[Küldetés] Catarina

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Csüt. Jún. 04, 2015 6:10 pm

Mayumi nem habozott kérdezni, azonban az itt lakó beszélő macska nem éppen a segítő készségéről volt híres. Unott arckifejezéssel hallgatta a macska demotiváló beszédét arról, hogy nincs semmiféle kiút, és a feladás a legjobb lehetőség amit csak el tudnak képzelni. Nevetséges. Viszont, a kövér macskával ellentétben MacskaMayuminak is akadtak ötletei, ezért is állt elő a javaslattal miszerint, meg kell ölni az öreget. Az ötletre nem érkeztek olyan visszajelzések amire a lány számított, hiszen sehol ujjongás, segítőkészség, helyette inkább ellenérvek, miért is butaság így tenni.
- Igazad van. Nem szabad megölnünk. Elég ha foglyul ejtjük, és kifaggassuk mindenről. Igazából nekem sosem volt macskám, de az egyik barátnőm imádta ezeket a szőrgombócokat, és mindig elkísértem játékokat venni, szóval tudom, hogy ezek a tárgyak nem éppen olyanok mint amilyennek látszanak. Igazából veszélyesek... higgy nekem... én már egyszer majdnem kitörtem a nyakam egy gombolyag miatt.. - persze a történet megint nem volt teljesen igaz. Az illető nem éppen egy barátnő volt, inkább csak egy osztálytárs akinek nagyon kedves bátyja volt. Mayumi egyik áldozata, még a költözés előtti időkből. Fekete haj, tipikus japán arcvonások, viszont magas volt, és széles vállai miatt kitűnt a többiek közül, éppen ezért is vált Mayumi szemében különlegessé.
- Csináljatok amit akartok. Én előkészülök a csapdákkal. A nap végére a néni meg lesz kötözve. Csak még ki kell találnom, hogyan... - és már tovább is állt, felmérni a készleteket. Néhány percnyi keresgélés után rábukkant néhány játékegérre, gombolyagra, szőrmés csörgettyűs botra, alvóhelyekre, mászókára, meg olyan gagyi körömélesítős akármire. Nem éppen olyanok mint amire számított, de egy idős nőhöz képest viszonylag jó felszerelésnek mondható. Ez azt jelenti, hogy a hölgy pénzes...

Mayumi a mancsát nyalogatva ült le a gombolyag előtt, majd óvatosan elkezdte lehámozni a gombolyagról az ahhoz hozzá tapadt véget, hogy végre valahára elkezdje lecsévélni az anyagot. Amint megvan a kezdő rész, a szájába véve elkezdte húzni maga után, majd az asztal egyik lába körül kőrözve, akarta rögzíteni azt. Az asztaltól pedig szépen haladt a következő bútor lábához, majd az azt következőhöz, ezzel egy akadálypályát képezve, amiben talán egy siető nő orra fog tudni bukni. Ha a nő most a konyhában tétlenkedik, vagy valahol odakint... A lány felugrott az egyik szekrényre, vagy valamire ahol sok törékenynek látszó dolgot lát.
- hopsz... ki tette ezt ide? -  és már löki is le az első tárgyakat amik remélhetőleg nagyon nagyon csörömpölni fognak...
- Tessék szépen elájulni az eséskor, hogy meg lehessen kötözni! - suttogja a bajsza alatt, miközben lökdösi le a lelökdösni valót, feltéve ha akad... Legrosszabb esetben a dísztányérokat próbálja lelökni, akár nekik repülve.. Talán sikerülhet elég messzire elrugaszkodni az asztalról, vagy a díványról, hogy elérje..
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Danieru on Kedd Jún. 09, 2015 6:09 pm

(Elnézést a késésért!... mostantól megpróbálok aktívabban írni!)


-Igazad van, de ha van mágia akkor hazudtak a játékkészítők. -suttogtam- Bár így is egy átverés az egész. - felnéztem és folytattam a beszédet - Miért nem működnek? Hogy tudnánk vele ártani? Az enyém ebben a helyzetben teljesen haszontalan lenne. Az állandó dolgok müködnek? 
Már nem voltam ott amikor a gyilkosságról beszéltek, de hallottam... nem tudom hogy milyen ötletnek kellene tartanom...
Visszasétáltam a többiek társaságába.
-Miu, egyet értek veled. Ha még visszatér akkor biztos hogy kulcsfontosságu lesz a továbbjutásban. De ha nem csinálunk vele semmit akkor soha nem jöhetünk rá miért is csinálta velünk ezt.
Mayumi elfogós ötlete nem is olyan rossz...
-A fogságba ejtés jól hangzik, csak nem biztos hogy visszajön. De jobb félni mint megijedni, ha nem gond segítek.
-És én is segítek! - kiáltotta Eryn aki épp most ébredt fel - Miért mentél el miután elaludtam? Nem találtalak elöször.
-Sajnálom, csak hallottam hogy miről beszélnek ittbent és bejöttem. Nem akartalak kint hagyni... de felkelteni még annyira sem akartalak.
-Felkelthettél volna... már mondtam sokszor a tónál.
-Rendben észben tartom.
Mayumi elkezdte a csapdák készítését. Nagyjából ki tudtam találni mit tervez. Azt is láttam hogy a szomszéd falon lévő disztányérokkal szemez... de azok messze vannak, nem hiszem hogy elérné hacsak...
Odafutottam és felugrottam:
-Ne ugorj, messze van és kétlem hogy el tudnád érni. Erynnel hozhatunk pár összetörhető dolgot. Van pár pohár erre-arra és vázát is találni sok helyen. De ha a tányérok kellenek azokat is idehozhatjuk gyors.
avatar
Danieru
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Mar. 22.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Vas. Jún. 14, 2015 8:53 am

A kandúr látványosan ignorálja Miut, ahogyan a macskák általában szokták, de azért egy odavetett válasszal reagál.
-Hógolyó vagyok, Mirciből pedig azt hiszem hét él még a lakásban. Megkereshetitek mindet, és beszélhettek velük, de a legtöbbjük unalmas.
A legtöbb macska csak távolról, unottan szemléli az akciótokat, valamelyik még az A-Team főcímdalát is dúdolja hozzá, valószínűleg ő is játékos volt, mielőtt ide került. Szépen el is tudtok készülni, mire a nénike rengeteg szatyorral visszatér, és a tányérok sem kellenek, az első csapdában felbukik, feje az asztal sarkának csapódik, pixelek fröccsennek a padlóra, majd az egész öregasszony elpixeleződik. Úgy tűnik nem volt sok HP-ja. Ami azonban ennél jelenleg fontosabb, hogy a többi macska fújva és prüszkölve közelít felétek, megpróbálva bekeríteni titeket, Hógolyóval az élen.
-Gratulálunk, megöltétek a kajahordót. Most mit fogunk enni?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Vas. Jún. 21, 2015 1:17 am

