[Küldetés] Fourth wall

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szer. Feb. 04, 2015 7:32 am

Fourth wall

A következő feladó nélküli üzenetet kapjátok:

Kód:
Hogyan teheted gyorsabbá a fejlődésedet?
Tudd meg most!
Küldd a "jelentkezem" szót az FXKZ usernévre, és vegyél részt a játékban!
Rövid harc, garantált magas jutalomért!

Résztvevők: Ayse és Jun
Nincs határidő, írok amikor mindketten írtatok. Smile

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Pént. Feb. 06, 2015 6:07 pm

Gyorsabb fejlődési lehetőség? És csak egy üzenet az ára? Tetszik... habár olyan gyanús, csapda illata van, de egy üzenetbe még nem halt bele senki nemde?
- pity pity pity...

To: FXKZ
Jun írta:Jelentkezem

éés elküld. Egyébként meg ki nevezi el magát így? Mint valami robot, vagy titkos ügynök, esetleg maffia.. vagy talán három az egyben. Vicces lenne ha valóban így lenne, és az informátor valójában tényleg egy maffiózó titkos ügynök lenne aki valójában egy robot. De... rövid harc? Miféle harc? Miről is van szó? Oh de ott van a játék szó is akkor biztosan egy showműsorba nyertem meghívást. Ez rendben van. Talán még az Aincradstarson fedezték fel micsoda tehetség vagyok és a nép követeli, hogy ismét előbújjak az árnyékok közül. Ah igen, csodálatos leszek.
- Most azonnal el kell mesélnem Shu-tanéknak! - saját butaságomtól megrészegülve reppenek is az ajtó felé, majd a kilincset megragadva egy pillanatra mégis megtorpanok. Lehet jobb lenne titokban tartani... micsoda meglepetés lenne ha felbukkannék egy színpadon egy forgalmasabb helyen, és onnan integetni nekik. Muhaha biztos meglepődnének, hogy hogy kerültem oda. Ah igen, így is lesz. Ezt eldöntve elégedetten bólogatok, és fordítok hátat az ajtónak majd az ágyra huppanok és várok. Kényelmesen török ülésben. Csak nem fognak napokig váratni a válasszal, hogy bekerültem-e a játékba...
- Kaeru no uta ga kikoete kuru yo. Gwa, Gwa, Gwa... ~♪ - unaloműzésnek egy kis gyerekdal énekelgetés, mert hát miért is ne. Be kell melegíteni a hangszálakat az előadás előtt.

low quality reag

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Szomb. Feb. 07, 2015 4:16 pm

Karikás szemekkel keltem, égett az arcom, és a kedvtelen hangulatom mint valami hűséges szolga most is szorgosan követ engem. Már nem is tudom… napok, hetek… talán már hónapok óta van ezt az irdatlan állapot, amitől egyszerűen nem tudok, sőt annyira leszipolyozott hogy talán már nem is akarok megszabadulni… Hozzászoktam… vagy inkább beletörődtem már a dolgokba… Felsóhajtottam, elkezdtem a napot… céltalanul kószáltam a városokban, beültem pár kocsmába, fogadóba… de nem sokáig bírtam sem a hangos zsivajt, sem pedig az ottani áporodott szagot. Az egyes szint határán az egyik kövön elterülve távol a zajoktól, a kóbor moboktól. Élveztem picit a nyugodt létet. Szundítani azért nem mernék, viszont behunytam a szemem és úgy a becsukott szemhéjamon figyeltem miképp a nap és a fák harcot vívnak a széllel és fenséges táncukat végig nézhetem. A korai nap nem volt épp meleg de pont elég kellemes volt a bőrömnek hogy ne sértse azt. Mindezt a kellemes nyugalmam egy üzenet csipogása zavarta meg, ami miatt erősen meglepődtem hisz nem igazán várhattam senkitől sem hasonlót. Sőt az is megfordult a fejemben hogy valaki itt ólálkodik és az ő üzenetjelzése volt az én szerencsém de nem… első húzásként körbe pillantottam. Nem láttam senkit, sem az észlelésem sem a hallgatózásom nem mutatott semmit. Mégiscsak én kaptam üzenetet. Megnéztem, majd be is csuktam… Ostoba lennék ilyenbe bele ugrani… Több zavaró tényezője, úgymond nyilvánvaló buktatója is van, bár vicces hogy rám pont így találnak a küldetések… A rendszer szeret szívatni engem. Majd nem hagy nyugodni… megnyitom megint és mivel jobb dolgom nincs így elküldöm a jelentkezésem, vagyis inkább a véleményem. Név nélküli üzenet egy kód-névvel ellátott játékosnak… szerintem npc lehet az a játékos, de mindegy is, elviekben úgyis nemsoká kiderül… Bepötyögöm az üzenetem.
Ayse írta:... Lássuk.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szomb. Feb. 07, 2015 8:12 pm

Junci a következő üzenetet kapja: 10
Majd pár másodperc múlva: 9
Majd pár másodperc múlva: 8
És ez ismétlődik nulláig, amikor is kényszerített teleportációval az Arénában találja magát, a nézőtéren pedig egy rakat plüssállatka csücsül, és figyeli a szereplését. Vagyis csak figyelné, mert ott, ahol a számláló szokott visszaszámolni, most a következő felirat szerepel: Waiting for other players...

Ezzel szemben Ayse a következő üzenetet kapja azonnal:
Invalid password, acces denied.

