Dojo

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Csüt. Okt. 01, 2015 5:53 pm

Figyelmesen végighallgatta a sárkányt, majd habozás nélkül válaszolt is rá.
– Nem meredekebb, mint azt feltételezni, hogy a koboldok megelégszenek a 14. szint átengedésével. Ha a te terved felsül, akkor oda a meglepetés ereje, ha az enyém, akkor a lebukás pillanatában még mindig meg lehet indítani a támadást, ugyanis ha másra nem lesz elég a delegáció, és a szoborban megbújó játékosok, arra biztosan, hogy a figyelmük egy részét elvonja a többi kapuról. A többi játékosnak csupán késszen kell állnia addigra.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 01, 2015 5:58 pm

-Soha nem feltételeztem ilyesmit. Az a lebukás pillanata, hogy meglátják a szobrot. Feltűnéskeltően közeledünk, és erre azonnal mozgósíthatják az egységeiket, mire elérünk a támadás pillanatáig, már felkészülnek. De nem én döntök. Elmondtam az ellenvetéseimet, és ehhez tartom magam. Szólaljanak fel a többiek is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Csüt. Okt. 01, 2015 6:11 pm

– Felkészülhetnek a feltűnően közeledő csapatra, de a lesből támadókra már nem biztos, hogy olyan hatékonyan tudnak reagálni. Főleg ha elhiszik, hogy csak a delegációként küldött csapat próbál átjutni a védelmükön. A terv eldöntése azonban nem csak rajtunk múlik. Van tehát más ellenvetés is? - fejezte be, majd ő is várakozva nézett végig a társaságon.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Aidor on Csüt. Okt. 01, 2015 8:52 pm

Na egy kis tea szünet után az egésznek végül kezdett tervezés kinézete lenni már elhangzottak az első ötletek és úgy éreztem nekem is hozzá kell tennem a saját véleményem.
-Úgy vélem ez egy jó ötlet és szerintem a lebukás esetén sem veszítjük el a meglepetés erejét. Hisz mi van akkor ha mozgósítanak? Sehol sincs leírva, hogy nekünk egyből támadnunk kell. Ha nem sikerül a rajta ütő csapat kiteleportál mi meg hazamegyünk várok 2-3 napot aztán vissza megyünk. Elvégre örökké nem állhatnak készenlétben. Nekik is pihenniük kell.
Másik. viszont nem értek egyet a 2. szintű lopakodási szinttel. Legalább hármasat javaslom. Mert mint valószínűleg valamennyien olvashattátok a régi SAO kézikönyvben az áll, hogy hármas alatti lopakodás hasznavehetetlen mobok ellen.

Mondottam majd elhallgattam had eméssze a tömeg.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kazura on Csüt. Okt. 01, 2015 9:18 pm

A játékosok özöne a belépésem után sem apadt. Kezdtem kissé kényelmetlenül érezni magam a nagy tömegben, de a helyzet fontossága miatt igyekeztem felülkerekedni a rám törő enyhe klausztrofóbián. Az első kialakuló nézetletérés remek alkalmat adott a figyelmem elterelésére.
Egy szó sem esett még a haditervről és máris vannak akik keltik a feszültséget. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
Ezt követően az Angelic Voice egyik tagja ragadta magához a kezdeményezést. Az érvelése eléggé egyértelmű volt.
Szóval a fentebbi szinteken is találhatóak céhházak. Gondolom az erősebb céhek ilyen módon is el akarnak különülni a kezdőktől. Itt jön be a kezdők szerencséje, a mi drága kis céhházunk a védett Kezdetek Városának oltalmában-mosolyodtam el.
Láthatólag nem igazán jött ellenjavaslat a szint kérdés kapcsán, de nem meglepő módon a támadás részleteinek megvitatása több jelenlévő stratégiai érzékét is felszínre hozta. Az is magától érthetődő volt, hogy Timidus kész tervekkel állt elő. Ezzel szemben Hironori is javaslatot tett a város bevételére méghozzá egy  merész ötlettel. Annyira azonban nem volt merész, hogy ne találjon szimpatizánsokra. Így elérkezettnek láttam a felszólalást. Megköszörültem a torkom, majd belekezdtem.
-Üdv minden jelenlévőnek. A nevem Sato Kazura, jelenleg én vagyok az Anarchisták céhvezére. A céhem nevében azt mondhatom, hogy a célunk az összefogás és mivel úgy látom, hogy a többség elfogadja az ötös szintet mint elsődleges célpontunkat, mi is erre tesszük le a voksunkat. A felmerülő stratégia eldöntését illetően lenne egy kérésem hozzád Hironori. Megosztanád az egybegyűltekkel, hogy mégis hogyan kívánsz megépíteni egy akkora méretű üreges szobrot, amelyben több játékos is nyugodtan elférhet? Nem állítom, hogy tisztában vagyok a játék kínálta összes lehetőséggel, de jelenlegi tudásomra alapozva ezt nem látom lehetségesnek, ezért érdekelne a mikéntje.
Kíváncsi tekintettel várom a kérdezett személy válaszát.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 01, 2015 10:09 pm

