[Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Malcolm on Szer. Márc. 11, 2015 3:41 pm

A mutáns malac ismét kikerüli a támadásait, ami nem negyngén felcseszerinti Malcolm agyát. Annyi szerencséje van, hogy a luftok miatt arrébbukdácsolva kikerül a mob látóköréből és célpontjául inkább Asukát választja. Lendületből fordul a piggy után és utána hajítja haszontalanabbik kését.... ami persze nem talál be. Ugyan miért is találhatná el!? Ingerülten dobbant egyet a lábával, majd még egyet, majd még egyet, majd... nah szóval jó párat, mint a bikák, aztán valóban úgy indul neki, mint aki elé vörös posztót lengettek be és amíg a malacka Asuka csépelésével van elfoglalva, addig kihasználva a tarkón lévő szemek hiányát és ráveti magát a cocára. Meglovagolva a jószágot újonnan szerzett késével eszeveszett tempóban szúrkálni kezdi a mobot, ami minden bizonnyal most már végre szétpixeleződik. Ha ez így történt, akkor Malcolm megrészekülten kap a pixelek után, hogy minél többet elcsíphessen. Innentől kezdve MTM-ről át is keresztelhetjük MMM-re, vagyis Mutáns Malac Murderer-re Cool
Felfogja azt is közben, hogy a játékmesterektől származó hangok is beszéltek hozzájuk. Hogy a "change" mire utal, egyelőre lövése sincs. Meg ami azt illeti, a többit sem érti, de annyi megragad neki, hogy észak. Persze megtehetné, hogy nem hisz a játékmesternek, hiszen akár csőbe is húzhatja, de mivel egyébként is arra akarta folytatni az útját, ezért enged a kísértésnek és megfogadja a hang irányjelző tanácsát. Volt valami 2rúgd az ajtót"-ról is szó, és amennyire be tudja tájolni a dolgokat, északra bizony azok a festmények vannak a falon, de hát próba cseresznye, ő bizony nekiesik rúgdosni azt a falat. Ki tudja mikre akadhat. Ha semmire, akkor viszont beveszi azt a kis kanyart és úgy indul el az észak-kelet irányú úton (a házikókkal jelzett terület felé). Hogy erről tájékoztatja-e Asukát? Hát hülye volna! Az a nő úgy gondoskodik róla, mint valami őrangyal. Mégm indig kiismerhetetlen számára, hogy a nőcit mi motiválja ebben, de úgy döntött ha más nem, hát ennek a játéknak az idejére elfogadja a felajánlkozását és pajzsként fogja használni, így hát int Asukának, hogy kövesse.
- Gyere! Hagyd a fenébe a vagdalkozást! - persze azt még megvárta, hogy a gorillával végezzen, aztán futásnak eredt - A szöszi már így is meglógott! - Bizony, Cellindirnek már nyoma veszett, minden bizonnyal már a kincs nyomát kutatja a helyett, hogy mobokkal hadakozna. Sietniük kell, hogy beérjék!


A hozzászólást Malcolm összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 11, 2015 4:07 pm-kor.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 11, 2015 3:41 pm

The member 'Malcolm' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Asuka on Csüt. Márc. 12, 2015 9:51 am

