Korall város

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Korall város

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jún. 11, 2016 7:32 pm

-Ahogyan az általad felvázolt dolgok is mind-mind csak lehetőségek. Légy hozzánk őszinte, és mondd el a terveidet, akkor pedig segíteni is tudunk benne. Ha nem értünk egyet, akkor pedig elmondjuk, hogy nem értünk egyet. Még az is lehet, hogy ellenezni fogjuk a terveidet, az is lehet, hogy szembekerülünk, ám legalább nem fogunk csalódni egymásban. Ha jól értem a szavaidat, akkor ettől félsz.
-Ehmm... Timinek igaza van. Szerinted én nem segítettem például olyan Ébredőnek, aki töredelmesen elmondta, hogy a kijutásért harcol, és mindent megtesz majd azért, hogy segítse a frontot? Dehogynem! Ő is ugyanúgy megérdemli a segítségünket, mint akárki más, aki kezdő. Ugyanúgy jár neki is, függetlenül attól, hogy milyen nézeteket vall. Jó... ha azt mondta volna, hogy random kijelöl embereket akiket lekaszabol, akkor nyilvánvalóan nem adunk neki ehhez eszközt, de... szóval érted.
-Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd. Ugyanígy vagyunk ezzel mi is. Ez az utolsó dolog, amitől félned kell addig, amíg nem akarsz minket becsapni.

Ezzel át is nyújtotta újra a gyűrűt, na meg a papirost is, amire azért alá kellett kanyarítani a nevedet. Az állt benne, hogy sokszor fogod simizni a fegyvert, és megbecsülöd, valamint az, hogy ha neked nem lesz már rá szükséged, akkor visszakerül a Vigo céhhez, és csak is kizárólag oda, vagy annak jogutódjához, képviselőjéhez. A rendszer hitelesítette is a dokumentumot, azaz kijelzi, hogy az aláírás tényleg a megfelelő játékoshoz tartozik, és másolatot is kaptál róla, ezzel pedig tulajdonképpen minden el is lett intézve. Majdnem minden.
-És... ez csak az én kérésem, vagy megteszed, vagy nem... de örülnék, ha nem használnád a Bossokon. Nem fogok haragudni, ha mégis, meg semmi ilyesmi... de... szóval ennyi.
Ezután pedig tényleg következhetett a dolgok mókásabb része. Shu mesél neked Kiwiről, mint új érdekes céhtagról, akinek még nem kelt ki a társa a tojásból, mesél neked egy új szerelemről, neked simán elmondva azt, hogy az illető idevalósi... azt a részt azonban titkolja, hogy hölgyemény az illető. Megtudhatod, hogy ismeri a titkos helyet, ahonnan a virágszedők hozzák a növénykéiket, valamint azt is, hogy ő volt az első, aki kipróbálta az új szafaris kütyüt, hála Maxweld professzornak.

Köszönöm szépen a játékot! :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Korall város

