[Küldetés] Építőtábor

Go down

default [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Hétf. Feb. 09, 2015 7:07 pm

White Rose Céhküldi

A csapat trombitaszóra ébredhet, és aki kiles az ablakon, egy lánykát láthat, aki a zászlórúd mellett fújja a hangszerét. Igen, van zászlórúd a céhház kertjében, fent pedig a céhetek lobogója lengedez a szélben.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Suzume on Vas. Feb. 15, 2015 12:03 pm

Hideg van. Talán kicsit jobban is mint amire számítottam. Milyen régen is volt már, hogy a napfelkeltét néztem. Mióta piros lettem annyira nem volt részem az ilyen apró örömökben. Szállásaim rendre egy pince vagy egy teljesen elzárt hely volt ahol nem tudtak rám törni vagy meglepni. Azonban most, hogy beléptem a White Roseba már nincs szükségem ilyen búvóhelyekre. Sőt, végre állandó lakhelyem lehet és mit mondhatnék, tetszik maga a kastély is. Az épület egyik legmagasabb tornyának tetején ücsörögtem. Szinte belátni az egész szintet innen. Vicces egyébként, hogy mielőtt bekerültem volna a SAOba mennyire féltem a magastól. Pedig elég lett volna egy erősebb szél ami lelökhetne innen, azonban a félelem teljesen eltűnt. Talán a tudat, hogy itt nem eshet semmi bajom vagy a tény, hogy rám nincs hatással a gravitáció. És, hogy mit kerestem kora reggel a tetőn? Elmélkedni akartam legelőször is. Kár lenne tagadnom, hogy sikerült elég nagy slamasztikába kevernem magam. Talán túl lőttem egy picit a célon a szerepjátékkal. Lehet hiba volt bepirosodnom és utána még ezzel büszkélkednem is :3. Na sebaj, egy kis időt nyertem az amnéziás baromsággal és azzal is, hogy beléptem egy legális céhbe. Persze ez is csak időleges. Nem tudhatom, hogy maga a céh mikor lök ki magából vagy, hogy milyen kapcsolatban állnak a tagok Anattal és Timidussal. Na igen, a fő problémáimat ők jelentették és eddig nagyon úgy néz ki, hogy amíg nem teszem el őket valahogy láb alól nem számíthatok nyugalomra. Na és persze mindezt úgy intézni, hogy a legcsekélyebb mértékben se kerüljek a gyanú árnyéka alá. Tiszta és gyors módszer kell. Szemtanuk és hiba nélkül. Nem lesz egyszerű, addig viszont jobb ha kicsit meghúzom magam.
Amíg én azon agyaltam, hogyan lábalhatnék ki a gondokból trombita szó csapta meg a fülem. Legnagyobb meglepetésemre egy lány volt az aki íj módon próbálta felhívni a figyelmet. Egyszerűen előre lendültem és levetettem magam a mélyben, ám míg a zuhanást egy sas formájában hajtottam végre a landolás már az eredeti alakomban történt. A többieknek még nem tünt fel vagy nem ébredtek fel.
- Segíthetek? – Kérdem a lánytól, tekintetem egyből az indikátorát kereste de hiába. Egy njk volt. Akkor ez valami küldetés eleme lesz.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Enheriel on Vas. Feb. 15, 2015 12:19 pm

