[Küldetés] Picinyke Gyertyafény

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Szer. Jan. 21, 2015 6:28 pm

A küldetés elfogadását követően automatikusan érkezik is a helyszín koordinátája, és az időpont, amelyre meg kell jelenni. Egy mondhatni könnyen megközelíthető, de ennek ellenére mégis eléggé eldugott helyen egy régi ház, nem sokban különbözik bármely másiktól, hosszú kovácsolt vaskerítés választja el az udvart az utcától, ha valaki be les rajta, az udvarban egy magas férfi ténykedik, kezében metszőollóval, éppen egy elhanyagoltabb placcot próbál helyretenni, nem vesz észre benneteket. Az ajtó felett egy korhadt, szúrágta deszka van felszegelve, a festék ugyan picit lepattogzott róla, de ettől függetlenül, aki szán rá egy kis időt hamar rájöhet, hogy az intézmény neve olvasható rajta, mégpedig:
„Picinyke Gyertyafény - Árvaház”.
Némi kopogtatás, esetleg kiabálást követően hamar léptekre lehettek figyelmesek, és máris nyílik az ajtó, egy aranyos idős néni tekint vissza rátok, barátságos mosollyal az arcán, és beinvitál benneteket, nem kérdezi miért jöttetek, kedvesen köszönt majd belekezd mondandójába, még mielőtt kérdezhetnétek tőle bármit is.
- Az igazgató úr irodája a folyosó végén. Kérem legyen/legyenek türelemmel, amint ideje engedi fogadja önöket. – mutatóujjával máris kijelöli számotokra az irányt. Valójában nem is lenne túl sok lehetőségetek, ugyanis csupán két irányba mehettek, amerre valóban folyosó van, és a két lehetőség közül csupán az egyik végén láttok egy kisebb várakozószerűséget, néhány régi fotel, kopott dohányzóasztal társaságában. Az épület belülről sem egy elragadó látvány, de valamivel jobb állapotban van, mint amire számíthattatok. Szőnyeg csupán foltokban, és az ablakok sem patyolat tiszták. Ha végigmentek a folyosón egyenesen a váróba, tőletek balra ablakok és cserepes növények váltják egymást, jobbra pedig ajtók sorakoznak.

Feladat: Érkezzetek meg az "Igazgató úr irodájának" ajtaja elé 12:00 előtt.
Ha külön-külön jöttök, természetesen mindenkinek kinyitja egyesével az ajtót az idős néni, és üdvözöl.
Ha kérdés van chaten/püben akármikor felkereshettek.  Very Happy
Határidő: egy hét, //ha van rá igény felőlem egynél több reagot is írhattok, ismerkedhettek, néhány helyen talán még szükség is lesz rá.  silent  //
Reag minimum: 250 szó
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Jan. 22, 2015 12:34 am

Mostanság egy igen csak különös küldetés jelent meg a hirdető táblákon. A felhívás szerint egy árvaházból tünedeznek el a lakói, nyomtalanul. Persze foglalkoztatott a dolog, de sokadjára kellet találkoznom a hirdetéssel, mire ténylegesen elfogadtam a küldetést. Sokáig nem éreztem magam alkalmasnak arra, hogy egy ilyen faladatba kezdjek bele, de Aisu tartós nógatása megetette a hatását és még is csak egy árvaházról van szó, ahol a SAO-ban ragadt gyerekekre vigyáznak, hogy ne essen bajuk, míg a front elér a 100. szintig. Aggódom miattuk, hisz az ott élők a játék legnagyobb áldozatai, így nem igazán jó azt hallani, hogy nyom nélkül tűnnek el, csak úgy. A küldetés elfogadása után rögtön meg is kaptam a koordinátákat és egy időpontot, hogy mikor is jelenjek meg a helyszínen. Mivel az időnkből kitelt, így már egy fél órával hamarabb ott voltunk a kívánt intézménynél. Egy tízpercet rászántunk arra, hogy kívülről nézzük meg az épültet, majd az ajtóhoz sétáltunk és bekopogtam rajta. Nem sokra rá már nyílt is az ajtó és egy öreg hölgy jelent meg előttem. Megszólalni sem volt időm, mert már rögtön kaptam is az útba igazítást. Miután a nénike befejezte a mondandóját köszöntöttem és megköszöntem neki az útba igazítást is. Elég szegényes kis hely volt ez. Ezek szerint nem igazán foglalkoznak az ilyen intézmények rendben tartásával az egyéb játékosok és ahogy látom akik foglalkoznak is a hellyel, azok pedig nem igazán tudják a szükséges aranyat előteremteni a hely rendben tartásához. Én szívesen segítenék az itt lévőknek a nyomozás végrehajtásán kívül, de sajnos én sem úszkálok az aranyban. Még is az állapota ellenére, egy egész nyugodt és kedves kis helynek tűnik ez a árvaház. Megérkezve a váróba meglepve fedeztem fel, hogy én vagyok az első ide érkező. Pedig, ha jól emlékszem akkor több főt kértek fel az ügy felgöngyölítésére. Viszont arra már nem emlékszem, hogy mennyi is volt a kiírt létszám. Mindenesetre helyet foglaltam az egyik fotelben, Aisu pedig letelepedett a fotel mellé és csendben vártuk a játékos társakat és azt, hogy fogadjon minket az Igazgató úr.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Jan. 23, 2015 3:47 pm

Lehetetlen volt ám nem látni azt a küldetést, ami mostanában jelent meg. De amilyen rövid a szöveg, olyan komoly is: a hármas szint egyetlen, nagyobb városában lévő árvaházban tűnnek el az árvák! Persze, hogy egy magamfajta jófiú ezt nem hagyhatja büntetlenül, úgyhogy el is fogadtam. És Ding, megvan a koordináta és az időpont is! Mindent összeszedtem, amit tudtam, majd indultam is szépen a helyszínre. Eléggé eldugott helyen van ahhoz képest, hogy könnyű megközelíteni. És hogy őszinte legyek, nem igen tartanék itt árvákat, mert úgy néz ki az egész hely, mint amit évekkel ezelőtt itt hagytak az enyészetnek! Még a táblán lévő szöveget is alig tudtam kiolvasni, de legalább tudom, hogy jó helyre jöttem. Így bekopogtam, mire kis idő múlva jött egy nénike.
- Csókolóm! - ennyit tudtam mondani, mert amint köszönt kedvesen, mondta, hogy hol az igazgató, s mutatta az utat. Egy fokkal jobban néz ki az épület belül, mint kívül. A folyosó bal oldalán ablakok, amik nem éppen tiszták s cserepes növények, jobbra ajtók, a végén pedig a váró néhány kb ezer éves fotel és ugyan olyan idős dohányzóasztal formájában. Óh, már van ott valaki! Azta, mint egy aranyszemű angyal!*.* S milyen törékenynek látszik! Asszem idomár, de nem biztos, mert állat helyett egy halom lebegő jégdarab van mellette. O.o Biztos a küldetésre jött ő is, gondoltam, s odamentem.
- Üdvözlet szép hölgy és ööhm... - mi is ez? - Aranyos elementál!^^ - na jó, biztos nem az, de jobb, mint a jéghalom.

- A nevem Joey.^^ Ti is a küldetésre jöttetek?

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Pént. Jan. 23, 2015 11:47 pm

- Hogy eltűnnek az árvák?- döbbentem meg, amikor a kiírást olvastam. Pedig az árvák nem szoktak csak úgy eltűnni. Vajon mi történhetett velük?
Mivel csak így kaphattam választ a kérdésemre, így elfogadtam a küldetést. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, de ez nem izgatott. Most ártatlan emberekről volt szó, ezt pedig nem hagyhattam figyelmen kívül.
És mi van akkor, ha valódi játékosok az árvák? Ki rabolhatta el őket? Ezt nem sokára kideríthetem.
A koordinátákat szerencsére megkaptam a küldetéssel együtt, így könnyedén odataláltam a helyszínre, ami szerény személyem szerint eléggé rossz állapotban volt. Talán majd a küldetés után segítek itt rendet rakni, ha engedik. Viszont első a munka, és csak utána az önkénteskedés. Miután kopogtam az ajtón, egy néni már ki is nyitotta az ajtót.
- Jónapot! A kldetésre jelentkeztem, és utána...- be sem fejezhettem a mondatot, a néni már útba is igazít. Pedig nem kértem útba igazítást. O_o No mindegy, ha már így alakult, akkor elmegyek ehhez a bizonyos igazgatóhoz, gondolom ő ad majd információt a küldetéshez.
Azonban beérve a váróterembe, kellemes meglepetésben volt részem. Gyanítottam, hogy nem egyedül fogom a küldetést elvégezni, de hogy ismerősökkel is összefussak... Ez egy jó nap.
-főleg, hogy nem is akármilyen ismerősök! Egy volt céhtárs, és egy lány, akivel... Nos, mondjuk azt, hogy jól kijövök. A lényeg az , hogy ismerem őket. Először Desdemonához fordulok.
- Üdv Desdemona, szia Aisu. Rég láttalak titeket. Hogy s mint vagytok? - kérdezem mosolyogva az idomártól és kis barátjától. Tényleg sok idő telt el a legutóbbi találkozásunk óta. De ahogyan látom, már belépett azóta egy céhbe is. Vagy pedig csak legutóbb nem figyeltem meg eléggé. Ezek után pedig Joeyhoz fordultam, akivel kezet fogtam.
- Téged is rég láttalak, Joey. Mi újság a Brotherhood-ban? Hogy van Judy? - kérdezgetem a fiút. Sajnos eléggé megszakadt a kapcsolatom velük, amiután kiléptem a céhből. Ezért aztán most bepótolom az időt, és kikérdezem a fiút az újdonságokról. Lehet, hogy majd Judy-val is találkozom valamikor. Még bocsánatot kell kérnem tőle, amiért csak úgy otthagytam őket. Hm... Lehet, hogy a küldetés után el is megyek Joey-val. Már csak teljesíteni kell, és utána indulhatunk is.
Így aztán helyet foglaltam az egyik fotelben, és várakoztam a többiekkel együtt.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Jan. 26, 2015 9:35 pm

Nem sokat kellet kettesben várakoznunk, nem sokkal az érkezésünk után már jött is valaki. Felálltam és egy enyhe meghajlással egybekötve köszöntöttem is az idegent, Aisu szintén követte példát és ugyanabban a formátumban köszöntötte az előtte álló személyt, mint a gazdája.
-Örvendek én Desdemona vagyok.
~Én pedig Aisu, jéggólem. És igen mi is a küldetés miatt vagyunk itt.
Nem sokkal Joey érkezése után, jött még valaki. Mindkettőnk meglepetésére pedig egy régen látott ismerős toppant be a kis várószobába. Ha jól emlékszem, akkor első alkalommal Aisu nem igazán jött ki vele, bár azóta a gólem sokat változott és látszólag úgy tesz mintha a múltban történt dolgok meg sem történtek volna igazán.
-Örvendek a viszont találkozásnak Atoru-san. Köszönöm, jól vagyunk. És te hogy vagy?
~Üdv Atoru.
Részemről itt meg is akad a beszélgetés fonala. Nem igazán tudom, hogy miről is beszélhetnénk vagy, hogy még is mi okom lenne arra, hogy baráti beszélgetésbe kezdjek. Hisz kettejük közül az egyikük teljesen idegen számomra és meglehet, hogy az egyiküket ismerem, de egyszerűen csak nem teljesen idegen a részemről. Viszont ez nem jelenti azt, hogy baráti viszonyban vagy bármilyen viszonyban lennénk. Hisz ha jól emlékszem egyszer vagy kétszer ha találkoztunk és azok se voltak hosszú idejűek. Persze egy kis bizalmat megszavaztam neki a részemről, hisz mikor először találkoztam Atoruval akkor Aisun akart segíteni, mikor olvadozott, de még ez egy törékeny dolog, ami pillanatok alatt elveszhet. Aisu sem szentel különösebb figyelmet a két fiúra. Várja, hogy az igazgató fogadjon végre minket. Én közben újra helyet foglalok a fotelben és szintén várok, ha esetleg a két fiatalember beszeretne vonni a társalgásba, akkor igyekszem a tőlem telhető legjobban részt venni benne. Végül is most velük leszek egy csapatban, míg tart ez a küldetés, nem árt ha kicsit beszélgetünk feloldjuk a hangulatot. Bár igaz én vagyok az aki feszélyezve érzi magát a társaságukban, tehát nekem kéne kissé feloldódnom. Ami viszont egy elég nehéz feladat lesz számomra.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Hétf. Feb. 02, 2015 6:35 pm