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Feb. 08, 2015 10:31 am

Tovább feküdtem ott a kövön élvezve a nap kellemes melegét, a fák huncut játékát és a magányt a csendet és azt hogy most nincs ami zavarjon. Sem zajok, sem emberek, sem elvárások magammal szemben… az a legkevésbé. Leginkább lustán, tompa elmével a kínzó emlékek megszabadulhatatlan nyomasztásával a fejemben… Csupán egy üzenetjelzés zavart meg. Meglepődtem. Először azt hittem valaki másé hisz nincsenek ismerőseim tehát nem gondoltam hogy bárki is üzenetet küldene nekem. Elolvastam és félre is tettem, mondván hogy inkább kimaradok… nem érdekel… Viszont akkor sem hagyott nyugodni teljesen. Nem volt bennem kíváncsiság, vagy a dolgok megfejtésére való vágy… Egyszerűen így sem volt az igazi… mármint nem csinálni semmit. Élveztem ugyan, de a lelkem legbelül tudta hogy ezzel is csak magamnak ártok, ugyan kedvem nem volt a dolgokhoz… szinte semmihez… így ehhez sem. Főleg hogy kísértetiesen hasonlított egy már megtörtént esetet… Ott sem találkoztunk a játékmesterrel hiába vittem végig a játékot, majd ott volt egy másik, amit szimplán csak feladtam. Nem tartottam érdekesnek… hisz nem éreztem azt hogy bármi más is történne ott azon kívül hogy a „hang” élvezkedik azon hogy keresztbe tesz másoknak és istent játszik. Mondjuk nem maradtam végig így nem tudhatom mi történ, talán majd felkeresem Akaet és Suzumet ez ügyben, de szerintem ez úgysem fog bekövetkezni. Írtam választ, mármint három pontocskát, és ezzel ki is zártam hogy jk-szórakozzon, vagy valami npc-s játék. Szimplán programozott, tehát random választásként estem bele. Ennek voltaképp örültem, bár ez esetben az csapattársaim vagy épp az ellenségeim is játékosok lesznek. Erre mertem következtetni legalábbis. Nincs kedvem az emberekhez, úgy igazán… de a jutalmazás kecsegtető, gondolom a többi ostoba is ezért jelentkezhetett… Mindegy egy próbát azért csak megér… Bepötyögöm a várhatóan helyes „jelszót”.


Ayse írta:Jelentkezem


Majd megjelenik egy kis visszaszámláló és egy kényszerített teleport után az arénában találom magam. Körbe néztem, nem igazán tetszett amit láttam. Plüsh macik?! Ez most komoly? Nem értettem, az addig rendben van hogy arénában fogok harcolni azzal a lánnyal ott, de a nézőtér, hogy is mondjam... szokatlan.
- Hali. Csak ketten leszünk? - Lepődtem meg. Tényleg csak mi ketten voltunk olyan hülyék hogy vállaltuk ezt a gyanús küldetést... Látom formában vagyok...


_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Vas. Feb. 08, 2015 7:19 pm

Az üzenet reppent is, és nem sokkal a kényelmes testhelyzet majd pedig a gyerekdalocskás bemelegítés megkezdése után érkezett is egy válasz üzenet, amit türelmetlenül nyitottam is meg. Feltételeztem, hogy talán a meghívóm lesz, esetleg némi részlet, hogy a koncert mennyi ideig is fog tartani, hol lesz pontosan és mikor, hány férőhelyes a koncertterem, esetleg milyen hosszúra tervezzek. De nem így történt. Értetlenül pislogtam a visszaszámlálást figyelve, és amint már csak öt másodpercem volt hátra már hangosan számoltam vissza, és a várható teleportálás előtt felpattanok egy bájos terpeszállásba, kezeimet a magasba dobtam. Minek az idő pontegyeztetés, ha most lesz a koncert? Még jó, hogy gyakoroltam rá. A színpad közepén kezdeni nem mindennapi dolog, csak úgy felkészületlenül bedobtak a mély vízbe. Széles vigyorral az arcomon emeltem a tekintetem a nézőtérre, hogy szemügyre vegyem a népes rajongótáboromat, és heves integetésbe kezdek, hogy üdvözöljem őket.
- Örülök, hogy eljöttetek! Imádlak titeket! Igen téged is meg téged és téged.. meg téged is! - bökök végig sorban random pontokon. - Remélem felkészültetek, egy fergeteges koncertre! Ígérem, hogy szórakozásban nem lesz hiány! - hadarom el a bevezetőt, és mire végzek sikerül feleszmélnem, hogy ezek mégsem emberek.
- Heh? - döbbenten, zavarodottan ácsorgok néhány ezernyi plüssjátékkal szemben, az... aréna közepén?! Hamarosan nem csak egyedül, immáron egy vöröses hajú furi ruhás lányka társaságában, aki rögtön köszönt is.
- Hali. Fogalmam sincs. - viszonozom köszöntését, majd megrántom a vállam. - Azt hiszem itt valami félreértés van. Biztosan rossz helyre teleportálódtam. Én fellépni jöttem, nem pedig harcolni. Vagyis, mintha lett volna valami a harcról is abban a levélben deeee... Nem tudom. Gondoltam a harc valami kifejezés arra, hogy néhány előadó énekelget, táncol és a legügyesebb nyer... Talán még jönnek páran és kiderül miért pont egy aréna... - értetlenkedtem picit, és a bánatom alaposan megosztottam a jövevénnyel, és ha nem történik semmi kényelmesen lecsüccsenek a földre, ha már nincs szék..
- Oh egyébként szólíts csak Junnak.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Feb. 09, 2015 5:09 am

Ahogy Ayse is megérkezik az Arénába, a jól ismert visszaszámláló elindul.