Az a hülye vadkan! >.> Nem hiszem el, hogy nem lehet eltalálni. Miből van ez az izé, íjászból? >.> T.T Roppantul frusztráló tud lenni, ha az ellenfélnek csak hajszálnyi piros csíkocskán függ az életcsíkja, de te valamiért képtelen vagy lecsapni. Nem mintha Malcolm jobban boldogulna. Pedig csak egy picit kéne többet beleadni... Csak egy nagyon kicsit.
Malcolmról nem nagyon vesznek tudomást, mintha a homlokomra írták volna, hogy Célpont, Játékos, vagy bármi ilyesmi. Az életben maradt gorilla úgy tűnik, nagyon szomorú lehet, amiért elvesztette a társát, hiszen izmos karjait hatalmas ölelésre nyújtja fel, ami szó szerint bordaropogtató, azonban könnyedén kikúszok a kér karja alól. A Ka$h Pig viszont már neccesebb, s amint sikerül megmagyaráznom Gorilla-sannak, hogy sajnos nem érzek vele együtt, ő majdhogynem teljesen nullára viszi a páncélomat. Hűazanyád! o.o Jobb lesz ezekkel a dögökkel mostantól vigyázni.
A Mutáns Malac Murderer (xD) viszont mégis megszületni látszik. Malcolm nekiesik a Röfinek, hiszen burgerre éhezik, meg láthatóan pixelekre is. Egyik késével sikerül betalálnia, aztán pedig, nem is tudom, hogy mit csinál. Olyan kapálózásokat csinál, mint egy kisgyerek, aki azt hiszi magáról, hogy pillangó, és tud repülni. o.o Pislogok erre egy párat, hiszen egyáltalán nem értem ezt a viselkedésformát. De most nem foglalkozom ezzel komolyabban. Inkább megforgatom a kezemben a csatabárdot, s megvigasztalom a gorillát. A társa után küldöm a halálba. Összesen kétszer csapok csak belé, holott érzem, hogy lenne még időm még akár több támadásra is.
- Északnak... Milyen nagy lehet ez a hely, Pillangó-san? - nem foglalkozok azzal, hogy sikerült-e megmurdáltatni a gorillát, megindulok Észak-kelet felé, amerre a kis házikók vannak. Futólépésben rohanok arra, út közben pedig felpillantok a sziklákra, hogy bemérjem, nagyjából milyen magasak lehetnek. Az akrobatikám miatt lehet, nem ártana megkockáztatni a felmászást, hátha azzal többre megyünk. Egyelőre azonban nem kockáztatok meg semmi ilyesmit. Csak egyszerűen rohanok előrefelé, amennyire csak tudok. Ha sikerül olyan sokáig eljutni, hogy meg is pillantsuk a házakat, akkor pedig berúgom az ajtót. (xD)

HP: 110
Páncél: 3
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 12, 2015 9:51 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Cellindir on Szomb. Márc. 14, 2015 1:09 pm

