Shukaku vs Cellindir

Go down

default Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Hétf. Feb. 02, 2015 3:09 pm

Végigsimítottam a kardom pengéjét, miután kihúztam a hüvelyből, és lassan besétáltam az arénába. Ócska kard, közelébe sem ér annak, amit fél éve birtokoltam, mégis különleges számomra, hiszen már tucatnyi régi világból származó életét vettem el vele. Ez persze nem tesz szentimentálissá, ha kellene, eldobnám egy jobbért. Mindennek, az embereknek, a tárgyaknak is van egy pontja, amikor már nem veszed hasznukat, kár őket ennél a pontnál tovább őrizni.
Ismerős az ellenfelem neve, ami óvatosságra int, hallottam már, hogy veszélyes. És ahogy beérünk az egyszerű, amfiteátrum-szerű arénába, azonnal tudom is, hogy arcot is kapcsolhatok hozzá, és amellett a mellékes tény mellett, hogy valószínűleg el fogom veszíteni ezt a harcot, azt is megtudhatom, hogy veszélyes. Manipulálható, de veszélyes, az ilyen ártatlanság képes a legnagyobb pálfordulásra, ha egyszer megláthatja a valódi világ arcát. Ezzel az erővel ez veszélyes lehet. Szerencsére, nem emlékezhet rám, nem látta a nevem és az arcom, legfeljebb a hangom lehet neki ismerős. Mindenképpen kerülnöm kell a sok beszédet, bár torzítok a hangomon, egy kicsit mélyebb tónust választok a megszokott hangomnál.
- Üdvözlet- nem tartom értelmét annak, hogy rejtőzködni próbáljak, a múltkor észrevett, és nem lettem jobb azóta, ez csak egy újabb pont lenne, ami összekapcsolhatna azzal az arctalan bűnözővel, aki valójában mégsem olyan gonosz, csak a világ tette azzá, ami. Vetek egy pillantást a sárkányra is. Azon kevés aincradi lény egyike, ami mutat valamiféle szabad akaratot, nem határolják be a személyiségét annyira, hogy fogyatékos körülmények között teremtetett, egy gyenge isten keze munkája. Elmosolyodok, valahogy úgy, ahogy azok szoktak, akik barátságosak próbálnak lenni más emberekkel. - Nahát, soha nem volt még nálad fiatalabb kihívóm! Hány éves vagy?- akár az sem zavar, ha azt hiszi, lebecsülöm a kora miatt. Sokan valóban így tesznek, pedig a tapasztalatlanság nem feltétlenül korfüggő, néha halálos hiba lehet lenézni egy gyereket. Ugyan tudom, hogy ez a lány naiv, nem lenne életben, ennyire erősen, ha nem lenne kemény fából faragva. Valószínű már többször szembenézett a halállal.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 02, 2015 3:28 pm

~Nemááá! Pedig már úgy volt, hogy mára nem lesz ellenfelünk, és nem kell harcolgatni. Oh… egy kezdő. Kiképzős. Ennyi már én is tudok. Büszke lehetne rám Timidus. Na akkor meghajlás, és segítsünk neki. Csak példát mutatni, ahogy meg lett mondva. Vörös indikátor ide vagy oda, az Aréna majd megvéd.~
-Üdv néked idegen! Kihívód? Mi nem hívtunk ki téged. Úgy tudom a ti világotokban a bajnokot szokás kihívni annak, aki el szeretné hódítani a helyezését. Mi már itt voltunk, te léptél az Aréna küzdőterére, és valószínűsítem, hogy te fogod elküldeni a párbajfelkérést is.
Köszönti a sárkány Cellindirt, miközben felmutat a ranglistára, amelynek még mindig a legtetején van a képük, ahogy ott van már az Aréna bevezetése óta. Shu a nagy gondolkodásban csak a meghajlásig jutott el, a köszönésig már nem. Ám mivel Timidus kezdett beszélni, így hagyja is, hogy tovább beszéljen. A sárkány azonban nem szólal meg, csak beleszimatol a levegőbe. Kuromajo óta tudja, hogy az emberek úgy hiszik, hogy jobb szimata van náluk, így ezt az előnyét ki is használja, főleg egy vörös indikátorossal szemben. Az óvatosság sohasem árt, és így ugyan még nem hazudik…
-Ismerlek valahonnan, ember? A neved nem ismerős, és ahogy látom, nem is foglalsz el magas pozíciót.
-Elég lesz Timi. Izé… én Shukaku vagyok, ő pedig Timidus. Ne haragudj rá, kicsit túl komolyan veszi a harcot, meg az indikátorokat is. Szóóóóval… szívesen gyakorlunk veled, miután megadtad a szintedet.
-Tízes.
-De Timidus… nem mindenki tízes szintű.
-Kilencvenkilenc százalék.
-Oké, oké! Szóval… tudod, hogy a rendszer nem engedi a túl nagy szintkülönbséget, de tudunk ezen segíteni, ha megmutatod a szintedet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Hétf. Feb. 02, 2015 3:59 pm

