Mint kiskutya az ugatásba...

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Mint kiskutya az ugatásba...

Témanyitás by Akairo on Csüt. Jan. 08, 2015 10:28 am

Hawke cseppet sem ellenkezett, már ami a simogatást és a vakargatást illette. Időnként vonaglani kezdett ugyan és néha játékosan oda is kapott a lánynak de ezzel inkább pont a tetszését szerette volna kifejezni nem pedig az ellentettjét. Úgy tűnt nagyon jól elvannak egymással.
Ez viszont Timidusról és Akairoról nem lehetett volna elmondani, vagyis nem pont olyan értelemben mint a csapat másik feléről. A fiú nem gondolkodott azon mit tegyen és ez miatt nem is vette számításba azt, hogy a sárkány mennyire hajlékony. Ellökte őt magától és ő is kivetődött az ellenkező irányba ekkor viszont a sárkány már összehúzta magát és a hátsó karmok egyenesen a fiú arca felé száguldottak. Sajnos a tehetetlenség itt már túlságosan is megmutatkozott, mivel a fiú a föld felé zuhant és ez miatt már nem tudott úgy parancsolni a testének ahogy szeretett volna. Csupán annyit ért el, hogy valamennyire sikerült átlendítenie magát a másik oldalra így az arca helyett a hátát valamint a tarkóját érték el a karmok. Ő maga viszont a földre zuhant és reflexszerűen a támadás helyéhez nyúlt. Szinte érezte, ahogy belemarnak a húsba, ki akarta tapintani a sebeket de nem érzett ott semmit. Ekkora már tudatosult benne, hogy itt nincs fájdalom ő viszont mégis érezte a karmok nyomának éles lüktetését még jó pár másodpercen keresztül. Olyan volt ez mint mikor álmában megsérül és még azután is érzi miután már felébredt, a különbség annyit, hogy Akairo pontosan tudta, hogy ez nem álom és ez miatt talán még valóságosabbnak is érezte az egészet. A párbajnak vége lett és lassan ő is feltápászkodott a földről.
- Talán majd legközelebb. – Mosolyodott el a győztesre pillantva. Kezével még mindig a heget kereste a hátán. Nehezére esett elhinni, hogy nincs ott semmi.
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mint kiskutya az ugatásba...

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jan. 08, 2015 1:42 pm

Nem sérült meg a tábla. Persze nem ez volt a legfontosabb, de azért kiemelendő, hiszen az a dilemma, amibe Timidus ütközött, így szerencsésen elhárult. Az viszont már fontos, hogy ezzel a mozzanattal nem csak a csatáról tanult valamit, hanem az emberek azon tulajdonságáról is, hogy előszeretettel dobálják át a felelősséget másra. Ezt persze nem most vette észre először, ám most, első alkalommal szembesült ezzel úgy, hogy valaki csata közben, ellene használta volna fel. A küzdelem persze akkor is véget ért volna, ha a tábla kettétörik, így azonban talán egy kicsit nagyobb győzelem volt ez mindenki számára. A sárkány lassan leereszkedett a földre, az idomár elé, és mellső mancsainak behajlításával hajolt meg előtte, ezzel kifejezve tiszteletét a legyőzött ellenfél irányába.
-Igen, talán majd legközelebb. Köszönöm a párbajt, rendkívül sokat tanultam belőle. Érdekes a harcstílusod, mert egyszerre profi, mégis amatőr. A magas szintű harcosok a világ segítő szellemeire bízzák a kezüket, és nagyrészt a sword skilleket alkalmazzák, ami miatt már a támadás megindításakor tudom, hogy hogyan fogja véghezvinni a csapást, és azt is, hogy van e időm kitérni, és talál-e. Pár váltás után meg tudom mondani, hogy van e esélyem. Te ezzel ellentétben a saját erődből és tudásodból építkezel, így még kiszámíthatatlanabb vagy, mint az emberek általában, és ez rendkívüli harcossá fog tenni, ha eleget fejlődsz.
Egy pillantást vetett a társa irányába, aki lassan befejezte Hawke dögönyözését, amikor észrevette, hogy a többiek végeztek.
-No, hogy ment, Timidus?
-Remekül. Akairo, ha bármi kérdésed lenne, akkor a dojoban megtalálsz minket, a kezdetek Városában.
-Igen, igen. Chizu majdnem mindig ott van, és szól nekünk ha kellünk. Meg majd látogass el az Artes Plázába is, szívesen adunk felszerelést neked, természetesen pénzért, amit a saját erődből gyűjtöttél össze.

Ereszt meg egy kis mosolyt a lány a fiú irányába.
-Most nekünk mennünk kell haza, ebédidő van… de ha bármi kell, akármi, akkor nyugodtan írj rám. A nevemet tudod, csak beírod a címzetthez, és már itt is vagyunk. Köszönjük szépen a csodás délelőttöt.
Ezután ő is meghajolt, Hawke kapott még egy utolsó simítást, Timidustól pedig egy bólintást, majd ha nem volt több kérdés, akkor elteleportáltak a tizedik szintre, hogy a Limen felé vehessék az irányt.

Köszönöm szépen a játékot! ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mint kiskutya az ugatásba...

Témanyitás by Klein on Szomb. Jan. 10, 2015 5:43 pm

Ossu!

Lezárom a küzdőteret, jutalmatok 30 xp és 70 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3083
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mint kiskutya az ugatásba...

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.