[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Márc. 03, 2015 9:04 pm

Szegény Shut megint félreértették, na meg persze megint kisgyerekként kezelik. Az emberek igazán leszokhatnának már az arccsipkodásról meg a hajborzolástól, mert úgy tűnik ez az egyetlen testi kontaktus, amit ebben a világban egy magát felnőtt embernek érző játékos el mer képzelni egy kisgyerekkel. Anat legalább a nyakába merte venni, meg ilyen dolgokat, és ez sokkal természetesebbnek hatott, mint az állandó hajborzolás. Félnek tőle, vagy micsoda? Mindenesetre nem mondta meg, hogy ő nem úgy gondolta a kérést, hogy Nox ellopná a fáklyát, vagy ilyesmi, egyszerűen tényleg utált a kazamatákban járkálni, és ilyen belépek és fölvillan ijesztő effektes darabokat csak ott lehetett találni. Arra azonban már igazán kellett ügyelnie, hogy ne ejtsen meg egy lenéző mosolyt amikor felmutatta a kis karabinereket a lány orra elé.
-Van rajta kioldó. Ezt a kis bütyköt megnyomod rajta, utána felcsapod és kész is. Vannak ám a faluban rendes kovácsok is, nem csak a páncélos meg a fegyveres, és sokkal érdekesebb itemeket is lehet náluk találni. Ugye Maxwled professzor?
Pontosan! Hát kinél hízelegjen Shu, meg várja a dicséretet arról, milyen ügyes kis túrázó, ha nem a természetjárás legnagyobb császáránál? Már a kötelet is vette volna elő, de ebben a professzor megelőzte, szóval ő csak kiosztotta az itemeket, és ennél akkor már nem szólt külön, hogy kéri vissza, nehogy Nox zokon vegye. Ugyanígy nem szólt vissza Aratának sem, hogy ne az ő kedvéért legyen Timidus Timidus, hanem azért, mert ez a neve. Ki a bánat akarna vitatkozni a felnőttekkel? Szegények úgyis nagyon makacsok, és nem értenének a szép szóból. Ezután már csak az következett, hogy csillogó szemekkel hallgassa végig ahogyan Maxweld professzor mesél, és ha esetleg látott néhány egyes tierű növénykét, akkor ő is gyűjtsön magának a kristályaihoz, majd megoldja azt a hatalmas dilemmát is, amit a sziklafal jelentett.
-Maxweld professzor! Nekem van akrobatika kettes jártasságom. A könyv azt írja, hogy azzal két méter magasra is fel tudok ugrani, és ilyen magasról még nem is sebződünk. De… de nem én fogok felmászni, hanem Timi. Mert… mert ő ügyesebben mászik, és felvisz egy kötelet, és áthurkolja egy fán, és akkor már mindenki fel tud mászni leesés nélkül.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Nox on Pént. Márc. 06, 2015 11:49 am

- Köszönöm, professzor úr, azzal fogom használni! - Mégis mi mással használnám? Biztos voltam benne, hogy az öreg prof. tényleg ki fog találni nekem valamit, amivel elérhetem, hogy Arata-kunomra ne hassanak a gonosz nőstény rókák bűbájai.

Engem nem igazán nyűgöztek le ezek, és én nem érdekesnek, hanem inkább a harcon kívül más tevékenységekhez hasznos holmiknak mondtam volna, de nem kívántam a kislányt megbántani, főleg, hogy jó lenne örökbe fogadni, bár a tollas gyíkjától mindenképpen meg kellene szabadítani, kész fertő ez a beszélő pet. Sajnáltam is érte Shukaku-chant, amiért két éve már fertőzte az elméjét, kicsit csodáltam is, hogy nem őrült bele, bár... Ráférne egy pet mentes élet. Biztos voltam, hogy Tatsuya-kunom is szívesen örökbe fogadná, és egyet értene velem, mert tudtam, hogy milyen jó a szeme, és biztos voltam benne, hogy Ő is észrevette, amit én, talán majd a feladatunk vége felé megkérdem tőle, nem-e fogadjuk örökbe Shukaku-chant, vagy nem-e próbáljuk meg eltávolítani a közeléből ezt a... Kayaba Akihiko pixelkreálmányát.
- Köszönöm, Shukaku-chan, látom felkészült hegyi túrázó vagy. - Próbáltam emberi kontaktust adni a lánykának, bár tudtam, hogy nem én vagyok az ilyenekben a legjobb, de azért is próbálkoztam, hogy Szerelmem lássa, hogy milyen kedves és anyaszerű vagyok, és reméltem, úgy gondolja majd, hogy én kellek majd az oldalára és nem egy holmi, romlott nőstény róka.
Egy fanyar grimasszal illettem a professzor folyamatos csacsogását. Ilyen zajban csoda volt, hogy eddig nem figyelt fel ránk valami hegyi mob. Meg is fordult a fejemben, hogy talán direkt csinálja, hogy tesztelje a képességeinket, de ezzel azt is elkezdte érni, hogy kikezdte az idegeimet. Nem akartam, hogy Arata-kunomat, és önmagát is, hiszen mégis olyan feladatunk van, hogy meg kell védenünk őt, meg Tatsuya-kunomat veszélybe sodorja, ezért óvatosan, nehogy megbántsam, hiszen mégis ő az öregebb, és ő a megbízónk, de azért rá pisszegtem: - Maxweld professzor, megkérhetem, hogy kicsit halkabban sorolja a növényeket? Ki tudja, hogy ki, vagy mi les ránk...
A falat meglátva három ötlet is az eszembe jutott, hogy talán valami kampószerűt feldobhatnánk, és valaki felmászhatna, vagy egymás hátára is állhatnánk, hogy valaki felmásszon, és aztán kikösse a kötelet, vagy a tollas gyíkot munkára foghatnánk.
- Én támogatom Shu-chan ötletét, ugye hívhatlak Shu-channak? - Mosolyogtam rá a kislányra, aztán Kedvesem vállának döntöttem az enyémet, és hozzá szóltam halkabban. - Olyan okos és aranyos, nem? Meg ezzel a megoldással a pet is meg lesz dolgoztatna. - Be vallom, hogy az utolsó mondatom rosszmájú volt, és kicsit bűntudatom is volt, hiszen talán a taníttatásom elleni megszólalás volt, de valakinek végre ki kellett mondanom, mert nem akartam, hogy bennem poshadjon, és ki másnak mondhattam volna ilyen őszintén bármit is, mint az egyetlenemnek?

