[Miniboss] #10 Villám Shinobi

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Nov. 27, 2014 6:41 pm

Gondolom mindenki látott már egy japán dojot, így kellemes meglepetés jelenthet számotokra, hogy a 10. szinten egy új párbaj aréna nyílt, mely a régi stílusú hangulatot idézi, távol a város zajaitól... ám a jókedv hamar lelankadt. Napra pontosan a lespawnolása után, az 1. hónapban mobok jelentek meg az állítólagos biztonsági zónájában, persze a dojo beljesében, megtámadva az ott bent harcolókat. Az alapjáraton 3 egymásba nyíló teremből azonban minden lelkes mobtisztító brigád megbukott a 2. ajtó előtt. Vajon lesz valaki aki eljut a 3. minibosshoz?

OFF: a miniboss neve most meglepi lesz, a feladatok, hogy érkezzetek meg a helyszínre, illetve döntsétek el ki lesz a csapatok Parancsnoka, aki utasíthat titeket a körén kívül, illetve megadhatja a harci sorrendet :3 nyugodtan lehet több kört is játszani, én majd írok valamikor x3 de mondjuk egy 2 hét múlva már nagyon jó lenne kezdeni Very Happy de rajtatok áll.

ja igen miminum 250 szó az 1. körben x3

Ui: ha valaki 10 szinttel nagyibb lesz a bossnál akkor automatikusan dupla HP-ja lesz a minimnek, hogy azért a kicsik is tudjanak ütögetni egy keveset, illetve a nagyokra duplát csapnak a sebzések, szóval jól gondoljátok meg :3


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 29, 2015 4:46 pm-kor.

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Mayumi on Pént. Nov. 28, 2014 6:43 pm

A sárkányos idomárral folytatott harcot követően mintha kicserélték volna a lányt. Újult erővel, új célokkal, kicsit átalakított fontossági sorrenddel, tapasztalatra éhesen ácsorgott a 10. szint városkájában, az az ominózus küzdőtérrel szemben amiről az utóbbi napokban rengeteg pletyka terjeng a játékosok között. Talán csak kíváncsiság, vagy talán túlzott magabiztosság az oka annak, hogy most elhagyva békés kis zónáját az első szinten, egy teljesen új területre merészkedett, hogy saját szemével is láthassa mi is történik itt pontosan. Talán egy új event kezdete? Talán Kayaba egy újabb meglepetése? Beharangozóban lenne egy új játékmód? Ki tudja.. Még mielőtt bármihez is hozzákezdene alaposan körbejárta az említett épületet, végigtapogatta a kerítésül szolgáló kőfalakat, a hatalmas faajtót, a szobrokat a bejárat mellett. Azonban a legtöbb csupán díszítőelem, nem tulajdonít nekik mélyebb értelmet, de azért egy rövidke részt megérdemelnek a jegyzetfüzetében. Jár a penna, csak úgy koptatja a papírt, majd néha elmereng, ismét körbejárja azokat a részeket amelyeket egyszer már szemrevételezett, a lehető legprecízebben, majd végül a bejáratnak dőlve várakozni kezdett. Minden bizonnyal nem ö az egyedüli aki idetéved a mendemondák hallatán, hogy aztán szerencsét próbáljon, vagy valami üres hősies céllal, jelenik majd meg. Pont egy-két ilyen hősre van szükség ahhoz, hogy biztonságban érezhesse magát amíg odabent barangol, és felfedje mi is a titka ennek a létesítménynek. Türelmetlenül dobol a lábával, karba tett kézzel várakozva, figyeli a járókelőket, majd aki elég közel merészkedik, vagy éppenséggel elég buta ahhoz, hogy szóba elegyedjen a lánnyal, azonnal megpróbálja betoborozni a kis csapatába a következő szöveggel.
- Üdv, bátor kalandor! Szeretném ha segítenél kifürkészni eme rejtélyes dojo rejtelmeit. Fáradozásaidért jutalmad nem marad el. - majd egy mosolyt erőltet az arcára, és már küldi is a csapatfelkérést. Természetesen egymás után újra meg újra ezzel a szöveggel áll elő, nem is erőlteti meg magát, hogy valami mással hozakodjon elő. A npc-ktől leutánozott szöveg tökéletesen megfelel erre a célra.

//Ha van rá igény felőlem több kör is lejátszható a csapatszervezéstől a stratégiakidolgozásig.  Smile //
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Nov. 29, 2014 11:34 pm

Minibosst sejtenek a 10. szinten? Természetesen ott volt a helyem :] Balgaság lenne részemről figyelmen kívül hagyni akármelyik ilyen pletykát. Általában nem futok lyukra az ilyenekkel, és némelyik csata még egészen szórakoztató is tudott lenni. Kicsit aggasztó volt számomra mondjuk, hogy egy közönséges felszerelés ennyire megmagyarázhatatlan tettekre késztetett, elvégre voltaképpen nem volt semmi okom ezekre a harcokra ellátogatni, leszámítva a pajzsom fejlesztését. Nem adott kellő mennyiségű tapasztalatot, se aranyat, többnyire unalmasak is voltak, hiszen azon túl, hogy némi felesleges dráma keletkezik, csak csépelünk egy túlméretezett mobot. Kivétel volt ez alól Ariana, vagy éppen a tobzoska, akik így vagy úgy, de csupán az események folytán is maradásra késztettek.
Bíztam benne, hogy most is belefutok egy hasonlóba, de végül egészen más akadt a horgomra, mint amire először számítottam. Haha, jól kezdődik az az egész, ha szőke, nagymellű szépségek kerülnek terítékre. Azt hiszem oda se figyelt, amikor megszólított, más magyarázat nem volt erre a rettenetesen sablonos szövegre.
- Nicsak, egy Mayumi-chan :] Mi van, ha engem inkább a jutalom érdekel, és a fáradozást is másképp képzelem el? :] - szólítottam meg, ha másra nem, hát a nevére csak felkapja a fejét. Lévén egyelőre nem volt itt senki más, bátorkodtam néhány kedves gesztust tenni feléje, ami egy rövid üdvözlő csókocskát és a hozzája tartozó mellkasi méretvételt jelentette. Talán nem orrol meg rám, de ha igen, az sem zavar vagy érdekel :]
- Elrejtőzzek? Nem biztos, hogy túlságosan játékoscsalogató a jelenlétem, ha csapatot kívánsz toborozni magadnak :] - kérdeztem, miután elengedtem mind a mellét, mind az ajkát, mind a derekát. Mielőtt esetleg félreértéseket szülne az érintésem az esetleg túl korán érkező delikvensek fejében. Hiszen ha úgy kívánja, hogy elrejtőzzek, akkor utoljára illene újra betoppannom, furcsa lenne, ha meglátnának sötét árnyékká válni egy sikátorban :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Nox on Vas. Nov. 30, 2014 1:51 am

