[Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Go down

default [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Hétf. Márc. 02, 2015 5:24 pm

Új tábla jelent meg a főtéren

Unod az átlagos újra és újra ismétlődő delivery küldetéseket? Mobokat csapkodni sincs már kedved? Szeretnéd megtornásztatni az agyadat is néha? És még töriből is ötös voltál? Itt a helyed! Szokatlan küldetés, szokatlan célok, garantált sikerélménnyel! Nyersz ha mersz! Még fel sem kell venned a küldit, máris feladatot kapsz: Találj egy párt magad mellé, mert ezt bizony csak ketten teljesíthetitek!

Aki elsőnek ír, az veszi észre a küldit, és az ő feladata lesz becsábítani a másikat.

Résztvevők: Asu és Cear

Jó szórakozást!
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Márc. 02, 2015 7:34 pm

Aztaaaa! Csillannak fel szemeim, amikor megpillantom a küldetés kiírását. Végre... végre valami új! *.* Végre egy küldetés, ahol nem kell csirkéket hajkurásznom. Egy küldetés, ahol nem kell életemet kockáztatva erdők sűrűjében rohangásznom. Egy küldetés, ahol nem kell a kazamaták mélyén kincset vadásznom. Egy küldetés, ahol nem kell buta NJK-knak escortot nyújtanom. *-* Na jó... töriből igazából sosem voltam ötös, csak fizikából, de akkor is! Ez úúúúgy tetszik! *_*
Lelkesen fogadom el a küldetésfelkérést, azonban máris kisebb problémába ütközöm. Kit hívjak el? Cellindirnek a kiválón túl halad a történelni tudása, de nem lehet vele szórakozni. Sikerélmény... igen, nekem az kell. Mostanában nem vagyok túl szerencsés az ilyen-olyan ügyeimben, és igazán jót tenne az egómnak, ha sikeresen végigvinnék egy ilyen küldetést... amiben talán Shuu nagy segítség lenne, de Timidus, szóval úgyis csak megmondaná, mit csinálok rosszul, és az most nem hiányzik ám! T.T Akkor pedig... hümm... mondjuk Cearso! Iiiigen! Már olyan rég küldetéseztem vele, hogy nem is tudom. Ráadásul eddig mindig véletlenül. Ideje lenne változtatni ezen.
A zaklatás először privát üzenetben történik meg. Kora reggel hét órakor már egy üzenet keltheti őt fel legszebb álmaiból, meg a bögyös barnák öleléséből. Na nem mintha ismerném a napi rutinját, hogy tudjam, mikor kel fel. De az emberek általában nem szeretik, ha korán zaklatják őket. Csak ez most igazán annyira nem érdekel. Mert mi lesz, ha elhappolják előlem a küldit? Jaj, nem, azt nem lehet... :(


Új Üzenet
Vííííí! *>* Gyere velem küldizni! Csak te, én, és egy fantasztikus küldetés, ami csak ránk vár!
15 perc múlva a Kezdetek Városának főterén találkozunk. Várlak. ^^ És hozok sütit.
XoXo
Asuka


Rányomok az Elküldés gombra, majd pedig megindulok a megjelölt helyre. Igaz, nem sok információt tudok a küldiről. Annyira, hogy semennyire. De ez izgi lesz, tudom! >.< Mekkora jó már, hogy a társ szerzése az első quest! :o Út közben tehát újabb üzenetet pötyögök, biztos, ami biztos.

Új Üzenet
A kakaós vagy a lekváros palacsintát szereted? Még 10 perced van.
Asuka


A zaklató üzenet elküldve, majd pedig a már előre megsütött palacsintával az inventorymban megérkezek a Kezdetek Városa kútjánál. Arra számítok, hogy Cearso is legalább annyira lesz lelkes, mint én! *.* De sajnos... ez nem így van. :( Körbenézek, biztosan már úton van. De legalábbis már öltözik a két bögyös barna mellett felkelve. Biztos, ami biztos, indítok még egy üzenetet. Mi baj lehet belőle?

Új Üzenet
Vegyél kabátot, picit hűvös a levegő. Egyébként ki fog hűlni a palacsinta is. Siess! 5 perc.
Asuka


Várok még egy darabig, ellenállva a kísértésnek, hogy ne faljam be az összes palacsilit. Olyan finom, hogy belehalok! Nem mintha megmérgeztem volna. Aztán az óra kijelzi nekem, hogy Cearsonak már itt kell lennie, legalábbis egy perce van, én pedig boldogan fordulok körbe, hogy hátha megpillantom! *.* És... nem. :| T.T :( Lehet, el sem akar jönni? Mindegy... egy perce van még. Biztos, ami tuti, írok neki megint egyet.

