[Küldetés] Fourth wall

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Hétf. Ápr. 13, 2015 6:32 pm

Ügyesen odaálltam a bácsi elé aki végighallgatta a kívánságaimat és meglepően megértő volt. Nem harapta le a fejem, nem ráncolta a szemöldökét, hanem olyan nagypapisan mosolygott. Aranyos volt, mesébe illő, akár egy jó tündér vagy valami hasonló. De az, hogy én leszek a főszereplő! Teljesen magával ragadott a gondolat, csillogtattam a szemeimet, villantottam a fogsort a már megszokott módon, kuncogtam meg minden egyéb amit egy egészséges álmodozás közben megtehet az ember. Szinte már láttam magam előtt a vörös szőnyeget, ahogyan lépek be a díjátadómra ahol kezembe nyomnak sok szép szobrocskát amiknek utána kell nézni, hogy mire is kapom, de az biztos, hogy azért mert ügyes vagyok és tehetséges. Sokan szeretnek, és autogramokat kérnek, összeverekednek azért, hogy megérintsenek. Talán gonoszság, de vágyom rá, hogy ilyesmit tegyenek. A csodálatos képzelgésekből Ayse üzenete zökkentett ki.
- Egy pillanat. - szóltam, majd félrevonultam picit távolabb, hogy megnézzem az üzenetem, mert hát telefonálni sem illik a másik mellett, és hát egy rajongói levél... akarom mondani egy levél olvasása is lehet legalább annyira intim. Szemöldök ráncolás, amit egy meglepődött pillantás követett egyenesen a lányra. Azt hiszem sikerült összezavarnom, talán ö nem akar színész lenni. Lehet, hogy őt annyira nem izgatják az ilyesmik, annak ellenére, hogy jelentkezett a szerepre. Különös...
Ayse:
Tudom, hogy ez furcsa, biztos még sosem csináltál ilyent. De ne aggódj, majd én segítek, tényleg nem kell félned, nem olyan nagy dolog. Ráadásul nincs is megkötött forgatókönyv, tök rugalmas az egész! Ha nem figyeled a kamerákat nem is fogsz izgulni. Hidd el hamar belerázódsz majd. :3 <3
És már el is küldtem az üzenetet, a hüvelykujjam mutogatva a lánynak próbáltam biztató hatással lenni rá, és már léptem is vissza a rendezőúrhoz.
- Szóval akkor meddig is kellene harcolnunk? Addig ameddig legyőzöm? Csak ennyi? Szerintem izgalmasabb lenne a dolog ha lenne benne néhány fordulat. Valami dráma, valami különleges, amire nem számít a néző.

//ah vajon ki lesz a cukrosbácsi/k következő áldozata? x3//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szer. Ápr. 15, 2015 12:30 pm

Ayse talál ajtót, méghozzá nem is egyet. Különböző feliratú ajtók vannak. Művészbejárat, öltöző, raktár... egyik sincs zárva, nyugodtan elmehetsz, már nem is nagyon figyelnek rád, csak legyintenek. Ellenben Jun kérdésére Inaba a szemét forgatja, ám a széken ülő bácsi mosolyogva bólogat.
-Hallgatjuk a tanácsaidat, Maestro. Te játszod a szerepet meg te voltál ott, te biztosan jobban tudod, meg könnyebben is el tudod akkor játszani, jobban beleélni magadat. Viszont ha a kis barátodat hagyod elmenni, akkor mást kell találnunk a helyére, és akkor újra kell venni az eddigi összes jelenetet.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Ápr. 19, 2015 1:29 pm

Az üzenet után gyorsan kaptam is választ. Meglepett amit írt… teljesen bele éli magát a dolgokba… elhiszi mindazt ami körülötte folyik és ez nem normális… Hogy ennyire átadja magát egy küldetésnek, vagy épp bárkinek. Vajon ő az a típus hogy megfeleljen másoknak képes bármit elválalni? Ha azt mondják neki hogy öljön? Öl? Ha arra kérik hogy verjen át valakit aki bízik benne megteszi?... Egyre inkább távol akartam tartani magam tőle… Barátságos, kedves… de mindez csupán álca talán… Voltaképpen egyre kevésbé igazodtam el az embereken, a helyzeteken, mindenen. Eltávolodtam a világtól, a negatív gondolatok, érzések a mindennapjaim elfogadott része lett, méghozzá úgy hogy már szinte észre sem veszem. Eleinte még harcoltam ellene… de már nem teszem. A sötétség bekebelezi a tudatom, és immáron természetesnek veszem a jelenlétét. Egyre kevésbé félek tőle…. viszont minél inkább elfogadom, annál inkább kezdek félni a mindennap tényezőitől, az emberektől, de leginkább az idő visszatarthatatlan múlásától…
Értetlen pillantottam a lányra és a jelzésére… egy pillanatig hezitáltam, de nem azért hogy maradjak, vagy mert meggyőzött, hanem mert egyszerűen nem hittem a szememnek… Egy válaszban vissza írtam a „bocsi de nem” választ, pedig egy megérzés azt súgta maradjak. Mégis mentem inkább a saját fejem után… és inkább körbenéztem mi található még. Túl egyszerű volna ha csupán ennyi volna. Egy szerep, egy játék egy röpke harc és ennyi?… Nem…kizártnak tartom. Voltaképpen inkább gondoltam a játékot egy nyomkövetős, felfedezős kalandnak. Vagy lehet csak azt szerettem volna bele látni. Hátat fordítottam a stábnak, Jun-ak és mindenkinek, majd beléptem a művészbejárat feliratú ajtón. Körbe néztem odabent, találok-e valakit, vagy valami használhatót…

