[Miniboss] Csak egy cuki miniboss

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kanami on Kedd Május 12, 2015 11:07 am

Épp a nagy csúszdának veselkedtem neki, ami zárt volt kör alakban, így aztán nem is észleltem sokat a kintiekből, a kiabálásokon kívül. De aztán ki tudja, miért kiabálnak. Az, hogy rengett a föld? Számomra úgy tűnt, csak a vad csúszás miatt érzem így. Tehát tényleg semmi különöset nem tapasztaltam.. Egészen addig, amíg világosodni nem kezdett, és ki nem láttam a lábamnál a szabadba..
Középen egy lyuk tátongott a semmibe, ahova elfolyt az összes víz, körülötte mintegy örvényt teremtve. Kitettem a kezem és a lábam, és lelassítottam magam, de ez nem volt elég, és majdnem belecsúsztam a vízbe. Méghozzá az én sebességemmel és ezzel a vízmagassággal ez eléggé veszélyes is lehetett volna. Bár védett területen vagyunk.. elvileg.
Szóval azért csak majdnem tapasztaltam ki, valóban védett-e a terület, mert végül meg sikerült kapaszkodnom, bár félig már lefelé lógtam. A csúszda pedig a következő pillanatban elkezdett oldalra dőlni, egy neki csapódó oszlop hatására. A tartógerendái is elrepedtek az előző földrengés hatására, így könnyedén engedett a súlynak. Gyorsan leugrottam hát róla, mielőtt valami bajom lesz. Nagyon megijedtem, rettenetesen hangos volt, ahogy esett, és mindenhonnan ez a hang jött.
A sodrás engem is a lyuk felé vonzott, de igyekeztem kikászálódni a vízből. Viszonylag még messze voltam, valahol az örvény peremén, így annyira nem volt vészes kievickélni, bár párszor megingott a bizalmam.
Végül partot értem, és első dolgom volt valami biztos helyet keresni. Legyen zárt, minél közelebb feküdjön a földhöz, és védjen felülről. Az sem árt, ha kilátok belőle minél jobban.
Ekkor ért teljesen földet a csúszda, hatalmas csattanással, és még szelet is okozott, ami felverte a port, és az arcomba fújta. Viszont a csúszda maga nem törött el, hiába feküdt rajta egy oszlop, hiába esett olyan hatalmasat! Az egy biztos pont! Így hát belebújtam.. ☺
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Május 12, 2015 11:39 am

A tükör előtt álltam, és a hajamat emelgettem, nézegettem a tincseket. Ez.. én lennék? Egészen.. rendezett vagyok. És a fürdőruhám is olyan.. átlagos. Mint az iskolás. ^^ De régen nem éreztem már magam így.. Hány éve is vagyunk a játékban?
A következő pillanatban a tükör eltörött, és nem attól, aki belenézett. A föld remegett meg a lábam alatt, és az plafonról elkezdett hullani a vakolat, meg a lámpa, miközben a falon egy széles repedés futott végig.
Rögtön tudtam, mi a teendő. A fejem fölé kaptam egy asztalt, és az alá bújva igyekeztem kirohanni az összedőlni készülő épületből.
Bomba lenne? Itt az ellenség. Támadnak! Menedékhelyre kell húzódni! Be a csatornákba, nyomban! Hol van a fegyverem? Valakitől el kell venni egy fegyvert. Csak bombáznak? Most lőnek is, vagy csak bombáznak?
Kijutottam. A fény elvakított egy pillanatra, én pedig az őrjöngő, pánikba esett tömeg közepén találtam magam. Az egyik egyenesen felém rohant, én pedig fellőttem őt az asztal segítségével, majd rohanni kezdtem. Minél messzebb az épületektől, a falaktól, a leeső tárgyaktól! De a nyílt tér sem jó, ott a bombák könnyebben eltalálnak. Fellöktem pár embert menekülés közben, hiszen majdnem ők is fellöktek engem. Majd észrevettem egy kiugrót, ami elég közel feküdt a földhöz, hogy ne legyen túl észrevehető, mégis védett volt. De nyílt téren vezetett oda az út. Kúszva kell megközelíteni!
Újabb rengés, de sem tüzet nem láttam, sem a szelét nem éreztem a robbanásnak. Talán messze lehetnek? De mekkora robbanás kell ahhoz, hogy ilyen rengést okozzon? Nem láttam füstöt sem sehol. Mi ez?
Egy utolsó vetülés, és elértem a biztonságosnak számító pontot. Nem értettem az embereket, miért rohangálnak összevissza, miért nem teszik azt, amit ilyenkor tenni kell. Mintha sosem éltek volna át ilyesmit.. Mintha nem tudnák, mivel kell védekezni. Kezem a fejem fölé tettem, hiába védett széles vaslap. Teljesen a földhöz simultam és vártam, miközben az eget pásztáztam, amennyire csak rálátásom nyílt.
És a fodrász is ennyit ért. Újra kócos lettem. És sáros.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Saya on Pént. Május 15, 2015 11:28 am