Új Üzenet
Ne már, Cearcsimercsi... :( Pedig csak jól akartam érezni magam... Úúúúúgy megtetszett ez a küldetés... :( És tudod, nem sok ember van, akit elhívhatnék egy ilyenre. Gyere el, légyszi. :( 1 perc. <3
Asuka
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Kedd Márc. 03, 2015 5:39 am

Még csak alig kellek fel, és máris jelez a jelzőkém, hogy üzenetem érkezett. Meg is nyitom, és csodák csodájára Asu-tol érkezett az üzi. Ez most sokkal tömörebb és lényegretörőbb, mint amit utoljára írt. Bár sohasem gondoltam volna, hogy akármelyikünknek komolyan kéne vennie a valentin napi "mini" levelezgetésünket.
Most meg arra kér, hogy menjek el vele küldizni. Méghozzá kettesben. Biztos jó ötlet ez? Nem mintha az indikátora miatt félnék tőle, vagy bármi ilyesmi, egyszerűen úgy érzem, hogy sokkal hasznosabban is el tudnám tölteni ezt a napot, minthogy Asuval küldizek egyet. Ekkor érkezik meg a második üzenet.
Nagyon szeretné, hogy


Megyek Már!
megyek, várj!*
Amúgy meg a vaniliásat >.<
xo:Cearso

És küldés. Bár ezt még lehet, hogy csak poénnak fogja venni, és hogy a lehető leghatásosabb legyen a belépőm pontosan végigvárom a tizenöt percet, és csak akkor fogom használni szépen a Hazatérés Kristályomat. Ha szerencsém van a Főtéren elég közel leszek Asu-hoz, és elkezdhetjük azt a küldit. Aztán jön a harmadik levélke  is. Ez a lány tényleg nagyon jól tudja biztatni az embereket. De legalább pontosan tudom, hogy mennyi idő van még a találkáig. És ahogy kérte keritek magamnak valami melegebb felszerelést.
Az utolsó levél azért váratlanul ért. Nem akartam egyáltalán elszomoritani senkit se. Na jó, lennének egyesek, akiket könnyű szívvel figyelembe se vennék, de Asu nem tartozott ezek közé.
Használom a Hazatérés Kristályomat, és a következő pillanatban máris a Kezdetek Városa főterén találom magam.
Odamegyek a lányhoz. (Magam se tudom, hogy miért nem szedtem le a barátlistámról a legelső közös küldetésünk végén, most meg már nem igazán zavar, hogy ott maradt.)
-No, ne miattam törjön ki a mécses. Amúgy is van még fél percem, hogy ideérjek.
*Félőlény (1991)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Kedd Márc. 03, 2015 7:33 pm

Amint Cearso is megérkezik, ő is elfogadhatja a küldit. Ha ezt megteszi, azonnal mindketten teleportálódtok. A helyszín felettébb különös lehet. Oszlopcsarnokban találjátok magatokat, előttetek egy magas, tógás ember lépdel kackiásan, fején babérkoszorú. Ja igen, a ti ruhátok is korhű, Cearson tóga, Asun pedig ennek női megfelelője van (tunica interior, stola és palla). Cearso azt is érezheti, hogy oldalán egy gladius fityeg. Sokáig azonban nincs időtök nézelődni, ugyanis az előttetek haladó egyik alak Cear kezébe nyom egy tekercset. Ha elolvassátok, a következő írás van rajta, tulajdonképpen az első küldetésetek:

Értesítem a helyőrséget, hogy az Isteni Kayabus Akihikussimus császár ellen szörnyű merényletet terveznek a szenátus tagjai. Akadályozzák meg mindenáron!
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Szer. Márc. 04, 2015 7:00 pm

Cearcsimercsi mégsem hagy cserben! *-* A nyakába ugrok, hogy kimutassam, mennyire örülök is annak, hogy itt van, meg különben is, hűűű! *-* Bár igazából még sohasem beszélgettünk úgy, hogy ne lett volna más is ott... mert valaki mindig volt. Katja, Saya, Marie, vagy egy kisebb hadsereg, akik minibossolni készülnek... szóval kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. De tényleg!
Az üzenetét persze megkaptam, vettem értettem, úgyhogy kakaósat csomagoltam. ^^ Nem szeretem a vaníliát, legfeljebb kis mértékben, mert szerintem uncsi az íze. A fehér csokit sem szeretem... valahogy olyan fura állaga van, és nem a kedvencem emiatt, no. >.>
- Mécses? Miért törne el a mécses? o.o Nem látok itt semmilyen gyertyát. >.> - egy dolog, hogy szívesen vállalom a gyertyatartó szerepét, de igazán nem értem, mire gondolt most. Ha nem jött volna el, valószínű, kegyetlen hisztériába kezdtem volna, egészen addig, míg ide nem rángatom. ^^ Majd pedig ismerős, csilli-villi fényeffekt, s máris tudom, hogy kényszerített teleportációban van részünk. Már megint. Csak a vállamat vonogatnám, ha a teleportáció közben lenne olyanom, azonban olyankor eléggé szétcsúszok polygonokkal, hogy ezt ne tudjam megtenni.
A rendszer hamarosan újra összerak, a csillámfénynek vége, egy hatalmi jelképpel feltűnősködő, tunikás egyén közelít meg minket. Szó nélkül belenyom egy tekercset Cearso kezébe, majd pedig elegánsan eltávolodik tőlünk. Apropó, Cearso... Hűűű, hogy néz ki. o.o
- Hah! - kitör belőlem a nevetés, amint rápillantok, hiába próbálom elfojtani. Az arcom vörösbe vált, ahogyan megpróbálom visszafogni a kitörő kacajt, kezemet pedig szám elé kapom, hogy elrejtsem a széles vigyort. Ekkor veszem észre, hogy kissé szokatlan a mozgásom, nem ehhez vagyok szokva. Az én ruházatom is megváltozik, s még ha a makulátlanul fehér ruha könnyű anyagból is van, elég kacifántos módon van rám tekerve.
- Aztaaaa! Olyan vagyok, mint Aphrodité! Csak okosabb... szerinted találkozunk itt régi görögökkel? *-* Például Agrippával... vagy... vagy még jobb! Hüpatiával! *-* Az nagyon jó lenne... Tudod, nagy hatással volt rám az élettörténete! *-* - ugyan a modern elméleti fizika a fő asztalom, ennek az alapja kétségtelenül a görög csillagászoktól és filozófusoktól származik. Ráadásul ki gondolná, hogy már az ókorban is voltak női tudósok? Na jó, nem volt gyakori, az is igaz.
- Nézd, nézd, igazi istennő vagyok! *-* - mintha gyereknap lenne, körbeforgok, hogy kiélvezzem a fantasztikus ruhámat, majd pedig keresek valami tükröződő felületet, hogy megnézhessem magam. És most nincs nálam fotó kristály, nem éri. Sad Annyira belefeledkezek az apró, piciny részletekbe, hogy csak percek múltán jut eszembe, hogy kaptunk egy tekercset, és a küldetésről is többet kéne tudni.
- Mutasd a tekercset, Cézár. Mi van ráírva? Very Happy - azért még egyszer elvigyorodok, utoljára, ahogy Cearsora pillantok. Nagyon fura ebben a ruhában látni egyszerűen.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Csüt. Márc. 05, 2015 12:07 pm

