[Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Aoi Shizuka on Kedd Jan. 20, 2015 8:49 pm

Tétován nézett körbe a barlang közepéről. Mindenfelé csak a sziszegő, lábatlan hüllőket lehetett látni. Villás nyelvüket újra és újra kiöltve kúsztak, csavarták csupa izom testüket egymás hegyén hátán át. És a csillanó szemek alatt ott rejtőztek a halálos mérgeket rejtő tűéles fogaik, ha a hihetetlen erős szorításuk nem lenne elég, hogy maguk alá gyűrjenek bárkit vagy bármit.
A kétségbeesés fojtogatta a lányt, visszakívánta a nem is olyan rég történt pillanatokat, amikor még a felszínen találkozott össze a két fiúval, meg Mayumival, aki pedig...
- Mayumi... - suttogta megrökönyödve, hiszen akkor jött rá, hogy az a lány se lehet biztonságban a beszélő hüllő társaságában, ha őket meg ide dobatta le
- Mayumi is veszélyben van! - szólalt fel hangosabban, s a csupa piszok térdével mit sem törődve, a kígyókról nem is beszélve, talpra kecmergett
- Meg kell találnunk, mielőtt késő, ki tudja, mit tervez vele az a Kígyó! De kristályom az nincs...
Csak későn kapta arra felé a fejét, már csak azt látta, ahogy egy alak merül el a tekergőző fenevadak tengerében
- Hoh, egy... egy ember! Én is láttam! Hahóóóó! Itt vagyunk fent!
Újra csak körbenézett, járatot, kijáratot keresve, majd előhúzta a fegyvereit, s egy szalaggal áttekert vesszőt lőtt a földbe, hármuk közé
- Nem így akartam kipróbálni, de nem maradhatunk itt örökké... ha láttok egy kijáratot, innen a barlangból, szóljatok! A ti szemetek talán jobb, mint az enyém!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 03, 2015 1:25 pm

Mayumi:

Csendben végighallgatnak, majd Mierken megszólal miután leteszi pipáját, annak ellenére, hogy nem felé szántad a mondanivalód:
- Minek kellenének a korábbi tárgyalások eredményei?
Koboldszakáll kapitány fejét rázva szólal meg.
- És mi az, hogy mindenki számára elfogadható legyen? Azt feltételezed, hogy a világbéke mindenáron való megvalósítása számotokra nem lenne elfogadható?
Jack idegesen az asztalra üt, székét kitolja maga alól és hangosan felszólal:
- Kész, én nem bírom ezt az emberi jelenlétet! Nem elég, hogy egy gyilkost hozol ide, Yorick, még egy lehetséges kémet is! Korábbi tárgyalások... mindenki számára elfogadható... hihetetlen!
Arnherserten torkaszakadtából kiabál szokásosan:
- A KÍGYÓVEREMBE VELE ÉS AZ ÖSSZES MÉSZÁROSSAL!
Yorick szintén feláll a székről, egy nagyot üt az asztalra, amibe beleremeg még a tőle távol ülő Koboldszakáll letett pipája is. Nyugodtan megszólal, miközben Jack helyet foglal ijedtében.
- Elég legyen! Hagyjátok beszélni!
Ezután Alaz megszólal.
- Jól válogasd meg a szavaid... tudd, hogy nem szeretjük a fajtádat errefelé és, ha így folytatod nem csak kígyóverem lesz a vége.
Ezután kalapját megigazítja.