Mayu nagy csapda építési ügyelmeivel kicsit sem foglalkoztam. Dan se tett sokkal többet hozzá a dolgokhoz. Szóval inkább mentem a magam feje után és elkezdtem kissé jobban informálttá válni. Sikerül is megtudnom Hógolyótól, hogy összesen hét Mirci él itt és, hogy a legtöbbjük nem egy túlzottan érdekes jelenség. Közben Mayu megépítette a csapdáját és a nénike is megérkezett. Aki rögtön fel is bukott és beverte a fejét az asztalba, aztán pixeleire robbant szét. Erre a többi macsek fel is dühödött és el is kezdtek körbe venni minket. Persze én is ráfújtam Mayura és gyorsan ingerült is lettem a kis mutatványa miatt.
-Mondtam, hogy nyugodj le! Nem lett volna jobb előbb infókat szerezni meg ilyesmik!? Most aztán tényleg sikerül elvágnod minden szálat! Oda a nénike, aki talán a visszaváltozásunk kulcsa lett volna és a többiek is a vesztünket akarják!!
Ettől függetlenül még nem pártolok át a többséghez. Ugyanis nem füllik a fogam ahhoz, hogy a beletörődést válasszam, és nem keressem meg a vissza változás kulcsát. A hátamon égned meredt a szőr és amennyire csak tudtam felágaskodtam. Bár macskaként sem vagyok nagyobb, mint emberként. Csak egy pöttöm kiscica vagyok, akivel szemben jóval nagyobbak jönnek. Valahogy el kellene kerülni a harcot. Hisz ha még nem is olyan erősek, akkor is jelentő létszám fölénnyel rendelkeznek.
-Hé!!! Figyeljetek! Adjatok nekünk esélyt arra, hogy megtaláljuk a visszaváltozásunk kulcsát. Akkor nem lesz szükségetek kaja hordóra sem. Adjatok pár napot, hogy tudjunk kutakodni, és ha nem járunk sikerrel, akkor meglincselhettek minket.
Bár szívesen hárítottam volna mindent Mayura. De csak egymásra számíthatunk, és ha nem is tudunk visszaváltozni, akkor is lesz időn menekülési útvonalat keresni, hogy ne vegyék a fejünket majd. Mindenesetre addig, míg nem kapok választ a feldühödött tömegtől készenlétben maradok és, ha szükséges lesz, akkor harcba bocsátkozom velük.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Pént. Jún. 26, 2015 9:15 pm

A csapda elkészült, büszke volt a végeredményre, és még az egyik macsek felajánlotta a segítségét, az egyik váza tényleg elérhető közelségben volt, csak egy picikét mászni kellett érte. Mégis csak biztonságosabb mint a falnak nekiugrálva reménykedni, hogy nem fogy el az életpontunk az első tányér leeséséig ami majd becsalja a szobába a feldúlt nénikét. Egy biccentéssel megköszönte a kandúrnak a segítséget majd felugrott és már éppen készült, hogy lelökje a vázát amikor is az ajtó kinyílt és becammogott szatyrokkal az idős hölgy, a lány türelmesen végignézte ahogyan a gyanútlan áldozat belesétál az első csapdába, elbotlik, zuhan, majd pixeljeire robban. Első gyilkosság. Csak egy unott ásítás következik, hiszen nem volt jelentősége egy npc halálának. Vagyis lehet, hogy hiba volt a megölése, de ezidáig csak egy ellenségnek felelt meg... A többi macska figyelmét is sikerült felkelteni akik kevésbé voltak elégedettek a kialakult szituációval... A lány csendben fülelt, nyalogatta a mancsát mint aki az ég világon semmi rosszat sem tett, majd az első komoly vád hallatára, végül felszólalt önmaga védelmére.
- CSENDET! Egyáltalán nem értitek mi történt most ugye? Mindannyian vakok vagytok! Vakok és gyávák, akik inkább egész nap egy kényelmes szőnyegen henyélve várjátok, hogy valaki ételt szolgáljon fel. Ez minden csak nem élet! Segítséget kértünk, mégsem figyeltetek ránk. Tessék, most már mindenkinek van oka rá, hogy segítségünkre lehessen. Választhattok. Éhen haltok, vagy pedig mellénk álltok? - hatalmas szőrmés testével kiegyenesedik, fejét a magasba emelve néz le a pór népre, tekintete határozott, akár egy született vezetőé.
- Először is át kell néznünk a házat. Minden aprócska centimétert! Nyomokra van szükségünk, kristályokra, varázsitalokra, nyersanyagra, bármire aminek köze lehet az átváltozásunkhoz. Nem lepődnék meg ha valahol lenne egy receptkönyv is a lakásban, szóval jó lenne ha néhányan a könyvespolcokat is végigböngésznék. TE ott! - emeli a mancsát az egyik macskára, tökmindegy melyikre, - Értesítsd a többi foglyot, hogy új vezetője van a háznak. - könyörtelenül, fennhangon, szinte már rámordul szerencsétlen állatra. Néha a terror erősebb bármely kedves szónál. Ha félelem kell, hát megkapják.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Szomb. Júl. 11, 2015 7:25 am

Néhányan ugyan Miu felé lesnek, egyik-másik macska még el is indul felé, ám Mayumi beszédére az emelvény, amin eddig helyezkedett igen nagyot reccsen, ahogy egy kecsesnek cseppet sem mondható mozdulattal megérkezik rá Hógolyó, hátát felpúpozva, ínyét felhúzva, felborzolt farokkal villogtatja a szemeit Mayu felé, majd karmos mancsával megpróbálja megpofozni. A többiek egyelőre nem mozdulnak, de egyértelmű, hogy az előző vezetőnek nem tetszik a rendszerváltás, és meg akar harcolni a pozíciójáért.


