[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Ápr. 06, 2015 11:05 pm

- Az nem baj - húztam vissza az öklöm, automatikusan másik tenyerembe kapva. Azonban a fájdalom érzet ezen hiánya, meglepett - az sosem baj, ha szórakoznak, csak mi férfiak nem tudunk, ugye vezér? - kérdésem azonban már a farkas emberi alakjának hátát verdeste. Kezeim összefontam magam előtt és kivártam. Elugrok a vágás elől és újra ütök, ha már a kardomat elvitték Rolling Eyes bár nem tudom, hogy a pet mit kezdhet vele. Viszont az információval annál többet kezdhetek, igaz a frissítésről szóló hír és ez azt jelenti, hogy futás alatt a program javítja a hibákat. Sokkal magasabb szintű heurisztikája van a programnak, mint gondoltam. A szörnyek kevéssé lettek kidolgozva mesterséges intelligencia terén, de részletekben annál inkább. Valamint, az a csoda, aminek szemtanúja lehetek a többiekkel együtt, például, a gondolataink képesek formálni a környezetet. Káprázatosan összetett, hiba halmaz, ami ráadásul kényszerít is. Például őket is kilépésre, vagy mást gyilkosságra.
- Nem hallottam róla még információt, mindenképp szólok, amint találok valamit - az így már biztos, hogy másik játékos ragadta el. Sajnálom Ozirisz, hogy nem tudok segíteni, még. Oldalról a fal felől mozgást láttam és három dárda csapódott ki a falból. Elfordítottam testem derékból és a karjaim leeresztettem a védelemből, így szerencsére két dárda előttem és mögöttem száguldott el. A fekete hajú kardja viszont piros zónába sodort. A vágásra, ami torzómat ékesítette hátrébb szökkentem egy puhább homokos talajrészre, talán itt a kő hiányzott. Bővebb elemzésre nem maradt időm, ugyanis hamar megjelent a kijelző, hogy kiestem, ahogyan a szíj a jobb karomra tekeredett. A harcnak megint vége számomra, most újra csak végig nézhetem hogyan esik ki ez alkalommal Hinari. Miért csak a kudarc jut? Ozirisz felé tekintettem, és szótlan csak egy pillantással akartam vele közölni, hogy pont ezért nem jut nekünk a mókából.
Leültem a kövezetre szélen, hogy ne legyek útba, kíváncsi voltam a küzdelem végére. Hinarit elnézve jó volt látni, hogy ő már nem csak hadonászik a karddal, hanem ragadt rá valami abból, ami emberibb, mint ez a világ. Állam a karomra helyeztem és szemem lejjebb hunytam, hogy csak a lábbelik mozgását lássam egy ideig. Miért csak a kudarc jut? Miért? Ozirisz és te miért iszol? Az az egy szerencse, hogy a kudarc a harcokra hat ki, legutóbb nem estem ki a boss harcból és a szint szörnyek sem veszélyesek kis létszámban. Ezen kívül az akaratom erő...s,.. nem. Felpillantottam életerőmre és sírhatnék vagyok, akár egy gyerek. A pontozás hibáit ki lehet javítani. Köszönöm, ezt nem fogom elfeledni, addig pedig, ki kell tartsak, vagy összeomlok. Ki kell tartsak. Révületben tekintettem tovább a meccsre, csak a mozdulatokat keresve és várva, hogy Hinari vagy katanája győzzön. Bár fejem jobban tudja, nem így lesz.