(Minden a ti döntésetek, ha párbajoztok, akkor annak módja is (kocka/nem kocka), de meghalós lehetőségválasztás nincs.)
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Hétf. Feb. 09, 2015 1:03 pm

A jelszót elfogadta, nem sokra rá egy arénában találtam magam. Meglepett a dolog mert ugyan arénáztam már, mégsem így történt, plusz a plüsmacik, és az a fura lány. Időközben megtudtam hogy Jun a neve, nem tudtam még hogy bemutatkozzak-e… mondjuk…
- Ayse vagyok… és felettébb fura ez az aréna, plusz a játék címét sem tudom különösebben hova tenni, mint ahogy a rendszer kiválasztott minket az sem. Gyanús nekem ez a helyzet, kezdve hogy a visszaszámláló kihívás nélkül kezdett el számolni… - Magyarázom… az énekes karrierű lányra csak egy szemöldök rándítással válaszolok… Az tény hogy örülök hogy nem mindenki fejvesztve akar kijutni innen… de akkor is. A harc az ami miatt idejöttem, plusz a jutalom és hogy kiderítsem hogy a saoban konkrétan hogy működnek a küldetésrendszerek… amikkel nem szimpatizálok annyira. Meglepett hogy a lány csak úgy leült az aréna kellős közepén, mindenféle felfegyverkezés nélkül. Simán kiszolgáltatta magát nekem. Bár lehet a csak biztonságban érzi magát főleg ha frontos, nagyobb szintű. Ők egy összeszokottabb kisebb társaság akik ismerik egymást, tehát ha tag könnyen feltételezheti hogy kisebb szintű vagyok, hiába nincsenek rajtam a felszereléseim. Nem értem a könnyelműségét, de leginkább erre mernék következtetni.
- Nem aggódsz? Csupán egy pillanatba telne előhívnom a fegyverem, és lecsapni téged az aréna kellős közepén ahol te épp ücsörögsz. – Atorunál is idegesített, sőt nála még megalázónak is éreztem ezt a flegma hozzáállást. De leültem a lánnyal szembe. Lassan lejár a visszaszámlálás…
- Úgy néz ki egymással kell megküzdenünk, nem jött senki más…- Nézek körbe.
- Miképp van kedved hozzá hogy harcoljunk? – Adtam a választás jogát a kezébe. Próbáltam megfejteni a szintjét statjai eshetőségét, kasztját… de ha nem volt felöltözve nem tehettem meg.
- Amúgy… tényleg csak ennyi lenne?... – Nehezemre esik elhinni hogy csupán ennyit kínál nekünk ez a küldetés, bár nem bánom… valahol.
- Mondjuk ezt csakis akkor tudhatjuk meg ha neki kezdünk. – Álltam fel végül, amúgy sem volt kényelmes a hideg talaj…

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Hétf. Feb. 09, 2015 6:48 pm

Nem értettem, vagy talán csak nem akartam megérteni mi is ez az egész. Valahogy annyira furcsa volt, kényszerített teleportálás, fura levél, és végül pedig egy aréna aminek a nézőtere ezernyi plüssel felsorakoztatva. Különös, sőt mondhatni ijesztő, megrémít. Sosem volt semmi bajom a plüssökkel, otthon is van belőlük ezernyi, de mégis. Ez valamivel annyira másabb. Megnyugtatna, hogy ha nem csak ketten lennénk, de úgy tűnik mégsem egy koncert lesz, hanem inkább az aréna valódi funkcióját kell kihasználnunk, vagyis harcolni. Miért harcoljak mindenféle ok nélkül egy vadidegennel? Sosem láttam még ezt a lányt, és nem is akarom bántani. Ugyan a fejlődés kecsegtető, viszont nem fogok érzelemmentes, önmeghazudtoló emberré válni pusztán a fejlődés érdekében.
- Ühüm. Valami nem stimmel. Mintha valaki előre megtervezte volna nekünk az arénát, és azt akarná, hogy megküzdjünk egymással. Szerintem a nézőtér is valójában az aréna része, és el akarják velünk hitetni, hogy kettesben vagyunk. - döntöm félre a fejem és átpillantok az időközben velem szembe üllő alak vállai felett, egyenesen a plüssrengeteg feletti részre. Először csak nézek, majd pedig hunyorítok, vizsgálódik, hátha valami apróságra felfigyelek.
- Nincs miért aggódnom. Ha meg akartál volna támadni azonnal rám vetetted volna magad amint nullára ér a számláló, ezért nem te lehetsz az aki ideteleportált. Sőt látszik rajtad is, hogy össze vagy zavarodva. - vigyorgok rá, persze valójában füllentettem, eszembe sem jutott, hogy akár rám támadhatna, és bizalommal fordulok egy vadidegenhez. De annyira veszélytelennek és ártatlannak tűnik, mégis miért kellene rögtön az ellenséget keresnem benne? De ettől függetlenül mégis itt motoszkálnak a picinyke Timidusok a fülecskémben. Még egyszer átfutom a levelet amit kaptam, majd amint lezárom válaszolok is a lánynak.
- Igen nagyon úgy fest. Szerinted mennyire számít a győzelem? A levélben nem volt szó arról, hogy miképp kapjuk meg azt a bizonyos "magas jutalmat". Lehet csak szórakoztatnunk kell a közönséget. - nagy nehezen erőt veszek magamon, és két lábra állok, majd pedig kezet nyújtok, hogy felsegítsem Ayse-chant, persze csak ha engedi.
- Ha mindenképpen harcolni szeretnél... kezdj te, nekem nincs szívem megütni egy olyan aranyos lányt mint te. - veregetem meg a vállát. Bíztam a képességeimben, és bíztam a Metamorphban, és ez éppen elég, reméljük elég.. Ha hozzákezd akkor hátrálok egy lépést ha nem akkor pedig elkezdem leellenőrizni a felszereléseimet, és tárgyaimat. A gonosz játékmesterek előszeretettel rabolnak ki huncut küldetéseik közben, szóval jobb félni mint megijedni.
- Apropó mi a garancia arra, hogy a számláló valóban egy harcra kezdett el számlálni? - vetem oda a kérdést. Persze én hozzá sem érek a fegyveremhez, egyelőre nem látom szükségét, hogy aktiváljam. Ha netalántán elgondolkodtattam a kérdésemmel, és mégsem veti rám magát, a nézőtér felé kezdek sétálni, és ha tehetem megtapogatok egy-két plüsst.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Feb. 09, 2015 6:58 pm

Garancia? Az nincs. A számláló azonban eléri a nullát... és nem történik semmi. Valószínűleg rátok vár a feladat, hogy cselekedjetek.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Kedd Feb. 10, 2015 7:16 pm

