Doctor Nia

Go down

default Doctor Nia

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Kedd Márc. 03, 2015 10:33 pm

Adatlap

Név: Dr. Kayaba Natsuko „Nia”
Nem:
Kaszt: Harcos
Kor: 24

Szint: 1
Exp: 0/50
Arany: 100

Kinézet:
Talán az egyetlen női lény a játékban, akit előbb megismerni a testéről, mint az arcáról. Na nem mintha nem lennének jellegzetes arcvonásai, az alkata mégis kirívóbb a japán lányokra egyáltalán nem jellemző ívekkel. Jellegzetesen erős deréktájék alatt, ami főként széles csípője, hosszú, sportos combjai és a latinamerikai nőkre jellemző, kerek fenék miatt feltűnő jelenség. Mellben dinamikus, vállban keskeny leányzó a doki, akinek hosszú nyaka talán az egyetlen, mely jellegzetesen ázsiai. Mondhatni ott kerek és ott gömbölyű hölgy, ahol annak kell lennie, mellőzve a piszkafa lányok minden laposságát. Ezen felül, egyfajta orvosi izomzattal rendelkezik, melyet a munkája okán szedett magára – nem egyszerű meló egy-egy testet megmozgatnia, főleg, ha az említett halott éppen 130 kg. Karjai erősek, a keze pedig jellegzetesen kemény markolással bír.
Ruházata hangulatfüggő, bár jobban kedveli a kényelmes viseletet. Szoknyát ritkán hord, ellenben testhez álló nadrágokat és magassarkút annál inkább. Kedvenc cipője azonban ironikusan egészen másféle. Magas szárú edzőcipő, vörös kígyóbőr mintával, melyet rendszerint laza farmerral szeret hordani.

Aki azonban úgy gondolja, hogy arcban nem jellegzetes a hölgyemény, az nagyon téved. Ugyan a vonásai finoman nőiesek, mosolya pedig kedves szélességgel ragyog kék szemei alatt, valójában a grimaszai teszik emlékezetessé. Minden arcizma külön képes rándulni, mely összhatásként groteszkül megmosolyogtató, vagy éppen csábosan érzéki is lehet. Minden kiül az arcára, s mivel szereti a nagy látványosságot, sokszor eltúlzottak. Mindenféle pofavágás nélkül könnyedén elhihető róla, hogy tanult orvos, azonban amint érzelem kerül az arcára, inkább nézné az ember örök gyerek színésznek, mint bármi egyébnek. Különösen sokat villogtatja hosszú nyelvét, melyet gyakorta gúnyosan megpödör.

Angol szinkronhangja: Segnorita Grey

Jellem:
A randomitás és a party védőszentje Aincrad talaján. Nagy ívben tesz arra, hogy mit gondolnak róla mások, és ennek gyakorta ad hangot – vagy tettet. Valahogy úgy lehetne jellemezni, mint egy karrierje csúcsán tobzódó gengsztert, aki elért mindent amit akart, és innentől már meg sem tudják érinteni mások. A habitusa is inkább ehhez hasonlítható, amellett, hogy enyhe pszichopata beütéssel rendelkezik. Nem érdekli, hogy ki él vagy hal a környezetében, de ritkán tűr el maga fölött bármilyen hatalmat. A rendet mint korlátot látja, nem pedig mint összefogó egységet. Ezen felül lényeges számára, hogy ne csak saját akaratából cselekedjen, hanem látványosan is, mely olyan extrém helyzetekbe viszik, melyekből keveseknek van csak kiút. Ha egyszer lendületet vesz fut, megy, öl és soha nem áll meg, legyen szó a pallosa lengetéséről, vagy a szavak párbajáról.
Nem az a fajta nő akit félteni kell, s gyakorta kihasználja testi adottságait másokkal szemben, ahogy azt a tudást is, hogy mire vágyik a másik nem. Pontosan tudja, hogy mivel lehet egy átlagos férfit kenyérre kenni, s nem általl megtenni mindezt, anélkül, hogy egy pillanatra is elgondolkodna a következményeken. Meghalni azért nem szeretne, ezért igyekszik valamilyen tervet kovácsolni a tettei köré, álcázva ezzel valódi szándékait, miközben anakondaként tekeredik rá a céljaira.

Képességek

Phantom Dancer:
Wub a dub dub motherf*cker. Phantom Dancer.
A képesség hatására, a pallosból harci helyzetben üvöltő dubstep (és edm...meg dnb) megelevenedik, és fényeffektek formájában testet ölt. Ennek hatására a pallosból ömleni kezd a fény, amely azon kívül, hogy mocskosul ijesztő látvány igazából teljesen haszontalan.
A képesség azonban nem is erre épít. Maga a Phantom Dancer egy maximálisan háromszor stackolható képesség, mellyel a képesség időtartama alatt bevitt találatok sebzése raktározható el. Fontos megjegyezni, hogy az így bevitt találatok nem sebzik az ellenfelet, azonban teljes egészében elraktározódnak a pengében, míg le nem jár a képesség. Amikor ez megtörténik, a következő csapás erejéhez hozzáadódik a felstackolt sebzés is.
A képesség hátránya, hogy amennyiben a találatot nem sikerül bevinni a képesség lejárta utáni körben, a pengéből elcsorog egy környi sebzés. A következő találat nélküli körben még egy, majd a harmadikban végleg elveszik az elraktározott sebzés. A képesség felhasználására tehát időkorlát van: elraktározott sebzésektől függően egy, kettő vagy három kör.
A képesség lehűlési ideje: 2 kör (a három körös felhasználási időn túl!)

Azoknak, akik nem tudják értelmezni a rizsámat.:

A képesség 3 körig tart.
Minden körben elraktározza a bevitt sebzést – ha van – de az ellenfelet nem sebzi.
A 4. körben a bevitt találathoz hozzáadódik az elraktározott sebzés.
Ha nem sikerül a negyedik körben találatot bevinni egy környi elraktározott sebzés elenyészik.
Ha nem sikerül az ötödik körben találatot bevinni még egy környi sebzés is elenyészik.
Ha a hatodik körben sem sikerül találatot bevinni az elraktározott sebzések teljesen elvesznek.
A képesség a hatodik körtől kezdve még két körig lehűlési fázisban van.
A képesség időtartama alatt (1. 2. és 3. kör) és bevitt sebzés esetén a pallosból ömlik a fényeffekt a zene ritmusára.
Ha nincs három környi elraktározott sebzés, akkor a sebzésbónusz elveszhet a negyedik vagy az ötödik körben is.
A képesség használatához egyszer kell speciális képesség dobást megtenni – az első körben –  majd minden körben sikeres fegyverkezelés dobást is.


Felszerelés

Kezdő Pallos (+2 erő, -1 kitartás)
Kezdő Ruha (+2 páncél)
Vas Sisak (felszerelt, +7 páncél)
Kemény Pallos (felszerelt, +6 erő -3 kitartás)
Aranygyűrű (felszerelt, +3 erő)
Bronzgyűrű (felszerelt, +1 erő)
Kidolgozott Bőrruha (felszerelt, +8 páncél)
Bőrcipő (felszerelt, +2 gyorsaság)

KüldetésekKüzdőterek


Események

Sajtótájékoztató.

Ajándékok

-

Pénzügy

Előtörténet ( + 70 arany )
Kapott arany Asukától (+30 arany)

Pontozás
1.szint:
Élet:   3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 4 +10
Kitartás: 1 -1
Gyorsaság: 3 +2
Speciális képesség: 1
Páncél: +15

avatar
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 170
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
370/400  (370/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.