Nem szeretem a hideg vizet, de kipróbáltam azt is, és egész jó, egyébként azt sem tudtam, hogy én egyébként tudok úszni :3  Szóval uszikáltam le, föl, meg le és föl, meg danolásztam, meg kipróbáltam mindefélét, de a kedvencem az tényleg a meleg vizes medence volt, szóval mindig visszatértem oda :3  Aztán a Hugi felkeltett.
~Menjünk haza. Fáradt vagyok Rest in peace  ~
Egyetértek. De furi, hogy az uszikálásban így el tud fáradni az ember  scratch
Szóval elindultunk kifelé, de nem megszédültem, hanem valami megremegett, mert majdnem hasra estem, meg eleve olyan volt, mintha mozgott volna a föld. Pedig ez a digitális világ, itt nem kéne mozognia O.o  Meg tudom, hogy az ember fura tud lenni hosszú uszikálás után, mert megtelik vízzel, de ez sok volt még ahhoz is, mert hát fürödtem én régen nagyon hosszúakat és az nem ilyen volt. Mindegy, mentünk volna tovább, de végül hasra is estem a nagyobb robajban ><
~Előbb kellett volna indulnunk. Itt nagy a baj...~
Igen, Hugi, vettem észre mattaku
Maradtam hát a földön hasalva és onnan sasoltam, mi történik, de amúgy a szívem az valahol a torkom tájékán lehetett, mert onnan hallottam a dübörgését szegénynek. Végül a kezeimet a fejemhez kaptam és próbáltam úgy védeni, de mikor már a plafonról is estek le darabok, akkor jobbnak láttam, ha a fal mellé csusszanok és úgy simulok hozzá, mint a tapéta. Magam sem tudom, hogy honnan tudok én ilyesmiket, vagy honnan sejtem, csak tudtam, hogy valahogy kábé így esne a legkisebb bajom. Nem követtem én senkit, mert láttam, hogy ők se tudtak kijutni, szóval akkor már maradok itt és rimánkodom, hogy ne legyen baj, hogy ne pont alattam szakadjon be a föld, meg hogy valaki mentsen meg D:
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Miu on Vas. Május 17, 2015 11:19 pm

-Teljesen mindegy, hogy miért hordok, hordtam szemkötőt. Igazából most csak olyan kedvem van, hogy nem vettem fel. :3
Majd gördül is tovább a beszélgetés és mikor elfogyott a fagyim, válaszoltam is a feltett kérdésre.
-Az maradjon az én titkom. Egy bűvész sosem fedi fel a titkait. :3
Szívtam volna én még szegény srác vérét, de a környezet közbeszólt és hirtelen egy kisebb földrengés kezdte el pusztítani a helyszínt. Hát ez meg mi és miért történik ez… o.O Látom az emberkéket, akik a medencékben sodródnak lefelé a vízzel a megnyílt föld alá, vagy kitudja, hogy hova fognak lefolyni azok, akik nem tudnak kijutni a vízből.
-Hívd ki Eryn-chant a vízből! D:
Kiabálom oda Dannak, pár másodperc fázis késéssel.
-És be az asztal alá, mármint most a napozóágyak alá! Nehogy valami a fejbe csapjon minket!
Amint mozdultam el is estem és egy szép nagyot csattantam a kövön, majd onnan kúsztam be a napozóágy alá…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Danieru on Hétf. Május 18, 2015 9:07 pm

