[Küldetés] Sasfészek

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Szomb. Dec. 29, 2012 2:54 pm

Lorenz türelmesen végighallgatja Szophiet, de nem látszik rajta, hogy magában latolgatná az esélyeket, viszont mikor a lány őt emlegeti, mint legzavaróbb tényezőt, arca komorabbá válik, a s keze is a kardja markolatán kezd pihenni.
- Én nem fogok nektek tollat adni, mert az állat azon nyomban meghalna, amint a kihúzom az oldalából, vagy akárhonnan..! - mondja, hangja kis mérgességet hallat. Hiába is próbáljátok arról győzködni hogy ezen példány tollaiból adjon nektek, mereven elutasítja minden kérleléseteket.
Rita viselkedésén csodálkozik, majd megvakarja a fejét. Belátja, hogy nem lesz jó vége annak, ha továbbra is ezen a témán lovagoltok, mert könnyedén összekaptok, s ennek is csak a sas issza meg levét.
- Tollat akkor sem adok nektek, ha megölitek a Raihikiket... - kezd bele egy új monológba, de mielőtt kitörne rajtatok a pánik, hogy hogyan tovább, folytatja:
- De a Raihikiknél biztos akad egy-két toll, ha már ennyi sast lemészároltak... - mondja, majd kezével nyugatra mutat.
- Arra megtaláljátok a Raihiki bandát, egy domb oldalában van a tanyájuk egy barlangban... - kicsit megtorpan, mintha rágódna valamin - Tudom, mert már voltam ott. - Közelebb lép a karámhoz és az állatot kezdi el szemlélni.

Ha van kérdésetek, amire még a saját reagotok keretein belül választ szeretnétek kapni, akkor írjatok nekem egy PM-et a kérdéssel és én megírom a választ.

Rajtatok múlik, hogy hogyan tovább. Megtámadjátok Lorenzet a kulcsért, de akkor Ritával is szembe kell néznetek, vagy mentek és megnézitek magatoknak a Raihiki barlangot? Ha gondoljátok, beszéljétek meg PM-ben a továbbiakat.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Vas. Dec. 30, 2012 5:35 pm

- Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ez tök hülyeség!- nevettem fel. Ez nem normális! És az, ahogy elénk állt, mintha az ellenségei lennénk?
Teljesen kiborultam!
- Röhejes az egész! Most komolyan hiszel ebben? Anyám.. és ez a maszlag a jótettedről, vagy mi!! Azzal tenné jót, ha a bossokat irtanád, és segítenél a kisebb szintű játékosokon, de nem egy madáron!!Egyébként is, ha a játékban ki is hal, nem fog a valóságban is! Gondolkozz már! Ez az egész csak egy játék, csak mi, az igazi játékosok számítunk! A mi halálunk igazi, a többi csak technika! Elektromos hullámok, meg ehhez hasonlók segítségével generált érzések összessége, semmi több! Ezek a madarak is csak a tervező fejéből pattantak ki. Nem is kellene.. áhh hagyjuk!- ekkor Lorenz kezd beszélni.
- Én nem fogok nektek tollat adni, mert az állat azon nyomban meghalna, amint a kihúzom az oldalából, vagy akárhonnan..! Tollat akkor sem adok nektek, ha megölitek a Raihikiket... - De a Raihikiknél biztos akad egy-két toll, ha már ennyi sast lemészároltak...- nem tűnt butaságnak, amit mond, és nem füllött a fogam annyira a harchoz, így elindultam az irányba, amit mutatott. Érdekel is engem, hogy a többiek utánam jönnek-e. Jó is lenne egy kicsit kiszellőztetni a fejem, így nem is lenne baj kicsit különválni a többiektől, és később Vezér segítségével simán visszatalálhatnék hozzájuk, nem akarok senkivel sem összeveszni a továbbiakban, és eddig Rita is kedvesnek bizonyult velem szemben, én meg... És addig is lenne egy kis esélye Allennek, hogy kettesben legyen Ritával. Jut eszembe..
- Allen! – megfordultam, és magam mellett a földbe szúrtam a kardját. – Ez a tiéd, ha jól tudom. – majd visszafordultam, és tovább indultam.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Vas. Dec. 30, 2012 6:23 pm