Többiek:

Először Salem kérdésére érkezett a válasz. A hang a kígyóverem egyik mélyebbik pontjáról érkezett, hiszen az alak éppen mélyen volt a kígyók között és egy pixele sem látszott ki. A sok sziszegő által elnyomott hangon lehetett érezni, hogy az alak mintha önkívületi állapotban szólalna meg.
- Jaaaaaaaaaaaa... woah.
Ezután egy kígyó reppen magasan az égbe és helyén egy kéz jelent meg. Az alak valószínűleg valamit látott a kígyó alatt és feldobta. A kígyó mikor visszaérkezett a többi kígyó közötti résbe harapott a kéz felé, de azt gyorsan elhúzta a tulajdonosa.
- Oooolyan vaagyok... - tesz egy kis szünetet, majd arca kibújik a kígyók közül és egyenesen Salem szemébe néz - ... mint egy fűűűüles kígyócápaaaaa...woah.
Ezután előugrik a kígyótengerből, majd próbál két lábon állni a folyton mozgó kígyókon, végül pofára esik és elsüllyed a kígyókban, miközben Silver kérését hallgatja.
- Te... szörfőőőőőőöztél valahaaaa? Haaaa?
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Mayumi on Kedd Feb. 03, 2015 7:23 pm

A lány természetesen az ételhez hozzá sem érve azon nyomban hozzá is látna a munka elvégzéséhez, amihez persze azonnal kérné is a korábbi eredményeket, mire fel szinte azonnal érkeztek is heves ellenkezések, amik fokozatosan kezdtek eldurvulni, felvont szemöldökkel, tátott szájjal hallgattam a sértéseket, és egyéb ellenvéleményeket, buta kis indokokat, és feltételezéseket amelyekkel előhozakodtak a vendéglátói.
- Köhööm.. - hangosan megköszörüli a torkát, majd pedig ha még ez után sem sikerült magára vonnia ismét a figyelmet felkap egy kést és óvatosan megkocogtassa vele a borospoharának oldalát. - Mindent sorjában uraim. Először is az engem ért alaptalan vádakra szeretnék reagálni ha megengednék. - vár egy pillanatot, majd pedig szemeit végigfuttatja a díszes társaságon, kényelmesen előredől a székben, és maga előtt összekulcsolja ujjait.
- A korábbi adatokat természetesen azért kívántam átnézni, hogy kideríthessük mi volt az a rész ami miatt a korábbi tárgyalások elbuktak. Feltételezem nem azért rendezték meg újra mert sikerrel jártak a világ béke el hozatalában, bármelyik másik gyűlés alkalmával, nemde? - válaszol az első  forradalmárnak, remélhetőleg sikerült kielégítő válasszal szolgálnia, majd pedig fordul a kalóz felé, aki kicsit durvább vádakkal bombázta a lányt.
- Mondtam ilyet akár egy szóval is? Csupán arra próbáltam következtetni, hogy a világbéka akkor világbéke, ha tartós, és nem lesznek utána komolyabb bonyodalmak. Ha végiggondolod logikusan, ahány féle nép annyi féle elképzelés, szokás és hagyomány, ezért kell olyan alaposan végigmenni minden egyes lehetőségen, hogy később ne robbantsunk ki vele egy esetleges háborút. Engem nem vezetnek önös érdekek. Ezért nagyra értékelném, ha ön is hasonlóképp tenne, és befejeznék mindannyian az arcátlan ujjal mutogatást és alaptalan vádaskodást, és inkább folytatnánk a gyűlést. Javítsanak ki ha tévednék de a világbéke fogalma abban merül ki, hogy a fajok képesek egymással békességben élni. Nemde? Akkor mégis miért különböztetnek meg azért mert ember vagyok? Azért mert nő? Azért mert máshogy nézek ki?! - a végére picit felemeli a hangját, majd ismét lecsillapodik, és visszadől a székbe, végignézve a többiek arckifejezésein, úgy tűnik ez a világbéke mégsem ugyanazt jelenti mindenkinek mint amit a lánynak jelentett ezidáig. Sőt mi több valószínűleg ha így folytatják nem lesz ebből semmiféle gyűlés. Kicsit vár, majd ha úgy tűnik, hogy lenyugodtak a kedélyek ismét felszólalkozni kíván.
- Esetleg folytathatjuk normál hangnemben a gyűlést, vagy szeretnék, hogy távozzak, és örökké megoldatlanul maradjon a probléma?
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Silver on Szomb. Feb. 14, 2015 6:22 pm

