[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Márc. 29, 2015 2:00 pm

Katja arcára újra hatalmas mosoly került, ahogyan Kuromajo Illés Zoltánt megszégyenítő módon kelt ki az ellen, hogy ő a szájára vegye a drága testvérkéje nevét. Pedig igazából fogalma sem volt a nevéről, de már azt biztosan tudta, hogy a testvérkével megy a kavarás, ráadásul idősebb fiútestvér. Gyönyörű ez a japán nyelv. Egy hangot nem adott ki amikor a lány az ágyhoz vágta, utána viszont már harsányan röhögni kezdett. Jó móka lesz, nagyon is jó móka. A gáz ugyan altató volt, nem pedig dinitrogén-oxid, de azt szerencsére Kuromajo maga helyettesítette. Vajon ki vagy kik fogják elrabolni? Újabb küldetés, vagy csak egy játékosnak támadt kedve kettőjükhöz, amikor őket figyelte a kukucskálón? Persze nem lehet emiatt hibáztatni, teljesen érthető az elrablási szándék. Jump. A mozaikdarab sajna nem tört össze, szóval mást kellett kitalálni, de előtte mindenképpen folytatni kellett a megkezdett bájcsevejt.
-Tévedsz, Cica. Ott tartottunk, hogy te a bátyusoddal etyepetyézel, én pedig nem vehetem a számra a nevét. Legalább megmondanád, hogy melyik nevet ne vegyem a számra? Túl sok japán nevet nem ismerek sajna, nem hiszem, hogy kitalálnám. Gondolom, nagyon örülsz, hogy itt nincsenek nemi betegségek, meg a korcs utódoktól sem kell tartanotok. A beltenyészet nagyon undi dolgokat tud ám művelni. Persze gondolom vigyáztatok kint is, és nem akartok gyereket, hiszen akkor meg kellene vele osztanod a drágalátos Onii-samát. Szerinted ez az izé ehető? Úgy látom immortal object, szóval nem lesz baja, ha megkóstolom.
És azonnal meg is próbálkozott vele, lenyelni a kis mozaikdarabot, de ha nem ment, akkor persze nem erőltette.
-Amúgy mesélnél nekem a bátyusról? Lehet, ha bejövős, akkor segítenék neked. Annál nagyobb örömet nem okozhatsz egy pasinak, minthogy becsalsz az ágyába még egy lánykát. Ő is ilyen pöttöm, mint te? Nem mintha zavarna, tudod, kis ember nagy bottal jár, bár ahogy tapasztaltam ez a japókra nem igaz. Persze te bizti nem azért szereted. Vagy tévedek?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Pént. Ápr. 03, 2015 6:38 pm

Nem. Nem. Nem! Nem. Nem. Nem engedelmeskedett. Nem kezdett könyörögni. Beszélt, de nem olyan volt a hangsúlya, mint amilyennek lennie kellett volna. Csevegett. Fecsegett. Utálom a fecsegést. Céltalan. Tele van felesleges információval. Sok. Túl sok! Zavartan néztem. Miért nem könyörög? Miért nem rimánkodik? Miért nem teszi azt, amit én mondok? A kezemre néztem. Nem volt... nem volt a nyakán. Igen, csakis ezért lehet. Nem érezte magát fenyegetve. Nem voltam dühös sem. Nem fog könyörögni. Így nem fog. Megfogtam a fejem. Mintha sajogna. Pedig nem fájt. Nem fájhatott. Mégis zsibbadt. Azt akartam, hogy azt tegye, amit mondok neki. Hogyan vehetném rá? Mi van a kezemben? A kijutás kulcsa. De nem szabad elárulni neki. Abban a hitben kell lennie, hogy be vagyunk zárva. De... de... ő nem akart kijutni. Beszélt hozzám. Kommunikálni akart. Én nem akartam. Értelmetlen volt. Nem tud semmit, amit én nem tudok. A ruháimra néztem. Aztán vissza a lányra.
- Nii-sama az enyém. Csak az enyém. Senki másé. Nem lehet másé. Aki magának akarja, az meghal. Megátkoztam - felnevettem, miután elhadartam ezt a néhány mondatot. Miért beszéltem? Nem akartam beszélni, mégis megtettem. Megráztam a fejem. Újra a ruháimra néztem. Ryuu-nii. Ryuu-niit akartam. Ő a szekrényen túl van. Oda kell mennem. Odamentem. Megnéztem a polcot. Kerestem a kiálló könyvet. A furcsaságot. Lábnyomok vezetnek át rajta. Ki lehet nyitni valahogy. Végigfuttattam az ujjaimat a könyveken, kerestem azt, amelyik a kapcsolót rejti.
- Unalmas vagy, unalmas. Beszélsz, de nem könyörögsz. Meztelen vagyok, de nem simogatsz. Nem engedelmeskedsz. Nyugodt vagy. Lélegzel. Élsz. Unalmas vagy - daráltam a mondókámat. Egy pillanatra megálltak az ujjaim. Találtam egy könyvet, aminek érdekes volt a címe. De aztán rájöttem. Rájöttem, hogy már olvastam. Tovább. Tovább. Tovább. Ryuu-niihez kellett jutnom. Gyorsan. Ő izgalmas. Ő olyan, mint Nii-sama.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Ápr. 08, 2015 6:46 pm

~ Na még egy kicsit…. gyerünk kincsem szakadj már el…. már csak egy hajszál tartja, ééééés. - végül már hangosan is kimondtam, amennyire a szájzárom engedte – Igen!
Nagy nehezen, de a kötél egy utolsó fáradt szakadással végül csak megadta magát. Ezzel végre szabad lett az egyik kezem. Az első mozdulatom az volt, hogy egyetlen gyors rántással letépem a számról a tapaszt. Egy kicsit dörzsölgettem a számat, mert bár nem fájt, azért szokatlan egy érzés volt. Most, hogy kezem szabad, gyors a lábamnál lévő köteleket is kigabalyintottam, majd rögtön fordultam is Raven felé, hogy aztán az ő köteleinek is nekifeszüljek, és megpróbáljam letépni, vagy legalábbis meglazítani, hogy ki tudja majd húzni a kezeit. Ha másképp nem ment a fogaimmal estem neki a köteleknek. Nagy nehezen, de végül csak sikerült leszedni az ő köteleit is, ami eltartott egy jó ideig, tekintve, hogy semmilyen vágóeszköz nem volt nálam, illetve elég keményen megszorították őket, mikor kötöztek minket. Bár végre szabadok vagyunk, de nem jutottunk túlságosan előre. Hiába lesz minden, ha nem jutunk innen ki gyorsan. Gyorsan átnéztem a felszerelésemet, hátha sikerült valamit felszerelni, majd előhívom azt az itemet, amit elvileg a Játékmestertől kaptam. Valamilyen Hálószoba kulcs. Nagy valószínűleg ez nem az a hálószoba, így Ravenhez fordulok.
- neked küldött valamit az az állítólagos Játékmester? – kérdezem tőle – Én ezt kaptam. Az a neve, hogy Kuromajo Hálószoba kulcsa. Neked mond valamit ez a név?
Végül, ha nem akarja megvizsgálni a kulcsot, akkor elrakom, és legvégül az ajtóhoz lépek. Megpróbálkozok a kinyitásával, hátha szerencsénk van, és nincs bezárva. Viszont a Hallgatózásomat és az észlelésemet bekapcsolom… nem bízok a helyben.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Ápr. 18, 2015 7:14 pm

