[Miniboss] #10 Villám Shinobi

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Mayumi on Pént. Dec. 12, 2014 2:57 pm

Mosolyra húztam a számat, a jelenet egyszerűen nevetséges volt. Alig néhány perce állt meg a dojo bejáratánál, hogy játékosokat toborozzon, de álmában sem gondolta volna, hogy ennyi különc fog itt összegyűlni alig néhány perc leforgása alatt.
- Én továbbra is úgy érzem, hogy az a legjobb, hogy ha mindenki tud mindenkinek legalább az életpontjairól, és a sebzéséről. Elég nehéz úgy figyelni a másikra, hogy ha csak annyit látunk, hogy az ö élete már vörösbe, vagy esetleg narancssárgában van, amíg a másik zöldben van... Mint ahogyan már valamelyikőtök említette, ez a bizalomra épül. Hogy ha valaki nem hajlandó legalább ennyit megtenni a csapatért akkor, számítson arra, hogy a csapat is legalább ilyen módon fog vele bánni. - Szánalmas. Viszont a semmiből felszólaló lovag, legalább tartós lesz, ha ö eljátszadozik a minibossokkal, meg a segítőkkel, lesz bőven esély a megfigyelésekre, és talán még egy két jegyzet is születhet majd.
- Jaj, - kap a mellkasához, picit meglepődött arccal, fordul a szemfedős férfi felé - Észre sem vettem, hogy itt is áll valaki. Megijesztettél... - tart egy kis szünetet, majd ismét a lovag felé pillant. - Nem akarsz te lenni a parancsnok? Az előbb mintha valami olyasmit mondtál volna, hogy "tapasztalataim szerint". Egy tapasztalt harcos lenne a legjobb erre a pozícióra, aki ért a csapatjátékhoz. Te pont ilyennek tűnsz. Valaki egyetért esetleg velem? - a megszokottnál kicsit hangosabban szólal fel, majd pedig a lovag felé mutat, hogy aki esetleg még nem vette volna észre, most alaposan szemügyre vehesse a férfit. Való igaz, egyetlen jelenlévő sem tűnik alkalmasnak a feladatra, bizonyára mindenkit valami önös érdek vezérelt ide, de ha nem sózzuk rá valakire a feladatot sosem juthatnak be a terembe.
- Senki se mondta, hogy vállalni kell a felelősséget. Mindenki önszántából jött, ezért nincs is lehetőség reklamációra, ha már odabent vagyunk.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shade on Szomb. Dec. 13, 2014 5:10 pm

~Aaaaah… Fáj a fejem.~ gondoltam magamban, miközben a beszélgetést, és lassan veszekedést, hallgattam. Nem igazán érdekelt, hogy mennyire helyes, mennyire nem helyes, ön- vagy tömeggyilkosság. A sárkányt tartottam a csapat legértelmesebb tagjának, bár a bögyös szőke is jókat mondott. Utólag válaszoltam a sárkány kérésére és kérdésére. Közelebb sétáltam.
-Nevezzetek Shade-nek. 10. szintű vagyok, bár valamilyen hiba miatt 7. szinten kezdtem. Árnyharcos vagyok, a HP-m 40. A képességem, még nem igazán tudom, hogy hogyan használom, de valamilyen ranged izé. A páncélomat egy Kezdő Ruha alkotja.- mondtam, kicsit erőt véve magamon. Az indikátoros részt nem teljesen értettem, és Jin-san kifejezése miatt kissé zavarba jöttem, mármint azért mert nem tudom mi az indikátor. Mindegy, inkább nem szólok bele.
-Őőőő~ Akkor, kik azok akik biztosan vállalkoznának a miniboss-ra? Én azért jöttem, hogy leverjem, de ahogy hallom vannak olyanok, akik nem akarnak jönni. Én mindenképpen megyek, legrosszabb esetben meghalok, előbb-utóbb úgy is megtörténne, szóval sokat nem vesztek vele. Szerintem a veszekedés értelmetlen, de maradjon az, aki akar.- mondtam a társaságnak, majd a bejáratnak tűnő képződmény felé fordultam. Nagyon szerettem volna indulni, elvégre tényleg nem azért jöttem, hogy itt veszekedjem. A parancsnok rang, amiről beszéltek, nem foglalkoztatott, sem az, hogy az legyek, sem az hogy válasszam.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Dec. 13, 2014 8:07 pm