Nem is sejtettem volna, hogy ilyen reakciót váltok ki a lányból. Nem igazán vagyunk rosszban, de akkor is, no.. Rendben, a viadal alatt kisegített egy kicsit, de annak is megvolt a maga hátsó szándéka.. Hagyom hogy megöleljen, de nem hagyhatom le a nem-tetszésem kinyilvánítását.
-Jó, rendben hogy régen láttál, de mikor lettünk mi ilyen jóban?
És már tolnám is el magamtól, ha nem szállt volna le magától. A kérdésére megrázom a fejem, és úgy mosolygok, mintha egy butus kislány egy butus kérdést tett volna fel, amire nem lehet válaszolni..
Persze mind a ketten tudjuk, hogy nem ennyi az annyi, de ha továbbra is ezt szeretné játszani, legyen, én nem rontom el a játékát.
Majd el is kezdődik az egész. Egy fura alak a kezembe nyomott egy tekercset.
-Ne nevess, nem mintha te nem...
Ebben a pillanatban nézek rá, és eláll a lélegzetem a látványtól. Asu alapjáraton is szép, de egy ilyen ruha ezt még jobban kihozza belőle. Most örülnék, ha az előbb nem mondtam volna semmit.
-Most már azt is látod, hogy mért nem lehet társad ebben a játékban. Egy istennő nem jöhet össze csak úgy egy halandóval. Halandó még csak rád se nézhet, olyan gyönyörűséges vagy.
Gyorsan el is kapom a fejem, és megpróbálok úgy beszélni, hogy nem nézek a lányra.
-Akkor most görögöt vagy rómait játszunk? Cézár tudtommal római hadvezér volt, aki nem ért fényes véget. De te is tudod jól, hogy nem vagyok jó történelemből. Lehet valaki kompatibilisebbett kellet volna választanod erre a feladatra.
Tényleg, a levél, már meg is feledkeztem róla, annyira lefoglalt, hogy miben is vagyunk.
Gyorsan ki is tekerem, hogy mind a ketten el tudjuk olvasni. Majd miután felfogtam a lényeget, csak hümmögtem magamban.
-Ahogy nézem, a római nyert. Akkor most mi legyen? Nekem nem nőtt a szivemhez annyira Kayaba, hogy az életemet kockáztassam érte.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Vas. Márc. 08, 2015 7:57 am

A szemetek sarkában egy kis számláló jelenik meg, majd elindul visszafele három perctől. A babérkoszorús úr, és két fős kísérete eközben átvonul a termen, távolodva tőletek, ha nem követitek őket.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Vas. Márc. 08, 2015 4:13 pm

