Rezes Macska

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Cearso on Szer. Május 04, 2016 9:57 am

-Csodálkozom, hogy a Tachi elleni küzdelmünket meg se említed. Szerintem ott a szokottnál is elég furcsábban viselkedtem. 
-Rennél egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy egyetlen apróság miatt így kikészít valakit. Ami Morrigant illeti, meg a minibosst... Annak a küzdelemnek eleve úgy indultam neki, hogy én nem fogok segíteni a legyőzésben. Mindenképpen leléptem volna, felhúzva az ottani vezetőt annyira, hogy meg akarjon küzdeni velem. Hogy úgy alakultak a dolgok ahogy, az csak a puszta véletlen műve volt.
Nem gondolkoztam sokáig a válaszon.
-Igen, van itt még valami.
Valójában volt még néhány dolog. Ráadásul nem is egy dolog jutott az eszembe. Mint például az a kis társaság, amit Ato toborozásával kezdtem. Vagy az, hogy rákérdezzek, milyen feltételek mellett kerülhetek be a céhbe, hogy még azon belül is megvédhessem, ha úgy alakul. Ezt az ötletet végül elvetettem, nem akarok se kapzsinak, se túl rámenősnek tűnni. Ráadásul nem akarom Alex példáját követni, aki azért lépett le a céhből, hogy abba a céhbe lépjen, amelyikben a barátnője a céhvezér. Ha Asunak szüksége lenne rám a céhén belül, akkor nagy eséllyel már felajánlotta volna a dolgot.
Most azonban nem ezzel akartam foglalkozni. Óvatosan megfogtam a lány két vállát, és magam felé fordítottam, nagyjából úgy, mint amikor Szonjáról kérdezett, hiszen számomra legalább olyan komoly vallomás következett, vagy talán még komolyabb:
-Asu...
Ahogy belekezdtem a mondandómba a kezeim végigsimítottak a karján egészen a kezéig, ahol megfogtam azokat.
-Én..
Ez a beszélgetés végre felnyitotta a szemem. Ha emiatt elveszítem a lányt, akkor azon meg jobb minél hamarabb túlesni.
-Szeretlek.
Kimondtam. 
És most én hajoltam közelebb egy csókért, és vártam a lány reakcióját.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Asuka on Szer. Május 04, 2016 3:39 pm

Nem, a Tachis közös arénánkat egyáltalán nem jutott eszembe megemlíteni. Igazából teljesen ki is ment a fejemből. Rég volt már, meg most különben sem lényeges. Nagyon, nagyon sok más dolog van, amivel foglalkozni tudok helyette jelenleg.
- Háááát... - kicsit megforgatom a szemeim, s körbelesek közeli játékosok után. De nem látok senkit, aki hallgatózhatna. Attól még jobb az óvatosság. Még halkabbra fogom a hangom, hiszen van valami, amit be kell neki vallanom Tachival kapcsolatban. A lovag sajnálatára pedig nem azt, hogy eltölthetett velem egy éjszakát. Bár éjszakáztunk már együtt, de ott inkább a szabadítással foglalkoztunk.
- Ami azt illeti, aznap túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy úgy tegyek, mintha nem ismernénk egymást. Ő olyan, mint én. - rebesgetem a szempilláim ártatlanul. Mert amúgy ebben tényleg az vagyok... Az meg egy szükséges lépés volt, hogy idegenekként kezeljük egymást a céhen kívül. Jó, igazából sosem voltunk igazán közel, sokáig nem is kedveltem. Bár mostanában változott róla a véleményem sokat.
- Ne haragudj. Tudod, hogy ez milyen. - értem ez alatt a titkolózást, a második életet, és az állandó színészkedést. Szinte csak az alteregom hiányzik. De annyira azért még én sem vagyok elvetemült.
Mélyen magamba szívom a tömjéntől dús levegőt. Nem tudom, hogy ezek után mi jöhet még. Nem voltak gyenge dolgok, amiket közölt, s kissé tartok tőle, hogy van még valami meglepetése számomra. Amiből mára elég sok jutott. Viszont mikor összefonja ujjainkat, és kimondja, amit akart, a pillanatnyi félelem, hogy mi jöhet még, valami másba, valami melegebbe hajlik át. Kissé bele is remegek a csókba, éppen csak az hiányzik, hogy már én sírjam el magam. Most először ugyanis igazán boldognak érzem magam.