- Elég legyen! – szólalok fel mosolyogva az indulat legkisebb jelét sem mutatva. E jószág kezd túlzásokba esni, lassan nemkívánatos személlyé növi ki magát, hisz jelenléte nyugtalanságot, feszültséget kelt.  
- Szavaidból kiindulva válik világossá, hogy rettentően kevés ismereted van a  frontról. - fordulok a sárkány és a gazdája felé.
- Csupán egy maroknyi ember képes megvívni a szintfőnök kegyetlen csatáit. Nem engedhetik meg maguknak a segítség elutasítását, érkezzen az bárhonnan. Tachibana-sannak mindaddig helye lesz köztük, míg együttműködik, eleget tesz a front követelményeinek – magyarázom el ezt úgy, hogy ne legyen félreértés a sárkány meggondolatlan kijelentése során,  egyben kelek pár szóval Tachibana-san védelmére és adok egy jó tanácsot a jelenlegi helyzethez.
Tovább hallgatva egyesek hozzászólását, olyan érzésem támad, mintha gyerekek közt lennék, kik kimondják azt, ami az eszükbe jut anélkül, hogy azt rendesen átgondolnák. Különösen  a nemrég megérkező vörös indikátoros fiatal lány.
- Anou…. sorrendhez és taktikához az adataitok ismerete szükséges. Anélkül ez mind lehetetlen – és az adatok átadásához szükséges némi bizalom is.
Eközben kapok egy üzenetet. sietve megnyitom és pár pillanatig csak meredek a panelem felett. Elmosolyodom, de nem fűzök hozzá semmit, nem érzem magam alkalmasnak a feladat betöltésére
- Gomenasai! Nem ált szándékomban – kérek elnézést Mayumi-santól, aki érkezésemkor köszöntött és küldte el a csapat felkérést.  
- Tessék? – kérdezem meglepetten… egy kicsit zavarban is vagyok.
- Sumimasen, de ha ne lenne más lehetőség, még akkor is vonakodnék az elfogadásában – hátralépek kettőt és a többiekre nézek.
- Javaslom, először döntsük el, hogy ki kíván részt venni eme veszélyes küzdelemben. Közülük kerülne ki a parancsnok – Végignézek mindenkin, hallgatom tovább hozzáfűznivalójukat, reménykedve, hogy hasznos és érdekes dolgot hallok, ám újfent csalódnom kell. Megint a sárkányra és gazdájára kell öszpontosítaniom figyelmem.
- Sumimasen! Kérlek, fejezd be! Amit akartál elmondtad, meghallgattuk, azonban amit most teszel, arra nincs szükség. Jelenléted árt a csapatnak, morálromboló magatartásod elfogadhatatlan. Így, ebben a formában nincs rátok szükség e helyen – nem emelem fel a hangom a kelleténél jobban, nincs indulat, nincs harag, ezek mind tények, amiket közölnöm kell, mielőtt több kárt okoz a kialakulóban lévő csapatunkban.  Sajnálatos módon felszólal még egy valaki, egy fiú, aki magát Shade-nek nevezi. A hallottaktól mosolyom egy fél pillanatra lehervad, de újra magamra erőltetem.
- Aki maradni szeretne, a Mayumi-san által létrehozott party-ban, vagy jelezze, hogy belépne. Arigatou – próbálom leplezni zavarom, hisz a megszokottnál többet beszéltem, nem tudtam teljes egészében kontrolálni az érzelmeimet… sajnálatos…

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 13, 2014 8:28 pm

Shu egyre inkább szörnyülködik, Timidus pedig ezután sem hajlandó felállni, csak nyugodtan hallgatja végig a vádoló szavakat.
-Talán többet tudok a frontról, mint azt hiszed, és ha jól sejtem, a rangidős is én vagyok. A szavaitok ismételten ütik egymást. Elvileg azért akartok kijutni, mert itt meghaltok, de nyugodtan feláldoznátok embereket azért, hogy megtisztítsatok egyetlen termet. Tachibanával nekem semmi problémám nincs, mindenki ártatlan, amíg nem bizonyítjuk a bűnösségét. Ezt mondta Anatole, és én ehhez tartom magam. Emelje fel a kezét az, akinél van Pánikburok vagy Kristály. Emelje fel a kezét, aki egyáltalán tudja, hogy mi az.
Megvárja amíg igaza biztossá válik, ám nem mond semmit. A felemelt kezek elég beszédesek.
-Köszönöm. A halálba küldöd ezeket a kezdőket, és láthatod, Tachibana nem működik együtt. Ide-oda hányódni, minden értelem nélkül. Ezt nevezem én a morál hiányának. Tudni az esélyeinket pedig sohasem ártalmas. Shu, kérlek értesítsd Anatolet, hogy mi készül itt.
És a kislány bólint, majd máris röppen a levél a céhvezérnek, akinek talán van elég tekintélye ahhoz, hogy megakadályozza a mészárlást.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Akae on Szomb. Dec. 13, 2014 9:01 pm