Csak a nyelvem nyújtom reakciójára. Úgy tűnik, hogy meglepődött kissé, de hát Lady Gaga gyerekkorom példaképe, hiszen ő is imádja sokkolni az embereket. Meg én is, még ha egészen más szinten és módon űzöm is azt. Még mindig imádom a szerepét az American Horror Storyból! *-* Egyszerűen zseniális volt. >.<
- Pedig azt hittem, hogy örülsz, ha egy picit... öhm... felengedek. - nem tudom, hogy magyarázzam ezt el rendesen. Tachinak igaza van. Meg Shuunak is igaza van. Meg még nagyon sokaknak. Talán épp itt az ideje feláldoznom a szőke nő szerepét... hogy egy egészen másikba bújjak bele. Egy olyanba, ami jobban áll.
Na mindegy. Mindenesetre kissé meghökkent a dolog, amikor azt a valamit emlegeti, ami miatt mostanában igazából tényleg bosszús vagyok kicsit. Még nekem is igényem van arra, hogy törődjenek velem, de egyszerűen soha nem jön össze semmi... semmi olyasmi, ami érdekelne. A legtöbben tényleg csak a szemeiket legeltetik rajtam, de általában már megszólítani sem mernek, vagy éppen csak idióták. Ráadásul egyre több nőnemű játékos próbálkozik, és fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka... scratch Szóval elég kiábrándító a helyzet, de akkor sem akarok elkeseredettnek látszani.
- Jól van na... csak... csak... utálom a taplókat... meg Katha is rondán viselkedett. És az pedig igenis, komoly probléma, ha olyan jól nézel ki, hogy nem mernek megszólítani! TT__TT Magányosan és öregen fogok meghalni, két tucat macskát nevelgetve. >.> - akkor és ott eléggé kicsaptam a hisztit, és utólag visszagondolva lehet, nem kellett volna ennyire kiakadnom, de hát móóóó.... T.T Mindenki tiszta hülyén viselkedett, szóval megérdemeltem a Drama Queen Self Time-ot! Mert én azt mondtam és kész. >.>
- Hümm, igazad van... Erre nem is gondoltam. Kayabikusz Micsodusz? o.o - a levél felé hajolok, hogy elolvashassam én is, s kis híján ismét kitör belőlem a nevetés az admin nevét látva. Hát azért ez így elég vicces, valljuk be.
- Nem hiszem, hogy pont az Adminnak lenne szüksége megmentésre, szóval valami más lesz itt a quest. Uhh... Azt hiszem, sietnünk kell. o.o - ekkor jelenik meg a számláló a szemem sarkában. Három percünk van... de mire? Nem, nem a quest teljesítése lenne. Körbeforgok egyszer, az eszembe vésve a helyet, ahol vagyunk, s a látómezőmben még éppen benne van a babérkoszorús hapsi, meg két másik emberke.
- Mivel töltöd mostanság a napjaidat? *.* Képzeld, nekem új segédem van a boltomban. Very Happy Ja, és láttalak a Viadalon, szurkoltam neked is. *.* - quick chat, miközben megindulok a babérkoszorús alak felé. Futólépésbe válok kis idő múlva, hogy biztosan beérjem őket. Nem mehetünk olyan messze, a három perc teljesen teljesíthetőnek tűnik.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Hétf. Márc. 09, 2015 7:24 pm

-Nem arról van szó, hogy ne örülnék.. Csak hát.. Tudod.. Ilyen hirtelen.. Meg a múltkor... Elég csúnyán viselkedtem... Nem gondoltam volna, hogy... minden után... így fogsz fogadni.
 Idő közben egész végig a földet bámulom. Nem merek Asu szemébe nézni, még meglátná, hogy igenis vágyok én arra az ölelésre, de inkább ne...
 -Ne aggódj, ha nem ölsz meg, akkor én bármikor ott termek, ha hívsz, de te is biztos meg fogod találni az igazit. Ha engem nem készitett ki a magány, akkor téged se fog. Pedig én sem vagyok ám egy egyszerű teremtés. Szóval emiatt nem éri meg szomorúnak lenned.
-Ha ezt szeretnéd.
Vontam meg a vállam, és elindultam a Hercegnő után, de végül jobb ötletem támadt.
-Bár nem értem, hogy ehhez a küldihez mért kellenénk ketten..
Majd a feltett kérdésre is elkezdek válaszolni.
-Semmi különössel. Arénázgatok, vadászgatok, szafarizatok, találkozgatok Shu-val és Kathával, tudtad, hogy egy ideje már neki is vörös az indikátora?
-Ami azt illeti még,
a boltodat se ismerem igazán... Merre is van?

-Igen, tudom, meg is kaptam a gyűrűt, amit küldtél. Egészen eddig nem is nyilt alkalmam megköszönni. Szóval, köszönöm.
Olyan problémája nem lehet, hogy nem jártatom a szám...
Azért nem sietek úgy, mint Asu. Mondjuk sietnünk kéne.. De az emberek egyből elkezdenek kapkodni, amint meglátnak egy számlálót, amiről nem tudják, hogy mire való... Valaki egyértelműen sietettni akar, ezért a leglogikusabb lépés, ha lasítok egy kicsit. Hagyom, hogy Asu az alakok után menjen, én közben közben körbenézek a csarnokban, a nyomkövetésem segítségével gyanús nyomok után kutatva.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Szer. Márc. 11, 2015 5:32 pm

Cear: Ez egy csillogó-villogó néhol mozaikokkal díszített festett márványpadló. Sajna semmi nyomot nem találtál rajta, a takarítószemélyzet túl jól végzi a dolgát. No

Asu: A következő csarnokba érve, ha bekukkantasz, azt láthatod, hogy a babérkoszorús alak egy kisebb csoportosulás felé tart. Mindannyian hasonlóan vannak öltözve, mint ti, ám az arcukon látszik, hogy az a tipikus nerd fajta mind.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Csüt. Márc. 12, 2015 11:09 am

