Ronbaru

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Ronbaru

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Május 31, 2018 12:34 am

Az egész üveg whiskey ötlete mintha kicsit váratlanul érte volna Chanceryt, azonban rövidesen belement. - Nem terhelsz meg, ne aggódj ezen – válaszoltam a lánynak mosolyogva – Különben is, sejthetted, hogy egy felessel nem úszod meg :3 – tettem hozzá. Bár a főttétel rendelését egyelőre visszautasította a lány, és kitartott a szendvics mellett. A rendes ebéddel, vagy jelen esetben vacsorával nem veheti fel a versenyt a szendvics. Egymagában nem laktató, és nem is annyira finom – Ha később mégis jobban megéheznél, ne fogd vissza magad. - jegyeztem meg a lánynak, bátorítva, hogy rendeljen, ha úgy gondolja. Ez a legkevesebb, amit tehetek érte a bossteremben történtek után. Miattam sárgult, és igaz, visszaállt már az indikátora, mégis, akkor nagyon megviselte. Talán nem is ez a dolog, hanem amikor hosszú időn keresztül egyre csak gyűlnek a kisebb-nagyobb dolgok, és egyszercsak telítődik az ember. Lehetséges, hasonló telítődésben már volt részem, és tudom, olyankor egy apró dolog is elég lehet, hogy szikrát adjon az egésznek. Chan esetében ez a múltkori dolog pedig egyáltalán nem apróság volt. Szivatta őt a boss, a végletekig.
Közben a bossharcra terelődött a téma, és úgy tűnik, hogy fordulnak a dolgok. Most már az idomárlány próbál nyugtatni, hogy ne rágódjak az akkor történteken. – Végre túl vagyunk rajt, ahogy mondod. Szerencsére túl vagyunk rajt. Egy pillanatra megijedtem a tükörtöréskor, hogy valamit nagyon elszúrtam, és... - itt egy kicsit el is szorult a hangom. Egyből az futott át az agyamon, hogy most nagyot hibáztam. Csak működjön mindenkinek a burka, és biztonságban kijussanak innen. Majd ahogy láttam, hogy mind megvagyunk, és kezdtem összerakni a dolgokat. - Ahogy megláttam a rendszerüzenetet, megkönnyebbültem. Örültem neki, hogy túl vagyunk rajt, és ennyivel megúsztuk. - tettem hozzá, újra megnyugodva. - Az érzelmi kitörésekkel nem voltál egyedül. Amikor megmakacsolta magát Rosie, akkor elég rendesen kikeltem magamból én is. Nem vagyok rá büszke, de elvesztettem akkor a fejem. Nekem mindenképp higgadtnak kellett volna maradnom. - majd a dícséretekre is reagáltam – Örülök, hogy így érzed. Pedig még nem vagyok profi ilyesmiben. Amit tudok, azt is Hinaritól tanultam, szóval ez leginkább az ő érdeme. - Szólóban harcolni a mobok ellen sokkal könnyebb. Ott nem kell észben tartani, ki volt soron, ki nem, kinek mik az erősségei, kinek milyen képességei vannak, nem is beszélve az aktuális boss taktikáját, amit még a Túlélő Csarnok előtt is volt hogy csak többszöri próbálkozásra sikerült kiagyalnom...
- Na igen, a zenélés kicsit jót tett, mindig az a nyomott és feszült hangulat a bossharcon.. Nem ártott feldobni valamivel, hirtelen jött ötlet, és a boss"harc" – mutattam a harc szóra a kezemmel is a macskakörmöt – is lehetővé tette. Pörgős harcnál valószínűleg nem lett volna kivitelezhető.
Majd egy komolyabb témával folytattuk. - De akkor is durva ez az egész – állapítottam meg. - Akármi mást is kitalálhatott volna, aki a bosst tervezte. Bár az első feladat is az volt, hogy essünk egymásnak, és később is... és még az összes trükkjét nem is ismertük... jó hogy túl vagyunk rajt.... - tettem hozzá - Na igen. Még ha a virtuális testünk nem is öregszik, a lelkünk annál jobban. Külsőleg ugyanazok vagyunk, mint amikor beléptünk ebbe a világba... de az évek folyamán sokminden történt, ami odabenn megváltoztatott minket – majd egy levegővétel után folytattam – Sayával viszont akkor sem volt fair, függetlenül attól, hogy hány éves. Egyikünkkel sem lenne az. Csak annyit tudtam tenni, hogy megkértem a többieket, hogy kapcsolják be az etikai módot a bossharc idejéig...- Nehéz pillanat volt, és nem tudom, mi sokkolt jobban: maga a feladat, vagy az, ahogy Saya eleget tett neki szemrebbenés nélkül.
Ha közben kiérkezett az üveg whiskey a két pohárral, akkor töltöttem egyet a lánynak, majd magamnak is. - Ideje egyet hörpinteni, mit szólsz hozzá? - kérdeztem meg az idomárlányt, és ha ő is egyetértett, akkor koccintottunk, és elkortyolgattuk az első pohárka gyorsítót.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.