[19. boss]

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 29, 2014 1:35 am

19. boss

Szervező: Mirika
Parancsnok: Mirika
Résztvevők: Küldetés topic szerint

Bejárat kinézete: Egy sima kapu, nincs jellegzetessége, csak egy kis pókháló az egyik sarkában.

Indulás: Miután Mirika ír
Harci poszt határidők: 2nap/fő (max. 1 nap minden főnél a parancsnoknak)

(Szókövetelmény továbbra sincs. Az első körben sem.)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Dec. 29, 2014 6:46 pm

A múltkori kroki után, most egy pókos boss fog következni. Bár a Twisteres tali nem épp úgy sikerült, ahogy vártam, legalább az 1. alkalomra Miri átgondolta a válogatást, még ha nem éppen úgy, ahogy én gondoltam. 5 játékos, 2 témakör. DPS-ek és Tankok. Én éppen hogy csak belecsúsztam az utóbbihoz szükséges feltételekhez. Így hát a boss terme előtt álltam... kivételesen elsőként. Enje, hát nem megelőztem mindenkit. Ha meglátom Mirit egy bátorító mosollyal üdvözlöm, és egy ölelést is kap mellé. Én Anatot várom még Miri mellé DPS-nek, Jint és Ai lesz meg talán a 2 Tank mellém... fú ezzel a pentával már elhúzhatnánk egy kicsit a dolgokat...

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Dec. 30, 2014 1:59 pm

- Ugye nem hitted, hogy nélkülem mehetsz be? - Lépek oda vigyorogva a pöttömhöz és átkarolom a derekát, majd odaköszönöm Ayaninak is. - Kell még egy-két tank felderíteni, igaz?

Falánk, Gyémánt Mellvért
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 11, 2015 3:58 pm

Nem voltam benne biztos hogy itt akarok lenni, de tudtam nem maradhatok le. Nincs sok kedvem a boss gyakáshoz, de sokszor csak ilyenkor láthatok bizonyos emberkéket. Már teljesen hozzászoktam az arcokhoz és már-már hiányozna ha nem így lennénk. Nem értekeztem senkivel, nem tudtam hogy kik lesznek itt és hogy hányan is leszünk egyébként. Kicsit féltem a múltkori után hogy miként is fognak hozzám állni, de úgy gondolom ezzel tehetek a legtöbbet mindenkiért. Meglehetősen hamar érkeztem, még magam is meglepődtem. Az ott lévő Anatnak és Ayaninak odaköszöntem és pont meghallottam a mondatát a fiúnak.
- Egy tank máris jelen. - Húztam széles mosolyra a számat.

/Kristálypajzs:Pajzs: (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Vas. Jan. 11, 2015 7:33 pm