Skippelni szeretném ezt a magányról szóló társalgást. Vannak dolgok, amikről jobb nem beszélni. Csak tényleg, elég unalmas, hogy folyton csak egy numerát látnak bennem... és ez mostanában hatványozottan igaz. Jó, jó, egy dolog, hogy imádom a lábaimat mutogatni, de nem öltözködök sarki virágárusnak, hogy mindig az ilyenek tapadjanak rám. -.-
- Eeeegen... Shuu és Timidus mesélték. :/ Véletlenül sem tudod, hogy mi történt, igaz? - tényleg váratlanul ért a hír, ami azt illeti. Sok mindent kinéztem abból a lányból, hiszen van annyira gerinctelen, hogy ne érdekeljék őt a következmények. Azonban hogy egyik pillanatról a másikra bevörösödik, az még engem is meglepett. Hiszen semmi előjele nincs ennek. Na persze, a saját dolgaimhoz ez remekül jött, azon nyomban bemártottam a lányt, s elültettem a gondolat szikráját Timidus és Shuu fejében, hogy talán köze lehet valami csúnya mutyihoz, amiben Tachi is benne van. Azt ugyanis már jól érzékelhetően tudják, hogy Tachimachinak vaj van a fején. Ő meg tudja magát védeni persze... De Katha nem feltétlenül.
- Utálom a számlálókat. :S Egy teljes éven keresztül mást se csináltam, mint tíztől haladva lefelé számoltam zéróig. -.- - közlöm Cearcsimercsivel a problémámat. Tényleg utálom az összes ilyen időre menő dolgot... Szóval inkább most siettetem meg a lépéseimet, még mielőtt eléri a tíz másodpercet. Attól kikészülnék. -.- Észre sem veszem futólépésemben, hogy jócskán lehagytam az íjászt, sőt, még beszélek is hozzá tovább menet közben.
- Mert egyedül a küldetések unalmasak! *.* Ezeket együtt jó játszani. Very Happy - én pedig imádom a társaságot, de tényleg! Surprised Érem be végül a papókát, aki egy csarnokba fordul be. Itt már lelassítok én is, hogy kilihegjem magam, nem lenne túl elegáns tőlem, ha zihálva esnék be. Még mindig abban a hitben, hogy Cézár is itt van mellettem, vagy éppen mögöttem, besétálok a csarnokba. Egy kisebb csoportot veszek észre, nyilván a fontos NJK-k ők is. Bár elég fura, hogy mindnek ilyen kocka feje van. Persze van erre egy magyarázatom is.
- De cuki ez Kayabától! Biztos a régi osztálytársairól mintázott titeket! *-* Ezt majd el kell mesélnem Shuunak! >.< - nyilván így lehet, csak így lehet, egyértelmű. Persze biztosan tök normális dolog az, ha a saját alkotásodban a szeretteidről, meg a családodról mintázod a dolgokat. Például a regényhősök jellemét, vagy a felfedezett bolygók és csillagok nevét. Ez így működik a csillagászatban is, óidők óta. ^^
- Üdvözletusz! A Szenátus Tagjait keresem a társammal, Cézárral. - hátrafordulok, hogy Cearso is hozzáfűzhessen valamit, azonban ő nincsen ott. o.o
- Cézár? - kérdezem a levegőbe. Az nem lehet, hogy itt hagyott! TT___TT Már nyitom is a panelemet egy újabb üzenetre.


Új Üzenet
Cézár! TT_____________TT Ne hagyj itt... TT_________TT Azt hittem, szeretnél velem küldetésezni. TT_________TT Sírni fogok.
XoXo
Asuka
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Pént. Márc. 13, 2015 10:56 am

Ha nem akar beszélni, akkor nem fogom arra kérni, hogy beszéljen...
-Háát, nekem azt mesélte, hogy rátámadt egy bérgyilkos céh, és ő meg elintézte az egész céhet. Ami engem illet, szerintem egy nagy humbuk az egész, és azt akarja leplezni, hogy bekerült egy ilyen céhbe. Abból a nőből simán kinézném ezt. Azon se nagyon lepődnék meg, ha ő állna Anat halála mögött is. Mármint valakinek az utasítására. Annyi esze nincs hogy egy ilyen húzást egyedül kitaláljon, vagy véghezvigyen.
A folyamatos számolgatásra a kővi volt a reakciom:

-Akkor nem csodálom, hogy nem bírtad ki ép ésszel.
Azt hiszem megint valami rosszat mondtam, de értse úgy ahogy akarja, legalább megtudom, hogy ennyire ad a véleményemre. Bár az utóbbi félreérthető mondatonak is az lett a vége, hogy hatalmas patáliát csapott.
Nyomot azt nem találtam, vagyis  a mesélő csak azt hiszi, hogy ilyen félinformációkból nem tudom leszűrni a lényeget.
De legalább tisztára takarított csarnokból is megtudtam valamit.. Van személyzet.. És elég jól is végzik a dolgukat.
Miután ezzel végeztem Asu máris hiányol. De még alig telt egy egy kis idő. Rolling Eyes    Na helyben volnánk, ez a lány a legkisebb dolgokon is ki tud akadni, ha ahhoz van kedve. Rolling Eyes Egy biztos, őt sosem fogom megérteni, és az ironia az, hogy ezért kedvelek vele lenni.
Oké, akkor utol kéne érnem azt a lányt Rolling Eyes Nehogy nekem tényleg elbőgje magát... Sajnos kinézem belőle, hogy képes lenne ilyesmire.

