Dojo

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Hinari on Vas. Szept. 27, 2015 1:29 am


Kéz a kézben sétáltunk a dojo felé. Nem voltam éppen feldobva az ötlettől, de reménykedtem benne, hogy ezúttal eredménye is lesz a kislány buzgóságának, noha a módszerrel nem teljesen értettem egyet. Ám nem bántam: odamegyünk, kitalálunk valamit ahogy a twisterben szoktuk, hisz infók is voltak már a meghódított szintek némelyikéről. Tudtam, hová akarok menni – és azt is, hogy ezen egyetlen gyűlés se változtathat. Elég volt csak visszagondolnom Ayanira és Mirire, most az ő otthonuk élvezett prioritást, s nemcsak azért, mert a barátaim voltak. A céhek és a front tartson csak össze.
Valami ilyesmiről magyarázott éppen Alex is, miközben az épület felé lépdeltünk, pár játékost láttunk is bemenni, s sokan utánunk érkeztek, az utca túloldaláról intettem az ismerősöknek halovány mosollyal. Majd egy ennél csörtetőbb hang, ahogy valaki végigrohan az emberek között, vadul fújtatva. Ismertem a hangot, és nem jelentett jót.
- Szia – köszöntöttem a férfit, megállva az egyik eresz alatt.
- Reméltem hogy még utolérlek – szaporán vette a levegőt, ám nem csodálkoztam rajta. Információim szerint most valahol a város másik végében kellett volna lennie. Lehet ott is volt.
- Írhattál volna levelet.
- Nem lehetett. Lekövették volna.
- Mert így nem? – tettem fel a szemrehányó kérdést, behúzódva s behúzva Alt is az egyik kisebb utcába.
- Helyettes Kinézet Kristály.
És akkor megértettem. Ha írt volna, tudták volna, hogy valakit értesít. Ám ha egy társa átveszi a helyét, s ő kap néhány percet vagy többet, akkor nem tűnik fel nekik. Ilyen kényes elővigyázatosságra viszont csak kevés esetben volt szükség eddig. Elsötétült a pillantásom.
- A Marlove banda?
- Kemissi-kör.
A titkos egyesület, akiket már jóideje figyelünk, s akik már jóideje figyeltetnek minket is. Túszokat ejtenek, majd egy hónapon belül, random időpontokban átviszik őket egy másik helyre, minden tag egyet. Aki legelőször ér oda, az kapja meg a vezéri rangot, s az dönthet, a foglyok közül mennyit és kiket öljenek meg. Értelemszerűen aki a következő versenyig nem tud új túszt szerezni, az kiesik a körből és őt is kivégzik. Ideális és a körön belül legális húzás, ha meg akarsz szabadulni valakitől. S a létezésükről is csak a Rend néhány beavatott tagja tud...
- Ne aggódj, téged nem figyelnek most – mondta ki a következő gondolatomat Hoora, a kérdő pillantásomra azonban csak elhúzta a száját, az egyik közeli falra mutatva. Ott díszelgett Shukaku fehér-kék plakátkája, egyik szélét ugyan már meggyűrte az időjárás, de a szöveg tisztán látszódott.
- Az a fontoskodó chibi úgy kihirdette ezt a szart, hogy még az ágybanfekvő nagymamám is tud róla – odakint, a valóságban! Szerinte nem egyvalami jut erről eszébe minden valamirevaló bűnbandának!? Komolyan, ennyi észt… - szitkozódott, én pedig bocsánatkérőn pillantottam Alra, s igyekeztem Hoorát is megnyugtatni, mielőtt a fél város felfigyelt volna ránk – Lényeg a lényeg, a gyűlés időpontjára tervezték a versenyt, hisz a legtöbb céhvezér itt lesz, nem is beszélve a kíváncsi senkikről, akik csak bemennek bámészkodni – folytatta, s valóban: ha a mai központi látványosság a gyűlés, senki sem fog az alig látható furcsaságokkal foglalkozni, még ha fényes nappal van, akkor sem. Ésszerű és logikus. Egyet kellett értenem Hoorával: hatékonyabb lett volna csupán egy bizonyos körben, nem publikusan kihirdetni a gyűlést, annál is inkább, mivel ha mindenki eljöhet, abból csak káosz és feszültség lesz, főleg úgy, ha pont egy okoskodó pet próbálja majd kioktatni a társaságot. Ezért sem volt sok kedvem elmenni, ám akár akartam, akár nem, kénytelen voltam megkímélni most magam ettől a pár órányi bosszúságtól: van, ami nem tűrt halasztást. Valakinek azonban mégiscsak részt kellett vennie rajta, így egy bűnbánó, de cserébe hosszú és édes csók után meghagytam Alnak, hogy menjen el helyettem is, és irkálja fel, ha esetleg valami eredmény is születik. Azt viszont jól tudtam, hogy Mirinek mindez fontos, éshogy számít rám. Így gyorsan elővettem egy cetlit, s írtam rá pár sort, Alexet pedig megkértem, hogy csúsztassa oda neki, ha alkalma adódik rá; s ha ő nem akarja vállalni, a szavazásokban a céh képviseletének jogát is adja át Mirinek, amennyiben nem jön el más céhtag. Ezek után pedig aktiváltam a Lopakodásom, és egy búcsúcsók után eltűntem a sikátorban, nyomomban Hoorával: tudtam, hová kell most mennem – és azt is, hogy ezen egyetlen gyűlés se változtathat.