Tatsuya-kun… Nem. Arata-kun nem halt meg, sőt erősödött. Ezt a kettő bizonyosságot levonhatta a találkozásukból. Sajnos egyelőre még Arata-kun nem viszonozta Nox érzelmeit, de életben volt. Ez volt a legfontosabb. A második legfontosabb dolog hajtotta a dojo-hoz, ő neki is erősödni kell, főleg, hogyha mindenhová el akarja kísérni Arata-kunt és meg is akarja védeni.
Már azelőtt hallott a dojo-ról, hogy találkozott volna szerelmével, viszont akkor még csak azt hallotta, hogy új küzdőtér jelent meg. Mivel Rumi életének nagy részét egy dojo-ban töltötte, ezért Nox még a közelébe se kívánkozott. A sors tréfája lehet csak, hogy kiderült, hogy mégsem egy új küzdőtér, hanem valami más, amit a mob-októl meg kell tisztítani.
Komoly arccal lépkedett az épület felé, s látta, hogy egy párocska már ott is van. Irigyelte őket, szívesen helyet cserélt volna a lánnyal, a fiút meg Arata-kunra cserélte volna, de erre egyelőre nem volt esély. Egy vágyakozó sóhajjal el is kergette a gondolatot, hiszen egy harcmezőre készült, ahol nincs helye ilyesfajta fölösleges gondolatoknak.
- Ti is a dojo megtisztításáért vagytok itt, vagy csak olyan perverzek vagytok, akik nyilvános helyen akarják azt csinálni? – Támadta le egy kérdéssel köszönésképpen a másik kettőt. Viszont választ nem várva hozzá tette még, hogy – ha a tisztításért vagytok itt, akkor alkothatnánk egy ideiglenes csapatot.
Arata-kun érdekében képes lett volna másokkal együttműködni, hogy kitisztítsanak egy helyet, bár legszívesebben egyedül vágott volna neki, de a jelenlegi szintjén és erején ezt nem tehette még meg. Ezért kelletlen módon, de kénytelen volt másokkal összefogni, máskülönben esélye se lett volna. Ezért a felé küldött csapatfelkérést is elfogadta.
- Így hárman, vagy várunk még? – A bemutatkozást fölöslegesnek tartotta, hiszen a csapatlistában úgy is ott volt a neve, ahogy a párocskának a nevét is le tudta onnan olvasni. Bár különösebben nem érdekelte, hiszen egyikük se volt Arata-kun, és tudomása szerint egyikük se akart közéjük állni. Az sem érdekelte jobban, hogy a fiú felett vörös indikátor lebegett. Arata-kun érdekében képes volt még egy ilyennel is egy csapatba állni.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Nov. 30, 2014 5:47 am

-Nem értem én ezt Timidus. Nem úgy volt, hogy megbeszéltünk, hogy nem megyünk minibossokra?
-Eljöttél a havas minibossra is.
-De nem harcoltam!
-Valóban nem, de amikor Anatolenak kellett segíteni, akkor már harcoltál is.
-Az… az más kérdés…
-Egyáltalán nem más kérdés. A lényeg az, hogy ismereteim szerint itt sem állatokkal kell küzdenünk, hanem a te fajtáddal.
-Timidus! Attól, mert humanoid, attól még nem az én fajtám! Mit szólnál, ha téged a sárkányos küldin lévő öreg sárkányhoz hasonlítanálak?!
-Azt, hogy mindketten sárkányok vagyunk, ebben azonban kimerül a kettőnk közötti hasonlóság. A fajtánk azonban egy.
-Oké-oké… de akkor sem szép tőled, hogy ilyet mondasz…
-Rendben. Többet nem foglak emlékeztetni erre.
-Pfff…. köszönöm. De… azt még mindig nem mondtad el, hogy azon kívül, hogy velük harcolhatnánk, miért is akarnék én odamenni?
-A városban két miniboss megjelenéséről hallottam. Az egyik egyes szintű, míg a másik tízes.
-És ott van még a kaszás.
-Arról már döntöttünk, hogy megyünk, így lényegtelen. A fontos az, hogy a tízes szintű minibosson vannak nagyobb veszélyben a kezdők, hiszen oda a kiképzőtisztesek is eljutnak.

A lány arcára akkora mosoly került, és olyan hála fogta el a sárkány iránt, hogy legszívesebben… áh, igazából valóban odaszökkent a barátja mellé, és magához ölelte.
-Te vagy a legkedvesebb és legsegítőkészebb sárkány a világon, Timidus!
Na persze Timidus mindössze csak az ő érdekeit tartotta szem előtt, de annyi bizonyos, hogy azt száz százalékig.
-Akkor mehetünk?
-Persze! Kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek még ott.

És természetesen a petnek ismételten igaza volt. Mayumiról tudták, hogy kiképzős, a másik ismeretlen lányról is feltételezték, és azt is tudták, hogy Tachibana sem volt a Top-10 listáján, amíg az létezett. Mindketten szívélyesen üdvözölték a jelenlévőket, Tachi egy meghajlást is kapott tőlük, majd Timidus már rögtön bele is vágott.
-Mint tudjátok, a miniboss nem véletlenül ezen a szinten jelent meg. Szükségem van legalább a szintetek ismeretére, hogy tudjam, kire is kell majd jobban odafigyelni, ezen kívül a harcban betöltött szerepetek is fontos ismeretanyag, hiszen ezáltal kidolgozhatnánk a stratégiát, és könnyebb lenne koordinálni a harcolt. Minden olyan információ, amit elhallgattok, a csata elveszítéséhez és valamelyikőnk halálához vezethet, így kérlek titeket dolgozzunk csapatként. Hallgatlak titeket.
Ült le ezzel az idomár mellé, szembehelyezkedve a többiekkel, Shu pedig mosolygósan, biztatóan nézett a népekre, hogy ugyan tényleg mondjanak valamit.

(Jani, a terem felépítése, a próbálkozók száma, az eltelt idő, illetve az, hogy nagyobb ellenfelek esetén többet támad a mini, azaz amiket fent leírtál, azok közül mi IC infó is egyben?)