/Cukrosbácsiii o/ Bár usernek fogalma sincs miről van/lesz itt szó.   Neutral /

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Vas. Ápr. 19, 2015 2:07 pm

Az üzenetet elküldtem és máris fordultam vissza a többiekhez, hogy folytassam a kis értekezést a szerepünkkel kapcsolatban. Elvégre minél többet tudsz meg az alakítandó karakterről és a világról amibe belecsöppensz annál hitelesebben tudod eljátszani azt. Persze ez a mostani dolog kicsit másabb, hiszen úgy tűnik magamat kell játszanom, abban a világban amiben élek, olyan környezetben amit jól ismerek. Az üzenetemre érkezett is válasz, meglestem mi az még mielőtt válaszolnék.
- Ne aggódjanak, hamarosan visszajön. Csak egy kis szünetre van szüksége. - vigyorgok a bácsikra, akik valamiért nagyon szimpatikusak lettek. Talán mert végre valakik elismerik a tehetségem és úgy kezelnek ahogy megérdemlem. Most  itt a lehetőség, hogy tényleg befussak. Nagy színész lehessek. Sztár! Aincradszerte ismerté válok.
- Igazából én arra gondoltam, hogy lehetnénk Ayse-channal régi barátok akik valamiért elhidegültek egymástól az idő során és ez a sors iróniája lenne, hogy pont itt találkozunk össze újra! Ayse-chan valamiért haragudna rám, ezért mindent belead a harcba. Közben lehetne egy-két flashback is. A harc közepe felé pedig Ayse-chan felül kerekedne rajtam, és majdnem legyőzne de valami buum történik és felküzdöm magam döntetlenre, ö pedig a barátságunk emlékére feladja a küzdelmet valami tsundere indokkal. A végére pedig valami meghatót akarok. Eddig hogy tetszik? - csillogtatom meg a fogacskáim, miközben nagy beleéléssel mesélek a bácsiknak az ötleteimről, elképzeléseimről.
- Illetve még a fanservice-ról is kellene beszélni... Azt mindenki szereti nem? Mennyire kellene leszakadnia rólunk a ruhának és hol? Közben szeretném megírni Ayse-channak, hogy iparkodjon rendben?
Jun írta:
Elkezdtük megbeszélni a dolgokat a rendezővel. Szerintem nagyszerű lesz! Mire visszaérsz addigra mindennel készen leszünk. :3
Várunk vissza :33

//Ah cukroscukrosbácsik \o/ //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Ápr. 27, 2015 6:56 am

Ayse amint belép a művészbejárat részlegre... egy művészbejárathoz jut. Folyosó, a végén két marcona fekete ruhás biztonságiőr, kamerák, és egy kétszárnyú ajtó.

Eközben Jun hatalmas tapsot kap, a rendező eldobja a forgatókönyvet, és minden kamera Junra szegeződik.
-Oké, innentől kezdve te vezeted az egészet. Mindent rád bízunk, csak haladjunk, és hozd vissza a másik főszereplőnket is lécci...


Elnézést kérek a késésért.  Embarassed
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Szomb. Május 02, 2015 7:54 am

Hátra hagytam a többieket, úgy éreztem ez leginkább időhúzásról és a dolgaink megakadályozásáról szólt, mintsem ténylegesen ez… egy ilyen nevetséges témájú küldetés lenne. Amikor jelentkeztem rá, szándékosan estem bele az erős csapda szagú üzenet, hibájába, majd mikor úgy véltem hogy tényleg rendszer üzenet és nem holmi ismeretlen játékos szórakozik, esetleg admin… Akkor elfogadtam. Az indok ismert. Nem hittem a felhívásnak, és nem is árult el magáról túl sokat. A cím és pár sor… Harcról volt szó, nem pedig ostoba színjátékról… És amúgy is… ahh… a küldetések csoportosíthatóak, vannak az általánosok, szokott helyszín, szerezz meg ezt azt és vidd el az x célpontnak. Tehát gyűjtögetős. Vagy van ami el akar titkolni előled valamit, ami át akar verni, és elhitetni veled hogy ez van. Tehát a küldetés is ellened játszik. Az ilyenek általában krimi és nyomozós jellegűek. Ha tippelnem kéne én erre voksolnék, hogy ez itt most ilyen… de akkor sem áll össze a kép.
Időközben kapok választ Jun-tól, nem írok vissza neki. Felesleges. Mit?... Addig amíg nem ütközöm ismét falba, nem fordulok vissza. Útközben sok gondolat kavarog bennem, nem hagy nyugodni a lány fegyvere… Sem pedig ez az esztelen ostobasága… egyszerűen nem értem. De nem szoktam másokon agyalni, így ezt is gyorsan félre teszem… A művészbejáró részlegre érve, nem kaptam mást mint egy művészbejárót. Egy hosszú folyosót két vaskos fekete ruhás őrrel. A falakon ajtót kerestem, vagy bármi gyanúsat. A hallgatózásom még mindig aktív volt, és a közelben lévő emberek szavait fürkésztem, hátha ráakadok valami hasznosra. Majd elhaladok a két őr mellett, ügyet sem vetve rájuk, ezután kinyitom az ajtót ha tudtam. Elvileg ha elhagyom a küldetés területét kapnom kell előtte egy figyelmeztető üzenetet, vagy pedig egy láthatatlan fal megakadályoz benne. Legalábbis eddig ezzel a két verzióval találkoztam. Ha szintén nincs semmi érdekes, akkor megyek vissza meglesem az öltözőket. Lehet talán itt kellett volna kezdeni, hisz itt személyes dolgokra is bukkanhatok.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 04, 2015 9:55 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Csüt. Május 07, 2015 6:13 pm