//Céhtagoknak: Regina nem beszél mindenki előtt, csak Snowcat-nek meg Enhinek!//

Boldogan aludtan kedvesem karjaiban, petjeink pedig a saját kis kosárkájukba, amikor is trombitaszó zavarta el álmainkat. Olyan hirtelen jött, hogy Snowcat kiesett az ágyból, úgy felugrott, míg a petek is rémülten kapták fel a fejüket.
- Nyááááá, melyik céhtag kezdte el most gyakorolni a zenélést?! Biztos valamelyik kanfajtárs! - háborgott a fiúm.
- Ssss, nyugodj meg kedvesem, majd szólni fogok neki. ^^
- Papa, Enhi, egy idegen van a kertben. - közben a petjeink kinéztek az ablakon, s Regina értesített minket. Egy idegen? O.o Hogy jutott be, mikor minden éjjelre bezárjuk a kaput? O.o én is, meg Snowcat is kinéztünk, s valóban: egy kislány fújta a hangszerét. Egy százlórúd mellett, ami nem tudom, hogy került oda, mert úgy emlékszem, hogy nekünk nincs zászlórudunk. Főleg nem olyan, aminek a tetején a mi céhünk lobogója van, mert még zászlónk sincsen.
- Ki ez?
- Az biztos, hogy NJK, mert nincs indikátora.
- Lehet eltévedt... Gyere Villámlás, ránézünk. - Snowcat ellenkezni akart, de elég volt adnom neki egy csókot, amitől kidőlt örömében. Tudom, nem szép dolog, de az én kis kedvesemet így lehet általában lecsillapítani. ^.^ szóval én meg Villámlás lementünk, de meglepődésemre már lent volt Suzume.
- Jó reggelt Suzume. ^^ - köszöntem neki. - Látom te is felébredtél rá. Megmondta neked, hogy kicsoda ő? ^^ - van egy olyan sejtésem azért, hogy ez egy automatikusan elindult küldetés lehet, aminek a része a trombitás kislányka is. Villámlás szokása szerint gyanakodva figyelte az NJK-t, amit megértek, hiszen tényleg zárva volt a kapu.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Minori on Szer. Feb. 18, 2015 9:21 pm

Tegnap késő este értem vissza a kastélyhoz, mert útközben, eltévedtem. Csak vásárolni rakja ki az ember a lábát, erre mit ad Isten.? Vissza út közben eltévedtem és egy erdőben kötöttem ki. Hosszas sétálás után, megpillantottam egy kastélyt. Majd elkezdtem futni, mintha puskából lőttek volna ki. És végre, valahára vissza értem a céh kastélyához. Nagy mázlim volt, ugyanis még nem volt bezárva a kapu. Bementem, és próbáltam halkan eljutni a szobáig, nehogy felébresszek valakit. A sötétben alig láttam valamit, de rövid keresgélés után megtaláltam a szobát. Kinyitottam az ajtót, beléptem és ledőltem az ágyra. Pillanatok alatt el is aludtam, de nem volt sokáig nyugtom, ugyanis hajnalban elkezdett valaki trombitázni... Kissé dühösen emeltem fel, fejemet a párnáról.
- Alig aludtam valamit... *ásít* Mi ez a hang? - Beszéltem magamba, ami kicsit furcsa szokásom már régebb óta... Tíz perc nyűglődés után felkeltem és kinéztem az ablakon. Egy fekete hajú lány az udvaron fúja a trombitáját. Cserkészlány ruha, vagy valami olyasmit viselt, s mellette egy zászlórúd volt. Kezdtem kíváncsi lenni, mikor megláttam két lányt. Kinyitottam az ablakom és jobban megvizsgáltam őket. Az egyik Enheriel volt, a másik lányt még nem láttam. Egy gyors mozdulattal becsaptam az ablakot, gondolván, hogy már mindegy, mennyire zajongok, úgyis mindenki felkelt a trombitára. Rohantam le a lépcsőn, hogy én is kimenjek, de összeakadtak a lábaim, így leestem a lépcsőröl.
- Huh... Még jó, hogy a SAO-ba vagyunk. Igazából biztos fájt volna. - Felkeltem, majd inkább sétálva mentem ki, nehogy megint felbukjak. Odamentem hozzájuk, s köszöntem.
- Jó reggelt! - Mosolyogtam rájuk, majd a fekete hajú lány felé pillantottam.
- Örvendek a találkozásnak, Minori vagyok! - Mosolyogtam, majd illendően odanyújtottam a kezem. Végigmértem a lányt, és szemet szúrt a vörös indiktátora. Fura volt látni, mivel én még nem láttam vörös indiktátorral rendelkező játékosokat. Különösebben nem érdekelt, mivel most a trombitás lányhoz jöttem le. Odaálltam a cserkészlányka elé, és kedvesen megszólítottam.
- Szia. Befejeznéd a trombitálást? Már mindenkit sikerült felébresztened...