Good, nem volt se süket, se néma, és nem is ignorált minket. Igaz, a kommunikációja az felettébb... weird volt, ugyanakkor mulattató is. Elmosolyodtam a kígyók között tekergő férfi cselekvéseit látva. Nem volt kétséges, hogy veszélyes játékot űz, de mégis olyan érzésem volt, mintha egy pillanatig se forgott volna veszélyben az élete. Értette a kígyókat, számított rájuk, mintha valami expert lenne... vagy csak a kígyóméregtől ment el az esze, és azért viselkedett ilyen furán. Doesn't matter, olyan figurának tűnt a férfi, mint aki segíthet nekünk, feltéve ha sikerül szót érteni vele, és elérni őt a maga kis világában. Rápillantottam a többiekre, hiszen kíváncsi voltam, ők hogyan reagálnak erre az alakra. Ők is ugyanolyan veszélytelennek tartják, mint én, vagy furcsán néznek rá, vagy félnek tőle? Ami engem illetett, én felbátorodtam.
- Kígyókon még nem, de funnak tűnik! - állapítottam meg. Tulajdonképpen igazi tengerben sem, csak ilyen "szimulátorban", amiben szélsebes sodrású vízen kell egyensúlyozni. Kis gyakorlással legalább meg tudtam állni néhány másodpercre a deszkán, mielőtt jó nagyot zuhantam volna a vízbe Rolling Eyes
- Alrighty then! Mit szólsz egy versenyhez? Ha tovább talpon tudok maradni, mint te, akkor segítesz nekünk! - hívtam ki a férfit, majd az alant tekergő kígyókra pillantottam. Bennem volt a bugi, hogy ha ő képes megtartani az egyensúlyát, akkor én is meg tudom csinálni, az ilyen kihívások elől pedig eszem ágában se volt elmenekülni. Nem tűntek olyan veszélyesnek ezek a kígyók. Legalábbis számomra, úgyhogy bátran mertem vállalkozni. Egyébként pedig még akár ez egy jó módszer is lehet arra, hogy átevickéljünk. Bár abban kételkedtem, hogy Miss Shizuka mennyire rajongana az ötletért ._.
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Salem on Szomb. Feb. 21, 2015 3:46 pm

Minden pénzt megért az alakításom, amivel leesett az állam a lazán elnyújtott „Jaaaaaa” hallatán. Semmi probléma, legalább tud beszélni, így ezzel sem lesz gond, nem kell neki elmutogatni, leírni, vagy valami egyéb módon közölni a dolgokat. Amúgy kiráz tőle a hideg, hogy így, lazán befetreng a kígyók közé, de hát akinek ez tetszik, tegye csak. Én még mindig viszolygok a gondolattól, hogy esetleg nekem meg kellene ezt tennem, de eddig senki nem kényszerített és nem is nyomtak emiatt kardot a hátamnak, szóval… attól függetlenül vicces. Mármint én szörföztem már életemben, azt ugyan nem mondhatnám, hogy valami fene nagy tehetség lennék, helyesbítek, kifejezetten jól tudok esni . Mármint a vízbe. Oké, mondjuk ha csak ezzel lehet átjutni a túlpartra, ám legyen, de nem rajongok feltétlen az ötletért, bár úgy látom Silvert elkezdte érdekelni a dolog.
- Szörföztem már? Ja… csak vízben, kicsit más volt a közeg. – válaszolom némileg fintorogva, merthogy ha nagyon őszinte akarok lenni, a kígyóktól még mindig kiver a víz. Miért pont kígyók? Na jó, embereld meg magad, Salem, ne játszd itt az ijedős kis nyuszikát, mert szánalmas. Gyorsan megrázom a fejemet és felveszek egy vigyort. Vajon jól játszom, vagy iszonyatosan béna alakítást hozok? – Végülis viccesnek tűnik. – ja, nagyon, körülbelül mint egy hátbavágás. Nagyon nem akarok belemenni semmi olyanba, amiben kígyók vannak és a kígyókhoz való hozzáérés. Mindenesetre az élet alám vág és felébred bennem a versenyszellem, de jó nekem. – Verseny? Abba én is beszállok. Szeretem a különböző versenyeket. – jól van, legyél csak kemény gyerek, majd csak kiderül, hogy nem mersz belemenni a sűrűjébe, ha úgy hozza az élet. Még közelebb araszoltam a párkányhoz, hogy onnan szemlélhessem a „vesztemet” egy darabig. Na jó, de a szörfhöz deszka is kell, nem? Vagy csak így, simán, cipőtalppal fogjuk csinálni? Mondjuk így is ó, legalább le tudom rúgdosni a kígyókat, ha túl közel jönnének. Mondjuk mi lehetne közelebb a talpamnál?
avatar
Salem
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Dec. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
97/500  (97/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 26, 2015 5:41 pm