Elmeséltem a grandiózus ötleteimet a bácsiknak akik hatalmas tapssal válaszoltak. Kissé elpirultam, idegesen simogatni kezdtem a tarkómat, miközben nevetgélek.
- Áh ugyan. Ennyire azért csak nem volt jó amit mondtam. Ehehe Nem kell kirúgni senkit sem. - kuncogok, szerénykedek meg minden amit ilyenkor szokás, elvégre valójában nagyon is boldog voltam, hogy végre valaki elismeri a tehetségem, és meglátja bennem a színészt. Most már tudom mi hiányzik az életemből. Egy rendező! Meg talán több elismerés is jól esne, de az nem annyira lényeges most. Azt könnyebb is szerezni mint egy saját bejáratú rendezőt. Az üzenet elküldetett, de Ayse-chan nem válaszolt, ami kissé aggasztani kezdett.
- Szerintem csak eltévedt. Azonnal visszahozom! - jelentem ki határozottan, töretlen vigyorral az arcomon, miközben odébb pöcköltem egy kamerás bácsit, és átverekedtem magam az embereken, akik eddig az utamban álltak.
- Aysee-chaaan! - tölcsért formáztam a kezeimből és keresztülvisítok a folyosón, majd várok egy picikét, mielőtt megismételném újra és újra. Mindaddig amíg nem válaszol. Persze közben sétálgatok is és nézelődök be a szobákba, mert kíváncsi is vagyok.
- Csak nem itt bujkálsz? - tépem fel az ajtót, majd bepillantok, ha nem találom a lányt megyek tovább.
- Kukucs! - lesek be megint, majd tovább és tovább sétálgatok, miközben szirénázom a nevét.

Ha megtalálom Ayse-chant felé rohanok, és megpróbálom megfogni a kezét, kicsit szorongatni, hogy átérezze az örömöm.
- Képzeld beszéltem a rendezőbácsival, és nagyon tetszett neki az ötletem. Mindketten nagy sztárok leszünk, és csak picit imitálgatjuk, hogy harcolunk, majd legyőzlek, és mehetek a bossra, meg azénaizé is leszek! Menjünk vissza, már biztosan várnak ránk. Ugye nincs lámpalázad a sok kamera miatt? Ne aggódj, nem történik semmi rossz, csak mindig hallgass a rendező utasításaira. Néha szoktak olyan dolgokat mondani amiknek nem látjuk az értelmét, de majd utólag kiderül mennyire okos ötletei is vannak. - egy kis biztatással próbálom visszacsábítani szegénykét.


_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Vas. Május 10, 2015 6:40 am

Asye

Ha Ayse, az ajtó felé nyúlsz, akkor az őrök azonnal reagálnak, és kinyitják neked, majd eléd is állnak, és ez a szerencséd. Kívül nem láthatatlan fal vár, hanem nagyon is látható fotósok hada. Igaz ez a tömeg is áthatolhatatlan, ráadásul folyamatosan vakuznak bele a szemedbe. Úgy látszik a küldi programozója most így oldotta meg azt, hogy ne császkáljatok el a küldi helyszínéről. Az őrök tartják vissza a tömeget, majd az egyik közelebb hajol, és mély, dörmögő hangján közli veled a helyzetet.
-A forgatás végén limuzin fog érkezni Önökért, kisasszony, ami majd visszaviszi Önöket a szállodába. Addig kérem legyen türelemmel.
Többet nem mond az őr, és visszaáll a karót nyelt stílusába. Valahogy érezheted, hpgy ő bizony csak egy NPC, akinek pont ennyi feladata van a játék során. Ha visszamész az öltözőkhöz, akkor meglepő módon öltözőket találsz. Ha oda is benyitsz, ahol a foglalt tábla van kitéve, akkor félig felöltözött színészek és színésznők őrei csapják rád az ajtót, és hívják fel a figyelmedet a modortalanságodra. (Mindegyik sztár valamelyik Miyazaki meséből van. Döntsd el, hogy a karakter ezt felismeri-e.)

Jun

Ezalatt a rendező körbekiabálja, hogy leállunk, és ebédszünetet rendel el. A nyitogatásod egy részében te is azzal szembesülhetsz, amivel Ayse, azaz piruló és kiabáló színészekkel és színésznőkkel… és egy Totoroval is. Ezenkívül mosdót találsz, ebédlőt, na és persze egy Ayset…
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Május 10, 2015 10:16 am