Türelmetlen voltam, sokáig kellett várakozni. És egyébként is, rohadt sokáig tartott felkészülni erre a bossra, nem esett jól a kényszerszünet. Meg az sem, hogy nem éreztem úgy, hogy a kezemben lenne az irányítás. Konkrétan olyan érzésem volt, mintha senkit sem érdekelne az, hogy én mit akarok. Máskor talán még verekedtek is volna a helyekért az emberek, de most csak vártam, és vártam, és vártam, és csak nagy nehezen szivárogtak ide azok, akiket meghívtam. Kicsit sajnálom azokat, akiknek elküldtem a levelet, de későn érnek ide, ugyanakkor valószínűleg senki más nem fog ideérni Rolling Eyes Kedvetlen voltam, még Aya-chan és Anat se tudott felvidítani. Aztán mikor befutott Ai-chan is, kibontakoztam a párom öleléséből, és a csipet csapat elé álltam.
- Köszi, hogy eljöttetek :3 Nem várunk tovább, mi négyen fogunk megküzdeni a szintfőnökkel. Ez egy felderítő csapat lesz, tehát nem az a célunk, hogy legyőzzük a bosst, hanem az, hogy minél több infót begyűjtsünk róla. Persze nem baj, ha esetleg feljutunk egyből a 20. szintre Razz - jegyeztem meg a nyelvemet kiöltve, majd vettem egy mély levegőt, és belefogtam az ismertetésbe.
- A legfontosabb, hogy a mögöttem lévő teremben nem működnek a teleport kristályok. Azaz vagy győzünk, vagy a burkok fognak minket megmenteni, erre készüljetek fel. A másik dolog, hogy bent két boss és számos segítő is vár minket. Találgatásokba nem bocsátkozok, ami biztos az az, hogy mindkettőnek más-más a pontozása és az első fázisban az egyiké, a másodikban a másiké lesz érvényben. Vannak pontjaink, de nem tudjuk biztosan, melyik melyikhez tartozik, viszont az egyikük nagyon gyors, 34 a sebessége, és van egy elég magas kitartáspont is, az 19. A további pontok elhanyagolhatóak, de ami még fontos, hogy 17-et sebez az egyikük, és várható még kétszer öt méregsebzés is a bent lévő lényektől - ismertettem az adatokat, amiket eddig sikerült kideríteni. Nevekkel nem fárasztottam senkit, nem tudjuk, hogy a pókkirálynő is boss lesz-e, vagy Nazorek és Razonek a két releváns szörny. Valószínűleg rögtön ki fog derülni amúgy is.
- A bosst vagy bossokat valószínűleg nem fogjuk tudni rögtön megtámadni, az utunkba fognak állni a segítőik. A fákról Vérengző vadászpókok lógnak, és tíz Vérengző Óriáspók is rejtőzik a föld alatt. Továbbá van bent egy pókkirálynő is, de azt nem tudom, hogy ő milyen tisztséget lát el Rolling Eyes - folytattam, majd rátértem a stratégiára - Ami nagyon fontos, és hacsak én azt nem mondom, akkor nagyon nem kéne eltérni tőle, hogy egyszerre csak egy feladatra összpontosítsunk. Összetett lesz a harc, például ahhoz, hogy lecsaljuk a Pókkirálynőt, először is ki kell rántani a lyukakból a vérengző óriáspókokat, és le kell menni egy kristályért. Azonban a kristályhoz addig nem nyúlunk, amíg van élő óriáspók! Ilyesmikre gondolok az alatt, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljunk. Fára is kell majd mászni, remélem az mindenkinek megy. És Anat, nem leskelődni a szoknyáink alá Razz - figyelmeztettem a fiút, majd összecsaptam a tenyereimet.
- Ennyi. A sorrend így látatlanban Ai, majd én, majd Ayani, majd Anat lesz, ha szükség lesz változtatásra, akkor majd szólok. Képességeket használjatok bátran, de potikat inkább ne használjuk el - bólintottam, majd odaléptem a kapuhoz, vettem egy nagy levegőt, és kitártam.

Spéci felszerelés: Gyémánt Mellvért
Közös batyu nincs.
Sorrend: Ai, Mirika, Ayani, Anat

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 12, 2015 9:15 am

Mikor Miri megszólalt eléggé meglepődtem hogy már bele is vág a javába, sőt megdöbbentem mikor megtudtam hogy csak négyen leszünk. Amikor a részleteket bontogatta igazság szerint kissé lesápadtam, főleg hogy egy mondat csöngött a fejemben újra és újra: "Ki tudja mindig megvéd-e minket a burok, vagy épp bebuggol majd..." mindez egy kislány szavaiból. Igaz eddig nem paráztam, de mindezekre nem gondoltam, és most hogy ténylegesen nem fog működni a teleport kristály, kissé bizonytalannak éreztem magam hogy csak a burokra támaszkodhatunk, vagy ha szerencsénk van kiszaladhatunk... de az úgy sem sikerülne.>.>

~Semmi gond, mosoly és minden rendben lesz!~ Biztattam magam és bólogattam a lány szavaira.
- Yoss, akkor én vagyok az első! Ilyen sem volt még. ^^"- Emeltem fel a kezeim a magasba lelkesedés gyanánt, hátha akad bárki akire átragad a vidám öngyilkosság gondolata. :3
- Mindenesetre küldenék pár pm-et. ^^" Mivel nem szólt senki hogy ennyire komoly lesz ez a boss. - Jegyeztem meg félúton, majd össze is hoztam a röpke üzeneteket. Hinarinak hogy tudja hol vagyok és mit csinálok, Jinnek hogy tudjon rólam és hogy nagyon szeretem, noh meg persze hogy szorítson nekem, vagyis nekünk most nagyon de nagyon. Macinak hogy vigyázzon Jin-re, és hogy legyen jó Macika. És nagyából ki is merültem ennyivel.