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Benedict Arata on Pént. Márc. 06, 2015 8:07 pm

Úgy tűnik ezekre az emberekre nem nagyon lehet hatni így. Pedig igazán érdekelnének azok az információk. Valahogy meg kell majd szereznem őket. Noxot hagyom félrevonulni, megvan neki is a privát szférája, bár ezzel lehet nincs teljesen tisztában, mert az enyémben a legjobb haver ugyan tevékenykedhet, de azért kellene, hogy legyen egy bizonyos határ. Nagy mázlimra nem volt szükség a folyamatos lapátolásra, így Shu-chant sem hagytam sokat lapátolni. Többször váltottam és a szakaszok jó részét megpróbáltam én kitenni. De az, hogy mellékesbe barkácsol… Aham… Persze… Mellékesbe barkácsolni csak újra felhasznosítóként működő zsebre vágható léghajókat szoktak… Hát a zsenikre sokszor mondják, hogy nem futnak százon, mint például én, de ez a prof teljesen meg van húzatva.
Az induláskor egész gördülékenyen haladtunk, ám menet közben nehezedtek a dolgok. Remélem nem leszek ilyen, ahogy öregszem. Már flippert játszottak a szemeim a sok halandzsára, melynek csak egy részét értettem, de abból is lehet túl sokat. Igyekeztem azért nem elveszíteni a fókuszt, és a megnevezett növényekből a kellőkre figyelni, szedni belőlük. Már van jártasságom, hát miért ne használnám ki. Majd még szereznem kell pofás recepteket is, de növény nélkül nem sokra megyek velük. Szerencsére Nox hozza a formáját, szóval már nem kell aggódnom, hogy most is totál offos dolgokat fog művelni. Aztán elérkeztünk egy falhoz. Kicsit problémás, de nem megoldhatatlan. Aztán jött az ötlet, hogy küldjük fel Timidust kötéllel… Ugyan volt plusz kötél, meg valóban fel lehet ugrani veszély nélkül is. A magyarázat alatt szépen kibújtam a kötélből, ami rám volt erősítve, hogy ne rángassak, meg rángassanak engem. Odasétáltam a falhoz, majd nemes egyszerűséggel egy szökkenés közepette felkönyököltem rá, majd felhúztam magamat. Nem volt egy ördöngős művelet. 190centi magas vagyok, és kettes akrobatikám van, ez akár három méteres falhoz is elegendő lenne, bár ott nem tehetném meg a következőt. Odahasalok a széléhez, majd lenyújtom az egyik kezemet. Egy kuncogás közepette szólok nekik, ha nem vették volna észre a dolgot, mert nem nagyon akartam feltűnősködni. Ha észrevettek is ugyanez volt, bár ott rövidebbre fogtam a kuncogást.
-Kit segíthetek fel? Mondjuk Shu-chan, neked jó a jártasság is, aztán Nox, majd ketten felsegítjük a professzort. Kicsit talán gyorsabb. Aztán szerintem tarthatnánk egy kis pihenőt, mert már lejártnak érzem a lábam.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Márc. 07, 2015 2:39 pm

- Igaz - zárja le kurtán a professzor az eszmecserét a kovácsokról. Nox óvatosságára biccent, hisz igazat kell adnia a lánynak, azonban megpróbálja eloszlatni aggodalmát. - Hidd el gyermekem, hamarabb észlelem a mobokat, minthogy azok meghallanának bennünket. - azt mondjuk nem teszi hozzá, hogy hanyas az érzékelése, de úgy tűnik van olyan magas, hogy ne apadjon az öreg magabiztossága.
Az egymást segítő összmunkának hála sikeresen feljuttok a szilaszirt tetejére. A prof elégedetten dicséri meg a csapatot, majd a kért pihenő után az út folytatására sarkall benneteket. //A pihenő közben van lehetőségetek beszélgetni.//
Utatok eddig a vártnál is zökkenőmentesebben haladt, persze unalmas is lenne, ha végig így lenne. Elérkeztek egy olyan szakaszhoz, ahol a professzor mobok közeledését jelzi. Hamarosan erős állatszag csapja meg a ti orrotokat is. Ázott bunda szagához lehetne a leginkább hasonlítani, mindenesetre egyáltalán nem kellemes. Úgy tudtok tovább haladni, hogy vagy meredeken kúsztok felfelé, ami járható út, de elég nagy kínlódások és fáradtság árán, vagy választhatjátok azt az ösvényt, ami egy közeli barlang bejáratához vezet. Az érdekessége viszont az ennek a nyílásnak, hogy spirálisan cirkuláló, kéken fénylő burokszerűség látszik ebből a pár méteres távolságból is. Lehet át sem tudtok jutni rajta, lehet egyszerűen át lehet sétálni rajta. Azonban addig, amíg azon tanakodtok, hogy merre tovább, nem várat magára tovább a szag forrása sem. Farkasok... ráadásul ezüst farkasok, amelyek már jönnek is lefelé a hegyről vicsorogva. Egyelőre nem tudni hány mob, de kb egy tucatnyi biztosan. Úgy tűnik megsértettétek a territóriumukat. Harcoltok, vagy menekültök?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Benedict Arata on Kedd Márc. 10, 2015 5:37 pm

Így vagy úgy, de könnyen vettük a kis magaslatot, bár nem, mintha kezdetektől fogva jelentett volna bármi problémát nekem. A kis Shu-nak már inkább, de még talán Nox is lazán felhúzta volna magát. A prof már más kérdés, de a pet meg aztán tuti megoldotta volna. Igazán jól esett, hogy kicsit pihenhettünk. Eléggé lestrapáltam a staminám már a lapátolásnál, így várható volt, hogy hamar el fogok fáradni. Elő is bányáztam az inventorymból egy kis innivalót, meg egy szenyát is, amit az egyik kis szintű játékosok által vezetett boltból szereztem. Ugyan nem egy mesterszakácsok, de nekik is meg kell élni valamiből, és még mindig jobb és olcsóbb volt, mint az npc-k által árult holmik nagy része. Persze csinálhattam volna teát is, amit jobban szeretek, mint az ilyen előre elkészített innivalót, de Nox már így is figyelmeztette a professzort, nem akartam megélni azt, hogy mindhárman leüvöltik a fejem, hogy én meg elkezdek főzni. Nem, mintha gondot jelenthetett volna, hisz egyszer már láttam Timidus vadászási képességeit, nos nem épp túlélhető, és Shu-chan szintje is minden bizonnyal magas. Tehát nem lehetett volna semmilyen probléma. Nem különösebben volt beszédtémám, hisz kerülni akartam jelen helyzetben a konfliktust, meg azt, hogy Shu-chan gyanúsan ismerősnek véljen, a sárkánya tuti kiszúrna pár dolgot előbb-utóbb. Ami a további utat illeti, nos a mobok közeledésénél elhúztam a számat.
-Én azt hiszem, most békapárti lennék, és elkerülném ezeket a mobokat, az a barlang amúgy is elég érdekes, ha meg probléma lenne vele, akkor is fel tudjuk ott venni a harcot, legalább körbekeríteni nem tudnak majd minket.
Már indultam is feléje, persze megálltam, és visszanéztem, hogy belemennek-e a dologba. Különválni sem értelme, sem haszna nem lenne. Maximum, ha lopakodással el tudnám kerülni a mobokat, de most a prof megbízásából voltunk itt. Egyelőre csak remélni tudtam, hogy elkerüljük a harcot, azonban, ha még is ütközetre kerülne a sor, én a prof mellé húzódom, és egy kínos vigyor keretében felemelem a kezeimet, majd megjegyzem: "Fegyvertelen vagyok, ehehehe~, de persze a van jártasságom, ami jól jön... a növénykeresésnél...
Megjegyzés: Sorrendet megbeszélés alapján közös megegyezéssel váltottunk, remélem nem probléma.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Nox on Szomb. Márc. 14, 2015 1:07 pm

