[Küldetés] Neverending nightmares

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Mirika on Vas. Ápr. 05, 2015 7:02 pm

Mindkétszer mélyen a szörny testébe hasítottam. Furcsa, sokkal ellenállóbb volt, mint egy bármilyen más lény pixelteste, bár lehet, hogy csak azért éreztem így, mert a fejsze egyensúlya teljesen más volt, mint egy könnyű tőré. Hogy is... azt hiszem orrnehéznek hívják? Fene tudja, lényeg, hogy azt hittem hanyatt esek a lendülettől, de valahogy megfogtam a súlyt, és tudtam még egyet csapni. Elég csenevész próbálkozások voltak ezek, hála a szokatlan fegyvernek, de a lényeg az volt, hogy eltaláljam. Mindegy volt, hogy megkarcolom, vagy átlyukasztom, akkor is szépen le fogja szedni az életét :3 Tényleg, hol az életcsíkja? Mire felnéztem, addigra az egész látóterem betöltötte a hatalmas, lapát tenyere. Késő volt elugrani, csak azt éreztem, hogy felkap, mint egy tollpihét. Két súlyos találattól meg se rezzent... Megpróbáltam kitörni a szorításából, hogyne próbáltam volna meg, de olyan erővel szorított, hogy már tudtam, ez nem fog összejönni. Az elviselhetetlen fájdalomról nem is beszélve. Azt hiszem, előbb ájultam el, minthogy kettétört volna, mint egy gyufaszálat.
Felébredtem. Ugyanott, ugyanúgy, mint eddig. Újabb álom ért véget, de most már kezdtem sejteni, hogy konkrétan mi is ez. Mármint, hogy milyen quest. Merthogy questnek kellett lennie, ez nem vitás. Az álmos témát jobb volt el is felejtenem, ennek semmi köze nem lesz holmi álmokhoz. Kipattantam az ágyból, és rögtön össze is csuklottam. A testem emlékezett rá, hogy mi történt velem az.. imént? Mindegy, vacakul voltam. Kellett pár perc, amíg megszűnt a remegésem, és képes voltam talpra állni. Újra útnak indultam, és ugyanaz jött szembe, mint az előző alkalommal. Folyosó, szekrény, benne véres fejsze. Tök nyilvánvalóvá vált, hogy ez egy puzzle, amit meg kell oldanom ahhoz, hogy továbbjussak. A fejsze meg csak csapda volt, a legegyszerűbb megoldás, ami a bad endinghez vezetett. A harc nem megoldás, ezt nem úgy kell megoldani. Elfutni nem fogok tudni mellette, ahhoz túl keskeny a folyosó, ő meg túl robosztus. Szóval marad a visszaút, és a fürdőszobába bújás. Maradna, de ezek a játékok úgy vannak megtervezve, hogy az adott szobában meg lehessen oldani a feladványt :3 Itemeket nem tudtam szerezni a fejszén kívül, szóval a többi szoba nem volt fontos. És mi van ebben a szobában? Csak a szekrény. A szép, nagy szekrény. Ahová hárman is elférnék, olyan nagy Rolling Eyes Amint megjelent a szörny, be is bújtam a bútorba. Ha ez sem jó, akkor megpróbálkozok legközelebb a fürdőszobával. Innen addig nem jutok túl, ameddig ki nem játszom ezt a torzszülöttet, az tuti :/

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 05, 2015 8:20 pm

Hát igen, babócának zöld a vére. De ez az információ nem húz ki senkit sem a slamasztikából, pláne nem Malcolmot, akit a szörnyeteg némi viaskodás után ismételten a keblére ölel. Hiába a fejsze, hiába egy leszelt fül, egy meghasogatott comb, egy éles vágás a térdkalácsba, a monsta elég kemény falatnak ígérkezik. Ahogy magához öleli a malkavitát, utolsó próbálkozásaként még a lény nyakába harap, hogy mentse az irháját és hogy a sebeit, töréseit gyógyítandó vért vehessen magához. De már késő, s bizonyosságot nyer, hogy egy vámpírt is össze lehet roppantani. Fröcsög a vér, ó de kár minden elpazarolt cseppjéért.
Aztán újra felébred abban az átkozott ágyban, viszont ami ennél sokkalta meglepőbb, hogy már megint nem emlékszik semmire abból, ami imént történik. Váltott. Újabb személyiség mutatkozik meg, hiszen elég drasztikus behatás érte nemcsak az elmét, hanem a testet is. Ezúttal azonban olyan én jelenik meg a felszínen, amely bár igen bölcs(nek hiszi magát), nem tud a többiek létezéséről. Róla még nem meséltem eddig, ő a filozófus én. Nos, rá az jellemző, hogy a többi énnel ellentétben igen közlékeny, és ezt az is jelenti, hogy felettébb szeret hangosan kommentálni mindent. Szóval lássuk mit okoskodik össze a jelen szituációról.
- Jó reggelt Vietnám! Nos, ez nem az én szobám, ez bizonyos. Csak a szokásos kiesés, ettől nem kell pánikba esnem, csak a rutinnak megfelelően viselkednem. Először is a testi épségem felmérése. A szem érzékelése nem megfelelő, a színek hiánya a retina sérülésre utaló jel. Terep felmérése. Ez itt egy fürdőszoba. Az ablak lezárva, az üveg kitörése egyelőre nem indokolt. Dulakodásra, behatolásra utaló jelek nincsenek. Nincs kinyitható szekrény, kihúzható fiók. Az ágy alatt sincs semmi. Folyosó. A retina érzékelése részlegesen javul, teljes helyre állás ideje ismeretlen. A szekrény tartalma egy véres fejsze. Ez aggasztó. - Innentől kezdve azonban már csak magában folytatja tovább a beszédet:
- Valami közeledik, a hangokból és a rezgések mértékéből ítélve a közeledő testsúlya meghaladja a másfél mázsát. Értelmetlen a harc. Két menekülési lehetőség van: 1) Visszatérés a fürdőbe és az ablak kitörése. Ez azonban zajt okoz, ami feltűnést kelthet, odakint pedig ismeretlen a terep. 2) Szekrényben való elbújás. A rizikófaktor magas, még a felkínált fegyver ellenére is. - Így hát inkább magához veszi a fejszét és visszarohan a fürdőszobába, hogy kitörve az ablakot, az erdő felé menekülhessen az ismeretlen terepről. Ez azonban nem sikerül.
- Helytelen kalkuláció, immortal object. Már elsőre is meg kellett volna próbálni, ennek a hibának ára lesz. Ágy. Az egyetlen menedékhely lehetősége az ágy alatt van. - S azzal be is vetődik az ágy alá, hogy még időben elbújhasson a közeledő ismeretlen, de robosztusnak saccolt valaki elől, onnan lesekszik.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Saya on Szer. Ápr. 08, 2015 2:26 pm