Hogy ki az úr a háznál? Nos, Kazuma bármennyire is beleélhette magát eddig abba a naiv kis álomban, hogy ő az, ennek az idilli állapotnak immáron vége szakad. Az árnyharcos ugyanis elvégezte a piszkos munkát, így már nincs többé rá szükség. Mindig kúriás játék elején roppant unalmas tevékenység a játékosok "begyűjtése", a csapdák kihelyezése, a mozaikdarabok elrejtése. Kazuma az elmúlt órákban kiskirálynak érezhette magát, de csupán szánalmas kis kakasként kapirgálhatott képzelete szemétdombján. Sokkal könnyebb volt átverni, mint a Játékmester gondolta volna, de hát a hatalom megrészegíti az embereket. Kazuma szemei is elnehezülnek és miután őt is sikerült kiütni, átkerül a vezérlőhelyiségből egy titkos helyre.

Katja és Kuromajo roppant rokonszenves kis párossá vált a kettejük közti feszültség révén, ez a szenvedély rendkívüli, még a kúriák történetében is. Az viszont szánalmas, mennyit bénáznak a küldetést illetőleg. Hát ennyit számít Ryuu-sama? A mozaikdarab továbbra sem törik vagy pixeleződik szét, egy öt centi átmérőjű, kiálló sarkú fémdarab lenyeléséhez pedig sok sikert és jó étvágyat kívánok. A pucéran flangáló Kuromajo pedig nem lágyítja meg az igazi Játékmester "szívét". De ha már eddig nem kellett a ruha, akkor ezután se kelljen, úgyhogy szépen el is pixeleződnek. A menütök természetesen üres, nem mintha eddig nézegettétek volna, szóval Kuro lehet fázni fog egy picikét ezután Rolling Eyes A könyvespolc pedig pontosan azért van ott, hogy még inkább az őrületbe kergesse a játékost azáltal, hogy nem talál semmi hasznosat ott, ami a kijutást segítené. Nincs titkos ajtónyitó, nincs rejtett kulcs, nincs eltérő könyv. Semmi \o/

Ayani tűnik eddig a legügyesebbnek, aki gyors észjárásának és kitartásának köszönhetően eloldozhatja béklyóit. Raven azonban nem jár sikerrel a plüssöket illetően, pedig az ötlet nem tűnt elsőre rossznak. A feladat lényege az lett volna, hogy összedolgozva jussatok ki: egymás hátának feszülve el tudtátok volna oldozni egymás köteleit. Ayanit azonban mégsem büntethetjük azért, mert megoldotta végül a feladatot, Raven viszont elbukott. Ez pedig következményekkel jár. Az ágy azon fele, amelyen a fiú fekszik, elkezd dőlni, melynek következtében legurul az ágyról, egyenesen a padlóra. Mire a kiszabaduló Ayani odaérhetne, már késő, Raven eltűnik egy csapóajtó mögött. Ayani próbálkozhat annak felfeszítésével, de sikertelennek bizonyul minden próbálkozása. Ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy az idomárlány egyedül maradt és találnia kell valamit ebben a szobában, aminek a segítségével kijuthat. A szoba berendezése ugyebár így fest: Ágy, tele puha párnákkal és plüsökkel és egy bejárati ajtó. Ha az ablakon kitekintesz, akkor a holdfényes éjszakát látod és az épületet körülvevő erdőt. A Hold állásából ítélve nagyjából 11 óra lehet. Egy hálószoba kulcsod már van, de az valóban nem ennek a szobának az ajtaját nyitja.
___________________________________________________________________________________________

Raven és Kazuma kiesett a küldetésből.
Raven - módosítva kicsit az Ayanis mesélést - egy csapóajtón keresztül lezuttyan, a további sorsát useri kérésre nem részletezem (lásd karakterleadós bejelentő post). Kazumát pedig a játékmester húzza csőbe és ezután az ő fogja lesz (ellen pedig megoldva Kazu jelenleg inaktívkodása is a jövőre nézve).

Ayani folytathatja a küldetést, de ha nem fog írni határidőkön belül, fenntartom annak lehetőségét, hogy ő is a Kúria fogja lesz inaktivitás miatt.

És akkor innentől a Játékmester visszaveszi az irányítást és kezdetét veszi a tényleges játék. Kazu ötleteinek egy részét viszont felhasználom, egyrészt, hogy ne vesszen kárba a sok munka, amit eltöltött velük, másrészt jó ötletei voltak.

Határidő szigorúan 1 hét

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Ápr. 19, 2015 9:53 am

-Kuro-chan, szerelmes! Kuro-chan szerelmes! Tá-dá-dá-dá-dááá-dá! Jajj nem kell ám zavarban lenni pöttöm, ez teljesen természetes dolog. Mármint az, hogy a bratyóval az annyira nem, de hát kit érdekelnek ezek az undok emberi törvények? A szerelemnek semmi sem szabhat határt, főleg nem egy játékban. Igazam van, vagy igazam van? Jajj képzeld, asszem van is egy ilyen orosz dalocska, de gondolom, téged nem érdekel, mi? A katonaságban sok ilyen mocskos dal volt a fiúkák között, aztán valahogy rám is rám ragadt. Persze bizti nem a te úri hölgy füleidnek való. Nem mintha értenéd a szövegét, de hát ez van. Jujj… talán zavarlak? Idegesítelek? Megint túl sokat fecsegek? Akkor jó.
Elvigyorodott, azzal a jól ismert féltéglás vigyorral, majd folytatta a locsifecsit.  
-Oké-oké, nem kell az embernek esni! Ha a tiéd, akkor a tiéd. Hát, ha egyszer már meg is átkoztad, akkor tuti biztos, hogy a tiéd. Ki akarna egy átkozott pasit, aki még foglalt is, ráadásul alacsony meg japán? Ennél rosszabbak már csak az olaszok. Volt már olasz pasid? Vagy mindig csak a Nii-sama? És mikor szerettél bele? Hat évesen? Hét? Volt apád, vagy ő nevelt fel, és ez még mindig az Oedipus-komplexusod, amit nem sikerült kiheverni? Ejj, ezek a mai fiatalok!
Újabb vigyor, majd amikor látta, hogy semmit nem tud kezdeni a mozaikkal, és Kuromajo is a könyvekkel van elfoglalva, egyszerűen hozzávágta a tárgyat. Legalább megtudja, hogy sebez-e, vagy valami.
-Hát ha uncsi vagyok, akkor nem kell ám élvezni a társaságomat. Nyugodtan el is mehetsz, senki nem kényszerít arra, hogy velem legyél összezárva. Ja de… mégis. Beszéltem már neked a katonaságról? Kettőezer tizenhetet írtunk, egy hideg téli nap volt. Nem mintha nálunk lenne másmilyen. Emlékszem…
És elmerengve belekezdett az anekdotázásba.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Ápr. 23, 2015 6:02 pm