Az ajtó fölött egy kakukkos óra jelzi az időt, amint tizenkettőt üt, lépteket hallotok, majd pedig ki is nyílik a korábban zárt ajtó, és egy karizmatikus, biztos kiállású fiatalember lép ki rajta, és köszönt benneteket.
- Elnézésüket kérem, amiért várakozniuk kellett. Sajnos kissé el vagyok havazva, az utóbbi időben nem volt időm a papírmunkával foglalkozni… Mindenesetre kérem, fáradjanak beljebb, hogy megbeszélhessük a részleteket. Bizonyára a felhívás miatt érkeztek nemde? – vár egy pillanatnyit, majd pedig megvárja, hogy szépen sorban mindenki betérjen a helyiségbe, amint ez megtörtént becsukja maga mögött az ajtót, és kulcsra zárja azt.
- Ahogyan a plakáton is szerepelt, azt szeretném, ha kinyomoznák, és megtalálnák a gyermekrablót, vagy rablókat. Az utóbbi időben három gyermek is eltűnt az intézményből. Eleinte szökésre gyanakodtunk, viszont hamar rájöttünk, hogy ez butaság, ugyanis a környék legjobban ellátott árvaházáról van szó, és többnyire mindenki boldog. Semmiben sem szenvednek hiányt, hála a bőkezű támogatóinknak, akik nélkül most nem tartanánk ott ahol. – közben pedig összekulcsolja a kezeit, és helyet foglal, szemeivel pedig a többi szék felé pillant, célozva arra, hogy ti is tegyetek hasonlóképp.
- Mégis mit vétettek eme becses gyermekek, akiket még Isten is elhagyott? Semmit.  Akkor mégis kinek állna érdekében, hogy egyetlen menedékként szolgáló helyükről is elrabolják őket? Mégis mi oka van erre bárkinek is? Egyáltalán mi haszna származik ebből? – Teszi fel a mondhatni költői kérdéseit, ugyanis hangjából is kiszűrhető, hogy nem vár rá választ.
- Szeretném, hogy mindaddig, amíg meg nem oldódik ez az eset, az épületben tartózkodnának. Természetesen nem arra kérem önöket, hogy minden percüket az épület falain belül töltsék el, de szeretném, ha minden idejüket a nyomozásra szánnák. Biztosíthatom önöket, hogy megfelelő ellátásban részesülnek itt tartózkodásuk idejére, már egy szobát is előkészítettünk. Sajnos nincs több hasznos információm, amit a rendelkezésükre bocsájthatok, viszont ha bármi fontos kérdésük lenne kérem ne habozzanak kérdezni akár most is. - ismét elcsendesedik, és várja az esetleges kérdéseket, majd pedig ha nincs hátratolja a székét és megindul az ajtó felé. Ezzel egy időben az ajtó túloldaláról rohanás hallatszik, majd pedig egy csörömpölés. A férfi persze ezzel nem törődik, vagy talán nem is hallotta. Elfordítja az ajtóban a kulcsot, így ha valaki netalántán távozni szeretne megteheti.

Ha valaki inkább elhagyja a szobát és az épületben folytatja a tevékenységeit:

Az ajtót kinyitva csupán annyit látsz/láttok, hogy valaki elrohan és befordul a folyosó végén, nem lehet megmondani, hogy ki lehetett az, minden túl gyorsan történt, néhány méterre az egyik asztalról leesett egy üvegpohár és szilánkjaira tört. Az ablakból pedig pont kilátni a kertre ahol a kertész éppen vasvilláján támaszkodva cseverészik az egyik lurkóval.

//Nem kötelező együtt haladnotok végig, külön külön is cselekedhettek, természetesen abban az esetben mindenki megkapja a saját mesélésrészét. Bárkit kifaggathattok, kérdezhettek akivel csak találkoztok, illetve turkálhattok ha ahhoz van kedvetek. Persze csak óvatosan, nehogy ezzel magatokra haragítsátok az "ott lakókat" Wink Természetesen én minden mesémben bőven fogok adni lehetőségeket amelyekre lehet kapni, reagálni, valószínűleg talán több is lesz mint amennyire valóban tudni fogtok reagálni. Viszont nem kell megijedni mindenki a karaktere szempontjából legszimpatikusabbra reagáljon cselekedjen, nem kell szétszakadni :3

Kérdés/kérés/óhaj/sóhaj privát üzenet formájában, esetleg chaten, kéken egyéb helyeken ahol elérhető vagyok nyugodt lelki ismerettel feltehetőek x3//

Képek azokról a személyekről akikkel találkoztatok/ láttatok:
Nathan A Kertész:
Myrtle A Takarítónő:
Frederick Az Igazgató:
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Feb. 03, 2015 6:11 pm

Desdemona és Aisu, aki jéggólem. Heh, helyesek.^^ És némá, haljak meg, ha ez nem Atoru! 8D
- Hé Ato, szia haver! Very Happy köszöntem neki, miközben megráztam a kezét, mint Krisztus a Vargát. Ám a mosolyom elszállt, mikor a PB-t és Judy-t kérdezte.
- Hát... a PB feloszlott... mert Ju-- - ám nem tudtam végigmondani, mert megszólalt a kakukkos óra, hogy dél van.
- Majd a küldetés után mondom el inkább. - mondom gyorsan Atorunak. Itt az ebédidő! Helyett az idő, hogy beszélgessünk az igazgatóval, aki már nyitotta is az ajtót. Na, ez sem úgy néz ki, mint egy kialvatlan gengszter! Komolyan, tényleg nem, csak nagyon!
- Igen, arra jöttünk. - mondtam, majd megvárta, míg mindannyian bevonulunk. Hé, miért zárta be az ajtót?! O.O Na de a lényeg, hogy az igazgató elmondta, mi a harci helyzet: három gyerek már eltűnt az utóbbi időben, először szökésre gyanakodtak, de aztán rájöttek, hogy kizárt, mert ez az árvaház a legjobban ellátott a környéken? O.o Akkor miért úgy néz ki kívülről, mint ami mindjárt szétesik? O.o Na szóval, a fickó azt szeretné, ha minden időnket a nyomozásra szánnánk (azért ebből látom, hogy mennyire fontosak neki a gyerekek), meg ha esetleg van kérdés, tegyük fel akár most is. Éppen kérdezni akartam, mikor rohanás, közben CSIRR-CSÖRR! Valami összetört.
- Ez mi volt?! - fordulok az ajtó felé, de választ nem kapok az igazgatótól. Vagy nem érdekli, vagy nem hallotta. De kinyitotta az ajtót végre, így megnézhettem, hogy mi volt az. Banyek, valaki éppen bekanyargott a folyosó végén! Lehet a rabló az!
- Hé, valaki most rohant el! Des, ha szabad téged így hívni, te és Aisu hallgassátok ki a Kertészt és a lurkót, lehet ő tud valamit, Ato, te segíts nekem elkapni, lehet a rabló volt! - Ha jön Ato, ha nem, én rohanok a menekülő után, hátha sikerül elkapni. Azért remek, hogy már most futással kezdődik a nyomozás!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Csüt. Feb. 05, 2015 8:15 pm

- Vagyogatok, vagyogatok. - mondtam a lánynak. Az igazat megvallva, nem tudom, hogy mit mondhattam volna még. Desdemonával csak futóismeretségünk van, így nem is igazán ismertem.
És persze mindemellett még itt volt Joey is, akitől megtudhattam néhány hírt a volt céhemről.  Jobban mondva tudott volna, azonban félbeszakítottak minket. De Joey megígérte, hogy a küldetés végén mesél nekem.
- Rendben van Joey, akkor majd a végén. - biccentettem a fiúnak, miközben már a félbeszakító személyre figyeltem.
És az a személy nem volt más, mint maga az igazgató, aki beinvitált minket az irodájába, és utáni ránk zárta az ajtót. Suspect Ezt egy kicsit furcsának találtam, mintha attól félne, hogy el akarunk szökni.
- Mondja uram, miért zárta be az ajtót? - teszem fel a kérdést az igazgatónak. Lehet, hogy csak elővigyázatosságból tette, de nekem ez akkor sem tetszik. Azonban ezek után kezdődött az izgalmas rész. Az igazgató beszámolt arról, hogy mi is történik az árvaház falain belül.
Miközben hallgatom, néha-néha bólogatok, hogy tudja, figyelek, és amikor hellyel kínál, akkor a többiekkel együtt helyet foglalok, és közben próbálom a fejemben összerakni a történteket.
Tehát eltűnt három gyerek, akik semmit nem tettek, és ebből kéne kiindulnunk. És a végén kimondja a legfontosabb mondatot is, miszerint tegyünk fel kérdéseket, ha fontosnak tartjuk.
Én el is kezdem megfogalmazni magamban, hogy mire kérdezhetnék rá. Azt inkább nem firtattam, hogy miért néz ki így ez az árvaház, ha olyan jó támogatóik vannak, hiszen lehet, hogy a gyerekekre költik. Helyette inkább másik kérdéseket raktam fel.
- Nekem lenne néhány. Atoru vagyok, örvendek igazgató úr. - mutatkoztam be a férfinak, majd bele is kezdtem. - Szóval, először is: Az eltűnt gyerekek honnan tűntek el? Az árvaházon belül voltak? Esetleg kint a városban? Emellett pedig azt szeretném megkérdezni, hogy nem tart-e a gyerekekről egy afféle... adatlapot, ha érti, hogy mire gondolok. Kinézetük, esetleg közös jellemzők, érdeklődési kör, stb. - mondom a férfinak, aki remélhetőleg érteni fogja, és a segítségemre tud lenni.
Közben kintről Joey hangját hallom, miszerint el kell kapnunk valakit. Ennek a fele sem lehet tréfa.
- Te csak menj Joey, nekem még itt van néhány dolgom! -kiáltom a fiúnak, és közben az igazgatót nézem, hogy mi a reakciója a hallottakra. Ha akármi gyanúsat látok rajta, akkor még maradok kicsit a segítségnyújtása után, és ha kettesben maradok vele - tehát Desdemonáék is kimennek a szobából-, akkor felteszek neki egy kérdést. De ahhoz arra van szükség, hogy tényleg kettesben maradjunk.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Feb. 05, 2015 10:33 pm