A babuci megállt, szimatolt, elment. Ez amúgy marha félelmetes volt, mármint még az orromat és a számat is befogtam, hogy még csak ne is lélegezzek, mert nehogy meghallja és rám találjon, de a szívem az olyan hangosan vert, hogy azt hittem, hogy még a végén az fog lebuktatni pale  Az nagyon nem lett volna jó, mert hát a Hugi az kielemezte, hogy a babuci hiába babuci, ezek az izmok nem véletlenül lehetnek rajt,a de hogy azok miért ilyenek, azt már ő sem tudta, csak nézte, amit épp látott a résen át elmélyülten és próbálta elemezni, kevés sikerrel. Én meg pánikoltam tovább, amíg a baba el nem ment, én meg kilestem és végül mentem tovább, ahogy azt fentebb is leírtam már, mire megtaláltam a léceket.
-Oké, és most hogyan? O.o
~Megnézném, mi van lent, de ahogy elnézem, ez koromsötét. Meg a baltát is otthagytuk. Vagy visszamegyünk érte, vagy felfeszegetjük kézzel.~
Ránéztem a kezeimre és megráztam a fejem.
~Oké, akkor nem, akkor suhanj vissza a baltáért.~
Megfordultam, megnéztem, hogy ott van-e a baba, majd szaladtam vissza, de úgy, hogy lehetőleg ne legyek olyan baromi hangos. Vagyis ha úgy vehetjük, akkor csendesen kocogtam, mert próbáltam a légzésemre is figyelni, hogy nehogy a baba meghallja. Megkerestem a fejszét, és felemeltem, majd mentem vissza a lécekhez és megfogtam két kézzel.
~Várj... ezt most csinálom én. Te béna vagy Razz  ~
-Nem is >,<
~Akkor üss bele.~
Felemeltem a fejszét a vállam fölé, céloztam, aztán suhintottam, de a penge pár centivel elsuhant a lécek előtt, én meg pörögtem egy picit, mint a búgócsiga Rolling Eyes
~Béna.~
Mire megálltam, már megint a Hugi volt elől, és ezt fogalmam sincs, hogy csinálta O.o Végül megfogtam rendesen a fejszét, közelebb ment és elkezdte felaprítani a léceket, amíg nem lett egy akkora rés, hogy átférhessünk rajta karcolás nélkül. Ekkor letette a baltát a fal mellé és hagyta, hogy visszamehessek a helyemre.
-De Hugi, én ide félek pale
~Más út nincs.~
Az jogos Rolling Eyes
Én inkább megfogtam a baltát és két kézzel fogva, hogy el ne ejtsem és ne okozzak vele balesetet, elindultam lassan lefelé a lépcsőn. Mindig először tapogattam a fokokat, mielőtt rájuk nehezültem, nehogy félrelépjek, és igyekeztem minél előbb a fény közelébe jutni >,<
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Cearso on Szer. Ápr. 08, 2015 5:11 pm

Elég volt egyetlen mozdulat, és a nagyra nőtt bébiből előjött a gyilkos hajlam. Gyilkos bébi... Remek, ezek után hetekig nem merek majd elaludni. Vagy nem lenne szabad felébrednem? Mindegy valamit biztos máshogy fogok csinálni, mint eddig. Vagy nem. Még nem döntöttem el. Valami biztos lesz. Talán.

Eltünt minden és ismét ott ébredtem a szobában. Ugyanazon az ágyon. Mért kell nekem folytatnom ezt a szórakozást? Miért akar mindenki a házban holtan látni? Mért nem tudok meghalni? Mért akarok meghalni?
Nem értek semmit. A logika, az egyetlen fegyverem, ami még életben tartott, nem akart sehogy se működni, ebben a küldiben.
Csak azért sem kelek fel. Nem, nem és nem. Itt fekszem tovább az ágyban, és nem csinálok továbbra sem semmit.
Csak nézem a plafont, és gondolkozok tovább.
Mért kéne nekem bármi mást is csinálnom? Egy: Nem éri meg. Kettő: csipkebokor vessző. Három: Ha volna is értelme az egésznek, akkor sincs értelme semminek, mert a logika azt diktálja, hogy ez a küldi tele van gliccsel. Még egyszer nem akarok olyan hallani, hogy meghallok, de nem halok meg, ki van zárva. Enyiszer bőven elég volt a You are dead feliratra feleslegesen várnom.
-Elég volt. Halljátok? Elég volt.
Ki akarok innen jutni. Közben itt akarok maradni. Mehgőrjitenek ezek a falak. Nem tudom mit csináljak. Nem tudom, tudok-e egyáltalán csinálni valamit. Egy dolog maradt hátra számomra. A teljes cselekvésmentesség. Újra.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Ápr. 13, 2015 10:41 pm

Timidus, Saya:
Amikor visszafordulsz fényforrást/baltát keresni, már nem tudod elkerülni a szörnyet, kétszer nincs akkora szerencséd, hogy időben el tudj bújni előle a szekrénybe. Ismét meghalsz, kínkeserves módon, ropogó csontokkal, fröccsenő vérrel, iszonyú kínok és fájdalom közepette, ahogy a babuci magához ölel. Egészségedre Razz Ébredés a szokott helyen, a szokott módon, vagyis sértetlenül. Ideje újra megpróbálkozni elbújni a szörny elől és a fejszével utat vágni magadnak a baljós lépcső felé az alján a pislákoló fénnyel Twisted Evil

Jun, Mirika:
A szörny a szekrény előtt megállva szimatolni kezd, aztán mégis úgy dönt, hogy tovább halad és inkább a korábbi ágyas szobában keresgél tovább. Így hát lehetőségetek van meglógni. A balra elkanyarodó folyosót követve eljuthattok egy ajtóhoz, amelyet felszögelt barna lécekkel zártak el. Adott a színes fejsze és a színes lécek, gondolom nem kell több instrukciót adnom. Ha belestek a lécek közötti réseken, akkor annyit láthattok, hogy baromi sötét van és csak valami kis fény pislákol lefelé nézve - tehát feltehetőleg egy kivilágítatlan lépcső előtt álltok.

Malcolm:
Az ágy rossz választásnak bizonyul, a lény megragad a lábadnál fogva és kirángat alóla, majd újra eljárjátok az ölelkező véres násztáncot. Ugorj neki még egyszer, ideje ismét sértetlenül felébredni!

Cearso:
Hát ez nem jött be. Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy Mohamedhez. ez esetedben annyit tesz, hogy a babuci elhagyva a szekrényes folyosót, végül besétál a szobácskádba, kirángat az ágyacskádból és ismételten halálra ölel. Twisted Evil Ugorj neki még egyszer, ideje ismét sértetlenül felébredni!

Határidő ápr. 19. vasárnap éjfél!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Shukaku on Kedd Ápr. 14, 2015 5:29 am

Ejnye, no! Nagyon jól esne most egy kis látás jártasság a kedves sárkánykának, vagy egy Gyertya kristály, vagy csak egy darab gyufa legalább, hogy világítson. Vagy legalább a takarót rácsavarhatná az egyik hosszabb deszkára, hogy azt meggyújtva rögtönözzön magának fáklyát, de még a kandalló tüzét se nagyon akarták neki meggyújtani a hely goni tervezői. Szóval nincs más hátra, csak előre, még ha visszafele is előre. Mr. Izé, amennyiben persze hímnemű volt, viszont nem úgy tűnt, mint aki nagyon egyetértett volna abban, hogy Timidusnak ebbe az irányba kell haladnia. Valahogy kicsit railroadnak tűnt a küldi, és bár Timidus így ezt a kifejezést nem ismerte, a jelentéstartalom megfogalmazódott a buksijában. Ugyan megpróbált suhintani a baltával, már csak azért is, hogy igazolja a feltevését, hogy a fegyver nem arra való, hogy harcoljon, és ez igazolódni is látszódott. Ezúttal azt figyelte meg, hogy miként is roppantja őt össze a szörnyike. Tulajdonképpen ennek a gyilkolási módnak a leghatásosabb módját kereste, és meg is találta, hiszen addig ficergett, amíg Mr. Izé végre nem a tüdejébe szúródó bordákat sanyargatta, hanem eltörte a nyakát. A fájdalom csak a küldetés velejárója volt, ugyanolyan külső inger, mint akármi más, viszont sokat segített annak megértésében, hogy ha valóban ilyen az emberek kinti világa, akkor miért nem akarnak sokan visszamenni. Annak megértésében, hogy aki mégis, az tényleg nagyon hülye. Annak megértésében, hogy miért félnek a sérüléstől. Mikor ezzel is megvolt, szépen felkelt, elrendezte az ágyikót, ahogyan Shu tanította neki, és újra elindult a szekrény irányába. Ezúttal új dolgot próbált ki. Kihajította a baltát a szekrény elé, és elbújni is csak az uccsó pillanatban bújt el, biztosra véve, hogy a szörny lássa, hogy ott van. Meg akart bizonyosodni a játékmenetről, arról, hogy valóban csak teljesítendő részfeladatok vannak-e, és nem számít, hogy azon kívül mit tesz, az a fontos, hogy azt teljesíti vagy nem teljesíti. Ha mindet a várt eredménnyel zárult, akkor elbaltázta a barikádot, kiválasztott egy megfelelő méretű palánkot, és lesiklott rajta a lépcsőn. Hogy miért ezt az utat választotta? Nos, nem tudom. Because reasons. Ha Timidus csinálta, biztos van benne logika, de én sem érthetem mindig őt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Saya on Szer. Ápr. 15, 2015 5:58 pm