Ez sem az. Ez sem az. Ez sem az. Hol van az a könyv? Hol van? Hol? Odasimultam a szekrényhez az arcommal. Melyik könyv nincs teljesen betolva? Melyik? Hunyorítottam. Nincs meg. Nem találtam meg. Nincs. Miért nincs? Kéne, hogy legyen. Ott vannak a lábnyomok. Bevezetnek a szekrény alá. Miért vezetnének be a szekrény alá, ha nem rejt titkos átjárót? Nem a könyvek rejtik a kapcsolót. Máshol van. Körbenéztem. Hol lehet? Asztal alatt. A székek alatt. Az asztalon lévő könyv rejti a kulcsot. Mindegyiket megnéztem. Egyenként. Türelmetlenül. Idegesített, hogy nem juthatok el Ryuu-niihez. A ruháim. Hol vannak a ruháim? Nem fog simogatni. Felesleges meztelenül lennem.
- Hol vannak a ruháim? - mondtam ki hangosan is. Nem voltak már ott, ahol az előbb. Pixelek csillogtak helyette. Rémült pillantással meredtem a hűlt helyükre. Így nem láthat meg Ryuu-nii. Nem láthat meg. Olyan lánynak fog gondolni. Magzatpózba gömbölyödtem.
- Nem láthat meg így. Nem láthat meg így. Nem láthat meg így - suttogtam magam elé. Összehúztam magam, ölelgettem a térdeimet. Magam elé meredtem. Nem láthat megy így. Ruhákat kell szereznem. Felriadtam. A lány. Neki vannak ruhái. Még mindig beszélt, de én nem hallottam egy szavát sem. Csak a ruháit láttam. Feléje nyúltam. Nem értem el. Tovább nyújtózkodtam. Még mindig nem. De nem akartam elhagyni ezt a pózt.
- Gyere ide - kértem. Követeltem. Parancsoltam. Engedelmeskedj végre, talpnyaló. Féreg. Kígyó. Szükségem van a ruháidra. Elveszem őket egy érintéssel. Csak hadd érjek hozzád.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Ápr. 24, 2015 8:51 pm

Végül nagy nehezen, de sikerült meglazítanom, és elszakítanom a köteleimet, és kis karkörzés után már indultam is volna, hogy segítsek bajbajutott társamnak. Azonban úgy tűnik ő nem olyan szerencsés, mint én. Ahogy indulnék, felé feltűnik, hogy az ágya különös szögben áll, és mikorra már odaértem hozzá, addig a fiút már elnyelte a föld. Szó szerint. Ahogy az ágy elérte a szükséges szöget, a fiú legurult, és elnyelte egy csapóajtó, mely után az rögtön be is zárult.
- Neeeee! – kiáltom rémülten, ahogy a csapóajtó alatt összerogyva megpróbálok fogást találni rajta – Nyílj ki! Nyílj ki te istenverte… te kis…. Wahh…
Végül ingerülten felhagyok a kinyitással, miután már nem bírom tovább, és ingerülten rúgok egyet rá. Talán az idegességből jött rám, talán egy ötlet szikra, de ahelyett, hogy az ajtó felé vettem volna az irányt ingerült, dühös léptekkel az ablak felé lépkedek, majd ökölbe szorított kézzel teljes erőmböl megpróbálom bezúzni azt. Természetesen nagy valószínűséggel védve van, de azért mégis csak levezethetem a feszültségem valahol. Végül, ha nem járok, sikerrel próbálok megnyugodni, és átgondolni a helyzetet. Mivel nálam volt egy kulcs úgy gondolom, hogy a társaim, akik hasonló bajban lehetnek, most rám várnak, azaz nekem valahogy innen ki kell jutnom, vagyis a szoba kulcsa valahol itt van. És mivel sok választásom nincs, így végül a plüssökre esik a pillantásom. Tök egyszerű… ha valahol el van rejtve, tuti ezekben van. Hisz miért lenne másképp? Ha el akarsz rejteni valamit, rejtsed el szem előtt. Így foggal, körömmel neki is esek a plüssöknek, hogy szétszedjem őket darabjaira, hátha valamelyik el pixeleződése után kiesik a kulcs. Bár ha az ablakot kitörtem ott próbálok kimászni, hogy megnézzem le tudok-e valahogy jutni ugrás nélkül. Bár ha a földszinten vagyok, akkor nincs probléma.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Május 02, 2015 1:48 pm

Kaja & Kuro:
Amikor Katja hozzávágja Kurohoz a mozaikot, az nem hogy nem sebez, de még egy lila erőtér is felvillan körülötte. védett területen vagytok, gondolom nem kell tovább magyaráznom.
A könyvespolccal ugyebár kudarcot vallottál, az asztaltól és azt azt körülvevő négy széktől nagyobb sikert remélsz. Az asztal közepén árválkodó kötet címe: "Mérgek nagy könyve". Belelapozva találhatsz benne részletes leírás a kígyóméreg hatásairól (folyamatosan csökkenti a gyorsaság és kitartás pontokat, végül az áldozat teljesen megbénul) és ellenszeréről (hárslevél, denevérszárny és egy mini poti keveréke kell hozzá). Ajtónyitót azonban továbbra sem találsz, egészen addig, míg magzatpózba nem vágod magad a padlón. Ha az agóniád közepette másra is figyelsz, mint a ruhára, vagy már korábban megvizsgáltad az asztal alját is, akkor rátalálhatsz egy mozaikdarab foglalatra.

Ayani:
Az ablak természetesen immortal object. Te sem gondolhattad komolyan, hogy ilyen könnyedén meglóghatsz a kúriából Twisted Evil Azonban ebből a szobából kijutni nem akkora ördöngösség, csak éppen a plüssök folyamatos vegzálását felejthetnétek már el. Raven sem járt sikerrel, amikor azokat tapizta a kötelékből való kijutásához, s a plüssök haszontalanságáról te magad is megbizonyosodhatsz, amikor már az összeset sikerül szétpixelezned dühödben. Nekieshetsz a párnáknak is, ha az jól esik, azokkal sem jársz sikerrel. Ha kitomboltad magad, akkor talán elkezdhetsz gondolkozni is végre, hogy hol lehet a kijutásod kulcsa. Lehet, hogy éppen az inventorydban?