Az eddig csendben lévő másik társam is felszólalt. Mondandója alapján azt veszem ki hogy komolyan a szándékai. A saját társai ellen fordul. Ez most komoly? Inkább a társaid ellen fordulsz, mint kiállj mellettünk? Inkább a sast és a két tojás védelmére kelsz? Szép példát mutatsz másoknak, ha mondhatok ilyent. Nem beszélve még egy céh tagjai is vagy. Hogyan engedélyezhették a csatlakozásodat. Nem értem.
Mindezek után jön az újabb felszólalása. Elmondása szerint néhány héten belül egy globális áramszünet halad végig a világunkon. Ennek következtében a Never Gear leáll és mind meghalunk a valóságban. Ahogy a másik leányzó társam is én is kételkedik, én is elmondom a véleményemet erről. Még a 2012. 12. 21.-ére jósolt világvége se jött el, amit a maják jósoltak meg – mondtam Rita csodálatos szemeibe. A mondandómat nem sokkal ezután az NJK szakította félbe. Nem szándékozik egy árva tollat se a birtokunkba juttatni, mivel ha egyet is eltávolít a sasról az meghal. Chhhh …. Ki halott már ilyent. Egyetlen egy toll eltávolítása után meghalna. Nem hiszem el. Inkább mondta volna azt, hogy nem akar adni tollat. Ekkor kerül említésre, hogy a Raihiki szörnybandánál lehet pár toll, ha már ők végeztek a sasokkal. Ez mind szép és jó bár még mindig nincs nálam a fegyverem. A drágaságomat akarom – mondogattam magamban mikor Szophie fogta magát és elviharzott. Szerencsémre a kardot előtte a földbe szúrta. Végre visszakaphatom a kicsikémet mondogattam szépen halkan mikor kihúztam a földből és visszacsúsztattam a hüvelyébe majd visszaaggasztottam a derekamra. Ezek után nem ártana beszerezni egy térképet, ami pontos adatokkal szolgál a szörnybanda rejtekhelyéről. Amint ezt eldöntöttem már fordultam vissza a védelmező irányába és kértem adjon valami pontosabb irányt esetleg egy térképet, ha tud. Persze nem tudom ad e vagy se. Ha kapok, ha nem kapok semmi célravezető útmutatót, akkor megvárom, Rita reakcióját majd megkérdezem, nem keressük e meg Szophie-t. Félek, hogy valami baja esik – mondtam Ritának.

// Ezzel végre teljesítettem első ördög-angyal feladatomat //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Dec. 31, 2012 10:50 am

Nagyot sóhajtottam Szophie reakcióján, igen valahogy sejthető volt, hogy hülyeségnek gondolja és ez még nem is bosszantott volna fel annyira de amiket utána vágott a fejemhez már annál inkább kihozott a sodromból.
-Ne merj úgy beszélni rólam mintha ismernél! – Kiabáltam rá a lányra. – Képzeld részt veszek a bossharcokban és részt is fogok bennük és eddig is segítettem más játékosoknak, egyszer még egy gyilkosokból álló céhvel is meggyült a bajom ez miatt úgyhogy te csak nem dumálj nekem arról, hogy mit kellene tennem és mit nem! Más részről pedig pont ez a felfogás az ami majd a veszteted okozza. Ez már régóta nem egy játék hanem az otthonunk ahol ha tetszik ha nem, jelenleg élünk. Ha mindenki úgy fogja fel, hogy ez csak egy játék és a cselekedetinknek nincs súlya erre a világra nézve az szerintem nagyon is téved. Higgy amiben akarsz és én is hiszek abban amiben ez a tényeken aligha fog változtatni. – Mondtam a lánynak. Közben Lorenz kijelentette, hogy ha kiszednénk a sasból egy tollat nem élné túl ami aggódással töltött el de szerencsére egy másik lehetősséggel is előrukkolt. Allen megjegyzésére a világvégével kapcsolatban inkább nem szóltam semmit közben pedig Szophie is úgy döntött, hogy megkeresi a Raihikiket. Néztem, ahogy lassan elkullog mire Allen felajánlotta, hogy követnünk kellene mivel fél, hogy baja esik. – Erre én csak bólintottam, majd elindultam Szophie után. Ezzel most sikerült némi feszültséget okoznom a csapatban ami miatt rosszul is éreztem magam. Amint sikerült újra csatlakozni Szophiehoz felajánlom, hogy keressük meg a Raihikiket és az előbb történteken ráérünk utána is rágódni.
- Rai… Villám… - Kezdtem el hangosan gondolkodni, hogy a többiek is halják. – Szerintetek csak véletlenül kapták azok a szörnyek a nevüket? Nem ártott volna többet megtudni a Raihikikról. Minden esetre szerintem készüljetek, hogy képesek távolsági támadásra hiszen Lorenz azt mondta négykézláb közlekednek mégis képesek voltak kiirtani egy olyan fajt amik tudnak repülni és állítólag roppant veszélyesek. Vagy talán ők is tudnak repülni esetleg jól lopakodnak vagy nagyon gyorsak. – Próbáltam fejben elképzelni, hogyan is nézhetnek ki azok a szörnyek. Talán hamarabb fel kell fednem a képességem, mint az gondolhattam volna. – Legyetek résen! – Figyelmeztettem őket a domboldalhoz közeledve persze ezt nyilván nem kellet külön is mondani.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Szer. Jan. 02, 2013 8:02 pm