Amennyiben utol is érem, a következő mondattal támadom le:

-Ne szórd tele a levelesládámat feleslegesen, nem foglak itt hagyni, a végén nem marad tárhelyem a spamek fogadására. Csak körülnéztem az előző csarnokban. Nem találtam semmi érdekeset.
Előzőm meg a kérdést.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Hétf. Márc. 23, 2015 6:51 am

Amikor Asuu beérkezik, egy kicsit meglepi az összegyűlteket, és tanácstalanul néznek hol rá, hol a harmadik érkezőre. Cézár meg pláne megkavarja őket, de rajta legalább látszik, hogy férfi, szóval Asut nemes egyszerűséggel ignorálják, Cearral pedig összekacsintanak, majd kardjaikat kivonva indulnak meg a babérkoszorús felé, aki megdöbbenve áll előttük.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Hétf. Márc. 30, 2015 9:21 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Márc. 30, 2015 10:23 am

Már kezdtem ismét kétségbe esni! Borzalmas lenne, ha egyedül kéne végigvinnem a küldetést, hiszen abban semmi jó nincsen. De persze még időben teleszemetelem Cearcsimercsi levelesládáját, hogy mindenképpen érjen ide. Nem tudom, hol maradt el, s mit vett észre, ami olyan érdekes, és nekem nem tűnt fel, de ejnye-bejnye, nem szabad engem csak úgy önmagamra hagyni. Sad Most meg itt állok kukán egy tucat vadidegen, csúnya, tunikás NJK előtt. >.> Már-már megfordul a fejemben, hogy ajánlok nekik valami jó krémet az arcukra, amíg Cearcsi ide nem ér. Meg persze gondolkozok azon, amit mondott. Katha képtelen lenne arra, hogy egy egész bérgyilkos céhet kiirtson, egyszerűen nem elég jó hozzá. Megvannak a maguk praktikái, de egyébként ennyi ember ellen egyedül nincs esélye. Hacsak nem valóban egy bizonyos vörös céh tagja... akik valaki mások lehetnek, nem a Liberators. Tudnék róla, ha közénk tartozna.
- Cearcsimercsi! *.* Azt hittem, itt hagysz. Sad - végre beérkezett ő is. Az NJK-k nem sok mindent kezdenek velem, sőt, gyakorlatilag ignorál mind, ami nem igazán tetszik...
- Az én üzeneteim fontosabbak, mint a spamek. Razz Deee... miféle bérgyilkos céh? o.o Nem is tudtam, hogy létezik itt olyan. - puhatolózok kissé. Valamit talán tudhat, amit én nem, ez pedig nem jó, nagyon nem jó. Ami viszont még rosszabb, hogy a sok-sok idegen is észreveszi Cearso megérkezését, s simán közéjük tartozónak gondolták. Ajjaj... nem tetszik, ahogyan közelednek a babérkoszorús felé. No Odasietek a férfi mellé, bár elég riadtnak tűnik, ami azt illeti. Most mi legyen? Nem akarhatom, hogy megöljék, hiszen ő adta nekünk a küldetést. Annyi biztos, hogy nem a péntek esti pókerparti miatt akarják megsimogatni a kardjukkal, de nem akarhatom, hogy máris balhé legyen.
- Cearso! Kísérd arrébb a papót! És... csukd be a szemed, ne leskelődj. >.> - NJK-k ugyan, viszont megkapták a tipikus férfi programozást. Ráadásul azt a régi vonásút. Azok a fajta emberek, akiket kifejezetten nem viselek. Istennőként kéne tisztelniük, nem pedig átnézni rajtam. A nőiességem miatt ignoráltak, így ezzel is fogom megakadályozni. Hiszen csak NJK-k, szóval annyira nem számít. Eléjük lépek, s a vállamnál kezdem el birizgálni a ruhám, majd egy határozott mozdulattal kioldom. Nincs szégyenérzetem NJK-k előtt, azonban a programjuk miatt a döbbenetre számítok. Ha képesek negatívan megkülönböztetni azért, mert nő vagyok, akkor ennek is mennie kell.
- Nem lesz itt semmiféle harc, amíg nem számoltok be, miért teszitek. A dolgokat békésen is meg lehet oldani. ^^ - hát remélem, elérem a megfelelő hatást. Nincs kedvem az inventorymban kutakodni csak azért, hogy felszerelkezzek a harcra. Meg aztán ki tudja, milyen szinten vannak? Az ekkora túlerő kihívást jelent.