Úgy döntöttem hogy inkább felderítem a terepet és a lehetőségeimet, amiben igencsak korlátozva lettem… A robusztus őrök ugyan kinyitották nekem az ajtót, de amint ez megtörtént, a vakuk teljes megvilágítása megvakított, és a karomat a szemem elé téve próbáltam tompítani a fényeket, ami valamelyest sikerült. Az egyik őr türelemre intett én pedig morogva, kelletlenül léptem hátra, mikor tudatosult bennem hogy innen errefelé nincs kiút.  Tehát sarkon fordultam és új lehetőségek után kutattam. Öltözőket kerestem és meg is találtam. A színészek vagy épp kiigazították a sminkjüket, volt akik gyakoroltak, olyan is akik épp vitatkoztak valamin, vagy épp csak unottan ültek és a virágjaik szírmait tépkedve és földre hullajtva, szúrós pillantással akartak elküldeni. Az egyik esetben egy félig felöltözött lányra is benyitottan, nah akkor majdnem bocsánatot is kértem, de csak gyorsan rácsaptam az ajtót. Talán fel sem tűnt neki hogy belesett bárki, remélem. Az arcok ismerősek voltak de azt nem tudnám felidézni hogy honnan… vagyis de… Amikor még nagyon kicsi voltam akkor láttam ezeket a nagy sikerű animéket, már nem értem mit ettem rajtuk annyira. Igazság szerint ismét csak „falba ütköztem” bár megfordult a fejemben, hogy ők is csak npc-k lehet rejtegetnek valamit, de egyre inkább éreztem valószínűtlennek ezt a teóriámat. Bár ha már elkezdtem nem fordulok vissza… Megnéztem volna a saját, sőt talán érdekesebbnek találtam volna Jun szobáját, de nem volt… vagy pedig valahol nagyon elrejtve. Majd tovább vettem az utam az ebédlő felé, csak akad egy használható npc valahol… Szinte már-már kétségbeesett próbálkozásoknak éreztem mindezt mégis… Akkor sem stimmelt valami… ami nagyon zavart. Majd meghallottam egy hangot amit most nem igen szerettem volna. Mégis apatikus arckifejezéssel fordultam meg, egyenesen Jun felé. Aki már kapott is a kezem után. Hagytam hogy megfogja, megszorítsa, de nem engedtem ezt túl sok ideig, alig két-három másodperc után kihúztam a kezéből a kezemet. Nem szeretem ennyire a közvetlenkedést…
- Egy:… nincs lámpalázam, úgy látszik nem érted a dolgokat… Viszont úgy tűnik tényleg vissza kell mennem, hiába kerestem nem találtam semmi érdemlegeset… - Jelentem ki, bár… valahol nem reménykedek benne hogy fel is fogja. Egyre inkább kezdem lenézni ezt a lányt, hisz tényleg csak azt látja és az érdekli amit a szeme elé tesznek, és nem kíváncsi a holt pontokra egyáltalán… Azt hiszem az ilyen embereket hívják egyszerűeknek.
- Kettő:… nem tetszik az a rész hogy legyőzől. – Jelentem ki némi gőggel a hangomban.
- Három: azénaizé? –Értetlenkedtem... Hát nem tudom hogy ez miféle név vagy kifejezés lenne, de ilyesmivel még nem találkoztam…
- És az arénaharcunknak mi köze a bosshoz?... – Fogom meg a homlokom, keveri a szezont a fazonnal… ez borzalmas… Akár ő, akár pedig a rendező „bácsi…” ha a megnevezést kimondtam volna, erőteljes gúny hallatszott volna, de ez így csak meg maradt nekem, és a cinikusságomnak…
- Van nálad a forgatókönyvből egy? És akkor részletezd a változásokat. - Vissza fele menet, meghallgatom. Talán nem gondolja rólam de szeretem jól csinálni a dolgokat... Így ha valamit eldöntök akkor azt végig is csinálom teljes komolysággal.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Kedd Május 19, 2015 5:44 am

Juncinak technikai problémái akadtak, így ha Ayse is beleegyezik, akkor bevárnánk őt.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Kedd Május 19, 2015 6:13 pm

Sétálgattam, nyitogattam, ámuldoztam a látnivalókban. Teljesen lebilincselt mi minden lapul a díszlet mögötti részeken. Elnézést kértem az öltöző emberkéktől akikről igazából fogalmam sincs, hogy kicsodák. Talán ők alakítják majd a rajongóimat, vagy valami hasonlót. Mellékszereplőből sosem lehet elég, főleg akkor ha a rendezőbácsi szeretné még a bossharcot is leforgatni a későbbiekben. Kíváncsi vagyok mit tervez még. Nem adtam fel a reményt, és elszántan vadásztam a lány után, akit néhány perccel az ebédszünet meghirdetése után meg is találtam, és boldogan szaladtam hozzá, hogy elhadarjam mindazt ami csak beleférhet egy lélegzetvételbe, majd jött is a jól bevált bizalomgerjesztő mosoly. A kezéért kaptam, ö pedig hagyta, majd meggondolta magát és kiszabadította a kezeit. Értetlenül döntöm félre a fejem. Először nem értettem miért nem akarta, hogy tovább érintkezzünk, de végül rájöttem, hogy ennek csak egyetlen reális magyarázata lehet.
Szégyellős! Erre eddig nem is gondoltam! Szegény pára egészen mostanáig felkészülni jött hátra, biztosan a mosdóban a tükör előtt gyakorolta a szövegeit, és most sikerült kizökkentenem a szerepéből amit ennyire jól begyakorolt. Én buta...
- Ah sajnálom, nem akartalak megzavarni. Tudom, hogy sokat dolgoztál, és ez dicséretes. - heves meghajlások követték szavaimat, miközben elnézést kértem tőle. Nem meri beismerni, de tudom, hogy igazam van. Jó emberismerő vagyok, és értek az ilyesmihez.
- Ne aggódj, igazából te fogod feladni a küzdelmet amikor meglátod mennyire elszántan próbálkozom. Vagyis nem adod fel, csak hagyod, hogy felül kerekedjek rajtad. Így nem tűnik majd úgy mintha sokkal erősebb lennék nálad. - veregetem vállon a lányt, remélem sikerült ezzel kicsalnom egy mosolyt belőle, hiszen pont az ö érdekében terveztem el így az egészet.
- Hát tudod.. Az az ember aki izéazerénában. Aréna akármi. Timidus-nak kell lennem. Így már érted? - próbálom elmagyarázni, de csak azért sem akar eszembe jutni az a szó amit keresek. Már itt van a nyelvem hegyén.. már majdnem... már majdnem... áh mégsem. Nem jut eszembe, csak Timidus... A forgatókönyvre megrázom a fejem.
- Nincs szükségünk forgatókönyvre. A rendezőbácsi azt mondta, hogy már ezerszer átvettük, szóval menni fog a dolog! - veregetem megint vállon, persze csak ha hagyja. - Röviden tömören annyiról lesz szó, hogy bevonulunk az arénába, mindketten meglepődünk, hogy egymással kell harcolnunk. Megküzdünk egymással, miközben felszínre törnek az érzelmeink, már majdnem alul maradok, amikor végül hibázol, természetesen direkt, mert tudod, hogy fontos nekem a boss. Szóval legyőzlek, és én leszek az a... azénaizé... Van még kérdésed? Szerintem siessünk vissza mielőtt még vége az ebédnek, hogy fel tudjunk öltözni is.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Csüt. Május 21, 2015 5:10 am

(Emlékeztető magamnak)

Ayse - A céhbónuszod tapasztalati része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.