// OFF: ne felejtsétek, hogy egy másik világról van szó, így az itt élő mobok/NPC-k nem ismerik az IRL történelmet (nekik ez a történelem), amit viszont a ti karaktereitek igen. Tehát a trójai faló megközelítés még működhet is, mivel nem tudják mi az és nem is gondolnak ilyesmire. Szó, mi szó, érdemes belekukkantani egy-két törikönyvbe is, hogy vajon kardokkal és íjakkal mi az effektív. Nem muszáj nektek kitalálni a dolgokat, ha odakint már nagy taktikusok mind kitalálták őket évekkel ezelőtt. //
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Miu on Csüt. Okt. 01, 2015 11:07 pm

//Off: Érkezésnél elfelejtettem Des-el is jelezni, hogy jön. De ő is jelen van valahol a népek tengerébe és csendben figyel. Aisu most nincs vele.

A csendben leülök rész sztornó, mivel Danee megzavarta a menetet. Szóval a nodachi is előkerült és Danee orra előtt hadonászva vele közlöm vele, hogy ha ennél a távolságnál közelebb jön és nem tud viselkedni, akkor később jön a kivégzése. :3 Ezek után ültem le és elvoltam magamnak, míg el nem kezdődött a megbeszélés.

Trójaifaló. Érdekesnek hangzik, legalább van itt olyan akibe szorult névi kreativitás is. :3 Bár úgy néz ki, hogy sárkánynak nem igazán tetszik a dolog. Pedig ez működött a trójaiknál is, akkor miért ne működhetne egy csapat kobold ellen. Rolling Eyes
-Zura-kun sürgősen összekel majd ülnünk és új céh néven ötletelnünk. Ez a név a borzalmas és, így ahogy előadtad magad még kicsit vicces is. Ha már leváltottad ezt a címeres idiótát - bökök Danee felé - akkor próbáljuk meg felvállalhatóvá tenni magunkat végre. <.< - majd hörpintek egyet a teámból, és az eredeti témához is hozzászólok - Timidus, ugyan a koboldok kicsit okosabbak lettek az első hullám óta, de nincsenek tisztába mindennel. Itt most bármi jó, ami nem volt még felhasználva az előző harcok során. Legyen ez akár rajtaütés vagy frontális nekirohanás, ha másabb mint akkor volt, megállhatja a helyét ellenük. A szobor megépítéséhez meg csak pusztán kreativitás kell, hisz a SAO-ban minden eszköz létezik és használható ahhoz, hogy összelehessen fabrikálni vele egy nagy szobrot.  Szóval az egész A lényege mindenek az, hogy ha összefogunk akkor nincsenek lehetettlen akadályok az utunkban. Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani, sokszor jóval egyszerűbb a megoldás, mint azt amilyennek gondolják. :3  
Sok értelmeset ugyan nem szóltam hozzá a dolgokhoz, de valamit csak kellet mondanom, hisz nem azért jöttem, hogy csendben üljek és hallgassak.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Csüt. Okt. 01, 2015 11:27 pm