//köszi a harcot, yuichi nézőként marad az aréna végeztéig

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Ápr. 13, 2015 12:43 pm

Ami azt illeti, második nekifutásra már sikerült eltalálnom Yuichit. Szerencsére. Lehetne mondani, hogy kétszer nem követi el ugyanazt a hibát, de ez csak a jelen harcunkban lenne igaz. Más értelmezéssel és más helyzetben ez az állítólagos bölcsesség körülbelül annyit ér, mint egy marék szárított porcelánlepke...
Node vissza a harchoz. A kardforgató srác most nem volt valami szerencsés. Először aktivált valami csapdát, majd én aljas módon pont akkor támadtam, amíg a dárdákat kerülgette. De hát van ez így.
És még valamit megtudtam. Yuichinak mégsem olyan jók a forrásai, mint azt először hittem. Semmi használható, sőt egyáltalán bármilyen infó nincs a srác birtokában arról, hogy ki ölte meg Judyt.
- Köszönöm előre is. De tényleg, ha bármit hallasz, feltétlen szólj... nem szeretném, ha az információk kikerülnének... - mondtam a srácnak.
Azonban rögtön egy pillanattal később már a maradék életerejétől Szophie megfosztotta, de szerencsére itt legalább ad némi védelmet a rendszer a halálozás ellen. Egy alig látható, de annál erősebb lilás színű védőpajzs, ami képes megállítani bármilyen nagy erejű támadást is. Az aréna az egyik ritka hely, ahol a rendszer ezen funkciói védenek minket. A város falain kívül viszont már szó sincs ilyesmiről. Sőt, már hallottam pletykákat városon belüli gyilkosságokról is. Bár szerencsére az alvóölés nem túl elterjedt, mert viszonylag olcsó a szállás még alacsony szinten is. Egy-két óra intenzív farmolás, néhány városon belüli lótifuti küldetés és megvan az egyheti lakbér, enni, inni... Persze ha tudja az ember, hogy hol vannak ezek a küldetések, vagy a jó vadászmezők, és hol érdemes a készleteket feltölteni...
Egy kicsit elgondolkoztam, majd Hinari zökkentett ki. Alig hogy meghallottam a hangját, már a következő pillanatban jelentős mennyiségű életerőtől szabadított meg. És még csak a kardját sem láttam, mikor és hogyan hasított belém. Ennyire le lennék lassulva? Ez így nagyon nem jó. Már csak a mindenható rendszer sajátos humorérzéke hiányzik, hogy a fejem felett egy homokórát tegyen ki. Ahogy ez eszembe jutott, akarva akaratlan is egy pillanatra felnéztem a fejem fölé, mint aki azt nézi mikor szakad rá a plafon, vele együtt Aincrad felettünk lévő 90-akármennyi szintje, úgy ahogy van, mobokkal, bossokkal...
Aztán Hinari felé néztem. Bár a támadását nem sikerült kivédenem, azért megpróbálok egy visszatámadást. Igaz, messze nem vagyok se olyan gyors, se olyan ügyes, de egy próbát megér. Megsuhintottam a nodachit, először csak magam előtt, jobbról balra. Majd visszafelé egy szép tiszta vágást próbáltam ejteni a lányon, vállmagasságban indítva, átlósan lefele. Bár szinte biztosra veszem, hogy nem lesz kihívás blokkolnia, vagy kitérni előle, legalábbis amilyen szerencsém van.


// Támadás Hinarira, alsó kocka nodachi
// HP: 100/120,.Páncél 0

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13, 2015 12:43 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Vas. Ápr. 19, 2015 12:21 pm