//Sztem záró :3 köszi a játékot :3 //
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Seishin on Pént. Ápr. 28, 2017 11:12 pm

"Vár egy kocsma egy kocsma egy laza krimó egy szürke hegy tövén, ha csurran habzó sör a hold béli úr is szomjas fönt csak jön és felönt szegény."

Dúdolgatom magamban a régi dalt, egy régi film egy vidám dala. Én magam pedig egy asztal tetején fekszem teljesen elnyúlva. Nagyon jól laktam, a grillezett hal valami isteni volt. Egy kis tálkában még lötyögőt némi bor. Ami jelezte ez a szem kötős fekete cicus bizony nem csak be halazot, de borozót is. Aki belép, újonnan azt hiheti mésziről valami lusta macska pet lehetek. Nem zavart, igy kevesebben figyeltek fel rám.
Nagy heverészés közben viszont elgondolkodtam, furcsa ez az item nyújtotta forma. Különös és néha nagyon vicces, meg undoritó. Egyszer meg próbáltam utánozni a macska fürdést, de soha többé. Az a sok szőr a nyelvemen meg a torkomban, nem kellemes. Legalább fél órán átt köpködtem és mindenki hülyének nézett. Ki nyújtott mellső lábaim nézegettem elgondolkodva szabad zöld szememmel és eszembe jutott most, hogy nézheteki. Nem itt bent valóságban, basszus minimum olyan szőrös lehet a lábam, mint egy cicának. A kép be villant és majd nem sokkos állapotba kerültem tőle. Egyszer ki jutok tuti a szőrtelenítés lesz az első dolgom. A második, hogy a valóságban is meg keresem a nővérkém. Meg ölelgetem majd alaposan az biztos.

Csak most jut eszembe micsoda véletlen a Rezes Macskában egy fekete macska. A cica pofim mosolyra húzódik. Furcsa véletlenek, még furcsább egybe esések. Mély levegőt veszek és ha valóban macska lennék most dorombolnék nagy meg elégedettségemben. Inkább csak ki fújom azt a mély levegőt.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Május 04, 2017 1:42 pm

Nem szeretem különösebben ezt a helyet. A világítás pocsék, a közönség pedig a legaljából való. Szerencsevadászok, részeg, erőszakos tulkok és gyanús alakok tucatjai fordulnak meg ebben a kocsmában. Nem mintha én magam ne lennék egyike a gyanús figuráknak. Én mégse a kultúra legalján kívánom az időmet múlatni, legalábbis általában. Most mégis ide tértem be. Ez volt közel, ide értem el a legkisebb erőfeszítéssel. A célnak megfelelt. Tekintve, hogy meglehetősen gyakran járok a városban, ez azon helyek egyike volt, ahol már ismerték az arcomat. Ennek megvolt az az előnye, hogy a söpredék békén hagyott, nem bennem látta az alakot, akibe bele lehet kötni, akivel lehet keresni a balhét. És persze ahogy ők is ismertek engem, én is tisztában voltam azzal, hogy a törzsközönségből ki-kicsoda. Ki az, akire nem vagyok kíváncsi, kivel lehet értelmesen váltani néhány szót, esetleg meginni valamit közösen. Vagy akár tervezgetni is valami közös csínytevést :] Most viszont semmi ilyesmi nem járt a fejemben. Csupán pihenni kívántam.
- Hé, asszony! A legjobb ásványvizedből adj egy korsóval! - mordultam fel a pult közelébe érve, majd elvigyorodtam az öreglány láttán. Ő volt itt az, aki mindenkit ismert. Nyilván, hiszen mindenkit ő is szolgált ki, neki kellett meghallgatnia az összes részeg panaszt, vagy a dicsekvő kincsvadászok sztorijait. Én nem az a típus voltam, aki céltalanul kifecsegett volna bármit is, de ettől függetlenül jól tudta, kivel áll szemben, és ennek megfelelően amint meglátott, már nyúlt is a palack felé még azelőtt, hogy megszólaltam volna. Sose ittam még alkoholt itt, egyetlen egyszer sem. Amint megkaptam a vizemet, szigorúan korsóban, néhány lépéssel levetettem magam egy olyan asztalhoz, ahonnan az egész helyet szemmel tudtam tartani. Mint mindig.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Seishin on Kedd Május 16, 2017 3:29 pm