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Angelica Katharina on Vas. Nov. 30, 2014 8:53 am

a terem felépítése persze, hisz előtte mindenki járhatott benne, megnézhette, a próbálkozások számát csak akkor ha tényleg nagyon mélyen beleásta magát a dolgokba, hisz ez nem bossharc, itt csak azt tudhatod, amit mesélnek neked, az eltelt időt max csak akkor tudod, ha a lespawnolásától már ismered a helyet, a többletkör ugyanúgy megy mint a Kazamatánál, ha kisebb szintűre mész szóval ugyanúgy tudhatod azt IC mint Kazamatáknál Rolling Eyes

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Miu on Vas. Nov. 30, 2014 2:17 pm

Valami van a 10-es szinten. Mi is volt az? Hmm…Talán egy miniboss, ha jól rémlik. Mindegy valami van ott és engem érdekel, plusz így van okom felmenni a 10.szintre. Mert csal úgy kószálni nem igazán van kedvem arrafelé. Bár egyszer már kószáltam azon a szinten és lett belőle egy elég mókás vadászatom. De most nem amiatt megyek, hanem amiatt amit hallottam csak már nem nagyon emlékszem a dolgokra. Nem nagyon vettem sietősre a dolgokat, útközben teljesen nyugodtan engedtem meg magamnak azt, hogy ezer más dolog elvonja a figyelmem. Akkor szedtem meg kicsit a lábaim, mikor a kijelölt úti célom előtt megláttam a már oda gyűlteket. Nem akartam lemaradni semmi lényegesről szóval, odarohantam amilyen gyorsan csak tudtam. Azt hallottam, hogy valaki beszélt már, de hogy ki azt nem tudtam és azt se, hogy miről beszélt, mert pont a mondandója égére értem oda a csapathoz. És már észre is vettem az egyetlen ismerős játékost a brigádban.
-Üdv újra Róka-san.
Intettem oda neki, majd gyorsan tovább is terelődött a figyelmem az ott lévő sárkányra. Tudtam, hogy itt léteznek sárkányok, de még egyet se láttam és most itt van egy teljes életnagyságban.
-Nahát, egy sárkány! Pont itt, pont előttem! Te vagy első akivel találkozok a játékban, már kezdtem azt hinni, hogy csak szóbeszéd az, hogy itt léteznek sárkányok.
Csillogó szemekkel méregettem az előttem álló tollas sárkányt, mert hát ugye voltak tollai is. Egy pillanatra teljesen közel hajoltam, hozzá majd gyorsan magamhoz is tértem a gyermeteg rajongásból.
-Bocsánat. Befejeztem.
Eszméltem fel gyorsan és végre eljutottam addig, hogy megérdeklődjem, hogy eddig miről is maradtam le.
-Izé…Úgy néz ki késve érkezőnek számítok, szóval…Miről is maradtam le eddig? Miről volt szó még mielőtt ide értem?
Nézek körbe kérdőn az egybegyűlteken és remélem majd valaki elismétli nekem a dolgokat.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Nov. 30, 2014 4:38 pm

Ahogy az lenni szokott, hozzám is eljutnak az érdekesebbnél érdekesebb pletykák az Aincrad-ban történt dolgokról. Ezúttal egy dojo-ról érkezik hír, ami a tízedik szinten jelent meg, fedeztek fel, ami újfajta arénaként funkcionál, illetve funkcionált. Ugyanis a mobok kezében van most az épület és még nem merészkedett be olyan csapat, aki ki tudta volna azt pucolni rendesen. Ez már az én kíváncsiságomat is felébreszti, meg kell néznem azt a helyet. Jól tudom, egyedül képtelen vagyok megtenni azt, ami csapatoknak sem sikerült, de biztosra veszem, hogy lesznek még rajtam kívül vállalkozó szellemű playerek, akik októl függetlenül próbára akarják tenni saját erejüket. Az esetleges kecsegtető jutalom is odavonzhat másokat.
Eldöntöttem, hogy egyek és teszek egy próbát. magamra öltöm felszerelésem, melynek célja egyértelműen hanyatlófélben lévő céhem reklámozása. Bevallom, hogy kissé zavarban vagyok a hivalkodó, élénk színei miatt, azonban ezt el kell viselnem a nagyobb jó érdekében. Egy gyors teleporttal máris a tízedik szinten találom magam és a megadott koordináták felé veszem az irányt.
- Szép napot! – köszönök megérkezvén, mivel nem én vagyok az első. Sejtéseim helyesek voltak, jó páran összegyűltek már a helyszínen és minden bizonnyal egyazon cél által vezérelve. Egyikük köszönt, módfelett érdekes szöveggel, mintha csak felvételről hallanám
- Öhm… Hai! – válaszolok mosolyogva és elfogadom a csapatfelkérést.  Rendkívül nagy örömet okoz, hogy nem nekem kellett megtennem az első lépést, azonban tudniuk kellene, hogy mik az erősségeim, hátrányaim.
- Tetsuko Jin vagyok, örvendek! – Mutatkozom be annak, aki még ne ismerne, illedelmesen, mosolyogva.
- Teljes mértékben tank vagyok, továbbá módomban áll mások képességeit használni. Amennyiben valakinek olyan képessége van, melynek nagy hasznát vehetnénk, igazán hálás lennék érte, ha megosztaná velem. Természetesen csak akkor, ha nem okoz ez problémát valakinek – erről ennyit, elmondtam, amit akartam, most már tudják milyen kaliberű player is vagyok valójában

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 30, 2014 9:16 pm

Amióta „használtam” azt a kiképző tiszt nevű NPC-t 10. szintű lettem. Ez fura volt annyiból, hogy az XP-m ugyan akkora maradt. Voltak elosztható pontjaim, de nem annyi, mint amennyit feltételeztem, hogy kapni fogok. A szintemmel együtt megnőtt a bejárható szintek száma, ami őszintén jól esett, mert több teret kaptam, nézelődhettem, kalandozhattam, és a többi. Talán meghalni is több lehetőségem is lett volna, bár önszántamból nem tettem volna.
Ma épp’ a 10. szint textúráit akartam meglesni. Mashava városban járkáltam, nézelődtem, kicsit többen voltak, mint a Kezdetek Városában. Néhány szimpatikusabb játékostól kérdezgettem egy kicsit a szinttel kapcsolatban. Beszéltek a Szafari nevű helyről, arról, hogy tele van a szint vad mob-okkal, akik már agresszívak. A városba érkezett egy pár játékosból álló csapat, megtörtnek néztek ki. Akikkel akkor beszéltem, azt mondták, hogy egy miniboss tette velük ezt. Mikor elmentek még voltak vagy 10-en, most pedig már csak 6-an. Vagy ők voltak bénák, vagy a kisfőnök volt ennyire erős. Még úgy sem nagyon láttam ilyet, de gondoltam megnézem magamnak, és elmegyek a következő csapattal, így habár a beszélgető partnereim ellenezték, elkértem a térkép koordinátákat. Mikor elmentem tőlük, még hallottam az egyik szájából, az „őrült” szócskát. Nem vagyok őrült. Sosem voltam az. Ez csak kíváncsiság. A menetelésem közben, volt, hogy le kellett futnom egy-egy lényt. Tényleg agresszívak voltak. Végül megérkeztem a koordinátákhoz. Rajtam kívül, talán szerencsére, mások is voltak ott. Közelebb mentem, de tartottam, vagy tíz méter távolságot, még ki kellett hevernem az előző beszélgetésből származó fáradtságomat. Agyilag, még nem voltam kész arra, hogy újra beszéljek emberi életformával, vagy adathalmazzal.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shakan on Csüt. Dec. 04, 2014 10:47 am