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Akae on Szomb. Feb. 21, 2015 8:52 pm

Akae viszonylag későn aludt el előző nap hisz még nem sikerült megszoknia az új helyet. Mikor épp álmai legszebbikét álmodta, hirtelen egy hagos zajra felriadt, ez az zaj nem volt más mintegy trombita. Sürü ásítozás és szemdörgölés mellett felkelt és pizsamájában a kis lápájával amit még Shutól kapott lesétált hogy megnézze mi volt ez. Akae nem túl rég csatlakozott a White Rose céhez, így nem volt benne biztos hogy ez nem valami bevett szokás.... vagy ilyesmi. Ahogy kisétált az ajtón 3 lányt látott lent, de csak Enhit ismerte fel. Közelebb sétált hozzájuk majd meglátta hogy csak kettő a játékos, a harmadik valami npc lesz.
- Sziasztok.
Mosolyogva integetett mindenkinek, majd az ásítás követte szavait.
- Mi történik? Valami gyakorlat lesz?
Gondolta Akae hogy nem gyakorlat hisz miért kellene akkor az npc, de akkor sem tudta hova tenni így másra nem tudott gondolni.Ránézett az indikátor nélküli lányra.
- Szia a nevem Akae, én új tag vagyok nem rég csatlakoztam.
Mondta el az npcnek, majd ránézett Minorira.
- Minori-sempai... te sem aludtál jól?
Kérdi kicsit elpirulva, majd a kis lámpáját elteszi az inventoryába. Majd észreveszi hogy Enhin és Minorin kívül még Suzume is ott van az idegen lánynál.
- Jó reggelt Suzume-sempai. Most vettelek észre...
Köszönt Suzunak is. Majd feltűnt neki hogy egy zászló tartó mellet állnak amin még zászló is van.
-Nem emlékszem hogy ez itt lett volna tegnap- Gondolta magában, de mivel a többiek inkább az új lánnyal foglalkoznak ezért inkább ő is visszafordult és az idegent figyelte. Felszereléseit az invetoryának tetejére pakolgatta hogy ha esetleg szüksége lesz rájuk akkor ne keljen keresgetni.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Feb. 24, 2015 1:15 pm

Trombita zeng az épületben, elérve az én szállásomra is. Kinyitom a szemeimet, és felülök az ágyban. Végül, mivel a hang nem hal el, így kikelek, és magamra veszem a páncélzatomat. A pajzsom és a buzogányom az ágy mellett vár. Sosem rakom el őket, mindig elöl, vannak, hogy kéznél legyenek, ha kellenek. De persze nem számítok harcra, így egyelőre a hátamon lóg a pajzsom, míg a buzogány az oldalamra lesz akasztva. Halkan kondul a páncélom mindannyiszor, amikor előbbrébb lépek. De ez nem zavar. Engem legalábbis. Nem vagyok benne biztos, de szerintem már mindannyian felkeltek az emberek a céhünkben, így ez a gyenge zajkeltés már nem oszt, nem szoroz túlontúl sokat. Ahogy kiérek, a kastély elé a többi céhtagra leszek figyelmes. Ezek szerint én érkeztem közel utolsónak. Ahogy közelebb érek, megállok, és enyhén meghajlok a többiek felé.
- Örülök, hogy együtt látom kegyedéket hölgyeim. Kellemes jó reggelt kívánok. – majd az Npc felé nézek, és bár tudom, hogy ő csak egy program azért felé is – Jó reggelt kisasszony Ryutoshi Kurasai vagyok. – majd Minori felé nézek (bemutatkozását előbb hallottam), mellé lépek, és vállára teszem a kezem – Nyugalom kisasszony, úgy vélem ez egy megbízás, vagy küldetés kezdete. Viszont legalább összehozta a céhet, mivel így eddig úgysem voltunk együtt még egy helyen, így örülhetünk ennek, nem gondolja?
Akae felé is pillantok egyet. Nemrégiben toboroztam be a céhbe, de egyelőre nem nagyon tűnt úgy, mintha zavarban lenne. Ez jó. Így hamarabb beilleszkedik közénk. Eddig úgyis nagyon kevésszer volt közös akcióink. Így személy szerint, ha tényleg igazam volt, és ez egy felkérés, akkor ezért én nagyon hálás leszek.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Szer. Márc. 04, 2015 6:49 pm

Az NPC egy szót nem szól, amíg mindenki meg nem érkezik, és még utána is vár egy picit, majd vigyázzba vágja magát, és tiszteleg előttetek.
-Üdvözlöm a White Rose céhtagokat!
Majd végignéz rajtatok, ezután pedig Enheriel elé trappol, és ismételten szalutál.
-Enheriel Céhvezér Kisasszonynak jelentem, a csapatot céhküldetésre felsorakoztattam! Hiányzik Tetsuko Jin úrfi! Engedélyt kérek a gyakorlat megkezdésére!
És ezzel együtt Enhi előtt fel is villan egy ablak egy céhküldiről, amelynek leírása szerint csapatösszerázós, gyakorlatozós, táborozós kiscserkészes jellege lesz.