// Shizuka küldetés helye felszabadult. Kimesélés: hazatérés kristállyal elteleportáltál, kijátszhatod úgy is, hogy direkt volt és úgy is, hogy véletlen. //

Mayumi:

Az asztal köré gyűltek összenéznek a mondanivalód hallatán. Néhányan egymás között sugdolóznak, mások csupán grimaszokkal társalognak. Többen felállnak, majd egy körbe gyűlnek és megbeszélik az ügyedet. Körülbelül két percnyi erős gesztikulálás és ordibálva suttogás után mindenki helyet foglal, majd Yorick megszólal:
- Úgy ítéltük meg, hogy a hangneme nem elég békés, így az a döntésünk született, hogy börtönbe zárjuk. - ezután mindenkihez szól - Elnézést kérek, hogy hibáztam, máskor nem próbálok békeszeretőket keresni a mészáros játékosok között, mivel látszik, hogy egy sincs.
Invozmous hozzáteszi:
- És örüljön, hogy nem vetjük önt a kígyók közé.
Ezután a hozzád két legközelebb ülő odasétál hozzád (Earnest és Dakobolen), majd megfogják egy-egy kezed, hogy egy börtöncellába vigyenek.


Salem és Silver:

Mr. füles kígyócápa a következőt válaszolja:
- A léééényeeg, hogy legyééééé' chill! Nyugi vaaan és akkooooor minden okéééé, okéééé? Ha nincs paaaaara nincs kígyó fogak között rekedéééés. Neeeem teee szörfölsssz a kígyókkkkkkon, hanem őkkk szörföztetnek téééged. Érteeeed?
Majd miközben mondja csak annyit láttok, hogy Shizuka hazatérés kristállyal elteleportál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Mayumi on Vas. Márc. 08, 2015 3:37 pm

A lány elmondta amit mondani akart, és csendben várta, hogy véget érjen a tanácskozás az ügyet illetően, amiből kihagyták. Kényelmesen hátradől a székében, és összekulcsolva ujjait nézi a vitatkozó csoportot, és hallgatta a kiszűrődő mondat foszlányokat, amiből természetesen semmit sem tudott kiszűrni, csupán remélte, hogy a csoporttal sikerült megértetnie mire is próbált kilyukadni, amint pedig végeztek, azonnal az első felszólaló felé fordítja tekintetét és türelmesen végighallgatja, hogy mire is jutottak a privát megbeszéléssel.
- Ez vicces. Azt állítja, hogy az én hangnemem nem volt elég békés, holott maga elrabolt három társammal együtt, akiket jelenleg ismeretlen helyen, akaratuk ellenére tartózkodnak. Most pedig börtönnel fenyegetnek. Ez sem hangzik éppenséggel egy békés megoldásnak azt hiszem. A fajgyűlölködő megjegyzését pedig tartsa meg magának. - bök ujjával a krokodil felé, majd pedig megrázza a fejét. - Vallják csak be, mindenki tudja, hogy ez nem a világbékéről szól. Börtön? Kígyók? Kérem szépen hol itt az igazság? Hol van itt a békességben élés? Sehol. Megvádolnak ok nélkül, kihagynak a vitából, végül pedig még egy értelmes indokot sem tudnak felhozni ellenem. - ezúttal előredől könyökét az asztalba döfi, és kényelmesen megtámasztja kézfején az állát, és ismét lassan végigpásztáz a tömegen, figyelve a reakciókat.
- El sem tudják mekkora hibát követnek el ha engem bebörtönöznek. Ha egy hajam szála is meggörbül az emberek fellázadnak, és nem fog nehezükre esni, hogy kiirtsák azt a fajt Aincradból akik ezt tették az egyik társukkal. Jól gondolják meg, hogy mire készülnek. Békés módon is megoldhatjuk ezt az egészet. Háború nélkül. - hátratolja a széket, és feláll, megigazítva szoknyáját, haját pedig átdobja a bal válla felett, a két manócskára akik meg akarják érinteni szúrós pillantást vet.
- Tudok magamtól is menni. - felhúzva orrát hátat fordít a tömegnek, és néhány lépést megtesz előre, ha időközben mégis megpróbálják megfogni a kezét, vagy bármijét, ügyesen lerázza magáról őket, ha tapogatni kezdik nem riad vissza attól, hogy egy csattanós pofonnal jutalmazza az el rablóit. Igen ők nem mások mint pitiáner emberrablók.
- Hol vannak a társaim? Velük együtt kívánok távozni!
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Silver on Szomb. Márc. 14, 2015 7:02 pm