Akae furcsa állarcában hallgatja hogy Shu-chan és a vörös hajú fiú vitázik, de késztetést érez hogy ő is felszólaljon e téren. Ugyan csak most érkezett de tudta hogy a két frakciónak szüksége lesz egy összekötőre vagy egy célpontra akit együtt ostorozhatnak így közelebb kerülhetnek egymáshoz.
- Igaz én most érkeztem, nem is vagyok túl magas szintű, nem is vettem részt számtalan miniboss küzdelmen, de és most jön a de. A vak is látja hogy sok a kezdő, komolyabb felszerelés nélkül, ám mind elszánt és harcra kész. Ugyan én egyetértek Shukakuval, de csak részben hisz ha oda bemegy valaki közel sem biztos hogy élve kijut. Ha csak arra van szükség én vállalok minden felelősséget a halottakért, de ez közel sem jelenti azt hogy parancsnok szeretnék lenni kizárólag arra akarok kilyukadni hogy a csapatnak erőteljes széthúzásai vannak és ez baj. Ha csak felelősre van szükség a szakadék áthidalásához majd én leszek a hidatok és vállalom a felelősséget. Viszont ehhez mindenképp szükség van egy harcban jártas személyre, aki tudja hogy mire számíthatunk odabent, de terméseztessen senkit nem kötelezhetünk arra hogy részt vegyen a csatában, teljesen normális ha valaki félti az életét, vagy a társa életét, vagy esetleg egyszerűen nem biztos abban hogy képes lesz kardot emelni a bent váró ellenfélre aki számtalan játékos életét vette már el. Aki viszont vállalja a harcot legyen tisztában azzal hogy ha valaki meghal akkor nem menekülhet el azonnal mivel tudta hogy mire számíthat, ha bejön az arra készüljön hogy a parancsnok utasítása nélkül nem hagyhatja el a csatateret hiába kerül ez az életébe.
Tartott egy kisebb szónoklatot Akae, de még közel sem mondott el mindent amit el szeretett volna úgy érezte hogy nem fer ha ilyenek mond úgy hogy még a kilétét sem fedi fel ezért szépen lassan levette a csuklyáját ami alól kibújt rövid kék haja, majd a maszkot is levette a fejéről.
- Én Akae vagyok 10-es szintű harcművész, 40 hp és 15 páncélom van. Visszatérve az előző kis "beszédecskémhez" ha valaki bent nem szenved el komoly sérülést, és a csapatársa életét veszélybe sodorva elmenekül utasítás nélkül, az nem hívhatja magát harcosnak és semmi keresnivalója sincs ebben a világban. Itt és most kijelentem ha túl erős lesz az ellenfél én leszek az utolsó aki elhagyja a termet.... vagy nem hagyja el. Ha nem tartom be a szavam és gyáván elfutok... Shu-chan, Miu-chan kérlek vegyétek el az életem párbaj keretei között.
Akae remélte hogy erre nem fog sor kerülni de szinte biztos volt benne hogy ez a kis beszéd rá tereli majd a figyelmet és talán az egymás ellen vitatkozó személyek is inkább vele kezdenek vitázni és így egy oldalra kerülnek.
- Csak ennyit szerettem volna mondani. Köszönöm hogy meghallgattátok és most szeretnék csatlakoznia harcosokhoz.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Nox on Szomb. Dec. 13, 2014 9:46 pm

Nox abból, hogy Tetsuko-san nem válaszolt az üzenetére, arra következtetett, hogy a képessége nem keltette fel az érdeklődését, valamint, ahogy Mayumi-sannak is mondta nem igazán akar parancsnok lenni.
A körülötte lévő zsivaj bosszantotta, ezért kapkodva gyorsan befejezte a maradék tucat csapást, így megvolt mind a 36. Kezdő Nodachi-ját a vállára tette, s úgy fordult vissza hozzájuk.
- Tetsuko-san én veletek tartok a harcba. - Emelte fel a kezét. - Viszont csapatvezetéshez egyáltalán nem értek, és biztosan nincs meg a te miniboss küzdelmes tudásod töredéke se.
Figyelmen kívül hagyta a gyík mondandóját, vagyis figyelmen kívül akarta hagyni. Viszont az újabb csacsogását már nem tudta szó nélkül hagyni, pedig ő csak azért jött, hogy harcoljon és fejlődjön, hogy minél erősebb legyen, és mindezt Arata-kun érdekében, de úgy tűnt számára, hogy ez a program, Timidius, mintha közé és Arata-kun közé akarna állni.
- Igen, harcra készek és elszántak vagyunk. - Érett egyet a felszólalóval (Akae). - Az én életemért csak én vagyok felelős, megtiltom, hogy felelősséget vállalj értem, mint mondtad önként vagyunk itt. - Hangja közben kicsit haragosnak tűnhetett, bár közel sem annyira, mint egy normál ember haraggal átitatott hangja.
Nox vett két mély levegőt, hogy félre kellett tennie Timidius irányába érzett ellenszenvét, és nem veszthette el a higgadtságát, mert az számára a vereség felé az első lépés lenne.
- Én, Nox mindenképpen bemegyek. 10-es a szintem, de csak a kiképző miatt. 40-es az életem és 8-as a sebzésem. Kezdő fegyverem és ruhám van. Innentől magasról teszek arra, hogy ki lesz a parancsnok, feltéve, hogyha nem a tollasgyík! Hogyha igazi sárkány lenne, és nem csupán Kayaba Akihiko egy programja, akkor örömmel hallgatnék a szavára. De ezt félretéve Arata-kunért velük is hajlandó vagyok együttműködni. - Hangja újra az eddigi teljes közömbösségét mutatta, mintha csak egy receptet olvasott volna fel. Ezt követően csatlakozott a bejáratnál való álláshoz a Shade nevezetűhöz.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 13, 2014 10:10 pm