//OFF: Ez lett volna Ayato következő érve, KA. Razz//

– A szerkezet megépítése csupán a munkaerőn múlik, de úgy vélem a jelenlegi helyzetben nem esik majd nehezünkre olyan játékosokat találni, akik hajlandóak ilyen módon segíteni a tervünkben. - válaszolta az Anarchista céhvezérnek, aztán Aidor felé fordult. - A hármas valóban célszerűbb lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy abból össze tudunk-e állítani egy ütőképes csapatot.
– Nekem megvan a hármas szint. - szólaltam meg mire Ayato bólintott. Ő már tudta, de elsősorban nem is neki szólt. - Ha vannak még itt mások is ezen a szinten, akkor én vállalkozom az egyik helyre. - mondtam ki, és ezzel állást is foglaltam Ayato terve mellett. A sárkány ugyan ügyes harcosnak tűnt, mikor az arénában láttam küzdeni, de fogalmam sincs milyen egy csatában, míg Ayato nekem már bizonyította, hogy van érzéke az efféle tervekhez, és egyelőre úgy tűnt, hogy jelentős támogatásra tesz szert.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Pént. Okt. 02, 2015 6:25 am

-Elfogadom az érvelést. Amennyiben a koboldok nem gyártanak a falóhoz hasonló játékokat, akkor sikerülhet.
-Az építést pedig meg lehet oldani. Volt egy régi küldetés, még amikor pici voltam. Fát kellett gyűjteni az erdőben egy ácsnak, hogy befejezhesse a tetőt mielőtt elered az eső. Ő viszont, mármint a városlakó egy csomó másban is segíthet. Ő készítette például a bútorokat a szobánkba. Ha elmondjuk neki, hogy mit kérünk, akkor biztosan meg tudja építeni. Nekik sem jó a kobold invázió...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Okt. 02, 2015 9:28 am

Úgy tűnik az ellentétek máris kialakultak de legalább már született egy terv azonban… Szükségem volt egy mély levegőre.
- Elnézést! – Lépek kissé közelebb a vezérekhez. – Lehet, hogy nem kellene beleszólnom de.. mi van ha a koboldok nem összpontosítják a figyelmüket a kapukra? Tudtommal csak kevés olyan ember van aki elég ügyesen tud lopakodni, hogy észrevétlen maradjon és ha még ki is szabadítják a foglyokat nem hiszem, hogy önmagukban képesek lennének megölni a vezért. - Már ha jól értelmeztem a tervet. – Ráadásul ahogy elnézem a koboldok védelmét egyáltalán nem az a céljuk, hogy a városon kívül tartsanak minket így nem hiszem, hogy el tudjuk vonni a figyelmüket. A kastély stratégiailag sokkal jobb helyen fekszik így könnyebb azt védeni és az eddigi információk is ere utalnak. A város és a kapuk védelme a leggyengébb még a kastélyé a legerősebb és a várható csapdák is a falakon belül vannak elhelyezve. Szerintem ha beküldünk egy csapatot ne a támadás legyen a céljuk hanem a szabotálás. Semlegesíthetnék a csapdákat, esetleg megpróbálhatnák esetleg paralízis méreggel megfertőzni a vizeket és ha vannak fegyverraktáraik vagy hasonlók azokat tönkretehetnék mielőtt még tényleges támadásba lendülnénk, ezzel gyengítve a védelmet. – Sajnos annyira nekem sem tetszik ez az ötlet de a vérontás már eleve elkerülhetetlen. Legalább a saját veszteségeink lecsökkenthetnénk ezzel.