Ahogy megpillantom a létrát, nem gondolkozok sokat azon, hogy mégis merre kellene menni. Ebben a labirintus-szerűségben csak úgy tudok eltalálni a kincshez, ha látok valamit. Természetesen azért gondoskodok róla, hogy ha én választom a jó irányt, akkor csak én menjek arra: feláldozok néhány másodpercet rá, hogy az átjáró előtt egy nagy nyilat karcoljak, ami a létra felé mutat. Valamiért úgy gondolom, hogy Asuka nem hinné azt, hogy őszinte lennék vele a választott irányt illetően. Nem hinném, hogy jobban bízik bennem, mint én benne.
Amennyire csak tudok, olyan gyorsan mászok fel a létrán. Nincs akrobatika jártasságom, és nem vagyok túl gyors, de köszönhetően az öltözékemnek, az erőt illetően nem állok rosszul. Amint feljutok, azonnal előhúzom a kardomat, és felkészülök rá, hogy megvédjem magam attól, ami esetleg ott vár fent. Remélhetőleg nincs itt ellenfél, semmi kedvem arra vesztegetnem az időmet, hogy ostoba aincradi állatokat mészároljak.
Mivel nincs akrobatikám, a drótkötelet csak akkor kockáztatom mag, ha úgy ítélem meg, hogy megéri. Az övemet vagy a köpenyemet használva talán le tudok siklani rajta a túloldalra, amennyiben úgy látom, hogy van ott valami. Ha fogadnom kellene, szinte biztosra venném, hogy a kincs a túloldalon vár, tehát jobb minél távolabb kerülni a bejárattól.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Rinarin Ai Kita on Vas. Ápr. 05, 2015 9:18 pm
Meghalt a büdös disznaja. Ahogy ezt felfogjátok lassan, ráeszméltek, hogy két dolog villanyozhatná már csak fel a napotok. Az alkohol és ha vizes villával konnektorba nyúlnátok. Mivel a küldetés sikerrel járt, már robognátok is tovább, hisz az idő véges, ti pedig baromira nem találtatok még kincses szobát. A rózsaszín pillangó még csap egyet a szárnyaival, hogy bevarázsporozza a szomorú majmóca agyát, és olyan jól sikerül, hogy egyből fel is nyitod a bábot, melyből majd kimászhat a hozzád hasonló gyönyörű lepke. Gorilla elhullik a földön, szétnyitott koponyával, ti pedig indultok észak felé, ahogy a mély hang javasolta. Talán csak Malcolm az aki kissé komolyan veszi a dolgokat, és egyből a Mikulás otthona felé fordulva rugdosni kezdi a falat. Hogy abban reménykedik-e, hogy leomlik a szikla, vagy, hogy megnyílik Ali a babba kincses terme nem nagyon tudni, de végül ő is elindul a tankja után.
Célotok a safe house, mert GTA-ból megtanulhattátok, hogy ott el tudjátok menteni a játékot, de legalábbis a szimatotok azt súgja, hogy az épületek rejthetnek valamiféle kincset. Egyre szűkül körülöttetek a járat, de közel sincs akkora baj, mint ha Cell titkos folyosóján akartatok volna átmászni. Amit azonban meghallotok attól fagypont alá csökken bennetek a salakanyag. A falakon végigpattogó, már-már démoni üvöltés mintha egyenesen Godzilla torkát hagyta volna el, s mind erejében, mind szagában emlékeztet a nagyra nőtt őshüllőre. Mindez pedig, ha nem lenne elég, megáld titeket az Aincradi istenek Pantheonja egy egész hadosztály gyaknivalóval, akik mocskosmód az utatokban vannak. Jelen helyzetetekben nem igazán tudtok elférni közöttük, max, ha ölni kezdetek, ami az előbb sem vezetett sok jóra.
Ekkorra azonban beértek két takaros kis viskó mellé, s az egyik háta mögött meredek lépcsősort pillantotok meg. A tekintetek végigkövetik a kőfokokat, melyen fénykorában talán még Gollam is végigmászhatott, s a sziklafal tetején – ebből a szögből már megpillanthatjátok a jobb lista ellenfelét, a Ballistát. Széles vigyor húzódhat a képetekre, mert mit ad isten, a lépcsőhöz egy kis kertkapun keresztülvágva, a házak között végigcikázva juthattok el. Kérdés, hogy kell-e ez nektek? És ha igen, mire használjátok. Békaperspektívából úgy tűnik, hogy a tömegpusztító fegyver épp egy sziklafalra néz, amit –  ha a mázli gyermekei vagytok, még át is visz a lövedék. Ellenben a saroknál meglátjátok Sierro seregét, akik legalább húszan tolonganak egy szűk járatban, hömpölyögve szerény személyetek irányába. Ha elfordítjátok a fegyvert, talán kilőhetitek őket. Choose Wisely.
Cell pont az üvöltés pillanatában ér fel a létra tetejére, s majdnem vissza is esik ahogy megremeg alatta a sziklafal. Ebből a szögből – és a hang forrása felé nézve – pont megpillantod társaidat, amint megtorpannak két házikó mellett. Hogy onnan lentről látják-e a Ballistát amit te igen, az egy remek kérdés, de akárhogyan is, messze vannak tőled, meg nem is foglalkozol velük. A feletted lógó drótkötélen függ a tekinteted, és az az ötleted, hogy neked is függővé kéne válni. Túloldalt egy másik tornyot is látsz, valamint a messzi távolban – neked enyhén jobb irányban egy második Ballistát pillantasz meg. Ezen felül nem tudja elkerülni a figyelmed, hogy valószínűleg az előbbi néhány ellenfél csupán bemelegítő volt, mert a sziklák túloldalán százasával hemzsegnek a mocskok. Fel kell mérned a terepet, hogy le akarsz-e közéjük ereszkedni, s a drótkötél vajon megtart-e. Amint pedig így a plafon felé tekintesz, megakad a szemed világa egy aprócska fényforráson a barlang tetején. Jobban rázoomolva ráeszmélsz, hogy az bizony egy ketrec, amiben mindjárt két alakot is el tudsz különíteni. Az egyik minden bizonnyal Mad Dragon – legalábbis a két fejről ítélve – mellette pedig ha minden igaz Sierro táncolhat teljes erőből. Hogy mi zajlik itt az rejtély még előtted is, de lassan ideje lesz döntened. Ha leereszkedsz a kötélen, jobbra fordulva megközelítheted a tömegpusztító fegyvert, ám az utad ellenfelek során és egy folyón fog keresztülvezetni. A másik torony elérése előtt leugrani egyelőre öngyilkosságnak tűnik, mert rohadtul magasan vagy, de talán még túl is élheted. Itt ugyanis kevesebb mobot látsz. Kérdés az, hogy megéri-e?