-Nem fogok vitatkozni. Én annyit kérek, hogy ne engedjetek be olyanokat, akik nagy eséllyel meghalnak. A petek feladata az idomár védelme, azonban tágabb értelemben az emberek védelme is, én pedig szeretném ellátni a feladatomat. Nem célom feszültséget kelteni, mindössze meg akarom akadályozni a felesleges haláleseteket. Én megvárom Anatot, addig azonban Jin itt a legértelmesebb közületek. A sértegetésekre pedig nem fogok reagálni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Dec. 13, 2014 10:52 pm

Karba tett kézzel figyeltem a kialakuló vitát, és mást se csináltam, csak vigyorogtam a szenvedésen, amit összehoztak a parancsnok kilétének vitatásával, valamint a kezdők óvni próbálásával. Vártam az alkalmas időpontot, hogy mikor lépjek vissza a vitázásba, keselyűként kívántam lecsapni az első adandó alkalomra. És ez lassan meg is érkezett, így Timidus mellé léptem, és a fejét kicsit lenyomva hallgattattam el.
- Azt állítod, többet tudsz a frontról, mint azt hinnénk, és rangidősnek hívod magad, miközben szintén saját bevallásod szerint tapasztalatlan vagy minibossharcok és nagyobb létszámú csapatok terén. Ha van két állítás, ami üti egymást, azok ezek :] Nos, sajnálattal közlöm veled a hírt, hogy nem tudsz semmit a frontról. Feleslegesen próbálod megváltani a világot, ha eljönnél egy-két bossharcra, láthatnád, hogy ott is ugyanez megy :] Dicséretes, hogy védeni próbálod a kezdőket, de feleslegesen. Mindannyiuknak van teleport kristálya, és ha önmaguk nem tudják belátni, hogy veszélyben vannak, akkor majd a parancsnok megteszi helyettük - uff, én szóltam a magam nyugodt, kényelmes tempójában. Körbenéztem a társaságon. Egyedül Jin-kun és én rendelkeztünk valamiféle bossharcos tapasztalattal, valamint volt egy önjelölt bölcselkedőnk Timidus személyében. Nem jutunk így sehova :]
- Már rég legyőztük volna ezt a minibosst, ha nem csak a véleményeteket ütköztetnétek. Négy ember alkalmas innen parancsnoki feladatkörre: az egyik a frontharcos tapasztalattal bíró Jin-kun, aki nem szeretné elvállalni. A második a megfontolt Timidus, aki alkalmatlannak tartja magát. A harmadik én vagyok, akivel a kezdők nem járnának jól. A negyedik pedig Mayumi-chan, akinek jól láthatóan vannak elképzelései, és megpróbálja összefogni ezt a szedett-vedett társaságot. Mayumi-chan, kérlek vess véget ennek a bohóckodásnak és vezess be minket a dojoba :] - fordultam a lány felé, egy félvigyorral illetve a bombasztikus alakját és az eddigi fáradozásait.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Miu on Szomb. Dec. 13, 2014 11:44 pm

Fáradtan fújok egyet. Egész kifáradtam ebbe a fejkapkodásba. Hol erre figyeltem, hol arra. Innentől a koncentrációs képességem meghalt, tehát az kilőve, hogy tökéletesen tudnék bármire is figyelni.
-Egek! @.@   Most komolyan, menjünk már be! Nekem mindegy ki a parancsnok, ha Róka-san nem jó senkinek sem és ő se vállalja, meg a másik lovag se vállalja el a dolgot és a sárkány is visszakozik,  akkor legyen Mayumi-chan a parancsnok! Mellette szavazok. Bár nem akartam voksolni senkire se, de másképp itt ácsoroghatunk és veszekedhetünk napokig is.
Kissé ingerülten és flegmán adom elő magam, de már elegem lett a huzavonából. Időközben volt időm megnézni a pontjaim, szóval innentől nekem mindegy, hogy kik tudják meg ezeket az infókat.
-A kiképző állttal szereztem a 10-es szintet. Az élte pontom 50, a páncélom 25, 16 a sebzésem és a gyorsaságom is. A találati esélyem egész jó. A képességemmel tudok egyszerre több ellenfelet támadni, pontosan három ellenfelet tudok sebezni vele a képességem sebzése pedig  4.
Majd felteszem a kezem, hogy jelezzem a válaszom a sárkány kérdésére.
-Bár ugyan kristályok nincsenek nála, a teleport kristályon kívül, de potikkal készültem annyival amennyit a vagyonom megengedett... Meg a harcra is készen állok… még. Ha tovább fog menni a vita inkább haza megyek. Annyira nem érdekel a dolog. Rolling Eyes 
Majd elkezdem leengedni a karom, félúton intek egyet Akaénak is. Mert ugyan észrevettem akkor is mikor idejött, bár nem értem, hogy minek bújik maszk mögé, ha úgy is elmondja, hogy kicsoda is ő.
-Szia Akae-chan.
Köszönés letudva felé is. Csak lomhán levetem magam a földre és addig ott ücsörgök, míg el nem indulunk befelé a dojoba vagy el nem fogy a türelmem végleg.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 14, 2014 12:05 am

