[Játékos küldetés] Varázsceruza

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Szer. Dec. 31, 2014 10:55 am

VarázsceruzaRésztvevők:
Ozirisz
Chitose
Tantalosz

A napokban egy új feladat jelent meg a küldetés falon (Amit a jelentkezőben is olvashattatok) és ezzel egyidejűleg egy boltocska is feltűnt a kezdetek városában. Egy nem túl nagy, fából összetákolt kissé elhanyagolt épület. A bejárat melletti ablakon logó függöny, koszos és szakadt a párkányra rakott virágok, ugyan még nem hervadtak el de meglehetősen kókadtak. Az ajtó felett egy hatalmas cégér hirdeti a boltocska nevétMundo varázsboltjaMagára az ajtóra pedig egy kis tábla van felakasztva „munkaerőt felveszünk” felirattal.
Belépve az ajtón egy kis csengő szólal meg viszont most sem fogad sokkal bizalom gerjesztőbb látvány. Odabent erős félhomály uralkodik, a nyitott ajtón és az ablakokon beszűrődő kevés fény jól láthatóvá teszi a vastagon szálló porréteget. A viszonylag kis bolt zsúfolásig van mindenféle régi, 18.-19. századbeli bútorokkal és tárgyakkal. Találtok itt mindenféle cuccot. Zenedobozt, kézi és álló tükröt, öreg szekrényeket és könyves polcokat, babákat sőt még egy kezdetleges fényképező gép is pihen az egyik polcon ami Aincrad világát tekintve eléggé szokatlan lehet. Viszont az eladó pult üres, igaz van egy kis hívő csengő rajta amit nyugodtan megnyomhattok.

A feladatotok most még egyszerű, valahogyan szerezzetek tudomást a kis boltocskáról és érkezzetek meg. Smile  

Megjegyzés: Ha a küldetésfalról veszitek fel a kalandot akkor automatikusan megkapjátok a feladatok mellé a hely koordinátáit is.
Az első kör határideje egy hét, jó szórakozást.  ^^
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Pént. Jan. 02, 2015 1:57 am

Az év utolsó napja... Vajon mit csinálhatnék a mai napon? A legtöbb ember megpihen, békében tölti a Szilveszter estét a családjával, esetleg elmegy egyet mulatni a barátaival. Ami persze csak egyet jelenthet: A küldetés tábla előtt nincs kígyózó sor. Ez pedig a legjobb, ami történhet. Persze van néhány kalandvadász is ilyenkor,  hiszen - mivel ünnep van - vannak ritka küldetések. Mondjuk Karácsonykor a Mikulás megmentése, vagy Rénszarvas Üldözés, esetleg Húsvétkor Tojáskeresés. Mondjuk ezek legtöbbször események szoktak lenni, de én ettől függetlenül még reménykedem.
Az utcákon most valahogyan másmilyen hangulat uralkodott. Sokkal érezhetőbb volt a védett területek békessége és látva az emberek boldogságát, lassan nekem is mosoly húzódott a számra. Hiába nem kedvelem az embereket, de az ünnep mégiscsak ünnep.
Szerencsémre nem volt oly sok játékos a táblánál, így könnyedén végig olvastam a küldetésdket, és találtam egy érdekest. Elsőre egy kicsit átverés szaga volt, de amikor később visszatekintettem rá,  úgy döntöttem,  hogy azt választom. Szerencsére kaptam mellé koordinátájat is, így egyszerűen el tudtam navigálni Dr. Mundo csodaboltjába, ami kissé megviseltebbnek tűnt, mint amire számítottam.  De ne a borító alapján ítéljük meg a könyvet.
Így aztán vettem a bátorságot, és benyitottam... ahol elém tárult Aincrad egyik legszebb helye, egy Antikvárium!  *-* Ez a sok 18. századi bútorzat és a könyvek. Ezt alig tudom elhinni, mintha az Olümposzon lennék...
Khm... Most viszont nem ezért vagyok itt. Hanem a ceruza miatt, aminek csak a fantázia szab határt. De vajon hol lehet Mr. Mundo? Lehet, hogy nem sokára feltűnik, addig is, olvasgatok a könyvekben. Remélem,  hogy nem bánja.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Jan. 02, 2015 6:35 pm

Az év utolsó napja... Csupán sajnos rossz évet írunk. Miért nem lehetne tavaly ilyenkor? Eszembe jutott az előző évi szilveszterezés. Judyval előtte talán két héttel jöttünk össze, és mennyire boldogok voltunk. A város, és a hangulat ugyanolyan, mint tavaly. Minden az ünnepekről szól, az NPC-k nyüzsögnek mindenfele, ahogy az emberek is. Csupán Judy nem lehet már köztünk... Ma is betértem a Fekete Vas Palotába, és egy-egy szál virágot tettem le a márványtábla elé, az A és a J betűkhöz. Talán ők már egy jobb helyen vannak...
Kijövet a palotából elindultam a küldetésfal felé. Talán akad valami, ami eltereli a gondolataimat, még ha csak egy időre is... Vagy valami öngyilkos küldetés, bármi...
És, felcsillant a szemem. Nem, nem öngyilkos küldetést találtam, hanem inkább egy érdekesnek tűnőt.
Mundo varázsboltja - mondtam magam elé, ahogy elfogadtam a küldetést. Lehívtam a menüt, és sietve a térképre böktem. A bolt koordinátái már ott villogtak az áttetsző panelen. Memorizáltam a bolt helyét, és az egyik lehetséges útirányt a bolthoz, majd bezártam a menüt. Az egyik lehetséges útirányt, noha nem a legrövidebbet. A legrövidebb úton túl sok olyan hely mellett haladnék el, amik régi szép, de most inkább fájó emlékeket idéznének fel. Inkább egy másik utat választottam, ami elhagyatottabb, néhol már kísérteties utcákat foglalt magába, amiken szép komótosan ballagtam a boltocskáig.
Maga az épület ránézésre elég rossz állapotban van, bár ez itt Aincradban csupán a hely hangulatához ad egy kis pluszt. Lehet kacsalábon forgó kőpalota, vagy omladozó viskó, ha a rendszer épületként kezeli, akkor Immortal Object tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy nem fog a fejemre omlani ahogy belépek. Hacsak nem a küldetés része, de azért inkább nem festem a falat az ördögre. Végülis nekem sem esne túl jól ha festékeshengerrel simogatnának...
Kis hezitálás után betoppantam a boltocskába. Azonban egy pár másodpercre ledermedtem, ahogy megpillantottam a vörös indikátoros férfit a boltban, ahogy olvasgat. Nem magától az embertől fagytam le, hanem a vörös indikátortól... Aztán a pillanatnyi leblokkolás után megszólaltam:
- Jó napot! - majd kis szünet után folytattam - Hát, úgy látszik, nem egyedül vettem fel a küldetést...
Majd körbenéztem a boltocskában. Van itt minden, mint a búcsúban, festmények, tükrök, könyvek, bútorok, és még a jó ég sem tudja mi minden. Ha a küldetés után is nyitva marad a bolt, lehet kicsit fel lesz dobva a céhház is berendezések terén...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Chitose on Szer. Jan. 07, 2015 7:29 pm

