perccel ezelőtti zavarom már rég a múlté volt, nem érdekelt, hogy bámulja-e a kebleimet, vagy sem. Elfogadtam, hogy úgysem tudom eltakarni előle. Meg talán nem is akartam. Mert ennyire jó pasi volt. Legalábbis az én szememben :/ Időközben viszont volt egy tényező, ami egyre jobban idegesített. A képességemhez nyúltam, lehívtam a kezembe egy ócska kezdő kést, és azt hajítottam a röhögő tűzlény felé, gyilkos tekintettel fordítva arra a fejemet.
- Neked kuss! - kiáltottam ingerülten, akár elpixeleződött a levegőben a tőr, akár elérte a szörnyeteget. Csak figyelmeztetésnek szántam amúgy is.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Ápr. 02, 2015 7:13 pm

- Csak megtettem, amit meg kellett tennem - feleltem. Még Ayani oldotta fel az etikai módot, és elfelejtettem kikapcsolni Rolling Eyes . Most kikapcsoltam picit másképp. Tettemre nincs mentség, és még így is érzem, hogy hiába szabadultam meg ettől, attól még nem csökkent a lányba vetett érzésem. Elcsábított és valamilyen formán én is megtettem. Hűvös szavai ellenére a forró katlanban voltunk, így úgy pattant le megjegyzése, mint nadrágról a gomb, mikor lefelé ráncigálja.
- Bizonyítsd kérlek, mi történt Ayanival? Miután elzártam magam a világ elől - égetett a többszörösen megolvadt kőzet a talpam alatt, így aprókat majomként ugrálva hűtöttem keveset. - Miután kiestem a boss harcból. Eltűnt és többet nem jelentkezett, úgy mint azelőtt, eltűntem - eresztettem le a hangsúlyt, s gondolatom továbbhaladt, de nem kérdeztem rá. Várt ott rám, és felsült, ahogy nekem is csalódnom kellett. Mirika.. tudná mennyire hasonlítunk. Elsétáltunk egymás mellett és elkerültük egymást. Mindketten találtunk egy-egy fantasztikus embert. Aki már korábban elvetette a boldogság csíráját szívünkben. Lehajoltam és szánalmas meggyötört testemre nézve elmosolyodtam. Cselekedete és keble lebbenése, és éles parancsoló hangja kimozdított. Néztem ahogy a tőr belevész a tűz színárnyalataiba, és ahogyan egy tűznyaláb ostor módjára elcsapja az útból a fegyvert. A lávához érve szinte rögvest elpixeleződött. A tűz teremtménye Infernus mocorgott "foteljében" majd fel is állt.
- Fight or die wretched adventurers! - szája úgy mozgott, akár a kemence le és fel-csukódó ajtaja - and give me more fun - vékony hangú nevetése sipítássá erősítette hangját.

Miraka felé fordultam, továbbra sem tudom levenni szemem tökéletes alakjáról, de amit meg kell tegyek, meg teszem. Akkor sem tudnám bántani, még jobban, ha harcolnék vele. Újra rápróbáltam a melltartó levételére, de az tartott továbbra is. - Nem tudom levenni.. - mondtam halkan. Majd menümet lehívva ránéztem a lehetőségekre, a harci felszerelésen kívül mindent tudok használni. Elő is vettem az egyik kis potiont és gyorsan felhörpintettem. Életerőm felszökött és vissza is nőtt az, aminek lehet nem kéne Rolling Eyes .
- A szemem a.. - elmosolyodtam. Tudhatta mire gondoltam, de azért igyekeztem elviccelni. Hisz jön lassan amikor már a szörnyeteg sem marad nyugton. Jobb, ha azelőtt megteszem a szükséges lépéséket. Túl hamar visszatért erőm és változatlan kedvvel meredt tekintetem a világra.
Közelebb léptem hozzá és csak is a két szemébe nézve fejeztem be a mondatot - rólad.