-Tévedsz, a szavaim nem ütik egymást. Tapasztalatot csak cselekvésből nyerhetsz tettlegességgel. Mivel még soha nem vezettem nagyobb csapatot, így tapasztalatlan vagyok. Információim azonban vannak, és tudom jól, hogy a frontharcosok sem különbek. Nekik azonban ott a burok, ami megmenti őket. Nem kell dönteniük, és nincsenek veszélyben. Így, hogy emberi tényezőt illesztesz a rendszerbe, már nem eléggé biztonságos. Mayuminak pedig én magam magyaráztam el pár napja, hogy miért és miként is kell használni a kardot. Biztosan őt akarod vezetőnek?
Ezután Miura néz, és az adatok megosztására biccent egyet köszönetképpen.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 14, 2014 12:38 am

*úton van, majd érkezik bővebb post, ha IC idő elteltével ideér*
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Dec. 14, 2014 3:33 am

Vissza Timidusra. Mióta megtanulta a nyelvünket, már messze nem olyan aranyos kisállat, de engem nem zavart különösebben a naivitása, hiszen nem is tekintettem se ellenfélnek, se riválisnak, se barátnak, se semminek. Egy M.I. volt, és nem több, aki a kapott adatokat feldolgozza és rendszerezi. Vagy jól, vagy rosszul.
- És mondd csak, mennyire vagy biztos benne, hogy azok az információk hitelesek? Tények bizonyítják őket, vagy csak a puszta bizalmad a forrásaid felé? Utóbbi nem jelent semmit, csupán valaki szemüvegén keresztül látod a valóság egy-két szeletét, a te fajtád viszont betonbiztos meggyőződést csak tapasztalat útján szerezhet. Ami neked nincs :] - mosolyodtam el. Ha azt állítanánk itt mindannyian, hogy mondjuk... Nox-chan egy 32. szintű, tapasztalt frontharcos, nem tudná bizonyítani az ellenkezőjét egészen addig, amíg tapasztalatot nem szerez róla harc közben. Akkor pedig már talán késő is lenne :]
- És lám, máris felbukkant egy fals információ. Úgy beszélsz a burokról, mint valami halhatatlanná tevő csodaszerről, pedig a frontharcosok is szembenéznek a döntési kényszerrel minden nap. Bármikor odaveszhetnek, akárcsak az általad olyannyira féltett alacsony szintű játékosok. Egyikünk számára sem lesz biztonságos ez a harc, de két év játék után még mindannyian itt vagyunk - mutattam körbe - Nincs valós alapja az aggodalmadnak, hiszen nincs... hm... tapasztalatod arról, hogyan viselkednek a jelenlévő tesztalanyok veszélyhelyzetben, csupán feltételezésekre alapozol az első benyomások alapján :] - okítottam tovább a sárkányt, aztán csak úgy mellékesen vetettem oda neki - Mayumi-chan pedig akkor jól rászedett ;] - kacsintottam kuncogva. Ilyet is csak egy M.I. jelenlétében lehet megtenni, nincs olyan ember a földön, aki ne tudna kardot használni. Lehet, hogy fel sem tudja emelni, lehet hogy rosszul fogja meg, lehet hogy csak hadonászik vele, de a használatának módja triviális :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 14, 2014 7:52 am

-Az okfejtésed majdnem teljesen helytálló, ám a tényeken nem változtat. Kizárólag azokra az információkra építhetek, amik jelenleg a birtokomban vannak. Hitelességük természetesen megkérdőjelezhető, ám mivel nem egy forrásra alapozom a feltevéseimet, így a számadatok továbbra is az én igazamat mutatják. A frontharcosoknak csak arról kell dönteniük, hogy visznek-e burkot vagy sem. Ez a döntési lehetőség a kezdők számára anyagi okokból nem biztosított. Emellett felhívom a figyelmedet arra, hogy az általatok hibernációnak nevezett jelenség miatt nem állíthatod teljes bizonyossággal, hogy a jelenlévők mindegyike két éve van a világban.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Mayumi on Vas. Dec. 14, 2014 1:17 pm