Határidő 1 hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Május 02, 2015 2:14 pm

-Minek neked ruha Cicabogár? Szerintem teljesen jól vagy te így is. Remélem ezt is élőben közvetítik nagyképernyőn, mint a Viadalt. Csinálunk egy kis szórakozást a népnek? Vagy szégyenlős vagy? Vagy félsz, hogy Nii-sama meglátna minket együtt, és utána már nem kívánna annyira? Mit eszik egyáltalán egy olyan csajon, mint te? Nem értem én a pasidat. Fekete haj, tömpszli termet, egy kis kontaktlencse, hogy azt hihesd, hogy menő vagy… uncsi az egész.
Felnevet ahogy hallgatja a zsolozsmázást, és lassú léptekkel a gubbasztó lány mellé sétál.
-Késő! Elkéstél! Látlak, és mindenki lát! Egész Aincrad! Az összes mohó, mocskos kéjenc tekintet csak téged figyel. Minden apró rezdülésedet. lassan nyálazzák át a tested minden apró négyzetcentiméterét, és te nem tehetsz semmit. Nem bánthatsz engem, és őket sem bánthatod, hiszen be vagy ide zárva. ismered a valóságshowkat? Látnak, amikor zuhanyzol. Látnak amikor magaddal játszadozol, és azt is tudják, hogy nem Nii-samára gondolsz. Vajon ki jár most a fejedben te lány? Talán még mindig az az átkozott Nii-sama?
Ekkor érkezett az első rúgás, és bár a fal felvillant, de akkor is különös élvezetet jelentett belerúgni a földön fekvő és könyörgő Kuromajoba.
-Ezt Nii-sama küldi, amiért megcsaltad velem! Azt üzeni, hogy soha többé nincs szüksége rád!
Minden egyes mondatot egy újabb rúgás követett.
-Jajj basszus, már meg is van honnan loptam ezt! Hát nem az egyik kedvenc filmemet juttattad eszembe? Oh, hogy milyen kis kedves egy teremtés vagy! Hát akkor játszunk!
És a rugdalózás tovább folytatódott, ám most már egy teljesen más dallamra, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Szomb. Május 02, 2015 7:57 pm

Hozzáérni. Csak hozzá akartam érni. Ennyi kell. Ennyi kell. Ennyi kell. Tágra nyíltak a szemeim, ahogy közeledett hozzám. A szavai nem jutottak el a fülembe, pedig sokan voltak. Ostromoltak. De én kizártam őket, és a fal áttörhetetlen. Nem hallottam meg egy szavát sem. Beszéd. Nem érdekelt a beszéde. Biztosan gúnyolódik rajtam. Mi mást tenne? Mindenki csak gúnyt űz belőlem. Bántanak. Testileg. Lelkileg. Testileg-lelkileg. Lelkileg-testileg. Bántanak, mert megtehetik, aztán amikor én bántom őket, akkor könyörögnek az életükért. Kuncogni kezdtem. Elmozdultam a padlón, néhány centivel. Odébb taszított valami. Aztán újra. És újra. És újra. De én csak kuncogtam. Láttam a lábát. Egy karnyújtásnyira volt tőlem. Kinyújtottam a karom, és rámarkoltam a bokájára. A mosolyom vigyorrá vált, szélesebb lett. És gonoszabb. És mohóbb. És elégedettebb. Aktiváltam a képességem. Eltűnt mindene, ami rajta vagy nála volt. És hozzám kerültek. Hangosabbá vált a kuncogásom, aztán kacajjá vált, hangos kacajjá. Már megjelenhetek Ryuu-nii előtt *.*
- Befejezted, vagy még mindig képtelen vagy arra használni a nyelved, amire való? =) - szólaltam meg gúnyosan, majd talpra álltam és megnéztem, mi mindent szereztem - Ara-ara... milyen szegényes... - pillantottam szánakozva az elkobzott itemekre, majd lassan az elhagyatott, földön heverő fémdarabhoz sétáltam, és felvettem azt. Forgattam egy kicsit a kezemben, aztán az asztalhoz sétáltam vele, és a mozaikkal benyúltam alá, és megpróbáltam beleilleszteni az ott lévő foglalatba. És végül.. kitéptem az asztalon lévő könyvből azt a receptet is, ha nem pixeleződött el, akkor megeszem a papírlapot.
- Ryuu-nii, tarts ki, nemsokára ott leszek =) - kuncogtam magamban, majd a lányhoz léptem, és a mutatóujjammal kitámasztottam az állát. A szemébe néztem - Milyen érzés olyannak lenni, mint amilyen én vagyok? - pillantottam végig a meztelen testén.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Május 02, 2015 8:02 pm

Ahogy öklöm becsapódik az ablakra a nagy lendület, amit belefektettem ugyanolyan erővel hátra is lökött. Picit meglököttem hátrafelé… jó nem picit. Szinte a nyakam majd kitörtem olyan erővel csapódtam vissza. A fejemet dörzsölgetve felülök, és mérgesen nézek az ablakra.
- Cöh.. – mondom mérgesen, majd feltápászkodok.
Bár egy kicsit jobban esett a tombolás, azért még nekiálltam plüssöket molesztálni. Bár kissé poén lett volna, ha a plüssök hirtelen életre kelnének, és rám vetik magukat, igaz hogy szinte összetojnám magamat a hirtelen meglepetéstől, de azért érdekes lenne egy fight a plüssökkel. De szerencsére talán, majd máskorra lesz ez betervezve, mert minden gond nélkül szétcincáltam a pihe puha barátaimat. Mindenesetre mire végeztem, már sokkalta megváltozott a légkör, és kevésbé látszott hátborzongató gyerekszobának csapóajtóval a földön… már csak egy hátborzongató hálószoba csapóajtóval a földön. mivel a plüssök nem hoztak nyereséget, így az ágyra ment át a dühöm maradéka, és miután azokkal is végeztem, bár sikerült lenyugodnom, sajnos nem találtam újabb kulcsot. Egy nagyot szusszanva végül hátradőlök az ágyon, és fáradt tekintettel nézek a plafonra. Borzasztó, hogy nincs meg az a fránya kulcs. Szomorkás arccal piszkálok a menüben, míg Ravenen gondolkodok. Vajon jól van? Nem esett baja? Vagy most kínok kínját éli át? Nem hiszem, hisz nem érezhetünk itt bent fájdalmat, így nem kell emiatt aggódnom. Végül azután eszmélek csak fel, mikor a tárgylistánál meglelem a játékmester által adott hálószoba kulcsot.
~ Miért pont ez van nálam? Miért nem a saját kulcsunk.
Elhúzom végül a számat, és előhozom a kulcsot. Mivel jobb ötletem nincs, így odasétálok az ajtóhoz, és belehelyezem a kulcsot. Elvileg ez is hálószoba, hátha 1 kulccsal kinyitható mind a kettő… már csak ez maradt támaszomul… kérlek ajtó… nyitódj ki.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Május 04, 2015 7:41 pm

Kuro & Katja:
Bár Katja ruhái pöttyet nagyok lesznek Kurora, a göncök mindenesetre hozzákerültek a sikeres képesség aktiválás után. Hogy ez mennyire szalonképes Ryuu-nii előtt, az még elválik Rolling Eyes A kitépett papírlap elpixeleződik és vele együtt a könyv is. Amikor pedig Kuro a mozaikdarabot belehelyezi az asztal alatti foglalatba, megnyílik egy titkos ajtó is a padlóban, láthatóvá téve egy lyukat, amin egy ember kényelmesen átférhet. Lenézve, teljes sötétség látszik csak. A lyuk a Rejtett folyosóra vezet. Leugorva 2-4 méter zuhanás: (10 + páncél*0,5) - (akrobatika szint*200) sebzést szenvedtek, de simább lejutási lehetőséget választva ez elmaradhat. Az ötleteléseket kíváncsian várom. A kimászáshoz minimum kettes akrobatikával kell felugrani, vagy egyéb módot kell találnotok rá. A titkos ajtó addig marad csak nyitva, míg a mozaikdarab a foglalatban van, tehát mindenképp fel kell áldoznotok egy darabot a továbbjutás érdekében.