Három ember fog meghalni a következő egy órában. Oda kell érnem időben.
Sajnálom. Este keresni foglak.
Hina

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 27, 2015 5:46 am

Sorban köszöntődik Alex, Miu, Danee kap egy lesújtó pillantást a szoknya miatt, ám csak egy pillanatra, hiszen máris jogos kérdést tesz fel, amire Timi válaszol.
-Ne aggodalmaskodj, mindent el fogok mondani. A kérdésed releváns, számoltam vele.
Sting és a társa felé is intéznek egy meghajlást, majd furcsálló tekintettel néznek az érkező fiúra, és mivel nem a saját asztalánál foglal helyet, így Shu nem nagyon tudja, hogy kicsoda, de egy nagyobb sütiadagot azért lehelyez elé.
-Csak nyugodtan, ne zavartasd magad. Egy hadsereget is el tudnánk látni.
~Lényegében erre is készültünk...~


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 27, 2015 9:28 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Aidor on Vas. Szept. 27, 2015 8:09 am

Lássuk csak két háztömbnyit előre és négyet balra öm... vagy négyet előre és kettőt balra? Hogy is mondta a hölgy? Legközelebb talán jobban odafigyelek, vontam le a tanulságot. Persze ettől függetlenül gond nélkül oda találtam hisz mindössze négyszer kellet megérdeklődnöm, hogy hol is vagyok. Ezért szeretem a Kezdetek városát, mindig van benne valami amit még nem láttál. Nekem ilyen volt a dojo is, mostanáig.
Mikor beléptem hatalmas tömeg tolongott bent, még jó, hogy a dojo sem éppen kicsi. Talán még én is beférek... talán.
Szétnéztem ismerős arcok után kutatva. Sokan eljöttek, de csupa "ismeretlen" már amennyire ismeretlennek lehet nevezi a híres neves front harcosokat akik közt nem egyet felvéltem fedezni. Nem... nem kell személyesen ismerned valakit ahhoz, hogy tudd ki ő.
Van ám program, nem régiben hallottam egy miniboss hetesről akik állítólag értékes kincsek birtokában lehetnek. Az egyetlen oka amiért nem szedtem össze még rá egy csapatot az ez. Spórolni kéne a potikkal és a kristályokkal a koboldok elleni csatára, meg le kéne cserélnem a nem éppen erősnek mondható felszerelésem.
Egy rövid időre nem vagyok itt és mi történik? Fél Aincradot elárasztják a fegyveres aprónépek. Élvezetes lesz majd kitakarítani őket... Gondolja az egyik énem a másik persze fél, állítólag kemény menet lesz és nem kimondottan érzem magam késznek rá.
Ezen aggodalmakat elfelejtette velem mikor a tömegben megláttam Mirit, ami nem volt könnyű tekintettel a méreteire... Azt hiszem jobb ha oda köszönök.
-Yo Miri!

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kazura on Vas. Szept. 27, 2015 3:07 pm

A pár nappal ezelőtti események mély benyomást tettek rám, ennek ellenére, vagy talán pont ezért vártam izgatottan a gyűlést. A megírt időpontban bukkantam fel a Dojo bejárata előtt és már odakint is több játékost láttam.
Rosszat sejtek.
Belépvén beigazolódott megérzésem: a Dojoban vagy egy tucat játékos lézengett.
Most vagy jóval több céh jött létre, mint amire számítottam, vagy Shukakuék "mindenki jöhet aki segíteni akar" stratégiája ütött kissé vissza.
Odabent gyorsan felmértem a céhlogók alapján, hogy a második eset áll fenn.
-Szia Shukaku!-köszöntöttem a bejárat mellett álló lányt.
-Úgy néz ki elég sokan kíváncsiak a mai összejövetelünk témájára. Remélem ez jót jelent.
-Sok sikert Timidus-biccentettem a sárkány felé, majd elfoglaltam a helyem az Anarchisták céh számára fenntartott helyen.
Ami már egy kicsit túlzsúfolt volt, tekintve két céhtársam korábbi érkezésére.
-Üdv-köszöntöttem Daneet és Miut. Látom ti sem akartatok kimaradni egy jóízű vitából-vigyorodtam el.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Szept. 27, 2015 6:26 pm