Eljött az év utolsó napja... és én még mindig itt vagyok, a SAO-ban. Újabb év telt el úgy, hogy nem láttam viszont se anyát, se apát, se senkit, akit szeretek. Vajon meddig lesz ez még így ? Vajon hány évnek kell még eltelnie úgy, hogy nem láthatom őket ??
Gondolkodtam, miközben a másik oldalra fordultam az ágyban. Reggel volt, a Nap már jócskán besütött a szobám ablakán, de valahogy nem akaródzott felkelni. Ma valahogy inkább maradtam, pihentem volna a takaró pihe-puha ölelése alatt. Végül gondoltam egyet, és mégis felkeltem. Jó lenne ma valami küldetést vállalni. A legutóbbi, a pókos küldetés már elég rég volt. Végülis, ebben az évben utoljára tehetem meg.
Nem sokkal később már a hirdetőábla előtt álltam, böngészve a küldetéseket. Az egyik azonnal felkeltette a figyelmemet. Mr. Mundo hirdetése. Egy ceruza, ami bármit valóra vált ? Kicsit hihetetlenül hangzik, még itt a SAO világában is. De... de ha tényleg így lenne, akkor az nagyon, de nagyon jó lenne...
Erre gondoltam, miközben a lábaim már vittek is a hirdetésben megadott boltocska felé. Út közben persze arra is gondoltam, hogy lehet, hogy csak humbug az egész. De ha nem megyek oda, akkor sosem derül ki.
A bolt előtt megálltam egy pillanatra. Már a hely maga is olyan meseszerűnek tűnt. Végül beléptem, és rögtön látam, hogy valószínűleg nem csak én jelentkeztem erre a küldetésre. Bár kicsit sötét volt, de azt ki tudtam venni, hogy két férfi áll bent. Az egyik pedig: vörös indikátoros. Már ölt embert... Szinte azon nyomban visszafordultam volna, de a Varázsceruza miatti kivácsiságomért mégsem tettem. Ehelyett inkább látszólag nyugodtan besétáltam az ódon helyiségbe. Bár nem voltam túl zajos, azért biztos észrevettek. Hacsak a vörös meg nem szólít, nem is nézek felé. Végülis, ha én nem piszkálom, akkor biztosan ő sem fog bántani. Remélem valamilyen csoda folytán ő nem is a küldetésre jött.
Helyette inkább a másik férfihez megyek oda.
- Üdv ! Én Chitose vagyok. Te is a küldetésre jöttél ? - kérdezem tőle.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Csüt. Jan. 08, 2015 10:01 am

Még hosszú másodpercekig nem igazán vesztek észre semmiféle mozgást a boltban rajtatok kívül persze, így Tantalosznak bőven volt ideje bele nézegetni a könyvekbe. Mikor kézbe veszed az egyiket feltűnhet, hogy a könyv borítójába több apró kristály van beleágyazva. Pontosan olyanok mint amilyeneket ti is használtok csak jóval kisebb méretben. Talán még az is feltűnhet nektek, hogy ez nem csak a könyvekre de gyakorlatilag minden egyes tárgyra amit találtok igaz.
- Ne hagyjátok megszökni! – Ordít egy hang ahogy Tantalosz kinyitja a könyvet ráadásul apró kis szigonyok valamint gyenge vízpermet özönlik a könyvből egészen addig még be nem csukod. A könyv borítóján a következő cím szerepel. Mobidick
Ekkor mint ha csak a megfelelő pillanatra várt volna egy halk robbanásra lesztek figyelmesek és az egyik faliszőnyeg mögül sűrű füst kezd szivárogni. Mielőtt még jobban szemügyre vehetnétek egy alacsony, bajszos öregember lebbenti fel a szőnyeget méghozzá erősen köhögve. Úgy tűnik egy titkos járatot rejtett a szőnyeg.
- Vigyázz a könyvekkel, némelyik eléggé veszélyes. – Figyelmeztet még mindig sűrűn köhögve. – Üdvözöllek… khrm…khrm… Na még egyszer! Üdvözöllek titeket Mundo varázsboltjában. – Tárja szét a karjait. – Nézzetek csak szét nyugodtan, itt olyan dolgokat találhattok ahol sehol máshol. Kiskegyednek van egy különleges tárgyam ami biztos érdekelné és miért is ne érdekelné? – Kacag fel harsányan és gyorsan odaviharzik az egyik álló tükörhöz. – Egy ilyen bájos hölgyeménynek biztos rengeteg csodálatos ruhája van, de oly sok időt vesz el az öltözködés, különösen akkor ha nem tudjuk mit vegyünk fel. – Hangja itt egy pillanatra elszomorodik majd ismét felcsattan. – De semmi gond! Íme a Murgo féle öltöztető tükör. Elég a tükör elé állnod és máris megmutatja, hogyan állna rajtad az adott textil. – Mutatja be a terméket majd gondosan beállítja, hogy Chitose tükörképe tisztán láthatóvá váljon. – Legyen estélyi ruha… - Csap rá ököllel a tükörre mire azt láthatjátok, hogy a lány ruházata megváltozik és egy rubinvörös estélyire cserélődik, persze mindez csak a tükörben. –Vagy esetleg ha a tengerpartra mennél… - Egy újabb csapást követően a ruha fekete bikinivé válik a férfiak legnagyobb örömére Razz . – Vagy ha csak nem tudod miben aludj… - A harmadik ütésre egy rózsaszín, birkás pizsamában láthatjátok viszont a lányt. – A tükör megmutatja miként is állna rajtad megspórolva az öltözködésbe ölt energiát és időt. Most akciósan 4399 aranyért már el is vihető. – Mundo szinte rögtön már csusszan is oda egy polchoz ahonnan egy korsót vesz le. Amilyen apró olyan gyorsan mozog és legalább kétszer olyan gyorsan pörög a nyelve, alig akar titeket szóhoz engedni. – Na de a férfi vásárlókról se feledkezzünk meg. Ugyan melyik férfi ne szeretné a sört? Íme a kifogyhatatlan korsó, töltsünk bele bármit… - itt elővesz egy üveg sört, megtölti vele a korsót és jóízűen lehajtja. – Elég csak egy pöccintés. – Pöcköli meg a korsó fülét mire a az ismét megtelik sörrel. – És a buli hajnalig tart még ki nem fekszünk és csekélyke 2000 aranyért már el is vihető. – Ekkorra már a pult mögött ácsorgott, türelmetlenül toporogva. – Csomagoljam vagy csak simán elviszitek? – Teszi fel a kérdést és végre hagy időt, hogy ti is tudjatok beszélni. :3

avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Pént. Jan. 09, 2015 3:47 pm

A könyvek közül nem tudtam, hogy mit vegyek le először, így csak találomra levettem egyet a polcról. Persze ezután az első dolgom volt, hogy megnézzem, mit is vettem le. És elmosolyodtam, ahogyan észrevettem a címet. A Moby Dick-et már elég régen olvastam - még talán tizenéves koromban. Emlékszem, hogy nagy hatással volt rám az, hogy a kapitány milyen eszeveszettül kutatja a bálnát, csak azért, hogy megölje. Egy felől megtanított arra, hogy vannak bizony eléggé romlott emberek, és voltak is, hiszen már több, mint száz éves ez a történet. Másfelől ráébresztett, hogy mennyire szeretni valóak az állatok. Jobban, mint az emberek valaha is lesznek. Rolling Eyes Persze nem mondom, vannak olyan emberek, akik megérik a fáradozást. Ilyen a párom is, és ilyen Miu is. Talán a következő évben több ilyen embert megismerek. Talán.
Azonban, mielőtt a könyvolvasásba belekezdhettem volna, egyszer csak kinyílt az ajtó és egy újabb játékos lépett be. És egyből észrevettem az arcán, hogy hogyan is fog hozzám állni. Hajj... Nem baj, megszoktam már. A diszkrimináció és a rasszizmus az emberek egyik fő ismertető jele. Ha valaki nem az, akkor bizony meg kell érte becsülni. Ahogyan Miu-t is. Persze az is igaz, hogy idebent a vörösök olyanok, Káin a Bibliában. Megbélyegezték őket, mert olyan bűnt követtek el, amit nem szabadott volna. ezzel már csak ott a probléma, hogy ameddig Káin irigységből és gyűlöletből ölt, addig sok vörös indikátoros nem ilyen alantas dolgok miatt követte el, hanem egyszerűen csak élni akart. Mondjuk be kell, hogy valljam, hogy én pont nem ezek közé tartozom, azonban mészáros sem vagyok. Egyszerűen csak végzek azokkal, akik másokat ölnek meg. De nem a pirosakat, hiszen róluk még a vak is - na jó, talán ő nem - látja, hogy öltek. Akiknek zöld indikátora van, azokat ütöm ki a játékból. Hiszen ki tudja, hogy mennyi áldozatot szednek össze, miközben az indikátoruk még csak nem is sárgul? Elég egy csapat, akik elvégzik helyette a piszkos munkát. No de, inkább a küldetéstársamra kéne koncentrálnom.
- Jó napot, magának is! - üdvözöltem, megemelve a kalapomat. - Így van, jó uram. A nevem Tantalosz, részemről a szerencse. Gondolom ön is a Varázsceruza miatt van így, jól hiszem? - kérdeztem meg a férfiút, aki... aki még csak be sem mutatkozott. De gondolom ez a bizalmatlanság teszi, amit meg is értek. Én sem árulnám el csak úgy a nevem egy olyan embernek, akin látszik, hogy embert ölt.
Viszont lassan a könyvvel is kellene foglalkoznom, így aztán gondolva, hogy társam fel fogja találni magát, visszatértem a Moby Dick-hez és kinyitottam. De a Deus ex Machinának köszönhetően nem tudtam belekukkantani, mert újból nyílt az ajtó, én pedig a kíváncsiság miatt elfordultam...
Egy hölgyemény lépett be a boltba. Szívesen megszólítottam volna, azonban... Semmibe vett. Sad Ez azért fájt.
Ezután már tényleg nem tehettem mást, minthogy belenézzek a könyvbe. Talán már nem jön más... De rá kellett jönnöm, hogy a könyv kinyitása nem volt a legjobb ötlet, legalább is a belőle kicsapó víz és a kiáltások nem ezt mutatták.
- Zeuszra! - kiáltottam, és már csuktam is be a könyvet. Erre azért nem számítottam. Ilyen élethű könyvet soha az életben nem olvastam! De gondolom egy Robinson Crusoe-val rosszabbul jártam volna. Vagy egy Edgar Allan Poe kötettel...
Egy kis idő múlva azonban figyelmes lettem valamire. Valahonnan egy robbanás volt hallható. Csak nem csatáznunk kell idebent? És vajon honnan jött a hang?
Nos, gondolom a füstölő faliszőnyeg válasz a kérdésemre. Ezek után egy öregebb férfi lépett elő, és intézte hozzám szavait.
- Megfogadom a tanácsát, uram. - mondtam az öregembernek. Tehát ő lenne Mundo? Gondolom igen, mert be is mutatkozott. Most pedig a hölgyeményt támadta le az áruival.
Én a magam részéről pénzkidobásnak tartom a tükröt, de a női elme egy rejtelmes szerkezet. Kíváncsi vagyok, hogy megveszi-e. A bikiniről pedig próbáltam nem tudomást venni. Rolling Eyes
Persze ezután rajtunk volt a sor, és bemutatott nekünk egy korsót, ami... Kifogyhatatlan? O.o Ilyen azért nekem is jól jönne.
- Elnézést Mr. Mundo, ez a korsó borral is működik? - valahogyan nem fűlött a fogam a sörhöz... - Khm... Viszont elsősorban nem a korsó miatt vagyok itt. Láttam a hirdetést, mi szerint olyan ceruza birtokában van, amivel bármi megtörténik, amit leírunk... Igaz ez? - kérdeztem meg a férfit. Nem szoktam kertelni, jobb egyből a tárgyra térni.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Jan. 14, 2015 7:31 pm