Határidő: 1 hét
Jin 500 szóval pótolhat
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Suzume on Szomb. Márc. 07, 2015 1:29 pm

Hát a kis önjelölt njk kakasunk nem volt túl bőbeszédű de legalább idővel a többiek is odacsődültek a ricsajra kezdve Enhi-channal.
- Neked is jó reggelt. – Viszonzom a köszönést. – Nem, igazából már régóta fent vagyok csak lejöttem megnézni mit lármázik ez az izé itt. – Az, hogy nem beszélt hozzám elég sértő volt így ő sem kap tőlem tiszteletet. :3
Ellentétben Minori-channal aki ismeretlen lévén be is mutatkozik. Bár lehet csak nekem volt ismeretlen.
- Szia én pedig Suzume vagyok. – Hajolok meg előtte bemutatkozás gyanánt. Nemsokára végül befut Akae-chan is és persze a fagyos lovagunk is. Együtt a díszes kompánia. \o/
- Suzume-senpai? – Játszom el az értetlent, mert hát ugye amnéziám van. – Ismerjük egymást? – Mosolygok rá kedvesen, nem akarom megsérteni őt azzal, hogy nem emlékszem rá de hát ez van. :3
- Céhküldi? –Ismétlem a lány szavait. Így már érthető mit keres itt és jó is volt a tippem. Kis csapat építő tréning.
- Szerintem fogadd el. – Javaslom a vezérünknek… nehezemre esik ez a kifejezés… nekem nincs vezérem -_-. – Nem árt ha látjuk egymást akció közben és még pluszba meg is ismerhetjük a másikat. Ártani nem árthat. – Vonom meg a vállam és igyekszem kicsit közelebb húzódni hozzá, hogy én is lássam a leírást. Ha ez sikerül akkor még hozzá teszem, hogy nem tűnik veszélyesnek a küldi így sok veszíteni való nincs. Aztán vagy megfogadja a tanácsom vagy nem. Hiába én vagyok a kopasz nem áll szándékomban visszahúzódó szerepet játszani. Minél hamarabb azt akarom, hogy igen is mérvadó legyen a szavam, főleg, hogy én vagyok itt a legmagasabb szintű ha minden igaz.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Enheriel on Vas. Márc. 08, 2015 1:45 pm

Nem szólt az NPC lányka egy szót sem.
- Öhm... Heeeellóóóóó! - próbálkozott Villámlás, nem sok sikerrel. Aztán jött még Minori, Akae, a legújabb tagunk, és Ryutoshi is. Jin valószínűleg bedugta valamivel a füleit, s visszafeküdt aludni, azért nem jött még. Az NPC még várt, majd mint egy katona, úgy állt vigyázzban és tisztelgett előttünk, és üdvözölte a White Rose céhtagjait.
- Végre megszólaltál! Mi ez az egész? - Villámlás kérdésére nem válaszolt (valószínűleg nem arra programozta be KA, hogy kérdésekre válaszoljon), csupán jelentett nekem, hogy a csapatot céhküldetésre felsorakoztatta, illetve Tetsuko Jin hiányzik. Óh, szóval ez egy céhküldetés lesz! S engedélyt is kért tőlem a gyakorlat megkezdésére, amire egy ablak ugrott elém a céhküldetés leírása. Ezek szerint olyan lesz, mint egy kiscserkész tábor, gyakorlattal és csapat összerázással. Óh, ez nagyon tetszik nekem, így erősebb lehet a céh!^^ Suzume már közelebb is jött, hogy ő is lássa a leírást, s javasolta, hogy fogadjam el, mert így megismerjük a másikat, s látjuk a másikat akció közben. Ebből volt egy olyan sejtésem, hogy arra pályázik, hogy minél magasabb rangban legyen, s mindent megtehessen, csakhogy egy közösségi céhben nincsen rang, csak titulus minimum.
- Nekem is tetszik a küldetés, Suzu. Nektek? - kérdeztem a többieket, hiszen egy céh vagyunk, így mindenkit ki kell kérdezni, aki itt van. Jin-nek majd elküldöm PÜ-be a koordinátákat, ha jönni szeretne, s ha később kelne fel. Kár, hogy Nio elment, éppen a céh küldetés előtt. Pedig biztosan boldogan benne lenne egy közös gyakorlatban, hogy erősödjön, akárcsak a céh többi tagja. ^^