~Na várj, mit hablatyolsz te itt össze mindenféle fejszesuhogtatásról? Nem is volt Suspect  ~
-Én csak olyan optikusan néztem előre, no Rolling Eyes
~Úgy érted, optimistán.~
-Na, igen, úgy Surprised
Szóval oké, kicsit füllentettem, valójában nem sikerült visszajutnom, mert hát szembejött az a nagy izé, én meg megijedtem, olyan földbe gyökeredzett a lábam. Nem szó szerint, mert nem vagyok én fa, meg fizikai képtelenség, hacsak valakinek nincs ilyen képije - fúdejóötlet -, de az szerintem lehet, hogy van a babucinak, mert mozdulni nem tudtam, ő meg elkapott és megölelgetett. Én sikítottam inkább, mert az ebben a helyzetben eléggé logikusabbnak tűnt.
Miután véget ért az egész, én megint felébredtem. Hugi már meg se tudja számolni, ez hanyadik álmunk az álomban, csak azt tudja, hogy még mindig álom, mert még mindig az ismeretlen házban vagyunk. Mondjuk aztán figyelmeztet, hogy nyugodjak meg, legyek óvatos, mert ettől függetlenül lehet, hogy valójában csak most ébredtünk fel, és talán csak mind a ketten elfelejtettünk olyasmit, amit nem kellett volna.
-De akkor mi van a SAO-val? Az Anatékkal? Akkor ők voltak az álom? Surprised
~Lehet.~
Aztán tovább töpreng, miközben hagyja, hogy most én kóricáljak, és kiléphessek az ajtón, amit már még óvatosabban teszek, mert hát nem akarom, hogy az a babuci még egyszer megöleljen >,<  Jóelőre is elbújok megint és várok, amíg el nem megy, meg figyelem, hogy minden ugyanolyan-e, mint előtte. És most felveszem azt a baltát még időben, és akkor ezek szerint a Mesélő is hagyja, hogy elérjük a deszkákat, szóval most akkor leírhatnám újra, hogy mit csinálok, de nem írom le, meg hát most elsőre is ügyesebb vagyok, mint amit képzeltem, hogy lennék, de az nem változik, hogy tapogatózva és lassan megyek lefelé a lépcsőkön, mert hát elesni és kitörni a nyakam megint csak nem akajom >,<
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Mirika on Szomb. Ápr. 18, 2015 3:33 pm

Szóval, mint az kiderült, ismertem ezeket a típusú játékokat. Mész szobáról-szobára, és feladványokat kell megoldanod, hogy továbbjuss, gyakran a talált tárgyak segítségével, amiket kombinálni kell, meg stb. Na most az volt a bajom, hogy nem szerettem ezeket a játékokat, mert mindnek olyan logikája volt, amilyen nekem nincs >.> Amiket kipróbáltam, azokon sose jutottam át segítség nélkül, és igazából nem is nagyon töltött el elégedettség érzéssel, ha mondjuk walkthrough nélkül megoldottam egy-egy puzzle-t. Viszont az alapszabályokkal így is tisztában voltam: egy, tegyél el mindent, amit csak találsz. Szinte mindenre szükség volt, talán egy olyan játékkal találkoztam, ahol volt felesleges cucc is. És kettő, kombinálj össze mindent mindennel, és próbálj ki mindent mindenen. Én a megfelelő logika hiányában csak így tudtam érvényesülni, szóval nem röhög >.>
Tehát amikor a szörny elmászott a hálószoba irányába, először megnyugodtam egy kicsit, majd miután kimerészkedtem a szekrényből, felkaptam a fejszét, és azzal rohantam tovább. Reménykedtem benne, hogy ezzel átjutottam ezen a szobán, és nincs benne semmi más csavar. Hacsak nem vettem észre valamit, akkor nem nagyon tudtam más megoldást elképzelni. Ééés... hát asszem itt segítség se nagyon volt. Még jó, hogy nem hajigálták tele a szobákat cuccokkal, bár ost kicsit elbizonytalanodtam, hogy esetleg a korábbi jelenésekben látott képre, vagy a véres cuccokra nem lesz-e szükségem még. Viszont visszamenni nem tudtam értük, szóval talán nem Rolling Eyes
Befordultam a folyosón, és egy bedeszkázott ajtó előtt találtam magam. A lécek színesek voltak, és nekem volt egy fejszém. Hát, ehhez nem kellett nagy logika hála az égnek, úgyhogy neki is álltam szétforgácsolni az akadályt, és magamhoz vettem a legszimpibbnek tűnő fadarabot is, hátha szükség lesz rá, ugye. Közben persze lestem a hátam mögé, hogy nem-e kapok még egy ölelést, de ha nem, akkor nem volt más hátra, mint lemerészkedni a lépcsőn. Kéne valami világító valami, de nem tudtam mivel meggyújtani a fát, hogy fáklyát csináljak belőle Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Jun on Vas. Ápr. 19, 2015 9:46 am

Lélegzet visszafojtva várakoztam a szekrényben két kézzel markolom a baltát, amit szorosan magam előtt tartva, készen arra, hogy egy gyanútlan szekrénybe kukucskáló áldozat fejét vegyem vele. Habár kétlem, hogy levágnám vele a fejét, de talán bezúzni sikerülhet. Hamarosan már hallani is a dübörgő lépések zaját. Mozdulatlanul várakozok, hogy egy kis zajt se csapjak. Ugyan támadni szándékoztam, de a korábbi "halálokra" emlékezve mégis elbátortalanodok. Megéri ezt nekem? Nem győzhetek megfelelő felszerelés nélkül egy ilyen monstrum ellen. A szörny megállt, majd tovább megy. Még egy kicsit várok, mielőtt leengedném a baltát magma mellé. Résnyire nyitom a szekrény ajtaját, és kikukucskálok rajta, először abba az irányba amerre hallottam eltrappolni a lényt, majd pedig a másikba is ellenőrzés gyanánt, nehogy kövesse egy másik.
- Sehol semmi. Elment! - suttogom, majd hangtalanul kilépek a szekrényből és gondosan vissza is hajtom magam után, hogy ne hagyjak nyomokat. Nem mintha az a dolog annyira okos lenne, hogy egy félig kihajtott szekrényajtóból lenyomozná a pontos tartózkodási helyem, vagy azt, merre is mehettem tovább. De ez már csak utólag jutott eszembe, majd végül szaporázva lépteim elindulok. A paranoia kezd úrrá lenni rajtam, folyton hátrapillantok, nehogy megjelenjen az a rémség. Utam végül a barna lécekkel elzárt valamiig vezetett. Gyanakvóan tapogatni kezdem a vékonyka fákat, és bekukkantok a réseken, hogy legyen valami támpontom, mit is akar elrejteni a kíváncsi szemecskéim elől. Fény, szépen lefelé haladva... Lépcső. Talán egy pince előtt állok. Ismét hátralesek, elgondolkodtató, hogy vissza kellene fordulnom másik út után kutatni. Hiszen a legtöbb horrorfilmben, és játékban a pince mindig valami hosszú földalatti katakombarendszerrel, vagy rengeteg rémséggel van tele. Talán van ott több szörny is. Talán tele van csapdákkal, vagy olyan szörnyűségekkel amik már tényleg sokak lennének a lelkecskémnek.
- Ezt meg fogod bánni Jun. Nagyon nagyon meg fogod bánni... - sóhajtok és lendítek a baltán és az alsó deszkákkal kezdem az eltávolítást. Pontosabban csak annyit  távolítok el amennyi elegendő ahhoz, hogy négykézláb be tudjak surranni alatta. Nem szeretnék egy kísérőt magam mellé.