Mint kiderült, a vörös indikátoros férfit Tantalosznak hívják, és ő is a küldetésre jött. - Igen-igen, felkeltette a figyelmem a küldetés. Kíváncsi vagyok, létezik-e, és ha igen, működik-e. Egyébként Ozirisz vagyok. - mutatkoztam be végül én is. Elég normálisnak tűnt, annak ellenére, hogy vörös. Lehet, hogy a természete ilyen, de az sem lehetetlen, hogy önvédelemből ölt. Vagy ha nem is, legalább nagyon jó indokkal. Hosszú ideje vagyunk már itt Aincradban, és ez alatt a hosszú idő alatt sok minden történt már. Fontosabb-jelentéktelenebb, boldogabb-szomorúbb események, de valamilyen szinten megváltoztattak minket. Az viszont tény, hogy nem minden fekete és fehér. Avagy jelen esetben piros és zöld. Az indikátorváltozást is meg lehet kerülni, ha pl. mobok közt hagyod az áldozatod, kard, potion, teleportkristály és minden nélkül. Hallottam róla... És így még lehet be sem sárgul a gyilkos indikátora, szóval eléggé összetett a helyzet. És szokatlan is volt számomra, hogy valaki feje felett vörös jelet látok.
Aztán nem telt el túl sok idő, egy leányzó toppant be.
- Szia! Ozirisz vagyok. - mutatkoztam be - Igen, én is a küldetésre jöttem. - mondtam a lánynak, mosolyogva - Ahogy elnézem ezt a helyet, lehet, hogy itt van egy ritka tárgy, amit már egy ideje keresek... Persze, lehet, hogy csak legenda, de elég jó kiindulópont ez a bolt, ha valahol, akkor itt hallottak már róla. - fejeztem be a mondandómat.
Aztán kicsit később felbukkant a boltos is, és jó boltoshoz méltóan elkezdte árulni a portékáit. Persze csak miután Tantaloszt lekiabálta a könyvek szelleme miatt. Aztán Chitose-t találta meg a tükörrel, és hát... enyhén szólva elkerekedett a szemem, ahogy néztem a tükröt, és abban a lány alakját... Nem mindennap lát az ember ilyesmit. És az ár hallatán, nem is mindennap vesz... Amilyen drága a tükör, annyi pénzből évekig el lehetne éldegélni anélkül, hogy a harctérre kellene mennie. Kifutná a luxuslakosztály a legelőkelőbb szállón, esetleg nyithatna az ember saját éttermet, vagy kovácsműhelyt, vagy amit szeretne. Vagy aki harcos típus, vehetne belőle komplett T3-as felszerelést, és még maradna is jócskán.
Aztán jött hozzánk is, a kifogyhatatlan söröskorsóval. "Csak" 10 burok az ára, de momentán még nem engedhetek meg magamnak ekkora költekezést. Majd idővel esetleg. És egyelőre, amíg alig néhány aranyba kerül a korsó, idő lenne, amíg megtérülne. Persze ha tényleg úgy működik a korsó, ahogy azt Mundo állítja. Űzött velem már csúfos tréfát egy másik pohár. A Hinaritól tavaly karácsonyra kapott "Illúzió Pohár"-ra gondolok, ami hol több, hol kevesebb itókát láttatott velem, mint ami valójában a pohárban volt. Párszor már ráhúztam a látszólag tele, valójában pedig csontszáraz pohárra, de hát... akkor is az a pohár a kedvenc poharam. Talán pont emiatt, hogy még amikor abszolút semmi hangulatom sincs, akkor is meg-megnevettet? Vagy amiatt, hogy a céhtársaim, és az első igazi karácsonyom jut eszembe róla? Talán ez is, talán az is, talán kicsit mindkettő...
De amíg elmerengtem a gondolataimban, Tantalosz már rá is tért a lényegre: a Varázsceruzára. Majd én is feltettem a kérdéseim, Tantalosz után: - Pontosan mik a képességei ennek a bizonyos Varázsceruzának? Vannak-e esetleg korlátai, és hasonló dolgok? - majd egy kis szünet után rákérdeztem egy másik dologra is. - Ahogy elnézem, itt tényleg csodás tárgyak vannak, amiket sehol máshol nem találnánk. Maga készíti ezeket a tárgyakat, vagy ritka minibossok ejtik, kazamaták mélyén vagy egyéb, nehezen elérhető helyekről származnak? - majd kíváncsian vártam Mr. Mundo válaszát. Valószínűleg még pár dolgot megérdeklődök tőle arról a bizonyos tárgyról is, amit még Shiro említett régen...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Chitose on Szomb. Jan. 17, 2015 9:54 pm

