[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Nov. 26, 2012 9:55 am

Hősünk kitartó, s mindenkori segítőkész munkájának hála a professzor gyorsan kiszabadul a kövek markából és újra a hősi társulat tagjai közé léphet. A lovag közben persze szorosan ott van mellett, hogy a baj esetén védhesse, de úgy tűnik félelme alaptalan volt, igaz erre főleg az öreg színjátéka nyomott sokat latba. Örült, hogy képességének jó hasznát vette, de heroikus ösztönei azt súgták neki, hogy ezzel még nem értek véget a megpróbáltatásai, vagyis az egész csapaté, ugyan is még mindig bent vannak a kút mélyén.
Közben a kardforgató átmegy virágforgatóba, s növényeket dug a majom orra alá, majd hirtelen kasztot vált és asztalos mester lesz belőle, midőn egy nagy étkező alkalmatosság terem a kezében. Gyorsan kiált is a lovag lojális izmaiért, hogy csak ugyan tegyék már oda a fal mellé, hátha kitalálnak valami okosat. Legalább annyival sem kell majd többet mászni felfelé.
A majmos srác gyorsan felpattan az asztal tetejére. Sir Lewis először azt hiszi, hogy táncolni fognak a majommal és már majdnem készítette elő az aranyokat, amiket oda kívánt dobni nekik, de ekkor az állatidomár egy szép mozdulattal felküldte a makimajmot a kürtő szélére. Amint kint volt az állat, akkor pedig egyből úgymond testet cseréltek. Hősünk természetesen nem lepődött meg ezen, ugyan is már rég hozzászokott a világ ezen érdekes dolgaihoz, sőt neki se volt sokkal lazább képessége a meglepődés terén.
Szinte mondani sem kellett, hogy mit kell tennie ez után. Megfogta a professzort, s a vállára dobta, persze mindehhez igénybe vette súlyemelő jártasságát is. Felállt az asztal tetejére, elsétált a majommá változott idomár helyett, s felnyújtotta a valódi petnek az öreget. Ezután a kardforgató következett. Ő feldobta, a majomember elkapta.
A következő lépés az volt, hogy ő maga jusson ki, hogy erejénél fogva kihúzhassa a idomárt, így rövid koncentrációt követően kijelölte magának a majmot odafent, majd egy gondolatnyi idővel később már ő ácsorgott odafent. Gyorsan megfordult, s lehasalt a lyuk szájához, majd szólt:
- Fogd meg hősi kezemet! - mondja diadalmasan, miközben nyújtja a kardját. A idomár rákap, s seperc alatt kihúzta őket a gödörből...

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 02.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Nov. 26, 2012 11:09 am

- Kiváló, fiúk, kiváló! - Örvendezik immáron a kürtő szélén állva az öreg. Még arra sem volt szüksége, hogy inventory-jával babráljon, hála kis csapata összetartó munkájának. Amikor sikerül mindannyiótoknak összeszednie magát, tovább indulhattok a professzor térképét követve. Saru persze továbbra is Susaya alakjában marad, és a pet is az idomárjáéban, hiszen sebzés nem ért benneteket, ergo nincs ami lebontsa az álcát. Hacsak Saru nem tudja visszaváltoztatni az eredeti alakjukat, akkor így kell továbbra is maradnotok. Hokushin kardja újra felveszi jól megszokott formáját, s Lewis hősies elméje nem feledkezik meg arról, hogy Saruval azt is felhúzza a fészek mélyéről és visszaadja azt gazdájának.
Ahogy továbbhaladtok, a professzor egyre izgatottabbá válik. Már javában félúton jártok, amikor igazán az erdő mélyére értek. Mindent beborít a sűrű aljnövényzet, s észlelés jártasság híján egyikőtök sem veheti észre az avarban elrejtett csapdát. Azonban ezúttal nem az öreg keveredik bajba, hanem Sarut és Susayat rántja magával a háló, amely a csapdaaktiválás lendületétől a fák lombjai közé vonja a kis "csomagot" benne az idomár fiúval és petjével. Kb. 4 méter magasan lógtok le egy tölgyfaágról. A hálón lévő lyukak akkorák, hogy még Susaya alakjában sem férnél ki. Ha megpróbálod késeddel átvágni a hálót, Immortal Object felirat jelenik meg rajta. A fejetek felett egy jókora csomóval rögzítették a hálót, talán azt ki lehetne oldani. A tölgyfa törzse kb. 2 és fél méter magasan ágazik el, erről a bizonyos alsó ágról lógtok le. Társaid nyilván segíteni fognak kiszabadulni, azonban még hallgatózás vagy észlelés jártasság nélkül is egyértelműen kivehető, hogy a közeli bokrokban valamik vagy valakik motoszkálnak. 4 fős csapat bújik elő a fák mögül, mindannyiuk feje fölött narancssárga indikátor jelzi, hogy igencsak belefutottatok egy rablóbandába. Mit tesztek? Mégis elmenekültök Saruékat hátrahagyva?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Kedd Nov. 27, 2012 7:02 am