//Csak azért nem írtunk mert imádjuk a korbácsolást Embarassed //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 12:12 pm

-Malcolm tehát ott állt a semmi közepén, és várta a hangot, mely majd megindítja a feladata irányába. Várt már valamit, ami kizökkentette a mindennapok forgatagából. *papír zörgés* És meg is érkezett ez a valami. Méghozzá egy hang képében, melyet csakis ő hallhatott. Az én hangomat. A feladatom pedig az volt, hogy végigvezessem a rá váró veszedelmeken, hogy végre valahára beteljesítse a végzetét. Természetesen Malcolm módfelett önfejű és hajthatatlan volt, így olykor még velem is összebalhézott. *sóhaj* De azért ott maradtam vele, hogy segítsem. Mint a hang a fejében. A narrátor, aki csakis az Ő történetét meséli.
- Kuss legyen Filó, az agyamra mész! Különben is, a te hibád, hogy már megint ide jutottunk! Egy esélyt kaptál, azt is elbaltáztad!
- Emlékeztetnélek rá kedves Malcolm, hogy te sem jártál nagyobb sikerrel, már ami a szörny kikerülését, avagy legyőzését illeti. Számításaim szerint...
- Nem érdekelnek a számításaid, csak fogd be végre a pofád!
Nos, ilyen az, amikor valaki saját magával civakodik Rolling Eyes Személyiségzavar, gyönyörű jelenség *.* Az viszont bizonyos, hogy eddig egyikőjük sem járt sikerrel, ami módfelett zavarta Malcolmot. Ha még mindig egy játékban vannak, már pedig ebben kivételesen egyetértettek Filozófussal, akkor könnyen meglehet, hogy azt a babafejű szörnyet úgy tervezték meg, hogy ne lehessen semmiképpen legyőzni. Az már fix, hogy a színtelen tárgyak nem nyújtanak védelmet ellene, tehát nincs más választás, be kell bújni a szekrénybe. Aztán ha bedugja az ocsmány pofáját, akkor csak le kell csapni a fejét a fejszével. Így is tett és mielőtt a mosta közeledett volna, már jó előre befészkelte magát a szekrénybe.
- A bátor *gúnyos felhang* Malcolm egyetlen mentsvára abban a véres fejszében rejlik. Vért említettem volna? Ó te balga, csak nehogy ez okozza a vesztedet! - Malcolm legszívesebben önnön fejébe állította volna a baltát, csak hogy Filozófus narrálását elhallgattassa. Miért éppen most jött rá az öt perc erre is? Talán a kiélezett helyzet és a legyőzhetetlen szörny teszi, s az idegesség váltja ki nála a szófosást.
- És érkezik vala a legyőzhetetlen szörnyeteg! Szaglászik-szaglászik, pofája undorító bűzt áraszt. Vajon túléli hősünk ezt a kalandot? Vajon van annyira buta a szörny, hogy tovább menjen? És igen! Megúsztuk! Irány tovább! Fuss, loholj, ne habozz! Mentsd az irhád! Mentsd az irhánk! - Malcolmot eddig annyira felidegesíti a folyamatosan narráló Filozófus, hogy a kezében lévő baltával pillanatok alatt hasítja szét a lépcsőajtóra eszkábált léceket. A sötétet már igencsak megszokta, így gondolkodás nélkül vág bele az ismeretlenbe, hogy kiderítse a lépcsősor végén lévő fényforrást. Ha meghal, úgyis kezdheti elölről...

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Cearso on Kedd Ápr. 21, 2015 9:54 am

Ennek a megoldásnak is megvolt az eredménye, méghozzá az, hogy az a hatalmas bébi nem a szekrény előtt, hanem az ágyban tépett szét. Ebből azt vontam le, hogy az ágyban maradni veszélyes. A szörnnyel megküzdeni se veszélytelen, ezért egy másik megoldást fundáltam ki. A másik ajtón távozok a helyiségből, talán akkor ki tudom kerülni szegénykémet. Meglepve veszem észre, hogy egy fürdőszoba van ott, ahol elméletileg egy folyosónak kéne állnia. Megvizsgálom a berendezést, és keresek egy olyan helyet, ahol feltehetőleg nem vesz észre az a hatalmas izé.
Bár a legjobb megoldás az lenne, ha elbarikádozhatnám az ajtókat, de sajnos nem találtam semmit amit az útba lehetne tenni.
Az alábbit találtam ki végül:
Belefeküdtem a kádba, és úgy tettem mintha belefúlladtam volna a vizbe, amit valaki volt szives leengedni azután, hogy rám talált.
Nem tudom mennyi esze van ennek a borzadványnak, de nem hiszem, hogy ennyivel sikerülne átvernem, de mért is strafálnám magam? Ha meghalok ugyanott fogok felébredni, ahol eddig is, és kereshetek majd egy másik útat.
Azért felvettem a lehető legmozdulatlanabb testtartást, és úgy vártam azt az ízét, hátha sikerül elkerülnöm a figyelmét.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Rosalia on Szer. Ápr. 22, 2015 10:07 am

Cearso:
Ejnye-ejnye! A kreativitásodat én értékelem, de a babuci nem, hacsak az ölelését nem veszed annak. Ismételten elbuktál, fuss neki mégegyszer!

Saya, Jun, Shu, Miri, Malcolm:
Onnantól kezdve, hogy bebújtok a szekrénybe, a szörny már nem vesz észre benneteket. Hiába szaglászik, hiába hallgatózik, hiába nézelődik, "Narnia kapuja" oltalmat nyújt nektek. A fejszét felhasználva szabaddá teszitek magatok előtt az utat, majd alindultok le a lépcsőn, melynek a végére érve megtalálhatjátok a pislákoló fényforrást: Egy színes, piros gyertya apró lángja világít, melynek van egy arany színű fogantyúja. A gyertyát magatokhoz vehetitek és szükségetek is lesz rá, hogy az újabb hosszú folyosóban tájékozódni tudjatok valamicskét. A folyosó végén találhattok egy ajtót, amely zárva van. A zárja viszont ezüst színű, tehát illik bele egy kulcs. Ha alaposabban körbenéztek, talán meg is találjátok azt a színes kulcsot. Talán valamelyik kis asztalka vagy szék alatt. Áhh, mintha a fotel alatt lenne...


Cear, legyen meg a 250 szó! Következő postosban pótold kérlek a hiányzó 68 szót!