Micsoda felesleges vita, álmában sem gondolta volna, hogy ennyi problémát szül majd egy miniboss harc megszervezése. Csupán forgatja a szemét miközben jönnek az észérvek, amiket hamar meg is cáfolnak, hasonlóan többnyire ésszerű érveket felhozva, vagy tényekkel példálózva. A pánikburok kérdésére természetesen neki sincs, de pontosan tudja, hogy mire jó ez az említett eszköz.
- Áh semmi baj. Az én hibám, hogy nem figyeltem eléggé. - mosolyog a fiúra, legyezgetve a kezével. Persze sokkal jobban lefoglalja a pixelsárkány magyarázására érkező válaszok, mint az, hogy most a csapat felállással foglalkozzon. Minden bizonnyal a lánynak most az a célja, hogy megakadályozza a dojo kitisztítását, mert valami önös érdek vezérli.
- Elnézést, a feltételezésért, de úgy érzem meg kell kérdeznem. - emeli a magasba a kezét, hogy szót kaphasson anélkül, hogy ordítoznia kelljen - Ha jól értem akkor most azért akarod, hogy elmenjünk mi "kezdők", mert féltesz minket, holott megvan a megfelelő szintünk ahhoz, hogy beléphessünk, még ha veszélyes is. Gyakorlatilag elveszed a lehetőséget azoktól a játékosoktól akik szeretnének magasabb szintre törni és tapasztalatot szerezni. Lehetséges, hogy valójában azért hozol fel újabb és újabb dolgokat az eltántorításunkra mert van egy kész csapatod és magatoknak szeretnétek a kitisztításért járó jutalmakat? - pislog a lányra, ez tűnik a lehető legreálisabb magyarázatnak, a problémára. Korábban még Tachibana-san is elmondta, hogy a teleport kristállyal könnyedén ki lehet jutni az épületből, ezért nincs ok az aggodalomra, illetve akik kevésbé tapasztaltak önszántukból akarnak részt venni.  Közben pedig az érkezőknek máris reppen a csapatfelkérés. Szépen gyűlik a csapat ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük a megpróbáltatásokat.
- Ugyan kérlek. Egy hozzám hasonló butus lány mégis, hogyan vezethetne egy olyan hatalmas csapatot mint ez? De köszönöm szépen a lehetőséget. - mosolyt erőltet az arcára miközben a többiekre néz. A lehető legrosszabb lehetőség az, hogy ha egy olyan komoly pozícióba állítják mint a parancsnoki. Ha ez megtörténne nem lenne alkalma a jegyzetelésre, sem pedig a vizsgálódásra. Azonban máris érkezett a szemfedős kislány felől egy szavazat.
- Jól van emberek. Jin-sannak igaza van! Elég legyen a vitából. Semmit sem fogunk haladni, hogy ha egész álló nap idekint állunk és észérvekkel próbáljuk lebeszélni, vagy maradásra bírni a másikat! - emeli fel picit a hangját, kezd elege lenni abból, hogy mindenki olyan felesleges dolgon vitázik mint ez.  Amint sikerült a tömeget lecsillapítani, ismét felszólalt.
- Továbbra sem hiszem, hogy jó ötlet egy tapasztalatlan kezdőt a csapat élére állítani. De ha nem kezdünk hozzá a stratégiánk kiépítéséhez akkor inkább haza is mehetünk.. - szigorúan végignéz a társaságon - Mindenki aki részt akar venni a harcban maradjon a partyban, aki pedig távozni  szeretne lépjen ki és távozzon most. Szeretném, ha mindenki megosztaná, hogy milyen pozícióban érzi magát erősnek, és aki még nem tette meg legyen szíves megosztani Jin-sannal a képességét, ha hasznosnak érzi a számára. Közben pedig mehetnek a szavazatok, hogy ki kit tart alkalmasnak a parancsnoki pozícióra, illetve akit a csapat megszavaz, nem vonható felelősségre utólagosan.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 14, 2014 1:26 pm

Timidus bólint Mayumi szavaira.
-Lehetséges, ám nincs így. A szintetek pedig csak a kiképzőtiszt miatt van meg. Nem véletlenül hívják a pontokat tapasztalat pontoknak. Ti tapasztalat hiányában vagytok, nemcsak a minibossokról, hanem általában a harcokról. Nem azt mondtam, hogy ne menjetek soha be, hanem azt, hogy amíg az alapokkal sem vagytok tisztában, addig ne menjetek be, vagy legyenek mellettetek olyanok, akik vigyáznak rátok. Jelenleg ehhez elég magas szinten csak mi és Jin vagyunk, Tachibanának pedig, ha jól értettem, nem áll érdekében a megvédésetek. Ezért is hívtuk Anatolet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 14, 2014 1:48 pm

Ahogy a Shu által megadott koordináták felé szaladok, Villámlás lábbelim csak úgy szórja a szikrákat magából. Ami azt illeti, ideje lesz kinézetet változtatni ezen a cipőn, mert így még látás jártasság nélkül is elárulja a pozíciómat. Na de ahogy meglátom a távolban a dojot, igencsak megnyugtató, hogy a kis társaság még mindig ott várakozik. Lassítok tehát a lépteimen, hogy ne úgy érkezzek meg, hogy egy szót nem tudok kibökni a lihegéstől.
Ugyebár Shutól kaptam egy levelet, amiben kifejti, hogy Tachiék - hog ez pontosan kiket is takar, az passz - kezdőket akar bevinni egy minibossra. Engem mégis leginkább az érdekel, hogy Shu, a mobok legfőbb védőszentje, mégis mit keres egy miniboss teremnél O.o Minden bizonnyal meg akarja akadályozni az ütközetet, és engem is azért hívott, hogy ebben segíthessek. Na de erről szó sem lehet. Megmondtam már neki is nem egyszer, hogy a minibossokat irtani kell, amíg lehet, mert belőlük nőnek fel a bossok! Szóval eszem ágában sincs megakadályozni a kis csapatot abban, hogy akciózzanak. Viszont Tachiban nem bízom és bár nagyképűségnek tűnhet, de baj esetére érkezek. Ha rosszul áll a szénájuk, akkor beszállhatok a harcba, de inkább arra vagyok kíváncsi, hogy dolgoznak együtt. Na meg Tachit sem láttam még kívülről, miként harcol. Shu és Timike száját pedig valakinek be kell fognia... akarom mondani valakinek meg kell nyugtatni őket Rolling Eyes
- Üdv, megjöttem! - intek oda mosolyogva a többieknek - Anatole vagyok, aki nem ismerne. Frontharcos és az Artes Liberales céhvezére. Szervusz Jin! - nyújtok kezet a régi ismerősnek köszönésképpen. - Itt vagyok, kezdhetitek. - Gondolom Shu nem erre a reakcióra számított, a kialakult vitába nem kívánok beszállni. Csupán előveszem szemüvegnek álcázott Kaszás kámzsámat, hogy annak révén a hármas szintű látásommal jobban figyelemmel tudjam követni az eseményeket. De azért kicsit bővebb magyarázattal is szolgálok érkeztemre.
- Ha szükséges, akkor beszállok majd a harcba. A minibosst mindenképpen le kell győzni és egy ilyen csata kiváló lehetőség számotokra a fejlődéshez. Szóval hajrá, én innen, az kapuból szurkolok és figyelek Wink
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 14, 2014 1:54 pm