Még jó, hogy nem találta meg Ayse a szobátokat. Ti nem művészek vagytok, hanem sztárok. A főszereplők. Nektek külön szárny van az épületben, pont a másik oldalon. Persze ha erről nem kérdeztek meg valakit, akkor nem fogjátok megtudni. Amikor visszaértek a díszletekhez, még minden üres. Úgy tűnik az ebédszünet eltart egy ideig, ám az ebédlőt nem nehéz megtalálni, mert nagy zöld tábla jelzi. Persze maradhattok is, próbálhattok... minden rátok van bízva. Smile
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Hétf. Május 25, 2015 12:16 pm

A lány ismét feltűnt a színen és megmondom az őszintét nem igen örültem neki, messziről megismertem a hangját és csak lapos szemekkel pillantottam vissza rá, de azért megvártam, hisz akárhogy is de egy küldetésben vagyunk… Majd hadovált valamiket, azt hiszem Jun teljes vakvágányon van, de nem akartam magam fárasztani a magyarázkodással… Mindezt követően nem igen tetszett az amit mondott és el is húztam rá a szám…
- Remélem te sem gondoltad hogy ilyen egyszerű lesz… - Persze nem ismerem se a lányt se a képességeit, egyedül csak a rendkívüli fegyverét amit voltaképp akartam magamnak, biztos jó pénzt kaphatnék érte az fix és kár hogy nem kasztbéli fegyver akkor még meg is tartanám magamnak, legalábbis a gondolattal eljátszadoztam…
- Aréna bajnok?... – Kérdeztem vissza, de összerakni nem tudtam… és a Timidus nevet sem igazán akartam hallani, az a kotnyeles idegesítő lány jutott róla az eszembe… De ezek szerint ő ismeri őket, még egy ok hogy távol tartsam magamtól… A forgatókönyvre csak illegette a fejét, persze nekem nem volt bajom a spontanitással sem, ha színészkednem kell hát színészkedem, ugyanakkor semmi kedvem sincs bohócot csinálni magamból se mások se előtte de leginkább magam előtt… Most viszont valami röhelyes szerep, ostoba vezérfonal, és még idiótább végkimenetel… Nem füllött hozzá a fogam. Időközben természetesen megindultunk és nem is kellett sok hogy az ebédlőbe kössünk ki, vagy legalábbis én oda tértem, hisz még mindig zavart hogy számunkra nincs öltöző, hátha talán ott el van rejtve valami ami tovább vihet minket, mert nekem eddig úgy tűnik hogy olyan vagyok mint a kutya ami a saját farkát kergeti… Az ebédlőben megkérdeztem az első embert akivel szembetalálkoztam hogy merre találjuk mindkettőnk öltözőjét, majd ha megkaptam a választ sarkon fordultam és el is indultam, ha Jun követett természetesen az én részlegemet vettük szemügyre részletesebben, ha sikerült és eléggé lefoglalta magát a lány az egyik szobába bezártam, kerestem valami kelléket, nyakkendőket, kötelet vagy egyebet és amit egyszer Hermittel is megtettem, azt most vele is. A két ajtó ha befelé nyílt összekötöttem egymással a kilincseket. Ha kifelé akkor csak simán kitámasztottam valamivel majd usgyi az ő részlege. Tuti hogy rejteget valamit, tuti hogy nem ennyire hülye és ostoba és tuti hogy nem csupán annyiról szól ez a küldetés hogy színészkedve egymásnak csapjunk… Unalmas volna… Ha mindez nem jön össze, természetesen unott arcberendezéssel leülök az egyik asztal mellé, megvárva a folytatást... nem eszek, nincs étvágyam.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Szer. Május 27, 2015 2:34 pm

- Igen tudom, valószínűleg többször is fel fogják venni a jeleneteket, és az fárasztó lesz. De ne aggódj majd támogatjuk egymást. - mindkét kezem ökölbe szorítva szorosan magam előtt rázogattam izgatottságomban. Majd elcsodálkoztam amikor végre kimondta a szót amire már olyan régóta gondoltam, de valahogyan nem jutott az eszembe. Vagyis de eszembe jutott, itt volt már a nyelvem hegyén, de mégsem akarózott kinyögődni.
- EZ AZ! IGEN! - csillogó szemekkel szinte már repdestem az örömtől - El sem hiszem, hogy ilyen rövid ideje ismerjük egymást, de máris olvasol a gondolataimban!   Ez egy olyan dolog ami csak az egymáshoz nagyon hasonló embereknél működik. Szerintem titkon lelki társak vagyunk, vagy valami hasonló! - most azonnal meg akarom ölelni, szélesre tárom a karjaimat, és várom, hogy a keblemre boruljon a kis huncut. Habár amilyen szégyellős kötve hiszem, hogy visszaölelne, sőt talán még el is pirulna, meg mindenféle buta magyarázkodásba kezdene, ami még aranyosabbá tenné. Nem vagyok gonosz, nem kényszerítem ilyesmire ha nem akarja. Ha öt másodpercen belül nem reppen rám akkor leeresztem mindkét kezem, és követem amerre elindul. Szorosan a nyomában maradok, és a filmforgatás szépségeiről, az izgatottságomról, és a kedves rendezőbácsiról dumálok mindenfélét. Elmesélem neki, hogy régóta érdekelt a színészkedés és nagy álmom volt, hogy színész legyek. Nem mintha most nem egy művészféleség lennék vagy mi. Csak hát na. A színészet különleges! Az étkezőben magamhoz vettem egy tál ételt, amit egy kezemben is elbírok, és egy villával tudom hamizni. Valami tésztaféleség lehetett zöldségekkel, a nevére nem emlékszem viszont nagyon gusztusos volt.
- Szeretnél egy falatot? Nagyon nagyon finom! Később majd visszamehetünk még ilyenért. Meg kipróbáljuk majd a többi kaját is ha lesz egy kis szünetünk. - miközben magyaráztam készítettem egy falatkát a villámra, hátha szeretné ha én etetném meg. Persze követtem, és végig figyeltem, hogy miket csinál Ayse-chan. Különösebben nem érdekeltek a részlegeink, annyira lefoglaltak az álmaim, hogy meg sem néztem a kellékeket, és jelmezeket. Egyedül a sminkasztalnál időztem el egy picurit, feltéve ha van. Esetleg ha találok egy kósza forgatókönyvet abba is belelapozok hamizás közben. Majd a harmadik kezemmel Cool