Határidő: vasárnap dél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 22, 2015 10:31 am

Megint rengeteg mindent tapasztalt meg kedves kis sárkánykánk. Például azt, hogy teljesen mindegy, hogy mit csinál, a küldetésnek biztos pontjai vannak, amit teljesíteni kell, és akkor tovább léphet. Méghozzá nagyjából magától értetődő pontjai. Ja meg azt is, hogy a Mr. Izé buta ahhoz, hogy eszközt használjon. Timidus ellenben nem buta, szóval miután leszánkázott, meg is tartotta a jó kis deszkalapot pajzsnak maga elé. A baltát persze így már nem tudta a mancsában fogni, így hát annak élét beékelte két lap közé, hogy bármikor elővehesse, a maradék egy mancsába pedig a fáklyát fogta. Csak ezután nézett körül. Felfedezte magának a termet a gyertya fényénél, végigcaplatott a folyosón, halkan, óvatosan, hátha akad még pár olyan Mr. Izé, aki elől ezúttal a pajzsa mögé kell elbújni, és ha elég jól csinálja, akkor a hülyéje simán elsétál majd mellette. Ilyen azonban nem történt. A gyertya lángjával folyamatosan világította meg a falat, hátha talál rajta valamit. Persze keresni nagyon nem kellett, hiszen ez a játék olyan szinten le volt butítva, olyan szinten vezette a játékost, hogy minden fontos dolog világított, nemcsak a gyertya, szóval eltéveszteni sem lehetett. Megvan az ajtó is, megvan a színes zár is, az ajtó pedig be van zárva. Vajon mit kell ilyenkor tenni? Na vajon mit? Igen, meg kell találni a kulcsot. Azonban Timi fontosabb dolgokra akarta használni az idejét, minthogy egy következő pályaszakaszt is teljesítsen. Most érez fájdalmat. Van olyan ember, aki érez fájdalmat. Talán többen is lehetnek. Nem ez az első küldetés, ahol ő is érezhet fájdalmat. Ki kell használnia az alkalmat, hogy felkészülhessen a következő ilyen esetekre. Kinyitotta a szárnyát, majd a gyertya lángját a tollaihoz tartotta. A vágás és elvérzés éles fájdalommal járó, lassú halál. A csontok eltörése és a test összepasszírozása gyors, tompa, erős fülzúgással jár. A nyak eltörése a leggyorsabb. A viadalon is tűzzel  terelték az embereket. Az emberek félnek a tűztől. Most megtudhatjuk, hogy miért. Vajon az eddigiekhez képest mennyiben már érzés élve elégni?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Saya on Szer. Ápr. 22, 2015 12:38 pm

Leértünk \o/
~*Unott hangon* Hurrá \o/~
De hát ez van, mi ilyen kis ügyesek vagyunk együtt, de főleg én Razz  Najó, vicceltem, te vagy az ügyesebb is meg az okosabb, én meg a végrehajtó...
~A-a, sokszor én vagyok az is...~
Jól vanna... szóval mindegy, a lényeg, hogy én is létezem. Meg leértünk, nem törtem ki a nyakam, és ez egy gyertya :3 Fel is veszem, így a baltát is le tudom rakni, már nem hiszem, hogy kelleni fog, ha meg mégis, majd visszajövök érte. Elindulok előre, mert hát ez megint egy folyosó, kár, hogy ide nem szerelték be az áramot, és jéé, megint egy ajtó, de ezt most nem lehet kinyitni, hiába nyomom Sad Kellene neki egy kuuulcs, de az merre lehet? Surprised
~Keresgéljünk. Óvatosan, mert a babucit elnézve ez megint álom, bármikor rád ugorhat megint valami, hacsaak...~
Hacsak? O.o
~Próbáld meg irányítani valamennyire. Ez a te álmod, ha minden igaz. Csak gondolj rá, hogy nem lesz semmi baj.~
Okéé, akkor mondjuk ha most benézek a kandallóba, nem lesz ott szörnyike. Benézek, és tényleg nincs. Meg az asztal és a szék alatt sem, meg van lábtörlő az ajtó előtt? Nem hiszem, mert hát épületen belüli ajtó, ott nem szokott lenni, hacsak nem lépcsőház, de ez nem az. Pedig ha kulcs lennék, valószínűleg lábtörlő alatt lennék, vagy postaládában, ha el kéne bújnom. Hmm, hol lehet? O.o
~Akkor most én. Elképzelem, hogy a kulcs mondjuk a fotel alatt lesz. Nézd meg.~
Oké, a földre hasalok, benézek, és jéé, tényleg Surprised Akkor ez a te álmod, Hugi :3  Majd töröld ki azokat a babucikat ><
Szóval megvan a kulcs, diadalmasan fel is emelem, aztán lépdelek az ajtóhoz dúdolgatva és beleteszem, hogy kinyissam, miközben a Hugi erősen arra gondol, hogy az ajtó mögött lesz a küldetés vége szalad egy nagy világító díszítéssel, hogy Gratulálunk, és ott ki lehet lépni és visszatérni a nem-álomvilágba :3
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Mirika on Csüt. Ápr. 23, 2015 7:16 pm

Óvatosan lépkedtem lefelé. Hátulról azért a folyosóról jött fény elég ahhoz, hogy lássak is valamit, de azért nem akartam megbotlani és lezúgni a lépcsőn, az egy picikét azért kellemetlen lett volna Razz Mondjuk maximum újra felébredek abban a vacak szobában, abból a szempontból nem volt izé, hogy ha egy hosszú utat kellett volna megtennem idáig, akkor sokkal nagyobb súlya lenne a tetteimnek. De hát így maximum végigmegyek egy folyosón, bebújok egy szekrénybe, aztán összetörök pár deszkát és újra itt vagyok. Csak hát... azért fájt volna, ha legurulok a lépcsőn, szóval azért maradtam óvatos.
Nem jött utánam senki, és még sikeresen le is értem, szóval minden príma volt. Sőt, arra is rájöttem, mi volt az a pislákoló fény, de mondjuk ehhez nem kellett nagy zsenialitás, elvégre csak egy gyertya volt Razz Így viszont volt mivel meggyújtanom a nálam lévő fát, és akár tüzet is rakhatnék, de maradtam azért a hagyományos módszernél, vagyis szimplán felkaptam és vittem a kezemben a következő folyosóra. Ha már voltak olyan kedvesek, hogy adtak hozzá fogantyút Razz
Folyosó végén ajtó, zárja színes. Na most, vagy leverem a zárat a fejszével, vagy felgyújtom az ajtót, vagy nem leszek ilyen barbár, és megkeresem a kulcsot Rolling Eyes Reméltem, hogy nem tévesztettem el, és nincs egy korábbi teremben, nem szívesen mentem volna vissza ölelkezni azzal a szörnnyel Neutral Asztalon nincs, lapja alá ragasztva nincs, székek alatt sincs, kezdett egyre jobban vonzani a fejszés megoldás. Volt egy fotel is, na annak jó mélyen beletúrtam a párnái közé, hátha oda ejtették be, de nem. Aztán benéztem alája is, azért arra vigyázva, hogy ne gyújtsam fel a gyertyával. Éééés... csillog! Benyúltam alája, nyújtózkodtam egy jót, és kikapartam a gesztenyét kulcsot. Ilyenkor nem volt jó, hogy pici vagyok, de mivel meglett a kulcsocska, így inkább nem panaszkodtam, csak megtámadtam az ajtót. A fejszével. Na jó, nem, kulccsal nyitottam ki Razz

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Jun on Hétf. Ápr. 27, 2015 5:33 pm