A lovagias lovag segített az asztallá változott kardomat odacipelni a lyuk alá. Innen kissé zavarossá változott a dolog. Az idomár átváltozott a majommá és így egyikük kikerült a kútból. A pajzsos harcos megragadta az öreget és felnyújtotta a majom embernek vagy ember majomnak. Ezután egyenként mindannyiunkat feldobott és fönt elkaptak. Végül a kardom visszaváltozott eredeti formájába és nem változott többet. Úgy tűnt, hogy az a zavar mely ezt a kis kalamajkát okozta megoldódott vagy legalábbis nem mutatkozott. A nemes lelkű fölvette fegyveremet a földről majd sci-fibe illő trükkel helyet cserélt az egyik majommal és ott virított mellettem. Mikor átadta a kardomat mosollyal az arcomon köszöntem meg neki.
-Nagyon köszönöm ez kedves gesztus volt tőled.-
Mikor mindannyian végre kint voltunk abból a gödörből újra elindultunk az eredeti úti célunk felé.
Ahogy egyre jobban távolodtunk a háztól az öreg úgy lett egyre izgatottabb. Egy idő után egy erdőbe értünk be ahol minden egyes lépéssel egyre sötétebb lett. A fák jó magasak voltak alul pedig zöldellő és burjánzó növényzetet láttam. Egyet kellet értenem az öreggel ezek a virtuális izék tényleg nagyon hitelesek lettek. A nagy álmodozás közepette egy furcsa repülő hangra lettem figyelmes és valami sikítás félére. Oldalra nézve vettem csak észre, hogy egy háló csapda ragadta el z idomárt és aprócska kis társát. Körülbelül négy méterrel a fejünk fölött himbálóztak a levegőben. Szívesen segítettem volna de figyelmemet a közelünkben zörgő bokor kötötte le. Nem kellet sokat tanakodni ugyanis négy kedves antipatikus illető bújt elő rejtekükből. Mindegyik feje felett sárga szín díszelgett bizonyára kisebb csintalanságok miatt. Mivel jó pár párbajon és küldetésen keresztül estem már nem féltem az ellenségtől, de reméltem nem kell egyedül szembe szállnom velük.
Uram kérem segítse le majmos cimboránkat én addig szórakoztatom vendéglátóinkat. Mit mondasz lovag úr besegítesz?-
Mivel nem szeretem a fölösleges erőszakot ezért maximum 12-es sebességgel eléjük rohanok és megpróbálom mindannyiuk mellkasát megvágni egyetlen suhintással. Ha támadni akarnak elkiáltom magam.
-Lovag!-

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Pént. Nov. 30, 2012 12:24 am

(off) Köszi a türelmet! Very Happy(/off)

Dagadt a mellkasom a büszkeségtől: Susayával extra hasznosak voltunk most! Nélkülünk ez az egész gödörből kiszabadulós sztori tökre nem ment volna, és nem csak mi dolgoztunk össze, hanem úgy egészében véve mindenki. Nagyon happy voltam, vigyorogtam meg minden. Miközben Susaya visszaugrálta magát szokásos helyére, avagy a fejem tetején ücsörgött, farkát a nyakam köré tekerve, én ettől függetlenül nagyjából így képzeltem el magunkat, ahogy boldogsághormon-dús állapotomban folytattuk az utunkat:


Ebbe a képbe viszont nagyon hamar belezavart a kis kattanás, amit talán utólag haluztam bele, de az biztos viszont, hogy egy cseszett nagy háló kapott el minket. Most mit mondjak? Nem örültem! Főleg, ahogy Susaya idegesítő hangján visítva érzékeltette velem az amúgy is a saját bőrömön érzett gyorsulást, ahogy felreppentünk az ágak közé. Alá. Egy ágon lógtunk! Hálóban. Basszus már!
Igazság szerint én ezt gyerekként mindig marhára ki akartam próbálni, mert annyira kis bénának tűntek azok a rajzfilmhősök, akiket így elkaptak. Mindig úgy éreztem, hogy bezzeg én pillanatok alatt képes volnék kiszabadulni. Nem vagyok balfék.
Susaya, menj már odébb! – húztam magamra a háló oldalát tépdeső majmot, akinek hiába osztottam súlyos pontokat a sebzésére, mégse volt képes szétkapni. Semmi gond, hiszen itt voltam én, ultra hideg fejjel, meg késsel a kezemben, és rögvest nekiálltam a hálónak. Hogy… hogy mi?! Immortal Object?! Azt a rohadt élet!
Azt hiszem, hogy itt az ideje a pániknak – közöltem lefelé görbülő szájjal aranymajmomnak, aki fejét rázva fogadta megnyilvánulásom.
Szedjetek már le innen, nem most jött el a picnic-time! – kiabáltam lefelé kétségbeesetten. Láttam az alakokat. El nem tudtam képzelni, mi értelme volt ennek a csapdának.
Bokrozó balfékek, nem holmi ritka mob vagyok, béna a csapdátok!
N É Z Z É S L Á S S! – nyekeregte mellettem Susaya, és a fickók feje felé mutogatott. Ekkor szúrtam ki a narancs indikátort.
Hogy nekem mennyire rohadtul elegem volt már ebből a típusból! Mélyet sóhajtottam. Francba! Azt hiszem, nagy gázban vagyunk.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Pént. Nov. 30, 2012 7:51 am

Sir Lewist mérhetetlen öröm árasztotta el, ahogy a professzor ujjongva dicsérte őket. Hát igen, ahogy a lovag észrevette, a csapat bizony kezd összeszokni, s ha így folytatják, a végén még fél szavakból is megértik majd egymást. És az milyen praktikus lesz már! Elég lesz például egy mondatnak a felét is elmondani, nem fog majd senki se szájizom-görcsöt kapni a sok dumától.
Hősünk az eredeti alakjába visszaváltozott kardot illedelmesen visszaszolgáltatta a jogos tulajdonosának, aki persze meg is köszönte ezt. A lovag ezért is igen boldog volt, hisz képességeinek most valóban jó hasznát vette.
A kis társaság újra nekivágott az erdőnek, s a lovag ugyan úgy a sereghajtó szerepét vállalta magára, igaz most már néha az előttük lévő útra is tekintett párszor, hátha megint belefutnak egy gödörbe, s figyelmetlen társait újra elnyeli egy szakadék. Ahogy végigtekintett a többieken, azt vette észre, hogy valamennyire mindenki pozitívan élte meg a korábbi akciójukat.
Nem telik bele sok időbe, s már az erdő közepén járnak. Sir Lewisnek itt már sokkal több figyelni valója akadt, tekintve, hogy itt már akármelyik fa mögött lapulhat ellenséges ninja-osztag. Mert hogy ezek már csak ilyenek, a végén még meghajigálják őket shurikennel amolyan hit&run módszerrel. Kellemetlen lenne.
Alig, hogy ezen gondolata végére ért, az állatidomárt egy nagy kötélcsapda ragadta el magával a fölötte lévő fa ágához, s így elég magasan voltak, hogy ne lehessen őket alulról elérni. A két kapálódzó máris elkezdett valamit bogarászni odafent, de azt a lovag nem bírta kivenni, hogy mit, mert a háló elég sűrű és vastag volt, hogy ne lássa jól.
A közeli bokorból ekkor három alak lép ki, mindegyiknek sárga indikátor csillog a feje felett.
- Ninják..! - kiáltja Sir Lewis, majd a háta mögé nyúl, s előkapja a pajzsát, plusz immáron már a buzogányát is kezében tudhatja. Ahogy korábban, most is bevetődik a professzor elé, pajzsa pozicionálása pedig egyértelműen mutatja defenzív magatartását.
A kardforgató csapattárs ugyan megkéri, hogy segítsen a két csapdában rekedten, de igazából fogalma sincsen arról, hogy hogyan is kéne lehozni a két jómadarat. A helyzet az, hogy eddig is szépen megoldották az adódott helyzeteket, s hősünk bízni akar abban, hogy most is képesek lesznek kezelni a szituációt. Az ő cselekvése pedig adott: védeni az öreget.