Negyed órányi járás után egy dombos vidékre értek, ahol valóban megpillanthattok egy barlangot az egyik domb oldalában. Közben találkozhattatok vaddisznókkal, vagy egyéb gyenge mobokkal, de biztosak lehettetek abban, hogy nem azok a keresett lények, akik elbántak a sasokkal.
Ha beléptek a barlangba, arra lehettek figyelmesek, hogy a bejárattól befelé egy hidegebb van, ami a falakból árad, de sötétség nincsen, mert a földből, a falakból, de még a plafonból is világító kristályok lógnak ki, melyek elég fényt biztosítanak ahhoz, hogy mindent jól láthassatok.
A barlang kifli alakú, vagyis egy nagyobb kanyar után a vége tárul a szemetek elé, melyben három alak fekszik a földön, egy-egy szalmából kirakott ágyon. Akárhogyan is rejtőzködtök (a barlangban egyébként nincsen semmi, csak pár nagyobb csont itt-ott) a lények feltápászkodnak. Mindegyik nagyot szippant a levegőbe, majd morogni kezdenek.
Szemük dereng, szájukból nyál csordogál. Lábuk a futásra van berendezve, s csak úgy, mint testük többi része, az is elég izmos. Biztosak lehettek benne, hogy a harc elkerülhetetlen. De ebben a körben még ne támadjatok!

[Nagyon szépen megkérnék mindenkit, hogy spoilerbe, vagy azon kívül csatolja a pontjait, amivel kezdte a küldetést. Ez a továbbiakban nagyon fontos lenne és anélkül nem tudunk tovább lépni..!]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 03, 2013 8:43 pm

Miután Rita és én utolértük Szophie-t az utunk a barlang felé fordult. Nem kellett olyan sokat gyalogolnunk. Utunk alatt pár állatot is láttunk, de nem egyeztek Lorenz leírásával. Így hát mentünk is tovább és megérkeztünk a barlanghoz. Mindössze talán negyed órát gyalogolhattunk összesen. Persze várok arra, ha valakinek van valami ötlete és csak azt követően megyek be. Ha az elhangzottak tartalmazna támadással kapcsolatos ötleteket, akkor azokat tudomásul fogom venni és azok alapján cselekedni, de ha nem akkor, megyek a saját fejem után. Azért felvetek egy két ötletet, ha szembekerülnénk pár ellenféllel, akkor a képességemmel megpróbálom megvakítani vagy elterelni a fegyelmét a legközelebb álló ellenfélnek így a társaim meg tudják támadni a célpontot. Illetve ha nem díjazzák az ötletet, akkor azt vetem fel ötletként, hogy egy kombinált támadást nem ártana megbeszélni, hiszen ez a szörnybanda lényegében kiirtotta a sasokat.