*Pihenő kör*
Hp: max.
Páncél: 11

Testem kimelegedett a fizikai igénybevételtől, lihegtem. A torkomon végigfutó jéghideg, száraz levegő csak még jobban bántotta homokkal telítődött nyelőcsöveim. Ellenfelemre néztem, és még pont volt erőm rá, hogy elugorjak csapása elől, ám ennyi volt csak, amit tehettem. Kifáradtam. Léptem egyet, és hátamat a fal érdes kövének vetettem. Mögöttem felizzott az ősi írás, talán verejtékem hatására. Hieroglifák rajzolata futott végig a falakon mindenütt, és a képek életre keltek. Táncoltak az ősi egyiptomi figurák, és hajlongtak isteneik és királyaik előtt. Egyik képen asszonyok ringtak kecses csípővel, kezeikben kosarak, agyagedények, melyekben néhol friss zöldség, néhol arany csillogott. Férfiak álltak merev tekintettel, és néhol szúrós dárdáikat az ellenségre szegezték. És a "betűk", aprócska kis vésetek, mind-mind világítottak körülöttünk, egyfajta túlvilági, zöldeskék fénnyel. Lelkemben mérhetetlen csodálat gyúlt. Először a kultúra, a hely iránt. Aztán gyorsan váltottam, és a készítőket dicsértem fejben, miközben arcomra mosoly ült. Hirtelen megérintett a régmúlt szele. Vágy ébredt bennem, hogy megismerjem ezt az egész világot. Közelebb akartam kerülni a tudáshoz, az ősi írást akartam olvasni, magamba szívni. Részletesen meg akartam ismerni Hórusz, Ozirisz, Ré, Neith, Maat és Anubisz istenek történetét. Tanulmányozni akartam az akkor kultúrát, a társadalmat, az életmódjukat. És talán az írás és a varázslatos lidércfény társaimra is ilyen hatást gyakorolhatott.
Testemet átjárta az érzés, lelkemet megmelengette, míg végtagjaimon a hideg futkározott. És ezzel feltöltődtem. Elmúlt minden fáradtságom, vagy szomjúságom. Eszembe sem jutott a kulacs, mely az oldalamon csüngött, pedig Vezér a sajátját épp ezekben a pillanatokban itta ki. Úgy tűnt, rá nincs ilyen hatással a csoda. Ez csak az embereket érinti. Persze, hisz miért is csodálná ő az emberi kultúrát, a civilizáció hajnalát. Ő, akinek múltja nemrégen született csak, akinek világa még most van csak a kezdetén. Nem tudja megérteni, mi is az a történelmi múlt. Mik ezek a csodálatos ezer évek. Mennyire szép is az egész.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Vas. Ápr. 19, 2015 2:55 pm


Egyedül maradtam. Illetve nem. Csupán Yuichi nélkül: a Katana még mindig velem volt, s noha a meccs végkimenetele ellen már nem tudtam sokat tenni, azért ígyis volt, amit ki akartam próbálni, mielőtt megjelenne a lila fal. Hogy kinél, az nem volt kérdés: ezek után már győzni fognak, egy kicsit elkomolytalankodtam az elejét. De nem volt baj. Örültem neki. Valamire azonban felkaptam a fejem: igaz, csak a végét hallottam a fiúk párbeszédének, de Judyról volt szó és a gyilkosáról, ezt ennyiből bizton le lehetett szűrni. Összeszorítottam a fogaim, és miután eltávolodtam Ozitól, enyhe bólintással reagálva a sikeres ellentámadására, halkan szóltam hozzá:
- Shukakuék megtalálták a gyilkosát, és meg is ölték – elfordítottam a fejem, szabad kezem ökölbe szorult, ahogy a szavak elhagyták a számat. A sárkány mondatai jutottak eszembe, és önkéntelenül is visszatért belém a feszültség, melyet csak egy kis fejrázással tudtam feledni végre. Nem szabadna ölni. Azzal semmit nem érünk el… Felnéztem, rámosolyogva Yuichire, aki elszomorodva ült tőlem nem messze, látszólag gondolataiba feledkezve – Semmi gond. Hisz ez csak gyakorlás – emeltem meg kissé a fegyverem, majd fordultam vissza ellenfeleimhez, megacélozva pillantásom. Fáradt voltam, de még nem annyira – a többiekkel ellentétben. Ez nem jó. Összeráncolt homlokkal vettem végig a lehetőségeimet, melyből a tény, hogy Szophie és Vezér csöndesen pihegnek és Ozirisz is szaporán szedi a levegőt, kivette a legjelentősebbet: nem tudtam gyógyulni. Illetve megpróbálhattam volna, talán, de nem hittem volna, hogy a fiú kimerülten bele fog menni a gyűrűbe, és mire újra a lány jön, a képességem se lesz már aktív. Elhúztam a számat, majd kiegyenesedtem: úgy tűnik ebbe most ennyi fért bele. Elrugaszkodtam a talajtól.
- Sose hagyd, hogy az ellenfél kizökkentsen – mondtam Ozirisznek, mielőtt még lereagálhatta volna érdemben az előző mondatom, s már mellette is voltam, ügyet sem vetve a felélénkülő hieroglifákra és a jelenésekre, melyek mind mint zavaró tényező voltak most jelen – Koncentrálj – mosolyogtam rá, egy féloldalas vágást intézve felé, s amint végeztem a mozdulatsorral, a maradék erőmmel próbáltam távolságot teremteni a farkastól. Valahogy úgy, hogy a futóhomok pont közöttünk legyen. Oda is mentem a túlsó szélére… csak arra nem számítottam, hogy az egyik lábamat túl közel teszem hozzá. A homok pedig szépen lassan nyelte el azt, s nekem semmi energiám nem volt már védekezni.