Eddig az miatt aggódtam, hogy kevés ember jött el most viszont pont az ellenkezőjén. Hinari Onee-chan nem jött el, talán Alex-kun fogja képviselni a céhet.
Nagyot sóhajtok, valóban nagyon sokan jöttek el és ez kicsit megrémít.
- Senpai biztos vagy benne, hogy el fogtok bírni ennyi emberrel? – Valahogy már előre láttam, hogy nagyon nem lesz meg az összhang. – Ha valamiben tudok segíteni csak szólj. – Ajánlom fel. Az igazat megvallva én is roppant kíváncsi vagyok mit tervez. Viszont amit Danne mond nem tudok egyetérteni. Az invázió során a nagy létszámmal az egyetlen előnyünk maguk a városfalak és a védvonalak voltak most azonban a koboldok nem csak létszámilag de helyzetileg is jobban állnak. Nehéz lesz visszafoglalni a területeinket.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 27, 2015 6:48 pm

Időközben gyűltek az emberek, én rajzolgattam amíg vártunk és ugyan voltak ismerős arcok, a legtöbbjüket nem is ismertem, így nagyon nem is tudtam kihez szólni amíg vártunk. Volt ott egy srác, nem sokkal utánam érkezett és a bossról a legismertebb számomra, de sehonnan máshonnan, bár annyit azért érzékeltem hogy jóban van Hinával, így a céhvezérem barátja az én barátom is. Tehát fogtam a párnát, majd oda csücsültem mellé, és össze szedve a gondolataimat megszólítottam.
- Szia, én már láttalak téged a bosson. - Jelentem ki, hogy honnan is ismerős, hátha engem is felismer de ebben azért nem reménykedek. Ha nem válaszol, akkor közelebb lépek, hajolok és kicsivel nagyobb hangon megszólalok.
- Etoo, ha jól tudom jóban vagy Hinarival. - Mosolygok kedvesen, bár ezt már a tőlünk nem messze ülők is hallhatták. Ha erre sem reagál, akkor közelebb hajolok hozzá, egyenest a szemébe nézek és:
- Wooooaaah~ Nyitott szemmel ülve tud aludni. Sugooiii! *-*~ Kiáltok fel kicsit hangosabban, de úgy hogy ezt már többen is hallhatták. Kicsit el is szégyelltem magam, majd jobbra sandítottam, balra pillantottam, ésezek után ismét a fiúra. Mondtam, már untam a papírra firkálást, így időtöltés végett kap tőlem egy kis ajándékot.
~Nem veheti el tőlem senki sem Hina-sant. ~ Bár ilyen érzelmeim nem igen voltak mégis volt egy fajta kisebb féltékenység az irányába, de erről pssszt mindenkinek. Ha még erre sem ébred fel vagy reagál, esetleg nem állít le senki, akkor megmutatom a remekművem céhtársamnak is. Ő is szereti Hinarit így biztos vagyok benne hogy ő sem akarná hogy bárki is elvehesse tőle. ˇ^ˇ Tehát, tuti hogy ő is benne lenne a buliban. Ami úgy folytatódna hogy a jegyzetfüzet lapjaiból apró csákókat csinálnék és egyik, majd másik fülére akasztanám. :3 Embarassed

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 27, 2015 7:25 pm

Aidorrt régen látták, így az ő megjövetele különös öröm volt. Talán felvidítja kissé Mirikát. Ezután Kazurával is váltottak pár szót, persze csak válaszként, és ez a válasz Yuuki kérdésére is válasz volt szerencsére.
-Mi is nagyon reméljük, és azt is, hogy nem kell bírni velük. Közös beszélgetésre gyűltünk össze, nem vitára.
RenAi ténykedésébe nem avatkoztak bele. Alex most már JL-es, és mivel a lovag is az, ez az ő dolguk lesz. Ugyan furcsállotta, és egy pillanatra meg is indult, majd inkább körbesandított. Ő inkább nem tesz semmit. Nem akar beleszólni. Abból megint csak a baj lesz...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Jun on Vas. Szept. 27, 2015 11:01 pm

Némi késéssel ugyan de nekem is sikerült berohannom, az ajtóban állva két meghajlás között hangosan bocsánatot kérek, elsősorban Shu-tól, mert megígértem, hogy nem fogok késni, de hát ez van, néha szólít a kötelesség és hogy lehetnék képes otthagyni egy szegény, gyámoltalan, bajbajutott muffint egyedül azon a tálon... meg kellett tennem. Várt rám, azokkal a kis csillogó szemekkel. Enni pedig csak itallal lehet... szóval mire felforrt a teának való víz, majd mire ihatóra hűlt elment egy csomó idő.. Ej ej..
- Halihóó! Elnézéstet kérek a késésért, nagyon sajnálom, de tudjátok, hogy megy ez. - zavarba jöttem picit a nagy tömeg láttán, vakargatom picit a tarkóm majd becuppanok a terembe, odarepülök egy kényelmes díszpárnához és azonnal helyet is foglalok. - Uh füzet és toll. - csillan meg a szemem, és azonnal kézbe is kapom őket, a füzetet gyorsan szétnyitom és mélyen beleszippantok. Ah füzetszag! Nem olyan mint a frissen vásárolt könyveké, de ez is megteszi. Nem mintha képregényeken kívül annyi mindent olvasnék, de hát na.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 28, 2015 7:04 am