-Szervusz Anatole.
-Szia!

Shu valóban ledöbbent a megszólaláson, és már nyitotta is volna tiltakozásra a száját, amikor Timidus közbevágott.
-Tökéletes. Anatolenak van súlyemelése, aki nem engedelmeskedik a parancsnoknak, ha az visszavonulót fúj, akkor az ő feladata lesz kirángatni a teremből a delikvenst. Sok sikert kívánok.
Ezzel beáll a céhvezére mellé, szépen leül a lábához, mint egy jól idomított őrző-védő eb, és ő is figyel. Shu pedig... elképedve nézi a jelenetet, majd beáll Anatole másik oldalára. Esze ágában sincs harcolni, csak a dojot akarta látni, meg megvédeni a piciket, ez pedig így már sikerült. Akae feltűnése már meg sem lepi őket, intenek felé, de most már biztonságban vannak, majd közbeavatkoznak, ha kell.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 14, 2014 2:22 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Akae on Vas. Dec. 14, 2014 2:20 pm

Akae ugyan hallgatta a további veszekedést, és az érveléseket. Rá kellet ébrednie hogy terve kicsit sem vált be, és talán még olajat is öntött vele a tűzre. De egy lány akit mindenki Mayuminak hívott egy igen korrekt kis beszámolót tartott, de a parancsnokságot nem vállalta pedig többen is javasolták. Kis idő elteltével megérkezett egy Anatole nevű frontharcos aki nem mellesleg Shu céhvezére is volt. Majd Akae igen meglepődött mikor Anatole biztatta a játékosokat hogy harcolhatnak, és ez nagyon megtetszett Akaenak. Majd odasétált Jinhez és kicsit elpirulva ugyan de megszólította a magas fiút.
- Jin-san én is meg szeretném adni a tulajdonságaimat, h-hát én 22-őt sebzek és elég pontos vagyok és és a képességem pedig egy DOT ami jelenleg 3 körig sebzi ellenfelemet összesen 33-at sebez, de én is elvesztem az életem 20%-át tőle. Elég gyorsan fáradok, és túlzottan gyorsnak sem hívnám magam, de ház izé... már harcoltam miniboss ellen az 1-es szinten. Ami még esetleg segíthet a taktikában a fegyveremnek van egy képessége miszerint a harc során egyszer átalakulhatok egy átlátszó farkassá és az azt követő támadásom mellé 2-es lopakodási bónuszt kapok. Úgy nagyjából ennyi amit fel tudok mutatni.
Majd még mindig vörös arccal visszalép a tömegbe és próbál immár nem nagyon feltűnni, hisz nem szeretné megismételni az előző félresikerült próbálkozását. Azon gondolkodik hogy nem is kellet volna felfedni kilétét és akkor talán jobban sikerült volna a próbálkozás.
- Neked is szia Miu-chan.
Köszönt vissza letört hangon Miunak. Visszavette a csuklyáját hogy még kevésbé legyen feltűnő és remélte hogy nem okozott túl nagy problémát a balul elsült beszédecskéjével.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shakan on Szer. Dec. 17, 2014 9:38 pm


-Hali.
Köszönök minden újonnan érkezettnek.
-Akkor bemegyünk, vagy mi lesz?
Nézek tanácstalanul a társaságra, és amikor néhányan már az ajtóhoz állnak, előbb vettek egy pillantást a strázsáló állatkára, majd az intelme ellenére a készülődők közé furakodom.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Mayumi on Szomb. Dec. 20, 2014 7:51 pm