Az igazat megvallva reménykedek benne, hogy a szörnybanda annyira nem erős, hogy ne tudjuk legyőzni – mondom a társaimnak és bemegyek a barlangba. Ahogy haladok, egyre beljebb azzal egyenes arányosan egyre jobban didergek. Más szóval egyre hidegebb van, miközben beljebb megyek a barlangba. Ti is érzitek, hogy egyre hidegebb van? – teszem fel a kérdést a társaimnak. Kicsit érdekesnek tartottam, hogy a falakon világító kristályok vannak illetve még a plafonról is lóg le itt-ott egy-egy darab. Így nem okoz nagyobb problémát a barlangban való tájékozódás éjjel látás szakértelem nélkül is. Lehetséges lenne, hogy a célpontunk nem lát a sötétben? – tettem fel magamnak a kérdést. Ahogy haladok, a barlangba arra leszek, figyelmes mintha egy kört írnék le és hírtelen egy nagyobb teremben találom magam. A teremben mintha pár szalmaágyat látnék és rajtuk valamit mozogni. Ez nem jó nincs hova bújni – mondom a társaimnak, ha velem jöttek. A harc elkerülhetetlen – vontam le a következtetést mikor előrántottam a kardomat majd megpördítettem a kezemben és felvettem a támadó testtartásomat. A penge most ellentétes irányba van. Tehát a kisujjam felé hagyja el az öklömet. Lejjebb eresztem a súlypontomat azzal, hogy a térdemet kicsit behajlítom és kardforgató karomat (jobb kar) leeresztem, miközben a bal karomat felemelem. Mintha futni, rohamozni készülnék a célpont felé. Támadásomat csak akkor indítom meg, ha a társaim is előrántották a fegyverüket és látom rajtuk a támadásra kész reakciójukat, ha bejöttek velem a barlangba. Mindezeket követi a képességem aktiválása, ha sikerült valami kombinált támadást megbeszélni a partnereimmel. Mostantól kezdve tíz perc áll a rendelkezésemre, míg nem szűnik meg a képességem – közöltem a bajtársaimmal ha minden úgy történt ahogy elterveztem.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 04, 2013 9:13 am

Körülbelül tíz perc séta után sikerült megérkeznünk a barlang bejáratához érve Allen megjegyzi, hogy remélhetőleg nem annyira erősek a szörnyek, hogy ne tudjuk legyőzni őket.
-Csak egy tollat kell találnunk, nem szükséges harcba is keverednünk. – Jegyzem meg és követem őt a barlangba. Habár a fényviszonyok nem voltak teljesen kielégítőek de a plafonról és a falakból valamiféle kristály lógott ki és ez elég fényforrást nyújtott, hogy megvilágítsa a szűk járatokat.
- Valóban egyre hidegebb van. – Reagálok Allen észrevételére és közben elgondolkoztam azon, hogy vajon a barlangokban ez normális? Még sose jártam ezelőtt barlangban így nem tudtam, hogy ez-e a megszokott. Némi séta után elértük a barlang végét ahol három emberszerű lény feküdt de hamar észre vettek minket. Felkeltek a szalmaágyról és beleszimatoltak a levegőbe és morogni kezdenek. Testük izmos volt és a testfelépítésükből ítélve igencsak gyorsak lehettek így a menekülés kizárva és marad a harc. Láttam ahogy Incubus támadó állásba áll így gyorsan megfogtam a vállát jelezve, hogy várjon.
- Még ne aktiváld a képességed! Nem tudunk semmit róluk, ha meggondolatlanul cselekszel azzal csak bajt hozol ránk. – Mondom neki majd újra a szörnyekre figyeltem. Aggasztott az ahogy beleszimatoltak a levegőbe. Az ilyen barlangi lények gyakran rosszul vagy semennyire nem látnak. Ha utóbbi lehetőség áll fent akkor nagy bajban vagyunk mert így mind a hármunk speciális képessége szinte teljesen haszontalanná válik. Viszont ha látnak a szemük akkor is a félhomályhoz van szokva ami a hasznunkra válhat.
- Szophie, amint támadnak használd a fény gömböd! Allen ha a szörnyek megzavarodnak a fénytől rögtön támadd a legközelebbi dögöt de csak akkor használd a képességed ha szólok. Vezér pedig figyeljen a hátunk mögé nehogy meglepjenek minket. – Ezek a szörnyek elméletben kiirtottak egy egész fajt így feltételezhetően vagy nagyon erősek vagy pedig még több van belőlük. Fél szemmel gyorsan szétnéztem hátha találok erre utaló jeleket majd gyorsan előrántom a kardom és felkészülök a harcra közben pedig bízom abban, hogy a társaim hallgatni fognak rám.