Semmi érdekes, semmi jó nincs ma itt. Máskor van pár hangoskodó nagyszájú alak, akik össze ugranak. Most még ez a kis extra is hiányzik, csak rosszarcú relytéjes, vagy teljesen luzer alakok lézengenek itt. Még az új belépő sem izgatott fel igazán egyelőre. Totálisan átlagosnak tűnt a fiú, nem nagydarab és se nem túl vékony. Nincs nagy lobonca sem szépen befonva vagy össze fogva lófarokba.
Lustán nyújtóztam egy nagyot macska popsim az égfelé tolva a cica farok tekergőzött egy kicsit. Nagy művelet után elindultam, hogy rendeljek valamit magamnak. Valami fahéjas édeséget vagy valami mást. Talán valami italt, de nem alkoholt abból már elég volt. Nem akarok berúgni egy ilyen helyen, ahol még valami perverz alak kihasználná a helyzetet. Még el venné a pénzem és más számomra kincset érő tárgyam.
A pult hoz, érve felrúgok, de nagyon elszámoltam magam. Az item ideje lejárt és halk pukkanás kíséretében vissza változtam. Fekete hajú fél arcát és egyik szemét takaró lány jelent meg. Fekete ruhákba öltözve zöld szemében egy néma fel kiáltás. Áhh de béna vagyok! Igen mert az ugrásból mindjárt egy nagy csattanás lesz, amit én fogok produkálni, amikor a padlóhoz koppanok. Ha csak nem vagyok, elég ügyes vagy nem segít valaki. Bár a bent tartózkodik, közül kétlem, valaki ugrana és segítene.
- Egy fa....
Mondtam volna, de a szánalmas bénázásom félbe szakított. Már csak másod perc választ el, hogy ne koppanjak.
avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 29, 2017 3:47 pm

Amikor betéved az ember fia egy ilyen tivornyázóba, számítania kell rá, hogy nagyon sok különccel, csodabogárral összefuthat. Valakinek alapból is kevesebb kereke forog odabent, valakinek pedig az alkohol árt meg. Az utóbbi kezelhető, az előbbi értelemszerűen kevésbé. Hogy ez a nő melyik kategóriába tartozik, arról még nem sok sejtelmem volt, de nem is érdekes. A lényeg az volt, hogy miután bohócot csinált magából, még meg is botlott, és miután képtelen volt megtartani az egyensúlyát, orra is bukott. Bár csapott némi zajt, ez a lehető legkevesebb embert mozgatott meg, hiszen mindenki a saját dolgával van elfoglalva. Nem ez az a hely, ahol egy ilyen baleset láttán hatan pattannak fel, hogy segítsenek. Ez inkább az a hely, ahol azért szorítasz, hogy senkinek se tűnjön fel a baleset.
A szenvedő fél pedig nem volt kifejezetten látványos eleme a környezetnek, legalábbis így, jelen formájában. Ugyanolyan sötét, rejtélyes alak volt, mint bármelyik másik tiszta feketébe bugyolált fazon. Ha előtte nem produkálja magát, akkor most pont ugyanúgy semmibe vettem volna, mint mindenki más. Azonban emlékeztetett egy lányra, aki azóta sok másik hozzám kötődő lányhoz hasonlóan kihúzott névvel tetszelgett a főtéren magasodó kastély híres tábláján.
- Mindent ilyen vehemensen átölelsz, ami fából készül, vagy csak a padló tetszett meg ennyire? - szűrődött át cinikusan hangom az alapzajon. Ahhoz elég hangosan, hogy meghallja, de az már az ő dolga, hogy felveszi-e a piszkálódást. Ha nem, az se baj, de ha igen, akkor talán kielégíthetem a kíváncsiságom. Minden cicus hibbant errefelé, vagy van, aki nem veszett el reménytelenül a macskalét mímelésében?
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Seishin on Csüt. Jún. 08, 2017 1:57 am