Egy aréna kellős közepén vagyunk, csak ketten és talán több száz plüssmaci. A helyzet felettébb zavaró volt, valahogy nehezemre esne elhinni hogy tényleg csupán ennyi lenne a feladat. Egy kihívás nélküli harc. Amint mindketten beteleportáltunk egy számláló jelzett nekünk hogy ideje volna kezdeni valamit. Jó ideig csak eszmecserét folytattunk, pár mondat erejéig, de a számláló lejárt, nekünk pedig kezdeni kéne valamit a helyzettel…

-Előre megtervezve?... Nem tudom találkoztam már furcsa küldetésekkel, de ez nem njk, hanem rendszer által generált küldetésnek tűnt, kezdve ott hogy először rossz jelszót adtam meg, persze szándékosan. – Kicsit füllentettem, azért annyira szándékos nem volt, de nem bántam hogy így alakult, le tudtam vonni pár következtetést.
- Jobb szeretem a rendszer által generált, mintsem njk küldetéseket. Megbízhatóbbnak vélem, elvére egy rendszer nem változtatja a szabályait, míg egy njk megteheti hogy csavar a dolgokon. – Magyarázom, bár nem tudom mennyire tapasztalt ebben a helyzetben, vagy épp hogy miképp vélekedik róla.
- Elhitetni?... – Azzal bekapcsolom az észlelésem és a hallgatózásom, és míg Jun a szemével vizslatja a dolgokat, addig én a képesítésemet használom fel erre. Persze pórbálom mindezt olyan szögbe helyezkedni hogy ne lássa mit is kapcsolok be… Megpróbálok óvatosan bánni a személyre szabásommal. Csendben figyelek pár percig, fürkészem a csendet, érezhetően jobban hallom a velem szemben lévő lány lélegzetét, ha rákoncentrálnék talán a szívverését is hallgatnám, de most inkább a távolabbi környezetre fókuszálok. Nem kapcsolom ki a képességeim úgy fordulok vissza a lányhoz.
- Nem biztos, csupán egy esztelen támadna neki egy teljesen ismeretlennek egy kételyekkel teli helyen. – Világosítom fel. Majd a lényegről kezdünk beszélni.
- Azt hogy mennyire nem tudom, nincs konkrét információ…  viszont a negyedik fal mint a küldetés főbb címe semmiképp sem illik bele a képbe… arra is gondoltam hogy ez valami selejtező, több embert választott ki a rendszer, majd valamint rangsorolva vagy random kiosztotta a játékosokat hogy küzdjenek meg, ha sok volt a jelentkező… de nem tudhatom. Teljesen hirtelen ért ez a küldetés.
-
Meglepődtem magamon is hogy mennyire közvetlen tudok gondolatot cserélni vele, mármint általában, főleg ha össze vagyok zárva az ellenféllel, mindig inkább hallgatózásba burkolózok, de most valahogy nem így van… Majd a mondata betett nekem. Én „aranyos”… nem értettem hogy miért illet meg ezekkel a szavakkal, hisz nem szolgáltam rá. Viszont ha így gondol felém, hátha előny tudok belőle kovácsolni. Zavarodottságom nem leplezhetem talán el is pirulok kicsit…
- Ne mond ilyeneket… - Veszem le a kezét a válláról ha nem teszi meg hamarabb. Majd az utolsó mondatátra csupán egy szót reagálok.
- Nincs… - Azzal hátrébb lépek, az ellenfelem is ezt teszi, előhívom a felszerelésem, köztük a hentest. Vicces hogy igazinak mondható harcban még nem is használtam… Harcolni ugyan nincs úgy kedvem mint régen, leginkább csak megszokás hisz csupán a küzdőterek és egyéb csataterek a törzshelyeim, amúgy inkább az fogadói szobám magányába költözök. Nincs úgy hangulatom az emberekhez, egyszerűen nem tudom mit  kezdjek velük, egyedül két fiú volt az aki valami konkrétabb érzelmet, vágyat ki tudott belőlem váltani. Malcom és Atoru… ők az egyetlenek akikhez lenne hangulatom mert mindketten furcsának… úgymond Lecsó simán csak elmebeteg, ösztön lény, míg Atoru konkrét érvekkel éli az életét, valamilyen szinten irigylem a hozzáállását, a szabad szelleműségét. Amint elég távol értünk egymástól, a már bevált technikámat használom. Jun felé lendítem a pengém, és vele egyidejűleg mikor megpróbálja kikerülni a képességemet igyekszem aktiválni hogy a pengém másfél métert nőjön, és pár értékkel is gyarapodjon.

/Ha a hallgatózással vagy az észleléssel felfigyelhettem valamire akkor annak forrását igyekeztem felfedezni és nem Jun-al harcolni./

Pontok: itt. Egy rúnával kevesebb, mínusz 5 gyorsi, mínusz 5 fk, és -4 erő.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Kedd Feb. 10, 2015 8:16 pm