//Ha Jun talál sminkasztalt, vagy forgatókönyvet valahol az elegendő időre lefoglalja, hogy Ayse nagyon gyorsan kirohanjon és rázárja az ajtót ha lehet zárni Rolling Eyes //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Vas. Május 31, 2015 12:29 pm

Jun talál sminkasztalt. Mit sminkasztalt, a lakosztályhoz egy egész sminkszoba tartozik, egy külön öltözőszoba, amihez külön tükörterem van, hogy minden oldalról láthassa magát, természetesen saját fürdőszoba jazucci-val, minibár helyett egy rendes bár, egy kis szoba az edzéshez, fitness géppel... szóval úszkálhatsz mindenben.

Ayse ugyanilyen szerencsével jár. Találhat a szobában sálat, amit kötélként használhat, és még az ajtók is megfelelő irányba nyílnak a trükkhöz. Már csak az a kérdés, hogy mit keres Jun szobájában. Ugyanazokat találja meg, amit fentebb Junnak felsoroltam. Ha csak az nem gyanús, hogy mindenetek megvan, akkor semmi gyanúsat nem talál.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Vas. Jún. 07, 2015 11:33 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Hétf. Jún. 08, 2015 9:53 pm

Csak elkerekedett szemekkel bámulok a lányra… Nem értettem, és már nem is akartam. Azt addig értettem hogy lelkes meg minden, de ne akarjon már engem is ennyire belerángatni…  Majd a viselkedése és szinte már sértőnek éreztem amikor kijelentette hogy lelki társak volnánk…Még a karjait is széttárta, nem értem arra gondolt hogy majd bele fogok ugrani az ölelésébe?!  Egyre bosszantóbbnak véltem a lány viselkedését, főleg amikor villájáról kínálta saját ételét nekem. Csupán hűvös pillantással fogadtam a kísérletét, nem tudtam mi mással jutalmazni.
- Mondtam, hogy nem vagyok éhes… - Ismétlem meg önmagam, mert úgy látom nem hallotta, amikor először kijelentettem. Eközben eltoltam a kezét a villájával együtt magamtól.

Meglett a saját szintünk, a saját részlegünk… Körbenéztem ugyan Jun részlegén, és bosszankodva vettem tudomásul hogy hiába hajkurászom azt amit elgondoltam. Mármint az addig okés hogy nem egy nyomozós, megtévesztős játék, de ezentúl unalmassá is vált számomra… Hisz ha nincsennek rejtélyek, és csupán színészkedni kellene… Útközben a gondolataim hatására is elhúztam a szám. Ott hagytam a lányt, azt hiszem egy ideig talán eszébe sem jut kijönni onnan. Csupán a fejem tudom fogni a lány naivságára, bár irigylésre méltó az efféle gondtalan élet… valahol. Nem, mielőtt a saját részlegemet céloztam volna meg, úgy döntöttem hogy az már tényleg felesleges időhúzás volna. Kiléphetnék a küldetésből, mégis él bennem az érzés hogy talán nem csak ennyi? Amit elénk tár… Visszatérek az ebédlőbe megkeresem a rendezőurat a tekintetemmel, majd rendelek. Természetesen nem magamnak, egy ital az úr-nak, mellette egy kis üzenet amit pm híján küldtem neki, hisz a nevét nem tudom. Feltűnősködni meg nem szeretnék. A bárpulthoz lépem, nem figyelve a folytatást, csupán mikor a pincér szolgálta fel az italom, sandítottam félre a rendezőúr-ra hogy érti-e. Mondjuk lényegében lényegtelen. Unom a küldetést így, viszont kitaláltam valamit. Csupán Jun és picit az én szórakoztatásomra. Talán ha jól megy, ő is óvatosabb lesz másokkal, az idegenekkel, nem úgy mint velem vagy épp itt bárkivel. Azt hiszem eljött az ideje hogy szórakozzak, ha már nincs aki szórakoztasson. Kivettem a szívószálat a poharamból, majd belekortyoltam. Nem siettem el, éreztem hogy idő kell míg a kisasszony ideér, és ugye a főszereplő nélkül nem kezdődhet a forgatás. :3

Ayse pm-et küld a rendezőnek, az aláírásommal együtt.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Csüt. Jún. 11, 2015 2:21 pm