A bátyus eltűnt Turk-tól, és most mellölem is eltűnt. Pedig úgy volt, hogy együnk külön minibossozni, anélkül, hogy mások beleszólnának, hogy miképpen csináljuk a dolgokat. És én mentem is volna vele, ha tudnám hogy hova kellett volna menni.
Így hát körbekérdezősködtem pár faluban található küldi adó bácsit és nénit, hogy merre találok egy minibosst, és nagyjából mindegyik a tizedik szint egyik termét mondogatták, hogy oda ne menjek. Ha azt mondják, hogy ne menjek oda, akkor egyértelműen oda fogok menni. És lehet, hogy a bátyus is ott van. Ha egyszer már azt mondta, hogy elmegy minibossozni. Azért remélem engem csak megvár mielőtt szembenézne az ellenfelekkel. Nem szeretnél, ha bármi baja esne.
Amikor eljutottam oda, ahova a nénik és a bácsik irányítottak, már volt ott néhány bátor jelentkező, akik kik akarták hívni a minibosst.
-A küldi adó nénik mióta küldenek csapatfelkérést?
Kérdezem értetlenkedve miközben persze elfogadom azt. Remélem a bátyus is a könyéken van valahol. És ő is elfogadta a küldi adó néni párbajfelkérését. Bár amilyen makacs tud lenni néha, lehet hogy nem.
-Hali mindenki, a bátyus azt mondta, hogy elmegy egyedül egy minibossal találkozni, nem láttátok őt véletlenül?
Kérdezem érdeklődve az épület előtt összegyűlt csipet csapatot. Nincs köztük túl sok ismerős, egyedül csak Shu-ékat ismerem föl, és egy másik lányt, aki szintén ott volt a tolvaj szarka elleni küzdelemnél.
A hely egy gyakorlóteremnek néz ki, ami felveti bennem a következő kérdést:
-A minibossok is szoktak gyakorolni? Ha egyszer már szükségük van egy gyakorlóteremre.
Próbáltam úgy feltenni a kérdést, hogy egy kicsit se tűnjön nevetségesnek a tudatlanságom.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Dec. 04, 2014 11:30 am

Timidus nyugodtan hallgatja végig Miu rajongását, és már tudja, hogy komoly megpróbáltatásokon fognak keresztülmenni, ha ennyire kompetens csapattal akar bármit is kezdeni. Az, hogy Tachibana is megjelenik, még talán lehet jó hír is, hiszen egyrészt ellenőrizheti Anatole állításait, hogy valóban Danee és Ren módjára bánik-e az emberi faj gyengébbik nemhez tartozó egyedeivel, másrészt azért a lovagról tudja, hogy annyira nem idióta, Jinre pedig Villámlás hívta fel a figyelmét, és egyébként is emlékszik még rá a madaras miniről, mint olyan harcos, aki nem tudta, vagy nem akarta teljesíteni az utasítást Mirika parancsnoksága alatt. Vagy rebelláns, vagy Mirika nem tudott eleget a csapatáról. Mindenesetre a pet először Miunak válaszol.
-Igen, sárkány vagyok, és igen, itt léteznek sárkányok. Üdvözöllek, a nevem Timidus, amennyiben a későbbi koncentrációkészségedet elősegíti, ha a továbbiakban nem azon kérdésen kell töprengened, hogy vajon ha kérdezted volna, akkor megengedtem volna-e, hogy megsimogass, ezen kérdésed feltevése nélkül megválaszolom számodra, igen. Ám csak abban az esetben, ha ez ahhoz vezet, hogy amint belépünk, úgy teljes mértékben a harcra fogsz koncentrálni.
És közelebb lépett a lányhoz, majd engedte neki, hogy megsimizza. Shu ténykedésének hála sok gyerekkel találkozott, és már megtanulta, hogy mik a gyakori kérdéseik, így igyekezett elejét venni az ebből adódó dekoncentráltságnak. Shu persze ezen csak mosolyogni tudott, és örült, hogy Timike ilyen aranyos. Ezalatt a sárkány már Jinre figyelt.
-Köszönöm a tájékoztatást. Amennyiben mindenki megérkezett, úgy javaslom, hogy osszuk meg egymással a szintjeinket, hiszen mint tudjátok, a miniboss ereje ezzel egyenes arányban növekszik. Ha valaki magasabb mint tizenkilenc, az jelezze, ez főleg rád vonatkozik Tacibana, mert téged láttalak már a bossharcon. A következő információknak vagyok a birtokában, amely fontos lehet a számunkra. Az épület egy hónapon át tiszta volt. Íme a dojo alaprajza,  ám ez csak abban az esetben helyes, ha a belső tér azóta nem változott, amióta a mobok beköltöztek.
Elétek terít egy térképet, amelyen három egymásba nyíló téglalap alapú terem látszik, természetesen egyetlen bejárattal.
-Nem bonyolult. Azok a harcosok, akik már megpróbáltak megküzdeni a minibossal, a következőket mondták: Minden teremben egy-egy miniboss hullámmal kell szembenéznünk, akikkel eddig találkoztak, az mind humanoid volt. A próbálkozók száma tíz és húsz közé tehető, a halálozási arány 35-70% körül mozog. Ez azt jelenti, hogy aki nem biztos abban, hogy jól fel tudja mérni a helyzetet, hogy mikor érdemes teleportálnia, az most azonnal távozzék. A második ajtó előtt eddig az összes csapat elbukott. Amennyiben mindenki marad, úgy Jin, te fogsz Tachibanával együtt dolgozni, ti látjátok el a tank szerepét, azaz védelmi funkciót töltötök be. Mayumi, amennyiben vannak olyan feljegyzéseid, amit eddig nem ismertettem, kérlek közöld, az informátorod felfedése nem szükséges, és használd a kardodat, ahogy legutóbb megbeszéltük. Ti ketten (Nox és Miu), ti maradjatok együtt, hogy egyszerre tudjunk titeket megvédeni, ha bajba kerülnétek, valamint javaslom, hogy Shakan is maradjon a közeletekben.
-Izé... szia Shakan, nem, nem láttuk Cearsot, és nem hiszem, hogy itt gyarorolnának a minibossok... bár lehet...