A kezem a kilincsen, nagyot nyeltem majd benyitottam. Szélesre löktem a kaput. És első dolgom volt aktiválni a képességem amivel félig áttetsző lett a testem. Tehát a pont gyűjtés aktív, remélhetőleg. ^^
- Ühm, van egy kristálypajzsom, amivel két sebzéspontot semlegesíteni tudok,amíg megvan a pajzsom. Melyikőtökkel leszek párban? - Kérdezem Anatot és Mirit, mert ugye ezt nem beszéltük meg. Két healel két támadó, tehát egy-egy konkrét csoport, aki ugye figyel a másikra is szükség esetén, de egyszerűbb ha csak ketten dolgozunk össze igazán, párban.


/Nem tudtam hogy kell-e dobnom, így dobtam.
A képességemmel képes vagyok minden engem ért sebzés felét elraktározni, és később támadni vagy healelni vele, a mértékeket én határozom meg.
Ezen kívül: Van egy kristálypajzsom./


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 12, 2015 9:16 am-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 12, 2015 9:15 am

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 12, 2015 1:32 pm

A terem egyik távoli sarkában egy óriási pók bújik meg. A közeletekben található egy lyuk tele pókhálókkal, a pókhálók között egy kristállyal és egy fa, ami felvezet az egyik sarokban megbújó vérengző vadászpókhoz.
Vérengző Vadászpók képe:


Mirika jön, ötödik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

Vérengző Vadászpók #1 gyorsan ráveti magát RenAi-ra és elkapja őt, behálózza, a sarokba húzza magával együtt, majd elkezdi rágcsálni.

Vérengző Vadászpók #1 8 (10) sebzésnyit rág le a következő játékosról: RenAi

Életpontok/adatok:
Vérengző Vadászpók #1

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4]
Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél [0/5]
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron)
Mirika: 150/150 HP, 95 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 12, 2015 8:20 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 12, 2015 5:05 pm

Oké, hát ez sokkal jámborabb annál, mint amit vártam. Nazorekék sehol, összesen az egyelőre agressziót nem mutató királynőt és egy vérengzőt láttam a teremben. Meg a lyukakat, aminek az alján ott leskelődik a többi vérengző. Akkor hát az első logikus lépés az a részünkről, ha kiszabadítjuk Ai-chant, nemde?
- Anat, te kezded a famászást, próbáld elérni azt a pókot és kiszabadítani Ai-chant! A lyukak közelébe pedig még ne menjen senki! - figyelmeztettem. Ennyit a sorrendről. Arra számítottam, hogy lesz mit támadni, de ha így állunk, akkor inkább előreengedem a fiút és tartogatom az osztott sebzésem akkorra, amikor sok pók lesz. Volt egy olyan érzésem, hogy amint belakjuk a termet, jönnek majd a pókok is Rolling Eyes

Anat jön

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Jan. 12, 2015 7:39 pm

Steampunk pók, mint a Maze Runnerben Shocked Bitang jó! Cool
Bakker, a fán lévő egyik dög már el is marta RenAit és csócsálja is! O.O Ekkor adja ki az első harci instrukciót Miri, és máris borul a sorrend, de én aztán egy csöppet sem bánom, alap, hogy én megyek be előre utat törni.
- Vettem! - kiáltok oda, majd már sprinteltem is a fa felé villám cipellőmmel, jó messzire elkerülve a lyukakat, ahogy az infóm is tanácsolta. Aktiválom közben a kettes akrobatikámat, hogy könnyedén tudjak felcsimpaszkodni a fára, majd összekulcsolom egy vaskosabb faágon a lábaimat, kitámasztok jobb kezemmel, majd aktiválva súlyemelésemet is, egyetlen kézben tartva kezdem el ütlegelni az Ait rágcsáló pókot.

3 támadás ment a Vérengző Vadászpók #1-be, nem kell dobnom.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 12, 2015 8:09 pm

Mirika jön, ötödik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott összes sebzés: 127
A sebzés okozói:
121 - Anat sebzése Vérengző Vadászpók#1-re.
6 - Gyémánt Mellvért.


Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

A fára futás eredményeként három lesben álló Vérengző Óriáspók csap le, széjjelfutva.
Képe:

Vérengző Vadászpók#1 az első ütés után visszahúzódik, elengedve RenAi-t. A maradék 2 ütés a levegőt éri.

Boss cselekvések:
célpontok kidobása

Vérengző Óriáspók #1 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito Emellett 2 sebzést szenved el.

Vérengző Óriáspók #2 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Mirika Emellett 2 sebzést szenved el.

Vérengző Óriáspók #3 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito Emellett 2 sebzést szenved el.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #1 (-2 HP) [Fa]


Vérengző Óriáspók #2 (-2 HP)


Vérengző Óriáspók #3 (-2 HP) [Fa]

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4]
Anatole Saito: 225/225 HP, 56 páncél [3/5] (Fán) -
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron) -
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 12, 2015 8:42 pm

Szóval ha felmászunk a fára, akkor is pókokat kapunk a nyakunkba, és a vadászpók egy csapás után visszahúzódik, nem érdemes rá többet pazarolni, és nem érdemes árnyharcosnak vagy idomárnak rátámadnia. Kár, hogy jegyzetelni nem tudok a harc hevében, így kénytelen leszek megpróbálni észben tartani :/ Furcsa módon ilyenkor remek a memóriám, de amikor tanulni kéne, akkor minden kifolyik a fejemből Razz Mindenesetre gyorsan lecsaptam az óriáspókomat, aztán az akrobatikámat kihasználva elrugaszkodtam a talajról, és az egyik faágon landolva tovább irtottam a pókokat. Arra számítottam, hogy megint elő fog jönni a vadászpók és el fog ragadni, mint az előbb Ai-chant. Tűzrózsa nem tud fára futni, szóval a kiszabadítás nem lesz valami optimális :/

// Leütöm a kettes pókot, aztán felkapaszkodok a fára és lemészárolom a többit is. Ha lehet, akkor azokat is támadom, amik az én fára mászásom miatt bújnak elő, már ha elérem őket :3 Tíz ütésből nyilván annyit használok el, amennyire szükség van. //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 12, 2015 9:08 pm

Ayani jön, nem pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 500
A sebzés okozói:
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #1-be.
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #2-be.
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #3-ba.
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #4-be.
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #5-be.


Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

A fára futás eredményeként három lesben álló Vérengző Óriáspók csap le, széjjelfutva.

Mirika sikeresen megölt 4 Vérengző Óriáspókot, majd lement a fáról és megölt még egyet.

Boss cselekvések:
célpontok kidobása

Vérengző Óriáspók #6 15 sebzésnyit harap a következő játékosba: Kusumi Ayani.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #6

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 35 páncél [0/4]
Anatole Saito: 225/225 HP, 56 páncél [3/5] (Fán) -
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron) -
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [1/5] -
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 12, 2015 9:32 pm

Kicsit megropogtatom a kezeimet, ahogy belépünk a terembe. Végül neki is ugrottunk a harcnak, és mindenki intenzíven neki is indultak a fának. Akrobatikámat használva máris szaladok a fa felé. De eszembe jutva, még odakiáltok Mirinek.
- Miri jut eszembe. Tűzrózsának változott a skillje. Mostmár egy Töviskristállyal hasonló skillje van, de enemyre rakva hat. Enemyre helyezve minden enemit ért támadás után 10-es sebez rá pluszba, ezt az 1. támadástól számítva 3 kiskörig tart.
Végül összecsapom kezemet, és egy gyors kesztyű aktiválás után, szaladnék is fel a fára. Mosolygok. Bármennyire is nagy tehernek kéne jelen lennie, én mégis örömmel szaladok feljebb és feljebb. Persze mielőtt elindulnánk még megsorozzuk a pókicát.

// én és Tűzrózsa, Ambiciózus aktiválva +6 SK pont //


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 12, 2015 9:37 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 12, 2015 9:32 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 13, 2015 12:03 am

RenAi jön, nem pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 100
A sebzés okozói:
94 - Ayani sebzése Vérengző Óriáspók #6-ba.
6 - Gyémánt Mellvért


Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

A fára futás eredményeként három lesben álló Vérengző Óriáspók csap le, széjjelfutva.