/Élet: 3
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 9
Kitartás: 3
Gyorsaság: 15
Speciális képesség:1
páncél: 4/

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Pént. Jan. 04, 2013 5:30 pm

Hamarosan utolértek az erdőben, addigra én is szépen lenyugodtam. Bocsánatot kértem a viselkedésemért is, nem tudom, mi ütött belém. Méltóságomon alulinak tartom ezt a fajta viselkedést. Máskor egy legyintéssel el intézném, hisz ez egy olyan érdektelen kis semmiség volt, most pedig besértődtem, mint valami nyavajgós kislány. Ezek után újra összeállt a mi kis csapatunk, és a megadott irányba elindultunk. Rövidke kis séta után elértünk egy barlanghoz. A barlang bejárata után egy rövidebb tanácskozás után mindannyian elindultunk befelé. A barlang szájban szinte rögtön észre vettük, hogy hál' istennek nem teljes sötétben kell felfedeznünk a barlangot, hisz mindenhonnan apróbb, nagyobb kristálykák lógtak, fényesen csillogtak, és csodálatos színű fényt árasztottak. Kéket, fehéret, sárgát, pirosat, zöldet.. A szivárvány összes színében ragyogtak, kis fényfoltokat vetítve a szemközti falra.
- Elbűvölő.. - mondtam. Szó nélkül, csendben haladtunk tovább, hisz a barlangban rejtőzhetnek veszélyes állatok - reményeink szerint itt élnek azok a saspusztító fenevadak is. Egy kis idő múlva Allen azért megszólalt, nagyon csendesen súgta oda nekünk:
- Ti is érzitek, hogy egyre hidegebb van? - nem válaszoltam, helyette inkább összehúztam magamon a köpenyemet. Ez a barlang sem volt hosszú, rövid időn belül a végéhez értünk, ahol ronda szörnyekkel találkoztunk, de észre vettük azt is, hogy valami fészek szerűségben ülnek. Talán ott találunk tollakat..
- Hát ők lennének azok? - tényleg nagyok, és rondák voltak. És a szájukból ide oda fröcsögött a nyál attól, hogy vicsorítottak, és morogtak ránk. Allen rögtön támadóállásba állt, majd Rita utasított.
- Szophie, amint támadnak használd a fény gömböd! Allen ha a szörnyek megzavarodnak a fénytől rögtön támadd a legközelebbi dögöt de csak akkor használd a képességed ha szólok. Vezér pedig figyeljen a hátunk mögé nehogy meglepjenek minket. - bólintottam, és neki is láttam a feladatomnak. Megkértem petem, hogy figyeljen mögénk, ő rögtön megfordult, a földhöz simult, és egyfajta "mindjárt ugrok, de előtte várok" pozíciót vett fel. Ezután el kezdtem koncentrálni, hogy a kellő pillanatban tudjam bevetni a képességem. Amint támadnak a szörnyek, rögtön rájuk irányítom a kis fénygömbömet.

Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 1
Irányítás: 5
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 2
(pet élete: 8 )

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Szomb. Jan. 05, 2013 8:22 pm

Na akkor! Elnézést kérek, ha belerondítok a kidolgozott stratégiátokba, de úgy döntöttem, hogy ebben a harcban a Rosalia és Diabel által kifejlesztett harcrendszer szerint fogtok megküzdeni a három ellenfeletekkel.
Talán már találkoztatok a rendszerrel, de ha nem, az sem baj, mert most felvázolom. A harcban mindenki bizonyos mennyiségű cselekvést hajthat végre és a cselekvéspontok mennyiségét a gyorsaságotok határozza meg.