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 02.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Dec. 02, 2012 11:04 am

Mivel Hoku támadásra készen néz farkasszemet az ellenséges hordával, míg Lewis a professzort akarja bevédeni, ezért senki sem akad, aki segítene a két hálóban ragadtnak. Maxweld arra kéri a lovagot, hogy a fa törzséhez állva, súlyemelés jártasságának segítségével jutassa fel a faágra. Ha erre nem lenne hajlandó a fiú, akkor az öreg erélyesebben ráparancsolna, de valószínűnek tartja a papi, hogy a lovag lesi minden kívánságát. Amint felérne az öreg a fára, akkor eloldaná a csomót, hogy ezzel a fiú és majma kiszabadulhassanak. Viszont ha nem elég elővigyázatosak, a földre huppanás miatt 1-1 HP vesztés érheti őket. Amint kiszabadulna a két jómadár, az öreg nem mászna le a fáról, ezért Lewisnak nem kellene őt védeni, elrejtőzne a fa lombjai között. Az erőviszonyok kiegyenlítődnének egy négy-négy elleni harcban. A gazfickók nem tántorítanak, zsákmányra éhesen iramodnak meg ők is felétek, tehát egyértelmű, hogy a harcot nem lehet elkerülni diskurzussal.


[off] Nos, úgy döntöttem, hogy itt is tesztelni fogom a Diabellel kialakított harcrendszert. KÉRNÉM A KÖVETKEZŐ KÖRBE MINDENKI ÍRJA MEG IDE AZ AKTUÁLIS STAT PONTJAIT! Minimum 250 szavas korlát megszűnik a harc végéig.

Sorrend: Hoku, Gazfickó 1, Saru, Susaya, Gazfickó 2, Gazfickó 3, Pánci, Gazfickó 4

Habár valószínűleg mostanra már mindannyian ismeritek a rendszert, azért itt is leírom a szabályokat. Mindenkinek vannak cselekvés pontjai, amiket eloszthat. Ezeknek a pontoknak a mennyiségét a gyorsaságotok határozza meg. Jelen esetben Hokunak 2 cselekvéspontja van, Sarunak 1.5 és Páncinak 1. Maxweld prof nem vesz részt a harcban.

A pontokat az alábbi cselekvésekre oszthatjátok el:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
1: switch (csere csapattárssal - értsd: ha valaki cserét kér, akkor csak úgy segíthetsz neki, hogy switchre költesz 1 pontot)
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (jelen esetben ha meg akarjátok közelíteni az útonállókat, vagy el akartok távolodni tőlük)

Első körben tehát kérném Hokut, hogy dobjon 6 oldalú kockával. Minden körötökben adjátok meg, hogy Bandita 1-et, Bandita 2-t, Bandita 3-mat, vagy Bandita 4-et támadjátok. Eseteg egy körön belül többet is. Első körben el kell használnotok egy mozgás cselekvést, mert meg kell közelítenetek az ellenfeleket! Ha megírta Hoku a körét, utána én írok, aztán Saru, aztán megint én, végül Pánci, és én zárom a kört. Az ellenfeleitek életcsíkját és annak csökkenését látni fogjátok, de a pontértékeik nem lesznek kiírva. Félreértések elkerülése végett: sárga indikátoros, játékos karakterek ellen harcoltok, akiknek bizony képességeik is vannak. Ha valamiben hibázom, kérlek benneteket, hogy szóljatok. Harcrendszer teszt indul Very Happy [/off]


A hozzászólást Rosalia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 04, 2012 11:53 am-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Dec. 03, 2012 3:27 am