A bemutatkozásom után kiderült, hogy Ozirisz is a küldetésre jött, tehát ő lesz a társam. Ugyan azt nem tudom, milyen ritka tárgyra gondolt, vajon valami ismeretlen item van, itt vagy a varázsceruzára értette, hogy azt keresi ? Mindenesetre így feleltem neki:
- Rendben, akkor próbáljunk majd együttműködni a küldetés teljesítésében, ha lehet. - ajánlottam fel neki. A múltkori pókos küldetésemen elég nagy volt a széthúzás, körülbelül mindenki azt csinált, amit akart. Én próbáltam követni az NPC utasításait, Suzume ellene teni, Miu pedig egyszercsak eltűnt. Most ezt jó lenne megelőzni.
Közben egy kiáltás hallatszott valahonnan, a vörös indikátosos játékos felöl, én meg majd' szívbajt kaptam tőle. Azonnal odanéztem, mire azt láttam, hogy a férfi becsukja a könyvet. Akkor a könyből jött a hang ?! Suspect
Közben igyekeztem úgy állni, hogy Ozirisz mellett, a vörös indikátorossal majdnem szemben legyek. Szét akartam nézni jobban is a boltban, mert kíváncsivá tett, de most meg valami felrobbant, és előkerült egy öregember is, mint később kiderült, a bolt tulajdonosa. Vagy ő csak egy alkalmazott, Mundo segédje ? Lenne hozzá néhány kérdésem a varázsceruzáról.
Mialatt hallgattam a beszédét azt vettem észre, hogy az üdvözlőszöveg valahogy máris átcsapott valami vásárlási ajánlattá. Persze nem azért jöttem most ide, hogy vásároljak, de azért kíváncsivá tett, mit tartogathat a számomra.
- Hát.. öhm, izé... - bókokra kissé zavarba jöttem, és mire feleszméltem, már elő is varázsolt valahonnan egy tükröt. Először csak a normális alakomban láttam magam, majd előkerült egy estélyi ruha. Halványan elmosolyodtam, mert tetszett a ruha. Sohasem volt rajtam még ilyen. Aztán egy fekete bikini... hmm, egy elégedett bólintással nyugtáztam, hogy szerencsére ez is jó áll rajtam, de aztán eszemebe jutott, hogy ezt mások is látják, és nem szeretem magamat mutogatni, és már hátráltam volna is gyorsan ki a tükör elől, amikor az megint váltott, mostmá egy szerényebb pizsamára.
Amikor viszont megtudtam, mennyi az ára, csaknem leesett az állam. Shocked
- Hihetetlen... - csak ennyit tudtam kinyögni. Persze nem akartam azzal megbántani az öreget, hogy szerintem túl magas az ára, így inkább nem is mondtam többet. És akciós, hehehe...
Utánam pedig máris a többiek kaptak termékajánlatot, egy kifogyhatatlan korsót. Ch, az max az alkoholfüggőknek lenne hasznos. De férfiak, ki tudja, mit gondolhatnak ?
És ami a legnagyobb meglepetést okozta, az az volt, hogy a boltos máris azt hitte, hogy meg akarjuk venni ezeket a tárgyakat. No Pedig nem is mondtam semmit. Először csak döbbenten néztem, majd szabadkozva ezt mondtam neki:
- Öhm, bocsánat, de... mi... vagyis én nem azért vagyok itt, mert vásárolni akarok, hanem a küldetésre jöttem. - világosítottam fel. Hát itt lehet a kutya elásva. Biztos vásárlónak nézett minket. Ezután a varázsceruzáról akartam kérdezni, de amit akatam, azokat a kérdéseket Ozirisz és a vörös indikátoros már feltette helyettem. - És... ki lehet próbálni ? Embarassed - kérdeztem kissé félénken mindezek után.

/Bocsi a késésért. Rolling Eyes /

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Vas. Jan. 18, 2015 6:24 pm

Chitose „hihetetlen” kijelentésére Mundo büszkén kihúzza magát.
- Ugye, hogy az? És ilyet nem találsz sehol máshol! – Emeli ki ismét majd miután a korsót is bemutatta természetese a fiúk ezzel kapcsolatos kérdéseire is válaszol.
- Természetesen. Borral, rövid itallal, teával üdítővel, bármivel amit csak beletöltesz.

Amikor Mundo rájön, hogy valójában a hirdetés miatt vagytok itt kicsit oldalra billenti a fejét. Jó alaposan végignéz rajtatok.
- Szóval munkavállalók vagytok. – Pödri meg hosszú, ősz bajszát majd hümmögve odalép az egyik szekrényhez
- Minden amit itt látsz az én saját találmányom és a Mundo kereskedelmi vállalat szabadalma. – Feleli Ozirisznek miközben a szekrényben kutat. Némi matatás után egy fadobozt vesz elő, visszasétál a pulthoz majd határozottan lecsapja az asztalra ahonnan vastag porfelhő száll fel.
- Íme a legújabb találmányom… - Nyitja ki a dobozt amiben négy átlagosnak tűnő ceruzát láthattok valamint mindegyikhez tartozik egy-egy sárga füzet is. – A varázs ceruza. Persze még csak prototípus, ezért is van rátok szükségem, hogy teszteljétek, elmondjátok a véleményeiteket és a tapasztalataitokat. – Kezdi el a magyarázást majd kiveszi az egyik ceruzát és a füzetet. Ha jobban megnézitek a ceruzában is található egy-egy apró kristály. – Hadd mutassam meg előbb, hogyan is működik. – Mosolyog rá Chitosera a kérdését hallva. Ezután a füzetbe beleírja a pillangó szót majd picit hátrébb lép. A betűk pár másodperc után szétfolynak és egy pillangó kezd el kirajzolódni a pacából. A mozdulatlan rajz hirtelen mozgatni kezdi a szárnyait majd a papírról a magasba emelkedi, immár teljes háromdimenziós pompájában.
- Lenyűgöző nem igaz? – Pillant a kreálmányára gyermeki lelkesedéssel. Látszik, hogy nagyon büszke arra amit csinált. – Nos, a feladatotok annyi, hogy teszteljétek a találmányom… - Folytatja majd a pult alól elő vesz három tenyérnyi méretű szürke követ, benne neon zöld spirállal. – Különféle feladatokat kell megoldanotok a ceruza segítségével, viszont annyi kérésem lenne, hogy ezeket a feladatokat a lehető legkreatívabb módon oldjátok meg. – Mialatt tovább magyaráz mindűtöknek kioszt egy ceruzát és egy füzetet. – Kérlek vegyetek el egy követ ami majd az első kísérleti telepre visz majd. Ha kérdésetek van a füzetben megtaláltok mindent amit tudnotok kelhet. – Ezután a kavicsokra mutat és innentől fogva nem is nagyon beszél hozzátok. Ott hagy benneteket és a portékáját rendezgeti. Amint megérintitek a követ, a benne lévő zöld spirál felizzik majd egy zöldes villanás teríti be az egész üzletet és elvakítva titeket…

/Egyenlőre ennyi. A postotok addig tartson még meg nem fogjátok a követ. Szombat éjféli lesz a határidő /

avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Szer. Jan. 21, 2015 3:56 pm

Biccentettem a férfi felé. Tehát Ozirisznek hívják. Egy nagy egyiptomi istenség... Úgy látszik ma szerencsés napom van. Nem elég, hogy egy Varázsceruzáról szóló küldetésre is ráakadtam, de egy istennel is találkozhattam. Nem hiába, az év utolsó napja a legjobb.
Persze én se szerénykedhetek, hiszen végtére is félisten lennék. Bár az is igaz, hogy nekem most itt sem szabadna akkor lennem, hanem az Alvilágban lennék kikötözve egy fához, étlen-szomjan, és a fejem fölött is lenne egy szikla, ami bármikor agyoncsaphat. Mit ne mondja, nem éppen a legjobb kilátások...
De szerencse, hogy ez csak a névrokonommal történt meg, akárcsak a félistenség. Bár mit ne mondjak, néha vágyom egy kis természetfeletti erőre. De talán majd ez a ceruza megadja nekem.
Ahogyan észrevehettem, egyikük sem érdeklődött túlzottan az ingóságok iránt, hanem inkább a küldetést vitték volna tovább. Céltudatosak. Ez csak is jót jelenthet.
Mr. Mund is beláthatta, ezért egyből a tárgyra tért, és elő is vette azokat a bizonyos ceruzákat, amiben látható volt egy kis kristály is. És most, ahogyan visszaemlékszem, mintha a könyvekben is lett volna ilyen kristály. Különös... Talán ezzel teszi őket ilyenné Mr. Mundo? Meglehet, hogy ezek normális tárgyak voltak, amíg meg nem ... bűvölte őket? Nem, ez nevetséges gondolat. A SAO-ban nem létezik olyan, hogy bűvölés, vagy mágia. Csak arról lehet szó, hogy ez egy eddig fel nem fedezett kristály, és így megtartotta magának Mr. Mundo ezt a tudást, hogy jó áron kamatoztathassa. Négyezer egy öltöztető tükörért, ami igazából csak néhány percet spórol meg az életünkből, de talán több napnyi pénzt ölünk bele. Ért az üzlethez, ezt meg kell hagyni.
És gondolom ezért nem is zaklat minket a portékákkal, ha tudja, hogy a varázsceruza most akár egy új áttörés is lehet, amiért tízezreket tehet zsebre. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mekkora fizetséget kapunk a munkánkért. De ez a kérdés ráér majd a végén.
A cél egyszerű. Kapunk egy ceruzát, és egy követ, ami elvisz minket egy helyre, ahol frappáns megoldásokat kell kitalálnunk. És kapunk egy kiskönyvet, ami egy afféle súgóként szolgál majd. Már csak egy kérdés maradt hátra.
- És mondja csak, Mr. Mundo, együtt leszünk, vagy különböző helyekre fog minket teleportálni a kő? - ha választ kaptam a kérdésre, akkor magamhoz veszem a követ, és vele együtt a füzetet és a ceruzát.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jan. 24, 2015 1:37 pm