-Rendben rendben... nem akartad felvenni... értem. Viszont nem hiszem hogy ezután még nagyon hordanod kellene. ... Ez csak az én véleményem ha mégis akarod majd hordani hord nyugodtan.- lettem kicsit ideges, bár nem értem miért.
-Bűvész mi?... Majd ha lesz alkalmad mutathatnál pár trükköt.
Alig fejeztem be a mondatot és valami baj következett be. Förldrengések voltak majd a föld is megnyilt. Majdnem dobtam egy hátast a rengések miatt. Pont az jutott ezsembe amit Miu mondott.
-Tudom!- mondtam Miunak, majd a víz felé fordultam- Eryn! Siess ki! Gyorsan!- olyan gyorsan röppent ide ahogy csak tudott. Bebujtunk mi is egy napozóágy alá.
-Mi ez az egész?... Félek!- hallottam a hangján hogy majdnem elsírja magát.
-Semmi baj... nyugi, valahogy megoldjuk.
-De hogyan?- bociszemek.
-Nemtudom... de biztos van valami megoldás a dologra.
-Ühmm- bólintott aztán elkezdett remegni a félelemtől. Ekkor jöttem rá hogy nem tudom teljesen lenyugtatni.
-Miu te jól vagy? Nem esett bajod az esés után? 
avatar
Danieru
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Mar. 22.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Május 20, 2015 9:32 pm

- Nem-nem, a hármas partnerünket együtt fogjuk kiválasztani, ehhez ragaszkodom ˇ^ˇ Akár itt is elkezdhetjük a nézelődést, legalább lengébb öltözetben vannak itt a hölgyek és az urak hentai - Japp, belemegyek az incselkedős játékba, aztán pedig elkövetem a pöttöm ellen a merényletet. A fürdőruciját természetesen egy elégedett kaján vigyorral meg is dicsértem annak rendje és módja szerint, a csók is járt, de a bünti is a megváratásért. Amikor feljövünk a víz alól és elkezd krákogni, akkor előbb csak kinevetem.
- Ugyan kérlek, ne játszd meg ennyire a nagy halált! Razz - Aztán persze közelebb evickélek hozzá, és már sokkal aggódóbban kérdezem - Azért jól vagy? - A válasz pedig az, hogy lefröcsköl. Hát... legalább jól van. Innentől kezdve megy az oda-vissza fröcskölés ezerrel, aztán mikor elfáradok, akkor veszek egy nagy levegőt és lebukok a víz alá. Elevickélek egészen a lábikójához és ha tudom, akkor megtapizom vagy megcsikizem.
A nagy mókázásnak azonban hamar vége szakad, amikor is megremeg alattunk a föld. WTF? O.o Odakint éreztem már hasonló remegést, ez olyan, mint egy földrengés, de... de hogy lehetséges ez idebent? Ráadásul kint földrengésbiztosra építik az épületeket, ami az ittenire nem éppen mondható el, főleg azt látva, hogy pillanatokon belül megreped a föld és elkezd mindenféle cucc hullani a mennyezetről. Lehívom a menüm és erre sarkallom Mirit is, de a teleport kristályom nem működik. Csapdába csaltak minket! Az egész ingyen wellness csak beetetés volt! Shocked Én pedig a következő pillanatban már hömpölygök is le a szakadékba a vízzel együtt, nincs mibe kapaszkodnom No
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Mirika on Pént. Május 22, 2015 6:53 pm