Pislogtam vagy ötöt Arata-kunom hűlt helyére, mikor hiába próbáltam vállának támasztani az enyémet. Gyorsan, talán kapkodva forgattam fejem, hogy hova tűnhetett egyetlen szerelmem. Szerencsére kisvártatva felfedte magát, méghozzá a szirt tetején.
Ahogy Arata-kunom kérte felsegítettem vele a professzort. A pihenő alatt csendben üldögéltem, és úgy tetem, minthogyha nagyban a menümet nézegetném, rendezgetném az inventorymat, amiben csak Tatsuya-kunomtól kapott íj volt az egyetlen valamire való item. Viszont egyáltalán nem rendeztem, se nem nézegettem, hanem álcának használtam, hogy mögüle csodálhassam a kedvesemet. Arata-kunom olyan csodás volt mit meg nem adtam volna, hogy ez a rövidke pihenőke örökké tartson, hisz távol voltunk minden gonosz nőstény rókától, és így négyen olyanok voltunk, mint egy család, Maxweld profeszor a kedves nagyapó, Shu-chan meg az én és Arata-kunom lánya. De sajnos nem tartott elég ideig a pihenő, mert a professzor már menni is akart tovább.
A prof kijelentésére, hogy mobok közelednek szúrós és "én megmondtam..." tekintetet küldtem feléje, de mivel már megtörtént a baj, nem volt mit tenni, mint elfogadni, hogy harci helyzet közeledik felénk. Viszont a barlangban én is biztonságosabb helyet gondoltam, akár szerelmem, ezért is jobbnak láttam arra menni, meg azért is, amit indoknak hoztam fel:
- És a terep sem alkalmas harcra, a mobok előnyben vannak, hiszen ők jönnek magasabb helyről. Szerintem is menjünk a barlanghoz! - Támogattam Kedvesem ötletét miután halkan kuncogtam egyet a szóviccén. Egyszerűen csodás, hogy ilyenkor is tud viccelődni, nem hiába ő a fényem.
Szóval ahogy helyeseltem én is elindultam a barlang felé, és hogyha kellett, akkor Maxweld professzort gyengéden motiváltam a haladásra, de csak azért gyengéden, mert az volt a feladatunk, hogy megvédjük, és nem csak egyszerű útitársai voltunk.
Hogyha valahogyan harcba keverednénk, akkor természetesen a nodachimmal készen állok harcolni, főleg, hogy Szerelmemet is meg kell védenem, így jöhet bármi én készen álltam rá!

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Márc. 14, 2015 2:40 pm

Nox kezdett egy picit idegesítő lenni az okoskodásával. Ha valaki még azt sem tudja, hogy az erdőben pont, hogy nem túlságosan halkan kell járni, mert a vadak szívesebben elkerülik a ricsajt, és az ijedt állat sokkal veszélyesebb, mint amelyik csak fél, valamint azt sem tudja, hogy a SAO-n belül egyébként meg van egy bizonyos kör a mobok körül, amit észlelési zónának hívunk… az hogy merészeli a nagy Maxweld professzort csendre inteni és kioktatni? Egyszerűen hihetetlen pimaszság. Ehhez képest már semmiség volt, hogy Shu-channak szólítsa az idomárt, szóval Shu-chan csak mosolyogva rábólintott. Arata-kun hála istennek hasznosabb és értelmesebb volt, mint Nox-chan, úgyhogy még egy kis pihenőjük is akadt, ami közben az idomár tovább kérdezgette a professzort az új fajokról, meg a munkásságáról. Ezután jöttek a farkasok. Ráadásul ezüst farkas, és lehetnek vagy egy tucatnyian. Az már valóban sok, és nem nagyon kéne velük leállni harcolni, hiszen magas életpontjaiknak köszönhetően őket még Timidus sem tudja egy ütésből kivégezni. Talán Aratával együtt végezhetne a felével mielőtt még bármelyikük ideérkezne, hiszen ő meggyengít öt főt, Arata pedig, mivel íjász, még távolról végezni tud velük… ha megvan hozzá a kellő sebzése, ami valószínűleg nincs. Ennek hála, amikor Shu a sárkányra pillantott, hogy ő mit tanácsol, vagyis mivel harci szituáció volt kialakulóban, így jobban mondva mi a parancs, egyszerűen bólintott, majd fejével a barlang irányába intett.
-A többieknek igaza van. Professzor, induljon Arata és Nox után, mi megyünk hátul, védeni, ha esetleg benyomulnak. Ne menjen előre, mert azt sem tudhatjuk, hogy a barlangban mi vár minket. Belül olyan folyosót keressetek, ahol nem fér át egyszerre az összes mob, és akkor könnyebben védekezhetünk.
Szóval balra el, irány a barlang!

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Szer. Márc. 18, 2015 10:14 am

/Egyáltalán nem probléma, akartam is javasolni, hogy Shu írjon ezután utoljára./

A prof egyetért a közösség egyöntetű döntésével és még mielőtt vészesen közel kerülnének az ordasok, menekülőre tudjátok fogni. Látva, hogy ti is futásnak eredtek, az öreg már magabiztosabban rohan a kéken derengő kapu felé. Óvatosságra inti azonban magát, s egy faágat megragad, majd belenyomja a kékségbe, mire az úgy viselkedik, mint valami ruganyos plazma. Könnyűszerrel vissza tudja húzni az ágat, s azon nincs egy karcolás se. Továbbra sem tartja túl bizalomgerjesztőnek ezt a bejáratot, valami oka lehet, hogy itt van, de nincs idő tovább töprengeni most ezen. Behunyja a szemét és átszalad a kapun. Ha ti is így tesztek, akkor gond nélkül át tudtok szaladni a kék izén, bár kissé a testetekre tapad, de maradéktalanul le is váli rólatok.