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Minori on Kedd Márc. 10, 2015 6:08 pm

A cserkészlány nem szólalt meg és amíg nem jöttek meg a többiek le sem tette a trombitáját. Szerencsére nem sokat kellett várni, ugyanis hamar megérkezett a többi céhtag is. Mindketten bemutatkoztak az Npc-nek, szóval hallottam a nevüket. A kislány Akae, a fiú pedig Ryutoshi Kurasai. Remélem nem fogom elfelejteni mint a legutóbbi küldetésemen, a hosszú kék hajú lány nevét... Sajnos még most sem emlékszem rá. De mindegy is... Most egy teljesen másféle helyen vagyok, szóval koncentráljunk a céhtagokra. Akae hozzám is szólt, szóval válaszoltam a kérdésére.
- Nem, de ezek szerint nem én vagyok ezzel egyedül. - Mosolyogtam rá. Hirtelen egy kezet éreztem a vállamon, ezért hátrapillantottam és láttam, hogy a lovag fiú rakta a kézét a vállamra. Nem tudtam eldönteni, hogy ideges legyek vagy egyáltalán ne zavarjon. Amikor a száját is kinyitotta, akkor már kezdtem dühös lenni. Mi az, hogy "Nyugalom kisasszony..."? Teljesen nyugodt voltam alapból is. Persze nem voltam gonosz ezért óvatosan levettem a vállamról a kezét, és viszonylag normális arckifejezéssel pillantottam rá.
- Lehet, hogy igaza van. - Feleltem. Majd hirtelen megszólalt az Npc. És kiderült, hogy céhküldetés lesz. Enheriel előtt megjelenik a küldetésről szóló ablak. Suzume közelebb is ment Enherielhez és javasolta, hogy fogadja el. Én is odamentem mögéjük és a két lány közötti résen keresztül elolvastam az ablakot.
- Szerintem menjünk. - Mondom lelkesen a többiekre nézve. Mielőtt a játékba kerültem én is voltam egy pár évig cserkész... A matricáim még mindig megvannak valahol a szobámban, az egyik fiók legalján. Mindegy is, most erre a küldetésre kell koncentrálnom.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Akae on Csüt. Márc. 12, 2015 7:58 pm

Akae odaérése után a lányka még egy darabig meg sem szólalt csak állt ott mint a zászlórúd. Majd befutott Ryutoshi is, a cserkészlány megszólalt, de nem mindenkihez hanem egyenest Enherielt vette célba szavaival és egy küldetést ajánlott fel neki. Akae eleinte kicsit félt közelebb menni hisz ő volt a legújabb tag. De végül azért rávette magát hogy közelebb menyen és megnézze mi áll a levélben. Kicsit el is pirult mert eszébe jutott hogy Reyel egyszer voltak sátorozni.
- Jupíí sátorozunk és harcolunk, kettő dolog amit szeretek. Enhi-chan szerintem is fogadd el az ajánlatot,
Mondta a kislány majd kicsit hátrébb állt hogy mindenki odaférjen. Kicsit elgondolkodott azon hogy vajon milyen is volt a sátrazás... majd felnevettet egy pillanatra.
- B-bocsánat.
Eszébe jutott hogy mikor mentek a táborhely felé akkor Rey bele esett a folyóba, és tiszta sár meg víz lett.
Nem túl sokszor jártak ki a szabadba, hisz Akae folyton edzett míg Rey játszott. Figyelgette hogy a többiek mit csinálnak, de közben mégsem hisz gondolatban már a sátrát építette egy gyönyörű szép patak mellé ahol őzikék ugráltak és farkasokat hentelhettek halomra, majd este közösen megfőzve rémtörténeteket mesélhetnek egymásnak. Majd elmennének esti sétára és mindenki megijedne mert Ryutushi kiugrana egy bokorból, de Suzu-chan jól fejbe vágná. Akae nagyon elkalandozott és ez már a külső szemlélőknek is tökéletesen láthatóvá vált hisz csak meredten bámult az ég felé és nem nagyon reagált semmire. Majd picit megrázta a fejét és rákellet ébrednie hogy még el sem indulta arra a bizonyos kirándulásra, amin ezek megtörténhetnének. Kicsit még hátrább lépett a többiektől, hisz még mindig benne volt az a bizonyos idegen érzés.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Kedd Ápr. 07, 2015 6:50 am

Összegzés: Jin úgy tűnik nem kíván részt venni a játékban, Ryutoshi 500 szóval pótolhat.