Ayani:
A kulcs fölösleges, az ajtó eddig is nyitva volt Razz Nyehehehe... Az ajtón kilépve egy folyosón találod magad. A padlót szőnyegek borítják, a falakat pedig festmények, összesen 8 darabot láthatsz és további 4 ajtót, ami más-más helyiségbe vezethet. Te a bal alsó szobából érkeztél, a középső fölső szobából viszont hallgatózásod révén hangokat hallhatsz. Ezen felül egy lépcsősor vezet le az emeletről.

Határidő szigorúan egy hét!


A hozzászólást Rosalia összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 11, 2015 3:07 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 04, 2015 9:17 pm

Végül úgy voltam vele, hogy az ajtóhoz mégis csak megpróbálom ezt a nyamvadt kulcsot. Ahogy közeledek az ajtóhoz, már helyezném is be a kulcsot a zárba, amikor is kezem már szinte reflexszerűen is megmozdult, és lenyomta a kilincset. Mivel a testsúlyom alapból előrevitt, és most az egyensúlyom is kilendült, kis híján majdnem pofára estem. Csak azért nem estem hasra, mert mi közbe előrefele próbáltam visszanyerni az egyensúlyom, a fal előbb talált rám. Egy koppanás, és hátrébb tántorogok. A fejemet fogva állok meg végül, és nézek körül. Bár nem fájt a becsapódás, kicsit azért beszédültem az ütés erejétől. Egy pici ideig beletelt, de végül nagyjából összeraktam a dolgokat. Egy folyosó, egypár festménnyel díszítve. És még egy pár rakat ajtó. Naná… hogy véletlenül se maradjak még kevesebb gonddal ellátva tényleg… Kicsit viszont eltaláncstalanodtam. Most akkor merre tovább. Bár elején még úgy tűnt, hogy nem jutok sehova, de egyszer csak hallgatózásom jelezni kezdett. Szinte megdermedtem, és rögtön fülelni is kezdtem. A hangok nem messziről érkeznek, így rögtön keresgélni kezdek az ajtók között. Végül megtalálom azt az ajtót, mely mögül hangok szűrödnek ki. A probléma csak ott kezdődik, hogy egy másik emeleten található. Elhúzom a számat, és a kíváncsiságomból erőt merítve lépcsőt kezdek el keresni, vagy legalábbis valamilyen segédeszközt, vagy növényzetet a falnál, amivel sikerülne felmásznom, ha nem találok felfelé tartó lépcsőt. Ha más nincs, székeket keresgélek a nyitott szobákban, hogy azokat egymásra állítva az Akrobatikám határait súrolva megpróbáljak felkapaszkodni az emeletre. Persze szék helyett bármi más szilárd tárgy is jó, amely nagyobb darab, és rá tudok állni… és elbírom súlyemelés nélkül. Jó egy kicsit talán könnyebb lenne, ha inkább lépcsőt keresnék, de lehet, ott lapulnak bent a maradék két társam, vagyis mihamarabb ki kell őket szabadítanom. És nem tudhatjuk, milyen messze van a következő felfelé tartó lépcső. Lehet az egész házat meg kell kerülnöm, hogy megtaláljam. Ha viszont ez a tervem nem jön össze, akkor pechemre marad a keresgélés… azaz a folyosón elindulva alaposabban is átkutassam a nyitott szobákat.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Május 05, 2015 6:12 am

Na jó, azt meg kell jegyeznem, hogy Katja is meglepődött a ruhacserélős képin, és egy ütem ki is maradt a rúgásból, de azért hamar összeszedte magát ahhoz, hogy ilyesmi ne hozza zavarba. Most komolyan úgy kell viselkedni, mintha nem látták volna egymást már meztelenül, vagy mintha bármit is érne a felszerelés ott, ahol amúgy is védve vannak?
-Jajj de kis huncut vagy! Most akkor terminátorosat játszunk? I need you clothes, your boots and your motocycle. Most pedig mosolyogj!
Adta elő a tipikus Swarzeneggeres akcentust, na meg persze az elengedhetetlen természetes mosolyát, majd ismét felnevetett.
-És fogalmam sincs, hogy milyen érzés olyannak lenni mint te. Körülbelül öt évesen voltam utoljára olyan mint te, bár már akkor is sokkal kevesebbet bőgtem anyuci után. Ha komolyan azt hiszed, hogy a ruha teszi az embert, akkor bajban leszel az ágyban. Tudod, azt meztelenül szokták csinálni. A nyelvemet pedig arra használom… hmm… nem tudom, hogy pontosan mit szeretsz, mert nem hagysz időt arra, hogy kitapasztaljam… de akkor elég nagy butaság volt felöltözni a részedről.
Azt azért megnézném, hogy Kuromajo hogyan támasztja ki az ujjával Katja állát… de rendben, feltételezzük, hogy pont volt ott egy dobogó. Mindenesetre hősünk újra stílust váltott, leguggolt a másikhoz, és valódi, anyáskodó mosoly jelent meg az arcán.
-Ráadásul ahogy látom, én nem a gyerekosztályon vásárolok picurka. Na várj, segítek felgyűrni az ujját, hogy meg tudd fogni rendesen azt a kardot. Harcolni úgysem fogsz tudni vele, de hát bizti szeretnél te is olyan menő lenni, mint amilyen én vagyok. Mondjuk arra jó lesz, hogy a hegyével fúrjunk ebbe az övbe még pár lyukat, hogy ne csússzon le rólad folyamatosan a naci… képzeld, ha Nii-san meglátna, és kinevetne… vagy a többi lurkó…
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Május 07, 2015 2:45 pm

Akár én is megválaszolhattam volna a saját kérdésemet. Még mindig nem fejezte be, még mindig... Én csak Ryuu-niire vágytam, látni őt ketrecbe zárva, tehetetlenül... az olyan izgató lenne... kiszolgáltatott állapotban, kiszolgáltatva nekem =) Ehelyett egy olyan csótánnyal voltam összezárva, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy beszélt, és a lehető legbosszantóbb módon egy kicsit sem tudtam megfélemlíteni. Olyan unalmas volt =( Legalább a kiutat megtaláltam, ha már a könyvespolc csalinak bizonyult csupán. Egy csalinak, aminek semmi értelme, célja nem volt a bosszantáson kívül. Milyen csalódást keltő...
Lehívtam a menümet, majd néhány mozdulattal eltávolítottam a bő ruhákat, amik ezzel az inventory-mba kerültek a ringyó többi szemete mellé. Most még nem volt rájuk szükségem, és csak a patkány élcelődését szolgálták.
- Jobb a közérzeted, ha így láthatsz? =) - kuncogtam az előttem guggoló lányon, majd elsétáltam mellette, és elvettem a gyertya kristályokat az asztalról - Sajnálatos, de ha te nem leszel dühös, és te sem fogsz engem felzaklatni semmivel, akkor nem lenne logikus befejezni azt, amit most csinálunk? - szólaltam meg újra, immár teljesen nyugodt és higgadt hangnemben. Mindkettőnk érdeke, hogy ne jártassuk feleslegesen a szánkat, nemde? Időközben a titkos ajtóhoz sétáltam, és miután aktiváltam az egyik kristályt, a földre hasaltam, félig-meddig belógatva magam a lyukba, és meg kívántam világítani a helyiséget. Körbenéztem, majd úgy hátráltam ki, hogy a popsimat csábítóan kitoltam, és a vállam mögött kuncogva hátranéztem a lányra.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Május 11, 2015 3:11 pm

Katja & Kuro:
A gyertya kristály jó választás, így azért könnyebb lesz tájékozódni. Nyomkövetésed segítségével felfedezhetsz újabb lábnyomokat, amelyek először a folyosó túlsó végére vezetnek - itt egy nyitott ajtó van, ami felől természetes éjszakai fény szüremlik, nem lámpafény - aztán a lábnyomok visszafordulnak és eltűnnek a folyosó másik végében a falba ütközve.