Nihhihiii, azért aggódott miattam! Láttátok, ugye? Pedig csak köhögtem néhányat, mert vacak volt a víz, és irritálta a torkomat. Ahogy minden rendes aquaparkban. Persze pont ezt sikerült leutánozniuk, a víz állagát már kevésbé Rolling Eyes Nah, nekem jól is jött, így legalább könnyebb volt jó alaposan lefröcskölni, hadd menjen neki is teli az orra és prüszköljön egy jót Razz Na de őt se kellett félteni, máris a víz alá bukott, hogy orvtámadásának jól áldozatul essek, csakhogy volt már egy kevéske tapasztalatom, úgyhogy nem vártam meg, amíg a víz alá ránt, vagy hasonló galádságot követ el ellenem. Én is lebuktam, hogy majd jól elbirkózgatunk a felszín alatt, esetleg lerántom róla a gatyóját is, de erre már nem kerülhetett sor. Amint megéreztem, hogy valami nem stimmel, egyből a felszín fölé löktem magam. Csak ott lett nyilvánvaló, hogy reng a föld. Mivel ez lehetetlen volt, egyből arra gondoltam, hogy valami event vagy quest következik, de ettől még az megmaradt bennem, hogy ki kéne evickélnem a vízből, aztán meg az épületből is ki kéne jutni.
Ebben csak az akadályozott meg, hogy egy picikét megnyílt a föld, és mintha a lefolyóban lennénk, úgy elsodort minket a víz >.> Összeszorított fogakkal igyekeztem nem beverni semmimet, és egyben elkapni és megkapaszkodni Anatban, hogy ha már lesüllyedünk a mélybe, akkor azt együtt tehessük. Meghalni nem fogunk, elég furcsa egy quest lenne ez akkor, nem? Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Május 25, 2015 12:17 pm

Miután vége a földrengésnek, már minden leszakadt a plafonról, ami le tudott és  a víz is elfolyt a medencékből, mintha csak kihúzták volna a dugót, számba vehetitek a keletkezett kárt és az emberhiányt is. Az apokaliptikus élmény hatására ugyanis jó páran belezuttyantak a szakadékba, nagyjából úgy harmincan maradhattatok a parton, a többieket pedig vagy elnyelte a szakadék, vagy pedig maga alá temetett a törmelék. Utóbbiaknak máris a segítségére sietnek páran, a szakadék felől viszont hátborzongató üvöltés hallatszik. Akik beleestek a szakadékba, maguk is láthatják a hang forrását, egy rejtett minibosst:

Madonna, a csótánykirálynő:

Innentől azonban helyreáll a rendszer és lehetőségetek van kiteleportálni. A másik eshetőség, hogy felveszitek a kesztyűt és harcba szálltok a minibossal, hogy ne szabadulhasson rá a városra. A miniboss amúgy a 20. szint megnyitásával aktivizálódott a Kezdetek Városában. Technikai információ: Az épületen belül ugyanúgy sebződtök, nincs védett terület. Ha kiteleportáltok, akkor már védve lesztek.1 hetetek van írni, Asu 200, Cearso és Shakan 300 szóval pótolhat. Postotok végén tüntessétek fel a jelenlegi statotokat a minibossharchoz.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Asuka on Hétf. Május 25, 2015 12:50 pm