Picit azért tartottam ettől a kígyószörfözéstől, de gyorsan el is hessegettem az aggályaimat. Nem olyan fából faragtak ám, hogy csak úgy megfutamodjak egy ilyen kihívás elől! Sőt, ha ő képes rá, akkor én is! Challenge accepted tehát, és az elhatározásomat csak tovább erősítette a másik fiú, Mr. Salem mondandója is.
- Superb! És hol szörföztél? - kérdeztem bajtársamat, ám elég volt egy pillantás hátra, hogy a lelkesedésem kicsit alább hagyjon. Az rendben volt, hogy mi itt elleszünk, de a lány? Reszketett a kígyóktól. Talán, ha a hátamon vinném. Egyébként is megveszek azért, ha nem egyenlőek az esélyek, és nekem keményebben kell dolgoznom a sikerért. Viszont ekkor olyan dolog történt, amire igazából az egyetlen reakcióm az volt, hogy homlokon csaptam magam. Hát persze, a teleport kristály!
- Azt hiszem megvan a kiút, Mr. Salem facepalm - sóhajtottam fel. Egy gonddal kevesebb, sőt kettővel, hiszen már Miss Shizukáért sem kellett aggódnom. Maradt Miss Mayumi, akit biztosan ki tudunk szabadítani, ha a legközelebbi városba teleportálunk, és onnan felderítjük újra a terepet, ahonnan lezuhantunk. But first of all, a versenyt meg kell nyernem. Megvan a kiút, úgyhogy most már aztán pláne nincs mitől tartanom. Megváltozott a tekintetem, határozottá és eltökéltté váltam.
- Let's get to it! - kiáltottam fel, majd a zsebembe dugtam a kristályom, és lendületet vettem ahhoz, hogy ráugorjak a kígyók hátára, és szörfözzek rajtuk. Vagyis ők szörföltessenek engem. Izeg-mozog a deszka? Na és? Ha eléggé odafigyelek, talán képes leszek kitalálni a hüllők mozgását, és alkalmazkodni hozzá.
- Legyőzlek, ez nem kérdés! - jelentettem ki magabiztosan, és igazából mindkét ellenfelemnek egyformán szántam a mondandómat. Ki, ha nem én? Megannyi tapasztalattal felvértezve nem lehet más a kimenetel, csak az én irányomba kedvező!
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 30, 2015 10:50 am

// Salem is kiteleportált. Küldetés helye felszabadult.
Amiért rám kellett várni természetesen ezért a (és a többi hasonló) körért dupla jutalom jár. //

Mayumi:
A koboldok egyöntetűen bólintottak az utolsó mondatod hallatán, majd megnyílt alattad a föld és ugyanabba a kígyókkal teli verembe zuhantál, ahol Silver is van. Természetesen nem látod ahogyan éppen a kígyó verem közepén süllyed.