//kis potion elhasználva: teljes életerő.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Csüt. Ápr. 02, 2015 9:14 pm

Hát, mondom, nem számítottam arra, hogy azzal a vacak tőrrel bármit is elérek, de legalább kapcsolatot teremtettem a lénnyel és kifejeztem iránta az ellenérzéseimet. Ha már szót tuti nem értünk egymással, mert az én angolom béna, az övét meg nem értem, csak azt hallottam ki, hogy baromira jól szórakozik rajtunk Rolling Eyes Mindegy, visszafordultam inkább a fiú felé, akit újra és újra egy lesújtó pillantással méltattam. Most már a sokadikkal. Szánalmas volt. Ahogy ott állt, és bámult engem, szinte felfalt a tekintetével. Én meg elfordítottam a sajátom. Nem akartam tovább nézni Yuichit, azt látni, ahogy ordít róla, mennyire tetszem neki. Miután végigment a teljes céhemen... még jó, hogy Kokoro-chant nem ismeri. Ugye nem ismeri? Neutral
- Pfff... még te akarod rákenni, hogy nem keresett...? Ha annyira kíváncsi vagy, kérdezd meg tőle! Vagy ahhoz már nincs bátorságod, hogy szembe nézz vele?! - idióta. Én aztán nem fogok arról beszélni, hogy min ment keresztül Aya-chan, miután Yuichi tűnt el! Nem, majd szépen megkérdezi ő, ha mer vele beszélni, vagy akár eléje állni. Elvégre engem is került, miután faképnél hagyott Rolling Eyes Mondjuk én se vágytam a társaságára, tök egyértelmű volt, hogy pofára ejtett, ezt nem kellett tisztázni. Ha valami közbejött volna, akkor szól, de ez a sunnyogás nyilvánvalóvá tette, hogy mi a stájsz.
- Látod, nekem eszem ágában sincs levenni, ami rajtam van Neutral - feleltem hűvösen. És csak azért nem vártam a közeledését szemrebbenés nélkül, mert baromi forró volt a lábam alatt a talaj, és muszáj volt lépkednem rajta, legalább helyben. Nem különösebben izgatott a hülyéskedése, ami azt illeti, az sem, hogy milyen mereven bámult. Na jó, az talán egy kicsit... mert legyen bármennyire is köcsög, ettől még jó pasi volt :/ El is vigyorodtam, és felcsúsztattam a kezem a mellkasán, egészen a válláig. Közelebb léptem hozzá, én úgy, hogy alig pár centi maradt közöttünk. Vagy annyi se. Belenéztem a szemébe, az enyémben szenvedélyes tűz és buja gondolataim csillogtak. Vagy csak a láva lángja tükröződött benne? Ujjaim a melltartó pántja alá vándoroltak. Most vagy soha, lehúzom róla és nyertem. Akkor még a tőröket se kell használnom. Sok értelme amúgy se lett volna, aki képes levágni a saját farkát, arra aztán nem nagyon hat, ha megvágom itt-ott >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Ápr. 02, 2015 10:44 pm

Infernus továbbra is maradt állva és figyelte a párost, nála rendben működött a fordító és értett minket, amennyire ki tudta venni a történést. De hamarosan újra emelte ostorát..