Nem igazán kerekedett ki párbeszéd egyikünk részéről sem. Bár az is igaz, hogy nem sokkal azután, hogy Atoru megérkezett már fogadott is minket az igazgató úr és innentől be is indultak a dolgok. Minden eddig álltaluk ismert tényt elénk tárt a kedves igazgató úr és Atoru van is annyira leleményes, hogy további kérdéseket tegyen fel az ügy kapcson. Nos igen, a kérdeződi volt az ami miatt kissé ódzkodtam a küldetés elfogadásától, ugyanis nem nevezném magam a szavak emberének. De szerencsémre itt van Aisu kiegészítésnek, ha netán én leblokkolnék. Már jó ideje bent vagyunk az irodában, mikor is kintről csörömpölést lehet hallani. Joey szinte azonnal ki is adta az utasításokat és valaki után eredt. Én pedig kissé megszeppenve álltam az ajtóban. Nekem kéne beszélnem a kintiekkel? Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan beindulnak majd az események.
-Atoru-san, akkor én kimegyek kérdezősködni.
Szóltam vissza a fiúnak, aki úgy döntött, hogy marad és faggatja még kicsit az igazgatót. Majd Aisuval az oldalamon elindultunk kifelé az épületből, egyenesen a kertbe. Kiss szorongva odaléptem a kertészhez és a kis lurkóhoz akivel beszélgetett épp.
-Ü-üdv. Én Desdemona vagyok és amiatt vagyok itt, hogy…
Hirtelen elakadtam a beszédben, nem igazán tudtam rendesen megfogalmazni azt, hogy mit is szeretnék mondani vagy is inkább túlságosan is szorongok ahhoz, hogy rendesen tudjak beszélni.
~Hogy megoldjuk az eltűnt gyerekek rejtélyét. Ohh és én pedig Aisu vagyok, Desdemona társa.
Végül csak bólintottam egy nagyot miután Aisu kisegített.
~Desdemona miatt nem kell aggódni ő mindig ilyen, nehezen oldódik fel. Szóval folytatom én a dolgot.
A gólem még előtte megkereste a gazdája tekintetét, hogy biztosra vegye azt, hogy övé lehet a szó, majd bele kezd a feladatba.
~Először is. Az előbb bent valaki elrohant az igazgató úr irodája előtt. Az gyik társunk utána lépett, mert gyanúsnak ítéltük meg. Viszont én arra lennék kíváncsi, hogy ti ketten láttátok e, hogy ki lehetett az? Mivel tökéletesen ide lehet látni az ablakból, így befelé is működik a dolog. Ezért várnám a válaszaitok, mert az is lehet, hogy csak egy itt lakó volt aki megijedt a sok idegentől hirtelen és ezért szaladt el.
A gólem vár egy kicsit, hogy mit is reagálnak rá, majd folytatja.
~Másodszor pedig. Az igazgató ugyan ellátott minket némi nemű információval, viszont kíváncsi lennék arra, hogy ti mit gondoltok a mostanában itt lezajló eseményekről.
-E-esetleg…Látattok e gyanús alakokat a környéken? V-vagy történtek e olyan fura események az eltűnések előtt, amik kiválthatták a mostani helyzetet?
Vettem át hirtelen a szót és ennyivel be is fejeztem, innentől Aisu és én is kíváncsian várjuk a válaszokat, felvetéseket, véleményeket.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Szomb. Feb. 07, 2015 6:01 pm

Joey:
Kirohansz az irodából és azon nyomban az alak után eredsz azonban nagy sietségedben elcsúszol egy kis tócsa vízen valószínűleg az összetört vázában lehetett. Ennek ellenére még hallhatod ahogyan rohan fel a lépcsőn, léptei csak úgy dobognak, illetve minden dobbanást egy hangos reccsenés is jelez. Ahogy rohansz fel a csigalépcsőn egy alak bukkan fel szembe veled aki mintha meglepődne, hogy csak úgy feltűntél a semmiből, és megcsúszik majd lebuckázik. Könnyedén félreállhatsz az útból, de ha igazán lovagias vagy elkapod és vele együtt szánkázol le a lépcsőn. Úgy tűnik ez nem a te napod. Vagy mégis?
Ha elkapod ha nem a fiú dühösen pattan fel, majd pedig villámló tekintettel végigmér és azonnal beléd is köt.
- A fenébe! Istenem! Muszáj mindig valakinek az utamba állnia? Egek... elegem van ebből a kócerájból. Hogy lehet így nyomozni, hogy ha a személyzet folyton folyvást a nyomomban van? Most már hiába sietek nem fogom megtudni mi volt ez a csörömpölés... HÁLA NEKED! - böködi meg a mellkasod, és dühöngve, viszonylag ráérősen folytatja az útját lefelé, ha nem állítod meg.
Ha tovább mész, annak reményében, hogy elkapod a menekülőt az emeletre jutsz ahol hosszú folyosó kétoldalt ajtók sorakoznak szépen beszámozva. Sehol egy lélek, minden csendes. Ha megpróbálsz benyitni a szobákba, gond nélkül sikerül mindenhol gyerekeket találsz, akik valamivel elütik az idejüket.
a srác aki lecsúszott a lépcsőn:

Atoru:
A férfi nem hallja meg, vagy talán csak figyelmen kívül hagyja a kérdésed az ajtózárással kapcsoltban. Arca rezzenéstelen, és mindvégig kellő komolysággal beszél, és válaszol a kérdéseidre.
- Frederick. - nyújt kezet, és a kézfogást követően türelmesen végighallgatja mire is vagy kíváncsi, időnként bólogat, majd amint végeztél egy irattartó szekrényhez lép, feltúrja a fiókot és néhány aktát vesz elő, amiket egyesével felsorakoztat az asztalon.
- Mindhárman az árvaház területén tartózkodtak az eltűnésük előtt. Pontos információink nincsenek. Az első eltűnő Shion volt. Angus. T. Jefferson a város egy híres patikusa a napokban szerette volna örökbe fogadni a fiút. Shion különóráról indult a hálókörletébe eltűnése előtt. Utolsó személy aki látta Edward aki a gyermekek taníttatásáért felel. Elmondása szerint semmi különöset nem vett észre a fiú viselkedésében. Ma két hete az eltűnésének. Marry-t utoljára szobatársai látták, eltűnése előtt a könyvtárból tartott a hálókörletébe, hat nappal Shion eltűnése után vált köddé.
Végül pedig Dot akinek a napokban veszett nyoma, a szobatársa Chelsea beszámolója alapján együtt feküdtek le, viszont egyedül ébredt a szobájában.
- majd pedig az ablakhoz lép, vet egy pillantást az udvarra, majd ismét feléd fordul - Egyéb kérdés?
Shion aktája:

Születési név: Sasaki Shion
Kora: 13
Neme: fiú
Megjegyzés:
-Tanulási nehézségekkel küzdő, nehezen barátkozó fiú.
-Szülei egy rablótámadás áldozatai. Hét éves kora óta az árvaház gondozásába került.
-Állandó orvosi felügyeletet igényel.
Marry aktája:

Születési név: ??? Marry
Kora: 12
Neme: Lány
Megjegyzés:
-Jó képességű, ámde feledékeny, mérsékelt odafigyelést igényel, többszöri szabályszegés végett.
-Születését követően édesanyja elhagyta, egy istállóban találtak rá a csecsemőre, akit egy környékbeli földműves nevelt fel három éves koráig, majd pedig az árvaház vállalta át a gondozását.
Dot aktája:

Születési név: Dorothy Wakefield
Kora: 12
Neme: Lány
Megjegyzés:
- Felvételre kerülés időpontja: 2024.09.12
- Kiemelkedően jól bánik az íjakkal.
- Visszahúzódó viselkedése miatt mérsékelt figyelmet igényel.
- Többszörös szabályszegő.
- Szándékos rongálás miatt három napra szobafogságra, illetve két napi konyhai szolgálatra kötelezve: 2024.12.20


Desdemona és Aisu:
A kertész először meglepődik a közeledő idegenek láttán, majd pedig egy széles mosollyal az arcán üdvözöl benneteket.
- Hali. Nathan vagyok. De szólítsatok csak Nat-nek. - komisz vigyor fut át az arcán miközben végigmér benneteket, Des testén picit elidőzik a tekintete, majd végül kiegyenesedik és a földbe döfi a vasvilláját.
- Szóval miben segíthetek? - érkezik is a kérdés amire Aisu válaszol is, a fiú elgondolkodik, közben az állás simogatja, tekintetét az ég felé mereszti, miközben a társasága, aki egy kislány szégyellősen bújik el mögötte, és a fiú nadrágjába kapaszkodik. Kezében egy nyalókát szorongat.
- Nem T'om. - rántja meg a vállát - Igazából mi annyira belefeledkeztünk a kertészkedésbe, hogy nem is figyeltük a házat. Biztos a lurkók játszadoztak csak. Amikor a doki távol van mindig ez van. - beszéde közben végig Des-en legelteti a szemeit, mosolyogva, csak egyszer-egyszer pillant Aisu-ra főleg akkor amikor válaszol a kérdéseire.
- Furcsa esemény? Semmi különösre nem rémlik. Néha néha megjelenik pár új arc, de tudjátok, hogy megy ez. Jönnek mennek az emberek. Főleg jönnek. Azt hiszem, hogy Shin-chant örökbe akarták fogadni az eltűnése előtt. Hogy is hívták a pasast? - pillant a kislányra aki megrázza a fejét, majd megrémül és elfordul - Bocsi, nem t'om.
Kislány a fiú mellett (Febrie):

A kert kívülről kissé elhanyagolt, ennek oka bizonyára az lehet, hogy hatalmas telek, és kevés munkaerő dolgozik rajta. A fiún és a kislányon kívül egy lelket sem láttok, régi korhadozó fák, bokrok, egy nagyobbacska veteményes, és az egyik fára egy hinta van felszerelve. Lényeges lehet még egy kis fészer, ha megnézitek különféle kerti szerszámokra bukkantok benne. A ház sem tér el sokban hátulról. Ablakok sorakoznak az egyikben egy alak körvonalai rajzolódnak ki, de hamar elhúzza a függönyt ezért nem sikerül beazonosítani ki lehetett. A tető egy része megrongálódott, néhol a cserepek elcsúsztak.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Feb. 11, 2015 3:56 pm

//Váza? O.o Nem üvegpohár volt az? O.o//

- Hé, megállni! - kiáltom, ahogy megindulok. - Azt mondtam, hogy megWOAAAAAAAAAAAAAH! - PUFF! F***a, sikerült megtalálnom a most már törött üvegpohárban/vázában eddig lézengő vizet, ami szépen szétfolyt a földön, amikor kiborult, s csináltam egy szaltót pofára eséssel! Bazzki, a lépcsőn megy fel!
- Gyere vissza paraszt! - rohanok én is a lépcsőre fel... HOPPÁ, egy alak!O.O
- Vigyázz! D8 – próbálom elkapni, amikor elkezd esni a lépcsőn. El is kaptam, de vele együtt én is leszánkóztam a lépcsőn. Mint párszor mondtam, jó hogy nincs itt fájdalomérzet, mert ez most tuti, hogy k*****a fájna! X.X Akkor látom, hogy egy srác volt az.
- Hé, jól vagy? - Ezt a hálátlant! Neki áll pattogni, mint bolha a kutyavásáron, hogy miért áll mindenki az útjában, meg hogy miattam nem fogja már tudni mi volt az a csörömpölés, s még le akar lépni!
- Állj csak meg, kölök! - kapom el. - Majd én megmondom neked, mi volt az a csörömpölés! Az a pohár/váza tört össze, amit a feltételezhető gyerekrabló vert le menekülés közben! S a lépcsőn rohant fel, úgyhogy ha láttál valakit felrohanni a lépcsőn, akkor arra kérlek, hogy most mondd meg, hogy merre ment, hogy meg legyen akadályozva a további gyerekrablás! - Ha válaszolt, ha nem, én megint nekiállok felrohanni a lépcsőn, hogy elkapjam. Hosszú folyosó, két oldalt ajtók. Jaj de örül a lelkem ennek, mert így végig mehetek minden szobába. Nézzük csak... Gyerekek, gyerekek, gyerekek, gyerekek... Mindenhol gyerekek, de sehol a menekülő alak! Az ördög vinné el! Hová a fenébe tűnt el?! Várjunk csak... Édes istenem, hülyébb vagyok, mint Patrik a Spongya Bobból, hiszen van nyomkövetésem!Very Happy Na akkor bekapcs!