Még soha nem harcoltam sárga ellenfelekkel talán Zaraki az volt de az egyszerű párbaj volt ez viszont nem tűnt mókásnak. Ők négyen voltak én pedig egyedül ugyanis lovagias társam ahelyett, hogy segített volna nekem az öreget kezdte el gardírozni. Pedig ha mi ketten lefoglaltuk volna a banditákat a vénség teljes biztonságban kiszabadíthatta volna a majmos srácot. Így viszont el kellet játszanom egy western film főszereplőjét és egymagam lerendezni eme rossz arcokat. Már csak az maradt vissza, hogy a fenébe tegyem meg hisz idáig egy az egy ellen sem tudtam leverni egy másik játékost nem pedig egy a négy ellen. Az egyetlen esélyem az lehetett, hogy rájuk hozom a frászt és ettől felhúzzák a nyúlcipőt. A sebzésem nem volt valami eget verő így muszáj volt a sebességemet bevetnem, hogy levegyem őket a lábukról. Reméltem ezek nem annyira fejlettek, hogy lekörözik az én ritka surranóm sebességét mert akkor benne lettem volna nyakig a slamasztikában. Elővettem kardomat a hüvelyéből és vízszintesen csaptam egyet vele a levegőben mintha csak vízcseppeket akartam volna lerázni róla. Egy határozott és erőteljes mozdulat volt legalábbis nagyon reméltem, hogy ellenségeim annak fogják vélni. Lomha tekintettel rájuk néztem majd teljes sebességgel elindultam feléjük akár egy rakéta. Éreztem ahogy a levegő nekicsapódott az arcomnak és az ellenfeleim egyre csak közeledtek. Pontosabban én közeledtem feléjük azonban nekem úgy tűnt mintha egy helyben álltam volna. Egy pillanat alatt megtettem a köztünk lévő távolságot és egy fentről indított csapással megpróbáltam a hozzám legközelebb eső banditát támadni akit nevezhetnénk bandita 1-nek. Ha ez sikerül akkor befejezésként keresztül szúrom ellenfelem mellkasát és kirántom fegyveremet várva a reakciójukra.

/1 szer mozogtam és kétszer támadtam./
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 4 (+2)(+2)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
felszerelés
kard +1 sebzés+ 1 sebesség
+2 páncél
érclátás 1

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 03, 2012 3:27 am

The member 'Hokushin' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Dec. 03, 2012 4:35 am

A kockadobás értéke hozzáadódik a fegyverkezelésetek pontértékéhez. Ha az összeg nagyobb, vagy egyenlő, mint a Gazfickó kitartása, akkor eltaláljátok és sebzitek az erőtök értékével. Hoku megdobta mindkét támadásával a szintet: Gazfickó 1 veszített a két támadás után összesen 10 HP-t, életcsíkja a sárga zónába átcsúszik és páncélját is sikeresen leütötted róla. Most Gazfickó 1 támad vissza Hokura -> kockadobás


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 03, 2012 4:38 am-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 03, 2012 4:35 am

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Dec. 03, 2012 4:56 am

Hoku: Ellenfeled éktelen haragra gerjed a hatalmas pixeles vágásnyomok láttán, szemében kis vörös láng gyúl, majd ökle izzani kezd, mint amikor a kovácsok tűzben hevítik a fémet. Visszatámad, és sikeres sebzést visz be neked. Lebontja a páncélodat és további 3 HP sebzést visz be neked. Pusztakezes támadása nyomán melegséget érezhetsz a gyomrodnál, ahol az ütés ért. Ezután elmozog előled (így ha újra meg akarod őt támadni, ismét 0.5 mozgás pontot kell elköltened hozzá), majd felhajt egy potit, melynek következtében visszatér a zöld zónába életsávja (de nem töltődik vissza maximumra).