Vádló szavai, visszatérítettek kicsit. Az már igaz, hogy nem kerestem, miután fel hagytam az éhezéssel és az elzárással. Frontharcos voltam és mindig is az akartam lenni, azonban, a státuszom semmi, vagy az ég világon semmi volt. Feláldozható voltam egy másik frontharcos szemében, és ami az után történt, bármennyire harcoltak, hogy ne essek ki, mégis kiestem. Ayani, te biztattál ugyan, de mégis, miért nem jöttél el akkor télen, míg lett volna lehetőség? És miért nem üzentél akár egyszer is, hogy hiányzom neked? Igaza van, ezt tőle kellene megtudnom, és azt is hogy szenvedett-e, amiatt, hogy egy világot kellett újra építenem. Amiben még most is csak egy töredékében van, helyem. Viszont az a töredék - áú - mozdítottam lábamon. Nem fáj, de mégis, mi ez? Miért próbál potyogni a könnyem? Tényleg nem volna elég bátorságom, hogy találkozzak vele? Ez butaság. Hisz találkoztunk, semmit nem szólt és segíteni se tudtam rajta ott és akkor. Ha érdekelte volna merre vagyok, legalább egyszer írt volna egyetlen szót, de sajnos nem így történt. Nehezen, csak megcsóváltam a fejem, de nem szóltam egy szót se. Értelmetlen volna. Inkább, csak léptem előre és előre.
Miről akarom meggyőzni? Hogy hibát követtem el? Hisz ezt pontosan tudom, és mit bizonyítana, ha megbeszélnék? Semmit. Ahogy egy mob kiradírozható úgy a hibák is, de a mob visszatér, ahogy a hiba el sem tűnik. Mindig is így működött az ember. Velük együtt kell élni a hibákkal. Jeges szavai még inkább visszaráncigáltak a hő birodalmából, ahol szája, fülcimpája és finom vonalú álla töltötte be látóterem. Éreztem ujjbegyének érintését, és a háttér változását. Ösztönösen toltam keveset oldalra jobb oldalán tenyeremmel. Nem nézve, csak érezve, valahol hasán és bordái alatt sikerült taszítanom rajta. Könnyű volt, így már jobban láthattam, a hajzuhataga mögött sebesen érkező láng csíkot. Forró ujjai már nem kapaszkodtak belém, csak a támadás csattant hatalmasat rajtam. Felnyögtem a hangra, ösztönösen és kutatva Mirika után, hogy őt nem érte-e. Némi életerőmet elvesztettem, de nem volt jelentős.
- Nekem volna - mondtam, továbbra is tekintetem szembogarához közel tartva, miközben bal kezem a vállára került. Biztos így sikerült egy gyors helycserét próbálnom. Elengedtem a lányt azonnal és enyhén letekintve, majd inkább mégis vissza rá. Minden mozdulatommal csak tetézni tudom már ezt, úgyhogy, hátra fordultam és felnéztem Infernusra. Nem tűnt úgy, hogy vicces kedvében van a szörnyeteg.
- Stop it Infernus.. Lord Infernus! Let us handle our situation - mondtam a gyertyaivadéknak. Igyekezve kizárni a tűz lény jelenlétét, visszafordultam. Egy ideig még sipítozott.
- Sajnálom - azzal ha hagyta, úgy odasétáltam a tűzkardhoz és felemeltem - bármennyire is szeretném levetni, ami rajtam van, nem adom könnyen - hangom elcsuklott, akár amikor egy gyerek kétségbeesett sírásba kezd, hogy elvették a játékát. Ez más volt, önként adtam oda és nem akarom visszakapni. Újabb hat hónap front harc kerülés következik? Ha meghalok itt és most, akkor igen. Akkor Niot hagyom cserben. Ha túlélem, akkor talán reménykedhetek benne, hogy testem ott kint a korházban, kibírja, még egy ideig. Azonban nem végtelen, amíg életben tudnak tartani. Az idő fontos. Megérintettem a fegyvert, mire némi életerő pontomat leégetett, de megjelent a státusz. Tűzpajzs.. az vajon hogyan működik? Idővel kiderül biztosan. Ránéztem a lányra és már sokadjára is arra gondoltam, egyetlen perc és döntés. Hogy dönthet romba ennyi életet? Talán a mosoly az gyilkosabb, mint a kard hegye? Elmosolyodtam. Tudtam.. végem.