A sárkány is bólintott, majd a messzebb álldogáló Shadere nézett, de mivel eddig is úgy beszélt, hogy ő is hallhassa, nem emelte fel a hangját.
-Te, amennyiben részt kívánsz venni, úgy gyere közelebb.
Ezután két rövid csipogás hallatszott, és Shu már el is fogadta a csapatfelkérést.
-Most mindenki ossza meg a szintjét és a miniboss ellen bevethető képességeit is ismertesse, valamint a statjait, hogy a támadások sikerességéből és számukból következtetni tudjunk a miniboss statjaira. Ha ezt nem kívánjátok mindenki előtt felfedni, úgy a szavazással megválasztott parancsnoknak fogjuk elküldeni. Én Tachibanát javaslom. Ami pedig a legfontosabb. Ha a parancsnok visszavonulót fúj, akkor mindenki teleportál. Nem hősködik senki, aki viszont megteszi, az ezzel vállalja a felelősséget, hogy magára marad.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Mayumi on Pént. Dec. 05, 2014 5:22 pm

Nem telt sok időbe máris akadt egy bátornak tűnő alak, pontosabban lovag, a feladat elvégzésére. A köszönéssel járó mellrázásra csupán egy huncut mosolyt eresztett meg, majd egy gyors szájrapuszi következett.
- Ha tudtam volna, hogy ilyen hatásos lesz a toborzó szövegem, akkor már korábban is használtam volna a céljaim eléréséhez. - kuncogott egyet, viszont hamar mogorvára váltott a tekintete, amint egy ismeretlen női hang üti meg a fülét. Azonnal a hang irányába fordul, és végigméri a lányt, majd a fiúra néz, aki az ikreken felejtette a kezét. - Úgy tűnik túl jól működik. - sóhajtott egyet, és máris előbukkant egy újabb páros valahonnan. Kezd kellemetlen lenni a fiú gesztusa, ezért a kislány érkezésével le is hámozza magáról a fiú kezét, persze csak finoman, és ismételten egy hatalmasat sóhajtott.
- Nem szükséges elrejtőznöd. Mint láthatod, senkit sem zavar az a piros vacak a fejed felett. - bök a fiú indikátora felé - A jutalomról pedig akkor beszélünk ha sikerült kitisztítani a dojot. - közben sorra üdvözli, a kellő formalitással az érkezőket, egy szúrós pillantást vet a lányra aki az imént nénizte, le azonban arra sem méltóztatja, hogy megszidja érte, vagy bármi egyéb, úgy sem értené meg. Azonban ami ennél is jobban zavarja az a pixelsárkány túlzott parancsnokoskodása. Csak úgy felbukkant a semmiből és az összes információt amit sikerült megszereznem fel is tárt a többiek előtt. Felháborító.
-  Elnééézést. - emeli fel a kezét, hogy szót kapjon, közben pedig az idomár felé lép. - Örülök, hogy ilyen aktív a peted, viszont, elég nagy illetlenség csak úgy dobálózni olyan bizalmas kérdésekkel mint kinek mi a képessége, vagy a szintje, miközben te sem árultad még el a sajátjaidat. Így elég nehéz megbízni a másikban nem gondolod? - tart egy lélegzetvételnyi szünetet ami alatt karba is teszi a kezét, - Egy csapatban fontos a másik iránti töretlen bizalom, ezért szeretném ha megalapoznánk azzal, hogy ti is meséltek, mi is van a tarsolyotokban. - természetesen minden jelenlévő számára jól hallhatóan közli a közérdekűt, majd amint megkapja a számára kielégítő választ, vita nélkül illendően megköszöni, és megossza a saját képességét is a többiekkel. Amennyiben ez nem történik meg ö sem árul el semmit a  speciálisáról. A tudnivalókkal kapcsolatos kérdésre, előbányássza a füzetét, gyorsan átfutja majd megrázza a fejét. A sárkány már minden információt közölt, ami a lánynak is megvolt.
- A rémhírekre, és a kis létszámra való tekintettel én úgy gondolom, hogy fel kellene osztanunk a csapatot három részre. A tankok mennek be először, ők végig magukon tartják a célpontot, a többiek pedig a benti állapotok alapján döntünk. Ha sok segítő van akkor az lenne a legjobb, hogy ha legalább ketten mennének egyre, életpontoktól függően. Ha mást nem is kívántok, de legalább azt, hogy kinek mennyi élete és sebzése van kérlek osszátok meg, nem árt tudni kire kell odafigyelni. - végignéz a tömegen, majd pedig ha senki sem kívánja kezdeni, ö lát hozzá a kényes információ közlésének. - Páncél nélkül harminc pont alatt van az életem. Sebzésügyileg pedig átlagosnak mondhatom magam, alig tízet ütök.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Dec. 05, 2014 5:48 pm

csak hogy tisztázzam.. xD én addig fülem botját sem mozdítom, míg valaki be nem lép a dojoba Very Happy szóval addig nyugodtan mehet ismi Rolling Eyes

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 05, 2014 5:56 pm

-Először is nem a petem, másodszor pedig csak azt szeretné, hogy közösen tudjunk dolgozni.
-Így igaz. Amint eldöntjük, hogy mindenki megoszt-e mindent mindenkivel, avagy csak a parancsnok felé küldünk információkat, máris elmondok mindent, addig azonban felesleges, hiszen amíg nem nyilatkozik mindenki addig nem is lehet csapatról beszélni. A terved egyébként jó, támogatom.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shakan on Pént. Dec. 05, 2014 6:32 pm

Szépen összegyültünk a terem előtt, ahogy nézem utánam már nem jön a bátyus.
Pedig úgy volt, hogy együtt megyünk.
-Én lovag vagyok, de nem tudom mennyire számítok tanknak. Az életem meg azt hiszem zöld. Ha meg sokat sebeznek majd, akkor sárga vagy piros lesz. Bár lehetne az is világoskék.
Minden sokkal szebben nézne ki, ha teljesen világoskék lenne.
-Sebzésem meg van egy kevéske. Majd megmondja az, akit sikerül megcsapkodnom. De ezt egy miniboss küzdelem előtt nem tesztelném, ha nem probléma.
Nézek végig a társaságon. Szerintem a többség úgyis egyetértene velem.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Dec. 05, 2014 8:04 pm

- Úgy fest érdekemben lesz győzelmet aratni :] - válaszoltam a lánynak. Nem mintha egyébként ne lenne, de azt nekik nem feltétlenül kell tudniuk, most elég, ha az esetleges... jutalom motiváló erejéről tudnak. Természetesen abban a pillanatban, hogy mások is feltűntek, azonnal megszüntettem az intim közeledést, hiszen ez csupán kettőnk ki titka volt, nem tartozott másra. Különösen nem olyanokra, akiket ismertem is, ugyanis egy-két érkezővel találkoztam már itt-ott.
- Örülök, hogy látlak titeket :] - mosolyogtam Shukaku-chanra és a sárkányra, utóbbi buksiját még meg is simogattam. És szinte azonnal folytathattam is a mozdulatot egy integetéssel - Szervusz, Miu-chan :] - hajoltam meg enyhén. Sajnálatos módon Timidus olyan szinten kezébe vette az események irányítását, hogy nem igazán dőlhettem hátra, nem szórakozhattam különösebben senkivel kedvemre. Abban viszont Mayumi-channak igaza volt, hogy nem is kell elrejtőznöm. Még mindig nem érdekli az embereket a vörös jelzés a fejem... avagy fejünk felett, hiszen a szemkötős oujo-chan se volt neki híján.
- A szintem és a képességeim nem publikusak, és az életpontjaim is hozzám, és csak hozzám tartoznak. És egy jótanács: ha mind élve akartok hazamenni, akkor nem engem választotok parancsnoknak :] - jelentettem ki flegmán, ugyanakkor egy apró engedményt engedtem, és megnyitottam a menümet egy üzenet erejéig. Kiválasztottam a felugró listából a másik hímnemű lovagot.