- Talán rossz szót használtam, elnézést. Úgy értettem, hogy nem volt még ilyen fiatal ellenfelem- nem is emlékszem, hogy valaha bocsánatot kértem volna valamiért. Az a bizonytalan emberek szokása, ami engem illet, nem vagyok bizonytalan, nem vagyok gyenge, nem szoktam megbánni, amit teszek. Még úgy is újszerű ez, hogy csak szófordulatról van szó.
Egy pillanatra őszinte meglepettség jelenik meg az arcomon, ahogy tudatosul bennem, ez a kislány az aréna bajnoka. Ami engem illet, nem tudom, hol állnék, ha nincs fél éve az a sajnálatos baleset, de azért meglepőnek tartom, hogy egy gyerek vezet. Igaz, ez nem igazi harc, ez csak játék, valódi veszély nélkül lehet harcolni, hiszen nem fog meghalni senki. Ahogyan már korábban is mondtam neki a tengerparton, ami hiányzik, az nem az erő, hanem az akarat hozzá, hogy öljön.
- Hogy ismersz-e? Lássuk... nem voltál 2020 Karácsonyán Svájcban? Ott síeltünk, rengetegen voltak ott, akiket elfelejtettem- rámosolygok a sárkányra, mert a mosoly az egyik legjobb módja annak, hogy elrejtsünk mögé egy hazugságot. Különösen, ha igazságot rejtünk bele, az az egyetlen emlékem, ami család-szerűnek mutatja be a közösséget, ami a vérvonalunkon alapult. - Nem hiszem, hogy találkoztunk, biztosan emlékeznék rátok.
Bár a pet nevét nem a kiemelten fontos információk között raktározom el, a lányt megjegyzem. Megkerülhetetlen probléma lesz a csúcsra vezető utamon.
- Ebben a világban Cellindirnek hívnak. Valóban tízes szintű vagyok- nem hiszem, hogy bármi esélyem van a harccal, de nem is az a célom, hogy győzzek. Erőre van szükségem, és ha ahhoz százszor kell a porba taszíttatnom, tűrni fogom. A gőg is egy olyan érzelem, ami hátráltathatná az utamat a trónra.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Shukaku on Kedd Feb. 03, 2015 6:45 am