Életerő: 74 Páncél: 200

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Vas. Ápr. 05, 2015 8:46 pm

Hát, ez nem jött össze. Túl átlátszó volt, mi? Azért annyira nem bamba, hogy egy ilyen trükköt megkajáljon, pedig elég rendesen rám volt most zombulva a srác. Persze, és én ezt tartottam a valószínűbbnek, csak azért lökött odébb, mert látta, mi közeledik a hátam mögött, és valójában simán lekaptam volna a cicifixet, ha így maradunk Rolling Eyes Természetesen nem voltam elájulva az önfeláldozásától, sőt mi több, engem kifejezetten idegesített ez a fajta hősködés. Anatnál ugyanolyan nehezen viseltem, ha kockáztatta az életét miattam. Én is erős voltam. Yuichinál meg pláne erősebb.
- Ha azt hiszed, ezzel imponálhatsz nekem, el vagy tévedve Neutral - ítélkeztem a tette felett. Hagytam, hadd pörgessen-forgasson, de a tekintetemen látszott, hogy nem voltam elájulva tőle. Mint valami rongybaba, úgy rakosgathatott, így jeleztem, hogy nem érdekel, mit csinál. Mert nem érdekelt, mit csinál. Most akár meg is csókolhatott volna, akkor se mutatok "életjelet". De nem tette, csak tett egy gusztustalan megjegyzést, és elsétált a kardjáért, hogy aztán nonszensz dolgokkal traktáljon. Úgy fest, nem úszom meg a harcot a maga klasszikus értelmében, de talán nem is baj. Maximum nem fogja érdekelni, akárhol is sebzem meg. Bár nem akartam igazából harcolni, mert értelmetlennek találtam. Egyértelmű, hogy én vagyok a táposabb karakter, és láttam rajta azt is, hogy vacakul érzi magát. Szóval nem igazán nyerhettem ezen a párbajon. Illetve egy dologban talán mégis...
- Hát jó... de akkor tegyük érdekesebbé. Ha legyőzlek, elmeséled annak a csajnak, hogyan ejtetted pofára Judy-chant, Aya-chant és engem, meg azt is, hogy mennyire kívánsz engem, és ha nem szakít veled ott helyben, akkor neked kell szakítanod vele - közöltem a feltételemet, ha lehet ezt annak hívni. A tőrök sebeztek engem, én ügyes voltam, szóval még nem vettem fel a fegyvereket.
- És hogy igazságosak legyünk, te is megszabhatsz egy díjat arra az esetre, ha véletlenül te győznél - mondtam, majd olyan harcművészes módon intettem neki - Tiéd a kezdés joga, te vagy a gyengébb - tettem hozzá a gesztushoz, és kicsit behajlítottam a térdeimet, hogy könnyebben le tudjak hajolni a késekért, ha megrohamoz.

141/150 HP
Felszerelés nélkül 28-at sebzek késenként, plusz ami erőt ad a két Infernus-féle kés együtt.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Ápr. 08, 2015 10:02 pm