A gyorsaságotok alapján a következő a sorrend, illetve, hogy mennyi pontotok van cselekvésre:
1. Rita -> 2 pont
2. Incubus -> 1.5 pont
3. Szophie -> 1 pont

A pontokat az alábbi cselekvésekre oszthatjátok el:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
1: switch (csere csapattárssal - értsd: ha valaki cserét kér, akkor csak úgy segíthetsz neki, hogy switchre költesz 1 pontot)
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (jelen esetben ha meg akarjátok közelíteni a Raihikiket, vagy el akartok távolodni tőlük)

Mostantól megszűnik a 250 szavas reagkövetelmény, de ez nem azt jelenti, hogy két szóban rendezzétek le a körötöket... A postotokban írjátok meg, hogy mit csináltok és hogy mire költöttétek a cselekvéspontjaitokat, hogy ne legyen kavarodás. Nem muszáj felhasználni minden pontot, ha éppen nem tudjátok

A Raihikiknek meghatározott mennyiségű pontjaik vannak, amiket én vezetni fogok a harc során, amíg le nem győzitek őket. Nyugalom, nem veszélyes ellenfelek, de vigyázzatok magatokra és egymásra, mert meghalhattok!

Sorrend: Rita, Raihiki 1, Incubus, Raihiki 2, Raihiki 3, Szophie, Vezér

(Szophie és vezér külön postban fognak szerepelni.)

Minden körben adjátok meg, hogy éppen kit támadtok és értelem szerűen várjatok meg engem, mivel mindenki után én jövök egy ellenfél mozgatásával.
Tehát: Rita, én, Incubus, én, én, Szophie, Vezér, újra, amíg véget nem ér a harc!

A Raihikiket úgy tudjátok eltalálni, hogy ha a fegyverkezelésetek és a 6 oldalú dobókockával dobott érték meghaladja a Raihikik kitartását.
Jelen esetben Ritának a 6-os fegyverkezelése mellett nem kell majd egyszer sem dobókockát dobnia, mivel meghaladja a Raihikik kitartását.

Tehát:
Elsőnek Rita ír és szerintem mire lemegy az első kör, mind érteni fogjátok, hogy miről is van szó. Ha valakinek hibádzni fog a postja, annak szólok.
Ha valaki valamit nem ért, az írjon nekem PM-t minél hamarabb!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Jan. 07, 2013 8:49 am

Az egyik szörny már támadni készült mikor szophie elkezdte a képességét aktiválni és emiatt nem is jutott volna ideje időben véghez vinni azt, ezért gyorsan a Raihiki előtt teremtem és átlósan egy vágást indítottam felé majd utána még egyet csak ezúttal a másik oldalról végül egy harmadik csapással vízszintesen támadtam így gyakorlatilag egy csillagot rajzoltam a levegőbe.
-Allen, használd a képességed! – Utasítottam a fiút. Igaz korlátozva van a képessége de ha most beveti akkor sokat megtudhatunk a szörnyekről. Elsősorban az életüket hisz ha jól emlékeztem akkor ha az ellenfél élete a felére esik akkor a szörnynek el kell ájulnia, íj módon nagyjából kiszámítható az élete. A másik amit megtudhatunk, hogy mennyire tájékozódnak jól vakon a Raihikik és ha ez el is ájul akkor egy kis ideig legalább ezzel a döggel nem kell foglalkozni.

/Csak hogy tiszta legyen, a célpontom a Raihiki1 Smile/

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Hétf. Jan. 07, 2013 7:30 pm

Rita mindhárom támadása sikeres, ami azt jelenti, hogy Raihiki 1 elvesztett 27 pontot.

Raihiki 1 (-5 páncél, -22 életpont)

A páncélját elveszíti és az élete átesik a sárga zóna végébe.
Támadni készül, de mivel Rita odament hozzá, így neki már nem kell mozgásra költenie pontot. A szörny eltátja a pofáját és először harapni akarja Ritát, majd felemeli egyik mancsát, hogy hegyes karmaival marjon bele a lányba.

Rita kitartása megegyezik a Raihiki fegyverkezelésével, éppen ezért most halál/korona kockával dobom ki, hogy talál-e:

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 07, 2013 7:30 pm

The member 'Silica' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Hétf. Jan. 07, 2013 7:35 pm

Raihiki 1 két alkalommal halált dobott, ez azt jelenti, hogy Rita kitér mindkét csapás elől, illetve a szörny hibázza el.

Megjegyzés: Ami kiderült, hogy a Raihikik fegyverkezelése 3, kitartásuk pedig nem több, mint 5! 5 páncélpontjuk van, az életmennyiség nem ismert. A továbbiakban spoilerben fogom vezetni a pontozásukat.