Amíg Hoku feltartja az ellenséges útonálló céhet, addig van annyi ideje a többieknek (Saru, Susaya és Lewis), hogy csatlakozzanak kardforgató társukhoz. Saru köre következik, 1.5 cselekvéspontod van, amit felhasználhatsz. Ebből 0.5-öt mozgásra kell költened, ha meg akarod közelíteni az ellent.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Hétf. Dec. 03, 2012 12:40 pm

A távolodó Susaya után néztem. Már túl voltunk azon, hogy a helyből switchelő csávó egy igen frankó mozdulattal feldobta hozzánk a Tatát, aki volt olyan rendes, hogy le is oldjon minket a hálóból, és akkor már ő ott maradjon, biztos távolságra a harctól, meg attól a csodás látványtól, ahogy én némi piros bevillanással lábra érkezem, míg Susaya puhán landol mellettem. Visszatérve a korábbi témához: mert igen, úgy tűnt, hogy ők, az idegenek megjelentek, és itt harc alakul ki. Well, that escalated quickly.
Susaya pedig természetesen máris ront előre. Azon gondolkoztam: utánaszóljak? Parancsoljak? Kérjek? Tegyek bármit is? Minden tök felesleges volna. Kagami petje olyan szépen reagált rá, akkor nálunk miért olyan nehéz ez? Tapsra vár talán... vagy egy kulcsszó kell. Szezám tárulj!
Sóhajtottam, majd miközben Susaya egy hatalmasat be is próbált mosni a csávesznek (Bandita 2), én is utána lendültem:
Susaya mozog és üt (0.5+0.5=1) és Taidana mozog (0.5).


A hozzászólást Saru Taidana összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 03, 2012 12:52 pm-kor.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 03, 2012 12:40 pm

The member 'Saru Taidana' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Kedd Dec. 04, 2012 12:12 pm

A találat sikeres, Susaya leüti az ellenfél páncélját, és életpontja is csökken, de még nem szalad bele a sárga zónába. Mivel peted védelmére kelsz, ezért úgy dönt az ellen, hogy mindkettőtöket támadja. Mivel Saru is a 2. számú banditához mozgott, ezért kockadobással fogom eldönteni, hogy kit támad az ellenfél. Ha korona, akkor Sarut, ha halál, akkor Susayát. (1.5 cselekvéspontjából mindhármat támadásra költi)

6-os kockával pedig azt dobom ki, hogy eltalál-e benneteket. Lássuk:


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 04, 2012 12:14 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 04, 2012 12:12 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

#1 '2 oldal halál/korona' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Kedd Dec. 04, 2012 12:27 pm

A 2. bandita összecsapja két tenyerét, majd ahogy lassan távolodnak egymástó kezei, úgy alakul ki egy kisebb vízörvény, amelyet először a petre, majd az idomárra irányít. Mindhárom támadás betalál, kettő éri Sarut, egy pedig Susayát. A fiúnak leüti a páncélját, és további 4 HP-t veszít, míg petjét 3 HP-től fosztja meg.

A 3. bandita köre következik:
Mivel észreveszi, hogy első társának (Bandita 1-nek) hátrálnia kellett és potit is iszik, ezért önként switchel vele (1 cselekvés pont) ezután támadásba lendül Hoku ellen (0.5 pont). /6-os kockával kidobom, hogy eltalálja-e Hokut./

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 04, 2012 12:27 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Kedd Dec. 04, 2012 12:35 pm

Hoku: Ahogy odaér eléd a 3. Bandita, nyitott tenyérrel kinyújtja irányodba mindkét kezét, majd egy lökést küld feléd. Olyan érzésed támad, mintha orkán erejű szél süvítene végig a testeden, s mivel a támadás sikeres, ezért további 4 HP-t veszítesz.

Saru és Susaya párost megkérném, hogy újabb 1.5 pontot költsenek el! Rendszerteszt alapján jobbnak tűnik, hogy ha petet és idomárját külön számítom és gyorsaságuk alapján mindketten rendelkeznek 1.5-1.5 cselekvésponttal. Elnézést a módosításért, de ezt a kiigazítást ildomosnak tartottam.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Kedd Dec. 04, 2012 9:41 pm