Ah a hideg fa padló olyan finom. Na, nem megeni akarom, de az ölelése annyira jól esik. Már itt nincs más, amit ölelni lehetne, ahogy látom a színvonal elégé hullámzó lett az utóbbi időben. Míg én vígan el vagyok, a padlóval addig mások a saját dolgokkal foglalkoznak. Na, tessék, egy csaj bajban sok lagymatag nem reagál. Nem lépnének rám, talán reggelig is a padlón fetrengenék. Valakinek a szavai elérik a fülem, és nem találom túl kellemesnek.
- Mivel nincs, itt csak lagymatag utánzatok vannak. Nincs egy igazi férfi ki kemény akár a fapadló, míg nincs, jobb a hűvös padlót ölelgetem amig meg nem unom.
Nemes egyszerűséggel céloztam a férfiúi büszkeséget, és egyeseknél talán találtam is. Viszont elég hamar rá untam a dologra, a hely és az idő amúgy sem volt alkalmas most a földön való hempergésre és annak hűvösségének kiélvezésére. Nem baj, majd legközelebb Solvikban bepótoltok, mindent az is lehet majd a tengerparton? Ki tudja, hogy épp hova sodor a mindenható pixel. Közben ki kértem újra, amit akartam.
- Fahéjas rágcsálni valót, mindegy mi csak fahéjas legyen.
Mi után meg kaptam, vissza baktattam az asztalkámhoz. Fél utón lábal félre rúgtam egy részeget és helyet is foglalok, ha csak az a valaki megint nem kezd el élcelődni. Mert akkor zöld szememmel körbe pillantok, hátha meg lelem.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Jún. 17, 2017 5:58 pm

Padlóra kerülni nyilván nem kellemes és nem is lehet szándékos, ugyanakkor ha valami hibát elkövethet a balesetet elszenvedő fél, hát az a reagálás az esetleges beszólásokra. Ilyenkor nincs mese, le kell nyelni, aztán talpra állni és viselkedni, mintha mi sem történt volna. Vagy, a másik opció a konkrét balhé rendezése, ha esetleg kicsit hevesebb vérmérsékletű a delikvens. Sajnos itt a védett övezetben nemigen jelent komoly fenyegetést a veréssel való kacérkodás. Szóval inkább az előbbi a célravezető.
- Én átölellek szívesen, kislány! - röhögött is fel egy borgőzös, rekedtes hang egy szomszédos asztalnál. A tulajdonosa egy 40 feletti fickó volt, akinek a hangszála már tönkrement a sok dohányzásban és ivásban. Na nem itt, hanem még odakint. A társaságával aztán ecsetelték, hogy mi mindenre jók a deszkák, ha már a padlóról volt szó, persze obszcén kontextusban.
- Ha valami kemény kell, azon segíthetünk, cica :] - szálltam be én is vigyorogva, külön megnyomva a két jelzőt. Ha már feldobta a magas labdát, ugye. Nem volt miért kímélnem, különösen amilyen mostohán bánt az egyik már félig öntudatlanra részegedett fazonnal, aki az útjába került. Elég csak ránézni, aki így öltözködik, az bírja a kiképzést. Szóval ideje is volt feltenni a pontot az i-re, jöhetett a hab a tortán, következhetett a nap fénypontja: amint elhaladt mellettem, kinyúltam és jó alaposan a lány fenekére csaptam. Ha rám talált a tekintetével, márpedig miért ne talált volna rám, hiszen nem bújtam el, vállaltam a felelősséget a tetteimért, szóval ha rám nézett, egyszerűen rákacsintottam. Ugyanis nekem volt mivel :]
- Lehetek a kapitányod, kalóz kisasszony? - kísértem egy ócska csajozós szöveggel a mozdulatot, csak hogy megadjam az alaphangot.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Seishin on Kedd Jún. 27, 2017 2:25 pm