Ayani:
Mint kiderül, az én ismereteimmel ellentétben állítólag a földszintre lettél bemesélve, de a félreértések és az utóbbi postomat követve akkor maradjunk annyiban, hogy az emeleten voltál te is eddig >.< Szóval, egy folyosóra érkeztél, a padlót szőnyegek borítják, a falakat pedig festmények, összesen 8 darabot láthatsz és további 4 ajtót, ami más-más helyiségbe vezethet. Te a bal alsó szobából érkeztél, a középső fölső szobából viszont hallgatózásod révén hangokat hallhatsz. Ezen felül egy lépcsősor vezet le az emeletről. Annak a helyiségnek az ajtaját, amelyből az idegen női hangokat hallod, nem tudod ki kinyitni az ajtaját, még a kapott kulccsal sem. A maradék 3 (pirossal jelzett) helyiségbe szintén nem tudsz bejutni.1 hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Május 11, 2015 3:26 pm

Hmm… ha Kuromajo okoskodása valóban igaz, és mind a könyvespolcos csali, mind Katja ténykedése kizárólag arra volt hivatott, hogy őt idegesítse, az nagyon nagyon jót jelenthetett, hiszen ha a Játékmester így tervezte a szobát, akkor bizonyára tetszik neki, hogy Katja a segítségére van. Szóval szorgalmasan segédkezett és húzta a lány agyát. ha untatta az is tökéletes volt, nem kellett idegbajt kapnia, hiszen az már megvolt, amikor éppen a földön fetrengett, szóval most bőven elég, ha egyszerűen nem érzi jól magát. Ráadásul még alkudozni is kezdett, tehát kezdte olyan szinten unni a dolgot, hogy már megmutatta ezt Katnak, sőt, ő kezdett el lépéseket, engedményeket tenni annak érdekében, hogy kijusson innen, avagy befejezze a hősünk a bosszantását. Remek, remek, nagyon remek. Persze ezzel aztán nem tudja csorbítani Katja élcelődését, de hát erre majd ő is rá fog jönni idővel. Kat újra végigmérte, még egy kicsit meg is igazította a haját, a beállását, ha a másik engedte, hogy jobban szemügyre vehesse, majd bólintott.
-Igen, határozottan jobb. Valahogy fel kell dobni ezt az uncsi küldit. Szerinted melyik sarokból nyáladzik ránk az ürge, aki elrabolt minket? Nem hiszem, hogy csak sima küldetés lenne, hiszen levelet kaptunk. De nem hittem volna, hogy ennyire szolgalelkű vagy. Bedobják neked a horgot, és már kapod is, hagyod, hogy húzzon maga után. Egyébként nekem aztán teljesen mindegy, hogy a te agyadra megyek, vagy a szatíréra, csak szórakozzunk. Jelenleg te vagy itt, szóval téged szekállak. Semmi személyes. Ugye nincs harag?
Vigyorgott, majd megforgatta a szemét, és ingatni kezdte a fejét, és ahogy az a csábító popsi ringatózott kifele a lyukból, a lány pedig lefele leskelődött, Katja megpróbált egy utolsó jó nagyot belerúgni, hogy Kuromajo lebucskázzon.
-Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy ezt kihagyom?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Hétf. Május 18, 2015 5:47 pm

- Csak abban leled örömödet, ha másokat cukkolhatsz? Igazán sivár életed lehet, igazán sivár ^^ - kuncogtam, majd körbenéztem és elgondolkoztam - Szerinted néz még minket? Olyan unalmasak vagyunk, nem? - sóhajtottam fel, majd hátat fordítottam, hogy terveimnek megfelelően közelebbről is megszemléljem a padlóban nyílt csapóajtót, és az általa rejtett helyiséget.
- Egészen biztos vagy benne, hogy az vagyok, akinek gondolsz? ^^ - mutattam feléje egy baljós félmosolyt. Most, hogy megpróbáltam kommunikálni vele, nem is volt már annyira idegesítő és zavaró a jelenléte, bár továbbra is unalmasnak találtam. A magabiztossága csupa feltételezésen és félinformáción alapult, alig vártam, hogy kihúzzam a lába alól a szőnyeget ^^ És mivel csak én szereztem eddig információt kettőnk közül, lassan szövögethettem azt.
Az újabb rúgását egészen pontosan figyelmen kívül hagytam, meg sem tudott mozdítani így, hogy hason feküdtem, és elég támaszték volt alattam ahhoz, hogy stabil legyen a pozícióm. Lent a gyér fényben újabb lábnyomokat fedeztem fel, amelyek újra egy olyan helyen tűntek el, ahol nem lehetne a fizika szabályai alapján átjutni. A folyosó másik felében a nyitott ajtó és az éjszakai fény már több érdeklődésre tartott számot, de eleget szemlélődtem már ahhoz, hogy ne kelljen több időt félig egy lyukba hajolva töltenem, így kihátráltam és újra fogolytársamra néztem.
- Csalódást keltesz - sóhajtottam fel, majd a földön ülve kinyújtottam, és keresztbe tettem a lábaimat, miközben a kezeimmel megtámaszkodtam a hátam mögött.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Május 19, 2015 10:11 pm

Mivel nem volt szükségem bútorzatokra a följutáshoz, tekintve, hogy már fent voltam, így első ízben a hallgatózásommal megtalálom a kívánt ajtót. Kicsit még most is parázok, hogy vajon mi lehet az ajtó túloldalán. Végül kissé remegve, de a kilincsre teszem a kezemet, és határozott mozdulattal lenyomom, hogy benyissak. Igen ám, de hiába próbálom, a kilincs nem mozdul. Egy rövid cöh, után előhívom a menümet, és előkutatom a kulcsomat. A remegésemen erőt vesz a düh, és már szinte, haragosan próbálom kinyitni az ajtót… de semmi. A kilincs nem mozdul. Végül kiveszem a kulcsot, ám ahelyett, hogy elraktam volna, egyetlen lendülettel megindulok a többi ajtó felé és sorra bele-bele próbálgatom a zárba a kulcsot, miután meggyőződtem, hogy az ajtók zárva voltak. Kénytelen kelletlen be kell ismernem, hogy sajnos nem lesz ilyen szerencsém ezzel a fránya kulccsal, és nem nyitom ki egyhamar a hozzátartozó zárat. Sóhajtok, egyet és visszarakom egykedvűen az inventorim közé a kis drágaságot. Hát őszintén? Túlontúl sok lehetőségem nem maradt a tova útra. Ismét itt állok a középső ajtó előtt, bár kissé más felállásba. Most nem az ajtóra összpontosítottam, hanem épp ellenkezőleg, háttal álltam neki, és a lépcsőn néztem le. Valahogy nem akaródzott lesétálnom rajta, mert nagyon rossz érzésem van, de hát őszintén, eddig sem volt nagyon az, amit én akartam. Így hát elnyomok magamban egy káromkodást, majd fújok egyet, és kissé feszült hangulatban, de megindulok. Szép lassú léptekkel indultam meg, de miután az első lépcsőhöz értem megtorpanta. Sosem szerettem a lépcsőket, pláne ha sötétbe vezet, pláne ha a sötétbe vezet ÉS még ráadásul kísérteties helyen vagyok. De nincs mit tenni… indulnom kell…