Olvass el!:
4 körötök maradt.
Sierro időgépeiből eddig 0-t találtatok meg.
Legyőzött ellenfelek száma: 3
Megtalált Ballisták: 2/2 (De csak Cellindir ismeri mindkettő helyét.)

Aranynyilvántartás:
Asuka: 2
Cellindir: 0
Malcolm: 3

//A mapon most nincs jelölve semmi - a Photoshop ugyanis behisztizett nekem, de remélem mindenkinek érthető, hogy hol van. Ha sikerül munkára fognom a PS-t akkor mindent updatelek. Addig hang in there!//

_________________
avatar
Rinarin Ai Kita
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2014. Aug. 26.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
200/500  (200/500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 05, 2015 10:03 pm

Malcolm elismerően hümmög, látva a Vörös-tenger módjára kettéváló koponyájú gorillát, persze esze ágában sincs hangot adni az Asukát illető dicséretnek. Hogyisne! Persze, tiszteld az ellenfelet, de ha a jutalomról, sőt, ebben az esetben Kayaba kegyének elnyeréséről van szó, akkor ki nem tojja le a tiszteletet és a hozzá hasonló gyenge magatartást. A nő kiváló tank és dps lesz most a malkavitának, ráadásul önként ajánlkozott föl a felhasználható szerepre. Malcolm nem tudott logikus választ találni arra, hogy ez az ismeretlen szuka miért akarja őt pátyolgatni, de jelen helyzetben nem is nagyon akaródzott neki ezen lamentálni. A lényeg, hogy bevégezze a feladatát, ezt pedig látva a gorillát, igencsak jól csinálja.
Bár sejthető volt, hogy a fal rugdosása haszontalannak bizonyul, mégis muszáj volt megpróbálni. Malcolm rengeteg videójátékot végigjátszott már, tudta, hogy bárhol lehetnek rejtett ajtók, titkos zugok, érdekes cselek, furmányos csapdák, így bármire fel volt készülve. Ebből a szempontból nézve pedig az sem tűnt egy botor ötletnek, hogy valami van a fal mögött. Arra azonban nincs idő, hogy minden egyes falrészt végigtapogasson vagy kocogtasson, hiszen ki tudja mennyi idejük maradt, erre még csak egyetlen szörnnyel bánt el, azzal is nevetségesen sok időt elpazarolva.
Cséphadaró kisasszonyt szerencsére nem kell nagyon noszogatni, így még mielőtt Sierro mobserege rájuk rabolna, a furcsa páros beveszi magát a kettős házikóba, ami láss csodát, hát nem a két ballista egyikét rejti. Látására hagyatkozva Malcolm megpróbálja kikémlelni a másik, viszonylag közeli épületet - ha tudja/látja egyáltalán - majd Asukával tanakodni kezdenek azon, hogy mitévők legyenek. A balliszta ugyanis furcsamód nem az ellenségre, hanem a kőfalat célozva van beállítva. Malcolmnak szerencsére nem kell sokat vitáznia, tulajdonképpen semmit sem, hiszen egy rugóra jár az agyuk a tűsarkú topánkással: túl rizikós egyetlen lövedéküket elpazarolni egy ilyen lutrira, ráadásul igencsak trollkodás szagú a dolog. Ez a játék arról szól, hogy pénzt kapsz a leölt mobok után. Itt van előttük vagy két tucatnyi mob, meg egy tömegpusztító fegyver. Hülyék lennének elpazarolni egy ilyen lehetőséget a falbontásra, így hát Malcolm megragadja a ballisztát, majd ráirányítja a mobseregre, céloz, majd hezitálás nélkül lő. A dicsőséget senki nem orozhatja el tőle, legfeljebb a jutalmat megosztja majd Asuval is, ha úgy jön ki a lépés.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13, 2015 11:53 am