Silver:
Amint a kígyókra érkezel elsüllyedsz bennük. Tehetetlenül süllyedsz, úgy látszik ideje lenne elgondolkodni döntésed racionalitásán. Very Happy Vagy gyönyörködhetsz a színes kígyókban is, akik szerencsédre nem bántanak, hagyják, hogy békében süllyedj és szépen mindig kicsúsznak alólad és szorításaid közül is.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Mayumi on Szer. Ápr. 01, 2015 8:43 am

A lány követelőzve sétált az ajtó felé, orrát a magasba emelve, még egy kicsit talán felsőbbrendűnek is érezte magát a mocskos koboldok között. Az utolsó mondatát elmondva karba tett kézzel, lábával türelmetlenül dobolni kezdett, és várta, hogy a buta kis jószágok végre elmeséljék neki merre is tartják fogva a többi játékost. Igazából szó nélkül is itt hagyhatná őket, hiszen nincs köze egyikükhöz sem. De akkor a bosszúját nem tudja beteljesíteni. A koboldoknak halniuk kell. Ronda, buta élőlények, értelmetlen célokkal. Röviden, tömören ennyi volt a véleménye a rövid társalgást követően róluk, még ha ezt hangosan nem is nyilvánította ki, tekintete elárulhatta nekik, mit is érez pontosan. Azonban válaszra sem méltatták, a lába alatt megnyílt a padló, és zuhanni kezdett. A hosszú vezetékben csúszva végig, kezeit a szoknyájához kapta, hogy ne szakadjon le róla, vagy ne vándoroljon az arcáig, és nézzen ki teljesen hülyén amikor földet ér. Teli torokból sikoltozni kezd, főleg amikor véget ér az alagút, és a zuhanása tovább folytatódik, ezúttal nem egy kényelmes kipárnázott karosszékbe, egy étellel megrakott asztal előtt, hanem egy hatalmas csarnok dugig, nyálkás kukacokkal.
- Nee! - sikolt fel ismét, miközben kezeivel óvatosan leveszi a vállára kerülő zöld példányt. Sosem volt jóban a kígyókkal, sőt valójában a legtöbb állattal, valami oknál fogva sem ö sem pedig az állatok nem szerették. Ez egy viszonzott utálat volt a természettel.
- Fúj fúj fúj fúj. - kezeivel próbálta letaszítani magától őket, ami egy lehetetlen feladatnak tűnt, túl sok, gyakorlatilag úszni tud velük. - Segítség! Valaki segítsen! Azok a gonosz koboldok.. Segítsen valaki! Kérem! - a segélykiáltásai, kétségbeesettségét tükrözi, hangja kissé zavaros, már-már a sírás határán lehet a lány. Azonban a kígyók sem tétlenkednek, vajon képesek lesznek a ruha nyílásain befészkelni magukat a lány öltözéke alá? Vajon a mély dekoltázs hívogatja őket?
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Silver on Szomb. Ápr. 04, 2015 3:45 pm