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Pént. Okt. 02, 2015 1:28 pm

Amennyire megbíztam Ayato tervében, annyira bizonytalanított most el az egyik lány felszólalása. Ő azonban továbbra is elég határozottnak tűnt a tervével kapcsolatban, és bele is kezdett egy igencsak hosszúra nyúló beszédbe.
– Nem értek egyet. A kastély nyilvánvalóan erősen védett lesz, így nem lesz könnyű azoknak akik a szoborban várakoznak majd. Azonban ha csak a városra koncentrálunk, akkor könnyen lehet, hogy visszavonulva a kastélyban barikádozzák el magukat, és onnan már sokkal nehezebb lesz kifüstölni őket, és akkor arról még nem is szóltam, hogy a foglyok egy része is odabent van. A bentiek csak akkor jöhetnek elő, ha már a többség figyelme a kapura irányul. Ha nyilvánvalóvá válik számukra, hogy már a városban vagyunk, akkor az egyetlen lehetőségük az lesz, hogy a kastélyban keresnek menedéket. Ez persze nagyobb felfordulást eredményezhet a soraikban, de utána annál keményebben védik majd az utolsó védvonalat. Ha viszont elhiszik, hogy meg tudják védeni a kaput, és a falakon belül biztonságban vannak, akkor ott fognak szembeszállni velünk. Így a kintieknek nehezebb feladata lesz, de a bentiek annál könnyebben juthatnak be észrevétlenül a kastélyba, és iktathatják ki a felkészületlen vezért. Ha ezt végrehajtják a szint a miénk. Mindez persze nem jelenti azt, hogyha lehetőségük akad valamilyen módon szabotálni a várost védőket. Ha hetekig tartó ostromra készülnénk, akkor járható út lenne a beszivárgás, a víz megmérgezése, és hasonló taktikák, de ezek inkább hosszú távon hatásosak, míg mi a lehető leggyorsabban célhoz akarunk érni, és ne felejtsük el, hogy jelenleg is több fogoly van odabent. Ha túl sok időt hagyunk nekik reagálni a támadásra, akkor könnyen felhasználhatják őket. Elég csupán előrángatniuk pár játékost, a kastély börtönéből és kést szorítani a torkukhoz. Melyikőtök támadna akkor rájuk? Ami viszont járható út és megkönnyítheti a helyzetünket, ha a támadás alatt lázadást szítunk bent rekedtek között. Ezt a beszivárgók közül egy, vagy két ember elintézheti, de az elsődleges céljuk akkor is a sereg minél hamarabbi lefejezése kell, hogy legyen. Ha a kastély már a miénk, nem hiszem, hogy sok kedvük marad harcolni.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by RenAi on Vas. Okt. 04, 2015 10:04 pm

Hmm.... érteni értettem hogy miről is folyik a szó, de ennyi információt megjegyezni egyszerre. o.o Nekem nehéz, viszont én sosem voltam afféle taktikai zseni én mindig átengedtem a stafétabotot azoknak akik úgy érzik alkalmasabbak erre a feladatra, így nem igen szóltam hozzá a dologhoz. Talán felesleges is lett volna, viszont egy valamit akartam mindenkivel közölni...
.... - Amúgy, nem egészen ide tartozik, de ha csoportokra tudunk bomlani.... nekem van egy olyan képességem amivel egy map-on belül oda tudom magam switchelni, teleportálni másokhoz, teháát én esetleg tudok ugrálni a csapatok között, és információkat szórni, esetleg ide, oda segíteni. - Úgy éreztem ha ezzel is számolnak még az elején talán könnyebb lesz.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Okt. 05, 2015 7:17 am

-Az ötleted jó, Yuuki...
Kezdte a sárkány a mondandóját, az idomártól tanult módon.
-...azonban erre már valóban nincs elég időnk. Nem tudjuk, hogy mivel jár a támadásunk, és nem kezdik-e kivégezni az embereket bent. Még most felhívom a figyelmeteket, nem engedhetünk semmifajta zsarolásnak. Tárgyalhatunk, de egyenrangú felekként. Bármi történik, nem akarok magánakciókat látni, mert az az egész küldetést veszélybe sodorhatja, és emberéletekbe kerülhet. Ti választjátok meg a vezéreiteket és a fővezért, aki az egész harcot koordinálja. Nem kell, hogy én legyek az, hiszen mivel külön fajból származunk, nem bíztok meg bennem, ezt tudom. Akit azonban választotok, annak kövessétek a parancsait.
Végignézett a tömegen, majd újra Mirikára pillantott.
-Mindenképpen kellenek kapcsolattartók. Olyan harcosok, akiknek van idejük csata közben üzeneteket írni. Ezek kódjelek lesznek, tehát nem kell hosszan gépelni.
-Amelyik csapatba pedig nem találunk ilyen embert, az használhatná ezeket is.