Szó szerint venném ugyan, hogy az ajtót be kell rúgni, azonban sajna-bajna erre nem igazán van időnk és lehetőségünk. Megérkezünk egy kis házikóhoz, azonban annyi szörnyecske van itt, hogy hűűűű. Surprised *.* Bár elég fura mobok, ami azt illeti. Pedig sokszor átlapoztam már a Guide Bookot, ahogyan azt minden tisztességes játékos teszi, de sehol sem láttam efféléket. Vaddisznót még csak-csak, de az a malacka egyáltalán még csak nem is hasonlított rá. Sad Ráadásul fura az indikátoruk is.
Egyébként kinek jutott az eszébe egy cuki házikót rakni egy kazamata mélyére? *.* Még aranyos kerítése is van, meg olyan gombaszerű is... Fura ez a küldetés, és még furább a kommentár, igaz, egy ideje már nem kapunk narratívát. Pedig nem lenne rossz, ha tudnánk, merre is érdemes keresni a dolgokat tovább.
A lépcsősor tetején azonban megpillantjuk azt, ami igazán kellhet nekünk. Az egyik ballisztát. Igen, mintha mondott volna a fura gyíklány ilyesmit. És tényleg egy igazi balliszta! Surprised Bossokra kéne vinni ilyet. Meg kell tudnom, hogy csinálta. Máris kevesebb lenne a dolguk a frontosoknak, akkor pedig mászhatunk végre ki ebből a játékból.
Gyors tanakodásba kezdünk. Nekem is feltűnik ugyan, hogy a balliszta az egyik fallal szembe van állítva, azonban nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget. Valami más azonban inkább érdekel.
- Ez nem az a dühös varacskos volt? Nem akarok vele találkozni. @_@ - úgy volt, hogy fel kell dühíteni... ráadásul a kazamata szélében lehet valamerre. Erre most hallom az üvöltést, aminek nem igazán örülök... Kissé kellemetlen a helyzet, hiszen nem tudom, merre kéne elindulni. Hiszen pont nem lehet azt a trükköt használni, amivel minden labirintus seperc alatt kiismerhető. Abban viszont biztos vagyok, hogy jobbra nem megyünk, mert az nagyon a barlang széle felé vezet.
Lesz, ami lesz! Szólok Malcolmnak, hogy a dögökre célozzon. Egyrészt hallani akarom a halálsikolyukat, másrészt pedig, lehet így néhány nyugodt másodpercünk, hogy átgondolhassuk, hova tovább. Ez a kazamata nem is olyan nagy talán, mint tűnik, hiszen ha épp nem tartanak fel, akkor szép, gyorsan haladhatunk. Na de merre tovább?
Felteszem a kérdést magamnak, de nem időzök egy helyben túl sokat. Először gyorsan szétnézek a kertben, hogy van-e ott valami hasznos. Ha nincs, akkor pedig nem törődök azzal, hogy maradtak-e még mobok, megindulok előre, a másik kicsi házikó felé. Intek Malcolmnak, hogy siessen, hiszen az az üvöltés nekem cseppet sem tetszett. Minél gyorsabban eltakarodunk innen, annál jobb.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Cellindir on Csüt. Ápr. 16, 2015 12:58 am