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Aug. 09, 2017 11:32 pm

Elég csúnyán kikaptam az arénában. Hiába választottam egy nem szokványos pályát, annak előnyei rendesen visszaütöttek. Arra számítottam, hogy a csúszós jég miatt Hinari is korcsolyázni fog, de nagyobbat nem is tévedhettem volna. Én elveszítettem a bakancs adta gyorsaságpontokat, ő pedig akrobatikával szépen kihasználta a pálya részeit képző rudakat ellenem...
A harc után céhtársam javaslatára elteleportáltunk Korall városba, ahol kicsit nagyobb a nyugi. A húszas szint feletti szinteken nincs az a nagy nyüzsgés, mint a Kezdetek Városában. A kiképzősök is csak a Virágmezőig jutnak fel egy jó darabig. És sokan nem rajonganak az afelett elterülő hideg, fagyos szintekért. Viszont minekünk most pont a nyugalomra volt szükségünk. Egyrészt jobb úgy kielemezni az előbbi párbajt, hogy nem fülelnek ki a kíváncsi játékosok, másrészt pedig nem hinném, hogy az eventes csibe túlzottan jól reagálna, ha legelső alkalommal egy forgalmas helyen, nagy tömegben lenne megidézve...
Közben megérkeztünk Korall városba. Annak ellenére, hogy jópárszor kiléptem az itteni teleportból, és ismerős látvány fogadott, mégis, most valahogy tanácstalanul néztem körbe - Ismersz itt egy jó teázót? - kérdeztem meg a lányt, majd el is indultunk az említett hely felé. Általában csak átutazóban voltam a városban, tipikus farmolós questeket csinálgattam, vagy csak ritkítottam szint mobállományát, de ezen a szinten még nem igazán ültem be sehova... Azt hiszem ilyen téren is van még mit pótolnom...
Amúgy mindent összevetve, egész kellemes hely ez a szint. Friss levegő, csend és nyugi, semmi nyüzsi, leszámítva az NPC-ket akik csak végzik a mindennapi teendőiket. És most pont jól jön számunkra Korall város ezen adottsága.
Majd alighogy helyet foglaltunk a teázóban, rögtön jött is az NPC felvenni a rendelésünket. - Hmm, milyen teát ajánlasz? - tettem fel a kérdést a lánynak. Elvégre én nem vagyok az a hű de nagy teázós típus. Persze szeretem a teát, de kíváncsi vagyok a lány ízlésére is. Persze ha bort kellene választanom, azzal jobban boldogulnék, de most nem is ezért vagyunk itt. Majd miután döntöttünk a teát illetőleg, közöltem az NPC-vel, hogy én is ugyanazt kérném. Természetesen a számlát én álltam. Ilyen szempontból jó hely Aincrad, az étel-ital elég barátságos áron van, bőven megfizethető, ellentétben a kinti világgal, ahol azért nem szedi össze fél óra alatt az ember a napi betevőt.
Majd az NPC távozása után feltettem a kérdést: - Ami a párbajt illeti... Mi mindent rontottam el az említetteken kívül? Illetve mit kellett volna máshogy csinálnom? - majd kíváncsian vártam a lány válaszát, közben egyet-egyet kevertem a teámon. Egy részére időközben rájöttem, de van egy olyan sejtésem, hogy az még messze nem minden...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1087
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6361/6500  (6361/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Korall város

Témanyitás by Hinari on Pént. Aug. 11, 2017 12:05 am


CsibuCsibu és a nagy gondolatok


-- előzmény --

Nem tettünk túl sok lépést az első szinten kialakuló egyre nagyobb tömegben; alighogy kiléptünk az aréna épületének kapuján, máris a kezünkbe vettük a teleportkristályt.
Odafönt azonnal megcsapott a hűvös szellő.
- Talán megnézhetnénk, hogy a falu végi Tengeri Teázó nyitva van-e - válaszoltam Ozirisz kérdésére s egyben az említett irány felé is mutattam, latolgatva a lehetőségeinket. Párszor már jártam a településen ilyen-olyan okból, de mivel a hely alapvetően békés volt s a szinten honos mobok sem okoztak túl nagy kihívást, egy ideje már más úticélokat választottam. Ha a teázó zárva lesz, a Korall Kávézóba még mindig beülhetünk s a kevés vendég miatt talán az npc-k sem fognak rossz szemmel nézni ránk, ha mégis inkább teát innánk a kávéjuk helyett. Csibu eközben a fejem tetejéről nézelődött, néha csipogva egyet-kettőt, mi pedig könnyed tempóban kezdtünk el sétálni a választott teázó felé. Mint mindig, amikor itt jártam, szívélyesen fogadtak, a kiszolgáló npc programját pedig igazán hasznosan rakták össze; azonnal megkérdezte, hogy hozhatja-e a szokásosat.
- Igen, köszönöm - feleltem - Meg egy másodikat is az úrnak - tettem hozzá, ránézve Oziriszra, arcomon halovány mosollyal. Az npc elment, én pedig hátradőltem a széken. A teázó szerény bútorzatához képest kifejezetten kényelmesek voltak az ülőhelyek.
- Itt általában zöld teát iszom. Kevés helyen kapni Aincradban igazán jó teákat, de van pár ritka növény, aminek leveléből a kintiekhez hasonló ízvilág érhető el - magyaráztam - Ha úgy jobban ízlik, tehetsz hozzá citromnak és cukornak megfelelő készítményeket is, viszont az első körtyot próbáld ki ezek nélkül - mosolyogtam rá, miközben már elénk is került a gőzölgő kancsó, két porcelánpohár társaságában. Töltöttem magamnak, s fújtam, hogy kihűljön kicsit.
- Nos, előbb mondd el te, hogy szerinted mit kellett volna máshogy - pillantottam céhtársamra, letéve egy kicsit a csészét - Mondjuk osszuk támadáspárokra, és úgy. Először te, utána pedig én, minden támadáspárnál - bólintottam mosolyogva, majd levettem Csibut a fejemről és inkább letettem az ölembe: ki tudja, hullatja-e a tollát, én pedig még véletlenül sem akartam új ízeket a teámba...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3318
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11626/10100  (11626/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Korall város