Emelt fel Shu két Walkie-Talkie-t.
-Talán a bent lévő csapatnak kéne az egyik. Egy küldetésnél kaptam, és eddig működött... nem tudom, hogy ott is fog-e...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 08, 2015 10:25 am

-Nincs több kérdés? Akkor először ki kell válogatnunk a csapatot, akik megfelelő lopakodással rendelkeznek ahhoz, hogy bemenjenek. Ez az első teendőnk. Önként jelentkezőket várunk, valamint a négy csapatot is el kell osztanunk. Nincs időnk veszekedésre, szóval ez alapján próbáljatok dönteni. Én magam Mirikát javaslom az egyik csapat élére, Cearsot a másik csapat élére.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Stingray on Csüt. Okt. 08, 2015 6:11 pm

Ayato egy kis meghajlás után visszaült a helyére, miután látszólag elfogadták a javaslatát. Fejben szinte már hallottam, ahogy nyugtázza a helyzetet: „Nincs szükség, a további beavatkozásra. Innentől megoldják.” Ezután ismét a sárkány ragadta magához a szót. Furcsálltam, hogy ilyen szabadon cselekszik, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, elvégre nem most látom először. Mikor megemlíti az önként jelentkezőket, felemelem a kezem, mert bár korábban már jeleztem, de nem akartam, hogy elfelejtődjön. Azt hiszem be kell majd ruháznom egy burokra. Utáltam ilyesmire bízni az életem, de ha bemegyek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy egy darabban jövök ki, és a burok még mindig több a semminél.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 10:02 pm

Csendben meghúzom magam egy picit, hallgatom a többieket, játszom a tollammal és folytatom a füzetkém lapjainak kicsinosítgatását amit eddig is bőszen csináltam. Majd amikor már kezdett ismét valami nagyon izgi dolog kialakulni...
- Én én én én! Én hova kerülök? Nagyon tehetséges vagyok, dee lopakodni azt nem tudok olyan profin mint a többiek. De ha kell megmutathatom mit tudok, de szerintem ez nem elég jó a lopakodóscsapatba.. - felkelek a helyemről és hirtelen hasra zuhanok, és bemászok az egyik szék alá, picit csúszkálok, hangosan felnyögök néhányszor, majd kimászok egy véletlenszerű szék. Feltéve ha egyáltalán székek vannak, ha nincsenek, akkor csak egyszerűen körbecsúszkálok a teremben.
- Szóval... mi lesz a feladatom? :3 - ah mindenki annyira komoly.. nem jó ez így... a sok komolyság bizonyítottan ártalmas az emberekre..

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Okt. 10, 2015 6:16 am

Timidus és Shu csöndesen, a lány rrészéről néha halkan kuncogva nézi Jun produkcióját, majd egymásra pislantanak, és az idomár bólint.
-Neked fontos feladatod lesz. Ha észrevétlenül felteleportálsz a falra néhány íjászt, akik megfelelő akrobatikával rendelkeznek ahhoz, hogy veszély esetén leugorjanak, ismételten magunkhoz ragadhatjuk a kezdeményezést. A távolsági harcosok komoly előnyt jelentenek a védők számára a falakról tüzelve.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Mirika on Szomb. Okt. 10, 2015 8:57 pm

Igazából olyan nagyon nem akartam belefolyni az ötletelésbe, mert ilyesmivel nem készültem, számomra csak az volt a lényeg, hogy meggyőzzem az embereket, hódítsuk vissza Nystert. Szóval hallgattam, bólogattam, figyeltem, meg minden. Főleg a hajpántos srácra figyeltem fel, elég komplex és jó ötletet hozott fel, kérdés, hogy lesz-e elég emberünk hozzá, nem tudom mennyien rendelkeznek magas lopakodással. Meg azért is felfigyeltem rá, mert elég helyes volt Rolling Eyes Khm...
- Kell még ötlet - szólaltam meg aztán hirtelen - Minél több tervünk van, annál jobb. Ezek a koboldok nem hülyék, jól szervezett csapat és gyorsan megoldják a problémákat. Pár pillanatig lehet, hogy káoszt fogunk köztük teremteni, de rendeződni fognak, mielőtt tényleg komoly kárt okozhatunk. Arra is figyelni kell, hogy összetett sereg, vannak gyalogosaik, lovasaik és íjászaik is. Akinek van valami hasznos képessége, az jelezze nyomban, például Jun-chan, de dobálhatnál föléjük súlyos tárgyakat is a képiddel :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 11, 2015 5:47 am