Jun nem meghajlást, hanem egy nagy ölelést kap. Hosszan. Shunak most erre van szüksége. Jun vidámságának erejére, amiből talán egy kis erőt tud meríteni a mai napra.
~Hinari még mindig nincs itt... talán nem jön el. Negyedig várunk. Még hét perc...~

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 28, 2015 10:00 am

//csak mert direkt írtam, hogy kimaradnék ( és azt is hogy mit csinál, ráadásul ez egy megbezsélés, nem egy party)//

Ír, még mindig ír, még mindig. Azért van itt, hoyg írjon, bár elóüsthetne egy hangrögzítő kristályt, de a gimiben se jött be ahangfelvétel. Az írás jobban megmarad. Szóval ír, sőt, bár idegesíti, hogy RenAi chan egyfelől idegenként kezeli pedig frontosok, ( lehet pont ezért sem szólal meg, csak azért sem ) másfelől pedig látszik, hogy mit csinál LOL.
Szünet volt... senki nem beszélt, letette a tollat, felnézett, oldalra billentette a fejét.
- Kész vagy? Akkor ülj le mellém, és hallgass ha nem tudsz a témához szólni. A műved mellett a helyet. - Bökött az arcára és nem törölte le a firkálmányt. Ezek után persze legjobb esetben sem fogja tudni komolyan venni ezt a lányt.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by RenAi on Hétf. Szept. 28, 2015 10:29 am

Nos még nem történt semmi sem, talán az érkezők és résztvevők neveit írhatta fel a füzetecskébe. Bele szerettem volna lesni, de amint lesütöttem a szemem a lapra felpillantottam.
~Nem, ezt nem szabad.~ Nem olvashatom el mások írásait, pedig olyan kíváncsi lennék rá. Lehet szerelmeslevél? *-* Lehet valami titkos írásos cucc amit meg kell fejteni? Fogalmam sincs, mivel nem pillantottam bele, pedig majd megevett a kíváncsiság. ^^ Meglepett hogy azt tehettem a fiúval amit csak szerettem volna, és az igazat bevallva ez igen is tetszett. *-* Tehát Hiina-san is azt tehet vele, amit csak szeretme. Perfect boy! :3 Viszont meglepődtem amikor megszólalt, egyenes hozzám, kissé meg is rezzentem, hisz tudtam ha rosszat nem is de csíntalan dolgot tettem. A mondatát követve leültem mellé, ugye a művem mellett a helyem. Így kicsit szégyenkéve, kicsit örülve magamnak leültem a fiú mellé. Halvány mosoly ült az arcomon. Persze akadtak még kérdéseim, tömérdek kérdésem, de arra kért hogy maradjak csöndben, így megtettem. Majd később, talán úgy érzi nincs most itt az ideje a bájcsevejnek és talán igaza is lehet. Így mivel elvették a játékom, és már untam a rajzolgatást, vártam hogy jön-e még valaki, vagy kezdünk-e magunkkal valamit. bounce  

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 28, 2015 3:11 pm


Hármas Lopakodással guggoltunk a tető alatt. Hamarosan jönniük kell. Persze nem volt még itt az idő, de általában elfoglaltam magam, ha sokat kellett tétlenül várni: tervekkel, taktikával és egyéb agyalnivalókkal, a Katana markolatán tartva kezem. Most éppen a szemben lévő ház falát nézegettem, és nem vittem túlzásba a mélyenszántó gondolatokat. Azon is volt plakát. Hát miért ne lett volna? Bosszúsan húztam el a szám, és helyezkedtem odébb, hogy jobban belássam a környéket. Sehol senki. Külön levélben üzent neked. Egy újabb gondolat, ami szöget ütött a fejembe, most, hogy már tényleg semmivel sem tudtam lekötni magam. És ami a legrosszabb, igaza volt. Vágtam egy fintort, majd lehívtam a menüm, és pötyögtem pár szót neki is. Végtére is, bármilyen is legyen, mégiscsak kötelességem volt szólni, ha már elhívott.
Ha viszont emiatt bukjuk el a küldetést, legközelebb már tényleg azt gondol, amit akar...