Határidő: Július 19.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Vas. Júl. 19, 2015 12:03 pm

Néhány macsek felém fordítja a füle botját és páran még meg is indulnak felém. Valahol elkezdtem volna kicsit megnyugodni, hogy nem fogják a fejünk venni, de Mayuminak tovább kellet tartania a showt. Még, hogy új vezetője van a háznak. Ez mekkora marhaság már.  Rolling Eyes Bár csak szerintem, ugyanis a Hógolyónak ez nem tetszik, tehát eddig ő érezte magát a főnöknek és nem örül annak, hogy egy jött-ment idegen csak így átvenné az irányítást itt mindenki felett. Nem értem, hogy Mayu mit is szeretne elérni a macskáknak nem lehet parancsolni. Mindannyian öntörvényűek és csak a saját fejük után szeretnek venni. Hirtelen körbe kapom a tekintetem, hogy megleljem Dan-kunt és a tündérkéjét, de egyikük sincs sehol. Hát ezek meg hova tűntek? o.O Nem hiszem el, ha ez a kettő ott fent egymásnak esik, akkor én aztán semmit se fogok tudni tenni. Még is mit érne egy aprócska kölyök cicus, a két nagyra nőtt szőr gombóc ellen. Tanácstalanul lefeküdtem a földre és morcosan lóbálni kezdtem a farkam. Elégtelenül figyelem azt a kettőt ott fent az emelvényen és várom, hogy mi is lesz ennek a vége. Remélem azért Mayu nem fog még valakit kivégezni és őt se fogják az örök mezökre küldeni. Viszont én nem tudok ebbe beleavatkozni és nem is akarom kockáztatni a most meglévő nyugtom. Nem fogom magam provokálni valaki miatt, akit nem is ismerek és most látom éltemben másodszor.  
-Szerinted melyiküknek van nagyobb esélye?
Dobta oda a kérdést a hozzám legközelebb lévő macskának, unott hangon. Nem hinném, hogy az erőszak lenne a megoldása ennek az egésznek, az általában nem szokott jó megoldás lenni. Ugyan azzal is meglehet oldani a dolgokat, csak az gyakran vonz maga után több és újabb problémát is.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Kedd Aug. 11, 2015 9:10 pm

A macskává változott lány elégedetten végigpillant a tömegen, ámde mégis szigorú arckifejezést ölt magára, elvégre komoly dolgokról esett szó.
- A háznak egy új, határozott vezetőre van szüksége, aki új célokat ad a lakóknak, és a célok elérése érdekében útmutatást ad. Sikerült elérnem azt amit egyikőtöknek sem, csupán egyetlen napra volt szükségem. A fogva tartónk halott, azonban a fal még mindig épp, és az átok is tart. Össze kell dolgoznunk, hogy a másik kettőt is kiiktathassuk! - a meséje közben időnként a felbukkanó dühös, támadni készülő macskára pillant, azonban igyekszik a tekintetét a tömegen tartani, és csak a mondata végén a hófehér rémségre fordítani a teljes figyelmét.
-Úgy gondolod jobb vezető lennél mint én? Mit értél el eddig? Mi az amit fel tudsz mutatni? Szerintem egy vezetőnek le kell tennie valamit az asztalra, hogy vezető lehessen... Itt vagyok én, konkrét tervekkel, amik csak a megvalósításra várnak. Nincs sok időnk, elvégre az élelmünk fogytán, ahogyan az időnk is. Ne szórakozz velem, állj félre, és inkább segítsd a munkánkat. Közös az érdek. NINCS IGAZAM? - természetesen mindvégig elég hangosan beszélt ahhoz, hogy mindenki tisztán és érthetően hallhassa. Végül pedig a magasba emeli a mancsát, és várja, hogy a tömeg egyszerre ordítson fel.
- De ha ennek ellenére mégis harcolni szeretnél hát akkor állok elébe. Gyere és támadj meg, ha úgy tetszik. De mit bizonyít az agresszió és a nyers testi erő? Az agresszió, csupán azt, hogy félsz valamitől. Talán a változástól? Talán attól amit mondtam? Félsz egy nőtől amiért használja az agyát? Kitudja... A nyers erő pedig nem egyenlő azzal ami idebent van. - ekkor Mayu az egyik mancsával kétszer megkopogtatta a kobakját. - Ami számít az az ész, az, hogy időben felismerjük a problémát és orvosolni tudjuk azt. Megoldást kínálok, te mégis ellenkezel, mert félted a ki nem használt státuszod. A vezető nem csupán egy cím, hanem komoly felelősség is!
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Szer. Aug. 12, 2015 6:06 am

-Hógolyó a legerősebb macska a világon. Soha nem győzte le még senki. Ő kapja a legfinomabb falatokat és az összes simagatást. Esélye sincs az újoncnak.
Forgatja meg a szemét a kérdezett macsek, majd elfordul. Természetesen ignorálja a küzdelmet. Nem érdekes. Hógolyó viszont reagál Mayu szavaira, méghozzá prüszkölő vihogással.
-Na akkor gyerünk nagyfőnök! Mutasd meg mit tudsz, és juttass ki minket. Kapsz egy napot. Ha nem sikerül, neked kell ellátnod minket, ha már megölted a háziszolgát.
Ezzel emelt fővel távozik a kandalló irányába, és onnan figyel tovább.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Pént. Aug. 14, 2015 3:03 pm

A kérdésemre kapott válasz nem igazán nyugtatott meg, bár egyre inkább kezd nem érdekleni a dolog. Sőt látni sem akartam a civakodást, meg a beszédet tartó Mayumit, szóval hátat fordítottam az egésznek és csak egyik fülem csaptam hátra, hogy azért halljam azt, hogy mik is a fejlemények. Valahol mélyen azért megnyugtató volt hallani, hogy nem végzik ki Mayut. Bár ez az egy napos limit elég kevésnek hangzik. Bár az is igaz, hogy ez csak a nagyszájúnak szólt. Én addig és azt csinálom amit akarok. Hisz nekem nem kell beszállnom a kaja szerzésbe, ez csak a drága nagyhangú kolleginának a kiváltsága lesz. :3 Mindenesetre nem szeretnék a szükségesnél több időt bele ölni ebbe az egészbe, szóval feltápászkodom és felküzdöm magam az emelvényre Mayumi mellé.  
-Nos, főnökasszony! - mondtam kissé cinikusan - Akkor mi legyen a terv? Hol és hogyan kezdjünk neki a dolognak?
A kérdésem után már fordítottam is el fejem felőle és ásítottam egy nagyot. Aztán körbe néztem odafentről, ha már felmásztam ide. Igyekeztem lelni valami támpontot, ahol érdemes lesz neki kezdeni a kutatásnak. Bár még ott van a hét Mirci is akiket megkereshetünk és kérdezgethetünk. Bár szerintem csak a csali része volt ez a név és nem fogunk semmi érdekeset sem megtudni tőlük, de sose lehessen tudni.
-Amúgy megtudtam egy olyat, hogy itt összesen hét Mirci él. Bár a Hógolyó szerint a legtöbbjük unalmas. Viszont ez a név állt a hirdetésben, amivel ide csalogattak minket... Szóval... lehet megérne egy próbát az, hogy beszéljünk velük. Ha mást nem is, de azt lehet megtudnánk tőlük, hogy hol érdemes keresgélnünk.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Szomb. Aug. 22, 2015 8:45 pm