-Jun képessége csak kicserélni tud dolgokat. Ahhoz, hogy nagy tárgyakat ejtsünk rájuk, fölöttük kell lennie valamiknek. Vagy az íjászok nyilait cseréljük sziklákra, vagy pedig röpképes peteket.
-Ha csak valaki nem tud nagyon nagyot dobni...
-Mindhárom variációnak vannak előnyei és hátrányai.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Miu on Vas. Okt. 11, 2015 10:59 pm

-Hey! Népek, már megint kezditek túlbonyolítani a dolgokat.  - szólalok fel a hangom megemelve. Bár lehet, hogy csak szerintem lettek bonyolítva szálak megint, de hát na, ha ennyire nem értek a bonyolódó szálakhoz akkor ez van. Rolling Eyes
-Először is kellet egy hadi terv, ha ezt jól vettem ki az eddigiekből, akkor az már meg van. Akkor másodjára talán fel kellene mérnünk a játékosok képességeit, hogy a lehető legmegfelelőbben legyenek összerakva a csapatok, harmadszor pedig összeszedhetnénk azon potik és kristályok listáját, amikre szükségünk lehet a harc során.  
-Nem kell túl sok terv és hatalmas húzás, sokszor ezek buknak be leghamarabb. Legalább is láttam már példát ilyesmire. Elég ha kreatívak vagyunk és rugalmasak, ezek hiányában a legnagyobb és legtutibb tervek is összeomolhatnak.
- haraptam egy falat sütit, majd mikor lenyeltem folytattam - Igazából hetekig vagy akár hónapokig is tervezgethetünk, akkor sem fogunk tudni felkészülni mindenre. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tervek nélkül durr bele mód vágjunk bele az egészbe, de szerintem túl agyalni is felesleges ezt az egészet.  
-Szóval függeszük fel ezt a semmit mondó ötletelést és kezdjük el összerakni a csapatokat, ehhez szükséges az ami sokaknak nehezére eshet, meg kell osztanunk egymással a gyengeségein és erősségeink, a képességeinket és talán a stat pontjaink is. Ugyanis ezek alapján a legkönnyebb össszemazsolázni egy csapatot. De felőle akár csinálhatunk egy gyors bizalom tetsztet, hogy felmérjük ki mennyire bízik a másikban, talán még ez is segíthet a mazsolázásban. :3

Nem igazán várom el, hogy bárki is különösebben lereagálja azt amit mondok, hisz megint nem mondtam valami sokat. De nekem legalább jól esett az, hogy kimondtam azt amit szeretnék.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Okt. 12, 2015 5:25 am

Shu odalép egy újabb állványhoz, és áthajtja a lapot a következő oldalra, ahol szépen fel vannak rajzolva a pontjaik és a képességeik jól láthatóan, táblázatba szedve.
-A céhek feltételezhetően már összeszokott csapatot alkotnak, így meghagyhatnánk azt a rendet, és mindenki kérhetne magának olyan plussz társakat, akire a csapatában még szükség van. Tehát nálunk például nincs tank, akkor hozzánk jöhetne még Tachibana. Ezzel nem kéne sokat szervezni, felállnának a céhek, majd a vezérek sorban választhatnának a szólósok közül. Ez a tornaórán is bevált...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Okt. 24, 2015 8:25 am

-Úgy látom nincs több ötlet. Döntsétek el, hogy melyik napon támadjunk. Ezt már megbeszélhetitek akár a céhtagokkal közösen is, utána pedig értesítjük egymást, hogy mikor alkalmas, körlevél formájában. Elküldhetitek a pontjaitokat, felszereléseteket, képességeiteket is mindenkinek, ha valóban együtt akartok működni. Számunkra a november elseje megfelel, addigra feltehetően mindenki fel tud készülni. Ha nincs több hozzászóló, akkor ezennel a gyűlést le is zárhatjuk.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by RenAi on Vas. Okt. 25, 2015 12:07 pm