Miután kifújjátok magatokat, neki is gyürkőzhettek a barlang felfedezésének. A farkasok miatt ne aggódjatok, meg sem közelítik a barlang furcsa bejáratát. A prof közben a Shutól kapott fáklyával világítva elkezd vizsgálódni, aztán úgy megrémül, hogy majdnem a hátsójára esik ijedtében.
- Wááá, ne világítson má' a szemembe! - Hördül fel egy sivító, karcos hang, s ahogy odapillantotok ti is, azt láthatjátok, hogy a 3 méter magasan lévő mennyezetről egy megtermett, dagi denevér lóg le fejjel lefelé. Majdnem akkora, mint maga a professzor. - Itten csak úgy által nem jövöl, tata!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Benedict Arata on Csüt. Márc. 19, 2015 3:54 am

Nagy mázlira a pihenővel senkinek sem volt gondja, így legalább fújhatok egyet. Néhány apróság azonban nem kerülhette el pihenés közben sem a figyelmemet. Ahogy Shu-chan érdeklődik a professzor információi iránt, illetve, ahogy Nox azt játssza, hogy rendezgeti az inventoryját. Ennyire feltűnő dolog ez? Vagy csak akkor, ha kifelé bámul a fejéből. Mondjuk visszabámulni nincs értelme, így két három odapillantás után tudom csak levonni ezt a következményt. Engem néz… ennyire fura lenne a jobbra fésült haj? Mondjuk meg se szólaljon az angyalkosztüm után. Ami engem illet nagyon nem akarok aktívkodni, most inkább következtetéseket akarok levonni, illetve könnyű hasznot húzni. Amúgy is most a figyeléssel tudok a legjobban a csapathoz hozzátenni. Már nem azért, de az idomár tuti magas szintű, a prof elvileg egy élő radar, és kinézem belőle, hogy nem mondott nagyot vele a zsebre vágható újrafelhasznosítós léghajó után. Nox is harcos, és legfőképp nála van az íjam. Mármint azt hiszem lennie kell valamerre egy rubint íjnak is, ami elég jó, de azt egyelőre nem kívántam mutogatni, majd ha meglesz a cuccom többi része is.Összegezve harci erő 0, tudás tart a 0hoz, egyedül a jártasságaim, amikkel kiszúrhatom a növényt érnek valamit, noh meg persze a személyem nagysága.
Felettébb örülök, hogy a menekülős tervemet támogatják, hisz azért mégis csak kellemetlen, hogy az egyetlen cselekvő korú férfi, ->Én<- harcképtelen. Már csak emberi reakcióként is lesöpröm magamat, még ha semmi sem maradt rajtam. A fáklyák fényére kicsit elkapom a fejemet, hisz az éles fény nem épp a barátom. Szerencsére nem kell manuálisan kalibrálni a látás jártasságot, így az beáll a kellő szintre. A hirtelen eseményre én is ugrok egy kicsit. A francnak ijesztgetnek itt minket.
-Te meg ne hozd a frászt ránk, és marhára ki szeretnénk majd jutni, szóval egálban vagyunk. De ha már ilyen kedvesen a képünkbe lógsz, elmondhatnád, hogy milyen feltételekkel és lehetőségekkel rendelkezel pajtás.
Könnyen beszél a csapat szerencse csomagja, de ez van ezt kell szeretni. Van nagyokosunk, nagy szintűnk, meg nagy izomagyunk, tehát leszek én a nagymenő. Hm… Izomagynak mégsem mondanám Nox-ot, talán inkább egyszerű nő, … egyik sem egyszerű, inkább furcsa. Hüm, ez megteszi. Az alig ismert tápos, az ismeretlen prof, a furcsa haver meg a nagyzó én. Tökéletes csapatösszeállítás. Már csak egy kedvező válasz kell a mobtól, vagy npc, vagy… az iste… szóval a fene tudja.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Nox on Szomb. Márc. 21, 2015 4:18 pm

Valami megnyugtató szerű érzéshez hasonló valamit éreztem attól, hogy Shu-chan és a professzor is inkább a menekülést választották a nyílt harc helyett. Azért nem volt megnyugtató érzés, mert azt csak az én Arata-kunom közelsége és épsége adott nekem, ezért inkább csupán érzékeltem, hogy ők sem akarnak fölöslegesen vakmerősködni. Bár, hogyha Shu-chan nagyon harcolni akart volna, és Maxweld professzor is maradni akart volna vele, akkor csupán az apót tereltem volna a barlang felé, a kislányt minden lelkiismeret furdalás nélkül ott hagytam volna, hiszen nem fogadtuk még örökbe, csupán úgy gondoltam, hogy amíg nem lehet saját gyerekünk a kedvesemmel, addig megfelelő lenne ő is. De nem volt semmi ilyesmire szükség, hiszen mind a barlang felé tartottunk.
Kicsit nyugtalan arccal lestem hátra fele, miközben a megvédendő személy egy bottal piszkálta a burkot. Természetesen rögtön a professzor után, még mielőtt Tatsuya-kunom beléphetett volna úgy, hogy bal kezemmel "állj"t mutattam szerelmemnek. Mivel velem se történt semmi egy "oké" jelzést mutva húztam magam után be a kint maradt részemet. Bár mit ne mondjak, hogy fura volt, ahogy ez a kék izé rám tapadt, de szerencsére hamar el is tűnt mindenhonnan, még olyan helyen se maradt, ahova csak Arata-kunomnak engedtem volna letelepedési jogokat.
Odabent sötét volt, ezért a professzor példáját követve én is meggyújtottam Shukaku-chan által ideiglenes használatra nekem kiutalt különleges fáklyát. Meglepetésemre, hogy egy nagy, rút és beszélő denevér beszólt nekünk a bal szemöldököm felemelkedett, aztán kíváncsian balra döntött fejjel mértem végig a pixel szökevényt.
- Shu-chan, hogyha hirtelen harci helyzetbe kerülnénk, és a gyors reagálás érdekében elejteném a fáklyádat, akkor az pixeleire bomlana, vagy ott maradna felvehető tárgyként? - Kérdeztem súgva a lánykát, hiszen mégis csak az ő fáklyája volt, és arra tanítottak, hogy más cuccát nem illik tönkre tenni, ezért inkább megkérdeztem, és reméltem, hogy tudja, mert ha nem tudja, vagy azt felelné, hogy igen, szétesik, akkor inkább visszatettem az inventoryba, minthogy megkockáztassam, hogy neveltetésem ellenére egy kölcsönkapott tárgyat mondhatni szándékosan elpusztítsak.
A kiskorú idomár válaszától függetlenül, azt követően harcra készen figyeltem a denevért és a környezetet azt nézve, hogy hol találhatunk a profnak búvóhelyet, illetve hogyha bajba kerülhetnénk, akkor merre menekülhetnénk azon kívül, amerről bejöttünk, mert feltételeztem, hogy talán csak egyirányú, inkább ezt feltételeztem, minthogy amikor helyzet lesz, akkor koppanjunk rajta.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Vas. Márc. 22, 2015 5:54 am