- Tudom, de azt hittem, hogy azóta már meggondoltad magad. Néha én is úgy érzem, hogy egy falat sem fér már belém, de aztán mindig látok valami olyant amit egyszerűen nem tudnék otthagyni... Néha meg is bánom utána, de olyan rövid az élet és olyan sok finom étel vár ránk amit még meg kell kóstolnunk... - vállat vontam és folytattam a hamikázást, és szétnéztem a szobában amibe először beléptünk. Amíg Ayse-chan kitudja mit csinált, én kényelembe helyeztem magam egy asztalnál, egy jókora tükör előtt, és alaposan végigturkáltam a sminkeszközöket. A különféle méretű, és formájú ecsetek rengetegében sikerült is elvesznem. Néhányról fogalmam sincs, hogy mire való, csak értetlenkedtem, hogy miért van szükség egy hatvannégy darabos készletre? Nekem otthon elég volt öt-hat darab is, és azokat sem használtam ki eléggé. Nem mintha egy hozzám hasonló természetes szépségnek annyi szüksége lenne egy kis vakolatra, vagy bármi ilyesmi...
- Figyelj, szeretnéd ha kisminkelnélek? Engem nagyon megihlettek ezek a cuccok, és arra gondoltam, hogy kipróbálhatnánk valami harci festést, mint amilyent azok a nudista pasik is szoktak magukra kenni amikor harcolnak. - ejnye azok a perverz dokumentumfilmek... sosem értettem miért nem lehet úgy harcolni lándzsákkal, hogy közben van az illetőn ruha is...
- Hümm? - kapom fel a buksim, de azt hiszem magamra maradtam... vállat vonok, és hozzá is látok a játszadozáshoz.. az ecseteket félretolom az útból és kézzel láttam hozzá a műveletnek. Szép fehér alapozó... füstös szemecskék, és rúzs. Hatalmas ajkakat akartam, mert az nőiessé tesz. Ha már úgyis belerázódtam a nagy átalakításban, még a hajammal is kezdtem valamit.
A munka végeztével elindultam Ayse-chan felkutatására újra... Majd miután átvágtam a sálat amit valaki véletlenül az ajtóra tekert, elindultam ismét végig a termeken, mígnem az ebédlőben rá nem találtam!
- Ayse-chan! - integetek neki, és odarohanok, hogy megdorgáljam. - Ah ma már másodszorra vesztél el! Nem akarlak megsérteni, de szerintem neked nem jó az irányérzéked. Éppen arról beszéltem, hogy kellene egy kis színt vinnünk az életünkbe, és a smink tökéletes lenne rá! De te eltűntél, és... vége az ebédszünetnek? - pillantok a bácsira, aki talán pont ott van, talán nem. Rolling Eyes
- Én készen állok a forgatásra! Felkentem a győzelemre vezető harci sminkem! Akárcsak egy amazon nemigaz? - húzom ki magam büszkén, majd körbefordulok, hogy megnézhessenek alaposan.

harci smink:

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Vas. Jún. 14, 2015 6:15 am

A rendező elolvassa a levélkét, támasztja egy keveset az asztalt, majd miután elfogyasztotta az italát, odalép hozzátok.
-Na... figyeljetek gyerekek. Már így is több órás csúszásban vagyunk, de oké, ez a film rólatok és nektek szól. Azt már láttam, hogy te mit szeretnél, és az tetszik is...
Mutat Junra, majd Ayse felé fordul.
-Az egész forgatókönyvet nem írjuk át, de természetesen meghallgatjuk a te véleményedet is, miközben Aimi picit megigazítja a másik főszereplő sminkjét. Bizti szerepet fogsz kapni a Batmanban is, de ez most nem az a film, kincsem...
Egy hölgyemény oda is pattan, és megfogja Jun kezét, és ha az engedi, akkor elvezeti a sminkszobába, miközben a rendező bácsi minden figyelmét Aysenak szenteli.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Vas. Jún. 14, 2015 2:33 pm

- Rosszul hitted. – Válaszoltam röviden és tömören. Majd miután felfedeztük a saját szárnyunkat az öltőzőkkel, vagyis inkább csak ő. Én szétnéztem, de tapasztaltam hogy semmi érdemleges sincs idebent. Nem úgy mint Jun, aki rögtön le is ragadt a sminkes asztalnál.
- Kihagyom. – Most nem értem tényleg, miből gondolja, hogy érdekelnek az ilyenek… de magára is hagytam a monológjával együtt. Léteim távoztával a hangja is halkult, és végre csend. Megnyugtató volt. Gondoskodtam róla hogy ha esetleg hamar megunná akkor bizony legyen még valami ami kissé feltartja, így összekötöttem az ajtókat egy sállal. Így végleg magára hagyva a lányt, és magam magányába és csendjébe bontakozhattam ki. Meghívtam a rendezőurat egy italra, és küldtem neki egy üzenetet is. Méghozzá nem is akármilyet. Bár Jun hamarabb toppant elő mint szerettem volna, így megbeszélni a dolgokat nem volt időnk. Először csak a lány hangját hallottam majd mikor megfordultam, felizzott bennem az a tipikus „Kabbuuum” hangulat. A szavaira nem figyeltem, a látvány egyszerűen lesokkolt… Nem tudtam levenni a lányról a szemem, egyszerre fogott el a szörnyülködés és a röhögő görcs, de mindezt milyen elnyomtam magamba, így szimplán csak lemerevedtem a látottakon. De szerencsémre a rendezőúr megoldja a dolgokat és végül mégiscsak kettesben maradunk.
- Először is, eszem ágában sincs harcolni egy olyannal mint ő… - Kaptam a fejemhez kínomban.
- Gondolom nem kell részletezzem miért… viszont… főleg nem ok és igazi indíttatás nélkül nem harcolnék, de lehetne egy szokatlan csavar benne, és remélem a kamerák most is forognak. – Vigyorodtam el, hívtam elő a kardom és szegeztem a rendező úr torkához, kíváncsi vagyok Jun fél sminkel mit fog majd reagálni. Viszont mint mondtam… én játszani akarok, és az unalmas, hétköznapi játékokat nem szeretem.
- Jobban jár, ha előkap egy kardot, széket vagy asztalt tisztelt rendező úr, különben gyors harc lesz. – Emeltem fel a hangom hogy jól hallható legyek az ebédlőben. Miközben vérre éhhező pillantásom szegeztem választott ellenfelemre.
- Jun-chan. Akarsz harcolni? És a tét... a rendező úr élete.- Kérdeztem kacér hangon a lánytól.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Jun on Vas. Jún. 14, 2015 3:34 pm