A lovag, habár akár egy hordányi ellenfelet is képes lett volna most feltartani, a professzor kérésére fegyverét és pajzsát mégis visszailleszti a hátára. Egy morcos pillantást vet az útonállókra, majd az öreggel a fához megy, s ott bakot tart neki, majd mikor a prof belelép összefont kezeinek tartásába, nagy lendülettel, s súlyemelés jártasságának használatával a magasba röpíti Maxweldet, aki miután megkapaszkodott odafent, nyomban segít a hálóban ragadtakon.
Sir Lewis ezután örömmel látja, hogy az öreg el is rejtőzik a fa lombjai között, így szerencsére azzal sem kell foglalkoznia, hogy őt védje, teljesen rá bírja koncentrálni magát az ellenségekre. Nyomban vissza is kerül kezébe mind pajzsa, mind buzogánya.
Sebessége ugyan meg sem közelíti társaiét, de mikor elindul, egy mozgó tank eleganciájával teszi. Kiszemeli magának az egyetlen olyan ellenfelet, aki eddig még kimaradt a harigból, majd "odarohan" hozzá (-0.5 pont)(Gazfickó/Bandita 4!). Mikor pedig úgy érzi, hogy megfelelő távolságban van, meglendíti buzogányát, s ütésével ellenfele bal oldalának bordáit veszi célba (-0.5 pont, ezzel el is fogytak a cselekvéspontok!)

[Nem tudom Rosi, hogy te mennyire veszed figyelembe azt, hogy Páncinál nem csak a fegyvere van, hanem a pajzsa is, éppen ezért bátorkodom arra is dobni egy kockát, de aztán javíts ki, ha máshogy lenne.
1. kocka támadás (buzogány)
2. kocka védekezés (pajzs)

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 02.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 04, 2012 9:41 pm

The member 'Shiel D. Lewis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Szer. Dec. 05, 2012 10:09 am

[off]A pajzzsal kapcsolatban majd még konzultálok Diabellel, de mivel a második kockával úgysem dobtad meg azt az értéket, amivel sebezhetnél, így most ez amúgy is tárgytalan Very Happy[/off]

Buzogányod szépen végigápolja ellenfeled bordáit, kétrét görnyed a sebzés hatására, ám életpontja egy tapodtat sem mozdul el a zöld sávban. Most viszont ő következik, és igyekszik megtorolni az őt ért támadást.
4. Bandita támadja Lewist:


A hozzászólást Rosalia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 05, 2012 10:19 am-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 05, 2012 10:09 am

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Szer. Dec. 05, 2012 10:36 am

A 4. Bandita egész testével megfeszül, fogait összeszorítva összpontosít, majd féltérdre ereszkedik és öklét belevágja a földbe. Ennek hatására a talaj megelevenedni látszik, mintha szikladarabok csapnának fel, s ezek sebzik a lovagot. Lebontják Lewis páncélját, és további 2 életpontot vonnak le. Ezután a 4. Bandita puszta kézzel rohamozza meg hős lovagunkat, és ugyanoda céloz öklével, mint ahol az imént ő is bekapta a bordákra mért sebzést.
- Szemet szemért, öcskös! - szól be a magas férfi, aki a többi banditához hasonlóan csuklyás köpenyt és ezüstszín hulla-maszkot hord. Ütése nyomán újabb 4 HP-t veszít Lewi, tehát ebben a körben összesen 6 HP-t és a páncélját vette el tőle ez a 4. Bandita.

[off]Saru és Susaya pótköre következik: 1.5 cselekvéspontotok van kettőtöknek![/off]

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Csüt. Dec. 06, 2012 12:03 am

Nem voltam biztos benne, de nem akartam megkockáztatni, hogy bárkit is megöljünk, még akkor se, ha egyébként ő próbál megölni minket. Susayában pedig, mint a rendszer által generált AI-ban, nem tudtam, hogy ez ügyben mennyire bízhatok. Az biztos volt, hogy ő újabbat ütött a Banditába #2 (0.5), én pedig hozzá hasonlóan 1-es támadóértékemmel követtem a példáját (0.5). Reméltem, hogy nyerésre fogunk állni, de a szívem a gyomromban dobogott, annyira féltettem... a többieket annyira nem, de Susayát kevéske életével annál inkább!
Így meglepetésem nem ismert határokat, amikor a kis majmom minden további nélkül fapofánál hagyott, és a leswitchelt Bandita#1-hez rontott. (0.5 mozgás)
- A saját életed érdekében legyen mára ennyi elég! - próbáltam valahogy maradék lélekjelenlétemmel megoldani a helyzetet, és leállítani a harcot.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 06, 2012 12:03 am

The member 'Saru Taidana' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.