A lány egy füzetet vesz elő, majd kis szalagos plecsniket, amiket sorra feltűz a mellkasotokra. Ebből megtudhatjátok, hogy:

Enheriel ezentúl Örsvezető.

Suzume a Kürtös, ő egy órát és egy kürtöt kap.

Akae Rajdobos, aki a hozzá való kis hangszert is megkapja.

Ryutoshi a Krónikás, egy jegyzetfüzetet kap, hogy leírja az Örs eredményeit.


Ezután a kiscserkész visszaáll a helyére, és újra katonásan szavalni kezd.
-A küldetés teljesítéséhez, a cserkészjelvény megszerzéséhez kellő első feladat a következő: Minden kiscserkésznek kívülről kell tudnia a céhindulót és a fogadalmat. Csak akkor indulhatunk útra, ha ez megvan.

Tehát a feladat, hogy ha nincs, akkor írjatok egy szép céhindulót, majd szavaljátok el, természetesen a nálatok lévő hangszeres kísérettel.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Szer. Ápr. 15, 2015 12:34 pm

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Ápr. 16, 2015 4:37 pm

A kislányka, kinek nevét még mindig nem tudjuk, előkapott egy füzetet, majd valami plecsniket tűzött a tagok mellkasára. O.o Én végig is néztem, mik ezek. Enhi őrsvezető, Suzume Kürtös, Akae... mi az a Rajdobos? o.O Rajt dobol? O.o És Ryutoshi meg a Krónikás, magyarul az, aki jegyzeteli egy jegyzetfüzetben a csapat eredményeit. Majd megkaptuk az első feladatot: Indulót készíteni, s előadni! Plusz fogadalmat is! Enhit is meglepte, engem is meglepett, és gondolom a többieket is meglepte.
- Egy pillanatot kérünk szépen.^^ - hívta félre a többieket Enheriel, s alkottunk egy kört, hogy megbeszéljük.
- A Fogadalommal talán nem lesz gondunk, annál inkább az Indulóval van a baj, hisz az nincsen! Valaki ért a dalíráshoz? - Amíg Enheriel törte a fejét, s remélhetőleg a többiek ki tudnak találni egy dalt, én közben azt figyeltem, hogy mit csinál az NPC. Láthatólag veszélytelen, persze ki tudja, hogy Kayaba mire képes azért, hogy senki ne érhesse el a 100. szintet. Mint mikor egy fiú mesélte egyszer a bárban a barátjának, hogy ő és egy csapat elfogadott egy olyan küldetést, miszerint egy NPC-t kísérjenek el valahova, viszont később kiderült, hogy az NPC igazából egy gyilkológép, aki mindig valami védtelen személynek álcázza magát, hogy elcsalhassa a szerencsétleneket valahová, s végezzen velük, s csoda volt, hogy életbe maradtak mindannyian, s lerázni. S azóta kirakták több helyre is, hogy melyik küldetést ne fogadják el, bár állítása szerint sajnos akadt egy-két olyan, aki nem hallgatott rájuk, s mára már meghalt.
- Nem akarok beleszólni, de szerintem valami vidám legyen a dal.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Akae on Csüt. Ápr. 16, 2015 8:36 pm