- Rendszer által generált? - kérdezek vissza, majd elnevetem magam saját buta kérdésem hallatán. Fejben ezerszer értelmesebbnek tűnt, néha egy kis gondolkodással vagy a csendben maradással többre jutnék. Talán még okosabbnak is hinnének. Tovább molesztálom az aréna falacskáját, megütögetem, simogatom, helyenként rugdosom is hátha kinyílik valami titkos átjáró. Persze közben figyelek a lány szavaira is és ezúttal nem csak hallgatom, de még meg is próbálom érteni mit akar ezzel az egésszel mondani.
- Ezek szerint ki lettünk választva valami miatt egy különleges feladatra? Nem értem mivel érdemeltük ki ezt az egész bónuszt, de ha ilyen az amikor a rendszer dönti el mit kell csinálni akkor én nem kérek belőle legközelebb. Nekem magyarázatra van szükségem muuh. - toporzékolok picurit, majd visszasétálok hozzá, elvégre több szem többet lát és az aréna közepéről sokkal jobban belátni a teret. Talán észreveszünk valamit, valami nem ide illőt, valamit ami ráutal, hogy ez nem egy csapda, hanem tényleg egy küzdelem. Különösebben nincs kedvem harcolni vele, és ahhoz pedig mégannyira sincs kedvem, hogy a szépséges öltözetem lecseréljem a kemény páncélokra. Egyedül a gyűrűimet hordom mindig magamon, mert azok kiegészítők és nem akadályoznak semmiben sem. Mellesleg pedig divatosak, és feldobják a ruháimat. Főleg az aranygyűrű... ki ne szeretné az aranyat? Csak úgy csillog villog a fényben.
- Örülök, hogy így gondolod. Viszont, én egyre inkább kezdem elveszíteni a hitem, hogy itt tényleg valami komolyabb dolgot is kell majd csinálnunk mint mondjuk a harc... - sóhajtok egy hatalmasat miközben megrántom a vállam. Ha nincs más lehetőség akkor nincs más lehetőség... viszont az, hogy mennyire zavarba jött a dicséretemtől beindította a fantáziámat. Szívesen eljátszadoznék picikét vele, tetszik, hogy ilyen ártatlan, viszont nem akarom megsérteni sem, vagy kétes gondolatokba ringatni. Ezért miután leküzdi magáról a kezem, nem kezdek bele újabb fogdosódásba. Ö fegyvert ragad én pedig megállok néhány lépésnyire előtte, kitárt karokkal. A kezében tartott tárgy ismerős. Láttam már, tapintottam, éreztem mire képes. Talán ö maga is egy kezdő, vagy egy nagyon szegény játékos.
- Úgy tűnik tényleg nem maradt más választásunk. Remélem nem fogsz emiatt bepirosodni. - sajnálnám ha miattam pecsételődne meg az élete, nem is tudom, hogy mivel segíthetnék rajta, hogy talpra tudjon állni utána... Ha a penge oldalról lendül akkor akrobatika jártassággal egyszerűen csak felugrok, nem jelenthet gondot egy nagyobbacska ugrás, így könnyedén kikerülhetem a támadását. Persze csak ha időben sikerül. Ha függőlegesen súlyt le a lányka akkor oldalazok.

Pontok: Csak gyűrűkkel és a banánrúnával:

Élet:25 + 2
FK:30 +11
Erő:15 + 20
Kitartás:13 +2
Gyorsi:30
Spec:25 + 6
Páncél:0

//avagy megpróbálom kikerülni a támadást talán sikerül talán nem Rolling Eyes //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szer. Feb. 11, 2015 5:02 am

Jun kopácsolása sokkal többet ér, mint Ayse hallgatózása. Míg a harcos egyetlen apró kis zajt, egy ajtó nyitódását majd csukódását hallhatja csak, Jun észreveheti, hogy az Aréna falai, aminek kőből kéne lenniük, nem kő hangon kopácsolódnak. Sokkal inkább olyan, mintha gipszkartont vagy préselt lemezt kopogtatna. Mivel Ayse jártasságai aktívak, ezt ő is hallhatja.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Feb. 15, 2015 10:03 pm


Felvilágosítom az elképzelésemmel, miszerint egy rendszer állal eldöntött harcon vehetünk részt. Legalábbis nekem ez tűnt legnyilvánvalóbbnak. Meglepődtem a válaszán, amit véleményeztem is.
- Én inkább harcolok egy logikailag kiszámolható harcban és küldetésben, mintsem egy bolond játékmester, szociopata marionett bábjaként legyek számon tartva. – A hangom kicsit indulatos volt, mindezt egy levegőre mondtam ki, ám nem volt annyira hogy Jun úgy érezhesse hogy bekapom egy falatra.
- Nem tudom, én egy sima harcot is komolyan veszek. – Felelem, valahogy kezd úgy tűnni mintha ez a lány ostobán fél vállról venne mindent… zavaróak, idegesítőek az ilyen emberek.
Majd mikor már mind a ketten harcra adtuk volna a derekunk előtte én hallgatózással próbálkoztam, meg észleléssel míg Jun a fal egyenes megkopogtatását választotta. Nagyobb sikerrel járt mint, én ámbár míg ő nem hallotta valószínű azt amit én, vagy nem tudom. Az ajtó nyitódás-csukódás elég nyilvánvaló volt ahhoz hogy tényleg nem egy harcmezőn vagyunk, hanem valami más mocorog a háttérben, ámbár ha így van annak én kevésbé fogok örülni… Felsóhajtottam, majd Jun mellé léptem, nem szapora léptekkel, csak könnyedén, majd előhívtam a kardom, és a súlyemelésem, mire fogtam és keresztül döftem a falat. Nem tudtam mire számítsak, reméltem hogy nem fog immortal object-elni nekem, bár a jelek a gipszkarton hang a beton helyett engedett arra következtetni hogy áttörhető. Ha letűnik a por és  épület darabka efekt, átlépek ha van rá lehetőség. Hátra pillantok Junra, persze csak ha nem előzött meg időközben. A hátamra teszem a fegyverem, és megpróbálok minél több információt összeszedni.
- Ha minden igaz, lesz valahol ez ajtó. – Hívom fel a lány figyelmét a dolgokra.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Hétf. Feb. 16, 2015 8:56 pm