//1. szintű Nyomkövetés aktiválva//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Feb. 12, 2015 10:52 am

Kicsit sem oldódtam fel attól, hogy Nathan rajtam legelteti a szemét. Sőt még inkább feszélyezve éreztem magam. Igyekeztem tartani magam és nem kimutatni az érzéseim. Csak kifejezéstelen és rezzenéstelen arccal hallgattam az elhangzó válaszokat. Ránéztem Aisura és bár ő képtelen bármiféle mimikára vagy külsőleg megjelenő érzelmek kimutatására, én még is láttam rajta, hogy elég csalódottnak néz ki. Az én fülem viszont megütötte egy-két dolog, amire nem árt rákérdezni és azt sem hagyhatom, hogy Aisu túlságosan is átvegye az irányítást. Valamiért sokaknak nem igazán tetszik az, ahogy mi ketten működünk és nem szívesen fogadják azt, ha a gólem szól hozzájuk helyettem vagy ő is válaszol egy kérdésre, esetleg ő maga tesz fel kérdéseket. Ilyenkor van aki teljesen figyelmen kívül hagyja Aisut és van aki veszi az adást csak nem igazán reagál vissza a dolgokra.
-Ki az doki pontosa?...Ha szabad megérdeklődnöm.
Egy pillanatra félre kaptam a tekintetem, majd újra megkerestem Nathan tekintetét és vártam a válaszát. Majd eszembe jutott még valami. Említettek egy egy Shin-chan nevű gyereket, akit örökbe akart valaki fogadni. Atoru pedig bent maradt az igazgatónál, tehát az ő kacsán lehet előrébb tudnánk jutni, ha Atoru rákérdezne, hogy ki akarta örökbe fogadni, akkor már lenne egy ember akit megkereshetnénk és kikérdezhetnénk. Le is nyitottam az üzenet küldő panelt  és már írtam is a rövidke üzenetet a fiúnak.


Üdv Atoru-san!

Kint említettek egy bizonyos Shin-chant, akit ez eltűnése előtt örökbe akartak fogadni. Viszont a kertész és a kis segítője nem tudnak többet. Ha még az igazgató úrnál vagy, akkor rá kérdeznél nála a dologra. Hátha ő tudja, hogy ki vagy kik szerették volna magukhoz venni őt.

Amint megírtam az üzenetet már el is küldtem. Rögtön ezután Aisu lökte meg picit a vállam, hogy figyeljek rá.
~Szerinted a kislány tőlem fél?
~Szerintem mindkettőnktől fél, mert idegenek vagyunk a számára. Biztos félénk típus.
~Akkor olyan mint te.
Hirtelen meglepettség ült ki az arcomra. Valahogy kissé fura volt hallani ezt a megalapítást Aisutól.
~Most miért lepődtél meg? Te is nehezen és félve szólsz másokhoz és legtöbbször mögém bújsz. Bár ez engem ne zavar. De, ha a kislány olyan mint te, akkor megpróbálhatnál beszélni vele kicsit, hogy ne féljen annyira.
Csak döbbentem néztem a gólemre pár másodpercig, majd biccentettem egyet és odaléptem a kislány elé, aztán leguggoltam vele szemben. Nem igazán tudtam, hogy miképp is kezdjek neki a dolognak. De az talán jó, ha beszélgetek vele. Bár kissé zavarban vagyok, de muszáj neki kezdenem a feladatnak, talán még így jobban előre is tudunk majd haladni a nyomozással is.
-Szervusz! Desdemona vagyok, de ha szeretnéd akkor szólíthatsz az egyik becenevemen is. Tehát hívhatsz Desu-nak vagy Des-nek vagy Dézi-nek. Azon szólíthatsz amelyiken szeretnél csak neked engedem meg ezt.
Nem igazán tudtam elrejteni a zavarom és valahogy az előbbit így kimondva, már nem tartottam olyan jó dolognak.
-És téged hogy hívnak?
Ha megtörni látszik a jég, akkor felteszek neki még néhány további kérdést.
-Shin-channal jóba voltatok? Tudnál nekem róla mesélni kicsit, ha igen?
-Esetleg megkérhetlek arra, hogy körbe vezess minket az árvaházba és segítenél majd beszél a többiekkel? Persze csak akkor, ha Nathan-sannak sem probléma, hogy elviszem kicsit a segítőjét.
Itt Nathanra néztem és vártam valamiféle visszaigazolást a részéről. Majd várok picit és figyelem a lány reakcióját. Már kissé sikerül túllendülnöm a zavaromon, bár enyhén vörös az arcom még, de már egy nyugodt és kedves mosoly ült ki az arcomra.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Csüt. Feb. 12, 2015 4:01 pm

Ez a férfi most komolyan ignorálta az első kérdésemet? Nem leszünk így jóban…
De úgy látszik, hogy az ajtózárós kérdésen kívül eléggé beszédes kedvében van. A nevét is elárulja, és a kézfogása is határozott. Hm…
Miközben a gyerekekről beszél, én elkezdek jegyzetelni egy vadonatúj noteszbe, amit éppen erre a küldetésre vettem. Egy rejtélyfejtőnek mindig jól jönnek a jegyzetek. A lapra így lassan el is kezdem felírni a neveket, eltűnési időpontokat, és a szemtanúkat, - de furcsa a gyerekeket így hívni. No - és utána megnézem az aktákat is. Első ránézésre semmilyen egyezést nem találtam a gyerekek között. Sem a koruk, sem a nemük nem egyezett teljesen.  Még a megadott adatok között is voltak eltérések. Viszont valami megragadta a figyelmemet: ”nehézségekkel küzdő”; „többszöri szabályszegés”; „többszörös szabályszegő”. Mind-mind olyan dolog, ami hátráltatná az Árvaházat, és ártana a hírnevének.
Miután végeztem az akták átolvasásával, összecsukom őket, és megkérdezem Fredericktől, hogy elvihetem-e őket. Ha igennel válaszol, akkor elrakom őket az inventory-mba, és felteszem a többi kérdésemet.
- Nos, még lenne néhány kérdésem, Igazgató Úr. – mondom Fredericknek, komoly hangon. Nem tudnék letegezni egy gyanúsítottat. - Még továbbra is feltenném magának azt a kérdést, hogy mégis miért zárta be az ajtót? Mitől félt? – meredek az igazgatóra. Még mindig nem tudom elhinni, hogy csak úgy ránk zárta az ajtót. – Aztán, van még egy kérdésem: Ön azt állította, hogy az Árvaháznak remek támogatói vannak, de ez az épületen nem látszik meg. Mondja csak, mivel támogatják ezek az emberek az intézményt? – kérdezem a férfitól. Most, hogy egyedül maradtunk, végre feltehetem ezt a kérdést. Nem akartam, hogy a többiek azt higgyék, hogy kukacoskodó vagyok. – Az utolsó kérdésem pedig igen egyszerű: Ön mit gondol, kinek, vagy kiknek állna szándékában elrabolni a gyermekeket? – Igaz, hogy ő is gyanúsított, de ha nem ő tette, akkor a segítsége jól jöhet még. Ha megválaszolta a kérdéseket, akkor elindulok az ajtó felé, azonban néhány lépés után megtorpanok. – Most jutott eszembe, Uram, mondja csak, kik dolgoznak az Árvaháznál? Esetleg az alkalmazottakról is vezet egy aktát? – kérdezek rá még erre az egy lényeges dologra. Ha tart, és megengedi, akkor magammal viszem, ha nem, akkor a jegyzetfüzetembe leírom az adatokat. És ha minden kérdésemre válaszolt, akkor elhagyom az irodát… Hacsak az Igazgatónak nincs még valami hozzáfűznivalója…
Közben Desdemona is küldött egy üzenetet, de sajnálatomra semmi új nem volt benne. De ennek ellenére is örültem, hogy a lány segíteni próbál.


Atoru írta:Üdv, Desdemona!

Megkérdeztem az igazgatót, és a patikus szerette volna, egy bizonyos Angus T. Jefferson. Köszönöm a segítséget, további jó kutatást!


Írtam le az üzenetet, és vártam tovább az igazgató válaszait.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Hétf. Feb. 16, 2015 8:15 pm

Joey:
A fiú csúnyán néz rád, és már majdnem ott is hagyott amikor utána szólsz, mégis megáll és végighallgat.
- Szóval egy váza vagy pohár.. - az állára teszi a kezét és egy hangos hümmögés töri meg a csendet, elgondolkodott, majd amilyen hirtelen lenyugodott épp oly váratlanul mozdult meg ismét, egy száznyolcvan fokos fordulatot véve lépdel felfelé a lépcsőn. - Ez így már mindjárt más. Viszont nem hiszem, hogy jó nyomon járunk... Csak két fiú rohant fel a lépcsőn, mielőtt még nekem jöttél... - igazítja meg a gallérját, majd pedig néhány ajtón véletlenszerűen benyitogat. Te pedig a jártasságod bekapcsolásával ezernyi aprócska lábnyomot látsz, ezekből lehetetlenség megmondani, hogy ki lehetett az a valaki akit láthattál, hiszen még csak meg sem tudtad magadnak nézni rendesen.
- Áhhhá! Meg is vannak! - löki be az ajtót és bök az ujjával két fiúra. - Ők voltak azok. Már tegnap is odalent lábatlankodtak, amikor érkeztem. Frederick aktái szerint ezek a legnagyobb bajkeverők az intézetben. Oh egyébként szólíts csak Thomas-nak. - mutatkozik be, persze nem néz a szemedbe, túlságosan lenéző ahhoz, amit te is észrevehettél, az a rövidke idő alatt amióta együtt vagytok. A két fiú először értetlenkedik, majd az egyikük menekülni próbálna mire a társad(?) elkapja a nyakánál fogva.
- Engedj el! Nem mi voltunk. Mi csak éppen arra...
- Fejezd be Gin - rázza meg a fejét a nyugodtabbik, és előre lép, - Tényleg mi voltunk. Ha nem köptök be, hogy mi törtük el a vázát cserébe elmondjuk amit tudunk. Jó üzlet nem? - sunyi mosoly rajzolódik az arcára, és türelmesen várja a válaszotokat, Thomas pedig eldobja a türelmetlen srácot, persze csak gyengéden, és rád néz, mintha várna valamire. A szoba bútorzata semmiben sem különbözik a többitől amibe benyitottál, néhány ágy, minimális bútorozottság, hatalmas ruhásszekrény, asztalka székkel és gyertyával.