Simán végig nézhettem, volna, ahogy Mirika hátán végig csap az ostor, de ilyenre nem tudnám elszánni magam, sőt nem is gerjedek ilyenre, még mindig itt tart, ha imponálnék, már rég neki estem volna, vagy Infernusnak Rolling Eyes
- Nem szerettem volna ellened több rosszat tenni, ez belém van kódolva, hogy ugorjak - ami meg, bármilyen más szinten van belém kódolva, pl az is, hogy miért épült vissza ilyen hamar a kedvem, az meg úgysem fogja érdekelni, és amúgy sem mondanám el. Ezután már csak egy dolog tudott úgy belém taposni, mint a feltétele, az hogy nyerek. Szakítani vele? Soha, ilyenre nem fogadnék soha. Ránéztem Mirikára, valahogy nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt mondta.. - Ettől lenne érdekesebb? - kérdeztem vissza rögvest - A legtöbbet már tudja, elmondtam neki, hogy mi történt azelőtt, hogy kiléptem a palotából. Ayaniról is tud és arról is, hogy még bármennyire is terveztük egyikünk sem lépett, hogy beszéljen a másikkal. Összetörtem a szívét elfogadom, beszeretném gyógyítani, beszélni vele, de egyben ő is összetörte az én szívem. Azt hiszem egy kapcsolatban két ember múlik, nem csak egy közös akarat.. a házasság és gyerekek - felkaptam kissé a vizet, igyekeztem lejjebb hűlni, de ez a forróság miatt sem ment, egyszerűen csak toporogtam és fordítottam csípőmön, beállásom szögén. - Nem fogadom el a feltételt, épp eleget szenvedtem már egy fogadás miatt - halkultam el. Ezt nem akartam az orrára kötni, hisz ezt én sem ismertem pontosan, csak olyan volt, mintha az istenek bábja lennék. - Nem fogok egy ilyenbe belemenni. Engem csak egy dolog érdekel az, hogy boldog legyél, és tudom mellette az lehetsz - utaltam Anatolera. Bosson láttam, hogy jóban vannak, és örültem neki, rájuk fért. És jó látni, még így is persze Mirikát, de ezzel csak erősítené a kételyt, amit már az idő belém táplált. Csak pár lépés hiányzott, hogy elérjem a randi helyszínét és Judy visszafordított. De önmagában már ez is egy ballépés volt, hisz Hime fogadott el olyannak, amilyen vagyok, amikor már Niot szerettem titkon. Miért vagyok én egy zöld fa? Vagy nyugati viszonylatban skorpió? Mindegy is.. Idő visszaforgatás nincs, de nem is hiányzik. Egyetlen lépésem bántam csak meg.
- Azt kívánom, hogy nyerj - mondtam mosolyogva, és nem tudtam félretenni az enyhén lefelé rogyasztott lábait. Mellei továbbra is képesek elvetni a cserfesség magvát, de inkább megragadtam a kardot felrántottam mellkasom mellé és zászlóként lengetve rohamoztam. A kard helyét szúrásnak indítottam, amin cél előtt nem sokkal változtatva és félkezes harcmodorra váltva igyekeztem jelentősebb vágást intézni testén. Azonban a kard hirtelen megnövekedő súlya jelentősebb gondot jelentett. A kard hegye a megszilárdult forró kőzetre zuhant és előtte térdre rogyva zuhantam a lába elé, miután elengedtem a kardot. Puffanó hanggal csapódott a földnek, ami külön azért érdekes, mert nem tűnik anyaginak. Felnéztem a lábai előtt, felismerve a helyzetet, majd majd mindkét kezemmel megragadtam a boxer szárát. A kard tehát egy kézre túl nehéz. Vágást nem vittem be, de azt hiszem ideje lerántani a leplet Rolling Eyes Ujjam beleakasztottam jobban az alsó neműbe és lendületet adva neki, megpróbáltam megszabadítani tőle Mirikát.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Csüt. Ápr. 09, 2015 6:53 pm

Nem, nem hatott meg. Sőt! Ez a lovagiasság kifejezetten taszított. Nem akar már több rosszat tenni ellenem? Azt akarja, hogy boldog legyek? Azt akarja, hogy én nyerjek? Ez tök jó lett volna, ha olyasvalaki mondja, akinek el is tudom hinni. Mármint, lehet hogy komolyan gondolta, de ez már egy kicsit késő volt, nem? És nem is az, hogy rosszat tett ellenem. Az engem baromira nem érdekelt, mert végül minden jól alakult. Engem az idegesített, amit a többi lánnyal tett, és ez a felelőtlenség volt az, amit nem tudtam neki megbocsátani, és ami miatt annyira megvetettem. Pedig... pedig ha ránézek, egy helyes fiút látok. Igazából ez tökre jellemző, az összes szépfiú egy köcsög. Lásd Ren, bár ő mióta levágta a haját, egy kicsit kevésbé vonzó jelenség volt Rolling Eyes Anat nem a leghelyesebb, de sármos és rettentő elegáns... na meg tudja, mi kell egy nőnek :3 Kár, hogy nincs egy pasi Yui-chan külsejével és Nacchan személyiségével...
Volt viszont egy pasi Yui-chan külsejével itt, akit sikerült eléggé felbosszantanom :3 Valahogy elégedettséggel töltött el, hogy felkapta a vizet, és speciel cseppet sem éreztem túlzásnak a feltételemet. Gonosz voltam? Lehet, de ő is az volt.
- Nem láttalak szenvedni, szóval az nem ér Rolling Eyes - jegyeztem meg kelletlenül - Hogy vagy képes még most is ilyen nevetséges sorokat kiböfögni? Kit érdekel, hogy mit "szeretnél" meg mit "kívánsz"? Marha jól hangzik, de szerinted nekem ez kell? Azzal akarsz bocsánatot kérni tőle, hogy zöldségeket beszélsz és megpróbálod levenni rólam ezt az alsót? Neutral És ha engem meg is békítesz, Judy-tól hogyan fogsz bocsánatot kérni, he? Ezekre válaszolj >.> - szegeztem neki a kérdéseket morcos hangulatban. És miközben megrohamozott, végig rajta tartottam a szemem, úgy emeltem fel a tőröket a földről. A szúrását könnyű volt lekövetni, egyszerűen keresztbe húztam a pengéimet egymáson, és azzal alkottam akadályt a kardnak. Vagyis alkottam volna, ha egyszer csak nem esik a fiú térdre. Úgy fest a kard húzta le a földre, én pedig nem az a típus voltam, aki ezt nem használná ki egy olyan párbaj kellős közepén, amit haragból vállaltam be. Gyors mozdulattal szökkentem el mellette, és megpróbáltam levágni a válláról a pántokat, cseppet se bánva, ha esetleg a pixeltestét is eltalálom.
- Na, ez a testhelyzet már kezdetnek jó Rolling Eyes - fűztem hozzá kommentárt, miközben megfordultam, hiszen így mögé kerültem. Esélye sem volt megpróbálni megragadni a boxert, ahhoz előbb gyorsabbnak kell lennie, mint én vagyok.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Ápr. 09, 2015 10:58 pm

