Chocobo Ranch

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Chocobo Ranch

Témanyitás by Hinari on Kedd. Feb. 24, 2015 6:43 pm

Chocobo Ranch - Istálló és Menedék

Mint nevéből sejthető, a céh kertjének határán, az ott kezdődő lankás tisztáson található istálló menedékházként szolgál a beidomított Chocoboknak. Az istálló tágas, meleg, de régies. Egyszerre legalább 30-40 példányt képes eltartani. Mivel a JL birtoka a hegyvidékekig nyúl el, az itt élő óriásira nőtt, futólábú madarak egy láthatatlan kerítés mentén azt tehetnek, amit csak akarnak. Persze mivel idomított Chocobokról van szó, még a légynek sem ártanak, sőt, az istállómester megtalálta rá a módot, hogy ezeket a teremtményeket miképpen lehet hasznosítani. Akár a lovakat, úgy a Chocobokat is meg lehet ülni.

De hogy mik azok a Chocobok?

Ártalmatlan, idomítható mobok, amik maximum rajban jelentenek potenciális veszélyt. Nem túl ritkák, de nem minden bokorban fordulnak elő. Többnyire félénkek, de barátságosak, és legfőképpen kompromisszumképesek. Ahogyan a legtöbb pet, úgy ezeket a madarakat sem az ártószándék vezérli. Bár könnyű szót érteni ezekkel a túlméretezett madarakkal, megülésük időigényes, nem csak a jártasságpontok szempontjából. Egy lovasnak jó kapcsolatot kell ápolni a maga Chocobojával. Ezt általában a születéstől való neveléssel éri el. Egy kifejlett Chocobo akár a 70 km/h-s sebességet is elérheti. Mivel szárnyai elég rövidek, így nem tudnak repülni, viszont alacsonyabban fekvő sziklákra le tudnak ereszkedni. Masszív, futásra termett lábaival akár 6-7 méter magasságra is fel tudnak ugrani. Egy tojó egyszerre 3-4 tojást rak le. Összesen nyolc színváltozata létezik: az alap aranysárga, vörös, fehér, kék, fekete, zöld, lila, és ezüst.

Askr ötlete és az eredeti Ranch leírása alapján.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.

Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3196
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10913/10100  (10913/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.