*emlékeztető magamnak:
Gin: #990099
Másik fiú: #990099 + dőlt

Desdemona és Aisu:
- A doki, tudodddki! Ezt mindenki tudja! Érted Tudod..doki. - neveti el magát a saját "viccén" ami valljuk be cseppet sem hangzott viccesnek, majd amikor látja, hogy a kislány csak megrázza erre a fejét, abbahagyja és folytatja. - Ah bocsi bocsi. Gondoltam kicsit feldobom a hangulatot egy jó poénnal de nem jött be. A dokit Richardnak hívják. Egy vén fazon, könnyű felismerni, mert sétapálcával jár, és folyton panaszkodik. A lépcső mellett van az doki rendelője, nehéz észrevenni azt az ajtót, de okos lány vagy menni fog neked. - villant egy hófehér fogsort, és ha engeded neki vállon vereget biztatóan. A lányka ez idő alatt csendben ácsorgott, és a ruhácskája szélét fogdosta, majd amikor megszólítod picit megrémül, és félve pillant csak rád, egy kis lépésnyit hátrál, de nem távolodik el túlságosan.
- Szi-szia. - bátortalan hangja beszéd közben megremeg, és tekintetét sem tudja hosszú távon rajtad tartani, arca kipirult, és végül abban állapodik meg, hogy a földet nézi, miközben hallgat, időnként bólogat, néha picikét megmosolyog, de valamiért mégis visszaerőlteti a kifejezéstelen arcot, ami nem megy neki igazán. - Febrie. - tömör és gyors bemutatkozás, majd a következő Shin-chanos kérdésedre bólint egyet.
- Shion mindig kedves volt velem... és Nat-tel is! - emeli fel a fejét, és a fiúra pillant aki továbbra is vigyorog, szerszámán támaszkodva.
- Szereti a virágokat és a természetet, de... de.. Shion beteg. Ezért nem sokat jöhetett ki... - a kislány picikét zavarba jött amikor a segítségét kérted az árvaház körüljárását illetően és rögtön a mögötted álló fiúra pillant aki bólint egyet.
- Vigyed csak. Feb-chan szereti ha szép lányokkal lehet együtt. -
- Nat! - fülig elvörösödik a fiú pedig hangosan felnevet jókedvében.
- Menjetek csak, hamarosan gyülekező, Fred-chan morcos lesz ha lemaradunk róla. - a lányka bólint, majd félrenéz és kérdez.
- Szó-szóval mit szeretnél elsőként látni?

*emlékeztető magamnak:
Febrie: #00FFFF

Atoru:
Azzal a feltétellel engedi, hogy elvidd az iratokat, hogy ha a munka végeztével mindent sértetlenül visszaszolgáltatsz neki, ugyanis elmondása szerint nincs belőlük másolat. Majd pedig amint megismétled a kérdést felsóhajt.
- Azt hittem egyértelmű. Természetesen elővigyázatosságból. Mindig magamra zárom az ajtót ha dolgozom, vagy pedig ügy intézek. Be kell valljam kissé paranoiás vagyok, és az utóbbi időben bőven történtek események amelyek okot adnak rá, hogy a kelleténél jobban figyeljek a körülöttem zajló eseményekre. - válaszol a kérdésedre, semmi gyanúsat nem veszel rajta észre, a hangja sem változott meg, és végig a szemedbe néz.
- Ruhákkal, jelképes összegekkel, étellel, alkalmanként szerszámokat is kapunk, gyógyszereket, amiért természetesen nagyon hálásak vagyunk, hiszen fogyó cikkekről beszélünk, és valljuk be a gyógyszerek beszerzése sosem volt olcsó mulatság. Az utóbbi időben hozzáfogtunk az árvaház felújításához is, egyelőre a kertépítés van folyamatban, szeretnénk egy parkos övezetet a gyermekek számára. - osztja meg veled az elképzeléseket, és ha kilesel az ablakon, akkor láthatod is, hogy a hátsókert félig meddig alakulóban van ámde, még mindig az elvadult környezet uralkodik legnagyobb részt.
- Fogalmam sincs. Sosem ártottunk senkinek sem, ezért nem hiszem, hogy bárki is bosszút forralna ellenünk. Elképzelésem sincs, hogy mi haszna származna bárkinek ebből. De bárki is teszi ezt, rács mögött a helye! Akaratuk ellenére elhurcolni ártatlan gyermekeket. - ismét felemeli picit a hangját, majd pedig megrázza a fejét. - Az utóbbi időben több változás is történt a személyzetben, és a régi lista elkallódott valamerre. A régi kertészünk elhunyt, és egy új szakácsnővel, és kuktával is büszkélkedhetünk.- majd pedig fog egy papírlapot és elkezd jegyzetelni, néha elgondolkozik, és amint befejezte készségesen átnyújtja a listát.
- Remélem a segítségedre lehettem. - a listán szépen egymás alá felsorolva olvashatod a személyzet tagjainak neveit illetve beosztását. - Apropó, szeretném ha ön és a többi társa is megjelenne az esti gyülekezőn, amit közvetlenül a lámpaoltás előtt, vacsora után ejtünk meg az étkezőben.
Alkalmazottak listája:

Edward Wakefield- Oktató
Richard Foxx - Orvos
Nathan - Kertész
Dora Foxx - Takarítónő
Cordelia Brown - Szakácsnő
Marjorie Bentley - kukta
Frederick Ansel - Igazgató


//Az emlékeztetőimmel ne törődjetek azokat azért szedtem külön mert egy párbeszédben több szereplő is megszólalt és az átláthatóság miatt kaptak színt, időközben még bővülhet. //

Kérdést,kérést bármi óhajt sóhajt, észrevételt szívesen fogadok, könnyen lehet, hogy valamit nem vettem észre és kihagytam. Ha ilyet észleltek nyugodtan szóljatok.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Pént. Feb. 20, 2015 9:05 pm

Az igazgató úr végre válaszolni tetzett a kérdésemre! \o/ Ha lányból lennék, akkor most minden bizonnyal egy cuppanós puszit nyomnák a homlokára, esetleg az arcára. :3 Khm... Azonban nem vagyok lány. És a válasz sem éppen kedvderítő.
- Az események alatt a gyerekek eltűnésére gondol, vagy történtek más események is? - kérdezem meg Fredericktől. Az a gyanúm, hogy még történt egy s más itt, nem csak az eltűnések. Hm... Már most érdekesnek tűnik ez a nyomozás.
Az illegális dolgokkal való kereskedés ötlete viszont zsákutca volt. Tehát legtöbbször segélyt kaptak, mintsem anyagi támogatást. Ez már egyből tisztázza azt is, hogy miért ilyen kupis ez a hely.
- Értem. Befelé jövet láttam a kertet, és felszeretném ajánlani a segítségemet a virág ültetésben, gyomlálásban és egyéb teendőkben. - mondom a férfinak, felajánlva a segítségem. A virágok elég régóta a gyengéim, ezért is örülök, hogy Friben olyan csendes és békés, mert ez a növényeknek is jót tesz.  
- Nem biztos, hogy ellenlábasok voltak, Igazgató úr. Lehet, hogy csak piti bűnözők, akik váltságdíjat akarnak a gyermekekért, esetleg elvitték őket, hogy rabszolgamunkára fogják őket, és az általuk készített termékeket eladják jó áron. - mondom a férfinak. e még mindig nem értem, hogy ehhez miért azokat vitték el, akiknek a magatartásuk hagy némi kívánnivalót maga után? Miért nem az erősebb fiatalokat? Hm... Nem tetszik ez nekem.
Ahogyan az sem, amit az igazgató mondott. Meghalt egy kertész, és lett kettő új alkalmazott? Eléggé érdekes...
- Mondja, a néhai kertész elhalálozása, és az új alkalmazottak felvétele a gyermekek eltűnése előtt, vagy után történt? - kérdezem Fredericktől, miközben elveszem tőle a lapot. Ahogy látom egy házaspár is dolgozik itt. - Még lenne kettő kérdésem... Jobban mondva, az egyik az egy kérés lenne. Először is, hogy mennyit tud az alkalmazottakról? Nem kell részletesen, csak a lényegesebb információk. Hol dolgoztak ezelőtt, milyen a gyerekekkel a viszonyuk, hogyan viselkednek általában, mennyire elégedettek a körülményekkel... - mondom az igazgatónak. Lehet, hogy most éppen egy nyomozáson vagyunk, de úgy érzem, hogy lassan túl sokat kérek szegény meggyötört igazgató úrtól. >< Viszont még így is kérnem kell valamit. - Esetleg valahol vezeti, hogy melyik gyerekek voltak rakoncátlanok - hű, de hülye kifejezés Suspect - az elmúlt időben? És ne aggódjon, ott leszünk a megbeszélésen. Máris üzenek a többieknek. - válaszolom, és már pötyögöm is az üzenetet Desdemonának és Joeynak.


Atoru írta:Sziasztok!

Ez egy körüzenet, amit kettőtöknek küldtem el. Az igazgató üzeni, hogy az esti gyülekezőn szeretné, ha ott lennénk. Ezt a vacsora után tartanánk meg. Emellett pedig mellékelek néhány információt, ha tudtok, akkor kérdezősködjetek körbe az alkalmazottak, vagy gyerekek között. Van egy Shoin nevű fiú, ő egy Edward Wakefield nevű tanártól jött éppen, amikor eltűnt. Egy Marry nevű kislányt a hálótársai láttak utoljára. A harmadik pedig egy Dorothy Wakefield nevű lány, akit Chelsea nevű szobatársa látott utoljára. Ezenkívül itt vannak az alkalmazottak nevei is, és az általuk betöltött pozíció:

Edward Wakefield- Oktató (Szerintem Dorothy rokona)
Richard Foxx - Orvos
Nathan - Kertész
Dora Foxx - Takarítónő (Feltehetőleg az orvos felesége)
Cordelia Brown - Szakácsnő
Marjorie Bentley - kukta
Frederick Ansel - Igazgató (Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs köze a dolgokhoz, de nem lehetünk benne elég biztosak...)

Ezen kívül pedig az igazgató azt is mondta, hogy az eltűnések itt történtek, tehát legalább egy alkalmazottnak köze lehet hozzá. A szakácsnő és a kukta csak nem rég érkeztek, így ők a leggyanúsabbak. Ha bármilyen információra ráakadtatok, írjatok. Köszönöm!

Atoru

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Feb. 22, 2015 2:21 pm

Elkényeztetett kis takony, az biztos, de legalább segítőkész, legalábbis elmondta, hogy ő csak két fiút látott felrohanni a lépcsőn előttem. Ám pechemre a Nyomkövetésem nem vált be, mert millió plusz 1 lábnyomot láttam. Közben a fiú véletlenszerűen nyitogatja az ajtókat, végül két fiúnál áll meg, kik állítása szerint igazi bajkeverők, amit az aktájuk is bizonyít. Ja, meg a fiú neve Thomas. A két fiú néz, mint hal Mari néni szatyrában, majd az egyik menekülni akarnak, de Thomas elkapta. Gin, akit a társa nevezett, tagadni próbált mindent, erre hoppá! A másik fiú felajánlotta, hogy ha nem köpjük be őket, elmondják, amit tudnak. Lehet, hogy tudnak az eltűnéses rablásról!
- Oké, nem köpünk be titeket. - mondom a fiúknak. - Mondjatok mindent, amit tudtok a három gyerek eltűnéséről, illetve hogy láttatok-e gyanús alakokat az árvaház környékén! - közben kaptam egy üzenetet Atorutól.
- Egy pillanat, fontos. - szóltam a három fiúnak, majd megfordultam, s gyorsan megnéztem mi az. A személyzeti lista, néhány megjegyzéssel, a három eltűnt neve, s hogy ki látta, illetve az igazgató látni akar minket a vacsora utáni megbeszélésen. Gyorsan bezártam az üzenetet, majd visszafordultam a fiúkhoz.
- Bocsi, egyik társam írt... Kezdhetitek a mesélést. - tuti, hogy az igazgató keze is benne van a dologban. Lehet, hogy egy szekta tagja, s a három gyereket áldozatnak adta oda a szektának, vagy valami szörnyet hozott az árvaház alá, s a gyerekekkel eteti, vagy kannibál, s rákapott a gyerek húsira! Ja várjunk, ha megöli őket, akkor azok elpixeleződnek, így nem tudna belőlük enni. ._.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 01, 2015 10:15 pm