Használhatod a tankoláshoz a Titánpáncél nevű képességem. Visszaregenerálja a páncélod a sebzés mértékétől függően

- pötyögtem le, és elküldtem. Ennyit tudtam tenni értük. Persze ha esetleg Mayumi-chan bajba kerülne, az ő érdekében hajlandó lennék áldozni valamennyit a pontjaimból. Timidusért csak azért nem, mert róla tudom, hogy képes magára vigyázni :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Miu on Pént. Dec. 05, 2014 8:46 pm

-hee?...öhhmm…hogy..én…jó..
Körülbelül ennyit tudtam hirtelen felköhögni a sárkányra. Pedig tényleg eszembe se jutott az, hogy rákérdezzek a simogatós dologra. Meg koncentrációról beszélt, még mellette. Hát az nekem nehezen megy. De azért a simogatás lehetőségével éltem. Aztán a pillanatnyi üzem zavar után, kissé zavartan ugyan, de sikerült normálisan is megszólalnom.
-Re-rendben. Majd igyekezni fogok. Ohh…és szintúgy örvendek, én Miu vagyok. ^^
Aztán lakatot is tettem a számra és hallgattam a sárkány beszámolóját. Vissza jött a gyermeki rajongásom is, hírtelenjébe. Egy igazi bölcs sárkány áll előttem, hát ez hihetetlen. Többnyire csak azért jutott el az infó az agyamig, mert Timidus adta elő. De azért tényleg nem semmi, ezt mind egyedül szedte össze és esélyeket is számolt meg minden. Ez nekem egy elég magas dolog, bár pont ezért vállalok be csak annyit, hogy csapkodom a bosst a megadott utasítások szerint. Közben az érkezett csapat felkérést is elfogadtam és figyeltem tovább az infó áradatra. Egy idő után már nem tudtam hova kapni a fejem…
-Ezek szerint fejből kéne tudnom ezeket az infókat magamról…fuhh…ööö…hát az biztos, hogy 10. szintű vagyok és a kiképző segített benne... Ohh…Meg még tudom a képességem, ami csak akkor fog működik, ha több ellenfelünk lesz egynél...mert területi sebzéssel, bír bár jelenleg max csak három ellenfelet tudok támadni vele…még...
Makogtam el azt ami hirtelen az eszembe jutott. Ha annyira lényeges lesz majd a többi infó is, akkor majd úgy csinálom a dolgokat mint T’urk-on. Csak ahhoz jó volna tudni, hogy akkor ki lesz a parancsnok. Én nem ajánlok senki, meg nem is szavazok senki mellet, nem szólok én ilyenekbe bele.  
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Nox on Pént. Dec. 05, 2014 9:34 pm

Ahogy gyűltek a népek az érkezők felé csupán egy üres mosollyal társított fejbiccentéssel kommunikált. Bár hogyha azt mondanánk, hogy köszönt, az pontosabb lenne, mivel ennél többet nem mondott, csak hallgatott. Csupán akkor adott több életjelet, mikor a kislány tollas sárkánya mellé osztott kettő lányt. Rájuk nézett, és csak remélte, hogy a viselkedésük ellenére használhatóak lesznek harcban, mert eddig csupán tipikus lányoknak gondolta őket, akik csak a leértékelt holmiért dulakodnak.
- Te, tollas gyík! - Szólalt meg Nox mikor parancsnoknak valaki mást akart kijelölni. - Hogyha ennyit jártatod a pikkelyes szádat, akkor a kislánnyal legyetek ti a parancsnokok. Szóval én rátok szavazok, eddig is ti koptattátok a hangszóróitokat. - Nem is értette, hogy miért akarták másra hárítani a parancsnokságot, hiszen hallhatóan sok információval rendelkeztek, és még szervezkedni is elkezdtek.
- Ami az életet és a sebzést illeti, páncél nélkül több életem van, mint Mayumi-sannak, - bár a lány sem mutatkozott be, de Nox a csapatfelkérésből, illetve, amikor még csak hármuk neve szerepelt a csapatban, onnan következtette ki, hogy a szőke lánynak Mayumi a neve - sebzésem képesség nélkül valamivel kisebb az övénél. Hogyha megbocsájtotok, az izmaimat megmozgatnám. - Részéről ennyi volt, elmondta, amit el kellett, valamint a szavazatát is leadta, ezért kicsit arrébb vonult, nehogy valakit véletlenül megcsapjon. Halló távon belül maradt, hiszen azért hallania is kellett, hogy végül is ki lesz a parancsnok, és hogy ő mit talál ki, viszont a skilljéhez elő kellett készítenie megannyi vágást, nehogy úgy járjon, hogy a második, vagy harmadik aktiválásnál csak 0-ás bónusz sebzéseket oszt le. Ezért, minthogyha tényleg csak a kezeit melegítené be a kardcsapásokhoz azon volt, hogy legalább három tucat vágást előkészítsen, úgy érezte, hogy ennyinek elégnek kell lennie egyelőre.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Pént. Dec. 05, 2014 11:33 pm