-Rossz szót használtál. Efelől nyugodt lehetsz. A kihívó az a személy, ki valakit versenyre, vetélkedésre, különösen viadalra szólít. Ezt a ti könyveitek állítják.
Idézte fel a sárkány az értelmező szótárban olvasottakat az ellenfél számára. Sokszor történt már olyan, hogy Timidus nemértett egy-egy emberi szófordulatot, szólás.mondást, és mivel volt amikor Shu nem volt a közelében, hogy ezt megmagyarázza, így inkább elolvasta az értelmező szótárt. Persze az ebben a világban nem létező dolgok felfogása, mint például a Silver által felhozott gyorsvonat még mindig problémát jelentett a számára, ám ezek a kifejezések általában nem is bírtak kellő fontossággal ahhoz, hogy időt fektessen a megismerésükbe.
-A bocsánatkérést pedig elfogadom. A könyv azt is mondja, hogy a becsület úgy kívánja, hogy az első vágás, vagy lövés a kihívotté, a második a kihívóé legyen. Ezt az ellenem való harcok során igen kevésszer tartották be a kihívóim.
És persze ebből a régi párbajleírásból, ami a szótárban szerepelt, Timidus arra következtetett, hogy kevés kivétellel az emberek nem voltak becsületes harcosok. Nem mintha ez különösképpen befolyásolta volna abban, hogy ő miként harcol, hiszen a tétmérkőzéseken a győzelem volt majdnem a legfontosabb.
-Kilences szinten fogunk ellened megküzdeni.
Shu csak egy kis elnéző mosollyal hallgatta Timidust, és igyekezett mutatni is a fiú felé valami olyasmi arcot, hogy „Bocsi, bocsi, nézd el neki lécci, ő komolyan veszi az Arénaharcot.” Szólni azonban nem szólt közbe, csak elfogadta a párbajfelkérést, és nyugodtan figyelte az órát, miközben egy halk csipogással jelezte a sárkánynak, hogy a fiú mondatát Svájcról nyugodtan hagyja figyelmen kívül, az is csak egy emberi kifejezés, amit nem ismer. Na persze most nem ez volt a helyzet, de nem akarta azt mondani a petnek, hogy Cellindir éppen gúnyolódik vele. Abból nem jött volna ki semmi jó, és majd a meccs után megkérheti a fiút, hogy az ilyesmit hanyagolja. Timidus persze tartotta magát a sportszerűség szabályaihoz, és kihívotthoz illő módon ő kezdett… na meg persze azért, mert megengedték neki a gyorsaságpontjai. Kecsesen röppent a levegőben, és mindössze elsuhanván a fiú mellett, igyekezett végigszántani a karmait az oldalán, először a mellső mancsaival első, majd a hátsókkal második támadásként. Ez egy begyakorlott kezdő mozdulat volt, amivel felmérhette a másik felet. Amint végzett, ha még tartott a küzdelem, csipogva kiadta a parancsot a lánynak a megfelelő képesség használatára. Ja igen, Shu csak lábain ide-oda billegve álldogált az Aréna közepén, nem tűnt úgy, mintha nagyon támadni akarna.Mindkét hatos kocka Timidusé.

Római kocka Shu második képije, ha sikerül, akkor két körig a ráosztott SP pontjaid nyolcra esnek vissza, míg Shu ráosztott erőpontjai hét ponttal megnövekednek.

Pontok meg miegyéb:

Szint: 9.

PontokFelszerelés
Élet10+4
Fegyverkezelés15+22
Erő/Irányítás0/12+2/+21
Kitartás6+4
Gyorsaság6+13
Speciális képesség6+20
Páncél+45


Segítség:

Kitartás: Mindketten minden 5. körben pihennek
Spec: Shunak 3-tól, Cellinek 4-tól aktiválódik
FK: Shu 2-től, Celli 3-tól talál
Gyorsaság: Shu kétszer gyorsabb


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 03, 2015 6:45 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Kedd Feb. 03, 2015 5:51 pm