Incubus köre következik! Ha támad, ne feledje el a kockát!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Hétf. Jan. 07, 2013 9:18 pm

Látva hogy Rita már rohaomzza a első célpontot katana-mat megpórdítettem a kezemben így ellentétesen van benne. Kicsit behaljítom a térdeimet és a bal kezemet már lendítem a levegőbe, hogy egy minimális lendületet nyerjek a támadásomhoz. (adatlapomon a támadó póz kép alatt megtalálható hogyan tartoma fegyvert és a testtartás egyben) Ekkor kezdte Szophie aktiválni a képességét.
Látva hogy Rita már nem is egszer vagy kétszer hanem hátomszor vágta meg a Rahikit utasított a képességem aktíválására. Bár nem kelett volna hiszen pont ezt terveztem. Tehát aktíválom a képességemet. Az aktiválást követve kezdek rohamozni ugyan arra a célpontra mint Rita. Amint odaérek a Rahiki jobb oldalára megspróbálom megsebesíteni az oldalát a fegyveremmel.

// ha belalálok a képességem miatt 7 sebzést fog ellenfelem elszenvedni //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 07, 2013 9:18 pm

The member 'Incubus' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Hétf. Jan. 07, 2013 11:41 pm

Incubus sikeresen eltalálta Raihiki 1-et, mert a fegyverkezeléséhez pluszba elegendőt dobott a kockával. A szörny a támadástól elszenved -7 életpontnyi változást és két körre megvakul. (Ha jól értelmeztem a képességet, csak akkor ájul el valaki, ha támadás veszi le 50% alá. Jelen esetben Raihiki 1 már elvesztette életének több, mint felét.


Raihiki 2 köre következik. Elhasználja fél cselekvés pontját mozgásra, amivel Incubus mellett terem, majd második fél cselekvés pontját támadásra költi.

Kockával nem kell dobnom, mert Incubus 1-es kitartásánál neki magasabb a fegyverkezelése, egyből eltalálja, így Raihiki 2 3 páncél ponttól szabadítja meg Incubust.


Raihiki 3 köre következik. Elhasználja fél cselekvés pontját mozgásra, amivel Szophie mellett terem, majd második fél cselekvés pontját támadásra költi.

Kockával nem kell dobnom, mert Szophie 2-es kitartásánál neki magasabb a fegyverkezelése, egyből eltalálja, így Raihiki 3 2 páncél- és 1 életponttól szabadítja meg Szophiet.


Szophie köre következik. Arra kérném, hogy csakis saját magát irányítsa, a petet hagyja ki! Persze a postban írhat róla, de ne mozgassa, mert az állat rögtön utána jön majd egy saját körben!Arra kérnék mindenkit, hogy minden postja végére vigye át az aktuális kör változásait, hogy ne nekem kelljen ezzel is foglalkoznom! Mindenki szépen meg bírja magának csinálni és csak a harc végéig kell! Ne sumákoljátok el, mert úgyis szólni fogok, ha valakinek nincs meg! :]

raihiki pontok:

Raihiki 1; -5 páncél, -34 élet, vak két körig
Raihiki 2; full páncél, full élet
Raihiki 3; full páncél, full élet

Raihiki mob; szint: ?
Élet: ?
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 4
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 0
Páncél: 5

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 10, 2013 7:04 pm

Rita, és Allen rögtön neki is állt megtámadni a Raihikiket, én a háttérben voltam, eléggé félelmetesen néztek ki így első ránézésre, ez miatt nem is mertem a közelükbe menni, ekkor az egyik hirtelen mellettem termett, majd megtámadott, és elég súlyosan e is talált. Ez után használtam a képességem, ahogy Rita utasított, mert így nem fognak látni, és nem találnak el minket,vagy sokkal nehezebben.. persze csak akkor, ha eleve nem vakok...

Élet: 14
Páncél: 0
(pet élete: 8 )

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Csüt. Jan. 10, 2013 7:40 pm

Szophie képességétől Raihiki 2 és Raihiki 3 is megvakul 2 körre. Raihiki 1 már alapból vak volt.