Nem szívesen kezdtem bele olyan butaságba mint értelmetlenül harcolni valakivel akit még csak nem is ismerek egy olyan kétes helyzetben mint a mostani. Ez az egész dolog annyira fura volt. Addig rendben van, hogy jelentkeztünk. De mégis mire? Semmiféle magyarázatot, vagy leírást, felvilágosítást nem kaptunk a dologgal kapcsolatban, csak egy számlálót láttunk ami le is pörgött, viszont nem tudhatjuk biztosan mire is számolt vissza. Nem szívesen ütöttem meg, és reméltem, hogy ö sem kezd felelőtlen akciózgatásba, elvégre az is lehet, hogy ez csak egy beugratós dolog volt, és most ezzel az indikátorát kockáztatta volna meg.
- Ha van más mód is a küldetések teljesítésére mint a harc akkor miért ne próbálhatná meg az ember? Nem sok veszíteni valónk van, és nem is adjuk meg vele a lehetőséget senkinek sem, hogy lesből ránk támadjon. Szerintem a csapatmunka fontosabb. A játékmester számításait pedig nem valószínű, hogy könnyedén keresztül tudjuk majd húzni, ha ez a célod. - öltök nyelvet, nem tudom mit is akart mondani igazából, nekem ez túl magas volt, és igazából nem is foglalkoztam vele annyira, jobban lefoglalt az amit csináltam. A falat óvatosan dobolgatni kezdtem, és hallgattam miféle hangot is ad ki, majd pedig egyre csak erősebben folytattam a műveletet, mindaddig amíg a lány is csatlakozott hozzám. Úgy tűnt nincs szükség a magyarázatra, hiszen neki is épp úgy gyanús díszlet. Ha nem lenne az akkor nem a falat, hanem engem döfött volna le a kardjával. Nagyot nyeltem, és hátrébb léptem, hogy távolabbról figyeljem az eseményeket. Ha esetleg ledöntötte a falat, esetleg lyukat vágott, döfött, vagy bármi módon megjelent egy alagút természetesen megyek utána.
- Szerinted az az üzenet becsapás volt? Mármint olyan semmitmondó volt, de.. utalt harcra...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Kedd Feb. 17, 2015 4:46 am

Ayse írta:
...majd előhívtam a kardom, és a súlyemelésem, mire fogtam és keresztül döftem a falat...

Kedveseim, ez nem egy anime, ez Aincrad. Attól, hogy keresztüldöföd a falat, az nem fog felrobbanni, és se hatalmas tátongó lyuk, se porfelhő nem lesz. Ayse kardja ellenben könnyedén átdöfi a falat, és pont egy kardhegynyi lyukat ékel bele.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Szer. Feb. 25, 2015 10:01 pm

A lány furcsa volt a szememben, nem tetszett hogy ennyire nyugodt és hogy ilyen könnyedén, félvállról kezeli a dolgokat…  Zavaró volt de nem tudtam mit is kezdjek, sőt hogy egyáltalán, kell-e kezdenem vele valamit… leginkább rá is mint veszélyforrás tekintettem, a lesütő naivsága miatt. Persze társalgós és csacsogós volt, ugyanakkor használta az eszét. Én hallgatóztam és észleltem már amennyire képes voltam rá, Jun viszont fogta magát és megkopogtatta a falat. Persze hallottam én miképp másképp szól, és nem tömör mint ahogyan annak lennie kéne. Összeráncoltam a szemöldököm, és tudtam hogy ez tényleg nem egy aréna ahogy el akarják velünk hitetni…
- Szerintem is fontos a csapatmunka, ugyanakkor tévedsz, nem én akarom áthúzni az ő számításait, ő a miénket. - Vagyis nem is tudhatom hogy megérdemli-e az „ő”-t mint személyes névmást vagy jelzőt vagy mifenét. Kicsit kuszának tűnhetett amit mondani akartam, sőt valószínűsítem hogy nem is fog velem egyet érteni, de nem érdekelt… amondó vagyok hogy az a pár küldi amin részt vettem nem hasonlítottak az igazi mmo világában lévő előre megírt küldetésekhez. Ezek ahhoz túl „intelligensek” vagy hogy is nevezzem, túl mesteriek hogy egy előre megírt program alkossa őket.

Mindezek után oda léptem én is a falhoz Jun hátrált picit, majd a pengém a falba szúrva, vártam a csodát, vagy legalábbis valami elpixeleződést ahogy Aincardban a megsemmisült dolgok szoktak. De úgy látszik talán a szintem, talán a képességem kevés most mindehhez. Így mikor az át döfött kard megrekedt, és nem semmisült meg a fal, kénytelen voltam jukat vésni belé, mármint legalább egy ember méretű négyzet alakú vágást. A pengém súrolta a gipszkartont, és nyigkorgó hangot hallatva, a súlyemelésem erősségének köszönhetően talán meg tudtam benne mozdítani, és átszelni. Utolsó mozdulatként, a fal darabkát kifelé kezdtem taszítani a lábammal hogy ne ránk essen. Ha sikerült és kijutottunk figyeltem Jun kérdését.
- Átverés?...Nem mondanám, de manapság valamiért szeretik úgy megalkotni a küldetést hogy vagy nem is tudsz róla csak utólag hogy benne vagy, vagy egyáltalán nem arról szól mint amit a leírás hirdet. – Osztom meg vele az észrevételeim, bár én mindezt hátránynak vagyis inkább veszélyforrásnak ítélem meg, az instabilságot amit a küldetés rendszer biztosít nekünk. Sokan nem panaszkodnak, talán nem is izgatja őket mibe kerülnek bele… de én nem olyan vagyok… Ha kiértünk szétnéztem és bevártam Junt.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Csüt. Feb. 26, 2015 4:23 pm