Szépen, ügyesen elkezdtem leszedni a léceket amiket valaki nagyon profi módon felszegelt a járat elé. Minden baltacsapást  egy gyors körbepillantás követett, féltem, hogy bármelyik pillanatban felbukkan az a lény, és ismét kinyír. Nem tudhatom biztosra mennyire ment messzire, talán éppen itt van már a sarkon, viszont mint kiderült nem egy eszes szörnyeteg, ezért van remény, hogy sikerül bezárnia magát egy szobába, vagy megölnie magát egy üvegdarabbal. Az első három lécet le is szereltem lentről felfelé haladva, még kettőt eltávolítottam, és kényelmesen átbújtam a lécek alatt, remélem ennyi elég lesz, hogy a lény ne tudjon követni, vagy legalább ne legyen neki nagyon gyanús, hogy lett egy új ellenőrizhető terület. A lépcsőn lefelé haladva, egyetlen fényforrást tartottam szem előtt. Minden lépcsőfokra a legnagyobb óvatossággal léptem rá, félve, hogy akár be is szakadhat alattam. A lépcső végére érve, megtaláltam a pislákoló gyertyácskát, szerencsére fel tudtam kapni, bármennyire is tartottam tőle, hogy ezzel leleplezem magamat a mumusoknak, mégis inkább sétálok egy égő gyertyával ami ad némi fényt, mint vaksötétben, úgy, hogy nem tudom mi vagy mik vannak körülöttem. Ha megölnek megint, legalább tudni akarom mire számíthatok. A folyosón haladva még viccelődni is kezdtem magamban, hogy oldjam a feszültséget. A piros gyertyácska nagyon emlékeztet valamire... csak nem ilyent használnak a nénik meg a bácsik amikor romantikus játszadozásba kezdenek?
- Csepp-csepp - imitáltam a földre cseppenő vörös viaszdarabkák hangocskáját, megvártam amíg elpixeleződnek, majd folytattam az utam a bezárt ajtóig
- Kop kop? Van odabent valaki? - suttogtam az ajtóra tapasztva a buksim, majd ha nem érkezett válasz, elkezdtem szétnézni. A székek, asztalok alját csekkoltam le elsőnek, hiszen ha én rejtenék el egy kulcsot vagy feszítő vasat biztos felragasztanám az aljára. Sosem lehet tudni... A fotelt gyanakodva közelítettem meg, elvégre ha egy cica be tud férni alá akkor a mumus is... A fotel elé leraktam a gyertyát, majd hátrálok, és messziről pillantok be alá.
- Kukucs!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Cearso on Hétf. Ápr. 27, 2015 8:58 pm

Úgy éreztem, mintha a torkomba dobogna a szívem. Ki tudja? Talán ennek a küldetésnek az erejéig még a szívemet is visszakaptam. És most hirtelen úgy éreztem, hogy ez a kicsi zaj is hatalmas lenne abban a csendben, ami most az épületet és ezt a szobát körbelengte. Közeledik.
Ne vegyél észre, ne vegyél észre… Észrevett, ez nem lesz jó így. Előre látom az újabb szorítást. Bárcsak ne lenne ilyen erős a képzelőerőm. Én most egy hulla vagyok, talán békén hagy, ha sikerül nem mozognom. Ez se vált be, és jött a megérdemelt ölelés. Mi van, ha csak barátkozni szeretne, de nem tudja visszafogni az erejét?
*Ilyen hülyeséget is csak te találhatsz ki, nem látod, hogy minden áron végezni akar veled?
Nem, nem látom, ez olyan nagy probléma lenne?
A fájdalom sajnos nagyon is igazi volt. És újra elpixelezödött minden körülöttem.
Ismét ebben az ágyban. Nincs semmi, ami rávehetne, hogy elmozduljak innen. Nincs semmim, amiért megérne küzdenem. Nincs senkim…
Dehogy nincs, és ezt te is tudod.
Lecsuktam a szemem. Három év alatt mennyire megváltoztam. Egészen eddig nem féltem a haláltól, ami azt illeti, ez a kaland se rémisztett el a megismerésétől. Ez az egész a sors iróniája talán, hogy nem kell félni a haláltól, mert talán adnak nekünk egy új esélyt. És az a ronda teremtmény szimbolizálná a halált? Nem hinném…
Egyetlen apró sugár volt csak, de akkor is azt súgta, hogy nem adhatom fel. Küzdenem kell még akkor is, ha nincs helyes út.
Harcolsz?
Nem lehet legyőzni. Maximum valamilyen csellel.
Álcázod magad?
Nem lehet átverni.
Egy dolgot nem csináltam eddig még. Használjuk ki azt a szekrényt, hátha… Más esélyem amúgy sincs igazából. Talán a fejsze csak valami elterelés, hogy azt higgyük, hogy le lehet győzni azt a valamit.
Ébredés után nem hezitálok, kinyitom a a szekrényhez vezető ajtót, majd a szekrényt is. Nem foglalkozok a véres fegyverrel, csak annyira, hogy ne vágjam meg magam vele, ahogy bebújok a szekrénybe. És imádkozok, hogy ne találjon rám az a teremtmény. Ha esetleg elmegy a szekrény mellett azonnal kiszállok a szekrényből előveszem a fejszét, és a szörny hátának vágom. Lehetőleg a gerincét megcélozva. Egy íjásznak nem létezik olyan, hogy „csak” közelharci fegyver. Számomra meg még kevésbé. Ha nem vált be, akkor csak egy megoldás marad… Eszeveszett menetben futás az ellenkező irányba.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Malcolm on Szomb. Május 02, 2015 6:14 pm

A dühös malkavita kezében lévő fejsze úgy hatol át a felszögelt léceken, mint kés a vajon, ahogy a klasszikus hasonlat mondá. A próbál tájékozódni a falon végigvezetve a kezeivel, hogy minél zökkenőmentesebben érkezzen le. Hiányolja kifinomult látását, de a fájdalomérzet megléte és az inventory hiánya arra enged következtetni, hogy teljesen más rendszerre épül ez a játék, mint a SAO, ebből kifolyólag sokkal életszerűbb, emiatt nincsenek skillek sem. Ez azonban nem hozza zavarba Malcolmot, és ami azt illeti, Filozófust sem, aki továbbra is ott sóhajtozik a háttérben.
- Óvatosan, óvatosan! Nehogy eless itt nekem, mert még a végén belezakózol valami kellemetlenbe! Szerinted mi lehet az a fény? Szerinted ártalmas? Lehet csak egy egyszerű gyertya. Nézzenek oda, ez egy egyszerű gyertya.
- Dugulj el! Ez különben sem egy egyszerű gyertya! Színes, ami azt jelenti, hogy mozdítható és érdemes használni. Bizonyította ezt az imént a fejsze és a szekrény is.
- Bravisszimó! - jegyzi meg gúnyosan Filozófus, majd mivel szükségtelenné válik a jelenléte és már nagyon unja is ezt a játékot, ezért háttérbe vonul, így Malcolm végre fellélegezhet. Kell is a koncentráció, hiszen sokasodik a feladatok száma. Jobban mondva a színes tárgyak száma. Egyik kezében a fejsze, amelyről egy nyalintásnyi vért azért magához vesz íz mintavételként, másik kezében pedig a gyertya. Ugrásra és vágásra készen lopakodik át a helyiségen, majd eléri az újabb zárt ajtót. Remek, megint idétlenkedni kell egy sort. Először megpróbálja leverni a fejszével a zárat, azonban mivel így sem sikerül megoldást találni, ezért elkezdi körbekutatni a szobát a kulcs után. Mivel csak a zár színes, ezért nyilvánvaló, hogy kulcs kell, ehhez még diploma sem kell, csak józan paraszti ész. Az asztalnál nincs, az szekrénynél nincs, a szőnyeg alatt sem, hmm, akkor már csak a fotel maradt. Persze, hogy azt nézi meg utoljára... Na lássuk, karfa nope, huzat nope, na és alatta?