Támadás Ozira.
Élet: 210/61
Pihi: 4/5

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Ápr. 19, 2015 2:55 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Ápr. 26, 2015 4:28 pm

Az előző támadásom csodával határos módon betalált, amin még magam is meglepődtem. Amennyit bénáztam eddig a kardommal, ahányszor melléütöttem, sőt, egyszer még támadás helyett a kardom el is szállt a messzeségbe... de az már rég volt, amikor még kezdtem a játékot. Akkor még Aincrad is más hely volt. Nem volt ennyire üres. Azóta sok minden megváltozott, és végleg elromlott. Lassacskán lépkedem a szinteket, de az értelmét még azóta sem látom, ahogy a céljaim sem. Csak tengődök, egyik napról a másikra. Viszont az akkor is meglepett, hogy képes voltam Hinarit eltalálni. Jóval magasabb szinten van, és nagyságrendekkel jobban bánik a kardjával, és nagyságrendekkel gyorsabb is tőlem. Ebből csak az az egy következik, hogy hagyta magát. De azt, hogy miért, az számomra rejtély...
Azonban a lány mondatára kicsit ledöbbentem. Illetve hát, nem is kicsit. Shukakuék nemcsak megtalálták Judy gyilkosát, hanem meg is ölték? Hee? Most mi van? Azt hiszem, meg kell keresnem őket valamikor a közeljövőben. És ezzel az utolsó befejezetlen ügyem is végéhez ért. Csak tudnám, mihez fogok kezdeni? Hajkurásszam továbbra is az itemet, amiről csak pletykák szólnak, és a végén kiderül, hogy kacsa az egész? Hát...nem tudom...
Csak tanácstalanul álltam ott egy helyben, mint egy kőszobor. Az utolsó két agysejtem is túltöltődött, ami meg egyáltalán nem jó. Ugyanis a magamfajtáknak már csak két neuronja van, mindkettő egy meglehetősen egyszerű funkcióval: Tölt, és Emel. Csak akkor gáz a helyzet, ha lefagy a rendszer, és csak tölt, tölt, tölt, tölt, de nem emel, a maradék pia meg kifolyik a földre...
Nem lesz ez így jó, határozottan nem...
Aztán jött Hinaritól egy figyelmeztetés, hogy ne hagyjam, hogy az ellenfél kizökkentsen. Persze, jókor mondja, főleg miután már sikeresen kizökkentett a harc ritmusából. Majd újabb támadás jött felém, ami elől épp hogy csak félre tudtam lépni, majd amennyire fáradtan és sietve tudtam igyekezni, elsurrantam az egyik oszlop mögé, és a világító hieroglifákat néztem. Sejtelmes kékeszöld fényben ragyogtak, amik egyfajta túlvilági hangulatot adtak az egész helynek. Ez a hely az Alvilág lenne, és hazatértem volna? Fura...


// pihikör
// HP: 100/120,.Páncél 0

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1255
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Vas. Május 10, 2015 3:52 pm