Blugy-blugy-blugy. Na nem, nem ez zajlott le. Igazából semmilyen hangja nem volt annak, ahogy elmerültem a kígyók tengerében. Hallottam a teleportálás zaját, gondoltam, hogy Mr. Salem is a kristály által kínált utat választotta. Velem ellentétben. Coward, még ellenem sem mert kiállni ebben a süllyedőversenyben. Mert hát gyorsan rájöttem, hogy mást nem nagyon fogok tudni csinálni, a kígyók nem tartottak meg, sőt, mintha egyenesen menekültek volna alólam. Ez így cheat, őt segítik, engem meg nem?! Fellebbezek! Csak előbb kerüljek valahogy a felszínre Rolling Eyes Milyen mély egyáltalán ez a verem? No idea. Azt éreztem, hogy süllyedek, és csak a kígyóknak hála nem a szabadesés nem túl jótékony hatásával találkoztam. Valami azt sugallta, hogy gyönyörködhetnék a szép, színes, szivárványos egyvelegben, amit a különböző színű hüllők kavargása tárt elém. Végül is, a szememet nem kellett becsuknom. És a fülemet sem. Meghallottam. Segítségkérés! Egy lány... Miss Shizuka? Nem, ő nem így kérne segítséget, neki remegne a hangja. Sőt, talán el is ájult volna. Idetévedt volna még valaki? Vagy... Miss Mayumi? De mit keresne ő itt? Kidobták a koboldok? Hát persze, mondtam én, hogy a béke fogalmát teljesen félreértelmezik. Vagy elferdítik. Ártó szándékkal közeledtek felénk mindvégig. Hiszen ők mobok, mi meg a játékosok vagyunk, nem élhetünk békében egymás mellett.
- Miss Mayumi! Itt vagyok! - kiáltottam, reménykedve benne, hogy nem mászik be addig egy kígyó a számon, amíg beszélek. Megpróbáltam a hang irányába úszni a kígyók között, hátha az megy, ha már a szörfözés nem jött össze. Vagy ha nem, hát akkor legalább arra fordulni. Vajon a verem alján kijuthatunk? Hogyisne, van egy sokkal egyszerűbb megoldás is!
- Használd a teleport kristályod! Starting City főterén találkozzunk! - emelten fel hangom újra, miközben igyekeztem megragadni a sajátom. Ha Miss Mayumi elteleportált, akkor én is követem őt, és kiagyalhatjuk közösen, hogyan tovább. Hála az égnek így tudom, hogy mindenki biztonságban lesz, nincs miért itt maradnunk.
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 08, 2015 2:24 pm

Silver nem tud úszni, egyszerűen tehetetlen. Silver egyre gyorsabban süllyedni kezd, Mayumi meg hirtelen nagyon gyorsan elindul lefelé. Mivel Mayumi pont Silver fölé esett, így egy elég kellemetlen taposásban lehet rész, ha nem sikerül valahogyan megállítani a süllyedést.

Természetesen az ürge sem tűnt el, az a bizonyos szörfös. Silver körül úszkál, mint a cápa, egyszer-egyszer megjelenik egy-egy testrésze a kígyók rengetegében és bölcs szavai csak töredékesen hallatszódnak ki az intenzív sziszegés közül.
- Nyuuuuuuuuuuuuugi van, öcsiiiiiiii... haa nyuugi van, jóóóság vannnnn.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Mayumi on Pént. Ápr. 10, 2015 6:58 pm

A lány undortól eltorzult arccal próbál küzdeni az életéért, ami többnyire abban valósul meg, hogy a kígyókat amelyek galád módon próbálkoznak felkúszni a túlontúl nyitott ruha bizonyos zugaiban, engedély nélkül. Mayumi nem sok dologtól fél, de ha valaki megkérdezné mi is az amitől retteg, talán ezek a szörnyszülöttek lennének az első élőlények amelyek az eszébe jutnának. Undorító, sikamlós állatok, semmi hasznuk sincs, ráadásul ezek még csak nem is élnek, nincs értelme sajnálni őket. A lány segélykérő kiáltásara végül egy válasz érkezik amely egy aprócska reménysugarat jelentett számára, könnyekkel telt szemeivel vadul kutatja az ismerős hang forrása után. Pontosan nem tudja megmondani kicsoda is az illető, de abban egészen biztos, hogy a korábbi kis társaság egy tagjáról lehet szó.
- Nem látlak! Kérlek ments meg. Nagyon félek, nem bírom már sokáig. - ismételten kiáltozik, miközben kiránt egy rondaságot a ruha ujjából, még éppen időben. De nem mindenben volt ennyire szerencsés. Az állatok fülsüketítő sziszegése mellett még csúszni, süllyedni kezdett. Erőtlenül halad a terem közepe felé, lábait szorosan összezárva maga alatt, reménykedik.
- Ki az?! - hördül fel az újabb hang hallatán. - Van itt még valaki! Úristen! Egy ember! Meg fog fulladni! - kapálózik, vergődik, mindent amit csak sikerül megtennie, miközben végre valahára eljut a tudatáig is az amit az ismerős hang tulajdonosa mondott.
- A kezdetek városa?. Máris! Egy pillanat... - remegő kézzel böki le a menüt, varázsolja elő a kristályt, majd fájdalmában már-már ordítja bele a "kívánságát" a kristályba.
- Odaát találkozunk! Teleport. Kezdetek városa!
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Silver on Szomb. Ápr. 11, 2015 10:47 am