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Május 02, 2015 6:51 pm

Timidus: Csirkevágás égett bűze, jó szórakozást! =) Juss el újra erre a pontig az ébredés után és a Mindenki résznél láthatod a folytatást --->

Cearso:
Nincs szükség hadakozásra, ez a szörny olyan buta, hogy észre sem vesz a szekrénybe bújva. Vagy csak egyszerűen ennyi a megírt programja, de ezt neked kellene a legjobban tudnod. Onnantól kezdve, hogy elhaladt a szekrény előtt, már nem vagy veszélyben, mire kikászálódsz a bútorból, a szörnyike már eltűnik a korábbi szobád ajtaja mögött. Igyekezned kell azonban, ki tudja mennyi idő kell neki, hogy ráeszméljen, nem vagy ott. Persze az is előfordulhat, hogy vissza se jön. Ki tudja? Mindenesetre mikor elkezdesz futni az ellenkező irányba, beleszaladsz egy ajtóba, ami deszkákkal van keresztben leszögezve. Tehát ide való a fejsze, nem a monster hátába /o/ A deszkákon túl egy sötét lépcsősort láthatsz és a lépcső alján pislákoló fényforrást. Ha szétvered a deszkákat a fejszével és lebotorkálsz, akkor megtalálhatod a fényforrást, ami egy piros gyertya aranyszínű fogantyúval. Ezt felemelheted, hogy a gyertya fényével körbevilágíts a szobában, ahogy haladsz előre. A szokásos, ismert berendezésekbe ütközhetsz: székek, kis asztalok, fotel, szőnyeg. A szoba túlsó felén pedig egy zárt ajtó, melynek zárja ezüst színű. Ideje neked is megkeresned a kulcsot, ami elárulom, a fotel alatt van. Kissé most a szádba adtam a történéseket, de ha leállsz hadakozni a szörnyivel, akkor megint meghalsz, újra felébredsz és újra végigjárod ugyanezt, amit elregéltem most neked, szóval megspóroltam neked egy kört >.< Most már felzárkóztál a többiekhez, innentől kezdve egyszerre mesélek. Kövesd tovább a postomat. --->

Mindenki:
A fotel alatt megtaláljátok a keresett ezüst kulcsot, azonban vár ott benneteket valami más kedvesség is. Egy hulla. A gyermek Gabrielle hullája, hasában a tőrrel, melyet ti döftetek bele még mindennek a legelején. Ami különös lehet vele kapcsolatban - nem mintha egy kihűlt hulla nem lenne elég különös egy nagy fotel alatt - hogy nincs szeme, csak egy-egy fekete lyuk a helyén. Twisted Evil

Határidő 1 hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 02, 2015 7:39 pm

A tollak lassan kaptak lángra, de amikor a gyertya lángja belekapott, sercegve kezdett égni. A sárkány kitárta a szárnyait, és fáklyaként világította be az egész termet. Büdös volt, méghozzá nagyon büdös, és a fekete füst előbb kezdte marni a szemét, mint ahogyan megérezte volna a hőt, ahogy belenyaldosott a húsába. Ahogy a lángok lassan perzselték, összehúzták a bőrt, majd elkezdett a zsír kicsapódni, felhólyagosodni… milyen jó, hogy a tüdő előbb hegesedik meg a forró levegőtől, na és persze a szánmonoxid mérgezés sem valami fincsi… szóval Timidusz iz ded. A respawn után ezektől az új ismeretektől megrészegülve szökdécselt el a szekrényig, le a lépcsőn, át a folyosón, be a szobába, és kezdődhet a keresgélés. Ez a küldi kevésbé izgi része, ám úgy tűnik, hogy remekül megjutalmazza a mesélő kedvenc sárkánykákat, hiszen ezúttal olyan anatómiai ismeretekkel bővítheti a tudását, amit a küldin kívül soha nem tapasztalhatott volna meg. Néhány RPG-ben van célzott lövés, vagy külön skill arra, hogy tudod, hogy hol kell ütni ahhoz, hogy nagyon fájjon, vagy ahhoz, hogy létfontosságú részt találj el. Például ilyen amikor állcsúcson vágunk valakit, vagy a szívmegállítós karateütések… ami picit sem kamu. Szóval ahogy Timike megtalálta a hullát, azonnal neki is látott a boncolásnak. Az, hogy a szeme hiányzott, csak részletkérdés volt. Szemet már úgyis vájt ki egy KT során, igaz, hogy csak vörös pixelek maradtak, nem volt meg az a leírhatatlan hangú pukkanás, de hát beéri azzal is. Most azonban szépen sorra veheti a belső szerveket. Ha már itt van egy ilyen küldi, akkor simán lehet később is, ahol hasznát veheti ennek a tudásnak. Amikor eléggé széttrancsírozta a leányt, és az éhséégét is csillapította, akkor ment tovább a kövi szobába.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02, 2015 7:54 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Malcolm on Szomb. Május 02, 2015 7:50 pm

- Egy erős vámpírnak nem kellene puszta kézzel letépni a kilincset, hogy feltörhesse a zárat? - Élcelődik ismét visszatérve Filozófus, de amikor Malcolm rámordul, akkor inkább csöndben marad. Amikor pedig Malcolm beles a fotel alá, Filozófus végleg elhallgat és ami még furcsább, hogy egy pillanatra Malcolm is meginog. A Tébolyult ugyanis a hasba szúrt Gabrielle láttán kis híján előtör, hogy újabb tombolást rendezzen le. Úgy tűnik még mindig azon túráztatja magát, hogy az emberi szülei lecserélték erre a szerencsétlen lányra, Malcolm viszont megfékezi, mielőtt elszabadulna az a zabolázatlan én. A hulla alvadt véréből mindenesetre vesz egy nyalintásnyi mintát, hogy összehasonlíthassa a fejszén lévőre - ami az újabb ébredés után már nem zöld, hanem vörös volt - de nem sokra jut. Annyi bizonyos, hogy nem friss a hulla és hogy nem kíván jelenleg több vért. Annyit összezabált már ma, hogy kezd megcsömörleni. Ilyen is ritkán fordul elő, de ez talán betudható a jó minőségű, eredeti vérnek, a szintetikus pixelvér ezerszer gyengébb minőségű étek és nem is olyan laktató.
A hullát otthagyja a fenébe, jobb is ha nem nézegeti tovább, mert Tébolyulttal csak még nehezebb lesz bánni úgy. Ami a lényeg, hogy immáron megvan az ezüst kulcs, amit menten belepróbál a kulcslyukba, majd ha teheti, ki is nyitja az ajtót, hogy beleshessen mögé. Ami mondjuk furcsa, hogy a bébifejű szörnyszülött nem követte ide le. Valahonnan jönnie kellett pedig. De ezek szerint csak fel alá mászkált a szekrényes kanyarodó folyosón. Olyan jellegű barkácstudományt azért nem nézett volna ki a szörnyből, ami képessé tette volna a szögek beverésére, így marad az előző felvetés, miszerint a szekrény körül járőrözött, ebből kiindulva a programkódja nem is biztos, hogy képessé teszi őt a lépcsőn való lejövetelre. Addig jó, ha ez így is marad...