A beszéd lendületes volt, olyannyira, hogy a másik macska ahelyett hogy visszavágna, inkább megalázkodott, legalábbis Mayumi így érezte amikor a dagadt szőrgombóc faképnél hagyta. Ugyan még nem ismeri be, de egészen biztos, hogy megijedt a lánytól aki a többi macskával ellentétben határozottan ki mert állni a saját állítása mellett, és szembe fordult a rendszerrel. Ez kell ide. Egy új vezető. Valaki aki nem csak tétlenül nézi az eseményeket és ujjal mutogat a másikra, hibást keresve, egy bűnbakot aki elviszi a balhét. Még a távozó macska felé fordítja a tekintetét, nem szól semmit sem, majd amint az távozik sóhajt egyet és az időközben mellécsapódott társára pillant.
- Nos, jó lenne tisztában lenni a készleteinkkel, azonban az dagadt szőrcsomó egy napot adott, ezért ezt a részt átugorjuk. Talán az lenne a legjobb, ha megtalálnánk Mircit. Elvégre ez volt a küldetésünk, ezért valószínűleg amíg nincs meg mi sem szabadulunk az átok alól. Abban pedig biztos vagyok, hogy itt rejtőzik valahol a telken az elveszett cica. Kayaba programozói nem adnak olyan küldetést amit lehetetlen megoldani. Ezért bizonyára itt lesz valahol a közelben. - A lány fejében persze még az is megfordult, hogy ez a bizonyos Mirci akit keres személyazonosságot változtatott, befestette a bundáját más színűre, csak azért, hogy megtévessze azt a vén banyát. Viszont ezt megosztani inkább nem merte az árulóval, aki még a beszédét sem hallgatta végig. Bizony Mayu látta, hogy Miu elfordult, sőt még azt is, hogy beszélgetett a szent beszéd alatt.
- Nagyszerű! Akkor az lenne a legjobb, hogy ha mind a hét Mircit felkeresnénk minél hamarabb. Megkérdezzük tőlük, hogy hol töltötték az elmúlt napot, illetve, hogy jelen voltak-e a balesetnél amikor elhunyt szegény háziasszony. Nem lepne meg, ha nyomós oka lenne annak, hogy bujkál ez a bizonyos Mirci... sőt... az sem ha valójában nem is Mirci lenne a neve. Előfordulhat, hogy valamelyik családtagját változtatta bosszúból macskává ez az őrült, és elkezdte bugyuta neveken nevezni az áldozatait. Mirci pedig valószínűleg nem fogadta ezt el. Azt javaslom, hogy kérdezzünk körbe. Vezetőhelyettesemmé nevezlek ki, majd hivatkozz erre, ha nem hajlandóak válaszolni a kérdéseidre. - ezzel el is indult Mayumi a kis felfedezőútjára, ha tehette ki a házból és az udvaron kezdte a felfedezős játékot, majd szépen sorban mindenkit kifaggatott akivel csak összefutott. Elsősorban bemutatkozott mint új Vezető, majd pedig megérdeklődte, hogy ki mióta a ház lakója, mi a neve, végül pedig a ház úrnőjének haláláról kérdezősködött egy keveset. Természetesen végig a mimikát figyelte. Talán valaki elég gyanús lesz...
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 24, 2015 8:20 am

Miu fentről egy hosszú, elágazó labirintus szerű cicajátékot vehet észre, ott talán jól el lehet rejtőzni. Amennyiben ő is bemutatkozik a többieknek, és elkezd terjedni, hogy a neve Miu, és eredetileg is Miu volt, elkezdi felkelteni két-három fekete kandúr figyelmét, akik követni kezdik, hangosan dorombolva. Mayumi már csak a falnak beszél, mert mint mondtam volt, a macsek a továbbiakban ignorálja őt, és egy nagyon de nagyon érdekes pontot kezd bámulni a plafonon, amit valószínűleg csak ő lát. Azonban kezdődjék a nyomozás! A hét Mirciből azonnal kiderül, hogy négy nem is Mirci, csak valami nagyon hasonló nevű, és a többiek rájuk aggatták, a könnyebb megjegyezhetőség nevében. Marad egy piros, egy kék és egy zöld bundájú macska. Igen, a többiek hozzájuk irányítanak, és a bundájuk színéből már azt is sejthetitek, hogy eddig miért bujkáltak. Nem valami népszerűek így.

Piros macska: Egy hónapja van itt, a neve eredetileg, játékosként is Mirci volt, mert nagyon imádja a cicákat. Semmit nem látott, mert éppen egerészett a kertben, amíg a többiek bent voltak, mert így talán meg is tarthatja a zsákmányt, és nem veszik el tőle. Nagyon félős, halkan válaszol minden kérdésre, és folyton összerezzen.

Kék macska: Neki az öregasszony adta a Mirci nevet, két hónapja van itt, és éppen fürdött, hogy le tudja mosni magáról ezt az idióta festéket végre, így semmit nem látott. Nem megy két méternél közelebb hozzátok, folyamatosan köröz és figyel, mintha valamire várna.

Zöld macska: Neki egy idegen fekete macska mondta, hogy mindenkinek mondja azt, hogy ő Mirci... de ezt ő soha nem mondta el neked, ezt tudd. Három hónapja van itt, és az ablakból látott egy keveset, de biztosan remek vezér lesz Mayumiból, így nem aggódik. Behízelgős, talpnyaló típusnak tűnik.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Pént. Szept. 04, 2015 12:08 am