Karmokként vágom az ujjaim a korlátba, hogy megakadályozzam a zuhanásomat. Talán csak az üvöltés keltette rengés okozta pillanatnyi ügyetlenségem, talán egy olyan ösztön zavart meg, amit eddig magamból kiirtottnak hittem. Bárhogy is, itt fent tökéletes biztonságban vagyok- legalábbis egyelőre.
Vetek egy gyors pillantást a két társamra, akiknek, velem ellentétben, van félnivalójuk, ott lent semmi nem védi meg őket. Nem lenne jó, ha meghalnának, márpedig a zaj abból az irányból jött, de nem tehetek semmit sem értük. Ostobaság lenne lemászni, hiszen több érdekesnek tűnő dolgot is látok, ami közelebb vihet ennek a küldetésnek a végéhez.
Nem tűnik könnyű feladatnak a balliszta elérése, de nem kételkedek benne, hogy sikerülne, ha elindulnék érte, egyelőre azonban jobban érdekelnek a ketrecek, amiket kiszúrok a fejem felett. A küldetés ismertetője szerint a sárkány életerőt adhat vissza, a gyíkszerű nő pedig talán időt, talán van nála egy óra. Persze, talán csak dekoráció, ők lehetnek akár a küldetésadó npc-k is, de lehet, hogy valahogy le lehet őket engedni. Nem kell pár másodpercnél több, hogy úgy döntsek, nem érik meg az időmet. Teljes életerőm van, és ostobaság időt áldozni azért, hogy időt nyerjünk.
Kihúzom a kardomat az övemből, és a drótra fektetem, hogy az átsikláshoz használjam. Ezúttal biztosan nem úszom meg sértetlenül, de ha elérem a ballisztát, végezhetek több tucat szörnnyel, és akkor már mindenképpen jól jövök ki ebből a napból. Nekifutok, és elindulok a drótkötélen, a másik irányba, hogy elérjem a ballisztát.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Rinarin Ai Kita on Szomb. Május 02, 2015 9:54 amMTM hegymászókat megszégyenítő precizitással, és sebességgel lövi ki magát a tömegpusztító irányába, majd nekifeszülve gördíti oldalirányba a célkeresztjét, hogy az üres sziklafal helyett inkább a tolongó sokaságba szórhassa az égi áldást. Az ostromgép háta mögé nyargalva vágja el a kioldót, s máris repül a nehéz nyíl – ki tudja hol áll meg. Hát természetesen Malcolm igen, mert a sziklaszirt széléről figyelve, mintha a vörös tengert látná szétválni. Hangos csattanás, halálsikolyok, majd egy újabb velőt rázó üvöltés. Ismerős hangok szűrődnek irányotokba.
Asu lentről csak a pusztítást látja, hiszen, mintha leszállt volna a Serenity a szörnyseregleten, úgy pukkannak fejek, és lapulnak ki testek. Good times. Ahogy azonban a nyílhegy találkozik a sziklával, és lefékez, újra meghallod az előbbi zajokat, s innen lentről, ez mégjobban visszhangzik, mint ha felmentél volna MTM-el. Bad Times.
Jelen helyzetetekben két igen komoly észrevételt tesztek. Az egyik, hogy pörög a számláló, mely a pénzeteket jelöli. A másik pedig, hogy minden kétséget kizárólag a brutális meghalás közelít felétek, a zajokból ítélve. Nem segíti a helyzeteteket az sem, hogy Cell ugyan nem bukkant fel, azonban Sierro hangja ismét előtör a plafon felől.
– BOAR TIME! – Biztató szavak, csak nem nektek.
Cell már éppen a drótra kapaszkodik fel, mikor meghallja a Ballista hangját, majd ahogy indul, az újabb üvöltés rázza meg a világot körülötted. Bármi is megy most a társaidnak, az egyáltalán nem jó, s ahogy közelítesz a következő torony felé, elgondolkodsz rajta – vajon melyikőtök fog csúnyább halált halni? Mert te sem túlzottan pártolod az életben maradást, tekintve, hogy nagy erőkkel robogsz az alant várakozó tömegbunyóba, s tudod, a toronyból egy út van lefele. Ha pedig lejutsz, ott fogsz sírni ahol senki sem lát. Biztató esélyek ezek számodra is. Ahogy megérkezel a túloldalra, leereszkedsz a létrán, majd belebotlasz a balhéba. Megszámolni sem nagyon tudod, hányan tolonganak körülötted, de hát te választottad a Legendary Dark Knight nehézséget. Eszedbe jut az is, hogy akár le is mászhattál volna az előző toronyból, és kereshettél volna más utat. Talán az idő szűkössége, talán a baj szaga, talán Mad Dragon szavai (Keresd a bajt ugyebár.), de valami biztosan hatott rád, hogy ezt az őrületet elkövesd.
Utat kezdesz vágni magadnak a seregen keresztül, mert más esélyed nincs a kijutásra, de csúnyán megsínyled a dolgokat. A HP csíkod, nem hogy vörösbe siklik hirtelen, de már látni is alig látsz benne valami színt. A számértékekre pillantva fogod fel: 1 HP-n állsz, pedig nem egy sárkányt vágtál le a kiutad során. Valószínűleg máskülönben az első pár vágás után elvéreztél volna. Gyengén, és leharcolva, de végül is a Ballista felé veszed az irányt.