Óriás mesélés sok sok információval Shocked
Atoru:
Úgy tűnik érzékeny pontra tapintottál a kérdéseddel, a férfi elcsendesedik és az ablakhoz sétál, kitekint rajta.
- Természetesen történtek, viszont véleményem szerint nincs közük a gyermekek eltűnéséhez. Valaki rendszeresen megdézsmálja az éléskamránk tartalmát, és rengeteg használati tárgy tűnt el a raktárból. Többek között ruhák, pokrócok. - itt visszafordul, és ismét rád néz - De a tárgyak eltűnése még a gyermekek eltűnése előtt hetekkel megkezdődtek. Gondolja, hogy ez egyfajta figyelmeztetés volt? Lehetséges, hogy az alávaló tolvajok játszadoznak velünk, miközben halálra aggódjuk magunkat! - erőteljesen az asztalra csap, néhány irat a földre hullik, de látszólag nem törődik velük, helyette inkább egy cetlit vesz le a parafatáblájáról.
- Örömmel fogadjuk az önkénteseket. Nagyra értékelnénk a segítségét, valahol a fészerben megfelelő eszközöket is tudunk biztosítani a kert megműveléséhez, és rendbetételéhez. De efelől majd a kertésszel egyeztessen. Addig is ha nem bánja felírom a nevét. - Miközben ö neved leírásával ügyködik, amihez természetesen egy íróeszközt is kell kerítenie, van időd alaposan körülnézni. De csupán a szemeiddel, ha nem akarsz nagyon gyanússá válni. Az asztalon gyermekek aktái sorakoznak, szépen összefűzve, a sarokban irattartó szekrények, az egyik fiók félig kihúzva, rajta szereplő táblácska "(A-C)"-t jelöl, bizonyára a nevek kezdőbetűi alapján vannak rendszerezve. Az plafonról itt-ott pókhálók lógnak le.
- Ha váltságdíj reményében rabolják el őket akkor miért nem hagytak üzenetet? Abszurdum. Kétlem, hogy pont egy szegény árvaházat kezdenének el fosztogatni. Ráadásul nem is tudnánk mit felajánlani ha cserére kerülne a sor. - magyaráz, közben kezeivel gesztikulál, mondandója befejeztével pedig megrázza a fejét. Látszik rajta, hogy csalódott, és mintha megrémült volna, talán a szavaid ijesztették meg..
- Nem töltünk sok időt együtt a dolgozókkal, többnyire csak az értekezletek alkalmával. Viszont mindegyikük odaadóan végzi a munkáját. Az új szakácsnő előszeretettel panaszkodik, és szeret csipkelődni, viszont aranyból van a szíve. Sosem lenne képes akár megütni egy gyermeket. A Kukta korábban az árvaházunk egyik lakója volt, hét éves korában került hozzánk a szülei rablótámadás áldozatai lettek, viszont ennek ellenére egy mindig mosolygós, segítőkész, ámde kissé kétbalkezes lánnyá cseperedett. Könyörgött, hogy hadd maradhasson, és segítse az árvaházat. A gyerekek nagyon a szívéhez nőttek, mindenki szereti. Edward az oktatónk nem túl bőbeszédű, mindene a munkája, ö az a fajta ember aki mindent megtesz azért, hogy kihozza a tehetséges diákokból a maximumot. Dora és Richard házasok, édesapám gyermekkori barátai, a kezdetek óta itt dolgoznak. Richard kissé zsémbes, de ez a korral jár, a gyerekek nem szeretik, mert mindig rájuk szól, és fegyelmez mindenkit. Dora teljesen az ellentéte, ritkán panaszkodik, de nem szokott egy rossz szót sem szólni, eljárt felette az idő ugyan, de még mindig büszkén végzi a munkáját. Tavaly felvetődött, hogy felveszünk még egy takarítónőt, azonban könyörgött, hogy ne küldjük el. Nathan szintén korábbi lakója az árvaháznak, egy igazi vásott kölyök, neveletlen, és tiszteletlen másokkal, viszont imádja a természetet. A korábbi kertészünkkel nagyon jól kijött, és mindig segített neki a munkájában, hónapokon keresztül gyászolta a halálát. Korábbi munkahelyeikkel kapcsolatban nem áll rendelkezésemre semmilyen információ sajnos. Ha szeretné nyugodt lelkiismerettel beszélgessen el velük. - az utolsó kérdésedre megrázza a fejét. Talán sejtheted is miért. Időigényes lenne külön listát vezetni a rossz és jó gyermekekről, hiszen az aktáikban fel vannak jegyezve a nagyobb "cselekedeteik". Majd pedig miután végeztetek ö kienged az ajtón, megnyugtat, hogy bátran visszajöhetsz hozzá a későbbiekben is, ha kérdésed adódna, majd pedig hallhatod, hogy kulcsra zárja az ajtót, ahogyan korábban is tette. Ha esetleg arra vetemednél, hogy bepillants a kulcslyukon, nem látsz semmit mert az ajtóban hagyta a kulcsot. A folyosó üres, és csendes, a korábbi csörömpölésből semmi sem maradt hátra. Egyik oldalt ajtók a másikon pedig ablakok sorakoznak. Az ablakból láthatod Dest, aki egy kislánnyal és egy vasvillán támaszkodó fiúval beszélget. Oldalt az ajtókon hol szerepel hol pedig nem szerepel név. Viszont amelyiken szerepel a következőket láthatod. "Raktár 01" "Raktár 02" "Raktár 03" "Raktár 0-" "tanterem" Közvetlenül a tanterem mellett pedig jobbra egy rövidke folyosó ahol a lépcsőt láthatod, egyenesen tovább pedig ismét egy hosszú folyosót, továbbra is ajtókkal. Néhány másodperc elteltével azonban valaki belép a bejárati ajtón, és megjelenik a takarítónő, láthatod ahogyan üdvözli majd ismét megy a dolgára ahogyan azt akkor is tette amikor te érkeztél.
//Ha van rá igény lerajzolhatom az átláthatóság kedvéért, ha megdobsz egy pü-vel holnap össze is dobom szívesen :3//

Olvasd el Ayse-hoz tartozó részt is mindenképp, mert ö pont akkor érkezik meg amikor kilépsz az irodából, ezért ugyanazoknak az eseményeknek lehetsz szemtanúja.

Joey:
A fiúk összenéznek, Thomas pedig az ajtónak támaszkodik, és várja a vallomást amit ígérnek. A néhány másodpercnyi néma csendet végül az a gyermek töri meg amelyik az ajánlattal állt elő.
- Amikor a második eltűnés történt, mindenkit kifaggattak, hogy mit láttunk és mit nem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy az igazat is mondtuk.
- Ti nem itteniek vagytok. Nem tudjátok, hogy megy ez errefelé. Ha van valamit ami a másiknak nincs hatalmad van. Te leszel a főnök. Azon az estén amikor Dot tűnt el, fura zajokat hallottunk a lépcsőházból, ezért kilopóztunk megnézni. Hárman voltak. Két magas, és egy alacsony.
- Igen és az a csaj is látta!

- Mármint Chelsea? - itt összenéznek egy pillanatra, mintha nem is lennétek már ott.
- Persze. Láttam az ajtaja nyitva volt.
- Tuti nem. Hazudsz. Chelsea jó kislány... Kitálalt tutira..
- Akkor is látta... - majd egymásnak ugrik a két srác, és felváltva kiáltozzák, a saját igazukat. Végül Thomas szedi szét őket.
- Ezzel nem lettünk előrébb. - sóhajt fel a fiú. - Én itt végeztem. Jó szórakozást. - int a kezével és elindul lefelé a lépcsőn.

Ha maradsz és folytatod a beszélgetést a fiúkkal nem jutsz sokra, elvégre újra és újra vitába keverednek erről a lányról. Viszont ha fülelsz hallhatod, hogy mögötted egy ajtó becsukódik pont akkor amikor Thomas elment. Talán valaki hallgatózott? Különös...
Talán itt az ideje visszatérni a csapathoz, vagy új úti-cél után keresni. Esetleg még rohanhatsz Thomas után, akit a lépcső közepe felé kaphatsz el.
//Ha lemész a lépcsőn összefutsz Ayse-vel illetve találkozhatsz Atoru-val is.//

Desdemona:
500 szóval pótol.

Ayse//illetve picit Atoru:
Kicsit késve ugyan de sikerül megtalálnod az Árvaházat. Romos ódon épület, nem egy szívmelengető látvány az biztos, amikor belépsz az ajtón a semmiből egy idős nő fogad, aki közli, hogy az igazgató úr elfoglalt, így nem tud fogadni, majd pedig elmegy a dolgára. Szerencsédre a rendszer küld egy rövidke küldetésismertetőt, ami pontosan ugyanazt tartalmazza amit a többiek megtudhattak az igazgató irodájában a kérdések feltevése előtt. Egy nyomozást kell lebonyolítanod. Ha a folyosón szétnézel pont láthatsz egy fiút(Atoru-t) a lépcső felől pedig léptek zajára figyelhetsz fel. Ezen kívül a másik folyosóról pedig egy magas jóképű férfi és egy barna hajú kislány közeledik, könyvekkel a kezükben. Arca komoly, egy bólintással köszöntenek, majd pedig ha nem szólítod le tovább mennek egyenesen abba az irányba amerről a fiút(Atoru) láttad közeledni.
A férfi:
A kislány:
A folyosót finom illat lengi be, abból az irányból amerről a két emberke jött, hangos csörömpölést hallhatsz, amire úgy tűnik ők ügyet sem vetnek. Vajon mi lehetett az?

Elindulhatsz felfedező útra, illetve a többi játékostól akik véletlenül pont látóhatáron belül vannak szerezhetsz információt, esetleg megkísérelheted az igazgatót zaklatni, aki viszont elutasítja a kopogásod. Esetleg utánajárhatsz a különös zajnak.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Szer. Márc. 04, 2015 3:31 pm

Valami rosszat mondtam? - futott át a fejemet, ahogyan a férfi lassan az ablakhoz sétált. De úgy látszik, hogy nem ez történt.
~ Hm... Abból ítélve, hogy mik tűntek el... Meg lehet, hogy valaki megszöktette őket. Az étel kell, hogy ne haljanak éhen, és a pokróc is, hogy kényelmesen aludhassanak. De mondja csak, Igazgató úr, miért akartak megszökni a gyerekek? ~ szegeztem volna neki a kérdést, de végül nem tettem. Nem hinném, hogy nagyon örülne, ha ilyen dolgokat vágnék a fejéhez, sőt talán még ki is dobna... Nekem pedig kellenek az információk.
Így aztán csak elgondolkodva bólogattam, miközben tényleg próbáltam rájönni, hogy mi történhetett.
- Rendben uram, természetesen. - mosolyogtam a férfira, amikor felírta a nevemet. Én majd szebbé teszem ezt az árvaházat, majd meglátják. Cool De előtte még le kell bonyolítanom egy nyomozást Joey-val és Desdemonával.
- Nem olyan biztos, uram. - felelem, amikor szerinte semmit nem kérhetnének tőlük. - Hallott már a túszcseréről? Nagyon egyszerű. A gyerekekért cserébe, valaki mást kell nekik odaküldeniük, cserébe elengedik őket. Viszont már én se nagyon hiszem, hogy váltságdíj miatt rabolták volna el őket. Nagyobb az esély, hogy sokkal inkább magukra a gyerekekre van szükségük, mint az értük kapott pénzre, vagy egyéb dologra. Csak azt nem értem, hogy miért... - halt el a hangom a végére, ahogyan egyre jobban elmerültem a gondolatok sűrű óceánjában. Szinte már hallani véltem, hogyan kattognak a fogaskerekek a fejemben.
Igazgató, eltűntek, rosszak voltak, eltűnt dolgok, árvák, nincs hova menniük, elrabolták őket... - száguldottak végig az eddigi információk a fejemben. A végén már szinte azt hittem, hogy felrobbanok...
Ez így sehová sem vezet! Minden nyom arra utal, hogy az árvák elszöktek, még a hiányzó tárgyak is erről tanúskodnak, de ennek semmi értelme! Hiszen árvák voltak, hova mehettek volna? Talán mégiscsak elrabolták őket.. De ki? Ahogyan hallom, senkinek nincs oka gyereket rabolni. Ezt nem értem...
A kapott információkat megköszönöm az igazgatónak, azonban közben még valami eszembe jut.
- Apropó, igazgató úr, még egy utolsó kérdés, mielőtt utamra engedne... Maga mióta dolgozik itt, és mióta igazgató? - Ezt az egy kérdésemet teszem fel a férfinak, és már ott sem vagyok.
A kulcslyukkal nem próbálkozom, bár azt hallom, hogy újból bezárta az ajtót. Még mindig nem tetszik, hogy ezt csinálja... Hiszen kitől tart annyira? A gyerekektől? Ez nevetsége...
Talán mégsem annyira. Mi van akkor, ha eddig teljesen rossz nyomot követtem, és az igazi tettes nem az alkalmazottak, hanem a gyerekek között keresendő?
Brr... Ebbe belegondolni is rémisztő. Hogy kisgyerek ilyenre legyen képes...
Ekkor meghallom, hogy a bejárat felől valakit üdvözöl az az öreg nénike, aki minket is köszöntött. Ezek szerint egy új taggal bővül a csapatunk? Esetleg egy új gyanúsítottal? Esetleg...
Elkerekedik a szemem, amikor meglátom, hogy ki érkezett az épületbe. Ezzel a lánnyal párbajoztam, nem is olyan régen! O.o
Egyáltalán nem tudtam, hogy mit csináljak, hogyan viselkedjek. Csak ennyi csúszott ki a számon:
- Te mit keresel itt? - kérdeztem a lánytól, miközben úgy néztem rá, mint aki szellemet lát. Megesküdtem volna, hogy soha többé nem látom viszont... Most pedig mégis összefutottam vele. A szívem egyszerre sírt és nevetett. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy melyiket csinálja erősebben...
A mellettem elhaladó emberekre ügyet sem vetettem.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Márc. 10, 2015 4:10 pm