Mint kiderült, Mr. Mundo összes cókmókja, a saját találmánya, és szabadalmaztatva is van. Egyre inkább errefelé tart a világ. Egyre többen keresnek valami kevésbé veszélyes, nyugis megélhetési forrást ahelyett, hogy nap mint nap a vásárra vinnék a bőrüket. Egyre több a kovács, a potifőző, a kristályíró, de egyre több bolt, étterem és hasonló is nyílik. És ezek szerint, a feltaláló szakma, mint olyan is létezik. Valószínűleg nem igazán van Mr. Mundonak konkurenciája, és ahogy elnézem, elég jól jövedelmez is. Ahogy az idő múlik, előbb-utóbb a nagy többség megszokja Aincradot, és egyre kevesebben fognak harcolni a fronton...
Node vissza a Varázsceruzához. Mint kiderült, nekünk kell letesztelni a találmányát.
- Felettébb érdekes - szólaltam meg, ahogy a pillangó felszállt a papírról. Elég ígéretesnek tűnik, bár ami azt illeti, nagyságrendekkel könnyebb egy pillangót létrehozni, amiből kismillió példány repdes szerte-szét Aincradban, mint egy halott játékost, akiről talán már semmi adat sincs a rendszerben, nemhogy valami referencia, ami alapján legalább a tudatát vissza lehetne hozni. - Ömm... feltámasztásra is alkalmas a Varázsceruza? - tettem fel végül a kérdést, de már-már szinte tudtam a választ. Bár folyton folyvást felreppennek pletykák a feltámasztásra képes tárgyakról, de arról, hogy, vagy talált volna valaki vagy legalábbis látta volna, még pletykák se szólnak. Időnként az az érzésem van, mintha a délibábot kergetném, de még mindig jobb, mint meg sem próbálni.
Időközben Mr. Mundo kiosztott mindannyiunknak egy-egy füzetet, és ceruzát is, valamint egy kísérleti telepre fogunk teleportálódni. Nofene, még ilyen is van ebben a világban? Kísérleti telep... akkor most befestenek minket fehérre, és cincogni fogunk? Rolling Eyes A leglényegesebb kérdést Tantalosz már fel is tette, hogy egy helyre kerülünk mind a hárman, vagy szanaszét, így nem kellett feltennem ezt a kérdést. Aztán hadd szóljon, felvettem az egyik követ az asztalról, és kíváncsian vártam, mi fog történni.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Chitose on Szomb. Jan. 24, 2015 11:59 pm

Sajnos az öreg teljesen félreérelmezte az előbbi kijelentésemet, de nem javítottam ki, nem is szóltam hozzá semmit, csak zavart hümmögtem egy kicsit. Kicsit kínos lett volna elmondani, hogy valójában nem is a találmányát dícsérem, hanem az árát sokallom. Nem akartam megbántani a boltost, meg aztán tetszett is a tükör. Meg hasznos is... valamennyire.
Végül az öreg, akiről kiderült, hogy ő személyesen a feltaláló, Mr. Mundo egy fadobozt vett elő. Kiváncsian néztem, ebből vajon mit szed elő. És ott volt, amiért idejöttem. A varázsceruza. Érdeklődve figyeltem, a ceruzáknak a kinézetét, ami állítólag bármit teljesíthet, benne a kristályokkal, majd ahogy Mundo kipróbálja előttem. A betűkből pillangó lett, mindez olyan szépen, mint egy mesében. Picit elmosolyodtam.
Mindezek után már örömmel hallottam, hogy pont az lesz a feladatom, hogy kipróbáljam. Persze eddig sem szándékoztam elvetni a küldetést, de most már még jobban végig akartam csinálni. Ezekkel a gondolatokkal, el is vettem Mr. Mundotól az átnyújtott ceruzát és füzetet, közben igyekeztem memorizálni a feltaláló szavait, hogy a legkreatívabban kell megoldani a feladatot.
Már nyúltam volna az egyik kőért, amikor is a vörös indikátoros férfi egy olyan kérdést tett fel, amire a válasz engem is érdekelt. Megvártam tehát az öreg válaszát, hogy vajon a vörös indikátoros is mellettünk lesz-e ezen a küldetésen, vagy sem, majd elveszem a követ. De mégha velünk is lenne, és valamiért ránk is támadna, a varázsceruzával, azt hiszem ki tudnám találni, hogy hogyan védjem meg magam. Igaz, nála is ott van...

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Vas. Jan. 25, 2015 6:02 pm

Mundo Tantalosz kérdésére meglehetősen rövid választ ad.
- Nem. Ugyan ott fogtok lenni mind a hárman. – Viszont Ozirisz kérdése már hosszasabb gondolkodásra készteti.
- Talán erre is megkapod a választ ha kipróbálod. – Mosolyodik el. Miután mind a hárman megfogtátok a követ zöldes fény tölti be az egész helyiséget elvakítva titeket egy kis időre majd mire kitisztul a látásotok egy hatalmas mezőn találjátok magatokat. Ameddig csak a szem ellát virágos pusztaság fedi be az egész tájat. Azonban, úgy ötszáz méterre láthattok egy igencsak méretes fát. Ha megközelítitek fa tövében egy szőke kislányt láthattok nektek háttal ülve pityeregni. Mikor odaértek és leszólítjátok a lányt megfordul ám a látvány talán nem lesz szívderítő. A lány valójában a már megismert Mundo parókában és női ruhában.
- Mirci fönt akadt a fán. – Szólal meg magas, halhatóan erőltetett vékony hangon és a fa tetejére mutat. Ott valóban láthattok egy cirmos macskát. Smile

Varázsceruza használati útmutató:

Hogyan használd!

1.
Amit beírsz az valósággá változik.
2.
A ceruza csak főnevekkel és melléknevekkel működig.
3.
A ragokat nem ismeri fel.
4.
Egyszerre csak egy szót tud megidézni.
5.
A szavak láncba fűzhető egy másik szóval amivel egy összetettebb dolgot is megalkothattok
6.
.... [ide várunk minden a kísérleti alany/alanyok által felfedezett szabályokat, észrevételek és egyéb tapasztalatokat.]

/A feladatotok egyszerű. Szedjétek le a macskát a fáról a ceruza segítségével. Nyugodtan tesztelgessétek csak a ceruza képességeit és korlátait ami majd bekerül a használati útmutatóba
Határidő megint szombat éjfél lesz.//
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Szomb. Jan. 31, 2015 2:51 pm