Nem igazán értem, hogy Mayu milyen készletekkel akar tisztában lenni. Macskák vagyunk a felszereléseink nem tudjuk elérni, de ha még sikerülne is lehívnunk a invetorynk, akkor is elég érdekes lenne bármelyik eszközünk is használni. Itt meg van jó néhány macska játék, meg ilyesmik, nem hinném, hogy ezek mentenék meg az életünk. Félig-meddig figyelek csak Mayura, persze teljesen hitelesen bólogatok és tettem azt, hogy figyelek, miközben körbe nézek odafentről. A tekintetem meg is akad egy érdekes játékon. Olyan mint valami labirintus, de azért annyira nme bonyodalmas a dolog, de ha esetleg menekülni kell és elbújni, akkor arra lehet jó lesz. Csak, akkor reagálok egy rövid bólintással Mayura, mikor végre odaért, hogy keressük fel ezeket a Mirciket. Akkor, hát lássunk neki ennek a keresgélősdinek. :3 Részemről egyszerűbbnek tűnt az, hogy a többiektől kérdezősködőm körbe, hogy még is merre lelem ezeket a Mirciket. Így persze a nagyobb bizalom szerzés érdekében, szükséges is volt bemutatkoznom egy-két macseknak. Bár ez engem kicsit se zavart. A nagy kérdezősködés közben ki is derült, hogy nincs is hét ebből a Mirciből, csak három, ők pedig elég izgalmas színekben pompáznak. <.< Hógolyónak pedig igaza volt azzal kapcsolatban, hogy nem túl érdekes teremtések ők.  >.> Bár elég felszínes dolgokat tudhattunk meg, így hírtelenjében, viszont ennél több és hasznosabb infóra nem is igazán számítok tőlük. Rolling Eyes Viszont az feltűnt, hogy lett néhány követőm.  Legalább is néhány kandúr itt van a sarkamban, de a dorombolásból ítélve nincs gyilkos szándékuk. Rolling Eyes A száraz és uncsi kérdezősködést inkább Mayura hagyom, ő úgy is szereti jártatni a száját. Plusz ezek a Mircik nem érdekesek a színüket kivéve. <.< Kicsit odébb libbenek a főnökasszonytól, hogy nehogy megzavarjam a dolgába, majd bevárom ezeket a követőket és kíváncsian szemügyre veszem őket, majd hozzájuk is szólok, kissé pimaszul.    
-Segíthetek valamiben? Esetleg csináltam valami olyat amit nem kellet volna vagy netán szeretnétek ti is becsatlakozni a nyomozásba? :3

/Szeretném jelezni, hogy dobtam egy ilyet bazárba: 8 - A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő./
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Hétf. Szept. 07, 2015 7:08 pm

A szövegelés nem elég hatásos, a cicalány bármennyire próbálkozik, még sincs semmi hatása, a beszélgetőpartnere csendben hallgat, és jól látni lehet a szemeiben, hogy egyáltalán nem érdekli az amit hallgat, sőt talán el sem jut az agyáig. Pedig a leltározás fontos, jó lenne tisztában lenni a készletekkel, mennyi ételt is rejthet a spejz, amit aztán később felosztani a ház lakói között, igazságosan. Már amennyire ez lehetséges. Végül a nyomozás is kezdetét vette, némi séta, és kérdezősködés meghozta az eredményét, Mayu gondosan végighallgatja a meglehetősen színes egyéniségeknek tűnő macsekokat, akikről néhány alapvető információt meg is tudott. Nem sok de több a semminél. Türelmesen végighallgatta őket és igyekezett a kérdéseire kapott válaszokat a fejében eltárolni, füzet híján. Egy közös vonás van a három cica között. Mindhárman rettentően unalmasak és sablonosak. Egyikük sem az a fajta akit a gazdanéni keresne vagyis talán a kék, de ő sem az igazi.., tehát léteznie kell még egy mircinek valahol. Valaki aki nem akarja, hogy Mirci legyen. Viszont mégis mi értelme lenne megtalálni ezt a bizonyos Mircit, ha a küldetésadó hölgy halott? Ez az egész nem igazán akar összeállni a lány fejében. Csendben hümmög egyet, és egyesével megköszöngeti a beszélgetőpartnereinek a beszélgetést. A zöld macskával egy picit több időt is eltölt, hiszen ő tipikus talpnyalónak tűnik, aki szereti behízelegni magát a vezetőségnél, Mayumi pedig előszeretettel használja ki ezeket a pipogya alakokat.
- Kedvellek, szerintem nagy jövő áll előtted. Szeretnél segíteni nekem? El kell távolítanunk az útból azt a pöffeszkedő zsarnok hógolyót. Ha ő eltűnik az útból akkor több élelem jut mindenkinek. Mit gondolsz tehetsz valamit az ügy érdekében? Majd azt mondjuk, hogy egy csúnya baleset volt... -
Végül Mayumi úgy dönt, hogy elindul és feltérképezi a házat, ha már nem segít neki senki akkor saját maga indul és kutatja fel az élelemkészleteket.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 08, 2015 9:42 am

Miu

A kandúrok körbesündörögnek, természetesen végig borzolt, magasba emelt farkincával, majd szépen körbeülnek, és csak figyelnek.
-Miu, mi újság, cicuska? Úgy hallottuk, hogy te eredeti cica vagy. Senkit nem hívnának Miunak, ha ember lenne. Még soha nem találkoztunk igazi cicával, mindenkit csak az öregasszony átkozott el. Szeretnénk tőled megtanulni, hogyan is kell igazi macskaként élni, és kérünk, szabadíts meg minket az átok alól. Régen, amikor felvettük közösen a küldetést, az volt a küldetésben, hogy csak egy igazi macskalány szabadíthat fel minket.
Ezután lassan kezdenek el közelíteni feléd... a szándékuk nyilvánvaló. Razz


Mayumi

-Hogy... hogy Hógolyót? Természetesen, Mester! Hogyne, Mester! De... nekem ugye nem kell benne részt vennem, Mester? Hógolyó azt mondta, hogy nem kapsz sok időt, és ha esetleg nem sikerülne... nem mintha nem bíznék benned... meg sem fordult a fejemben ilyesmi...
Nos, ez nem jött be, ellenben szívesen megmutatja neked az élelmiszerkészletet. Halomban áll a macskakonzerv az egyik ajtó mögött, ami szerencsére nyitva van... a konzervnyitót azonban megöltétek.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Hétf. Szept. 14, 2015 12:21 pm