Ötletem nekem sem volt több, vagyis inkább semmi. Csupán ámulva figyelgettem hogy mennyi mindenki már kész tervvel járult ide, én pedig csak... hát izéé... megjelentem. ^^" Sokat nem segítettem, viszont az hogy egymás között oszthatjuk el a tagokat tetszett is és nem is, viszont még ott elküldtem az adataim Shu-channak, mindent képességet, felszereléseket, mindent. Nem aggódtam a sikerünk végett, hisz annyian akarjuk felszabadítani ezt a helyet hogy kizárt hogy ne sikerüljön. Jó szívvel hagytam el a helyet, viszont végig azon tanakodtam hogy is osszuk a csapatunkat. Főként céhesek mivel mi már elvileg össze volnánk szokva hmm... Hát ezt azért annyira nem jelenteném ki, de jó móka lesz az tény. Viszont kik jönnek még akik biztos jönnek? Mármint megemlítette Tachit, de nem is tudom... hmm...
- Amúgy honnan tudjuk pontosan hogy kik jönnek még? Kellene majd valami teljes körlevél, amivel mindenki megtud mindent, és úgy tudjuk osztani magunkat... - Bár gondoltam hogy nem fog mindenkinek tetszeni az ötlet.
- Vagy legyen valaki aki tisztában van mindenkivel, és ő osztja a tagokat, a céhes társaságokon kívül. - Magyarázom, bár nem hiszem hogy helyben fogják hagyni az elképzeléseim. De az nem jó ha mindenki magának, szerintem... Úgy túl rendszertelen... vagy nem tudom, én nem értek az ilyen dolgokhoz... Sad

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 25, 2015 12:10 pm

-Csináljatok egy kőrlevelet, és ha valaki jönni akar még, akkor nyugodtan csatlakozhat. Elvileg végtelen embert felvehetünk, és annyian úgysem leszünk...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Atoru on Hétf. Jan. 04, 2016 8:29 pm

Kint már sütött a nap, amikor kikeltem az ágyból. Kint már mindenki sürgött-forgott és boldogan készült erre az esztendőre is. Lassan kibotorkáltam a szobából és kimentem az utcára. Ideje sétálni.
Néztem az embereket. Mindenki mosolygott és viccelődött a másikkal. Csoportokba verődve beszélték meg a következő farmoló helyüket, vagy azt, hogy mégis milyen küldetésre menjenek. Az egész olyan idillinek hatott, hogy el se szerettem volna hinni.
Közben havazni kezdett, mint eddig oly sok alkalommal. Egy sötétszürke kabát volt rajtam piros sállal és a szél ide-oda sodorta útközben.
Elgondolkodtam. Hány napja annak, hogy semmit sem csinálok? Egy hét? Kettő? Már én sem tartom számon.  Próbálkoztam azzal, hogy esetleg elmegyek leölni néhány mobot, vagy hasonlók, de nem érdekelt. Oda lett a tűz, ami eddig kitartóan lobogott bennem és egyengette utamat egészen idáig. Néha pislákolt, néha olyan heves volt, hogy én is megégettem magam – most odalett.
Ez valahol a szívem mélyén bántott, pedig tudtam az okát. De ezzel is hol egyet értettem, hol nem.
Egy nagyot sóhajtottam és elindultam egy irányba, amerre még egyszer sem mentem – pedig említették párszor. Ki tudja? Talán éppen most kellett oda találnom.
Tizenöt percen belül már ott álltam a Dojo ajtajában, amit Shu és Timidus üzemeltetett. Először semmi különöst nem láttam, de ezután felugrott egy üzenet, amint beléptem az épületbe.
Elnevettem magam. Shu tényleg mindenre gondolt.
Ám ezután nem tudtam mihez kezdeni. Elvégre be sem jelentkeztem, meg minden… Talán jobb lett volna írni egy üzenetet… Ezért neki is fogtam. Ami késik, nem múlik.


Atoru írta:Szia Shu!
Tudunk beszélni? Itt vagyok a Dojódban... Várlak.


És nem volt más hátra, mint a várakozás.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dojo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.