A nyugalom és békesség teljesen átjárja a testemet, miközben kellemesen napozok a parton. Teljesen zenben vagyok, ez nem is lehet másképp, hiszen ez az én napom. Néha-néha felemelem kissé a napszemüvegem, hogy a jobb pasikat, akik elhaladnak mellettem, kellőképpen megbámulhassam, hiszen ez jár nekem. Margarita szürcsölgetés, szánsájn, heppines. Aztán pedig halálsikolyok és apokalipszis mindenütt. o.o
Szétesik minden, és nem tudom, mitévő legyek. o.o Zuhanok alá, egy szál bikiniben, margaritával a kezemben, amiből jól ki is esik a napernyő meg a szívószál. A Paradicsom a szemem láttára alakul át Pokollá, földet éréskor pedig a fenekemre esek, hiszen a cipőm nélkül még csak akrobatikám sincs, és kétlőn pillantok fel, hogy mégis mi történt. Rengeteg másik játékost találok itt, közülük Harut, meg még Shuut is meglátom. Mi ez? Hol vagyunk? Hová tűnt a jó testű úszómester a medence mellől? T.T
A földrengés forrása is feltárul, egy hatalmas szakadék tárul elénk. A törmelék rengeteg embert elnyel. Most talán az lenne a helyes, ha felállnék, és súlyemelésemmel oda mennék segíteni, de egyszerűen még nem jutott el a tudatom odáig, hogy gáz van. Nagyon nagy gáz.
Furcsa hangokat hallani a szakadék felől, így odaaraszolok, hogy megnézzem, mégis mi van ott. Újabb üvöltés, akik pedig beleestek, felőlük meg semmit sem hallani. Úgy tűnik, megmurdáltak. Látásomat aktivizálva próbálom kivenni, mi lapul odalent, s mintha látnék is valamit, amiről innen, felülnézetből meg se tudnám állapítani, mi is az.
- Fúúúúúúúúúj.... :S – na, hát kábé ennyi a reakció. Azonnal eltávolodok a szakadéktól, hogy ne én legyek a következő áldozat.
- Valami van odalent... És meg akar minket enni. o.o – nem tudom, mi volt az, amit láttam, egyszerűen nem találok rá megfelelő kifejezést. Még a nevét sem tudtam leolvasni, hamarabb jutott eszembe kihátrálni. Azt hiszem, itt az ideje felszerelkezni. Elvégre, még mindig bikiniben vagyok. Ráadásul nem hiszem, hogy békén hagy, ha megdobálom margaritás pohárral.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 25, 2015 1:18 pm

-Nem igaz, hogy egy wellnessezést sem lehet nyugodtan végigcsinálni! Legközelebb csak olyan helyre megyünk Timi, amit mi magunk építettünk.
Forgatta meg Shu a szemeit, ám a sárkány inkább azzal volt elfoglalva, hogy őt biztonságos helyre tuszkolja, Junt pedig valami stabil magaslatra, ahonnan elkezdheti kimenekítgetni az embereket a képijével. Ezután visszaröppent Shuhoz.
-Mindenki megvan?
A lány megnyitotta a menüjét, majd végignézte a céhtagokat.
-Elvleg igen.
-Van nálad fáklya?
-Persze, azzal járkálok wellnessezni…
-Akkor add ide.
-Timi, ez egy nemleges válasz volt. Nincs nálam fáklya, nem erre készültem.
-Mindig mindenre készülni kell. A felszerelés legalább nálad van?

Shu egy pillanatra elgondolkodott, majd lenézett a mélységbe, és megrázta a fejét.
-Nem. Bocsi, de az sincs. Váltóruha meg fürdőruha van nálam, és egy legyező… ja, és a síp az nálam van, mert az nyaklánc.
-Rendben. Keresek egy lámpást, és körbenézek odalent. Te addig figyeld a többieket, és jelezz egyet, ha valami pozitív történik, kettőt, ha rosszabbra fordul a helyzet.

Ezután a sárkány túrt magának valami világítóeszközt a romokban, ha az nem volt, akkor kért Shutól egy Gyertya kristályt, majd leröppent a szakadék széléről. Nem kellett sok, és meg is látta a kedves idegent, Anaték társaságában. Leszállt a céhvezér mögött, majd megnézte magának a szörnyikét.
-Szóval miniboss. Shu és Jun biztonságban van, elvileg Sayának sincsen baja. Értesítem a többieket, hogy nem kell aggódni, mert csak egy miniboss az.
Ekkor hallhatták meg ők is a sípszót, amire Timidus mindkét fülét hegyezni kezdte.
-Nézzétek meg a Hazatérés kristályotokat. Mi Shuval kijuttatjuk azokat, akik nem akarnak harcolni.
És valóban, amint fölért láthatta, hogy néhány villanással már működésbe is léptek a kristályok, és a kevéssé érdeklődők távoztak a helyszínről. És ezzel már röppent is kifele, majd Shu sípjával egy kis figyelmet kért maguknak… talán sikerült. Ha nem, akkor csak Junéknak szólt, meg ugye Sayának, ha idő közben megtalálódott... meg azoknak, akik figyeltek rá.
-Mindenki nyugodjon meg! Ez csak egy miniboss! A Hazatérés kristályok már működnek, aki nem akar harcolni, az nyugodtan hazamehet! Aki szeretne harcolni, azt lenn várja a miniboss a lyukban! Akinél nincs Burok, és nem akar meghalni, az lehetőleg ne induljon el!