A macsekok szépen lassan körbe ültek. Én pedig kíváncsian forgattam fejem feléjük és hegyeztem a fülem. Arra amit pedig hallottam, hirtelenjében nem tudtam mit reagálni. Úgy néz ki, hogy a pletyka forródrótja itt is ég, de azt nem vártam, hogy pont én leszek az akiről szóbeszédek fognak kerengeni. Főleg nem ilyenek. Még hogy én igazi cica, ugyan már. Még egy napja sem vagyok itt. Sőt csak nemrégiben léptembe az ajtón, mint játékos és változtam át macskává. Egyébként is a játékosoknak az a nevük amit csak akartak és én ezt akartam. Pontosabban mondva csak beírtam az eredeti nevem a kis ablakba, amibe kellet a név a játék indításakor. A nevem az amim van és tényleg az enyém, bár igaz az is igaz, hogy amiatt az öreg macska miatt kaptam ezt a nevet, amelyik mindig velem volt és vigyázott rám, míg nagyon kicsi volt. Így a nyávogást kezdtem el utánozni és emiatt ragadt rám a Miu név. A gondozók szerint gyakran ezt lehet kihallani abból, mikor a macskával játszottam és mivel aranyosnak találták, így Miunak neveztek el, aztán ez így is maradt. Ennyire egyszerű a nevem története, de ezt a nevet akárki más is beírhatta volna, mikor a játékba lépett. De szerencsémre csak én vagyok ennyire egyedi a nevemmel. :3  
-Igazi cica én? Ugyan ne hízelegjetek... - mikor megindultak felém, kissé megijedtem, de ez aligha volt látható rajtam - Hé, hé! Nyugalom fiúk. Én nem vagyok igazi macsek, csupán egy játékos a sok közül aki átváltozott. Még egy napja sem vagyok itt, nemrég léptem be az ajtón és változtam át. - kissé idegesen kezdtem el mozgatni a farkam végét, de egyelőre még mindig nyugodtan ülök a helyemen. - Mayu-chanal mindketten épp azon vagyunk, hogy megtörjük ezt az idegesítő átkot. De ahhoz még idő kell és mint mondtam, nem vagyok igazi macska, az egy dolog, hogy lehet jól sikerül utánoznom egy macskát, de az meg azért van mert világéletemben szerettem a cicákat és elég sokkal foglalkoztam már...  Rolling Eyes  
-De utána nézhetünk annak is, amit ti állítotok, hátha van benne igazság. Viszont akkor  neketek is be kell szállnotok a nyomozósdiba. Esetleg azt is megoszthatnátok velem, amit eddig ti megtudtatok, ezen az igazi macskalányos marhaságon kívül.  
Határozottan kihúztam magam és vártam, hogy végre befejezzék amit elkezdtek. Hisz bármit is akarnak csinálni, annak nem én leszek a megoldása. Persze azért feltérképezem azt is, hogy miképp tudok egérutat nyerni és meglógni előlük, ha esetleg még sem gondolják meg magukat és továbbra is a maguk feje után mennek.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Hétf. Szept. 21, 2015 7:55 am

-Jajj de cuki!
-Biztos tudja, hogy mi következik.
-Látod, hogy remeg a farka vége?
-Ilyet csak egy igazi macska csinálna.


Na igen, nem tudom megfigyeltétek-e, hogy nem nagyon találkoztatok itt még kandúron kívül más cicával... pedig az ilyen küldetéseket lányok szokták felvenni inkább, nem? Vagy ők tudták teljesíteni, és kijutottak? Valószínűleg Miu nem ezeken a kérdéseken mereng, hiszen a macsekok egyre szorosabban fogják közre.

-Persze, szívesen segítünk a kutatásban. Van egy fészer hátul. Azt felkutathatnánk közösen, ugye fiúk?

Az ötletre mindenki helyeslően bólogat, neked pedig lehet egy olyan sejtésed, hogy ez csapda. Megpróbálhatsz elmenekülni, de nem hiszem, hogy hagynának... az is lehet, hogy harcra kerül a sor.

Határidő: szept. 27.
Mayumi 500 szóval pótolhat.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Szomb. Szept. 26, 2015 9:02 pm

Három kiállhatatlan alakot sikerült kifognom. Hurrá! Már csak ez hiányzott. Rolling Eyes  
-Nohát, négyen egy ellen? Ez nem igazán fer felállás. :3 
Nem tetszett, ahogyan jönnek és körbe zárnak. A fülem hátra csapva, ideges farok lóbálással és enyhe morgással jeleztem a nem tetszésem. A tekintem egyszer körbe szaladt a környező terepen, de a főnökasszony is eltűnt a láthatárról és már annyira körbefogtak, hogy már a menekülés is nehézkesé vált. A türelmem is véges, így elérkeztem ahhoz ponthoz, hogy kiccsattanjak magamból.
-Nem vagyok kíváncsi a marhaságaitokra! Kérnék egy kis teret és próbáljuk meg más módozatban megbeszélni a dolgokat! - na jó sejtem, hogy mit akarhatnak, sőt igazából olyannyira erősem tippem van rá, hogy mérget vennék rá és le is hajtanám azt most azonnal - Vegyetek vissza picit. Ha ennél közelebb jöttök, akkor már-már megfolytotok.
Igyekszem nyugodt maradni. Egyébként se érek el azzal semmit se, ha kiabálok, maximum azt, hogy felhergelem őket és akkor csak a saját magam dolgát nehezítem meg vele. Viszont a mostani helyzetből is ki kéne vágnom magam valahogy és lehetőleg békésen lezárni a dolgot.
-Ha ennyire nme tágítotok, akkor tudjátok mit. Menjetek előre, én meg majd megyek mikor végre kissé lenyugodtam. Csupán öt percet kérek, csupán ennyi nyugtot és magányt szeretnék aztán a tiétek vagyok. :3
Nem akarok most csapdába sétálni, meg egyéb más kellemetlen szituációba keveredni. Nincs most nekem erre időm és amúgy se lenne az se szerencsés, ha összekapnék velük. Ez most sehogy se jó. Jobb, ha felkészülök arra is, hogy esetleg kicsit meg kellesz tépnünk egymás bundáját ahhoz, hogy végre mindenki lenyugodjon végre.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Szer. Szept. 30, 2015 9:30 pm