Már helyzetben biztosan nevettem volna ezen a szóval való szúráson, de itt a környezet sem volt, valami megfelelő erre.
- Láthattál szenvedni - de azóta már kontrollálom, bár csak szavakban, a legbensőbb zugoknak nem tudok hazudni, mennyire vonz és mennyire nehéz ellenállni - Nem, tőle már sehogy sem tudok bocsánatot kérni, úgy hogy hallja. Csak egyet tehetek, elmondom neki, hogy mi történt, miket tettem. Felfogom neki ajánlani, ha nem szeretne ezek után közelembe lenni - mit csinálok én? Végig rángathat az általa meghúzott madzagon? Most is elcsábított.. ajkamba haraptam és nem folytattam a megkezdett vonalat.
Inkább csak ellenőriztem, hogy a két vágás, milyen mélyen hatolt be. Szerencsére csak az egyik pánt sérült, de nem eléggé hogy elszakadjon. Egy melltartót tapogatok.. magamon..? Ellenőriztem életerőm, ami alig sérült. Nem tudom mikor nyúlhattam a kardért, de ott volt, a kezemben, még mindig lapjával a forró talajon. Tojás főtt  már lassan, úgyhogy megmozdultam, kissé félre fordítottam a törzsem és máris egy gáncsoló mozdulattal kezdtem. Nem gondoltam, hogy sikerrel járhat, úgy egyben meglendítettem a pengét is, de ívét látva, megrántottam és mellém ejtve támaszként használtam, hogy fellökhessem magam a földről. Egyetlen egyes szintű akrobatikámat kockára téve belekezdtem egy újabb gáncs mozdulatba, hogy bizony kerüljünk, akkor tényleg jó testhelyzetbe. Pár porcikám másra sem vágyott, csak arra, hogy a kitartása elfogyjon. Ebben az elfuserált kicsavarodott pózt még egyetlen mozdulattal megtoldottam és egy nyögéssel. Csuklói után nyúltam szabaddá tett kezemmel, míg a másikat úgy húzta le a kard markolata, mint sulykot a tenger alja. Remélem sikerült magamra, vagy magam alá rántanom. Utána már csak meghempergetni, és megszerezni az alsót.

//vergődésnek tűnik XD

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Mirika on Szomb. Ápr. 18, 2015 6:47 pm