Olvass el!:
3 körötök maradt.
Sierro időgépeiből eddig 0-t találtatok meg.
Legyőzött ellenfelek száma: 23
Megtalált Ballisták: 2/2 (De csak Cellindir ismeri mindkettő helyét.)

Aranynyilvántartás:
Asuka: 2
Cellindir: 6
Malcolm: 16

Jelzés Cellindir-nek: Kamikaze akciód, hogy elérd a második Ballistát, 1 HP-t hagyott az életerő csíkodon. Good Luck. Köszönjük a részvételt. Cool *Kezet ráz vele.*

_________________
avatar
Rinarin Ai Kita
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2014. Aug. 26.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
200/500  (200/500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Malcolm on Pént. Május 22, 2015 10:40 pm

//Sorry a kései postért//

A halálsikolyok hallatán Filozófus én belül kissé összerezzen, pedig már igazán hozzászokhatott volna a gyilkolászáshoz egy kegyetlen vámpír társaságában. Arról nem is beszélve, hogy a buta NPC-ket meg aztán nem is kell félteni, hiszen csak a rendszer részei, majd újjáélednek. Malcolm viszont elégedetten csap a levegőbe a tömegoszlató fegyver hatását látva és a csilingelő pénzt hallva. Végre siker, még hozzá igen látványos. Ha ez nem kelti fel Kayaba figyelmét, akkor tényleg nagyon meg kell majd erőltetnie az agytekervényeit, mert ez most nagyon ütős performance-ra sikeredett. Ha Filó éppen nem azzal lenne elfoglalva, hogy undorodjon a látványtól, akkor valószínűleg a tőle megszokott csipkelődő hangnemben meg is jegyezné, hogy valójában nem nagy kunszt az egész, hiszen csak irányba kellett állítani a ballisztát és kioldani Razz
Nah de a lényeg, hogy csipkedniük kell magukat Asukával amíg szabad az út, mert maradtak ám még itt tagjai a söpredéknek, akik hamarosan rendezni fogják a soraikat, aztán újabb löveg meg persze már nincs, hacsak Asukát be nem tölti Rolling Eyes
- Nyomás lefelé! Siess! - kiált oda a nőnek Malcolm, majd már rohan is le az épületről, hogy úgy keljen át a szétzúzott seregen, mint Mózes a kettéválasztott Vörös-tengeren. Egyetlen pillanatra sem tekint hátra, hogy ellenőrizze Asuka követi-e, az csak fölösleges idő- és figyelempocsékolás lenne Rolling Eyes Nagy a kísértés, hogy a fenti kis házba is beszaladjon, de félő, hogy addigra a szétzilált seregecske újra összeáll, és zsákutcába szorul, ezért a biztosabbnak tűnő kvázi menekülési útvonalat választja, így elkanyarodik balra, hogy minden katyvaszt hátrahagyva az útvesztő végére érhessen minél előbb.