A lány terve tökéletes volt, itt van egy talpnyaló aki majdnem bármire képes lenne annak érdekében, hogy benyalja magát az új vezetőjelöltnél, elvégre ha jóban van a fejesekkel akkor ő csakis jól járhat. Azonban úgy tűnik ez a cica nem is olyan buta mint amennyire annak tűnt. Gyors észjárású, és gondolkodás nélkül ellenkezni kezdett miközben stílusosan beékel két szó közé egy-egy dicséretet. Mayumi hunyorogva szemez az említett jövendőbeli alattvaló jelölttel miközben egy hangos sokat sejtető hümmögést hallat.
- Szóval nem hiszel a vezetői képességeimben? Nem hiszed a hatalmam, úgy gondolod egy nő nem lenne képes könnyűszerrel irányítani ezt a porfészket amit ti csak otthonotoknak csúfoltatok eddig? Szánalmas, szánalmas vagy! - közben lassú léptekkel közeledik a macska felé, tekintete villámokat szór, és a hátát fokozatosan nyomja felfelé - SZÁNALMAS! - visít rá Mircire aki bizonyára meglepődik, talán még meg is ijed - Csak ennyit kértem. Tedd el láb alól azt a balféket. Ha ő a vezető mindannyian itt halunk meg. Egy önimádó senkiházi aki csakis magával törődik, és az ő jólétével. Azt hiszed, hogy nem vágná el a torkod egy kis jutalomfalatkáért cserébe?  NAGYON TÉVEDSZ! - szinte már fröcsögi a szavakat, - Most pedig szedd össze magad és hozd el nekem a fejét.. - parancsolja, közben fenyegetően oldalra bök a jobb mancsával, körmeit természetesen kitolva, hogy a hatás tökéletes legyen. Néha fontos a dráma, fontos, hogy megmutassa az ember, vagyis jelen esetben a macska, hogy ki az úr a háznál. Ezek a fránya kisemberek félnek a változástól, pedig nem olyan nehéz az. Csak el kell határozni, hogy változunk és minden megy mint a karikacsapás.
"Ez nem jó... nagyon nem jó... " dünnyögi magában Mayumi miközben kissé dühösen de céltudatosan halad ezúttal egymaga a ház feltérképezésére, néhány percnyi bolyongás után végül sikerült egymaga is rátalálnia az élelemraktárra, avagy a spejzre.
- Nem is volt ez olyan nehéz - jegyzi meg elégedetten, némi büszkeséggel is, hiszen férfi segítsége nélkül sikerült ezúttal is haladni a céljai elérésében. "Kinek kellenek a férfiak, ha még egy egyszerű gyilkosságot sem tudnak elkövetni? Gyáva nyulak... gyávák mind!" Picit kuncog magában, majd belép a helyiségbe, és elkezdi a leltárt. Papír és toll hiányában azonban ezúttal csak egy gyors pillantást vet mit is rejt a picinyke szoba, és igyekszik megjegyezni a tartalmát is.
- Konzervek... Mindenhol konzervek... - pillant körbe, úgy tűnik az a néni nem is volt olyan hasznavehetetlen. Ha mást nem is de legalább a pénzt és játékokat nem sajnálta az áldozataitól. - Vajon van még olyan macskamenta? Talán reprodukálható az a szer amivel átváltoztatott... - ismét egy sejtelmes hümmögés következik, és a lány igyekszik megnézni mi is lapul a konzervek mögött, a legfelső polcokon, a szekrény alatt, mögött, felett, a dobozokban, persze csak ha kinyithatóak... ha a spejzben nem talál nyomokra, akkor irány a konyha hasonló célzattal. Lassan az egész házat felfedezi..


Ha nincs meg az 500 szó kövi reagban kipótolom Embarassed Elnézéstet.
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Hétf. Okt. 05, 2015 5:27 pm

Miunak szerencséje van, úgy tűnik hülyéket fogott ki.
-Rendben cicus, ott várunk!
-De csinosítsd ki magad rendesen!
-Ne várass minket!
Majd eliszkolnak a fészer felé.

Ezalatt a másik macska behúzva fülét-farkát iszkol el. Abban nem lehet biztos Mayumi, hogy a feladat teljesítésére indul, de határozottan elszelelt valamerre. A leltárazás nagyon jól megy, de csak további konzerveket találsz, sőt, ha ki tudod nyitni a hűtőt, ott is csak konzervek vannak, bár már emberi fogyasztásra alkalmas konzervek. Úgy tűnik a nénike nem szeretett kimozdulni.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Kedd Nov. 03, 2015 11:47 am

Kissé meglepett, hogy ilyen könnyen hárítani tudtam a kandúrokat, pedig a szövegem a világ legátlátszóbb és legegyértelműbb dolga volt. Suspect Mindenesetre sikerül, ezek szerint nem olyan nagy lángészek és talán ezért is járnak bandába, hátha a számbeli fölényük meggyőzik a kiszemetelt és az rögtön berezel és az ő kedvük szerint kezd el ugrálni. <.< Viszont most már végre lekoptak, ideje lenne nekem is haladnom valamerre, mert ha így haladok tovább, akkor sose fogok egyről a kettőre jutni. A tekintetemmel elkezdem keresni Mayut, de már ő a környéken sincs, ezek szerint ő tovább haladt, míg én a kandúrokkal voltam elfoglalva. Akkor folytatom egyedül tovább, aztán ha majd még összetalálkozunk, akkor egyeztetünk, meg majd megvitatjuk, hogy ki mit tudott meg. Hmmm… talán meg kéne keresnem Hógolyót, ő itt a főnök tehát biztos tud egy-két dolgot. De ha nem is, jelenleg nincs jobb ötletem a céltalan kérdezősködés nem igazán segít és nem is igazán szeretnék újfent kellemetlenkedő alakokba botlani… Bár arról fogalmam se nincsen, hogy merre is vonulhatott őkelme, szóval csak útba kell ejtenem egy két tagot és megkérdeznem tőle, hogy látta e merre ment vagy tudja e merre lehet. Egyébként is, ha mozgásban vagyok, akkor nehezebb lesz annak a háromnak is meglelnie, ha egyszer leesik nekik, hogy átvertem a burájukat. Tehát akkor irány keressük meg Hógolyót. Igyekeztem minél több mindenkitől megérdeklődni, hogy merre is lehet és érdeklődtem azért afelől is, hogy még is milyen személy is ez a Hógolyó. Jobb kitudni, hogy még is kivel akarok én szembe állni és, hogy mire is számíthatok majd, ha összefutok vele és elkezdem kérdésekkel traktálni majd.

//Bocsánat a hosszú elmaradásért ^^"
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Pént. Nov. 13, 2015 5:56 pm

A kérdezősködés sikerrel jár, rövid úton megtudod, hogy hógolyó a padláson van, de oda senki nem mehet rajta kívül, mert megtiltotta mindenkinek, ráadásul bár nem néznéd ki belőle, de azt is megtudod, hogy csak ő tud olyan magasra felugrani, hogy elérje a padlásról lelógó nyitózsinórt. Talán sok pontja van akrobatikán. Megmutatják neked a helyet, és bizony a zsinór tényleg magasan van, akárhogy ugrálsz, nem éred el. Egyedül biztosan nem.