Elhangzott a szájából ez a pár mondat, én pedig büszkén kihúztam magam. Kötve hiszem, hogy a szemembe nézett, de azért abban a pillanatban látszott benne az a klasszikus ugye-én-megmondtam-hogy-ezt-kell-tenned nézés, amivel megkínáltam. Tudja ő, hogy mitől döglik a légy, csak ilyen kis tsundere, hogy tagadja és nem meri bevallani nekem, hogy pont azt tervezi, amit én akarok Rolling Eyes Viszont nem sokáig maradtam úgy, mert a talaj még mindig baromi forró volt, és én meg mezítláb ugráltam. Ami a vágásaimat illeti, nem nagyon találtam el a fiút, talán egy karcolás jöhetett össze. Nem tudtam, hogy csak a meleg zavart meg, vagy kitért valamennyire, nem láttam. Csak a mozdulatra figyeltem, nehéz volt így koncentrálni. Kisöpörtem egy tincset az arcomból, és nekiálltam ugrókötelezni a srác gáncsaival, azok ugyanis maximum ennyire voltak jók, arra nem, hogy kibillentsenek az egyensúlyomból. Még ha ki is rúgta volna a bokámat, a hármas akrobatika akkor is segített volna talpon maradni. Éppen csak nem húztam egy szaltót az ugrások mellé. Szánalmasak voltak a mozdulatai, még úgy is láttam, mennyire szét van esve, hogy igazából nem értek ezekhez. Én pedig megpróbáltam kihasználni a kapálózását, és megfordítani a helyzetet, amit szerintem el akart érni. Vagyis feldönteni őt úgy, hogy hanyatt a földre zuhanjon, és nemes egyszerűséggel ráülhessek a hasára.
- Miért a kezeim után nyúlkálsz? Nem azt akarod megfogni, ez tuti Neutral - szóltam be neki mindentől függetlenül, csak hogy cukkoljam és tereljem a figyelmét. Hátha nyílik egy lehetőség arra, hogy lerántsam róla a "ruháját".

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Ápr. 22, 2015 3:59 pm


Olyan könnyedén átugrott, hogy volt időm megcsodálni, keblei játékát a levegőben majd egy gyors mozdulattal, máris egész hátamon éreztem a bizsergető forróságot. Mirika súlyát pedig a gyomromon. A tűzpajzs jelentős mennyiséget vesztett a tőrei nyomán, de kitartott, a kard valahol a közelemben lehet, de időközben teljesen elvesztettem az irányítást a fegyver fölött. már az is igaz, hogy továbbra sem akarom megütni, hisz ő nem csak egy lány, hanem Mirika.
Beszólására, kedvem lett volna eleget tenni elvárásainak, de azt nem engedhetem meg, több szempontból sem. Egyszeriben csak bólintottam, pedig már szinte sistereg a hátam, hamar vad táncba fog kezdeni a derekam, hogy kijusson a dupla szorítóból..
- Ahogy te sem pont a hasamra szerettél volna ülni, tudod elég csak hátrébb csúsznod – mondtam, miközben megkockáztatva derekát elérni, hogy ujjhegyeimmel valószínűleg forró bőrét megcsiklandozzam. Valahogy le kell szednem magamról, egyre kellemetlenebb érzetet nyújt az izzó hátbőröm. Ha ez első pillanatra nem oldotta volna fel, hogy egy erőteljesebb előre- és felhúzódzkodással kikerüljek a telt.. vagyis a lány combjainak szorításából. Akkor utolsó ép gondolkodású morzsáimat összekaparva bal tenyeremmel a forró kőzeten keresgéltem a tüzes kard után, míg jobb kezemmel engedve a „kísértésnek” megtapintottam szívverését Rolling Eyes Hogy rendben van-e.
Ahogy meglett a kard, kevésbé ártó fele megemeltem azt és a kard lapjával, majd markolat gombbal igyekeztem, magamtól eltolni, ölem felé. Ahol bizony mégha egy pillanatra is, de „akadályba ütközve” tovább tud fordulni, hogy felszabaduljon a hátam az azt égető kemence szájának nyílásából. Az átmeneti bugyi elvételre, pillanatnyi időm sem maradt a kivitelezésre, talán ez idő alatt én sem vesztettem el mellényem Rolling Eyes

Infernus közben nem tétlenkedett, vihogott. Forgolódott hátán, mint a gombolyaggal játszó cica, sípolt, mint a gázpalack, és a hempergő láng kupac, igazán jól szórakozott, a civakodó apróságok látványán. Közben kisebb tűz pamacsokat eregetett teste minden pontjából, amik, valamilyen formán önálló életre keltek.
Szám szerint tizenöt Tűz Ivadék elnevezésű szörnyeteg piros indikátorával képződött a középső terebélyesebb szigeten.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hot pink..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.