A kezdeti lelkesedésem egy picikét lankadni kezdett, egészen addig amíg fel nem találtuk magunkat. Néha én is meglepődök azon, hogy milyen okos dolgokat tudok mondani, és valószínűleg ha tudnék egy másolatot készíteni magamból és a saját szavaimat hallgattam volna azóta amióta ide kerültünk, biztosan rajongnék magamért, elvégre minden olyan menőn hangzott. Az aréna, egy valódi Sherlock bújt volna el bennem? Csupán a körbepillantással rájöttem, hogy nem az aminek látszik. De ez csak természetes, a levél is tök jó tipp volt, elvégre nem egy előadó terembe kerültünk, így pedig nem tudok előadást sem tartani, ami nagy hiba.
- Ugyan ugyan. Szerintem csak túl paranoiás vagy. A játékmester csak fel akarja kicsit dobni a hétköznapjainkat. Mi pedig elfogadtuk a felkérést, a játékra, szóval a mi hibánk, hogy most itt vagyunk. De be kell vallanom, picit kezdek félni. nem ez lenne az első alkalom, hogy valami nagyon rémisztő dolog történne csak úgy váratlanul. Sőt... - megborzongok a puszta gondolatától is, hogy ha csak rágondolok, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, és a társaságunk majd egy rejtekhelyről váratlanul ugrik elő. Óvatosan hátráltam a faltól, elegendő teret adva a lánynak aki hatalmas fegyverét készül beledöfni, hogy utat törjön nekünk. Furcsa, hogy ennyire elkényelmesedtem, csak állok és beszélgetek, ahelyett, hogy én is cselekednék. Vártam egy picit, figyeltem, hogy mi történik, majd amikor sikerült átdöfnie rajta a kardot, úgy döntöttem segítek neki. Megbizonyosodtam róla, hogy nem figyel, nem akartam leleplezni előtte, hogy miféle kincs is lapul a tarsolyomban, elvégre szinte vadidegen, és az emberek hajlamosak féltékenykedni. Bananamorphot átváltoztattam egy buzogánnyá
- Vigyáááázzz! - kiáltom, miközben jól meglengetem a fegyvert, és nekiesek vele a falnak, persze nem pont ott ahol a lány is próbálkozott, hanem pár lépéssel arrébb, így biztosan nem fogom véletlenül megsebesíteni. Közben pedig folytatom a cseverészést.
- A játékmesterek imádják a meglepetéseket. Ezért is teremtenek ilyen furi szituációkat. Aréna másolat, hamis fal, idétlen semmitmondó üzenet. Szerintem innentől kezdve legyünk óvatosabbak. Most, hogy kiderült, hogy nem egymással kell harcolnunk, nem lepődnék meg rajta, ha hamarosan társaságunk akadna.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Csüt. Feb. 26, 2015 5:49 pm

A manőveretek sikerül, mind Ayse, mind Jun képes lyukat vágni vagy ütni a falba, és át is léphettek rajta. A másik oldalon nagy zöld háttér, kamerák, lámpák, kameramenek... szóval egy egész stáb vár benneteket, legtöbbjük csak értetlenül pislog, vagy a haját tépi, a producer azonban csak nyugodt tekintettel néz rátok, és csóválja a fejét.
-Nyugi Inaba, ők gyerekszínészek. Ez vele jár...
Ezután mosolyogva rátok pislant.
-Nem baj gyerekek... újravesszük. Tudom, nem jó dolog visszaemlékezni az ott töltött időre, de ti vállaltátok a filmszerepet. Hironaka mindjárt helyrehozza a díszletet, és foroghat a kamera. Addig elmondanátok, hogy miért nem tudunk egy sima csatajelenetet leforgatni most már huszadszorra sem?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Hétf. Márc. 09, 2015 9:10 pm

- Ha én túl paranoiás akkor te pedig túl naiv vagy. – Jelentettem ki kerek perec. És vallom is, kár hogy a naivság legtöbbször együtt jár az ostobasággal, a megvezethetőséggel és a megfélemlíthető.  Igazság szerint ártalmatlanok mégis pont az ő félék a legveszélyesebbek. Ha elég manipulálható bármire rá lehet venni… Kíváncsi vagyok vajon mennyire olyan mint amilyennek első ránézésre lejön nekem. De úgy látszik igazam lett, a mondandójának a másik fele máris bizonytalanabb volt. Megengedtem egy félmosolyt magamnak. Majd mindketten felfigyeltünk valamire, én szimplán csak hallottam egy ajtó csukódást, ő pedig a falat kopogtatta meg. Bravúros mozdulattal igyekeztem szétrobbantani, de a végére kénytelen voltam vágást intézni a torlaszunkba, míg Jun is próbálkozott tőlem nem messze. Meglepett a fegyvere, nem mertem biztosra venni hogy képesség-e vagy maga a harci eszköz, de ha igen, akkor egy igencsak értékes eszközzel rendelkezik, és hogy bizonytalan helyzetben bizonytalan személy előtt így használja… lehet meg kéne próbálnom elvennem tőle, hogy értékelni tudja hm… De nem, nem az én stílusom, arról nem is beszélve hogy ezek szerint jóval felettem lehet a lány, még jó hogy nem álltam ki ellene.  Kiérve a falon túlra, meglepett ami fogadott… a kamerák, a reflektorfény és az emberkék akik mind szorgosan végezték volna a munkájukat. A pasas aki leszólított minket vélhetően a producer volt. Nem szóltam közbe, megvártam hogy végezzen a mondandójával ami teljesen ferde és eltérő volt a valóságtól…
- Nem akarok harcolni. – Jelentettem ki és otthagyva őket elindultam arra amerre ajtót sejthettem. Hátra pillantottam Junra hogy ő mit tesz, de tőle független is elindultam a saját fejem után.


_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Kedd Márc. 10, 2015 7:16 pm