A fiúk összenéznek, mint akik nem értik, mit mondok, de végül mondják. Kinek az ötlete volt, hogy az a főnök, akinél olyan van, ami a másnak nincs? O.o Viszont az jó, hogy Dot eltűnésénél láttak két magast és egy alacsonyt. S hoppá, a Chelsea nevű kislány is lehet látta! Azonban azt nem tudom, hogy biztos-e, mert összekaptak miatta a fiúk, s Thomas szedte szét őket végül. De jó, hogy mindig történik valami, amikor van valami nyomunk! Mondjuk remélem halál nem lesz, amíg nyomozunk!
- Ezzel nem lettünk előrébb. Én itt végeztem. Jó szórakozást. - Dikk már, itt hagy, mint eb a szaharát!
- Remélem azért szólsz, ha látsz valamit! - szólok neki, de jó hogy kicsi csönd volt, mert amint Thomas elment, egy ajtó csukódását hallottam! Jesszus, lehet, valaki hallgatózott?? Oké, én sürgősen megkeresem Atot vagy Desdemonát! Azonnal mentem is a lépcsőn le, aminek a közepén még ott volt Thomas, s rajta kívül egy ismeretlen, rózsaszínhajú lány és Ato is ott volt.
- Ato, azt hiszem a rablók sejtik, hogy nyomoznak utánuk! Most kaptam infót két gyerektől, hogy Dot, aki szerintem Dorothy eltűnt, láttam három alakot, pontosabban két magast és egy alacsonyt, s lehet Chelsea is látta őket, de amikor Thomas - itt mutatok a fiúra, hogy kiről van szó. - az előbb elment, hallottam, hogy egy ajtó csukódik, amiből azt sejtem, hogy valaki hallgatózott! Nem akarok túlzásokba esni, de mi van, ha az az alacsony ne adj isten az egyik árva volt, aki segít valamiért a rablóknak, s figyeli a következő célpontot?? - oké, ez már szerintem is túlzás, aminek oka talán az, hogy túl sok nyomozós könyvet olvastam, amikor nem volt más kéznél.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Szer. Ápr. 01, 2015 7:22 pm

/Bocsánat a hosszú kimaradás miatt Embarassed Minden eddigi postot csak nagyjából átfutottam, szóval ha valamit nem jól írtam vagy kihagytam valamit vagy ütközöm valakivel a csapatból akkor szóljatok rám egy pü-ben. Smile /

Nathan kis szó vicce nem igazán nyerte el a hatását. Legalább is most elég rossz közönséget talált hozzá. Hisz én eléggé zavarban vagyok most ahhoz, hogy még csak illendőségből is kicsikarjak magamból valami reakciót, Aisu pedig nem igazán érti a vicceket, tehát ő még véletlenül sem tud mit reagálni rá. Na meg persze, most a gólem átment a szótlan testőrbe és jó ideig nem is igazán fogja hallatni a hangját. Legalább addig, amíg én bírom szóval biztos, hogy nem fog megszólalni. Valahol örültem annak, hogy Febrie is hasonló képp viselkedik, mint jó magam. Talán még is csak igaza volt Aisunak az imént. Szerencsémre sikerült elérnem azt, hogy legyen egy kis segítőm a nyomozás során, bár igaz, hogy nem igazán tudom, hogy hol is kezdjem el a dolgokat és mi is legyen pontosan az első állomásunk. Viszont már az is nagy előre haladás a részemről, hogy idáig eljutottam.
-Örvendek a találkozásnak Febrie-chan.
Egy pillanatra felnéztem Aisura, hátha szeretne ő is mondai valamit. De a gólem a viszont örvendést letudta egy a lányka felé címzett meghajlással. Még mindig nincs beszédes kedvében, kíváncsi vagyok arra, hogy meddig is fogja bírni ezt a nagy szótlanságot. Időközben kaptam egy újabb üzenetet Atorutól, amibe kaptam néhány új információt.
-Nos…Mi lenne, ha megnéznénk, hogy itt van e már Foxx doktorúr. Utána pedig segíthetnél megkeresni Wakefield tanárurat. A most kapott üzenetem szerint Shion-chant ő látta utoljára az eltűnése előtt.
Sóhajtok egyet majd folytatom tovább a beszédet.
-Majd ezek után kitalálom a többit, ha lesz még időnk a gyülekezőig, na meg a vacsoráig. Nem szeretném, ha arról is lemaradnál miatta, szóval mikor idő van nyugodtan szólj rám és be is fejezhetjük a kis körutunkat.
Már tényleg nem tudtam mit összehordani. Valahol már szégyelltem is magam amiatt, hogy magammal rángatom ezt a kislányt. Viszont Aisuval együtt nem igazán boldogulnánk. Hisz elég nagy ez az árvaház és még kívülállók is vagyunk. Még, ha Aisu most tud is veselkedni és nem egy vérengző fenevad, egy jéggólem lehet, hogy elsőre inkább ijesztő lesz a gyerekeknek, mintsem barátságos és kedves. Szóval csak reménykedni tudok abban, hogy Febrie-vel az oldalunkon egyszerűbb lesz, majd beszélni az itt dolgozókkal és majd később a többi itt lakó gyerekkel. Még mielőtt újfent felegyenesedtem volna a lány elől, ismét átolvastam az Atorutól kapott levelet. Bár így, hogy külön vagyunk egymástól, nem igazán tudom, hogy a két fiú mire is haladt már azon idő alatt, míg én kint süttetem magam a napon. Viszont az sem ártalmas, hogy ha többször vannak átbeszélve a dolgok valakikkel. Mindaddig, míg senki sem zavar az, hogy itt kutakodunk és kérdezősködünk.
-Szerintem, minden fontosat megbeszéltünk. Ha valami netán kimaradt volna, akkor azt majd útközben is megbeszélhetjük…Akkor…indulhatunk Febrie-chan?
Majd felálltam, nyújtóztam egy picit, majd odanyújtottam a kezem a kislánynak, hogy ha akarja akkor megfoghatja és kézen fogva indulhatunk neki az utunknak, hogy nehogy elveszítsük egymást útközben. Persze nem kötelező jellegű a dolog. Ha szeretne önállóan idegenvezetőt játszani, akkor nekem az is megfelel. Megvárom míg Febrie kezdeményezi az indulást, hisz nem azért kértem fel idegenvezetőnek, hogy én irányítsam őt. Aisu mögénk húzódik és kicsit lemaradva követ minket és figyel minden egyes gyanús neszre és mozgásra és teljes készenlétben marad, arra az esetre, ha netán szükséges lenne közbe avatkoznia a dolgokban.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Sinon on Szomb. Ápr. 04, 2015 9:37 pm

Atoru:
- Közel tíz éve. - válaszolja a férfi, egy pár másodpercnyi szünet után Atoru kérdésére. Pontosabb adatot is bizonyára tudna mondani, de úgy tűnik most nem erőlteti meg magát, a beszélgetésből mint kiderült bőven van oka más miatt is aggódni miközben folytatnia kell a munkáját. Ahonnan korábban a csörömpölés hangja hallatszott ezúttal hangos kiáltások, sikoltások, és újabb kísérteties hangok szűrődnek ki. Valami történhet az ajtó túloldalán. Nem is kell sok időt várnotok amíg meg nem halljátok az első tányértörés hangját. Az ajtó alatt még néhány pixelt is láthattok elpárologni(Ato-n kívül még Ayse, és Joey láthatja és hallhatja az első zörejeket).

Joey:
A magát Thomasnak nevező fiú meglóbálja a kezét a levegőben, és miközben távolodik szólal meg, anélkül, hogy egy pillantást is vetne rád.
- Persze, persze. De ezt tőled is elvárom. - még láthatod ahogyan ásít egyet, és a szája elé teszi a kezét mielőtt eltűnik. A lépcsőn lefelé menet hamar észreveheted Atoru-t akivel válthatsz is néhány szót, miközben váratlanul zajok szűrődnek ki az egyik közeli ajtó mögül. Női kiáltásokra, tányérok törése, hallatszik. Vajon mi folyik odabent? hmm..