Ejnye professzor! Tényleg nem szép dolog ám a denevérek szemébe világítani. Shu tudta, hogy a professzor is biztosan tudja, hogy a denevérek attól, mert éjszakai életmódot folytatnak, még egyáltalán nem vakok, és biztosan azt is tudta, hogy bár nem allergiásak a fényre, nem lesz tőle semmi bajuk, de a kísérletek bizonyítják, hogy igenis kerülik a világosabb helyeket. Ezért is nagy probléma a fényszennyezés a kinti világban. Mennyire okos is Kayaba, vagy valamelyik Játékmester, hogy ezt is beleprogramozta a világba! Shu természetesen azonnal kikapcsolta a saját eszközét, majd azonnal a denevérhez fordult.
-Elnézést kérünk, bocsánat, nem szerettünk volna megzavarni, csak éppen farkasok elől menekültünk. Professzor, ugye Ön is ki tetszik kapcsolni a fáklyát? Bőven elég, ha csak Nox hagyja bekapcsolva, akkor is látni fogunk.
Ezután csípőre tette a kezét, és Aratához fordult.
-Te pedig ne legyél ilyen szemtelen a vendéglátónkkal! Mégis csak mi tolakodtunk be az ő házába, nem viselkedhetünk így.
Majd újra vissza a denevérhez.
-Izé… sajnálom, de Arata picit… meggondolatlan volt. Ugye megengeded, hogy itt bújjunk el a farkasok elől, csak amíg elvonulnak? Utána már megyünk is, ha zavarunk, és hagyunk téged aludni. Ha nem szeretnél minket átengedni, akkor nem is fogunk átmenni. Szépen megvárjuk amíg elmennek a farkasok, és ugyanott távozunk, ahol jöttünk. Ugye professzor? De… de ha esetleg szeretnél beszélgetni, vagy társaságra vágysz, akkor szívesen beszélgetünk veled. Tudod a professzor és én szeretnénk minél többet megtudni rólatok, és összeismerkedni veletek. Persze én is szívesen mesélek, ha kérdezel, sőt, mivel te vagy a házigazda, kérdezhetsz te előbb. Jó lesz így?
Ezután halkan Noxnak is válaszolt.
-Nem törik el, de lehetőleg ne dobáld… és nem akarunk harcolni.
-Ellenőrizd, hogy a burok visszafele is enged-e minket. Valószínűleg valami miniküldetésbe kerültünk.

Szólalt meg hosszú idő óta először a sárkány is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Márc. 22, 2015 5:21 pm

- Pajtás a nagyanyád térgye kalácsa! Majd akkor szórakozzál velem fiacskám, mikor a vérszipkázó fogacskáimat mélyesztem a popoóodba! - villantja rá sárga szemeit Aratára DD (dagi denevér), majd pedig a harcias Nox felé fordul - Téged is megkóstálhatlak tüzes menyecske! - Leo közben az őt védelmezők mögé lép és Shu kérésének eleget téve, kelletlenül ugyan, de elteszi a fáklyát. Legalább az megnyugtatja, hogy ez a megtermett denevér az egyetlen, aki itt állomásozik, társai nincsenek, legalábbis a fény által belátható területen egy sem. - Fiatalok, szerintem ne hergeljétek... - szűri fogai között az öreg. Viszont ha a denevér mögé tekintetek - látással rendelkezők előnyben lennének - azért annyi látszik, hogy az út elágazik, DD pedig éppen az elágazás előtt lóg.
- Okos kislány, okos. Kulcs nélkül nem juttok tovább, úgyhogy jobban teszitek, ha jóban lesztek velem. De mit is kérjek, mit is? - Kis szünetet tart a beszédben, majd széttárva méretes szárnyait, fejjel lefelé lógás helyett inkább Shu elé libben. Pupillái ijesztően kitágulnak az erősebb fényben, fejével és bűzös leheletével egészen közel hajol az idomár arcához. Kerekedő szemekkel méregeti, majd újra megszólal. - Túl sovánka vagyol... a többi is mind csenevész. Nem gyó ez így. Megígérni, hogy betartja a szavát? Mer' ha hoz nekem onnan - int a bal oldali folyosó felé - zabát, akkor ottan megleli a kúcsot is, és én is nagy kegyesen általengedem itten. Megegyeztünk? - villantja meg tűhegyes fogait, bár lehet csak mosolyogni próbál. A burok visszafelé is működik, távozhattok arrafelé is, de a farkasok még kint ólálkodhatnak.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Benedict Arata on Hétf. Ápr. 06, 2015 9:55 pm

Az agyam eldobom ezektől az AI-któl. Shu-chan meg lehord, mi van vazze én lettem a boss itt hirtelen, hogy mindenki engem gyepál? Kelletlenül sóhajtok egyet, de nem nagyon kommentelem, a gondolataimat, azt hiszem elég egyértelmű, hogy beszólás lenne a végén. Lehet a farkasok lennének a kisebbik nyűg, főleg, mivel én amúgy sem harcolnék. Körbenézve ez aligha tűnik háznak, még egy denevérnek is. Öcsém mekkora szívás, elkerüljük a mobokat mi? Nox reakcióján már meg sem lepődök, kezd gyanús lenni, hogy megint evett vagy ivott valamit amit nem kellett volna. Kérdőn nézek rá, de végül csak megcsóválom a fejem.
Ahogy a dolgok jelenleg állnak, van egy pacifista nagyszintűnk, egy „prof”, egy „Nox”, meg egy én. Hát nem épp a legjobb összeállítás, de akkor azt hiszem marad a kulcs.
-Ha a Profnak nincs ellenére, akkor én belemennék ebbe. Elmegyünk balra hozunk denevér kaját, aztán kimegyünk a másik oldalt, így tuti, hogy farkas se lesz, meg semmi más, csak ami odaát vár. Hé pup..ák szóval denevér, milyen kaja kell vagy mi van ott, és mit találunk, ha átjutunk a kulcsoddal?
Nem igazán fáj a fogam még több össznépi rámzendülésre, szóval azért kicsit moderálom magamat, már amennyire sikerül, jobb lenne túltenni magunkat ezen, így nem annyira vicces, mint eleinte volt. Természetesen nekem aztán nyolc, hogy mit csinálunk, csak azért kiveszem a részem, ne legyen az, hogy emlékezni se fognak arra, hogy itt voltam velük.
Aztán ahogy dönt a csapat, én is úgy cselekszem. Ha megvárjuk a farkasok távozását hát legyen, nem fogok panaszkodni akkor sem, ha fél úton fordulunk vissza, mert olyant kellene csinálni, amit az idomár eszméje nem enged. Mindenesetre igyekszem középen maradni a csapatban, hogy ne legyek golyófogó vagy tőrfogó, ha hátból jönne a támadás.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Ápr. 07, 2015 7:37 am