Szegény lány nagyon pánikba esett, nagyon rosszul éreztem magam, amiért tehetetlen voltam. Fogcsikorgatva igyekeztem megpróbálni a lehetetlent, és vízként használni a kígyók tengerét, de maximum annyit értem el, hogy egyet-egyet megragadtam a hüllők közül. Ráadásul hirtelen lábak értek el, és tapostak meg, ahogy minden bizonnyal Miss Mayumi kapálózott fogódzó után. Még szerencse, hogy nem fájt, de az ütéseket azért megéreztem, és mindent el kellett követnem azért, hogy ne jajduljak fel, vagy mutassam bármi jelét annak, hogy engem tapos. Már csak az hiányzott, hogy miattam is fokozódjon a pánik benne.
- Nyugodj meg... itt vagyok! Csak tedd azt, amire kérlek, és minden rendben... lesz! Use the crystal! - próbáltam csitítani, és az is megfordult a fejemben, hogy odaküzdöm magam hozzá, hogy átöleljem, de lehet azzal ellentétes hatást váltottam volna ki, szóval letettem volna. Legalább a szörfös mister se tűnt el, ott körözött cápa módjára.
- Ahaha, én nyugodt vagyok Rolling Eyes Amennyire lehet - motyogtam az orrom alá, inkább Miss Mayumira figyeltem oda. Szerencsére annyira azért észnél volt, hogy képes volt hallgatni rám, így feszülten vártam, hogy meghalljam a varázsszavakat és esetleg megpillantsam a fényt, amit a teleportálása okoz. És mihelyst ez megtörtént, én is fellélegeztem és kiszakadt egy sóhaj a mellkasomból.
- Teleport, Kezdetek Városa! - kiáltottam én is a kristályomat erősen markolva. Itt volt az ideje, hogy elhagyjuk ezt a veszélyes terepet.
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 11, 2015 1:59 pm

Amint kiteleportáltatok a küldetés mellett egy sikertelen jelző jelent meg, majd rövidesen törölte magát. A küldetést lezárom. A küldetés sikertelenségének természetesen lesznek következményei. Smile

Jutalmak:
Salem 6 kört szorgalmasan megírt (+ szóló és szint bónusz): 72 exp, 70 arany
Shizuka 5 kört szorgalmasan megírt (+ szint bónusz): 55 exp 70 arany

Jutalom azoknak, kik végig is csinálták: 55 exp + 30 exp szint bónusz + 20 exp bónusz jutalmazás, azaz összesen 105 exp és 120 arany
Mayumi szóló bónusz: +22 exp

Céhbónuszok:

Justice League: +95 arany, RenAi +0 exp, Hinari +28 exp, Szophie +28 exp, Yuichi +28 exp, Silver +28 exp, Ozirisz +28 exp, Shizuka +28 exp

Jártasságok:
(csak azoknak, akik végig csinálták)

Mayumi: Érclátás: 1 -> 17, 6 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 2 Sida Kő 1 Halvány Rubin 9 Vasérc
Növénylátás: 1 -> 17, 4 Kis Tövisgyökér 2 Faeno Levél 6 Barna Gomba 4 Tövisgyökér 4 Vörös Pitypang

Silver: Fegyverkészítés (T2): Könnyű Fejsze Recept, Gyorsaság Rúna Recept
Érclátás: 155 -> 171, 5 Fémkő 3 Vastag Bőr 4 Drágakő 6 Tömény Rubin 2 Acél
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kis Yorick Nagy Álmai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.