Hinari írta:Szia,
Sürgős dolgom van, nem tudok sietni. Ne várjatok rám, Al majd értesít a fejleményekről.
Hinari

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 28, 2015 4:13 pm

Egy kicsit elkéstem, legalábbis ahhoz képest, amikorra meg akartam érkezni valójában. Még gondolkodni sem tudok rendesen az idegességtől, a szapora szívemtől és a remegéstől, ami úrrá lett rajtam. A koboldok engem mondjuk vajmi kevéssé zavartak, persze felháborító, hogy elfoglaltak megannyi szintet, de ez továbbra is csak játék elméletileg, és erősen emlékeztet arra az időre, mikor réges-régen az ősatya WoW-ban is történt hasonló; mikor Halálszárny ébredése városokat pusztított el. Legalábbis azt hiszem. A reklámot néztem újra meg újra, mert sárkány Embarassed
Kokoro szerencsétlen alig tudja tartani mögöttem a lépést, tekintve, hogy sem a Gyorsasága, sem a Kitartása nem közelíti meg az enyémet. Jobb híján már a kezét fogom és húzom magam után, hogy még időben odaérjünk. Az arca teljesen kipirult, szóval valószínűleg az enyém is, és nagyon örülök, hogy Álom hajlandó volt vigyázni a kis sakálra és Norm-ra odahaza.
-HooooOOOOOOOO! -fékezek le az utolsó pillanatban a dojo előtt, ami már szinte tele van. Beférünkk még egyáltalán? Kicsit nézelődök, hogy tudnék úgy bekeveredni, hogy lehetőleg senkihez se érjek hozzá, majd szépen elbújok valamelyik fal mentén kifújni magam a szótlan lánykával. Hogy mennyire fogok tudni figyelni, az meg majd eldől, de talán ketten össze tudunk szedni pár morzsát. Rolling Eyes


//useri nem-ráérésből fakadóan biztos, hogy nem fogok mindent elolvasni, szóval Chan megint elég szétszórt lesz emiatt. Kokoro is jelen van, de vele akkor írok külön, ha muszáj. Ha pedig nagyon nem fogok tudni itt lenni, akkor legfeljebb majd kérek tőled egy összegzést, Shu :3 //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 28, 2015 5:40 pm

~Sürgős dolgod... pont most, amikor egy héttel előtte szóltam. Mindegy. Legalább válaszolt... és Alex tényleg itt van. Talán még jobb is így... kevesebb lesz a feszültség, ha nincs itt... talán ő is erre gondolt... mindegy.~

Shu írta:
Szia,
Köszönöm, hogy szóltál. Sok sikert a dolgodhoz!
Shu


Chan és Kokoro felé is intéztek egy halk köszöntést, és mosolyogva Miri felé mutattak, ha esetleg a kislány a céhtársait keresné... de nem volt semmi utasításféle ebben.

//Segond, Chan, szerintem ilyen tömegben mind IC, mind OOC teljesen érthető lesz elkavarodni. Természetesen írok neked összegzést, ha kéred. ^^ //

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Szept. 28, 2015 5:52 pm

//OFF
_:

Shukaku írta:
Halász Alex írta:
A cél az lenne, hogy több ideje legyen a usernek kijátszani a történéseket, és így ne legyen állandó lemaradásban....

Ez egy useres probléma. Nem tudod megoldani szabályozással, hiszen szabadidőt nem adhatunk senkinek, nem kötelezhetünk senkit játékra, és nem kötelezhetünk senkit arra sem, hogy ne játsszék. A fórum szabályait nem tudod kiterjeszteni a userek magánéletére. KA-nak igaza van, mindenki ossza be az idejét kedve szerint, egyeztessen a játszópajtásával, és fordítson annyi időt az oldalra, amennyit akar vagy tud. Smile

Mikre jó a moderátori rang, ugye? Simán posztot törölni, amikor más esetben nem tudnál. Thx Wink De tényleg köszi, hogy legalább pisztolycsőbe nem kell nézni.
OFF//

Négy napja nézem a cetlit, de még most sem tudtam megfejteni miben létét. Legszívesebben örülnék. Azonban egy gyilkosnak sosem lehet örülni. Legfőképp a zöld indikátoros gyilkosnak. Számtalan ember vére tapad kezéhez, mégsem szennyezte be ruhácskáját, mindösszesen csak elméjét. Mégis milyen mélységei vannak elvetemült létének?
Őrült, vagy én lennék az?

A csöndet megzavartam, ahogy egy újabb gyümölcsszemet kaptam be. Még mindig annyira finom ez a gyümölcs, és már sokan ismerik, remélem egy nap mindenki rájön, mi is a hely szépsége. És mégis mennyivel szebb, odakint.
...Újra elolvastam a cetlit..
Megölted, a barátom, megölted a barátom barátnőjét és még te, te utolsó kétszínű kis "DÖG" próbálod szembeköpni saját magad?!
Összetéptem a felhívást.