Fel állok majd a jó negyvenes részeghez lépek. Arcomon egy csábos ki hívó mosoly. Olyan fajta amitól rögtön azt hiszi a férfi a lány menten az ölébe ugrik.
Ámbár most nem ez történt a férfi füléhez hajoltam. Mi közben beszéltem a mosolyom át váltott egyre inkább kegyetlen ki hívó mosolyba. A férfi arca és szemei, pedig ahogy az én mosolyom változót és beszéltem az ő mosolya és szemei is úgy változtak. Szemeiben fel fénylett némi félelem, közben lassan ki nyújtottam a karom és apró mozdulat után meg jelent benne pallosom mit egy kézzel tartottam.
Következő pár pillanat szinte nem volt több egy szívdobbanásnyi időnél. ha van, itt magas szintű az persze szemmel tudja követni. A részegre sújtottam fegyverem két kézzel markolva. Vissza csapó effektus miatt hemperegve koppant egy a tetőt tartó oszlopon. Mi tagadás csúszott pár métert, ártatlanul mosolyogva egyik lábam fel tettem a székre és kérdőn a banda maradékára néztem.
- Ha nem akartok ti is egy kiütést, vagy ha kell még a fejetek, akkor, kuss legyen. Egymással huncutkodjatok fürdő szobában.
A banda részeg volt, de elhallgatott már nyugodtan sétáltam volna el, amikor a másik asztalnál be szólogató igen csak szemtelen volt. Csak csapni akart a fenekemre, mert a kezét elkaptam mielőtt még meg érintene.
- Ha nem hiányzik a virslid csak nyugodtan, mert fix letépem, ha engedélyem nélkül meg érintesz. Aztán mehetsz, oda-fejemmel intek a másik banda felé-kis lánynak a kádba.
Szemem össze szűkül a be szólás hallatán és mind két tenyerem az asztalára teszem és persze az italom is.
- Legfeljebb a matrózom lehetsz, talán ha jól fe súrolod a tatot talán az árbockosárba is felengedlek. Ha egy foltot is meglátnék, át húzatnálak a hajófenék alatt. Igy is be vállalnád, matróz fiú?

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Jún. 28, 2017 11:34 am

Kedvtelve figyeltem, ahogy a részegekkel bánt. Nem figyeltem, mit mondott, de ha így megijedtek tőle védett területen belül, akkor egyébként sem lehettek túl bátor matrózok. Sem pedig erősek, ahogy elnéztem a kisasszony produkcióját. Kezdő pallostól ilyet repülni, micsoda szégyen :] Mindez persze engem nem akadályozott meg abban, hogy én is köszörüljem egy kicsit a nyelvem a nagyközönség pillanatnyi céltábláján. Pont azért tettem, mert így viselkedett, kihívta maga ellen a sorsot az agresszív hozzáállásával. Könnyű volt felhúzni, én pedig szívesen teszek olajat a tűzre, hogy aztán megtanítsam, miért nem ildomos engedni a heves érzelmeknek.
A hölgyeménynek legalább a reakció ideje jó volt, noha a mozdulatom elég látványos volt hozzá, hogy ne kelljen ninja reflex a hárításához. Azért nem bántam volna, ha elkésik, de végül s a szándék volt a lényeg. A figyelme innentől az enyém :]
- Nahát... ismered azt a mondást, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap? - tettem fel a kérdést higgadtan, nem láthatott rajtam egy csepp ijedtséget sem. Nem is volt miért tartanom tőle. Valakitől, aki kezdő pallossal szaladgál? Lehet, hogy az ereje elfogadható, de ha igen, a többi statja erősen megsínyli.
- De ha annyira szeretnéd a "virslimet", megpróbálhatod :] - vigyorodtam el végül. Legalább annyi volt benne, hogy felvette a piszkálódásomat, és stílusosan reagált. Milyen kár, hogy hibát követett el vele.
- Szóval ha felsúrolom a tatod... - hajoltam annyira oldalra, hogy érezhesse, a háta mögé akarok nézni - ...felengedsz az árbóckosárba? - mutattam a melleire, miközben megismételtem a szavait. Lássuk, mennyire lehet zavarba hozni, bár eddig az egészet agresszivitással fedte el. Ha engem is megpróbál megütni a pallosával, akkor legfeljebb a pajzsommal fog találkozni a pengéje, ami még őt fogja hátralökni, nem engem.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rezes Macska

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.