- Értem, köszönöm. - válaszoltam Mr. Mundonak, és már el is vettem a ceruzát, a kis noteszt és a követ. Igazából sokat nem változtatott volna a tényen az sem, ha egyedül lettünk volna. Viszont a lány láthatóan nem kedvelte a társaságomat, így ezt meg kellett kérdeznem.
Persze így is megoldhatjuk, hogy ne legyen kontaktus. Csak a küldetésünk közös, viszont nincs náluk semmilyen olyan tárgy, amire nekem szükségem lenne, tehát nyugodtan dolgozhatunk külön is.
Az első próbatétel helyszíne eléggé egysíkúnak hatott. Virágok, amerre csak a szem elláthatott. Leszámítva a fát, ami meglehetősen hórihorgas termetű volt a többi növényhez képest. Az aljában pedig mintha lett is volna valami, de azt ekkora távolságból nem tudtam beazonosítani.
Ezért aztán közelebb mentem a fához, azzal pedig nem is törődtem, hogy a másik kettő játékos utánam jön-e, vagy sem. Bár Ozirisz eléggé szimpatikusnak tűnt, rajta is látszott a tartózkodás, amint meglátta a vörös indikátort.
Amint odaértem a fához, már láttam is, hogy ki volt a fatövében. Egy kislány pityergett éppen.
- Héj, kislány, minden rendben? Mi a gond? - kérdeztem tőle, egy kissé aggódva. Nincs is rosszabb látvány, mint egy szomorú kisgyerek.
De be kellett látnom, hogy az előttem ülő ember nem kislány, és még gyerek sem. Hanem a megbízónk az, Mr. Mundo.
Próbáltam nem rosszra gondolni, és ahelyett, hogy a fétise felől kérdezném, inkább a bárányba bújt farkas meséje jutott eszembe, amit még Aesopus írt. Bár a két eset között csak annyi hasonlóság van, hogy itt is másnak adta ki magát valaki. De reméljük, hogy ennek nem az lesz a vége, hogy Mundo meghal, mert másnak adta ki magát. Khm... De vissza a küldetéshez.
A "kislány" tehát most azért pityereg, mert a macskája fent maradt a fán. Nos, úgy látszik, hogy itt lesz az ideje átlapozni a füzetet. Hm... Az öt pontból egyedül csak az utolsót nem értettem tisztán, de rendben van. Tehát le kell hozni Mircit a fáról. Ha nagyon csalni szeretnék, akkor egyszerűen megidézném Pegazust, felrepülnék, és lehoznám onnan. De egyelőre nem szeretném felfedni a képességeim mások előtt. Tökéletesen megfelel számomra az a két ember, aki tud Pegazusról. Miuról tudom, hogy nem adná tovább, Cearso pedig nem tűnt olyan balgának, hogy ilyesmiket kifecsegjen.
A kezembe vettem a ceruzát, és gondolkodni kezdtem. A ceruza egyszerre csak egy dolgot tud megidézni. Hm... Akkor megpróbálkozom valamivel.
A füzetbe ennyit írtam a ceruzával: "beszélő Mirci." Így talán már tud beszélni a macsek, de a legkönnyebben ezt csak úgy deríthetem ki, ha kérdezek valamit a macskától.
- Mirci, miért mentél fel a fára? És nem szeretnél le jönni? - Nem tudom, hogy a többiek látták-e, hogy én mit írok a füzetbe, de ha nem, akkor most gondolom hibbantnak néznek engem. Tényleg, vajon ők is most azon gondolkodnak, hogy lehozzák? Esetleg már ki is találtak valamit? - futott át a gondolat a fejemen, ezért aztán hátranéztem a többiekre, hogy vajon mit csinálnak.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Vas. Feb. 01, 2015 7:35 pm

Mini mese (Időnként fogok egy két reag közé biggyesztenei): Amikor beírod a szavakat azok egyszerűen kifolynak a betűkből le a földre de ezen felül más nem történik.

/Keddig még írhattok Ozirisz és Chitose utána megy tovább/
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Feb. 01, 2015 8:49 pm

Mint kiderült, ugyanott fogunk kikötni mindhárman. Bár engem a másik kérdés jobban érdekelt, bár arra még nem kaptam igazi választ. Mr. Mundo sem ismeri pontosan a saját találmányainak a működését, vagy a korlátait? Valószínűleg még nem veszített el senkit a játék indulása óta, különben már ő maga megpróbálta volna valami úton-módon a feltámasztást. Sőt, a feltalálósdi is erre irányulna elsősorban, és nem a tömérdek pénzre. Bár, ki tudja, mihez kezd azzal a jó pár ezer arannyal amit a boltjával megkeres, és elég sokat felemészthetnek a számunkra ismeretlen nyersanyagok, receptek beszerzése, a számunkra ismeretlen jártasságok fejlesztése, a nehezen megközelíthető helyek elérése, de... akkor is sokallom. Vagy talán a Tenka tagjai őt is elkapták, és védelmi pénzt szednek tőle? Vagy egy másik, rejtőzködő szervezet? Vagy pusztán az emberi természetben ősidők óta jelen levő hatalomvágy, aminek a találmányok az eszközei? Ezzel a tudással, és ezekkel az eszközökkel a földi halandó az istenek közé emelkedhetne... Persze, csak amíg fény nem derül a titkokra... Bármi is volt az ok-okozati lánc, és bárhová is vezessen, inkább foglalkozom azzal a részével, ami engem is érint.
Ceruza, füzet, kő, zöld fény... mi a szösz? Jaa igen, teleport. Kicsit szokatlan volt az effekt, és kicsit meg is kellett állnom a rét közepén, ahová küldtek minket. Mint az első napokban, amikor még a teleportálást meg nem szoktam. De ez most kicsit más volt.
Mire összeszedtem magam, Tantalosz már előttem haladt egy fa felé, jó húsz-huszonöt méter előnnyel. Elindultam én is, és közben a füzetet átfutottam a tudnivalókkal kapcsolatban.
Majd kiderült, Mr (vagy inkább Mrs) Mundo elég érdekes humorérzékkel van megáldva, és egy macska a fa tetején. Le kell hozni... Tipikus eset. Mint amikor a tűzoltókat a fennragadt macskához riasztják, és szabad kocsi hiányában leég a fél utca a város másik végében... Apropó... Hisz itt a ceruza! Kerestem egy üres oldalt, és leírtam: Tűzoltóautó. Bár nem illik Aincrad világába, és nem biztos, hogy létrehozza a rendszer, de egy próbát megér. Ha megjelent, ahogy lennie kell, akkor fel a kocsira, létra elő, becélozni a fát, át a macskáért, és probléma megoldva. Esetleg, ha máshova került a kocsi, akkor előbb odajárni vele, ha nem indul, akkor a ceruzával szerezni egy kanna benzint, és így tovább...
Amennyiben a tűzoltóautó megidézése mégsem járt sikerrel, vagy annyit bénáztam, akkor következő próbaképp, viszont, ha Mirci lejött, biztos éhes lehet alapötlettel, folytattam a ceruza tesztelését.
Első körben leraktam egy tányérat, majd utána szép sorban, a következő szavakkal próbálkoztam: Egér. Rántott egér. Sült egér. Egérpörkölt. Zöldséges egér. Sajtos egér. Pácolt egér rizzsel. Fehér egér ropogósan átsütve. Majd végül a csattanó: Whiskas.
Csupán az az egy dolog, ami rejtély, hogy ez a lánynak álcázott Mundo valójában saját maga, vagy pedig egy másik találmánya, amivel kreálta az NPC-t is... És az, hogy Chitose és Tantalosz sikerrel járnak-e? Bár ez utóbbiakat úgyis meglátom mindjárt. Plusz még hátravan egy kis tesztelés a saját szakállamra is, de azt majd később, egy-két kísérleti teleppel később

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Hétf. Feb. 02, 2015 3:25 pm

Minimese:
Ahogy beírod a tűzoltóautó szót a betűk egyszerűen kiugrálnak a füzetből és szépen arrébb sétálnak. Ezalatt viszont elkezdenek nőni és egy új formát felvenni, kis idő múlva pedig már ott is áll előttetek a piros tűzoltó kocsi minden kellékkel együtt. Van rajta, tömlő, balta, sőt még tűzoltó felszerelés is, na meg persze a létra és minden gond nélkül fel is tudsz mászni a fára. Azonban ez Mircinek egyáltalán nem tetszik. Ahogy közeledsz felé erősen fújtat és mikor megpróbálod magadhoz venni hevesen karolni kezd, pillanatok alatt megszabadítva téged a páncélpontoktól ráadásul odébb is szökken egy másik ágra. Talán még sem lesz egyszerű őt leszedni.