Akae a megszokott hangulatánál kicsit letörtebb volt mikor megkapta a kis dobját. Szerette a zenét, de a másik világban mindig csak piszkálták érte hogy milyen bénán játszik így fel is hagyott azzal hogy ő zenészkedni fog és azóta még hangszer sem volt a kezében.
- É-Én nem tudok... Nem tudok dobolni.
Nyögte ki kissé akadozva a szavait. Majd kicsit elpirult mikor ráébred hogy még mindig pizsamában van, és gyorsan elő is vette a másik ruháját, majd lecserélte. Hátára aggatta méretes kaszáját és nyakába akasztotta kis dobját.
- Máris kényelmesebb így.
Monda majd kicsit körbenézett hogy a többiek miket kapnak. Suzume egy kürtöt és egy órát kapott míg Ryu egy jegyzetfüzetet. Majd meghatolta hogy szükség van egy indulóra.
- Induló.... Induló...
Kis gondolkodás után egy kis dal jutott az eszébe amit még régen halott, de nem merte elmondani a többieknek. Kicsit még bátortalan volt az új környezetben. Várni akart hogy hátha a többiek javasolnak valamit és akkor nem kell neki semmit mondania.
- Fehér rózsa és induló... Nem is tudom mi lenne a legjobb?
Majd Enhi felszólalt és egy kört alkotott a kis céh, feltette a kérdését hogy tud e valaki dalt írni. Akae ugyan minimálisan értett a versek és dalszövegek írásához, de nem nagyon akarta ezt elmondani a többieknek hisz még nem érezte azt hogy ki kellene tárnia a személyiségének minden apró darabkáját. Talán félt is egy kicsit hogy csak a baj lenne belőle, így ő is csak várt hátha valaki tud szépen dalt írni és akkor nem lesz semmilyen bonyodalom, Akae pedig megőrizheti a kis titkait.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 04, 2015 9:55 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Május 05, 2015 4:24 pm

Úgy tűnik én érkeztem utoljára a céhtagok közül, bár Jin úrfi még nem méltóztatott megjelenni, de nem úgy tűnt, mintha a kastélyban találkoztam volna vele mostanság. lehetséges most valahol éppen fejlődik, vagy dolga van, mindenesetre a létszámunk azért lecsökkent így, bár mondjuk az az egy nem oszt, szoroz túlontúl sokat. Végignézek a társaságon, és meglepődve veszem észre, hogy én vagyok az egyetlen férfi így a csapatba. Érdekes… furcsa, hogy csak a nők érdeklődnek csak ilyen szép számmal a céh felől, de hát végül is ez ellen semmit sem tehetek, én ellennék úgyis, ha csak férfiak lennének a céhtársaim. Jó volt látni, hogy a céhtársaink be-bemutatkoznak egymásnak, ha éppen nem látták még egymást, vagy nem mutatkoztak be. Én is megtettem, majd Minori felé intézett szavam után, már azelőtt leveszem a kezem a válláról, mielőtt levenné. Nem akartam, hogy úgy érezze, tolakodok az irányába. Az NPC felé nézek, és figyelemmel követem a beszélgetéseket addig, amíg Enheriel kérdez tőlünk. Ahogy a többiek mind-mind felszólaltak olybá tűnt az én szavazatom nem túlontúl sokat nyom a lantba, így nem szólok fel, csak ha Enheriel rám néz, és úgy gondolja, hogy én is mondjam el a véleményem.
- Jó lehetőség lesz majd, összeszokni a csapatnak. – bólintok én is, bár nem értettem miért mondjam el ugyanezt többször.
Most hogy mindegyikünk egyetértett, és Enheriel elfogadta a küldetést, nemsokára rá az NPC hölgy, már tevékenykedni is kezdett. Szépen sorjában jöttek az általa kijelölt feladatok, amelyet őszintén szólva kicsit furcsálltam. Azt értem, hogy a rendszer megszabja a dolgokat, de azért furcsa, hogy ő szabja meg a dolgokat, hogy ki mi lesz. Végül Akae felszólal, hogy ő nem tud dobolni. Nos… pont erről beszéltem. Mivel én tanultam anno hangszeren játszani, így végül odasétáltam hozzá, és felé nyújtom a jegyzetfüzetem.
- Ha gondot okoz a kisasszonynak a Dobos szerep, akkor szívesen átadom a Krónikás szerepét. – mondom majd az Npc felé fordulok – Persze, ha csak Kegyednek sem probléma. – végül visszafordulok Akaehoz, és a szemébe nézek – Kisasszony. Ha megkérem előtte azért, még megpróbálja a Dobolást? Bízzon benne, hogy a rendszer kisegíti a megfelelő ritmus érzékhez, és a megfelelő erejű ütéshez. Végül is azt is segíti, aki egyáltalán nem tud lovagolni.
Azért próbálom meggyőzni, hogy egy kis magabiztosságot öntsek belé. Nem tűnik túlontúl magabiztosnak, így viszont a későbbiekben is megtarthatja ezt a nem túl jó szokást. Végül, amikor a szövegírásra nem került a sor, addig én nyugodtan elvoltam, és míg a többiek beszélgettek, én megpróbálkoztam valamit összerakni. Nem túl nagy mestermű, de a semminél jobb. Végül, amint végeztem az üzenetet el is küldöm Enherielnek.