A fenyegetések egyáltalán nem hangzanak jól, főleg azok után, hogy Shu tudja, hogy a SAO világában a különleges állatkák különleges bánásmódot igényelnek. Már az egyik első küldetésén megtanulta, hogy a mérgeskígyó az nem csak viccből mérges, hanem a mérgének igenis van stunn hatása, szóval vigyázni kell vele. Ez a denevérke az elmondása alapján pedig nem a gyümölcsevő fajta, és mindenki tudja, hogy az ilyen ragadozók nyála draculint tartalmaz. Nem vicc, tényleg ez a tudományos neve, és igen, Drakula grófról kapta a nevét. Mint sejthetitek, a véralvadásgátlóról beszélek, ami segíti a kis barátainkat abban, hogy nyugodtan lakmározzanak a vérünkből úgy, hogy mi észre sem vesszük, és el sem áll a vérzés. A természet számos csodára képes. Szóval Shu összevetve a kígyós incidenssel, és összevetve a céhvezére, Anatole legendás fegyverének, Falánknak a vérzést okozó képességével arra a következtetésre jutott, hogy jobb ha nem akasztják össze a bajszukat a ház urával, szóval nagyon erőteljesen bólogatott, amikor a professzor is ezzel a javaslattal állt elő. Azt bezzeg nem tudta, hogy Anat fegyverének hatása mennyire ismert, szóval az elméletét inkább nem kotyogta ki a többieknek. A helyzet egészen addig picit feszült volt, amíg a denevér a képébe nem mászott, akkor azonban el kellett mosolyodnia. Ez a rész erősen a Jancsi és Juliskára emlékeztette, ami viszont egy gyönyörű küldetésre emlékeztette, egy bizonyos könyvtárban, és ezekre a szép emlékekre nem tudott nem vidám lenni.
-Természetesen hozunk neked enni, és köszönjük szépen, hogy ilyen kedves vagy hozzánk. Ugye Arata?
Bökte oldalba a fiút, majd a kezét is megfogta, hogy ne kérdezzen túl sokat.
-Az Úr itt lakik, és éhes. Csak a kamrába kell elmennünk, hogy hozzunk egy kis élelmet. Ugye professzor?
Persze a professzort nem bökte oldalba, ez csak ilyen összekacsintásféle volt, hiszen ő eddig is támogatta, és nagyon egyetértettek a dolgokban.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Nox on Kedd Ápr. 14, 2015 1:24 pm

Figyelem! A poszt a félreértés LvL.: Ecchi elv alapján íródott.

- ECCHI! - Kiáltottam fel a dagadt pixeldenevér megszólalására és ugrottam az én egyetlen Arata-kunom mögé. Bár a jelzőt a mob felé kiáltottam, nem rá aggattam, hanem a programozójára, akárki is volt, én biztos voltam benne, hogy csak egy perverz öregember lehetett. Ki másnak is jutott volna eszébe, hogy olyan programot írjon, ami védtelen nőket - pl. engem - és védtelen kislányokat - pl. Shu-chant - molesztálja verbálisan?! És még sértegetett is, még hogy az én szép keblem csenevész? Nem értettem, hogy hogyan gondolhatta, bár lehet, hogy a professzor szőrméje miatt nem láthatta, de én tudtam, hogy nem vagyok csenevész!
- Ugye, Arata-kun, szerinted nem vagyok csenevész? - Súgtam bizalmasan szerelmem felé miközben a hátához nyomtam nőiességem derék fölötti ékes bizonyítékát miután megszabadultam a professzor szőrös itemjétől, de nem végleg, csupán vissza tettem az inventory-mba. Közben azért vigyáztam arra is, hogy nehogy véletlen megégessen kedvesemet a kicsi lány által rám bízott fáklyával, ami mint kiderült a lányka válaszából nem tört volna el, hogyha valamikor olyankor, mikor a kezemben volt, akkor harcra került volna a sor és kénytelen, kelletlen lettem volna az inventory-m helyett a földre helyeznem - igen, eldobnom. De csak azért tettem volna ilyet, hogy minél hamarabb a harcba bele folyhassak, hogy Egyetlenemet és Maxwelld professzort védjem, ahogy azt az ígéreteim megkövetelték, bár utóbbival inkább amolyan szóbeli szerződést kötöttem, míg előbbivel, az én szívem választottjának csupán megígértem, - bár erről ő még nem tudott, - hogy érte bármit megteszek. Bár az ilyen ocsmány pixelszörnyek által követelt perverz dolgokat, amiket a legalább annyira perverz programozóik diktáltak beléjük, inkább kihagytam volna, de, hogyha ilyenre kért volna a nagy Őm, és nem lett volna más menekvés, akkor még ezt is elvállaltam volna, de csak a kedvesem érdeke miatt.
- Hogyha nincs más út, minthogy hozzunk ételt, akkor hozzunk. - Értettem egyet az előttem szólókkal, de azért hozzátettem halkan, és leginkább Tatsuya-kunomnak címezve, hogy - azért remélem, hogy nem a piszkos vágyaihoz akarja az ételt, mert olyat én nem engedek neki! - Szóval remélve, hogy az a vén és perverz programozó csupán tényleg gasztronómiai éhséget adott ennek a levegőben guruló egérnek én is Arata-kunnal, a Professzorral és Shukaku-channal kívántam tartani a bal oldali nyílásba, ahol a mob állítása szerint kajája volt.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Ápr. 14, 2015 10:55 pm

- Ebbe meg mi a fészkes fene ütött? - méregeti sanda tekintettel Noxot a denevér, majd válaszol - Én nem zabbantok véreset! Vegetáriánus vagyok, csak zöldet eszek. ˇ^ˇ Szöcskét! - Valószínűleg sosem tudnátok neki megmagyarázni, hogy más állatok megevése nem egyenlő a vegetarianizmussal - Én aztán nem tudni ám sokat arról a barlangról, csak hogy onnan gyünnek a szöcskék. Fííínom, vaskos szöcskék, a pocakocskámnak az való! - nyalja meg száját nyelvével, miközben kivillannak hegyes fogai.