Des és Aisu:
Febrie, kissé félénken, de végül elfogadja a kezed, és lágyan bele is illeszti a jobbját a tiédbe, majd pedig célirányosan elkezd vezetni az árvaház irányába, miközben végig a földet bámulja. Ha hátrapillantasz láthatod, hogy a férfi még egy ideig méreget, majd megijed, kicsúszik alóla a szerszám és a földre zuhan. Az utat viszonylag lassú léptekkel tehetitek meg, hiszen a kislány látszólag fáradt, vagy csupán ez a normál tempója, ezért ha tapintatos vagy megpróbáltok hozzá igazodni.
- Ümm... kérdezhetek valamit? - kissé félénken, bátortalanul, végül megszólalt a lányka, még a fejét is felemeli, habár a szemkontaktust kerüli továbbra is. Ha engedélyt adsz rá, kissé kipirulva folytatja a kérdésével. - Azt hittem, hogy... hogy az olyan lányoknak mint te nincs szükségük korrepetálásra... Mármint a szép lányoknak mint te.. mert hát tudod.. - ekkor pedig elértetek az ajtóhoz, ahol a Febrie zavarában a kilincsért nyúlt, és be is léphettek. Ahol akár összefuthattok Atoruékkal. Illetve az egyik közeli szoba felől hangos csörömpölés és kiáltozásszerű hangok hallatszanak. A kíváncsiságod vajon erősebb lesz, és megnézed mi is történik odaát, vagy inkább tartod magad a megadott irányhoz? Hmm Akárhogy is, Febrie-t látszólag nagyon érdekli mi is történhet ott, illetve, illetve a folyosó másik vége felé is pillant, majd az igazgató ajtaja felé bök ujjával, amerre két alakot láthattok. Egy magas férfit, és egy kislányt. *képek előző mesében*
- Az ott Wakefield tanár úr! - mutat a férfira, a távolban, úgy tűnik ennyi maradt meg a buksijában a kérdéseidből. Talán ha megismételed neki őket, választ kaphatsz a többire is. :3

Ayse: Te is mindent észlelsz mint a többiek, mivel még nem írtál egyetlen reagot sem nem kapsz + szószámot az első reagodhoz.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Ayse on Vas. Ápr. 12, 2015 4:31 pm

A hirdetőtáblán olvasva figyeltem fel egy érdekesnek tűnő küldetés felhívására. Túl sokat nem tudtam meg róla, bár már az Aincard-i küldetésektől ezt megszokhattam volna, hogy igazi ízelítőt csakis az elfogadása után kapunk meg belőle. Elfogadtam a felhívást, kicsit habozva ugyan, de megtettem. Majd meg is kaptam a koordinátákat. A helyszín kicsit meglepett hisz a harmadik szint manapság kihalt kissé, és ismét összeesküvést szimatoltam a dolgok mögött. Tudtam magamról hogy túlzottan paranoiás vagyok, de nem tudtam mit kezdeni vele, első gondolataimként tőrnek felszínre ezek az ellenem és mások ellen szóló cselekmények sorozatának. Kicsit késve tán de meg is érkezek a helyszínre még a megadott időpont előtt.  Ugyanis volt pár dolog amit elintéztem a küldetés előtt, hisz ki tudja meddig fog elhúzódni.  Egyedül érkeztem, bár lehet mások már tartózkodhattak odabent, és vélhetően együtt is kellene velük dolgoznom. A dologhoz nem fűlik nagyon a fogam, de talán csak-csak sikerül másokkal együtt dolgoznom, bár ez sosem volt az erősségem. Nem tudok alkalmazkodni, sem pedig megérteni másokat. Nehéz velük… Viszont nem is foglalkozok ezzel inkább belépek és elindulok az előre megírt úton. Belépek az intézménybe majd egy nő közli velem hogy az igazgató úr elfoglalt. Első gondolatom az volt hogy lekéstem a küldetésről, ámbár mégiscsak megkaptam az ismertetést. Tehát sikeresen felvettem. Örültem neki hogy mégsem feleslegesen tettem meg ezt az utat idáig. Beléptem és körbe néztem. Nem siettem, úgymond felmértem a helységeket, az eseményeket mígnem elérkeztem a folyosó végi ajtóhoz. Gondoltam hogy ehhez a szobához lesz köze a dolgoknak valamilyen szinten valamilyen formában. Bekopogtam rajta, ha nem kaptam jelzést szimplán csak megpróbáltam benyitni rajta, hátha. Mikor az ajtó kilincshez nyúlhattam volna az kinyílt és egy ismerős arc lépet ki onnan. Nem tudtam hogy reagáljam le, de egy szia helyett ő is egy másik mondattal fogadott.
- Az emberek örülni szoktak, ha igazuk lesz. – Vágtam vissza, hisz gondolom még csak emlékszik a mondataira amiket nekem mondott.  Hisz pont ő említette hogy miért is fontos bemutatkozni és hogy az emberek többször találkozhatnak, ezért kell nekik ismerniük egymást, és ezért kell kedvesnek lenni a másikhoz. Vagyis valahogy így értelmeztem. Megpróbáltam mosolyt erőltetni az arcomra de nem volt túl sok időm minderre hisz egy csörömpölés majd kiabálás zavart meg minket.
- Úgy nézem hamarabb érkeztetek így több dolgot tudhattok, haragszol rám annyira hogy ne oszd meg az információidat? Vagy félre tudjuk tenni mindezt és a küldetést helyezzük előtérbe? – Voltaképpen alkut ajánlottam, legalábbis a hangom akaratlanul is hivatalosra sikeredet. Érdektelen voltam sok dologgal szemben, de nem akartam hogy mindez kihasson a minden napomra. Atoruval nem indult jól a kapcsolatom… meg úgy senkivel sem. Az emberek… mások mint én. Vagy már én torzultam el tőlük túlzottan… Lényegében lényegtelen. Amit tudtam az az csupán hogy a küldetéseken az egyént félreteszem és a finálé a lényeg, nem az önös indokok. A fiútól nem vártam túl sokat, nem tudtam mennyit várhatok. A többieket nem ismerem, így marad az hogy vele maradok, és információt nyerek ki belőle, vagy magam vágom vágok a dolgok közepére. A cél érdekében alkalmazkodnom kell. Csatlakozok a fiúhoz. Bár nem akarom megint megríkatni. Nem tudom jót teszek-e ezzel...

/Gome a késésért és köszi a lehetőséget! :3/

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Atoru on Vas. Ápr. 12, 2015 5:44 pm

A közel tíz év nem volt éppen a legbővebb válasz a férfitól, de több, mint a semmi. Annyi biztos, hogy tíz éve biztosan itt van... Hogy mióta igazgató, azt már nem tudnám megmondani.

No de pörögtek az események és kilépvén máris szembetalálom magam a lánnyal, aki az üdvözlésemet hasonlóképpen viszonozta. Hirtelen zavarba jöttem.
- Ne haragudj... - válaszoltam, egy bocsánatkérő mosollyal az arcomon. Úgy látszik, hogy valóban bekövetkezett, amit megjósoltam, és találkoztam. De akkor miért éreztem egy kicsit mégis kényelmetlenül magam?
Közben Joey is megérkezett, és egy óriási információ áradattal látott el.
- V-várj, Joey, ne ilyen gyorsan. - nyugtattam a fiút. - Mit tudtál meg? Ki dolgozik össze a rablókkal? És mikor találkoztál Thomas-szal? - kérdeztem meg a fiútól, megpróbálva feldolgozni az előbbi infókat.
Tehát valaki összejátszik - talán - a rablókkal, és lehet, hogy vannak szemtanúk. Ez rendben van. Már csak a többire kéne választ kapnom.
Közben a lánytól is kaptam egy kérdést, aminek eléggé alku... szaga volt? Így mondják? No, szóval úgy hangzott, mint egy alku.
És a kérdés halaltára el nevettem magam. Persze nem gúnyosan, nem is megalázóan, hanem önfeledten és felszabadultan. Eddig nem tudtam, hogy hogyan fog hozzám viszonyulni... De most már tudtam.
- Ugyan, miért haragudnék? - kérdeztem a lánytól, őszinte mosollyal az arcomon. - Te nem tettél semmi rosszat, sőt, hálával tartozom. - vallottam be a lánynak. És úgy látszik, hogy most törleszteni tudom felé egy kicsit az adósságaimat.
- Itt vannak az információk. - mutattam meg a lánynak a levelet, amit elküldtem a többieknek. - Azóta még annyival egészült ki, hogy az igazgató már tíz éve itt dolgozik, és néhány információ, hogy mégis hogyan állnak a gyerekekhez az itt dolgozók. De mindenki szereti vagy a gyerekeket, vagy a munkáját. - közlöm a lánnyal, és természetesen Joey-val is.
Ezalatt megtörténik a baj, és hirtelen kiáltozásokat hallok az egyik ajtó mögül. Hátra sem nézve a többiekre, hogy jönnek-e, vagy sem, már futok is az ajtóhoz, és megpróbálom kinyitni. Ha nem nyílna, akkor tovább próbálkozom, és a végén már azzal fenyegetem szegény Ajtó-kunt, hogy áttörök rajta. Reméljük, hogy erre nem kerül sor...

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Ápr. 15, 2015 4:38 pm

Nem is csodálom, hogy eddig senki se akarta befogadni ezt az elkényeztetett kölyköt. :/ Elvárja, hogy elmondjam neki, ha találok valamit. Meg a lótúrót, aztán lehet, hogy ő a tégla!
- Akkor, mikor leborultam üldözés közben a lépcsőről. - feleltem Ato harmadik kérdésére. Közben jött is egy lány, aki ismerős valahonnan, aztán mégsem.
- Hali neked is. - integettem neki, s kattogni kezdett az agyam. Ha tényleg van egy tégla a rablóknak, akkor ki lehet az? Valamelyik árva, amelyik dühös és bosszús, amiért őt nem fogadják be? Vagy egy olyan, akit azt sem érdekel már, ha ölnie kell, csak elmehessen innen? Vagy netalán valamelyik dolgozó, amelyik utálja a gyerekeket? Vagy éppen ellenkezőleg, s jobb helyre akarja vitetni őket? Vagy Kayabának áldozzák fel őket? Jesszusom, már megint mire gondolok??? O.O
- Amúgy Ato, megtudtál még valamit azon kívül, amit küldtél üzenetben és amit az előbb mondtál? - éppen, hogy kimondtam az utolsó szó utolsó betűjét, mikor annyit hallani, hogy vagy bekattant a konyhás lány, vagy megijedt valamitől, mert női sikolyok, tányérok törése, csörömpölés, és egyéb zajok szűrődnek ki az egyik ajtó mögül. Vagy... URAM TEREMTŐ ISTENEM, LEHET A RABLÓK?! O.O Azonnal rohanok Ati után, aki már próbálja nyitni az ajtót, ha nem megy és a betörése sem, szólok neki:
- Félre, majd én! - s cibálni kezdem teljes erőből az ajtót, ahogy csak bírok, miközben egyik lábamat már a falon támasztom, hogy nyerjek némi erőt, s ha nem megy, akkor a másik lábamat is a falhoz nyomom, így konkrétan a falra mászva próbálom megcibálni az ajtót, remélhetőleg anélkül, hogy a s***emre vagy Atora esnék az erőlködéstől.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Desdemona on Szer. Ápr. 22, 2015 11:24 pm

Úgy néz ki, hogy sikerült kicsit összebarátkoznom Febrievel. Megfogtuk egymás kezét és a pici lány máris elkezdett vezetni az árvaház irányába. Nem haladtunk valami gyorsan, bár ez nem igazán zavar. Felveszem a kis idegen vezetőm tempóját és csendben haladun előre, egészem addig, míg Febrie meg nem töri azt.
-Persze csak nyugodtan.
A kislányka kérdése és zavara valahogy oldott az enyémen. Egy nagy és felszabadult mosoly ült ki az arcomra és bár a pöttöm lányka nem igazán fejezte be, amit szeretett volna, viszont én megválaszoltam azon a kérdésének azon felét, amit hallottam.
-Nem a korrepetálás miatt keresem fel a tanár urat. Mint ahogy már odakint elmondtam az innen eltűnt társaidat szeretném megtalálni. És mivel Shion-csant a tanár úr látta utoljára, szeretnék vele beszélni arról, hogy nem e vett észre valami furcsát Shion-on.
-De igazából az ember a nap minden egyes percében tanulhat valami újat…
A hirtelen felkaptam a fejem a nagy zajongásra. Aisu rögtön elénk is vágott és készenlétbe helyezte magát. Csak akkor engedett mikor meglátta Atorut és Joeyt, ahogyan épp az ajtó kinyitásával bajlódnak.
~Szerintem hagyjuk, hogy a fiuk kinyissák az ajtót és utána nézzük meg mi is, hogy mi történt. Addig is maradjatok mindketten mögöttem.
Látva azt, hogy Febriet és Aisut is érdekli az események, eltértem az eredeti tervtől és felsorakoztunk az ajtóhoz, persze hagytunk elég teret a fiúknak, hogy nyugodtan tudják mahinálni az ajtót. Aisu ismét visszahelyezte magát készenlétbe és igyekezett úgy helyezkedni, hogy ha szükséges lesz, akkor Febrit és engem is könnyedén és gyorsan megtudjon védeni könnyedén és gyorsan.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Picinyke Gyertyafény

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.