Spoiler:


Piros nyíl a balliszta iránya, zöld meg a tervezett útvonal.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Asuka on Pént. Jún. 12, 2015 4:10 pm

A balliszta remek volt, gyönyörűen pusztított nekünk, de sehogy sem eleget. Remélem, én is találok még ilyet, nem ártana. Bár azért jobb szeretem a saját kezemmel végezni az ilyen munkát, de a túlerő akkor is túlerő.
Ami azonban egyáltalán nem tetszik az az üvöltés, amit szerintem a kazamata minden területén hallani lehet. Nem tudom, hol lehet most Cellindir, de most legalább haszna is lenne a szőkének. Remek csali lenne belőle. Mindenesetre nagyobb az esély arra, hogy valahol a mi környékünkön lehet, meg annak is, hogy ez a kazamata egy nagy csalás. Ennek a dögnek valószínűleg nincsenek statjai, szóval megölni sem lehet, ellenben ő bármikor megölhet minket. Ez nem igazság. :/
Az egyetlen esélyünk, ha csak egyszerűen megyünk. Lehetőleg szűkebb utakon, bízva abban, hogy nem futunk bele egyetlen zsákutcába sem. Malcolm is ugyanezt a következtetést vonhatta le, mint én, hogy tarkarongy van innen elfele, legalábbis abból a felkiáltásból ítélve, amit nekem címez.
- Semmi pánik, jövök! *-* Próbálkozzunk a keskenyebb járatokban. Oda kevesebb csúnyaság fér be. – gyorsaságom remélem, a futásnál is működik, hogy hamar be tudjam érni Malcolmot, és addig fussak át a mobtengeren, amíg még a földön vannak, és fekszenek. Bár jobb lenne, ha aludnának is. Vagy esetleg lefoglalnák az angry boart. De vajon miért mérges? Csak nem kanyarintott le a barátnőjéből egy csík szalonnát? Szegényem. Sad Biztosan tök rossz lehet neki. Én is tutira mérges lennék a helyében. Még akkor is, ha most inkább csak megéheztem ettől.
Le kell ráznunk a malacot. Remélem, nincs annyi esze, hogy mindenfelé kövessen.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Júl. 30, 2015 5:31 pm

Inaktivitás miatt a küldetést lezárom. Jutalmazás a megtett körök száma szerint zajlik, fele jártasság jutalmat, céhjutalmat és bónuszokat csak azok kapnak, akik végigcsinálták.

Jutalmak:
Cellindir->Hikaru: 35 exp 50 arany
Drake Haru: 5 exp 10 arany
Asuka és Malcolm: 50 exp 60 arany (Malcolm szóló bónusz +20 exp)

Céhbónusz:
Liberators: +30 arany, Haru +6 exp, Tachi +6 exp, Ayse +6 exp, Asuka +6 exp

Jártasságok:
Asuka: Potion/Méregfőzés (T3): Fájdalmas Menedék Méreg Recept
Növénylátás (T3): 3 Nihil Ág 3 Eknier Levél 1 Gyilkos Galóca 2 Ezüst Százszorszép 1 Gigantikus Pitypang

Malcolm: Érclátás (T4): 389 -> 400, 1 Zafír 3 Fekete Holdkő 1 Mithril 2 Orichalcum
Növénylátás (T2): 100 -> 115, 2 Vastag Tövisgyökér 1 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 3 Nihil Levél 1 Óriás Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Doctor Sierro's Dungeon Crawling Murder!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.