Már csak egy Chitosera várunk. Holnap este hétig még van időd írni ^^
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Chitose on Kedd Feb. 03, 2015 6:31 pm

Mialatt elvakított a zöld fényesség, hogy aztán a megelelő helyszínre teleportáljon minket, elgondolkodtam Mr. Mundo utolsó mondatán. Talán lehet vele feltámasztani is ? Na, nem mintha én bárkit is vissza akarnék hozni az élők sorába, de amit igazán kipróbáltam volna, az az, hogy élő személyeket vajon lehet idevarázsolni vele ? Végülis, van néhány ember, akit már nagyon szeretnék viszontlátni.
Majd elmúlt a fény, és egy virágos mezőn találtam magam. Körbenéztem, és mindenhol csak virág. Egyetlen kiemelkedő dolog volt csupán: egy fa. Elkezdtem a fa felé sétálni, hogy végre kikeveredjek ebből a virágtengerből, majd, amikor megláttam a síró kislányt, szinte reflexből mentem már az irányába, hogy megvígasztaljam, vagy hogy megkérdezzem, mi baja. Mint kiderült, nem csak én tettem így, hanem a vörös indikátoros is. Talán mégsem olyan rossz ember ? Ki tudja, lehet, hogy mégsem egy elvetemült gyilkos, hanem csak véletlenül vagy önvédelemből ölt. Vajon ez nála így volt... ? Suspect Vetettem egy fürkésző pillantást rá, majd vissza a kislányra, aki, meglepetésemre már nem is volt kislány, hanem Mr. Mundo volt az, maga. pale Elhúztam a számat, egy keresztöltözködő férfi egy nem mindennapi, nem szép látvány. Viszont legalább megmondta, mi lesz a feladatunk: le kell hoznunk Mircit a fáról. Mielőtt még elgondolkodhattam volna, hogy vajon milyen módon lehet lehozni egy macskát egy fáról, egy varázsceruza egy füzet és három ember segítségével, merthogy időközben Ozirisz is odaért, eszembe jutott hogy van a ceruzához egy használati útmutató is, amit jó lenne elolvasni. Ígyhát gyorsan átfuttattam a szemem rajta, ahogy az ilyenekkel szoktam, néhány apró részletet meg nem értve, és elkezdtem gondolkozni azon, hogy vajon most, ebben a helyzetben mit tudnék olyat idevarázsolni, ami hasznos is lenne. Közben kicsit kétkedve néztem Tantaloszra, a macskához intézett beszéde után, Ozirisz magánakciója viszont elsőre jónak tűnt, csakhogy a macskának nem tetszett és neki is támadt szegény, megmentésére siető Oziriszre.
- Talán inkább lecsalnunk kellene és nem lehoznunk. - állapítottam meg félhangosan. Majd, hogyha szabad a terep beleírom a füzetbe a következőt: "létra". Persze én olyan kétágú létrára gondoltam, ami a festőknek is van, mert arra könnyű felmászni, és azt is úgy, hogy az közvetlenül a fa mellett van felállítva, de meglátjuk, hogy ebből majd mennyi teljesül. Majd, ha ez megvan, már írom is a következőket: "kosár, párnával". Én pedig olyan csinos, öblös, finoman párnázott kosárkára gondoltam, amiben Mirci is elfér, és ha szerencsém van, akkor a cicának is tetszeni fog. Megpróbáltam barátságosan közeledni a macska felé, hátha így nem karmol meg. Wink Végül, ha már a karomon volt a kosárka, akkor elkezdtem felmászni vele a létrán, egyenesen Mircihez. Majd, hogyha odaértem, megfordulok a létrán, leülök, és elkezdek a macskához beszélni:
- Gyere le szépen, Mirci ! Hát nem jobb lenne itt, a puha kosárkában ülni, mint ott, a kemény faágon ? - közben óvatosan felé nyújtom a kosarat, ügyelve arra, hogy az nekem is valamelyest pajzsként funkcionálhasson, hátha engem is meg akarna támadni a cica.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Szer. Feb. 04, 2015 6:05 pm

Chitose ahogy beírja a létra szót egy panel ugrik elő ahol kedvére válogathat a különféle létra variánsok között, hogy kiválaszthassa a neki legmegfelelőbbet és természetesen meg is jelenik amint ez megtörtént. Azonban mikor ismét megpróbál írni a toll egyszerűen nem fog. Talán kell neki egy kis idő még újra használható nem lesz. Very Happy

/Annyit szeretnék majd kérni csupán kiment a fejemből eddig, hogy azt majd valahogy jelezzétek miként is írjátok be a szavakat, egymás alá vagy egymás mellé. Ez a későbbiekben fontos lesz ^^
Kövi határidő vasárnap (most vasárnap) este 6 óra./
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Pént. Feb. 06, 2015 7:46 pm

A szavak, miket írtam szépen lassan elkezdtek lefolyni a papírról. Ezek szerint mellé lőttem. De mi lehetett a gond? Rendben, ezen igazából felesleges gondolkodnom, mert tudom. A "beszélő" nem főnév, vagy melléknév, hanem, melléknévi igenév. De reméltem, hogy nem fog fent akadni a rendszerben.
Akkor lássuk, hogy hogyan boldogulnak a többiek. Ozirisz irománya, csodával határos módon életre kelt, pedig a tűzoltóautó nagyban meghaladja a SAO technológiáját. Azonban bármilyen remek ötletnek is bizonyult a jármű, a macska valamiért inkább fent maradt volna.
Meglehet, hogy Mr. ,azaz mostmár Mrs. Mundo látványa rémiszetette meg, és ezért ment fel a fára? Nem tudom. Annyi biztos, hogy az ő helyében én ezt csináltam volna.
Viszont nem ő vagyok, ezért le kell hoznom őt a fáról. De vajon milyen módszerrel? Látszólag az egyszerű módszer nem fog beválni. Hm...
Viszont Chitose kisasszonynak igaza lehet, talán inkább le kéne csalnunk. Olyan dolgot kell adnunk, ami érdekelheti... De mi lehet az?
Egyáltalán mire vágyhat egy vérbeli macska? A tejre allergiásak -  ha lehet hinni a tudósok állításainak -, a hal az... túlságosan is klisés. Talán egy másik macska? Az lehet, hogy segítene rajta. Hiszen ki ne szeretne egy fajtársával lenni, ha egyedül van? Nos... Talán én. De a macska legtöbb esetben társas lény, ha jól tudom...
Az igazat megvallva, egy fán rekedt kutyának sokkal jobban örültem volna. A macskákat nem szeretem annyira, és semmi hasznuk. Ha nem ez lenne a feladat, valószínüleg itthagynám, de így...
És ekkor ugrott be valamit. Van egy macska, akit mindenki jól ismert... Az én korosztályom legalábbis igen.
Ezért aztán el is kezdem írni a lapra a következő szót: "Lasagne". No lássuk, erre mit lépsz, macsek?

_________________
Komolyan azt hiszed, bosszant, hogy gyilkosnak hívsz, azért, mert úgy nézek ki? Nem érdekel. A piros indikátorosok gyilkosok, persze, és senki sem szereti őket, de nagyon intelligensek és erős a túlélési ösztönük.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Vas. Feb. 08, 2015 7:32 pm

A lassagne látványára a cica teljesen az ételre fókuszál és hevesen a száját nyalja, de egyenlőre nem mozdul. Smile

/Kedd estig kéretik írni/ ^^
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Chitose on Kedd Feb. 10, 2015 12:20 pm

Miután beírtam a "létra" szót, örömmel láttam, hogy csak egy véletlenszerűen kiválasztott létrát teremtett ide a toll, hanem megjelent egy ablak is, ahol lehetett választani a létrák közül. És amint rövid válogatás után megtaláltam a nekem megfelelő, kétágú létrát, az meg is jelent a valóságban előttem. Majd úgy döntöttem, hogy jobb lenne előbb felülni a létrára, és a kosár már ott jelenjen meg a kezemben, mint avval felmászni rá, így megpróbáltam beleírni a füzetbe, egy fél sor kihagyásával, az előző szó mellé, azt, hogy "kosár, párnákkal". Itt majd jó helye lesz a cicának, gondoltam, de amikor megpróbáltam egy vonalat húzni, az egyszerűen nem ment. Próbáltam firkálni is vele egy kicsit, hátha csak be kell járatni a tollat, de nem, az továbbra sem írt. Lehet, hogy kell egy kis idő, amíg újra működni kezd ? Gondoltam, majd leszálltam a létráról, és megnéztem, hogy boldogulnak a többiek. Tantalosz egy kis étellel akata épp lecsalogatni a macskát, és úgy láttam, ez tetszik is neki. Talán nekem is valami finomsággal kellene próbálkoznom ? Mondjuk tejjel, vagy egy kis hússal, vagy konyhamaradékkal ? De ehhez mindenek előtt az kellene, hogy írni is tudjak a tollal. De talán a másik füzetbe lehet írni. Megpróbálom leírni az eddig tapasztaltakat, hogy később mások is tanulhassanak belőle. Azzal kinyitottam a használati utasításos füzete, és elkezdtem a hatodik ponthoz írni:

"6. A ceruzának kell egy kis idő, hogy miután használták, újra lehessen vele írni.
7. Ha nem teljesen egyértelmű dolgot írsz le, akkor megjelenik előtted egy panel, amint választhatsz a különböző fajta dolgok közül."