Ayani megölte Vérengző Óriáspók #6-ot.

Boss cselekvések:
célpontok kidobása

Vérengző Óriáspók #7 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito. Emellett 2 sebzést szenved el.

Vérengző Óriáspók #8 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito. Emellett 2 sebzést szenved el.

Vérengző Óriáspók #9 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito. Emellett 2 sebzést szenved el.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #7 (-2 HP) [Fán]


Vérengző Óriáspók #8 (-2 HP) [Fán]


Vérengző Óriáspók #9 (-2 HP) [Fán]

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 35 páncél [0/4] (Fán)
Anatole Saito: 225/225 HP, 5 páncél [3/5] (Fán)
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron)
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [1/5] -
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48 (+6)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Jan. 13, 2015 12:29 am

Arcomat a kezeim közé temettem. Miért? Minek? facepalm Nagyot sóhajtottam, de aztán legyintettem. A vadászpók mozgására vártam igazából, kíváncsi voltam, hogy milyen ütemben, milyen időközönként lép. Ez még fontos volt, mert ha csak ritkásan teszi meg, akkor két támadása között foglalkozhatunk a lyukakkal. Onnan tíz pók fog érkezni, ha jól ütemezek, akkor pedig gyorsan le is csaphatom őket, és ha az megvan, akkor koncentrálhatunk a királynőre. Eddig könnyűnek tűnt a harc, de ez azért volt zavaró, mert túl egyszerű volt, főleg az utóbbi néhány harchoz képest.
- Anat! Csapj szét köztük! - kiáltottam fel, és még a hüvelykujjamat is feltartottam, hogy biztassam. Hülyeség lett volna most nekem felmászni.

Anat jön.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jan. 13, 2015 6:27 pm

- Menjetek a fenébe, szétrágjátok a ruhámat dögök >.>


Ha fent maradtam a fán, akkor onnan, ha újra fel kell futni, akkor újra felfutva, de támadom a 3 vérengző óriáspókot, elméletileg egyhitelem mindhármat.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 13, 2015 8:07 pm

RenAi jön, nem pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 244
A sebzés okozói:
121 - Anat sebzése Vérengző Óriáspók #7-be.
121 - Anat sebzése Vérengző Óriáspók #8-ba.
2 - Gyémánt Mellvért


Játékos cselekvések:

Az első és harmadik támadás sikeres!

A második támadás sikertelen, mivel pihenőkör volt.

Anat megölte Vérengző Óriáspók #7-et.
Anat megölte Vérengző Óriáspók #8-at.

Boss cselekvések:

Vérengző Óriáspók #9 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito. Emellett 2 sebzést szenved el.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #9 (-4 HP) [Fán]

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 35 páncél [2/4] (Fán)
Anatole Saito: 213/225 HP [1/5] (Fán) -
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron)
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [1/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48 (+6)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 13, 2015 9:24 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Jan. 13, 2015 8:53 pm

És még mindig nem jött semmi új. Most nem voltunk valami hatékonyak, mert tök feleslegesen csaltunk elő újabb pókokat. Lassan ideje volt újabb dolgokat megtapasztalni, például hogy mi van, ha senki sem marad a fán. Szóval a lyukak előtt még volt teendőnk egy kevés.
- Öhm... Aya-chan, switcheld magadra azt a pókot és gyere le a fáról, miközben megcsapkodod :3 - kértem a lányt. Ideje volt körülnézni, hogy én és Ai-chan tudunk-e esetleg tenni valamit az előrehaladás érdekében, vagy ebben a nem túl népes teremben parlagon maradunk Rolling Eyes

// Ayani jön, egyszer támadhat, egyszer pihen (rossz a pihenőszámlálója)
Kérdés: látjuk-e a vadászpókot most? //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jan. 14, 2015 6:27 pm

Kicsit csalódott voltam, hogy le kell jönnöm, de rendben van-
- Switch Anatole Saito. - kiáltom - Gyere drága most lemegyünk!
És már vetem is magamat Anat elé, hogy aztán lerúghassam a dögöt a fáról. Végül én is lemászok, és a földön máris megindulunk a pók felé.
- Miri szerintem amúgy a Vadászpók akkor fog előjönni, ha mindenki lent van. Szerintem ő arra van, hogy felcsalogassa a Playereket.

