Minori vs suzume :3

Go down

default Minori vs suzume :3

Témanyitás by Suzume on Szer. Feb. 25, 2015 11:28 am

Újfent macskaként kóvályogtam a kezdetek városa utcáin. Az utóbbi időben nagyon rászoktam erre és annyira nem is volt meglepő miért. Egy aranyos kiscica mászkál az utcán, úton útfélen mindenki oda jön, kedves szavakkal illet, megsimogat.Nem úgy kellet végigsétálnom, hogy mindenki gyűlölködve tekint rám az indikátor színem miatt. Kezdem úgy érezni annyira még sem volt jó ötlet kinyírni azt a fiút. Sebaj, mindig vannak alternatíváim. jelenleg az, hogy macskának adom ki magam. Sokan azt hiszik, hogy csak egy szimpla njk vagyok és ez így jó. Némi bóklászás után megálltam egy boltocska előtt és hangos nyávogásba kezdtem. Nem kellet sok, hogy egy meglehetősen jóképű srác lépjen ki egy tányérkával a kezében amin össze kockázott halfilék sorakoztak.
- Már vártalak. – Szólalt meg én pedig egy vidám nyávogással köszöntöttem. Nem tudom mit csinált a nyers hallal de, valami hihetetlen finom volt. Bár lehet csak én kezdek megmacskásodni. :3
A fiú türelmesen megvárta még befejezem az evést közben a napjáról mesélt. nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg macskának hisz, vagy sejti, hogy játékos vagyok. Mikor végeztem, finoman meg simogatta a buksim. Mindig szándékosan jó erősen neki dörgöltem a kobakom a tenyerének. <3 purrr <3
Miután ez is megvolt szimplán visszatértem a céhbe. A falai között már nyugodtan visszaváltozhattam az igazi alakomba. Ez volt a másik alternatíva. Egy törvényes céh berkein belül éldegélek, hogy a zöldek ne akarjanak rám vadászni. Hazudnék ha azt mondanám nem új nekem az egész. A sao előtt rengeteg játékban megfordultam de mindenhol szóló karriert építettem így elég fura volt a szitu. Úgy gondoltam talán jó lenne beilleszkedni és csinálni a céhes dolgokat, meg barátkozni a tagokkal, pontosan ezért is keresem fel az egyik újoncot. Ő se lehetett régebb óta tag mint én viszont a szintje nagyon pici, Enhi-chan szerint legalábbis. Ideje, hogy a szárnyaim alá vegyem. :3
Megállok a szobája előtt és szépen bekopogok, a választ viszont nem várom meg és megpróbálok rögtön benyitni és bedugni a fejem.
- Halihó! :3 – Köszöntöm független attól, hogy ez sikerül-e vagy sem. Razz

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Minori vs suzume :3

Témanyitás by Minori on Szomb. Márc. 07, 2015 9:20 pm

Reggel, arra keltem fel, hogy valami az orromat csiklandozza. Kinyitottam a szememet és láttam, hogy a céhház udvarában vagyok. Ami pedig csiklandozta a nózim, egy fűszál volt.
- Mit keresek én itt? - Néztem szét az udvaron, ugyanis nem emlékeztem, hogy mit csináltam tegnap.
- Nah, mindegy... *sóhajt* - Felkeltem a földről és elindultam az ajtó felé. Amint odaértem, bementem és a szobám felé vettem az irányt. Hamar odaértem, mert csak egy lépcsőn kell felmenni. És a lépcső majdnem az ajtóval szemben van. Amint odaértem a szobám elé, benyitottam és leültem az ágyra. Nem fért a fejembe, hogy, hogyan aludhattam el az udvaron.?
- Gondolkozz Minori, gondolkozz... - Ütögettem a fejemet. Aztán eszembe jutott... Tegnap estefelé elmentem megkeresni a céh pillangókertjét, de útközben lefejeltem valamit és elestem. És itt vége az emlékeknek... Többre sajnos nem emlékszem.
- Annyira idióta vagyok. - Csaptam egyet a homlokomra, majd szétterültem az ágyon. Egy ideig pihentem, de valami megzavart. Kopogást hallottam, majd egy lányt pillantottam meg. Gyorsan felugrottam az ágyról és odamentem az ajtóhoz.
- Szia. - Mosolyogtam rá, majd kinyitottam az ajtót.
- Fáradj beljebb. - Mutatok a szobára. Megvárom még bejön, majd leülök az egyik székre.
- Ülj csak le. - Pillantok a velem szemben lévő szék felé. Engem még nem látogattak meg soha, szóval kifejezetten jó érzés volt. Bár kicsit izgultam, nehogy valami rosszat mondjak. Ezért szépen megkérdeztem, hogy miért is jött.?
- És minek köszönhetem a látogatást? - Nézek a lányra kérdő tekintettel. Remélem nem csináltam semmi rosszat. Bár, ha valami rosszat tettem volna, arra emlékeznék...

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Minori vs suzume :3

Témanyitás by Suzume on Hétf. Márc. 09, 2015 8:34 am

Lehet nem pont a legjobbkor jöttem. Mikor bekukkantok Minori-chan épp az ágyon fekszik és mint ha kicsit gondterheltnek tűnne, de a köszönésem hatására gyorsan fel is pattan és beljebb is invitál.
- Nem ülök le! – Rázom meg a fejem és itt már át is ugorhatok az érkeztem miértjére. – Nos, mivel közösségi céh vagyunk ezért fontos, hogy minél több időt töltsünk együtt és valami olyasmit is olvastam, hogy segítsük egymást a fejlődésben ezért gondoltam egybeköthetjük a kellemeset a hasznossal és egyfajta gyakorló párbajra invitálnálak. – Mosolygok lelkesen. – A céhház mögött van is egy gyakorló terep szerűség ami tökéletes lenne. – Ezután szépen megvárom a válaszát és ha benne van már kézen is ragadom majd irány a céhkert.
- Mond csak miért léptél be a céhbe? – Kérdem mialatt a kertbe tarunk. Igyekszem minél többet megtudni a lányról. Volt egyébként egy olyan sejtésem, hogy csak látta a toborzó plakátot ahogy én is de ez nem jelenti azt, hogy nem volt konkrét célja. Nekem is megvan a magam terve és szerintem a többieknek is. Viszont ezután kicsit tovább faggatom.
- Te is későn ébredő vagy? – teszem fel második számomra legérdekesebb kérdést. – Elég pici szintű vagy, gondolom azért mert később tudtál neki kezdeni. - Magyarázom még mielőtt valamit félre értene, idő közben pedig le is érünk a kertbe. Tényleg volt egy gyakorló pálya. Nem túl nagy épp csak akkor, hogy az ember gyakorolja a sword skilleket a szalmabábúkon vagy a jártasságait az akadály pályán.
- Tökéletes. – Jegyzem meg és idő közben elküldöm a párbaj felkérést. Fél életes elég, majd max indítunk többet is. – Szerintem akkor én eleinte csak védekezek. Lássuk először, hogy mit tudsz. ^^


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Minori vs suzume :3

Témanyitás by Klein on Pént. Ápr. 17, 2015 3:36 pm

Minori egy hónapja be se lépett, Suzume leadta a karakterét, szóval lezárom a párbajt. Suzume helyett Yuuki kap 18 aranyat, Minori meg 10 aranyat.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Minori vs suzume :3

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.