//sorry a késésért, húzós hetem volt//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Szer. Ápr. 08, 2015 6:14 pm

-Mindig is vannak olyanok, akik egy kis jutalomért cserébe bármire képesek lennének. Csak meg kell találni a módját, hogy felvedd velük a kapcsolatot.
Szerencsére nekem ott van Marluna, ha valami olyanra lenne szükségem, amit a saját kezemmel nem szeretnék elvégezni. Ami meg Asu-t illeti, rajta ki látná meg, hogy eggyel többet, vagy kevesebbet ölt? Semmi garancia nincs arra, hogy a kövi pillanatban ne szúr hátba, de az én bizalmam végtelen. Csak ennek a bizalomnak köszönhetem Marluna támogatását.
És ekkor felgyorsultak az események.
A férfiak többsége a babérkoszorúsnak akarnak esni, és úgy látszik Asukának ez nem igazán tetszik.
-Rendben.
És megerősítésként még bólintottam egyet a lánynak, hogy óhaja szerint fogok cselekedni.
-Ez nem ér.
Kezdtem el toporzékolni, mikor rájöttem, hogy mit is eszelt ki az okoska.
-Elhívsz egy buliba, és még csak nem is láthatom a fő szenzációt.
Ettől függetlenül azt tettem továbbra is, amire megkért Asu-chan.
-Jobb lenne, ha te is elfordulnál, ha azt szeretnéd, hogy ne  kisértsen meg egy istennő szépsége.
És megpróbálom vállon ragadni, és a tengelye körül megperdíteni az illetőt, majd arrébb vonszolni néhány lépéssel. Nos, amire Asu megkért, azt tisztességesen elvégeztem, és hallgattam, ahogy meg akarja győzni a rossz fiúkat. Minden erőmet és lélekjelenlétemet össze kellett szednem, hogy véletlenül se forduljak meg, és lessem meg egy kicsit, de arra kért, hogy ne tegyem, és nem akarom megsérteni... többször.
Nem lesz ennek jó vége, ha az a rengeteg ember egyszerre támad neki Asu-nak, akkor nem lesz sok esélye.
Tennem kell valamit.
Előveszem az oldalamra erősített fegyvert, majd beledöföm az előttem álló férfi hátába [hasába, ha nem sikerült megforditanom] .
-Tényleg nem lesz semmilyen harc.
Legalább is remélem.
Hisz a feladatban sehol sem volt leirva, hogy bárkit is meg kellene mentenünk. A feladat az, hogy ne a szenátus végezzen Kayabigyuszkával.
Mi lehet a legrosszabb, ami történhet?
Meglincselnek, és belehalok. Az tényleg olyan rossz lenne? Következő: Elvörösödik az indikátor. Pfff. Nagy ügy, védtem valakit, ez a tiszta igazság.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Csüt. Ápr. 09, 2015 8:52 am

Nos, a férfiak nem úgy reagálnak Asuura, ahogy ő azt elképzelte. Ahogy csak utalást tesz ruhájának birizgálásával, de főleg amikor megszólal, az elképedés lesz úrrá mindenkin, majd az egyik eléje lép, és egy hatalmas pofont próbál meg lekeverni neki.
-Istentelen fehérnép! Hogy merészelsz megszólalni e szent helyen asszonyállat?!
Már a kardjáért nyúl, amikor egy másik férfiú a vállára teszi a kezét nyugtatóan.
-Hagyd. Arisztotelész is megmondta, hogy nekik értelemből csak annyi jutott, hogy észlelni tudjanak. Imbecillitas mentis. Szánd inkább, amiért nem tanult jó modort.
A másik elfordul, majd mormog még valamit a mai fiatalokról, ám ezután megnyugszik, és tovább ignorálja Asuut. Na, igen, istennők ugyan vannak és voltak, ám a zoón politikon picit másképpen működik, ha halandókról van szó. Ezalatt Cearso előtt megjelenik egy üzenet, ahogyan leszúrja az illetőt, és még hallhatja is a híres mondatot.
-Et tu, Brute?
Majd minden megfagy körülöttetek, és az üzenet magától megnyílik, egy kis történelemórát tartva. Tulajdonképpen a wikipedia ide vágó cikkét kapjátok meg. Valamint még valami. Ha játszottatok a Fable nevű csoda játékkal, akkor ismerős lehet, ahogyan a fejetekből kicsiny szarvacskák kezdenek kinőni. Emellé még valamit kaptok. Egy idővonalat, amin a következő évszámok közül válogathattok:

1589.08.01.
1610.05.14.
1800.12.26.
1853.02.18.
1858.01.14.
1865.04.14.
1898.09.10.
1914.06.28.
1934.10.09.
1944.07.20.
1948.01.30.
1963.06.22.
1981.05.13.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Asuka on Kedd Ápr. 28, 2015 12:35 pm