- Meglehet, de nézd el, nem ez az anyanyelvem- bár bizonyos értelemben igazat mondtam, ez mégsem teljesen igaz. Ebben a világban élek, ebben a világban mindenki ezt a nyelvet beszéli, és amikor idejöttem, akkor sem volt semmi bajom a szavak forgatásával. Valószínű jobban beszélem a japánt, mint sokan azok közül, akik ide születtek.
Előreszegezem a kardomat, ahogy elkezdődik a harc. Igaz ugyan, hogy kilences szintre csökkentette a lány a saját szintjét, de a felszerelései miatt valószínűleg az alappontjai nélkül is legyőzni, tehát még egyes szinten sem nagyon lenne ellene esélyem. Sokakat frusztrálna a tudat, de valójában kicsi ennek a jelentősége. Én felkészülök az áldozataimra, követem őket, és hosszas felkészülés után csapok le rájuk, néha többed magammal, vagy amikor mobokkal küzd. Soha nem vívnék élet-halál harcot úgy, hogy az tisztességes körülmények között zajlik.
A kardomat felemelve próbálom hárítani a sárkány támadását, de nem tudom megtartani a fegyvert, a kard egyszerűen kirepül a kezemből, a sárkány pedig megfelelő találatot visz be hozzá, hogy véget is érjen a küzdelem. Sejtettem, hogy simán fog menni, de azért meglep, hogy ennyire egyszerű volt. Egészen biztos, hogy nem állunk még készen rá, hogy végezzünk velük.
- Úgy tűnik, kéne még fejlődnöm hozzá, hogy legyen esélyem- felveszem a kardomat a földről, és visszacsúsztatom a tokjába. Nem vagyok se csalódott, se dühös, sem semmi ilyesmi, de persze, amúgy sem hagyom kiülni az ilyen érzelmeket az arcomra. Egyetlen dolog van csak, ami most fontos, hogy első kézből szerezhettem információt róla, milyen szinten vannak az ellenfeleink. Igaz ugyan, hogy valószínű egy lehetek a leggyengébb Liberators tagok közül, de így, hogy ez csak a csökkentett ereje volt, biztos vagyok benne, hogy az erősebbeket is legyőzné. - Minden jót kívánok!- természetesen nem akarok túl hosszan beszélgetni a lánnyal, mert az lenne a vége, hogy elárulnék valamit, vagy ráismerek. Minden másodperccel növekszik az esélye, hogy kiadok valami fontos információt, még a legjobbaknál is csak idő kérdése, mikor eresztik le az álcát. Még az olyanoknál is, akiknek az álca az élete.


/Köszönöm a játékot!/
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Shukaku on Kedd Feb. 03, 2015 7:04 pm

Timidus újabb győzelmét már akkor borítékolni lehetett, amikor a kard kiesett a fiú kezéből. A felszerelés alapján harcművész volt, akinek az lett volna az erőssége, hogy kiverve ellenfele kezéből a fegyverét, ő maga tudja használni azt. Ezzel szemben ez a fiú a saját kardját sem volt képes megfelelő erővel a markában tartani. Ez persze lehetett amiatt is, hogy azonnal látta, hogy semmi esélye nincs, és feladta a küzdelmet ezzel a mozdulattal… nem csak jelképesen. Mindenesetre Timidus már az anyanyelves részhez sem tudott nagyon mit hozzáfűzni. Ugyan tudta Shutól, hogy az emberek mindenféle hatezer nyelven beszélnek az állítólagos kinti világukban, és már azt is tervezte, hogy keres pár nyelvkönyvet, avagy valakit, aki beszéli ezeket az ismeretlen nyelveket, és megtanulja őket, legalább is a leghasznosabbakat. Shu fel is sorolt pár ilyet a japánon kívül, mint az angol, német, francia… már csak az ismeretségeiből adódóan, és azok között keresve. Mindenesetre Timidus már elfogadta a bocsánatkérést, innentől kezdve pedig az ellenfélnek nem volt több oka tovább szabadkozni, így nem is válaszolt. Azzal sem tudott nagyon vitatkozni, hogy a gyereknek még fejlődnie kell ahhoz, hogy bármi esélye legyen. Ebből a harcból sok információt a sárkány sem tudott leszűrni, azaz nem tudta meg az ellenfele pontjait, csak nagyjából viszonyíthatott, de azt legalább leszűrte, hogy egy újabb vöröst talált, akitől szerencsére csak csekély mértékben kell tartania. Igen, senkit nem becsült le azért, mert le tudta győzni. Senki nem volt emiatt veszélytelen, de azért a veszélyességi lista végére tevődött a Cellindir nevű ifjú. A sárkány meghajolt, megköszönte a párbajt, és mire Shu is észbe kapott, addigra a vöri már ki is sétált az Arénából. Az idomár picit önérzetesnek gondolta emiatt… de hát a fiúk köztudottan nehezen viselik, ha egy lánytól kapnak ki, ha az a lány pedig történetesen még egy sárkány is… nem is nagyon számított másra. Intett egyet, hiszen az illem úgy kívánta, de nem akarta maradásra bírni, ha az menni kívánt.

Köszönöm szépen én is.
Rövid ismeretség volt. ^^"

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 13, 2015 6:44 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 04. 03-án küzdhettek meg.

Jutalmak: 30 exp 80 arany

Pontok:
Shukaku +15 pont
Cellindir -25 pont
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku vs Cellindir

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.