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Miu on Kedd Május 26, 2015 9:10 pm

Véget ért a földrengés és az NPC-k elég gyorsan kiástak minket a törmeléke alól is.
-Milyen esésre gondolsz? – tettem fel  a kérdést, hirtelen Dannak, mert a rengés miatt hirtelen fonalat vesztettem és még csak most jutott el hozzám, hogy mit is mondott – Jaaahh, hogy az a esés, mikor lefordultam a székről és csattantam a padlón… - nyilallt belém a felismerés.
-Kutya bajom, és hála annak, hogy nincs fájdalom érzet, nem is fájt. :3
A szakadék felől kicsit sem biztató, hangok jöttek. De kíváncsi voltam, így oda sétáltam a szakadék felé és le is rikkantottam egy nagyot.
-Hahóóó! Ott lent mindenki egyben van?
Nem sokra rá, hogy befejeztem a kiabálást, már meg is csúsztam és sikerült bele esnem a szakadékba. Valamennyit sikerült tompítanom az esésből a minimális akrobatikámnak hála, de még így is a „padlón” végeztem. Körbenézve láttam a többi játékost és valami túlméretezett bogarat.
-Hát ez meg?! o.O
Gyorsan felszerelkeztem, hisz nem nézett ki valami barátságosnak ez a jószág, majd elkezdtem felfelé kiabálni.
-Hééé! Akik fent vannak, jöjjenek le van itt valami, asszem’ valami miniboss lesz! Szóval, aki akar egy túlméretezett bogár ellen harcolni, az fáradjon le ide a mélybe!
Majd a tekintetem, megint arra a nem éppen szép ábrázatú valamire irányult.
-Hát… Nem szép, de legalább csúnya…
Jegyeztem meg magamnak motyogva, majd vártam ,hogy mi is akar majd most itt történni a továbbiakban.

Pontok:

Élet: 12 (+2) /70 Hp/
Fegyverkezelés: 12 (+21)
Erő: 20 (+11)
Kitartás: 7 (+6)
Gyorsaság: 14 (+12)
Spec.képesség: 8 (+12)
Páncél: (+50)
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Saya on Szer. Május 27, 2015 2:34 pm

Nagyon-nagyon jó helyet sikerült kifognunk, Hugi, mert nem esett végül semmi bajunk :3  És akkor már így, hogy mindennek vége, én mentem is a legközelebbi kupachoz, hogy ha vannak alatta emberek, akkor ugyan nekem még picike az erőm hozzá, vagyis a súlyemelésem, de talán egy-két játékost ki tudok így is szabadítani, és akkor majd az Anat is büszke lehet rám, hogy nem csak álltam, mint a kuka, mint ahogy általában szoktam Very Happy  Láttam azt is közben, ahogy a Timidus ide meg oda repked, már elsősorban le a lyukba, aztán a Shu is elkezd sípolni a sípjával, mert hát mi mással lehetne még, és már végeztem az adott rakással, mikor a Timidus feljött és elkezdett hangosan beszélni.
Jaj, hát nekem van burkom, meg elhoztam az inventoryban a felszerelésem is szóval rám számíthatnak \o  elbújok egy kőrakás mögött, gyorsan magamra pötyögöm, amit kell, és már szaladok is a lyuk széléhez a Shuékhoz.
~Najó, ilyenkor jól jön a stratéga sárkány tudása <.<~
Hehe... Stratéga Sárkány... SS :3
~Ezt inkább ne, érzékenyebb emberek számára az SS még merőben mást jelent Rolling Eyes  ~
Mit? O.o
~Valami németest, a lényeg, hogy az SS egy igen brutális katonai akármi volt a második világháború előtt meg alatt. Inkább ne használd >.>~
Oké értem o7  Akkor csak egyszerűen haptákba vágom magam előttük :3
-Saya közkatona jelentkezik harcra, ma'am \o