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Szer. Május 20, 2015 11:49 pm

Kuro & Katja:
*A Játékmester izgatottan várja a folytatást* Azt viszont mindketten észrevehetitek, hogy valaki matat az ajtónál kívülről.

Ayani:
A zárt ajtókkal ugye nem jártál szerencsével, így a földszint felé indulsz a lépcsőn lefelé. Minél előrébb haladsz a fokokon, úgy gyúlnak fel a falakra rögzített fényforrások. Leérve egy tágas előtérbe jutsz, melynek a túlsó végében megpillanthatsz egy jókora kétszárnyas ajtót, közepén a mozaikos zárszerkezettel. Összesen 5 db mozaiknak van helye benne, ezeket kell összegyűjteni a kijutáshoz. Az előtér maga el van árasztva vízzel, a víz szintje egészen a lépcső 7-8. fokáig ér, tehát kb. mellkasig ér neked. Két kényelmes, de természetesen teljesen elázott fotel és egy dohányzóasztal helyezkedik el az előtér neked jobb kéz felől eső részében. A túloldalon egy hosszú pult áll, aminek az egyik fiókjában, egy vízálló ládában egy panaszkönyv és egy toll van. A könyv lapjai üresek, csak az első 3 oldal tetején szerepel pár játékos neve: 1. oldal Tachibana, 2. oldal Hinari - Kazuma, 3. oldal Shukaku - Haru - Ryuu. A pult mellett elhaladva a konyhaajtóhoz juthatsz, a pult mögötti falon pedig egy kis üvegajtós polc van szerelve tökéletes állapotban, benne kis akasztók vannak számozva (10db), felettük egy kis felirattal „Kérjük távozáskor, a kulcsokat akassza vissza a helyükre! Köszönjük”. Kettő kulcs van a helyén: a 2. Hálószoba kulcsa és a raktár kulcsa.

1 hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Csüt. Május 21, 2015 7:07 am

-Neeeem, dehooooogy! Rengeteg örömöm van ám az életben ezen kívül is. Szoktam például másokat csesztetni is, vagy piszkálni, vagy szekálni, vagy idegesíteni, vagy ba… hopsz, ez csúnya szó, nem használhatom olyan kicsik előtt, mint te vagy. Tényleg, egyébként hány éves vagy? Egyébként meg mondtam, hogy néz minket. Mindenki minket néz, mint a viadalon. Hatalmas képernyőkön, és premier plánban a popóddal. Persze gondolom kikockázzák az olyan részeket, de a kocsmákban, ahova csak felnőttek mehetnek be, ott biztosan van olyan képernyő is, amin ki van kapcsolva az etikai mód. Azért kíváncsi vagyok, hogy melyikünk tetszik jobban az embereknek. Szerinted lehet PM-ben szavazni, hogy melyikünket ejtsék ki? És az most emelt díjas, és levonogatják érte az aranyat? Vicces lenne, ha plusz jutalmat kapnánk, mert megemeltük a nézettséget. Egyébként meg igazán leeshettél volna. Egy ilyen ügyes lány, mint te vagy tuti nem töri ki a nyakát egy ekkora eséstől, de nagyon muris lett volna, ahogy nyekkensz. Egyáltalán nem vagy ám közönség kedvenc, azt ugye tudod? Merre lehet a kamera szerinted? Jajj én buta, nem is kell kamera, mert bizti csak váltogat a nézetek között. Hmm… szerinted azt meg tudja csinálni, hogy a mi szemszögünkből láttassa a történeteket? Milyen menő lehet már egy jelenet, amiben tényleg elhiheted, hogy te vagy az egyik szereplő. Az szerinted már mennyi D? Ejj de sok pénzt kaszálhatott volna KA, ha nem ilyen hülye kísérletezésre használja a játékát. Sword Art Online. Persze! Tényleg, gondolkodtál már azon, hogy ha te lennél Kayaba, akkor mit csinálnál másképpen?
Igyekszik végig beszélni, hogy idegesítse Kuromajot, ám a neszezést még ő is meghallja, szóval kikiabál az ajtó mögül.
-Nem hallod, hogy éppen el vagyunk foglalva? Nem igaz, hogy egy perc nyugtunk nem lehet! Csak egy kis időt kértünk, hogy együtt tölthessük, erre megint piszkálsz! Szállj már le rólunk!
Majd amikor ezzel végzett, ismét mosolyogva Kuro felé fordul.
-Egyébként én igazán szeretnélek téged megismerni. Ez a jó kapcsolat alapja. Szóval mesélj még magadról egy picit. Fájt, amikor a bátyuska először játszott veled?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Kedd Május 26, 2015 8:14 pm

Attól tartok vissza kell vonnom az előbbi kijelentésemet... Koccantak a fogaim a végeláthatatlan monológtól, és egyes részei kifejezetten forralták az  agyvizemet, virtuális vért juttatva a fejembe. Kiütközött az arcomon is a jelenség, halvány vörös pír mutatkozott meg, különösen mikor azt emlegette, hogy mindenki minket néz. Aztán egy csapásra eltűnt az összes vér, sápadttá váltam, és libabőrössé, és felkavarodott a gyomrom, görcsölt, émelygett...
- NEM! - üvöltöttem dühtől eltorzult arccal, ezzel az egy szóval, sikoltással, kiáltással megtagadva a borzalmas rémképeket, amiket elültetett a fejemben, amik megjelentek a lelki szemeim előtt. Elsöpörtem a nyáladzó, állatias férfiakat, akik bámultak és felém nyúltak a mocskos kezükkel...
- Fájdalom... hiányzik a fájdalom. A fájdalommal együtt teljes lenne =) - kapaszkodtam meg az utolsó félmondatban, és átszellemülten vihogni kezdtem. Igen, minden mennyivel jobb lenne és egyszerűbb =) Most olyan bonyolult megoldani a fájdalmat, az átírás időbe telik, a vírusomat körülményes a játékosok kódjába juttatni... Sokkal jobb lenne, ha olyan alapvető érzés lenne, mint az éhség, nemde? ^^ Viszont elegem volt belőle. A társaságából. Volt kiút. Közelebb kúsztam a lyuk széléhez és lenéztem. Sötétség. Milyen mély lehet? 2-3 méter? Nem voltam ügyes, se erős, csupán okos. Lelógattam a lábamat, aztán az alkarjaimon támaszkodva lejjebb eresztettem magam, aztán az alkarjaim helyét átvették az ujjaim. Másfél méterrel kevesebbet fogok így zuhanni. Elértem, hogy lógjak a peremről, és vártam. Hogy rátaposson az ujjaimra. Hogy mint a cigicsikket, eltiporja. Azt élveztem volna =)