Hayashi Yuichi írta:
Nem megyek a Dojoba.

Körüzenetként küldtem, plusz még Chant csatoltam be a levélbe. Visszafordítottam a szemem a lombikokra, majd az alig lőrésnyi ablakra, ahol sugárban tört be a fény az alagsor termébe, kinéztem a szabad égre. Köpönyegforgató tanácsaira és technikáira nincs szükségem, megteszem magam a kellő lépéseket. És különben is az íjász, amilyen jól kezdett, közel úgy akarta a koboldok kezére játszani a városvédelmet. Most sem lenne másképp, hisz ha el lehet kerülni a mobokat, miért is ne kerüljük el? Ó most meg már megölnéd őket.. te kis beképzelt..

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Mirika on Szer. Szept. 30, 2015 6:39 pm

Levendulás jázmintea, juhé Neutral Persze, ha már a kezemben volt, akkor iszogattam belőle, amíg néztem, ki mindenki sorjázik be az ajtón. Sokan lettünk, olyan arcok is voltak, akiket sose láttam még, de rengeteg ismerős is. Mondjuk csak Aidor-chan köszönt ide, na meg Alex-chan, aki a kezembe nyomott egy cetlit, hogy Hina-chan nem jön. Nem baj, van elég JL-es itt rajta kívül is. Shuu-chan aztán jelzett, én meg feltápászkodtam az asztalkám mellől, és megköszörültem a torkom.
- Kis figyelmet kérek! - szólaltam meg hangosan, kihasználva, hogy ha akarom, tud erős is lenni a hangom, és felhívtam magamra a figyelmet. Picit vártam, amíg a zsivaj elcsendesedik, aztán nekifogtam.
- Tök jó dolog, hogy ilyen sokan itt vagyunk, és minden nagyobb céh képviseli magát, mert amiről szó lesz, az fontos dolog. Nem fárasztok senkit azzal, hogy előadjam, mi újság, mert csak az nem tudja, aki átaludta az elmúlt heteket. Lényeg, hogy van már két olyan elfoglalt szint, amit sikerült feltérképezni - mondtam, miközben lassan a térképekhez sétáltam, és megkerestem azt a kettőt, ami nekem kellett, vagyis amin rajta voltak az infók. Vagyis a 2. szint, meg az 5. szint vázlatos térképe. Vagyis a releváns részük.
- Kettes és ötös szint. A cél ugye az, hogy fogjunk össze, és koncentráljuk az erőnket egy helyre! És én azért vagyok itt, hogy megválaszoljam a kérdésetek, hogy melyik szintet is válasszuk! Talán egy kicsit önző lesz a kérésem hozzátok, de számomra Nyster nem csak egy város, hanem az otthonom! A céhem otthona! Tőlem ezt vették el a koboldok, hiába küzdöttem érte foggal-körömmel, végül alulmaradtam... Szembenéztem a több ezres seregükkel, szóval tudom, mi vár ránk! Azt a hordát csak összefogással lehet legyőzni! Szervezettek és sokoldalúak, könnyen kimásznak a csapdákból és nincs hová bújni előlük! Ezért van szükségem rátok, mindegyikőtökre, hogy véget vessünk az uralmuknak, és Nyster újra a miénk legyen minden szépségével! - csaptam tenyérrel a térképre, majd oldalt fordultam és mutogatni kezdtem rajta.
- Az infók szerint a városkapunál és a város területén nem ütközhetünk komoly ellenállásba, elsősorban a kastélynál található a seregük erősebbik fele, vagyis magát a várost visszafoglalni nem lesz nehéz! Van egy ászunk is az ingujjunkban, a kobold mikulás utasításai szerint nem utasíthatnak vissza süteményt és tejet :3 Szóval remélem, hogy tényleg el tudunk látni egy hadsereget, Shuu-chan Rolling Eyes - győzködtem a jelenlévőket határozottan.
- Mit szóltok? Velem tartotok, ugye? - kérdeztem hangosan, és ezzel visszaadtam a szót. Picit ki is száradt a torkom, pedig nem szokott alapból. Mondjuk ideges voltam, kétségtelenül. Nem sok önbizalmam volt mostanában, és nem szerettem volna, ha nemet mondanak...