Spoiler:
Élet : 23
Fegyverkezelés: 45
Erő/Irányítás: 15/39
Kitartás: 20
Gyorsaság: 53
Speciális képesség: 28
Páncél: +96

Gyémánt Mellvért :3


A hozzászólást Saya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 31, 2015 5:03 pm-kor.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Jun on Szer. Május 27, 2015 2:48 pm

A békés wellnesezés végül egy földrengéssel ért véget. Egyhe fáziskéséssel végül rádöbbentem, hogy pánikolni kellene. Kétségbeesetten kapaszkodtam bele a hozzám legközelebb eső dologba. Ami történetesen vagy Shu vagy a fal... inkább Shu-nyan mert rajta van mit fogni. Gyakorlatilag ráborulok a lányra, próbálom védeni a lezuhanó törmelékektől a testemmel, miközben ő biztosítja nekem az egyensúlyt. Persze, az akrobatika jártasságnak is kellene ilyesmit adnia, de hát na. Ilyen nagy pánikdolog idején kinek jut eszébe az ilyesmi? Kell egy kis dráma, egy kis feszültség, némi izgalom. Ezt mind megkaphatom az ingyen wellnesezéssel! Egy fél percnyi pánikból bőven elég volt, most jöhet az emberek segítése! Magas hely, jól belátható környezet. Romok, törmelékek, fülsüketítő visongások, és valami szörnyűséges zaj. Az a lyuk sem túl biztató...
Elsősorban azokra az emberekre fókuszáltam akik zuhannak, vagy úgy éreztem, hogy veszélyben vannak. Semmi pánik! Jun majd kiment a képességével, mert megteheti Cool

//Szóval mivel ez még nem harci kör ezért max 33 embert tud Jun-tan kimenteni a képességével, vagy legalábbis olyan helyre nyomorgatni ahol biztonságosnak tűnhet. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 28, 2015 6:22 pm

- A csudába már, hogy már pihenni sem hagyják az embert. Ez elképesztő! - mérgelődök igencsak hangosan, mikor végre talpra tudok kecmeregni egy stabilabb sziklaszirten. Igyekszem odabotorkálni Mirihez, hogy segíthessek neki, nem mintha az ő akrobatikája nem lenne nagyobb, mint az enyém Rolling Eyes Aztán az én összeszedett kis céhem már aktivizálja is magát és minket is kimentenek a szakadékból.
- Fujjjjjjj! Mi a franc ez itt? Fel fogom jelenteni a wellness üzemeltetőit a közegészségügynél meg a fogyasztóvédelemnél! Ha nincs ilyen Aincradban, akkor majd én csinálok! Ezt a fertőt! dramaqueen - ésss már szerelkezem is föl a harchoz. Miniboss? Ki nem hagynám! Bár... lehet mellé hányok pale

Élet 45
Fegyverkezelés 47+5
Erő/Irányítás 43+67
Kitartás 18+10
Gyorsaság 34+20
Speciális képesség 16+7
Páncél +90

Spec item: Falánk vérzés, Gyémánt mellvért +10%, Villanás, Igazság rúna
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kanami on Csüt. Május 28, 2015 10:25 pm