Ennyi. Azt hiszem, jól fogalmaztam. És mostmár talán elég idő is eltelt, hogy a füzetbe is lehessen írni. De melyiket próbáljam meg először ? A saját ötletemet, vagy valami finomságot. Talán inkább maradok az enyémnél, kíváncsi vagyok jó lesz-e, és hogy hogyan reagál rá a cica. Tehát egy másik oszlopba leírtam azt, hogy "kosár, párnákkal". Vajon most is megjelenik egy panel ?

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Feb. 10, 2015 6:12 pm

A tűzoltóautó csodák csodájára megjelent, és nem kicsit lepődtem meg rajt. Csupán azt az egyet sajnálom, hogy nem tehetek vele egy-két kört a Kezdetek Városában. Vajon hány felém repülő cserepesvirágot, vázát, széklábat, üveget, istennyilát kapnék ajándékba, ha hajnali 4-kor végigmennék a városon jó hangosan nííínóóó-zva? Hát, az első körben még lehet, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, mert nem sokan vannak baglyok, akik pedig nem baglyok, valószínű, hogy még a boot-szekvenciájukat futtatnák. De a második körben már éberebbek lennének, és megkapnám a magamét. Avagy tűzoltóautó, amíg a páncélpontok tartanak...
A macska sem díjazta az ötletet, hisz fújtatott és prüszkölt, és nem elég, hogy megkarmolt, és odébb menekült, majdnem le is estem a létráról. Bár ez utóbbi nem Mirci hibája, hanem még némi tudatalatti reflex a felém kapó macsek hirtelen mozdulata, és az, hogy nem szoktam hozzá a létrázáshoz. Sem a magashoz. A magasban létrázáshoz pedig egyáltalán nem.
Az egeres elgondolás sem jött be, hacsak nem értelmezte félre a rendszer az egeret betűtészta-levesnek, mert kb. úgy hullottak le a betűk a földre, mintha épp az említett levesbe gyártanám a tésztát. Vajon mi lesz, ha a macska betűtésztát eszik? És ha sokat eszik belőle, akkor szóf*sásban fog szenvedni? Avagy az univerzum újabb rejtélye, ami nem most fogja felfedni magát, mert a betűket alig pár másodperc alatt a föld nyelte el...
Kicsit nézegettem még a tűzoltóautót, és két "gonosz" megoldás fordult meg a fejemben ahogy a kellékeket vizslattam: Balta... és minő véletlen, Mirci fa tetején pihen, nem valami tízemeletes panel tetején. Vajon milyen képet vágna szegény, ha dől a fa? Lehet, hogy elkezdené énekelni a régi dalt, hogy  "ne vágj ki minden fát"? Kis betűleves után nem kizárt...
A másik gonosz ötlet, a fecskendő láttán fogalmazódott meg bennem: A macskák nem szeretik az esőt. És pont van itt egy "esőcsnáló" eszköz, amihez még a sziu törzs esőtáncát sem kell eljárni. De ez is csak túl gonosz lenne, hogy megcsináljam, de legalább megmosolyogtam kicsit, ahogy elképzeltem az eső elől menekülő társaságot...
Tantalosz valami kajafélével próbálkozott, de nem nyert hangszórót. A cica foglalkozik vele, de messze nem érdekli eléggé. De mivel a kaja működni tűnik, újra felírtam egy szót, hátha most már nem betűtészta lesz: Whiskas. Majd ha sikerült megidéznem a macskakaját, megszólaltam: "A macskák Whiskast vennének..." - aztán majd kiderül, hogy Mirci mennyre van oda érte. Bár, az Aincradi macskákról nem szólt a reklám, de majd kiderül. Vagy beborul, de akkor eső is lesz, az tuti.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Akairo on Szer. Feb. 11, 2015 11:55 am

Mirci le sem veszi a szemét a kajáról de egyenlőre éhsége még nem elég nagy, hogy lemásszon. Chitose-chan mikor beírja a kosár szót ismét egy panel fogadja ahol válogathat a különféle kosárfajták közül. Van itt fonott kosár, bevásárló kosár és persze az a fajta kosár is amit az állatok használnak. Mircit viszont a kosár nem különösebben érdekli ám a macskakaja már annál inkább és ez már bőven elég volt ahhoz, hogy végül a macska lemásszon a fáról és megtámadja az neki szánt kaját, nincs is más dolgotok mint felkapni és odaadni a "lánynak". Ha ezt megtettétek akkor a már ismerős zöld fény jár körbe titeket majd ismét a boltban találjátok magatokat.
- Szép munka! - Lelkendezik Dr.Mundo. - Ha van kérdésetek most tegyétek fel azután ha készen álltok indulhattok a következő kísérleti terepre. - Tájékoztat titeket majd az asztalra kitesz ugyan olyan köveket mint legutóbb ám annyi különbség van, hogy itt zöld spirál helyett sárga spirál van a kőben.

/Ha kérdésetek van most feltehetitek Mundonak. Szedjétek össze mi az amit nem értetek mert egy darabig megint nem lesz lehetőségetek ezeket megtudni Mundótól. Határidő pontosan egy hét./
avatar
Akairo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2014. Nov. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Feb. 22, 2015 12:53 pm

A Lasagne megtette hatását, a macska már alig várta, hogy lejöhessen, és falatozzon belőle. Azonban mégsem tett semmit annak érdekében, hogy lejöjjön. Látszik, hogy nem egy kiköpött Garfield, de a Lasagne mégiscsak egy Lasagne.
A többiek próbálkozása is hiábavalónak tűnt... De csak tűnt, mert Ozirisz ötlete a Whiskasszal teljsen jól működött. És én még azt hittem, hogy a reklámokkal csak a jónépet akarták leamortizálni, hogy agyatlan zombiként rohanjunk a boltokba, így megfosztva minket a szabad gondolkodásunktól és a vagyonunktól. Ezt a játékot is reklámozták, és lám, így végeztem én is...
De azt le kell szögeznem, hogy nem önszántamból. Amint megtaláltam szeretett Chihirom gyilkosát, én el is tűnök erről a világról. Bár bevallom őszintén, hogy megkedveltem a helyet, és néhány embert is. De már nyugalmat szeretnék. Belefáradtam, hogy üldözzem a gonoszt, miközben az emberek engem sem becsülnek meg jobban.
Én pedig nem fogok tenni azért, hogy felnyissam a szemüket. Ha oly balgák, hogy nem veszik észre azt, ami a szemük előtt történik, akkor magukra vessenek! Számomra így is eljátszotta már esélyét az emberiség.
Leszámítva Miut. Ő kedves lány, aki nem ártott senkinek, és a rosszba is csak véletlenül keveredett bele. Bár az ő viselkedése is hagy némi kívánivalót maga után, de őt rendes embernek nevezhetem, aki nem a külső alapján ítél.
Közben a macsek még mindig a földön van, és eszik. Nem az én ötletem miatt jött le a fáról, így úgy gondolom, hogy Oziriszé a megtiszteltetés, hogy odaadja a lánynak.
Miután átnyújtotta a macskát egy teleportáció következtében már ott is termetünk Mr. Mundo boltjában, és most jönnek a kérdések. Én azonban nem várom meg őket, egyszerűen felkapok egy követ, és már folytatom is az utamat a következő helyszínre. Idegesítenek a többiek. És ezt lehet, hogy meg is fogom mondani nekik, ha nem változtatnak rajta. Azonban jószívű vagyok, így adok neik még egy esélyt.

_________________
Komolyan azt hiszed, bosszant, hogy gyilkosnak hívsz, azért, mert úgy nézek ki? Nem érdekel. A piros indikátorosok gyilkosok, persze, és senki sem szereti őket, de nagyon intelligensek és erős a túlélési ösztönük.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Varázsceruza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.