Próbáltam picit oldani a feszültséget, és a lányka is partner volt ebben, hangosan felnevettem és vállon veregettem.
- Jaj ugyan már. - hangosan hahotázok, majd végül abbahagyom a vállveregetést, talán már kezd idegesítővé válni, sőt mi több már én is unom a dolgot. Ideje lenne kitalálnom valami újat, valami olyant ami kevésbé idegesítő, de mégis kellően megnyerő és váratlan. Valamit ami motivál, valamit ami feldob, és egy pillanat az egész. Hmm... Semmi. Nem jut eszembe semmi sem. Szerencsére ez a semmi nem befolyásolta a akciónkat, ügyesen felszeleteltük a falat, és ugyan figyelmeztettem mindenféle huncutságra, mégis jó kedvem volt, nem féltem igazán, de lehet, hogy őt sikerül megrémítenem picurit. Elvégre a lányok ijedősek, odasasszéztam mellé, és vártam, hogy a por leüljön, majd amikor már majdnem láthatóvá vált, hogy mi is rejtőzik odaát, és mi az a fura zöldes árnyalat akcióba lendültem.
- PuUuU! - tökéletesen időzítve, váratlanul hangosan egyenesen a fülecskéjébe. Ha ez nem csal egy őszinte mosolyt az arcára akkor semmi sem.
Zöld lepel, kamerák, stáb, karizmatikus öreg bácsika. A sejtésem beigazolódott, tényleg azért hívtak ide, mert sztárok vagyunk és elő kell adnunk valamit. Még szerencse, hogy az első elképzelésem valósult meg és nem pedig a második. Nem tudom mi lett volna ha kiderül, hogy azok a creepy plüssök figyelnek minket miközben a fal mögött valakik rejtőzködnek és arra várnak, hogy lecsapjanak ránk. Elkezdek bemelegíteni miközben átlépem a "falat", és az öregúrhoz lépek oda aki hozzánk kezdett beszélni. Néhány karkörzés, és lábgyakorlat után meg is szólítom.
- Elnézéést. Azt hiszem nem kaptuk meg a szerepünket. Esetleg megtetszene mondani, hogy mit kezdjünk magunkkal? Vagy elég ha improvizálunk? A sminkessel sem találkoztunk, pedig mindkettőnknek jót tenne egy kis extra. Szeretnék valami nagy Bummot! Amikor tükörbe nézek olyan "Bumm". Megdöbbentőt, valami lebilincselőt. - sorolom fel a kívánságaimat a férfinek, és kíváncsian cuki mosollyal az arcomon várom a válaszát.
- Igen! Én sem. - reppenek vissza Ayse-chan mellé, kihúzva magam, úgy tűnik ö s arra gondol amire én - Nem tudnék megütni csak úgy valakit, úgy, hogy nem tudom milyen célért is küzdök. Tudja, valami háttérsztoriféleség érdekelne. Szeretnénk egy gyors tájékoztatást ha lehet.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szer. Márc. 11, 2015 5:47 pm

Az öregúr kedvesen mosolyog még Ayse kirohanására is, és senki nem állítja meg. Ha akar elsétálhat, egy filmstúdióban vagytok, elég nagy a hely. Junnak viszont már személyesen intézi a mosolyt, és bólogat.
-Inaba, add oda a szerepüket, hadd olvassák át újra. Egyébként nyugodtan improvizálhattok is, tehetségesek vagytok. Csak lazán, mintha még mindig a SAO-ban lennétek. Csak egy egyszerű harc, semmi több. A háttérsztori pedig...
Az Inaba nevű eközben úgy ugrál fel alá, mint a mérgezett egér, és (ha Ayse még nem lépett le teljesen) akkor a kezetekbe nyom egy papirost.
-Jajj gyerekek, de hát már annyiszor átvettük a próbán! Te vagy a főhős (Junra mutat), és meg kell küzdened az Arénában a címért, mert az ötvenhetedik bossra csak Arénabajnokok mehetnek, de te a frontozás miatt még erre nem fordítottál elég időt. Te (Ayse) vagy a címvédő, meg Kayaba beépített embere, és meg akarod akadályozni, hogy eljusson a bossra. Ezt a csavart én tettem bele, és tegnap még meg is dicsértétek. Jajj ne csináljátok már!
-Ne aggódj Inaba, eddig is remekül játszottak, semmi baj nem lesz. Ugye gyerekek?
-Ha ezt a snittet fel tudjuk venni baki nélkül, akkor olyan sminket kapsz, amilyet szeretnél. Megszerzek neked akárkit, csak haladjunk már léccike...
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Márc. 30, 2015 9:23 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10, 2015 6:20 pm

... (haladjon a küldi)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Ápr. 12, 2015 5:15 pm

Az események fordulatot vettek és nem túl biztatóan. Amiket összehadoválnak, ami fogad minket, számomra a legkevésbé sem volt megnyugtató, sőt inkább kifejezetten feszélyezett és idegesített. Haladni akartam az egésszel, nem úgy, mint a „társam” Jun, ő igencsak lazán kezelte a helyzetet. Amikor oda lépet hozzám, vagyis mellém és azt magyarázta, hogy ok nélkül nem harcolunk, lényegében igaza van viszont nem egészen úgy, ahogy ő érti, és ezt egy furcsa értetlen pillantással akaratlan is jeleztem. Megindultam hogy több infót szerezhessek, mivel ez az egész leginkább úgy hatott rám, mintha csak le akarnának minket foglalni. Úgymond időt nyerni vagy ilyesmi. Pár méter után hátra fordultam, a részletek azért érdekeltek hátha elcsíphetek belőle valamit ami még hasznos lehet. A kompozíción elmosolyodtam. ~Tudatlan barmok. Talán egy pillanata mégis megfordult a fejemben hogy maradok és játszok… de nem. Nem lehet. Kifutunk az időből. Pár sort pötyögtem Jun-nak, privátba. Nem akartam hogy az npc-k is lássák hallják.

Jun:

Úgy gondolom hogy ez az egész arénás színészkedős dolog csupán félrevezetés, megtévesztés. Úgymond fel akarnak tartóztatni minket. Gondold végig miket mondogatnak az npc-k hogy múlt időben beszélnek rólunk és a bent létről.


Egyértelmű hogy nem vihettük ki a játékot, hisz akkor nem tudnék a két lábaimon távozni és a mondatok sem hagynák el folyékonyan a számat. Nem akarok a kinti léttel szembesülni és annak lehetőségével. Ez az egész felállás nyakatekert számomra, és meg akarok tőle szabadulni, amit viszont azzal érhetek el ha kiviszem vagy kivisszük a küldit. Megvártam a választ tőle, és ha úgy döntött marad akkor itt hagyom, ha jön akkor csatlakozhat. Másik ajtót kerestem valamit amivel kijuthatunk, vagy épp amit át kell törtünk hogy kijuthassunk, legyen az egy ellenség, boss vagy szimplán egy fal ami az előző is volt.


Trillió-billió bocsánat a késésért.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.