Ryutoshi Kurosai írta:„Kedves Vezérasszony! Kérem, csak akkor árulja el a többieknek ezt a próbálkozást, ha nincs semelyiküknek ihelete. nem szeretném elvenni senkitől a versírás örömét, sé úgy érzem bárki más is jobbat tudna írni. Előre is köszönöm, és bocsásson meg, hogy levél formájában mondom el Önnek.”

Nincs Rózsa tövis nélkül,
Zengjen hát hősi vérünk,
Nem vagyunk mi korhadt kórók,
Dalunk harsan, messze szóló.

Kis kertünkben ezernyi Virág,
Kékek, barnák, feketék, vagy lilák,
Ám mégsem mindegyik ugyanolyan.
Különlegesek Ők egy kicsit máshogyan.


Együtt járják ezt a nagyvilágot,
Hogy elűzzék ezt az álomvilágot,
Bátrak ők mind egy szálig,
Ez a fontos, mely mindig számít!

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Suzume on Vas. Május 10, 2015 5:57 pm

Remek! Azt hittem ennél azért izgalmasabb lesz a dolog mint hogy kis cserkészeset játszunk és csak méregettem a kapott órát meg kürtöt a feladatra pedig csak a fejemet csóváltam.
- Azt hiszem az indulót rátok bízom. - Jelentettem ki és kissé hátrébb húzódtam.

/OOC vegyétek úgy, hogy kiléptem a küldiből, a végén nem is kérek semmilyen jutalmat. De, hogy ne okozzak bonyodalmat pár mondatban majd igyekszem mindig lereagálni az eseményeket így nem kell külön a kiírásommal szenvedni már ha megfelel mindenkinek így. /

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Kedd Május 19, 2015 5:43 am

A lányka türelmesen várja, hogy előálljatok a válasszal.
(Igen, ez egy kor volt, lehet írni.)
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Enheriel on Szer. Május 27, 2015 3:39 pm

//nekem két posztom lesz ebben a körben mesélői engedéllyel (mindegyik 125 szós lesz, így meglesz a 250), remélem majd inspirál titeket, tagok Smile//

Hirtelen kaptam egy üzenetet Ryutoshi-tól. Furcsállóan néztem rá, hogy miért nem mondja, s megnéztem, feltehetőleg úgy, hogy ne lássák, mert ugye nem illik beleolvasni más üzenetébe. Óh, ő már kitalált egy verset, s nagyon is jó, viszont kérte, hogy csak akkorf mondjam el a többieknek, ha nincsen ötletük. Úgyhogy nem szóltam, hanem én is elkezdtem próbálkozni:
- Nekem annyi jut csak eszembe most, hogy:

...We rise from the dark ground,
We fight for the innocent souls,
We are the White Roses...


Bocsi, ha nagyon rossz, sajnos nem értek hozzá, s azért angol, mert a haiku íráshoz se értek… ^^” -
azért remélem valakiben felébred ebből az ihlet, s kitalál valamit, ami jobb az én próbálkozásomnál, s amit a kislány is elfogad. Addig Ryutoshi verse tartaléknak megfelel.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Vas. Május 31, 2015 12:22 pm

A lány a levegőbe dobja a kezeit, és ujjongva felkiált.
-Megvan a győztes! Megvan az új céhinduló!
Majd újra beáll vigyázzállásba, és szalutál.
-Céhvezér kisasszonynak jelentem, már csak a fogadalmat kell letenniük, amelyhez minden céhtag becsülettel tartja magát utolsó csepp pixeljéig!
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Silica on Vas. Jún. 07, 2015 11:29 am

A lány szomorúan megcsóválja a fejét, majd felsóhajt.
-Úgy látom ez a céh még nincs eléggé összekovácsolódva egy küldetéshez.
Majd sarkon fordul, tesz pár lépést, és egy villanással el is tűnik.

A küldetés sikertelen!

Vigaszdíj azoknak, akik valamit irkáltak:

Enheriel: 20 Exp
Akae: 10 Exp
Ryu: 5 Exp
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Építőtábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.