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Aug. 16, 2017 5:02 pm

Megérkeztünk Korall városba, és a kérdésemre hamar meg is kaptam a választ. Elindultunk a Tengeri Teázó felé, reménykedve benne, hogy nyitva van. Hamar oda is értünk az említett helyre, ami még szerencsénkre nyitva volt. Nem sok vendég volt a helyen, mindössze néhány gépi karakter töltötte itt az idejét, de játékos rajtunk kívül nem volt. Na igen, ilyet nehezen lehet látni a Kezdetek Városában, ahol azért mindig több ezer játékos él.
Majd megoldódott a tea kiválasztása is. Hinari és az NPC párbeszédéből kikövetkeztettem, a lány eddig már többször is megfordult itt. Legalábbis nekem négy-öt rendelés szokott kelleni, mire megjegyezték az adott helyen, hogy mi a szokásos.
Nemsokkal rá meg is érkezett a teánk. - Ha tényleg olyan jó a tea, akkor kár lenne elrontani valami ízesítéssel. Általában túlságosan elnyomják ezek a dolgok a természetes ízét... – válaszoltam a lánynak, majd a példáját követve töltöttem magamnak a teából, és csak fújogattam egy kicsit. Általában túl forró amikor kihozzák, mint ahogy a reggeli kávé is. Bár abban az esetben egy egész bögrényi forró kávét legurítva garantáltan előbb felébredne az ember, már csak a füstölgő torok "debuff" miatt is, de annyit azért nem ér az egész.
Majd rátértünk a párbaj, és az ott elkövetett kisebb-nagyobb hibák átbeszélésre. Hinari jó tanár létére hagyta, hogy magamtól jöjjek rá, mit rontottam el. Avagy most, hogy nem másodpercek alatt kell gyors döntést hozni, van időm utólagosan átgondolni, és rájönni az arénában elhamarkodott lépéseimre.
- Hát, először is... Szerintem ott rontottam el az elején, hogy nem gondoltam az akrobatika jártasságodra. - kezdtem bele az elemzésbe - Megfosztottam magam jó pár gyorsaságponttól amikor a bakancsomat korcsolyára cseréltem, és feltételeztem, hogy te is ugyanezt fogod tenni. Csak amíg nekem akrobatika nélkül más lehetőségem nem volt, nem sejtettem, hogy könnyűszerrel kijátszod a pályát. Gyakorlatilag saját magam ellen alkottam meg a terepet, csak akkor én ezt nem láttam át. - majd gyorsan hozzátettem – De azért te is rásegítettél a megtévesztésemben. Amikor ültél a kőtömbön a korcsolyával az öledben, teljesen logikusnak tűnt számomra, hogy cipőt cserélsz. Igaz, azt nem láttam, hogy felvetted volna... - majd egyet sóhajtottam – Aztán lényegében ez okozta a vesztem. Jóval lassabb lettem hozzád képest. És egy pillanatra megörültem neki, hogy sikerült eltalálnom, elkövettem még egy hibát. A támadás után hátat fordítottam, és mire feleszméltem, már hason csúsztam a pálya széléig.... Nagyjából ezeket rontottam el az első támadásig... - fejeztem be a mondandómat, és kíváncsian vártam a lány válaszát.
Közben kortyoltam egyet a teámból, és ismét csak igazat kellett adnom a lánynak. Amit a Kezdetek Városában adnak zöld tea gyanánt, az a közelébe sem ér ennek. - Tényleg finom az itteni zöld tea, megjegyzem ezt a helyet magamnak. - mondtam a lánynak mosolyogva – Amúgy te gyakran szoktál itt teázni? - tettem fel egy újabb kérdést.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1087
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6361/6500  (6361/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Korall város

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.