// 1-1 támadás pókra (fölső én, alsó Tűzrózsa, fáról lemászás, Anat swi //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 14, 2015 6:27 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 14, 2015 7:12 pm

RenAi jön, nem pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 9
A sebzés okozói:
8 - Ayani sebzése Vérengző Óriáspók #9-be.
1 - Gyémánt Mellvért


Játékos cselekvések:

Az első támadás sikeres!

A második támadás sikertelen.

Boss cselekvések:
célpont kidobása

Vérengző Vadászpók #1 újra előbújik és ezúttal Anatot kapja el.

Vérengző Vadászpók #1 11 (10) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito.

Vérengző Óriáspók #9 15 sebzésnyit harap a következő játékosba: Kusumi Ayani.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #9 (-12 HP)


Vérengző Vadászpók #1 (-1 HP) [Fán]

--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 20 páncél [0/4] -
Anatole Saito: 202/225 HP [1/5] (Vadászpók#1-nél) -
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron)
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [1/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48 (+6)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Mirika on Szer. Jan. 14, 2015 7:49 pm

- Hát... nem akkor jött - néztem rezignáltan, ahogy újra felbukkant a vadász, és elragadta Anatot. Na persze a legfontosabb az volt vele kapcsolatban, hogy tök sértetlen volt az életcsíkja, ami azért volt furcsa, mert az előbb Nacchan megütötte már, és neki elég komoly sebzése van Suspect Szóval ebből kénytelen voltam azt a következtetést levonni, hogy azt a pókot nem kell cseszegetnünk, mert csak az időnket pazaroljuk vele.
- Oké, a vadászpókra nem pazarolunk több időt! Ai-chan, menj azokhoz a lyukakhoz és csalogasd elő a bennük lévő pókokat! Lehívjuk azt a cuki kumot a sarokból :3 - szóltam a lánynak, majd előreszökkentem, és először megagyaltam Ayani pókicáját, majd felhúztam magam a fára - imádom ezt a bosst, imádok fára mászni \o/ -, rácsaptam arra nyomi vadászpókra, majd utánavetettem magam az érkező óriáspókoknak is, hogy megtisztítsam a terepet Ai-channak és legfőképpen magamnak és Anatnak.

Indítok egy számlálót: Vadászpók 1/5
Támadom a vérengző #9-et, amíg le nem csapom (1. pár támadás), aztán felpattanok a fára, rácsapok egyet a vadászpók orrára, hogy elengedje Anatot (2. pár támadás), majd a maradék támadásaimmal kivégzem a három érkező óriáspókot (3-4-5. pár támadás), és nem maradok a fán.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 14, 2015 8:06 pm

RenAi jön, nem pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 502
A sebzés okozói:
100 - Mirika sebzése Vérengző Óriáspók #9-be.
100 - Mirika sebzése Vérengző Vadászpók #1-be.
300 - Mirika sebzése a lejövő pókokba.
2 Gyémánt mellvért.


Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

Vérengző Óriáspók #9-#12 meghaltak.

Boss cselekvések:

Vérengző Vadászpók #1 17 (15) sebzésnyit harap a következő játékosba: Anatole Saito.

Életpontok/adatok:
Vérengző Vadászpók #1 (-103 HP) [Fán]


Vadászpók 1/5
--------------------------
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 20 páncél [0/4] -
Anatole Saito: 185/225 HP [1/5] (Vadászpók#1-nél) -
RenAi: 305/305 HP, 84 páncél [1/5] (4 sebzés raktáron)
Mirika: 150/150 HP, 78 páncél [2/5] -
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 50, K: 20, GY: 96, S: 22

3x Anatole Saito (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 1 BLD
FK: 52, K: 23, GY: 54, S: 23

2x RenAi (Sebzés: 5, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2PL DEF; -2DAM IF P>0
FK: 53, K: 21, GY: 41, S: 67

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
FK: 34, K: 17, GY: 36, S: 48 (+6)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.