Shuu engedélyével ez már az új kör.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 30, 2015 7:09 pm

Shu és Timidus felállnak, majd Miri mellé sétálnak.
-Négy kapu és egy erdő. Remek lehetőség a gyakorlásra. Négy összeszokott csapat kell, akik hajlandóak együttműködni, valamint egy erősítés várakozhatna az erdőben, itt.
A sárkány mancsában egy kapcsolat pálcával mutogat a térképre. Talán jelentése is van annak, hogy ezt a pálcát választották.
-Amelyik kapunál áttörést érünk el, oda megy az erősítés. Ellenben ha egy kapu támadása meghiúsul, akkor pedig az ostromlók az erdő felé menekülhetnek, ahol csapataik egyesülhetnek az ott várakozókkal, csapdába csalva az elszeparálódott ellenséget. Ez az én tervem. Ezért kellünk ennyien. Mi felkészülten szóródunk szét, a koboldok csapatai azonban eddigi információink szerint csak egy kaput védenek erősebben, ahogy a térképen is látszik. Azt is javaslom, hogy ne a teleportkaput használjuk, mivel azt vélhetően őrzik, és lassú lenne az átjutás, sorban lekaszabolnának minket. A kazamatákon keresztül törjünk be este. Letáborozunk az erdőben, és kora reggel támadhatunk. Mirika? Többiek?
-Közben... megtudtuk, hogy Yoshiaga már nem ad ingyen Burkot. Ha valakinek bizonyíthatóan nincs rá pénze, és a céhének sincs rá pénze, annak én magam veszek Burkot.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Enheriel on Szer. Szept. 30, 2015 8:06 pm

én egész végig csendben hallgattam, amíg meg nem jelent ez a Katanashi.
- Te is valamelyik céh tagja vagy? S esetleg ott mindenki ennyire nevetlen fráter, mint te? - nem sértegetésnek szántam, csupán kíváncsi voltam, hogy maradt-e egyáltalán valaki olyan a jelenlévőkön kívül, aki civilizáltan tud viselkedni. Közben el is indult a beszélgetés, amit Mirika kezdett, majd Shu. Végül megszólaltam.
- Ha Mirika szívesen lát, akkor csatlakozom az otthona visszafoglalását. Azonban Timidus tervéhez még nem mondok véleményt, mert valamiért azt sejtem, hogy valaki másnak is van terve ezzel kapcsolatban, s szeretném azt is meghallgatni, ha Shukakunak és Timidusnak nem jelent gondot.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Jun on Szer. Szept. 30, 2015 11:12 pm

Megölelem a lánykát, még egy puszit is nyomok az arcára majd mint aki belopakodik a terembe be is cuppanok a helyemre, és elfoglalom magam. Csendben fülelek, és úgy fordítva a füzetet, hogy senki se lássa mit irkálok bele elkezdek hevesen dolgozni. Fél füllel hallgatom a többieket ahogy beszélgetnek én közben kidekorálom a lap szélét virágokkal, nyuszikkal, koboldokkal, és mindenféle cukisággal. A fennmaradó részre pedig jelenléti ívet készítek. Összeírom a neveket, akiket ismerek persze, akiket nem pedig odaírok valami tulajdonságot ami miatt könnyen kitalálható ki is lehetett. Mirika közben meséli a történetet, és majd megszakad a szívem. Emlékszem, hogy korábban már együtt is voltunk ott, kötnek emlékek ahhoz a szinthez, azonban a második szint is fontos helyet foglal el az életemben. De azt hiszem... most támogatnom kell a barátosnőmet, a Senpai-om Senpai-át. Felkelek a helyemről a füzetet a helyén hagyom és odalépek hozzá és átölelem.
- Én segíteni szeretnék. Menjünk Nyster-be! Deee mi a terv?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Okt. 01, 2015 12:01 am

- Awesome, már megérte idejönni! Köszike, chibi! - hálálkodik Shunak, majd elmerül a táljában. Szépen termeli befelé a sütiket, hogy mi történik körülötte, arra csak fél fülét hegyezi. Csak akkor kapja fel a fejét, amikor Enheriel hozzászól.
- Te hozzám beszélsz, Kotnyeles Kisasszony? Látsz rajtam céhlogót? Nyisd ki a szemecskéd, aztán kopj le! - felesel vissza, egyébként nincs céhlogója. Vannak viszont morzsái, már tele van vele a tálca, és bosszúhadjárata keretében azokat kezdi el Enheriel felé pöckölni. Elég pontosan céloz, úgy háromból kettő fejbe is találja a lányt. Idegesítő, az biztos.
- Oi, nem lenne egyszerűbb csak szimplán odamenni és legyakni őket? Ezek csak közönséges koboldok, heló! - tesz hozzá a témához is azért, bár csak egy-két pillanatra néz oda, és közben a fülét piszkálja.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 01, 2015 7:44 am

-Mi pedig csak közönséges emberek vagyunk, ráadásul kevesebben.
~Bár valamelyikünk közönségesebb a másiknál...~

-Az előbb mondta, hogy nem áll végtelen Burok a rendelkezésünkre. Frontális támadással talán megnyerünk egy szintet. Talán kettőt. Utána viszont nem marad emberünk támadni. Ezért kell a terv.
Közben Shu kérlelően int Enhinek, hogy viselje el, vagy üljön át máshova. Soha nem látta ugyan ezt a fiút, de mivel se a Tenka, se a Sayonara nem jelent meg hivatalosan, sejti, hogy valamelyik a kettő közül, és őket nem akarja elüldözni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Okt. 01, 2015 4:23 pm

- Fejezd már be! Anyáddal is így viselkedtél ott kint? - förmed a fiúra Villámlás, mikor dobálni kezd.
- Hülye takony, már két kérdéstől hisztizik... - kezdett el morogni, miközben én inkább átültem Shu kérésére, közben az alábbi üzenetet küldtem neki.