Érkezésem után érkeznek még páran, hogy kiegészítsék a csapatunkat. Én kezdetnek megosztok magamról néhány lényeges információt, amire nagyjából szükség van, azután kíváncsian figyelem a többieket, hogy vajon ők is így tesznek-e vagy sem. Meglepetésemre egy újabb  öntudatra ébredt pet képzeli magát saját idomárja fölé, nem ez az első alkalom, hogy hasonlót látok, ám a korábbi esetekben nem véltem felfedezni ekkora dominanciát.  Türelmesen végighallgatom a mondandóját, illetlenség közbeszólni, hiába érzek kényszert rá, nem teszem meg.
- Sumimasen! – szólalok fel, mikor lehetőségem adódik rá.
- Tachibana-san indikátora vörös, így felé a bizalom kétséges. Mind tudjuk mit jelent a vörös indikátor. Történetét nem ismerem ezért nem szeretnék feleslegesen vádaskodni, ám a puszta tény, hogy e tette után is így képes mosolyogni, világossá teszi számomra, hogy nem érzi egy élet eltűnésének súlyát, nem alkalmas parancsnoknak…  - közlöm véleményem Tachibana-san parancsnoki posztba helyezését illetően.  Alaposan szétnézek,  talán látok olyan embert, kit ismerek és tudom róla, hogy jó parancsnok lenne, közben hallgatom tovább leendő társaim ötleteit.
- Sumimasen – szólok közbe újfent, mikor hibára leszek figyelmes a tervben melynek akár következményei is lehetnek.
- Tapasztalataim szerint csupán egyetlen tank playert kellene előreküldenünk, a többit pedig készenlétben hagyni egészen addig, míg nincs rájuk komolyabb szükség, hogy válthassák társaikat, mielőtt azok túlzottan lemorzsolódnának- világossá válik számomra, hogy akikkel összehozott a sors, még tapasztalatlanok az efféle csatákban. Egy miniboss teljesen más, mint egy mob elleni küzdelem, ég és föld a különbség. Ezen okból kifolyólag nem álldogálhatok csendben, míg rossz döntésekkel dűlőre nem jutnak. Annyit látok, hogy nem viselkedünk csapatként, rengetege a kétely, a bizalmatlanság, így nem lenne szabad elindulni egy miniboss ellen.
- A parancsnok egy ilyen küzdelemben élet és halál ura. Képesek lennétek ekkora terhet róni egy gyermek és annak kisállata nyakába? – kérdezem, de mindezt oly szelíden és persze mosolyogva, mintha csak a virágok szépségéről beszélnénk. Én erre képtelen volnék, túl nagy felelősség, még sokkal idősebb playereknek is.
Rövidesen üzenetem érkezik, sietve nyitom meg, elolvasom, majd a feladó felé fordulva köszönöm meg a hasznos információt.
- A HP-m 360, a páncélom 130 felett van - osztom még meg velük e csekély információt.

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 06, 2014 4:55 am

Timidus fújtat egyet, olyan beletörődő sóhajtással, majd lefekszik társa lábai mellé.
-Shakan. Arra kérlek, hogy menj haza, és kérd meg Chant, hogy mutassa meg neked az alapokat. Nem értem, hogy céhvezérként miként mulaszthatta ezt el, és hogyan küldhetett ide így meghalni. Ha úgy kívánod megvárhatsz minket is, és utána én is segíthetek, így azonban nem engedhetlek be a terembe. Veszélyes. Túl keveset tudsz.
Ezután Tachibana felé fordul.
-Ezzel a megszólalásoddal bizonyítottad, hogy valóban alkalmatlan vagy vezetőnek. A jelölésedet visszavonom.
Miu megszólalására csak bólint, majd Nox felé fordul.
-A helyes megnevezés tollas sárkány, vagy Timidus. Kérlek használd valamelyiket az előbb említett kettő közül. Köszönöm. Parancsnoknak pedig alkalmatlan vagyok, nincs elegendő tapasztalatom sem a minibossok terén, sem pedig nagyobb létszámú csapat vezetése terén.
Majd Jin következik, és felé is intéz egy bólintást.
-Eddig nem vettem észre, hogy párotokon kívül bárkit is zavarna a vörös indikátor. Tachibanát is, és olyanokat is, akik hencegnek a gyilkosság tényével beengedtek a boss termébe, ahol számotokra sokkal nagyobb a tét, és a rendfenntartó céh vezére és tagjai is védik és segítik őket abban, hogy fejlődvén még több emberrel végezhessenek, és semmilyen hajlandóságot nem mutatnak vörös indikátoruk elszíneződésének kivizsgálására. Megkérlek, hogy a kisállat jelzőt hanyagold, mert zavarja a társamat. Köszönöm. Mint láthatjátok, a csapat egy része olyan kezdőkből áll, akik nincsenek tisztában az alapvető dolgokkal sem, mint a statok, vagy a bemelegítés feleslegessége. Emellett jelenleg csak párotokban látok hajlandóságot az együttműködésre. Amennyiben nem kívánjuk kockáztatni egymás életét, úgy javaslom, hogy tekintsünk el a terem kitisztításától, mert ezen csoport belépése csak felesleges áldozatokhoz vezetne. Javaslom, hogy a céhvezérek közösen beszéljék meg, hogy mely tagokat állítják hadrendbe, és legyenek ezek olyan emberek és petek, akik képesek az együttműködésre.
Shu pedig csak nyugodtan állt a pet mellett, folyamatosan ide-oda pislogva attól függően, hogy kihez is beszélt Timidus, ám ő nem szólalt meg egyszer sem.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shakan on Szomb. Dec. 06, 2014 12:49 pm

-Nem azért csatlakoztam a céhhez, hogy a céhvezért zavarjam ilyen dolgokkal, hanem mert a bátyus  megkért, hogy csatlakozzak egy kedves céhhez. És a Chansherry egyébként sem tudja, hogy itt vagyok. Nem kértem tőle engedélyt. Ahogy te is független vagy Shu-tól, úgy nekem se kell függenem másoktól.
Azért jó lenne, ha a bátyus is eljött volna, és segítene egy kicsit, de neki a múltkor is az volt a baja, hogy túl sokan vagyunk, szóval nem valószínű, hogy most csatlakozna hozzánk.
-Eddig se haltam még bele, hogy nem ismerem a pontjaimat, és voltam már miniboss elleni küzdelmen.
Teszem még hozzá egy kicsit durcásan és tájékoztató jelleggel az utolsó mondatot.
-És ha nem vállalod a parancsnokságot, akkor ne érezd magad feljogosítva arra, hogy hazaküldj. A céhvezérek meg csak birkózzanak meg rendesen a sima bossokkal, a miniket meg hagyják azokra, akik megpróbálnak felérni az ő szintjükre.
Én is azért jöttem ide, hogy gyakorolhassak arra, hogy majd kiállhassak később a szintfőnökök ellen.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Nox on Szomb. Dec. 06, 2014 1:30 pm

- Nox vagyok, örvendek a találkozásnak Timidius. - Mivel eddig nem mutatkozott be a tollas gyík, ezért Nox nem tudta, hogy mi a neve, így azon nem szólíthatta.
Bár örömmel eltávolodott volna a további vélemény nyilvánítástól, de csupán nyolc csapásig jutott, mikor valami, talán az a hang, ami Arata-kunja érdekét sugallta neki, azt súgta számára, hogy lépjen vissza a kommunikációba. Nodachiját leengedte és olyan közömbös hangsúllyal, minthogyha csak virágok ültetéséről lenne szó, úgy szólalt újfent fel.
- Shakan-sannak igaza van, Timidius, hogyha nem vállalod a parancsnokságot, akkor senkit se küldj haza, és senki statját ne is kérd, és még ne is rendezgesd, hogy ki hol és hogyan harcoljon. Mint mondtad, nincs meg a tapasztalatod, szóval akkor a pikkelyes hangszóródat csukd be, és figyelj azokra, akik rendelkeznek tapasztalattal. - Intett Shakan-san, Tetsuko-san és Tachibana-san felé.
Valahogy Tetsuko-san felé elkezdett bizalmat érezni, ezért lenyitotta a menüt és már írta is neki az üzenetét.
Üdvözletem, Tetsuko-san!