A lány figyelmesen hallgatja a sárkány szavait, időnként bólint, de persze megtartja a mosolyt az arcán. Nem kíván vitatkozni olyan dolgokról amiknek nincs jelentősége, és kivételesen még lát is némi értelmet abban amit mondott. A következő befutó aki Anatole néven mutatkozik be, illetve a pixelsari is emlegetett, inkább tűnt egy nevetségesen szétszórt srácnak mint egy céhvezérnek, de mégis kellemes meglepetés volt a lánynak, ugyanis a fiú hiába a kislány szövetségese, mégsem kívánja lebeszélni a kisebbeket a fejlődésről és a tapasztalatszerzésről.
- Üdv. Mayumi vagyok. - picit előrehajol, bemutatkozás közben - Ha jól értem akkor nem kívánsz részt venni a harcban, viszont szeretnéd követni az eseményeket. Félő, hogy az ajtó bezárulhat, vagy odabent több termen is át kell magunkat verekednünk, elvégre ez egy dojo. Ezért ha nem bánod elküldöm neked is a csapatfelkérést. - a fiú válaszától függően pedig küldi vagy pedig nem küldi az említett meghívót, majd pedig a bejárathoz lépdel.
- Egy kis figyelmet kérnék. - emeli fel a hangját, hogy mindenki odafigyeljen rá, - Nem várunk tovább, elég szép számmal várakozunk már, ezért véleményem szerint hozzá is kezdhetünk a dojo kitisztításához. Szeretnélek mindenkit arra kérni, hogy figyeljen oda a társaira, ne csak saját magával foglalkozzon. Legfőképpen a hozzám hasonló kezdőket kérném arra, hogy ne rohanjanak előre, maradjunk csapatban. Nincsenek pontos információink arról, hogy mivel is állunk szemben odabent, ezért is legyetek körültekintőek, és alaposan figyeljetek a környezetetekre. - a rövidke csapatépítő beszédet követően pedig előhúzza a kardját, és azzal egyetemben vesz egy száznyolcvan fokos fordulatot, tekintetét az ajtónak szegezve, majd egy egyszerű lökéssel ki is nyitja.

//úgy látom már nem várunk senkire ezért be is mehetünk, kérnék mindenkit, hogy írjon egy rövidke reagot, hogy tudjuk kire számíthatunk odabent, akik nem írnak December 24.-éig úgy vesszük, hogy nem kíván részt venni meggondolta magát, nem kell 250 szavas reag, elég néhány soros, megértésetek köszönjük! //
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Nox on Szomb. Dec. 20, 2014 10:07 pm

Egy sóhaj hagyta el a tüdejét, mikor Mayumi-san eléjük lépett. Ez a sóhaj talán megkönnyebbültnek is mondható volt, legalábbis Nox léptékeivel számítva minden bizonnyal. Végre a tollas gyík elhallgatott, és parancsnokuk is lett.
Az eddig leengedett, de el nem tett fegyverét vállára tette, s bal kezét készen tartva, hogy bármikor rendesen ráfogjon a nodachira, így harcra készen lépdelt be a dojoba. Bár nem volt látható rajta, de izgatott volt, ez volt az első komolyabb küzdelme. Viszont az is igaz volt, hogy ez az izgatottság is csupán Nox léptékben volt jelen, ami normál léptékben annyit tett, mintha egy ügyes matekos tanulónak a már százszor gyakorolt feladat egy új, de korántsem kihívást jelentő változatával lenne dolga.
Röviden szólva Nox egy nagyobb lélegzetvétel után a nodachijával a vállán, rezzenéstelen arccal lépett be az épületbe.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Dec. 22, 2014 12:45 pm

Timidus szavaira csak egy semmit sem jelentő félmosollyal válaszoltam, telejen felesleges lett volna tovább cincálni a témát. Az érvelésemet ő is alátámasztotta, innentől kezdve már mindegy volt, mi mindent hoz fel a védelmére. Ugyanakkor ott volt Mayumi-chan, aki hiába hárította már el sokadjára a vezető szerepet, mégis újra és újra ő volt az, aki kezébe vette az irányítást, és összefogta ezt a sárkány által megtépett csapatot.
- Nem lesz szükség a beavatkozásodra, erről biztosíthatlak :] reagáltam kelletlenül a bohóc uraság érkezésére, de ezen kívül nem kívántam több szót fecsérelni rá, inkább néztem levegőnek. Rettenetes fejlemény volt a megjelenése, de nem mutattam ki az elégedetlenségemet, leszámítva a csípős megjegyzést, amely viszont kettőnk viszonyából fakadóan elengedhetetlen volt. Helyette inkább Mayumi-chan mellé léptem, miközben beléptünk, és finoman odasúgtam neki.
- Engem nem tudsz megtéveszteni, babám :] - vigyorodtam el, egy apró nyalintást elhelyezve füle peremén, majd egy lépésnyit eltávolodtam tőle, és kivontam a kardomat, készen a támadásra.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Akae on Hétf. Dec. 22, 2014 7:52 pm

Mikor Mayumi kinyitotta az ajtót Akae már nagyon várta vajon mi is fogja őket odabent várni így ő is ment az elsők után.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Miu on Kedd Dec. 23, 2014 5:10 pm

Végre, végre, végre! Bemegyünk! *-* Nagy lendülettel pattanok fel a földről és gyors léptekkel sorakozom fel a befelé haladók mellé. Pedig már majdnem ott jártam, hogy haza megyek. De most már végre bemegyünk, szóval maradok és igyekszem majd nem láb alatt lenni…

//Innentől káoszos lesz az időbeosztásom, szóval ha én jönnék a harci körben valaki vágjon hozzám egy pü-t és már röppen is a post ide. ^^ //
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Shakan on Szer. Dec. 24, 2014 6:54 pm

Mehetünk, mehetünk.
Vidáman beáll a sorba.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.