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Május 27, 2015 5:51 pm

Sajnos az ajtók zárva maradtak, és nem maradt más választásom, mint lemenni a lépcsőn. Bár sokáig vártam a lemenettel, végül csak elkezdtem lefele haladni a sötétbe. Az első pár lépés után, ahogy haladok lejjebb, egyre csak gyúlnak fel a fények a falra rögzített fényforrásokból. Ám ahogy leérkezek először furcsa volt, de végül teljesen elszontyolodtam. Kiderült, hogy az alsó helyiség szinte teljesen el van árasztva. A víz felszínét bámulva próbálom kivenni az alatta elterülő dolgokat. Bár eszem az súgta tiszta, de egyszerűen ösztöneim azt súgták bajba leszek, ha belemerülök. Amennyire csak tudtam körbenéztem. Miután nem láttam más kiutat, így egy szentségelés után ahelyett, hogy lazán belesétálnék egy nagy lendülettel delfinugrásba kezdek, és sprintbe kezdek el úszni az ajtó irányába, majd amint ott vagyok, lendületből próbálom kifeszíteni azt, ám sajnos nem jártam sikerrel. Bár egy kicsit keményen érkeztem neki, szerencsére nem sokat éreztem belőle. Viszont a pulzusom továbbra is az egekbe, így jobb, ha sietek. Első útvonalam a kulcsokhoz vezettek, amiket gyorsan lekapva kemény 3 itemre növeltem a felszereléseim közti itemek számát. Mivel siettem, így a szekrényekben talált dolgokat, csak fogtam, és az inventorymba süllyesztettem, majd miután nem találtam mást, csak úsztam egyet, és lihegve vetem le magam a lépcsőre. Ahol is az összegyűjtött dolgokat tanulmányoztam. Az egyik egy panaszkönyv, amelyben egy-kettő kivételével az összes benne szereplő személyt ismerem közelebbről. Mivel sok hasznát nem vettem, így egyszerűen visszatettem az inventoryba, majd a kulcsokat veszem elő. Az egyik egy hálószoba, míg a másik egy raktár kulcsa volt. Mivel nem tudtam velük mit kezdeni, így végül feltápászkodok, majd visszatérek az emeletre, és sorra mindegyik ajtóba bepróbálom mindegyik kulcsot hátha. Hisz nem tudom melyik milyen szoba sajnos.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Jún. 01, 2015 1:00 pm

Kuro:
Ó, hát nem benne hagytam a másolásban egy hibát. Kazuchi úgy számolt, hogy a zuhanás sebződéssel jár, csak ő azt akkor még nem tudta, hogy én goni mesélő leszek és beleköpök a levesébe, és védett övezetté nyilvánítom ezúttal a kúriát Rolling Eyes Úgyhogy Kuro bár zuttyan egyet földetéréskor, de csöppet sem sebződik. Leérve már tisztán láthatja, hogy a lábnyomok eltűnnek a fal mögött, melynek "kinyitásával" lehet ám próbálkozni, de a könyespolchoz hasonlóan, nem fog titkos ajtót, nyílást vagy egyéb zárat találni, amivel átjuthat. Már ha át akar, vagy át kell egyáltalán Rolling Eyes A folyosó másik végén meg ugye ott a tárt ajtó, amely a szabadba vezet. (Kérésre még postolás előtt írom tovább is, hogy mi van az ajtón túl.) A falak üresek, nincs rajtuk se kép, se fáklyatartó, se más, a padló szintén üres, egyszerű fa.

Ayani:
A két kulcsot, a panaszkönyvet és a tollat is elrámolhatod az inventorydba. A raktárkulcs nyilván az emeletre nem jó, hiszen a raktárajtó az volt, amelynek nagyot dübbenve nekifeszültél. A másik kulcs viszont valóban nyitja az egyik emeleti szoba ajtaját. Belépve a helyiségbe egy full üres szobát találhatsz, melynek egyetlen berendezése egy asztalka. Az asztalon egy szállodai csengőhöz hasonló fém gomb van, mellette pedig, egy ellenméreg feliratú üvegcse.

Katja:
Hallhatod az ismét a folyosón mozgolódó idegent az ajtón túlról, ahogy próbálgatja kinyitni az ajtót, de sikertelenül jár, ezért továbbáll. A korábbi kiáűltozásaid már nem érték el.

Spoilerben jelezzétek ezután a postjaitok végén, hogy mi van az inventorytokban (miket szereztetek eddig meg)!

1 hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Jún. 01, 2015 8:01 pm

Háháá! Siker! Nagy siker! Csak sikerül az agyára menni troll kisasszonynak! Jobb vagyok, sokkal jobb! Már csak Ryuut kéne elkapni, vagy Ryut… ennyi idióta ismétlődő japán nevet, soha nem tudom, hogy melyik melyik. Aztán ott van Katharina, aki szintén nagyon trollnak vallja magát… bár igazából mindig is Kuromajot tartottam a legtehetségesebbnek, szóval ha őt sikerül megtörni, akkor teljes szívnyugodalommal veszem át az első helyet önkényesen a trollsági skálán. Ez már csak így működik. Tündökölhetsz addig, amíg nem érkeznek meg a tehetséges ifjak, onnantól azonban már jobb, ha átadod a helyedet. Kuromajo elfáradt, és már nem a régi… de új sem. Szóval Katja visszaváltott a vinnyogós hangra, mert mintha úgy emlékezett volna, hogy az nagyon bejött a pöttömnek.
-Most mit nem? Jajj olyan kis hirtelenkedő vagy halóóóód? Senki nem fog ám így szeretni! Olyan meg hogyan tudol mondani, hogy a fájdalom jó lenne? Talán… talán bántani akarsz?
Nézett rá megszeppenve, és még az arcát is eltakarta, hogy csak az ujjai között tudjon kikukucskálni a gonosz-gonosz Kuromajora.
-Hát tuddjad meg, hogy engem nem tudsz csak úgy bántani, mert az előbb sem tudtál, mert én már nagy vagyok és erős, és sokkal de sokkal erősebb mint te, és ezt ez a lila fal is megmondhassa! Halóóóód! Most hova mééész? Itt akarsz hagyni? Most itthagyol?
Persze az eltaposás neki is eszébe jutott, még a Long live the king monológot is előadhatta volna, persze oroszul, mert úgy hatásosabb. Ehelyett azonban sokkal jobb ötlete támadt. Nekifutott, majd felugrott, és felhúzva a térdeit, mintha csak a medencébe ugrana, egyenesen Kuromajot célozta meg.
-Bombaaaaa!

felszerelés:

Nyista

avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.