A csoda még tartott, de nem tellett sok időbe, hogy figyelmem teljesen más kösse le. Néha könnyen váltok ezek között. A faltól elfordulva ellenfelemre néztem. Hinari egyszemélyes táncot járt már csak közöttünk, és figyelmét főleg Oziriszra fordította. De most csapdába esett a homok fogságában. Érdekes dolog ez a piramis. Annyira lenyűgöző. És most mintha nekünk kedvezne minden porcikájával. Talán csak mert társamat szolgálja. Ozirisz piramisa! Érdekes gondolat.
Az aranytárgyak csillogása még a homokkal és sötét sarkokkal tarkított teremben is csodálatosan fénylő volt. Főleg most, a világító falfestmények fényárjában. A szőke céhvezérre néztem. Kiszolgáltatott volt azokban a pillanatokban. Nekem pedig ezt ki kell használni.
Most vagy soha. Hinarinak kevés élete van már csak. A pillanat lelassult, miközben mindezt észrevettem. Rohanni kezdtem felé, remélve, hogy már arra nem lesz ideje, hogy felgyógyítsa magát. Ismertem a képességét is. Féltem a kör megjelenő alakjától. Csak futottam, miközben elhalványult az írás a falon, a homok képe egybeolvadt az aranytárgyakéval. Csak az ellenfél létezett már számomra. Vezér tanított az összpontosítás előnyére. Farkasom is így látja ez ellenfelet minden alkalommal vajon?
Szívem hevesebben vert, pedig már nem is az én találatom volt a lényeges. Csak Vezér találjon, csak a farkasomnak segítsek bevinni a sebzést! De az lenne a legjobb, ha mindkettőnknek sikerülne.
Ellenfelem lába a homokba süppedt. Nincs menekvés a számára. Egyszerű csapást kellett csak kiviteleznem. Az ostor használatában nem volt túl sok kombinálni való. Sima ütés és kész. Ahogy egy farkas támadásában sincs mit túlbonyolítani. Egyszerű harapás vagy karmolás az egész. Esetünkben inkább a harapás preferálandó. Végezzünk gyorsan és céltudatosan. Nem adhatjuk meg a lehetőséget a másiknak!

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 10, 2015 3:52 pm

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 12, 2015 8:44 pm


Túl sok volt a történés, az esemény, amire oda kellett figyelnem. Kellett volna. A futóhomok nem akarta elengedni a lábam, és nekem egyszerűen nem volt időm azon fáradozni, hogy kézzel is segítsek: abban a Katanát kellett tartanom, hisz tudtam, hogy sem Szophie, sem Vezér nem fogja kihasználatlanul hagyni az alkalmat. Ha pedig eltalálnak, vége.
- Támadás két oldalról! – hangzott a kiáltás máris, és én bosszús gondolatokkal, de kívülről annál koncentráltabban egyenesedtem ki, és izzítottam fel a fegyverem. Tisztában voltam az erőviszonyokkal, és értelemszerűen a farkas élvezett prioritást, ám feléje – fél lábbal – nehezebben fordultam, mint a felém csapó ostor felé. Amazt egy kéz kezes, féloldalas vágással hárítani is tudtam, s ahogy reflexből vittem tovább az ívet, megpróbálva elkaszálni a petet is, mielőtt támadna, felvillant a lila fal. Hát persze. Immortal object. A Katana és Vezér találkozása kibillentett a homokba szorulás miatt amúgy sem jó egyensúlyomból, és ha nem akartam hátraesni, a karddal egy erős hátralendítést kellett kiviteleznem, hogy az abból fakadó lendület megfelelően tudja ellensúlyozni testem mozgását. Eközben viszont nyitva hagytam a védelmemet, így semmi sem gátolta meg a fehér farkast abban, hogy sikeresen belém harapjon, ezzel engem is kiejtve a párbajból. A meccset megnyerték, a piramis pedig köddé vált, a futóhomokkal és a szoborral együtt, amit már kezdtem megkedvelni.
- Szép volt, gratulálok ^^ - pillantottam Szophie és Ozirisz felé mosolyogva, majd kifújtam magam, s egy nyújtózás után visszacsúsztattam a Katanát a tokjába, persze miután gondolatban megköszöntem a segítségét – Kár, hogy nem lehet megtartani az odabent lévő tárgyakat – tettem hozzá sajnálkozón, de a szobrocskára felírt nevet azért megjegyeztem magamnak. Felnéztem az égre, megborzongva a hirtelen feltámadt széltől, s rá kellett jönnöm, hogy az időjárás azóta sem lett melegebb – Legközelebb viszont termálfürdő lesz – hívtam le a kabátomat és húztam össze magamon, majd céhtársaim mellett, jókedvűen léptem ki az arénából.
- Most pedig mindenkit meghívok egy sütire – mondtam még, s ha rábólintottak, együtt indultunk tovább, az egyik közeli cukrászda felé.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 16, 2015 9:54 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 08. 16-án küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp 240 arany

Pontok
Szo/Ozi +20 pont
Hina/Yuichi -10 pont
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.