Vezér köre következik!

raihiki pontok:

Raihiki 1; -5 páncél, -34 élet, vak két körig
Raihiki 2; full páncél, full élet, vak két körig
Raihiki 3; full páncél, full élet, vak két körig

Raihiki mob; szint: ?
Élet: ?
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 4
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 0
Páncél: 5

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 10, 2013 8:01 pm

A gazdám teljesen leblokkolt a szörnyek látványán, pedig nem volt velük semmi baj, csak annyi, hogy büdösek voltak, és egyáltalán nem étvágygerjesztőek.. Mondjuk azok a sasok szörnyen finomnak tűntek, de akárhogy próbáltam jelezni a gazdinak, sehogy sem adott nekem belőlük, csak a szokásosat kaptam.. Na de vissza a harchoz.. A büdös lényekre morogtam, mert nem tűntek túl barátságosnak, majd az egyik oda is ment, és megtámadta a gazdám, nem volt időm megmenteni, így utólag támadtam meg a csúnya, gonosz szörnyet, rögtön alkalmaztam is rajta a képességemet, Frozen flower, ahogy a gazdim mondaná..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Csüt. Jan. 10, 2013 8:29 pm

(Legközelebb írd oda kérlek azt is, hogy kit támadsz meg!)
Raihiki 3 egy pillanatra megfagy, s ekkor elveszíti páncélzatát és 4 életpontját is.


Rita köre következik


raihiki pontok:

Raihiki 1; -5 páncél, -34 élet, vak két körig
Raihiki 2; full páncél, full élet
Raihiki 3; -5 páncél, full élet

Raihiki mob; szint: ?
Élet: ?
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 4
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 0
Páncél: 5

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Jan. 12, 2013 1:54 am

Hála a kis tervünknek rengeteg információt tudtam meg a szörnyekről amik nagyban segítenek majd legyőzni őket. Először is elvakultak Szophie fénygömbjétől tehát az én képességem is használható lesz ellenük, másodszor pedig az életük. A szörny élete a sárga zónába esett ami annyit tesz hogy körülbelül a felére csökkent az élete ebből pedig egyenesen következik, hogy maximum ötvennégy élete van. Ha most megtámadom akkor könnyen végezhetek az első raihikivel. Így is teszek, újabb három vágást indítok a szörny felé majd a harmadik Raihiki elé ugrok.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Vas. Jan. 13, 2013 2:08 pm

Elnézést kérek, bekavartam saját magamnak és így el is számoltam..! :/


Rita első támadásától meghal a Raihiki 1 és a vágás pillanatában láthatjátok, hogy 1 életpontot veszített el a szörny. Ha utána számoltok, akkor rájöhettek, hogy összesen 35 életpontja volt, vagyis 7 pont volt az életén.


Raihiki 1 köre következne, de mivel meghalt, így a soron következő Incubus!


raihiki pontok:

Raihiki 1; halott
Raihiki 2; full páncél, full élet, vak két körig
Raihiki 3; -5 páncél, -4 élet, vak két körig

Raihiki mob; szint: 2 (+2 életpont)
Élet: 7
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 4
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 0
Páncél: 5

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Vas. Jan. 13, 2013 7:35 pm

Látva, hogy első célpontom amit Rita kijelölt nekem meghalt és már keresni is kezdtem a következő áldozatomat. Láttam, hogy az egyik szörny Szophie-t támadja. Remélhetőleg boldogul majd hiszen ott van még Vezér is mellette. Reagálni nem volt időm mert a megmaradt másik Raihiki mellettem termett és megfosztott három(3) páncélpontomtól. Legalább nem kell azzal fáradnom, hogy a közelébe férkőzzek. Így hát kicsit lejjebb eresztem a súlypontomat és három vágást közepette megpróbálom megszabadítani némi életpontjától. Közvetlen a jobb lábát próbálom megsebesíteni hátha elesik majd.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 13, 2013 7:35 pm

The member 'Incubus' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Vas. Jan. 13, 2013 8:01 pm

Incubus első és második támadása sikeres, a harmadikat azonban Raihiki 2 kikerüli. Így is elvesztett 5 páncél és 5 életpontot.


Raihiki 2 köre következik.


raihiki pontok:

Raihiki 1; halott
Raihiki 2; -5 páncél, -5 élet, vak két körig
Raihiki 3; -5 páncél, -4 élet, vak két körig

Raihiki mob; szint: 2 (+2 életpont)
Élet: 7
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 4
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 0
Páncél: 5

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.