Tudom, hogy fölösleges a bemelegítés, viszont ez igazából a képességem előkészülete, mivel amennyit csapok, a harcok alatt annyi plusz sebzést tudok bevinni. Hogyha hasznosnak véli, akkor jelezze és kicsit részletesebb leírást is adok.

Nox

U.i.: Magára vállalhatná a parancsnokságot.
Ahogy az üzenetet elküldte folytatta is a csapások elhelyezését a levegőben. 9, 10... és így tovább. Remélte, hogy talán most már eljut a 36-ig, még azelőtt, hogy bemennének.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 06, 2014 1:46 pm

-Rendben. Így azonban a felelősséget sem vagyok hajlandó vállalni egyikőtökért sem, és ha minden amatőrt beengedtek egy olyan terembe, ahol köztudott, hogy történtek már halálesetek, ahhoz asszisztálni sem vagyok hajlandó. A Young elvesztett mostanában elég sok tagot, és máshol is történtek halálesetek. Válasszatok úgy parancsnokot, hogy az a valaki utána a vezérek elé tudjon állni, hogy ő a felelős, amennyiben páran nem juttok ki.
-Majd... majd beszélek Channal... és Anattal... ilyet nem lehet csinálni... ez öngyilkosság...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Miu on Vas. Dec. 07, 2014 5:38 pm

Értetlenül kapom a tekintettem jobbra-balra. Tényleg ennyire komolyan kéne venni ezt a minit. A múltkor T’urk-on semmit se tudtunk a bossról és még is neki indultunk és ott nem is bajlódtunk ennyit a parancsnok kiválasztásával. De még is Timidus volt az aki nagy figyelmet érdemelt ki nálam.
-Shakan egész jól szerepelt a múltkori minibossán… Bár én nem vagyok egy profi megfigyelő ilyen téren ez csak az általam megállapított személyes vélemény. Lehet a nagyokosok másképp vélekednének ezen a téren.
Bár pontos dolgokat tényleg nem tudok én csak azt tudom amit látni szoktam, amit pedig gyakran tudok tévesen megítélni, mert ritkán szokásom rossz véleményt alkotnom bármiről vagy bárkiről is.
-Ami meg a statokat illeti, azokkal tisztában vagyok csak nem tudom fejből azokat pontokat. Megtudnám nézni és felőlem meg is nézhetné akárki, de túl sokat hallottam már azt, hogy hamar kiadom a lényeges infókat magamról. Szóval ezzel most megvárnám a parancsnokot és csak vele osztanám meg a statjaim... Viszont én nem fogok senkire voksolni. Senkiről se tudok semmit, még azokról se akikkel már találkoztam és én hajlamos vagyok rossz következtetéseket levonni, szóval abba, hogy ki uralkodjon majd a káosz felett nem szólnék bele. Ezt rábízom azokra akik okosabbak, mint én.
Tényleg nem értem ezt a sok problémázást. Egy kicsit elbambulok, majd visszatérek erre a síkra és még teszek egy magjegyzést.
-Amúgy…nem kéne ennyit szenvednünk a parancsnok választással. Jelenleg az a csapat csak random erre keveredett játékosokból állt össze, tehát nem fogunk tudni olyan parancsnokot kijelölni akiben mindenki teljesen megbízna és ezek szerint nem a tapasztalt játékosok keveredtek ide, nagy többségben azok vannak itt akik szeretnének lépést tartani a nagyokkal és szeretnék próbálgatni az erejüket. Szóval valaki olyan kéne aki viszonylag összetudja szedni a csapatot és felállítani egy sorrendet és egy taktikát és nem azt kéne nézni, hogy kivel tudunk szimpatizálni, mert akkor sose fogunk bemenni a dojoba. Meg mindenkinek a maga felelőssége az élete, szóval senkit se kéne amiatt felelősségre vonni, ha valaki meghal, hisz itt mindenki maga dönti el, hogy be megy e vagy sem. Senki sincs kényszerítve a harcra…Ennyit akartam, innentől inaktívba teszem magam, mindaddig, míg el nem indulunk befelé végre.
Kicsit sokat jártattam a szám. Pedig nem szeretek az ilyen dolgokba nagyon bele folyni. De ha ezt most magamban tartom akkor biztos, hogy majd kipukkadtam volna a felszólalni akarásomtól.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Akae on Vas. Dec. 07, 2014 6:42 pm

Akae mint minden nap későn kelt, és kisétált megnézni milyen aktív küldetések vannak, mikor meglátta hogy a 10. szinten találtak egy minibost de már a találkozó elkezdődött. Akae gyorsan futott a kapuhoz hogy el tudjon teleportálni a 10. szintre, és pici késéssel de odaérjen. Oda is ért a portálhoz át is utazott a 10. szintre, majd meg is nézte a térképét hogy hova is kell mennie majd ahogy tudott úgy futott hogy elérje a célt a lehető legkevesebb késéssel. Kis időbe beletelt ugyan hogy odaérjen de végül sikerült meglátta a helyet ahova mennie kellet. A dojo nagyon tetszett Akaenak emlékeztette a valós élet béli edzőtermére, no de egy lelket sem látott arra, ettől kicsit pánikolni kezdett és össze vissza rohangált hogy találjon valakit. Majd hirtelen a térképen egy ismerős pont jelent meg, Shu volt az ennek nagyon megörül és rögtön el is indult abban az irányba amibe a térképe Shut jelezte. Majd szépen lassan meglátott egy kisebb csapat embert, meglátta Miut majd feltűnt Timidusz is. Ugyan voltak ott még páran, de mivel Miuval való küzdelem után szerzet be egy új fegyvert így az az ötlete támadt hogy mi lenne ha nem Akaeként hanem egy másik emberként menne oda maszkban? Ezt gyorsan elhatározta a kislány és fel is vette a maszkját majd felcsapta csuklyáját hogy a haja se árulkodjon, aztán szépen oda ment a többiekhez és körülnézett.
- Üdvözöllek titeket.
Mondta komoly hangon de alig bírta ki hogy ne nevesse el magát.
- Ki a vezetőtök? Szeretnék csatlakozni a kis csapatotokhoz a boss harcban.
Majd Akae hátán megjelent méretes csillogó kaszája is.
- Remélem nem gond.


Maszk:

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.