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Jun on Csüt. Május 07, 2015 7:02 pm

Letettem a gyertyát és biztos távolságból lefeküdtem a földre, hogy bepillantást nyerjek a fotel alatti részre, anélkül, hogy félnem kéne, nehogy valami berántson az ülő alkalmatosság alá és ott érjen a szörnyű vég. Még egy kicsit el is szórakoztam, elvégre nem számítottam rá, hogy valóban lesz is odalent valami.
- Kukucs! - pillantok, és a gyertyafényben jól kivehető testet nézegetem, mozdulatlanul hever, de ez még nem jelenti azt, hogy halott lenne. Kikapom a kulcsot, ha tehetem, és anélkül, hogy alaposabban is szemügyre venném a testet, rohanni kezdek az ajtóhoz, persze a gyertyát is viszem, majd villámgyorsan bevágom a kulcslyukba a kulcsot, nem ügyetlenkedek, és elfordítom a kulcsot. Feltéve ha egyáltalán ezt nyitja és nem lettem egy átverés áldozata. Ha bejutok az ajtón a kövi terembe ami reményeim szerint egy kijárat lesz, becsukom magam mögött az ajtót és be is zárom, hogy senki/semmi se tudjon követni. Még csak az kéne, hogy a céhházig csalogassak valami szörnyűséget... Senki sem akar nem kívánatos Reynail féle új lakókat látni a céhházban. Furin is nézne ki egy meghitt közös reggelinél egy babafejű hústorony, vagy egy szadista önjelölt kishúggal társalogni, akik bármelyik pillanatban megmutathatják a specialitásukat és a különleges bűvésztrükkjeiket, a pixelléváltoztatást... Minél hamarabb el akarom felejteni ezt a barátságtalan, kihalt házat, és a lakóit is. Micsoda mák, hogy a szülők, és az öcsike a képről nem került elő... Szépen lekopácsoltam az ajtón a gondolataimat, nem szabad ilyesmit túl hamar kimondani, vagy pedig rá gondolni mert akkor biztosan előkerülnek. Felelőtlen varázslat.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Mirika on Pént. Május 08, 2015 1:09 pm

Volt valami furcsa az egészben, valami baljós, vacak előérzetem volt a kulcs kipiszkálása közben, ami nem is hagyott nyugodni. Tudjátok, van ez a sokadik érzék, hogy érzed, amikor figyelnek, vagy amikor mondjuk egy sarokhoz közeledsz, és tudod, hogy van a másik oldalán valaki, vagy amikor egy bicajos közeledik mögötted, és ösztönösen hátranézel, pedig nem is hallod. Na, nekem most pont ilyen érzésem volt, és ezért is néztem körbe, mielőtt a kulcsot kihúztam volna. Azonban nem volt senki körülöttem, így addig nem is értettem a dolgot, amíg vissza nem fordultam. Mármint... volt egy pár furcsaság ebben a questben, de azért paranoiásnak nem kéne tőle lennem. Az a nagy szörny szerintem nem is fér át azon az ajtón, ami a lépcsőhöz vezet, madarak nem fognak az ablaknak repülni, és ki volt még...? Hát maximum Riel-chan, de az ő visszatérő motívuma... heh, nem, ebben a szakaszban még nem volt meg Suspect Akkor ezért volt hiányérzetem?
Hát, csak addig, ameddig vissza nem néztem a fotel alá. De akkor aztán rendesen meg is ijedtem, és hanyatt estem a látványtól, ami fogadott, és amit eddig nem vettem észre, mert csak egy nagy röpke pillantást vetettem a fotel alá, hogy lássam, hol a csillogás. Aztán ugye csak tapogatóztam... A lány... azt hiszem Riel-chan volt, de nem voltam benne biztos, főleg mert nem is nagyon nézegettem, csak kikaptam azt a francos kulcsot és szaladtam vele az ajtóhoz, hogy kinyissam. Basszus, egyszer nyugodnék meg, erre kicsesz velem ez a quest megint, de úgy, hogy remegő kezekkel, kapkodva próbáltam beletömködni a zárba a kulcsot, és csak nagyon nehezen találtam bele. Ha meg sikerült kinyitni, akkor olyan gazellaléptekkel reppentem át az ajtón, mint amikor a véres konyhából menekültem, és vissza is zártam. Kulcsra. Még a végén utánam jön >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Saya on Vas. Május 10, 2015 4:08 pm

//Nem tudom, miért maradt ki tőlem ez... Suspect  //

Oké, a kulcs az tényleg ott van, fel is kapom és mennék tovább, de a Hugi megállít, vagyis, nem megállít, hanem észre se vette, hogy a karom az már megint az övé, és olyannyira ledermedt, hogy mozdulni sem tudok.
-Na má'... veled meg mi van? ><
Még csak nem is reagál, hacsak az a kis nyüszítés, ami olyan, mint valami kiscicáé, nem számít annak, és olyan fura, mert hát ugye amikor dühös, akkor vörösnek érzem őt, ha nyugodt, akkor szürkének, most viszont olyan felismerhetetlen színű, olyan... hóóóófehér O.o És érzem, hogy fél, tehát akkor a fehérség meg a félelem lesz, de biztos ritkaságnak fog számítani, mert a Hugi nem szokott félni, és most akkor előre nézek, és hunyorítok is, hogy mitől félhet ennyire, és meg is látom, vagyis először nem látom, mert a fekete szemeket a feketeségben nem szokta látni az embert, na de a bőre neki is fehér, és lassan az is előbukkan, ahogy a szemem hozzászokik a fényhez és ideje már a pontnak, igaz? Oké, ez most kérdőjel lett Rolling Eyes
~Pedig...~
Jaj ne! Ez a Gabi Surprised
~Pedig én nem is gondoltam őt ide! Pedig nem! Tűnjeltűnjeltűnjel!~
Én vagy Gabi? O.o
~Gabi, te meg úgy tűnj el innen, hogy kimászol és abbahagyod a bámulását!~
De hát ez olyan fura, ha meghalt, akkor pixelekre kéne esnie, meg a szagát se érzem, pedig nincs szeme, tehát már régóta hulla, szóval ez olyan fura O.o
~Mi vagy te, egy kib.... hullaszakértő? Most azonnal húzz el innen a francba kérlek!~
Oké-oké, igenis, asszonyom, már megyek is <.<
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 11, 2015 3:47 pm

Nos. Sajnos nincs arra esélye, hogy szép alaposan elintézem azt az izét... de van nálam egy fegyver, és ahogy továbbmentem azt is megtaláltam, hogy mire kell aztat használni. Le is sétálok a lépcsőn. Majd be is világítom a szobát. És megtaláltam az ajtót is.
Sose értettem az ehhez hasonló escape the room típusú játékokat. Lehetne bennük annyi kreativitás, hogy ne keljen már megkeresni egy kulcsot, hogy kinyissunk egy olyan ajtót, amihez elegendő lenne a nálunk lévő fejszét használni.
De nem... keressük meg azt a kicsinyke akármit, ami nélkül véletlenül se hagyhatjuk el a helységet, és általában mindig úgy el van rejtve, hogy lehetetlen megtalálni anélkül, hogy legalább egy tucat olyan helyen kell keresgélnünk, ahova egy épeszű ember biztos nem rejtene el semmit se. Azt meg hogy véletlenül kerül valami oda ahova, még nehezebb elhinni, főleg ha az a valami egy ragasztószalaggal van felragasztva mondjuk a széktámla mögé.
De rendben, fogadjuk el. hogy ezt nekünk feltétlenül meg kell csinálnunk. Akkor is egy nagyon unalmas elfoglaltság. Kezdjük is meg a keresést. Mondjuk a szívem szerint azzal kezdeném a dolgokat, hogy mindent széthasítok a fejszével, majd a romok közt gyorsabban megtalálnék valamit, ami esetleg gyanúsan nézhetne ki.
De van egy olyan érzésem, hogy ez nem válna be...  Ezért maradt az uncsi keresgélés üzemmód. Először az asztal fiókját próbálom kinyitni, ha van neki olyanja. Ha nincs, akkor meg elkezdek benézni a dolgok alá. Gyorsan meg is van a kulcs. A fotel alatt volt, ki gondolta volna? Rolling Eyes Nem törödök a húgom hullájával, hadd pihenjen, ha azt szeretne, inkább az ajtót megyek kinyitni, ha sikerülhet. Az most a fontosabb, hogy kijussak innen.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Neverending nightmares

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.