NJK-k, ostobák, ráadásul férfiak. Mire számítottam volna? Rolling Eyes Szóval éppen oldanám el a ruhám a vállamnál, hátha akkor befejezik végre, amit csinálnak, de úgy néz ki, ezek az őskövületek konzervatívabbak, mint egy 10 éves májkrém. Szóval nem éppen erre számítottam, amikor elterveztem az akkor még szenzációsnak ígérkező tervet. Ehelyett csak mindenféle sértésekkel látnak el. Éppen engem. Hát ezek sohasem hallottak még Agrippáról? o.o Úgy tűnik, nem. Ha tudnák, miféle világ az én világom, ahol nők uralkodnak a tőzsdepiacon, meg a médiavállalatoknál, és még női elnökök is léteznek... Twisted Evil Akkor kétszer meggondolnák, hogy asszonyállatnak neveznek-e még egyszer.
- S eljő az idő, mikor a ti fajtátok csupán lépcsőfokokként szolgál azoknak, kiket most asszonyállatnak neveztek... barmok. >.> - ilyen csúnyán már általános iskolás korom óta nem káromkodtam! Még rosszul is esik egy kicsit, hogy ilyen szót voltam képes kiejteni a számon, de egyszerűen megérdemlik. Ez a.... csúnyák! Igen! Csúnyák!
Sértődötten ragadom karon a babérkoszorúst, aki innentől kezdve a védelmem alatt áll. Mert nem fogok megijedni a fogpiszkálóiktól, mikor én olyan fegyvert forgatok, ami majdnem akkora, mint én. Először csak azért akartam megvédeni, hogy tisztázni tudjuk a helyzetet, de most már azért, hogy a többieknek rossz legyen. A Fable-t pedig nem ismerek, meg nem veszítettem el semmiféle fejezetet, és a SAO-n sem az volt az első küldetésem, hogy vegyek szülinapi ajándékot a testvéremnek, úgyhogy nem látom, miféle szarvacskát kapok magamnak. De biztosan nagyon jól áll rajtam! *-*
- Caesar! Idefordulhatsz. Elkísérjük a papót, és megyünk innen. Most mérges lettem. >.> - dacosan emelem fel az állkapcsomat, hiszen mi az, hogy ilyeneket mondtak rám, ugye. Ahol én élek, ott nem kell tizenévesen gyereket szülni kötelezően, és nem vagyok ahhoz szokva, hogy így beszéljenek velem.
- Nahát, egy idővonal! Biztosan Time Travel. Mik lehetnek ezek az évszámok? És mi történik, ha megérintem ezt? Surprised - a sorban legelsőt, az 1589-es évszámot érintem meg, hátha történik akkor valami. Nem vagyok olyan jó töriből, szóval nem tudom, mi lehetett akkor, főleg a világtörténelemben. De lesz, ami lesz, ugyebár.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Kedd Május 19, 2015 5:42 am

Cearcsimercsi akar írni, vagy meséljek csak Asuunak?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 21, 2015 12:15 pm

Valahonnan ismerős ez a szöveg, de most hirtelen nem is tudom, hol hallottam már ezt a mondatot, és hiába próbálom most ezt felidézni, sehogy se jut az eszembe. Pedig biztos vagyok benne, hogy ez nem egy túl gyakori szöveg, amit minden sarkon hall az ember.
Asu közben lerendezi a támadókat. Igaz, nem úgy ahogy eredetileg tervezte. Bár szerintem az is eléggé közrejátszott, hogy közben leszúrtam azt, aki ellen megindultak a katonák. 
Az is igaz, hogy Asut még nem hallottam így kikelni magából. Még akkor se, mikor Ren porig alázta a páros arénánkban. Bár ott lehet, hogy teljesen ki volt bukva, és ezért nem jöttek belőle a szavak, vagy visszafogta valaki miatt magát. Mondjuk én se beszélnék csúnyán Shukaku előtt. Mondjuk alapból probálom kerülni azokat a helyzeteket, ahol csúnya szavakat kéne használnom.
-Mégse lesz műsor? Nem mintha odalestem volna. Rolling Eyes
-Szerintem az elkísérésével lesz egy kevés problémánk. Leginkább az, hogy már nem bírja már sokáig.
Mutatok rá arra, hogy az öreg lassan elpixelezödik a kezében.
-Túl erősen fogtad meg. Nem jó dolog mérgesen gondolkodás nélkül cselekedni. Legalább egy kicsit visszafoghattad volna magad.
És gyorsan a hátam mögé rejtem a gyilkos fegyvert, hogy véletlen se gyanakodjon arra, hogy én szúrtam volna le esetleg a babérkoszorúst. Azon se lepödnék meg, ha elhinné a mesémet, azok után, amilyen butának mutatta eddig magát. 
-Time Travel? Mint a TARDIS?
Az a lassan hetven éves sorozat az egyetlen, ami valaha is megfogott eddig.
-És, hova megyünk, Doktor?
Abban az egybe biztos vagyok, hogy én nem vagyok jó annak, hogy Doki legyek.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Vas. Május 24, 2015 10:06 am

Kényszerített teleportáció, és meg is érkeztek az új helyszínre. Sátortábor, a csúcsokon lobogók díszelegnek, éppen egy nagy város ostromára készültök, legalább is a távolban egy városfal látható. Cearso a sátor bejáratánál áll, öltözékéből ítélve őrszolgálatot teljesít. Asuu ezúttal nemeskisasszony ruhát kapott... fegyvert azt most sem...
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Silica on Szer. Júl. 29, 2015 8:49 am

A küldetés befejezetlenül, teljesítetlenül zárul. Tétovázásotok miatt a rendszer kidob titeket, és megkapjátok a sikertelen küldetés feliratot, illetve egy-egy történelemkönyvet vigaszdíjként.

Jutalom a megírt hat postért:

30 Exp
60 arany
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Klein on Hétf. Aug. 03, 2015 1:24 am

Jutalmak beírva, a küldetést lezárom.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Összeesküdt ellenségek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.