A professzor elégedett ábrázattal nyugtázza, hogy a helyzet félig már meg is oldódott, s neki még csak közbe sem kellett avatkoznia. Ideje hát a bal oldali útszakaszt felfedezni. Nem kell sokáig barangolnotok, ráadásul Leo rendületlenül menetel elöl fáklyájával, hogy bevilágítsa nektek az utat. Úgy tűnik sietősre fogta és egyre gyakrabban figyelgeti a rendszeróráját is. Természetesen nem távolodik el tőletek, igyekszik bevédve lenni valamelyikőtök által. Aggodalomra azonban semmi ok, eddig legalább is úgy tűnik, hogy nem valami halálverembe küldött benneteket az éhes denevér. Mobok sehol, csupán egy ajtó pár száz méter megtétele után. Ajtó, egy barlang mélyén? Ráadásul milyen! Minél közelebb értek hozzá, annál inkább összébb megy, végül olyan méret elérésénél állapodik meg, amin már csak egy egér férhetne keresztül. Ki tudjátok nyitni, de mégis hogyan fogtok átmenni rajta? Ám valami extrát még észrevehettek, ahogy a professzor körbevilágítja az ajtó környékét. Egy "Egyél meg!" feliratú, konzervdobozhoz hasonlatos tárgy van a sarokban, melynek tartalma, kiváltképp annak szaga a spenóthoz hasonlít. Milyen megoldásra juttok? A Professzor egyelőre csak méregeti az ajtót egyik szemével hunyorogva.

Spoiler:
Ha netalán valamelyikőtök megeszi, akkor az edény újra megtelik a zöld masszával, mint valami feneketlen bögre. A zöldfőzelék elfogyasztása változást nem eredményez.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 21, 2015 5:47 am

~Nem kell aggódni, semmi nem ütött bele, nincs baja, ő mindig ilyen…~
Jöttek volna Shu szájára a szavak, ám inkább megtartotta őket gondolatok formájában, mert nem igazán volt abban biztos, hogy Nox értékelné a megszólalását. Abban azért valamennyire biztos volt, hogy bár nem ismeri régóta a lányt, ő tényleg mindig ilyen lehet, szóval csak megnyugtatóan mosolygott a denevérre, majd Nox kezét megfogva –eredetileg a vállára tette volna a kezét, de ez sokszor ütközött már akadályokba- megpróbálta kicsit csitítani, egy gyengéd kézszorítással jelezni, hogy elég lesz.
-Persze, hogy nem eszel véreset, ne butáskodj!
Jelentette ki magabiztosan, és valahogy azért ezt sejtette is… vagy remélte legalább is. Na persze nem pontosan tudta, de azt tudta, hogy a denevérek nagy része rovarevő. Körülbelül hetven százalékuk, és úgy látszik ez az alak is ebbe a nagyobb csoportba illett.
-Ne aggódj, nem leszel már sokáig éhes, nemsokára hozunk neked szöcskéket.
És ezzel el is indultak, újra bekapcsolva a fáklyákat, hogy ne a sötétben kelljen vakoskodniuk. Még egy pislantást sem vetettek a jobb oldali út felé, hiszen nem arra kellett menni. Shu néha-néha a professzorra sandított, ám amiért ő nyugodt volt, ezért Shu is nyugodt volt, de még Timidus is.
-Valahova időre kéne mennünk, professzor? Vagy a virágok becsukódnak délután, és akkor már nem jók? Egyszer gondoltam, hogy ültetek egy virágórát, de akkor még nem volt elég magas a kertészkedés jártasságom…
Ha nem érkezik válasz, akkor Shu többször nem próbálja megtörni a kínos csendet, csak egy halk kuncogást hallat a kis ajtóhoz érve, majd a kezébe veszi a konzervet, és beleszagol.
-Mit gondoltok? Szöcskepüré? Szerintem ezt kell megenni ahhoz, hogy továbbjussunk.
-Várj még.

Állítja meg a sárkány, majd ha senki más nem avatkozik közbe, akkor megnyalja Shu kezét, Rövid Ellenmérget juttatva a szervezetébe, a biztonság kedvéért.
-Most már megkóstolhatod.
És a lány így is tesz, még a száját is lenyalja, majd füttyent egyet, amikor meglátja, hogy az edény újra megtelik.
-Nincs rossz íze, ráadásul kifogyhatatlan. És nincs mérgezés ikon sem…
-Viszont semmi más sem történt.
-Nem baj, ezt elteszem, ha más nem kér belőle. Azt mondta a denevér, hogy innen jönnek a szöcskék, szóval tuti nem konzerv alakban kellenek neki. Bizti valami Quest item, úgyhogy kelleni fog. Ha meg nem… kíváncsi vagyok mennyire dobja fel az ételeket. Ilyenje tuti nincs másnak a konyhában.

Ezután letérdel a lyukhoz, bekukucskál, majd a menüjében kezd el kutogatni.
-Van nálam két Gyenge kinézet és egy Kinézet kristály. Valaki egérkévé változhatna és bemehetne.
-Csizmás kandúr.
-Oké-oké, de tudsz jobbat?
-Jelenleg nem.