Beléptem és máris érzem magamon a tekinteteket. A csodálatos sminkem, nem csak egyedi, de még némi eleganciát és egyediséget is kölcsönöz nekem. A vastag sminkréteg alól egy mosolyt próbáltam az arcomra húzni, persze az elkent rúzs amúgy is olyasmit formál szóval lényegtelen. Nemcsak a rendezőurat, de még Ayse-chant is lenyűgöztem. Látom, hogy nem tudják levenni rólam a szemüket, ami elégedettséggel tölt el. Egy pillanatig még hagyom, hogy hadd csodáljanak, mielőtt még a rendezőúr megszólalna, helyet is foglalok a lány mellett.
- Szóval miről maradtam le? - tettem fel a kérdést, de a bácsi máris nekikezdett a kritizálásnak. - Én is kicsit soknak éreztem, de... annyira sok kütyü volt ott, hogy egyszerűen nem tudtam nem kipróbálni őket. - kifogást kerestem, és találtam is. Persze nem a legjobb, de ennyi tellett tőlem. Végül rábólintottam a sminkjavításra, és már követtem is a sminkesnénit. Persze Ayse-chan hangjára azonnal megfordulok, és egy kíváncsi pillantást vetek a jelenetre.
- Ah, szerintem ez nem jó ötlet Ayse-chan. - döntöm félre a buksim miközben figyelem mire készül. - Tedd le szépen azt a kardot és beszéljük meg mi bánt rendben? A rendezőúr is biztosan szívesen végighallgatja a mondanivalód, hiszen eddig is mindig mindenre odafigyelt. Rendben? - közben megkísérelem a képességem aktiválni, és a bácsit kicserélem egy nagyon távoli székre. Közben pedig keresem a kameraman-t. Lehetséges, hogy máris megy a forgatás?
- Szóval a tét a rendezőúr élete? Legyen picikét több... Ha nyerek akkor az enyém vagy Ayse-chan! - egy simi metamorphon, és egy banánszablyává változtatom amit a magasba is emelek rögtön. - Gyere csak :3

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Hétf. Jún. 22, 2015 2:18 pm

A rendező nagyokat pislog, majd hatalmas nevetésben tör ki, és még le is kell ülnie ahhoz, hogy ne essen hasra.
-Oké, oké gyerekek, már vége a válogatásnak, bebizonyítottátok, hogy nagyon jól tudtok színészkedni, azért is titeket választottunk. A díszlet és a kamera viszont arra van, itt az ebédlőben nincs. Viszont... érdekes amit mondasz. Szerinted nem elég jó odíték a filmben az, hogy a kijutásért küzdesz? Milyen más indítékot írjunk bele?
Hátradől a székben, tekintetét Asyeról Junra, majd oda-vissza járatja, végig mosolyogva.
-Mindent megbeszélhetünk, csak azért a mai napra már el kéne készülni ezzel a snittel.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Silica on Szomb. Júl. 11, 2015 7:46 am

Mivel Junci nethiánnyal küszködik, kérem Kayaba Bácsi türelmét a témában.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ayse on Hétf. Júl. 27, 2015 7:10 pm

Nem tetszett nekem ez a dolog… nem tetszett nekem ez a küldetés… Gyűlöltem… Minden áron meg akartam másítani, változtatni rajta… egyszerűen a saját farkamat kergettem és haraptam bele… Erre rájöttem, ugyanakkor ha már így volt akkor is akartam színt vinni ebbe a játékba, akkor is módosítani akartam rajta. Valamit… bármit… csak más legyen… Nem sokára megjelent az a butus lányka is, majd kezdődött is a show… Fegyveremet a rendezőúr torkához szorítottam, úgymond szereztem magamnak egy túszt. Hogy mit szerettem volna elérni ezzel? Őszintén szólva fogalmam sincs… Gondoltam rá hogy simán átvágom a torkát, de nem tettem. Nem akartam kockáztatni… Viszont hánytam az egésztől…
A kinti élet folytatásáról…
~Vágytam rá!
Attól hogy elméletben idekint mozgok és beszélek.
~Mindent megadtam volna érte!
Attól hogy önmagam lehetek, attól hogy szabad lehetek, attól hogy ÉLHETEK…
~HAZUGSÁG AZ EGÉSZ!!!
Az! Gyűlöletes szemfényvesztés, az! Miért van az hogy minden küldetés behoz egy darabkát ebbe a világba?! Miért kell idebent is a kinti sérelmektől szenvednem?! Miért kell hogy emlékezzek arra hogy egy nyomorék kis senki vagyok?!....
Nem! Ebből elég! A kúria, ahol ismét éreztem zsibbadást, pont mint odakint… A börtönös… ahol azzal az idiótával zártak össze akinek az arcát még most sem vertem ki a fejemből… és most ez? Ez, ami kint játszódik, mintha vége volna az egésznek… járok, mozgok beszélek és mindezt kínkeserves fájdalom nélkül?... Hányok tőle! A gondolataimat sosem adom kívülre, most sem tettem. Felvetettem egy tétet ami nem volt több mint a rendezőúr élete… majd jött az a mondat a lánytól…. Az ami kizökkentet… amit nem tudtam értelmezni, amit nem tudtam hová tenni…. miszerint „Az övé vagyok”… Hogy érti ezt? Meg akar ölni?... Hát akkor tegye csak!
Nem érdekelt a rendező… nem érdekelt a nevetése, az hogy nem érezte hogy tényleg elvághatom a torkát… nem érdekelt más csak Jun… Azt akartam, tegyen a magáévá. Öljön meg! Különben én teszem meg! Nem bírtam a vérmérsékletemmel… Villámló szemekkel, és leplezetlen vigyorral rontottam neki egyenest a lánynak. Egy széket vágtam hozzá hogy legyen mivel foglalkoznia mire odaérek, és kardommal felnyársalhassam őt, bebizonyítva hogy nem leszek az övé! Nem szóltam semmit, nem kellettek szavak, csupán a fegyverünk csörgése adott dallamot indulatunk indítékainak.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fourth wall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.