Mayu 500 szóval pótolhat.
Határidő: November 22.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Mayumi on Szomb. Nov. 21, 2015 8:08 am

Hosszas próbálkozás, kemény munka árán végül sikerül Mayuminak felküzdenie magát a következő polcra, hogy alaposabban is szemügyre vehesse a spejzben lapuló készleteket. Akrobatika híján azonban nehezebb a feladat mint amilyennek elsőre tűnt neki, persze macskaként azért mégiscsak valamivel könnyedebben rugaszkodik el, és kapaszkodik meg a régi fából összeeszkábált polcvégekben, azonban ez is csak a karmok és rugalmas csontozat miatt lehetséges... Amikor már a harmadik szemlére is csak macskakajás konzerveket talál felötlött egy kérdés. "A nőnek egyáltalán volt élete? Mindenhol csupán konzervek... és macskák." Úgy tűnik az idős hölgynek akadt még titkolni valója bőven a különös macskává változtatós trükkjén kívül is, hiszen ha valaki ennyire elszeparálódik az emberiségtől akkor legalább azt gondolnánk, hogy imád bejárni a városba, hogy alkalmanként érintkezhessen embertársaival... Ő azonban még a vendégeket is háziállattá változtatja... A leltározás egész jól halad fejben, ami egyrészt jó mert a lány könnyűszerrel megjegyezheti, hogy konzerv van bőven, konzervnyitó egyelőre sehol, és semmi más használható sincs. Viszont ez ugyanakkor hátrány is, hiszen a konzervek kinyitása még kezekkel is komoly figyelmet igénylő feladatnak bizonyul egy hozzá hasonló törékeny és finom hölgy számára, ezekkel a puha pamacsokkal a szőrös rövidke karjai végén pedig egyenesen képtelenségnek tűnik, hogy kinyisson akár félig is egy konzervtetőt. Konyhában a helyzet ugyanez. Néhol szúrós pillantást vet egy-egy macskára akik akadályozzák a munkában, idegesebb pillanataiban azonban finom hölgyekhez nem illő stílusban, önmagából kifordulva véleményezgeti a lazsáló, agyatlan, életképtelen társaságot akik céltalanul bolyongnak a házban, vagy az ablakpárkányon beszűrődő napfényben fürdőzve süttetik a hasukat...
"Nincs más megoldás meg kell találni azt a Mircit. Ha azok a Mircikék nem azok a Mircikék akiket kerestem akkor... valakinek vaj van a füle mögött.. Talán az elődöm tud mondani valami érdekeset..." Félig elmosolyodott a bajsza alatt, és komótosan végigcammogott a folyosón, körbepillantgatva, figyelve minden apró résre, lyukra, amit az út közben láthatott, még a padlódeszkák elhelyezkedésén is elidőzött egy picit, és megfordult a fejében, hogy az említett szökevény talán befúrta magát a ház talapzatába, és ott találta meg a menedékét, azonban ezt az ötletét hamar elvetette.

Hosszas sétálgatás, és szekrények mögé, alá kukucskálgatás közepette, egy ismerős macskaszerűséget vélt észrevenni Mayumi. Egészen picire összehúzta szemecskéit, és egy hümmögést hallatva merengett el rajta, honnan is olyan ismerős a kis szürke szerzet.
- Ehem ehem. - lágy torokköszörülés, és a méretes macsek odacammog a nála jóval kisebb állatkához - Esetleg feltehetek néhány kérdést? - a kismacska (aki talán esetleg lehet mondjuk egy Miu :3) válaszát meg sem várva már darálja is a kérdéseit.
- Szükségem lenne egy névsorra amely a házban élő legerősebb macskák neveit tartalmazza, te elég ismertnek tűnsz, esetleg el tudod készíteni nekem? Másodszor pedig kíváncsi lennék arra, hogy nem ismersz-e esetleg egy a néni által Mircinek elnevezett egyént aki valami oknál fogva esetleg bujdosásra kényszerült volna? Ha igen, szeretnék beszélni vele! Harmadszorra pedig, te pöttöm vagy, ezért lehetsz a szárnysegédem, keresd meg nekem Hógolyót, váltani kívánnék vele néhány szót!
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Miu on Hétf. Nov. 23, 2015 6:46 pm

Sikerült kitudnom, hogy merre is bujkál a fehér szőrgombóc. A probléma csak az volt, hogy akárhogyan is próbálkoztam nem tudtam feljutni a padlásra. Az én akrobatikám jelenleg kevés ahhoz, hogy egyedül feljussak oda. T.T  Akkor körbe kell kérdezősködnem megint és keresni olyanokat, akik segítenek feljutnom oda… Épp, hogy kigondoltam a következő lépésem, már oda is szegődött mellém valaki. Ráadásul nem is akárki. >.> Mayumi volt az.  Bár úgy néz ki, hogy ő már elfelejtett engem. <.< Az jobb fülem enyhén és a fejem oldalra döntve, kíváncsi tekintetekkel hallgattam végig a mondandóját és közben nagyokat pillogtam rá, mint akiknek fogalma sincs arról, hogy ki az, aki beszél hozzá és, hogy miről is. Bár az utóbbi igaz is volt, részben. De végül csak befejeztem a bambulást és megszólaltam.
-Ej-ej, ennyire rövidtávú a memóriád. Az igaz, hogy hamar gyorsan sikerül szétválnunk, de azért nem volt az olyan régen. :3
-Listával nem tudok szolgálni, de Hógolyó honlétéről éppenséggel van infóm. Ott tanyázik fent. – nézek fel a padlásfeljáróra – A másik érdekesség az, hogy rajta kívül senki más se mehet oda és nincs is olyan, aki fel tudna oda jutni rajta kívül.
Egy röpke pillanatra elhallgatok, majd folytatom.
-Elég magas akrobatikája lehet, ugyanis ahhoz, még az enyém is kevés, hogy fel tudjak addig ugrani. Ketten pedig még mindig kevesen vagyunk ahhoz, hogy elérjük a feljáró ajtaját. Bár, ha idehozunk egy széket és felmászol rá, aztán én felmászok a hátadra, majd megpróbálok onnan felugrani az ajtóig, majd lenyitni azt... akkor talán így sikerülhet a feljutás. Egyébként kettesszintű az akrobatikám, de ha netán a tiéd magasabb szintű, akkor szólj és megpróbálhatjuk fordítva. Bár súlyemelésem az nincs, szóval nem igazán bírnálak el, de próbálkozni szabad… Rolling Eyes
Érdeklődve várom, hogy Mayu mit reagál a hirtelen kitalált ötletemre. Surprised
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Silica on Kedd Nov. 24, 2015 11:10 am

Én is érdeklődve várom. Az ötlet nem tűnik hülyeségnek, bár soha nem láttam még macskát széket tologatni... de szerencsétek van, és ha kerestek, találtok széket... már csak el kell érni, hogy veletek akarjon tartani. :3
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Catarina

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.