Néztek mindketten a többiekre, hátha ők tudnak.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Nox on Kedd Május 26, 2015 1:39 pm

Barátságosan mosolyogtam a kicsi lánykára, mikor kezemet meg fogta, jelezve, hogy nem kell félnie, lehet, hogy most Tetsuya-kunom háta mögött kerestem fedezéket, de számíthat rám, hiszen én vagyok a felnőtt! Hogyha kell Arata-kunom érdekében minden perverz kínt kiállok, hogy megmenekítsem, de Shu-chan és a professzor kedvéért csupán ennek a perverzül programozott bitszökevénynek vérét ontanám. Amire szerencsére nem került sor.
- Gyanús, nem kellene megennie egy embernek sem. - Feleltem a lányka kérdésére a Szerelmem karjába kapaszkodva, de hiába szóltam mit sem ért. Kicsit elhúzott szájjal néztem, ahogy a pixelszörny megnyalja az ártatlanság ujját, aki a gyíknyállal kevert trutyit megkóstolta ezek után.
- Az lehetséges, hogy csak bizonyos adag után fejt ki hatást, vagy időzítve van a hatása? Legyen az méreg, vagy bármi más? - Bár megkedveltem a pici lányt, és már tervezgettem, hogy hogyan vegyem rá Tatsuya-kunom, hogy örökbe fogadjuk, de ez a kérdésem mégsem az ő védelmét szolgálta, hanem inkább volt játéktechnikai, és óvatossági, a jövőre való készülés, amit a jelen helyzet hozott fel, mert hogyha pár perc múlva pixeleire esett volna a gyermek, nem érintett volna szomorúan, ahogy a méregtől való szenvedése érintett volna meg igazán, bár, mint emberi lény, aki nem állt az utamba, mégis fölösleges lett volna a halála, és ezért hogyha haldokolna, mondanék néhány kedves szót, amit ilyenkor kell, mert ugye kell?
- Timidius néven nevezendő megfelelő alany lenne az átváltoztatásra, nem Shu-chan? - Érzékenynek tűnt a lányka, ezért a kérdésemet egy mély sóhaj előzte meg, amivel a pixelgyík, a gyík, mob, pet és hasonló megnevezéseket nyeltem le, mert nem hiányzott, hogy gyereksírást halljak.
Viszont, hogyha Arata-kunom akart volna jelentkezni, azt egy nyakába ugrással és szájbefogással akadályoztam volna. Hiszen odabent veszélybe kerülhet az egyetlenem, és én azt nagyon-nagyon-nagyon nem akartam, ezért is a feláldozható pikkelyest akartam inkább küldeni.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jún. 07, 2015 3:43 pm

- Igen, igyekeznünk kellene, nem vesztegethetjük itt sokáig az időt. Estig elvirágzik a növény! - válaszol Shunaka professzor.

Amikor Shu beles a kis lyukon keresztül, észrevehet néhány szöcskét, amely elszórtan grasszál egy helyiségben. A spenót elfogyasztása nem jár mérgezéssel, ám hatása kisvártatva mégis lesz. Shu végtagjai elkezdenek megnőni, de mire a törzse is elkezdene nyúlni, kifejti hatását az ellenméreg, amit Timidus juttatott a szervezetébe. Shu visszanyeri az eredeti alakját.

Arata 500 szóval pótolhat, addig NJK-ként hurcoljuk magunkkal.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 08, 2015 7:37 am

Shu ismételten felnevet, amikor megérkezik a várt hatása a katyvasznak. Mi mást okozna egy spenótzöld konzerv, mint izomnövekedést, meg megnagyobbodást? Azért a Popeye, ha nem is futott már egyik csatornán sem, a köztudatban megmaradt ugyanúgy, mint a régi filmekből kivagdosott meme arzenál, vagy Macaulay Culkin. Ezek a dolgok talán az egyetlen örök érvényű momentumok a világban. Miután lezajlott az oda meg visszaváltozás, hála Timidusnak és az előrelátásának, Shu széttárta a karjait, és Noxra nézett.
-Látod, nem kell itt félni semmitől. Biztonságban vagyunk. Ha meg nem, akkor pedig úgyis fog történni valami, amitől biztonságban leszünk. És… mi ez a néven megnevezendő? O.o
Pislogott értetlenül Shu, majd újra elnevette magát, feltételezvén, hogy Nox ismételten csak viccelni próbált, csak sajna az ő viccei olyan magas röptűek, hogy halandó ember nem értheti őket.
-Az is lehet, hogy senkit nem kell beküldeni, de az teljesen biztos, hogy nem Timi lesz az, akit átváltoztatunk. Eleve ő nem is használhat kristályokat, szóval ha én itt tudnám is rá használni, amit eleve nem hiszek, mert a leírásban az van, hogy úgy nézhetsz ki mint valaki más, nem pedig az, hogy valaki mást tehetsz valaki más mássá… de visszafele akkor sem tudná használni, szóval ez egy nagyon rossz ötlet. Viszont mivel sietnünk kell, és te meg ilyen könnyen beküldenéd szegény Timit, legyél inkább te az, aki bemegy.
Nyomta a lány kezébe a Két Gyenge Kinézet kristályt, majd újra leguggolt a lyukhoz.
-De előtte van még egy ötletem. Nem tudom mennyi hely van ott bent, de talán egy nagy szöcske nem fér el.
És ezen a gondolatszálon elindulva, tett a zöld masszából egy keveset a bejárathoz. Hulk gatyája ugyan mindig kibírja a méretváltozásokat, de nem biztos, hogy ez a fal is kibírna egy nagy szöcskét… próba szerencse.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jún. 14, 2015 2:37 pm

Shu megoldása sikeresnek bizonyul, ugyanis pár percnyi csalogatás után egy normál méretű, normál küllemű, egyszerű szöcske mob bújik ki az ajtón át, s ráveti magát a csali spenótra. Arra lehettek figyelmesek, hogy amint beleeszik a zöld trutyiba, úgy kezd el egyre inkább növekedni az állatka is. Már eléri egy kifejlett kuvasz kutya méretét, mikor a Professzor az ijedtség adta adrenalintól felbátorodva bír annyi lélekjelenléttel, hogy elkapja előle a konzervet. A kicombosodott szöcske megnövekedett rágóit ingerülten csattogtatja felétek. Megtámadjátok, vagy valamilyen más módszerrel próbálkoztok eledelként felszolgálni őt a pocakos denevérnek? Nem, az ajtót nem törte össze, kijött, mielőtt beleszorult volna a növekedés miatt.

Ez még Nox és Arata köre, Shu ne írjon most!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Jún. 23, 2015 9:47 am

A küldetés befulladása (játékosi és mesélői irl elfoglaltságok miatt) a topicot zárom. A történet vége annyi, hogy miután a denevér megkapja a fincsi szöcskéjét, odaadja a szükséges kulcsot a titkos átjáróhoz. Az átjáró egy hosszú barlangrendszeren vezet keresztül, itt lett volna egy kis fight valami gyenguc mobokkal. A kvázi kazamata kitisztítása és nyersigyűjtés, nameg némi további sétát követően elértetek volna egy hófödte sziklaszirtre, ahol virágzik a keresett növényt. Innen pedig egyszerűen csak teleport haza.

Jutalmak:
Shu - jutalom nélkül vállalta
Arata - 90 exp 100 arany
Nox - 114 exp 124 arany
(Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több expet kapsz.)


Arata:
Kristályírás: Fagytér Kristály Recept
Növénylátás: 57->72; 1 Kristálylevél 3 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 2 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel (vol. 4)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.