Rezes Macska

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Cearso on Szer. Máj. 04, 2016 9:57 am

-Csodálkozom, hogy a Tachi elleni küzdelmünket meg se említed. Szerintem ott a szokottnál is elég furcsábban viselkedtem. 
-Rennél egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy egyetlen apróság miatt így kikészít valakit. Ami Morrigant illeti, meg a minibosst... Annak a küzdelemnek eleve úgy indultam neki, hogy én nem fogok segíteni a legyőzésben. Mindenképpen leléptem volna, felhúzva az ottani vezetőt annyira, hogy meg akarjon küzdeni velem. Hogy úgy alakultak a dolgok ahogy, az csak a puszta véletlen műve volt.
Nem gondolkoztam sokáig a válaszon.
-Igen, van itt még valami.
Valójában volt még néhány dolog. Ráadásul nem is egy dolog jutott az eszembe. Mint például az a kis társaság, amit Ato toborozásával kezdtem. Vagy az, hogy rákérdezzek, milyen feltételek mellett kerülhetek be a céhbe, hogy még azon belül is megvédhessem, ha úgy alakul. Ezt az ötletet végül elvetettem, nem akarok se kapzsinak, se túl rámenősnek tűnni. Ráadásul nem akarom Alex példáját követni, aki azért lépett le a céhből, hogy abba a céhbe lépjen, amelyikben a barátnője a céhvezér. Ha Asunak szüksége lenne rám a céhén belül, akkor nagy eséllyel már felajánlotta volna a dolgot.
Most azonban nem ezzel akartam foglalkozni. Óvatosan megfogtam a lány két vállát, és magam felé fordítottam, nagyjából úgy, mint amikor Szonjáról kérdezett, hiszen számomra legalább olyan komoly vallomás következett, vagy talán még komolyabb:
-Asu...
Ahogy belekezdtem a mondandómba a kezeim végigsimítottak a karján egészen a kezéig, ahol megfogtam azokat.
-Én..
Ez a beszélgetés végre felnyitotta a szemem. Ha emiatt elveszítem a lányt, akkor azon meg jobb minél hamarabb túlesni.
-Szeretlek.
Kimondtam. 
És most én hajoltam közelebb egy csókért, és vártam a lány reakcióját.

_________________
beszéd: zöld
gondolkozás/Artemishez: piros
feltörő gondolatok/emlékek/érzelmek: narancs
Marluna: kedves-szürke (cccccc)
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is fel tud ajzani (max 5-öt)

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
A képeség neve mindent elárul

lvl 35:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:2/0
Irányítás:30/47
Kitartás:28/7
Gyorsaság:36/79
spec:17/0
páncél /65

Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1704
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4859/5000  (4859/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Asuka on Szer. Máj. 04, 2016 3:39 pm

Nem, a Tachis közös arénánkat egyáltalán nem jutott eszembe megemlíteni. Igazából teljesen ki is ment a fejemből. Rég volt már, meg most különben sem lényeges. Nagyon, nagyon sok más dolog van, amivel foglalkozni tudok helyette jelenleg.
- Háááát... - kicsit megforgatom a szemeim, s körbelesek közeli játékosok után. De nem látok senkit, aki hallgatózhatna. Attól még jobb az óvatosság. Még halkabbra fogom a hangom, hiszen van valami, amit be kell neki vallanom Tachival kapcsolatban. A lovag sajnálatára pedig nem azt, hogy eltölthetett velem egy éjszakát. Bár éjszakáztunk már együtt, de ott inkább a szabadítással foglalkoztunk.
- Ami azt illeti, aznap túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy úgy tegyek, mintha nem ismernénk egymást. Ő olyan, mint én. - rebesgetem a szempilláim ártatlanul. Mert amúgy ebben tényleg az vagyok... Az meg egy szükséges lépés volt, hogy idegenekként kezeljük egymást a céhen kívül. Jó, igazából sosem voltunk igazán közel, sokáig nem is kedveltem. Bár mostanában változott róla a véleményem sokat.
- Ne haragudj. Tudod, hogy ez milyen. - értem ez alatt a titkolózást, a második életet, és az állandó színészkedést. Szinte csak az alteregom hiányzik. De annyira azért még én sem vagyok elvetemült.
Mélyen magamba szívom a tömjéntől dús levegőt. Nem tudom, hogy ezek után mi jöhet még. Nem voltak gyenge dolgok, amiket közölt, s kissé tartok tőle, hogy van még valami meglepetése számomra. Amiből mára elég sok jutott. Viszont mikor összefonja ujjainkat, és kimondja, amit akart, a pillanatnyi félelem, hogy mi jöhet még, valami másba, valami melegebbe hajlik át. Kissé bele is remegek a csókba, éppen csak az hiányzik, hogy már én sírjam el magam. Most először ugyanis igazán boldognak érzem magam.

//Sztem záró :3 köszi a játékot :3 //

Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1506
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.