Lehet, hogy Sayonara vagy Tenka, s tudom, hogy kedveled őket, de azért ne nézz el a tagjaiknak mindent, ha kérhetnélek, lehet inkább szabotálni akarják a terveidet.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 01, 2015 4:30 pm

Érkezik a válasz Enhinek, Timidus részéről pedig egy rövid, rendreutasító csipogás Villámlásnak, a delikvens előtt pedig egy újabb torta landol, hogy lefoglalja magát.
Shu írta:
Nem tudom, hogy kicsoda, de ha segíthet, akkor kell nekünk. Most mindenkire szükségünk van.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Csüt. Okt. 01, 2015 5:33 pm

Hamarosan mindenki megérkezett, és a megbeszélés elkezdődött. Csendben hallgattam Mirika felszólalását, és mikor befejezte, helyeslően bólogattam rá. Nyster valóban elég fontos helynek tűnt, és egyelőre a felderítés is ott volt az egyik legrészletesebb. Úgy tűnik ezzel mindenki egyetért. A veszekedőket egyelőre szóra sem méltattam, de akkor sötét árnyék vetült rám. Ayato emelkedett fel mellettem Napóleoni magasságával, láthatóan azért, hogy ő is felszólaljon. Megköszörülte a torkát, majd komótosan hozzá is kezdett a beszédéhez.
– Először is köszönteném mindazokat, akik ma elfáradtak ide, hogy hozzátegyenek a mai megbeszéléshez. Bizonyára nem sokan ismertek, így be is mutatkoznék. Ayato Hironori vagyok, fegyverkovács, és állatidomár. Egy kisebb csapatot képviselek, akik részt vettek a 13. szint harcaiban. Az ötödik szint visszafoglalása az elsődleges célom, egy nagyon egyszerű oknál fogva. Nyster az egyik legnagyobb és legfontosabb városunk. Ha tétlenül tűrjük, hogy a koboldok befészkeljék magukat, akkor azzal a saját gyengeségünket bizonyítjuk előttük. A város visszafoglalásához pedig van egy tervem. - tartott rövid szünetet körbepillantva. Érdeklődve hallgattam, ugyanis ez számomra is újdonság volt.
– Megépítjük a trójai faló itteni változatát. Mint arra már volt példa, a koboldok tudnak tárgyalni. - vetett egy pillantást Shukakura. - Egy kisebb delegációt küldünk a koboldokhoz, miközben a játékosok többsége észrevétlenül szivárog be a szintre a kazamatákon keresztül. Egy rövid engedékeny tárgyalás keretében átengedjük nekik az egész szintet, és megajándékozzuk őket, egy nagy méretű szoborral, mely a vezérüket ábrázolja, és amelyet a kastély elé szánunk, hogy a hatalmát hirdesse. A szobor belsejében persze lopakodással rendelkező erős játékosok csapata bújna meg, a megfelelő alkalomra várva. Éjfélkor aztán a kint lévő játékosok megtámadják a várost, akár a sárkány...
– Timidus. - súgtam.
– Timidus terve szerint is. A fő cél, hogy minél több kobold figyelme a falra irányuljon. Ezalatt a szoborban megbújó játékosok előjönnek, és megkísérlik kiszabadítani a fogságban lévő játékosokat, majd egyesült erővel megtámadni a vezérüket. A terv sikere azon múlik, hogy a koboldok hajlandóak-e fogadni a delegációt, és hogy sikerül-e a szoborban rejtőzködőknek elég ideig rejtve maradniuk, ezért azt javaslom, hogy minimum kettes szintű lopakodással lehessen csatlakozni hozzájuk. Van kérdés? - tekint körbe. Engem személy szerint meggyőzött. Főleg azok után, hogy Solvik mellett is az ő terve segített nekünk, de vannak a tervnek hátulütői, így egyelőre inkább a többiek reakcióit vártam.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 01, 2015 5:43 pm

-Játékgyár. Mikoblás egy játékgyárat üzemeltet, ahol ilyen játékok is lehetnek. Elég meredek azt feltételezni, hogy ez a terv ne esne le neki.
Használt Timi pár új kifejezést, amit Aldotól tanult.
-Ha sikerül, akkor jó terv. Ha nem veszik be, csak felhívjuk magunkra a figyelmet, és felkészülnek a támadásra. Szerintem nem kockáztathatjuk meg, hogy elveszítjük a meglepetés erejét.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.