Fejemet kidugva az aprócska nyíláson kémleltem körbe, mikor már a hangzavar csitult, és a föld mozgása is abbamaradt. Persze ne tévesszen ez meg senkit, akármikor újra folytatódhat! Így aztán eléggé félénken lépdeltem a többiek felé, ahol már egy kisebb tömeg körbeállt egy medencét. Ezt is csak azért kockáztattam meg, mert úgy gondoltam, talán valamilyen küldetés része lehet ez az egész, és az is lehet, hogy a kedvezményes jegy is csak a kiváltságosoknak adatott meg, akik a küldetést elvállalhatták.. Mint a csontvázakkal táncolós estén. És akkor biztos ott, a nagy látványosságnál lesz a küldetés következő része.
És nem is tévedtem nagyot, mint kiderült, amikor megpillanthattam a minibossunkat. Ez legalább átlagos volt. Átlagosan ronda, minibossnak való lényecske. Most pedig a harc jön, igaz? Életem első miniboss harca!
És ekkor pillantottam meg Shukaku-senpait és Timidus-samát! Senkinek nem kell félnie, ha ők itt vannak! Még nekem sem a kis szintemmel. Viszont burkom az nincs. De mégis szívesen harcolnék. Mit tegyek? Szóljak nekik? De akkor hazaküldenek, nem? És az egyes szinten vagyunk, és ki is választottak..
Végül úgy döntöttem, küldök egy üzenetet úgy lesz a legbiztosabb.

Kanami írta:Shukaku-senpai és Timidus-sama!
Nekem egyáltalán nincsen burkom, de szívesen vennék részt a harcban, hogy tapasztalatot gyűjtsek. A hazatérés kristályom készenlétben, ha baj lenne! Bízom benne, hogy ti vigyáztok rám. ^^ Kérem szépen, hadd maradjak.

Élet: 8 = 40
Fegyverkezelés: 22
Erő: 19
Kitartás: 9
Gyorsaság: 18
Spec. kép: 1
Páncél: +24


A hozzászólást Kanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 31, 2015 1:06 pm-kor.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Mirika on Szomb. Május 30, 2015 11:38 am

Az egész arra volt jó, hogy én is lebucskázzak a repedés szélén és kikössek az így keletkezett szakadék alján. Fájni nem fájt, sérülni nem sérültem, szóval miután sikerült a vizet kiköhögnöm, felsóhajtottam és kibogoztam a végtagjaimat a törmelékből, majd talpra kecmeregtem... ja nem, látva Nacchan igyekezetét, inkább megvártam, hadd húzhasson ki és érezze magát férfinak :3
- Csak egy miniboss...? - reagáltam a szemöldökömet ráncolva a megérkező sárkánynak, aztán jobb híján kupán vágom még a drága szerelmemet is, mert botrányos volt a viselkedése Neutral
- Nekem van jogom fujjogni, te legyél bátor és hősies, vetted? Neutral - szóltam le a nyafogó fiút, aztán fintorogva meredtem a szörnyetegre, akit le kellett volna csapnunk. Kénytelen-kelletlen megváltam a bikinimtől, arra azért nem lenne jó érzés felkapni a páncélokat, szóval full ruhacsere és felszerelkezés következett.

É:150 HP | F:55 | E:2*50 | K:31 | GY:105 | S:36 | P:95
Spec felszerelések: Gyémánt Mellvért, Razonek Tüskéje

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 30, 2015 11:46 am

Shu boldog. Nemcsak, hogy tökéletesen bevált, hogy "véletlenül otthon maradt" a felszerelése, és emiatt nem tud harcolni, de még Kanami is a segítségére sietett, ő pedig hősiesen küldte át neki a Burkot ami nála volt, így pedig már egyáltalán nem tudott harcolni, hiszen Timidus nem engedheti meg, hogy ilyen kockázatot vállaljon.

Kód:
Átküldök egy Burkot neked, viszont így már nekem sajnos nem marad a harcra. Anat és Miri majd vigyáz rád. Sok sikert!

Persze amíg nem kezdődik a harc, addig ott maradnak segíteni kikecmeregni azoknak, akik szintén nem akarnak hadakozni, ahogy azonban csetepaté van kilátásban, már teleportálnak is el.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 31, 2015 12:49 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Május 31, 2015 6:13 pm

Csak a tárgyak földre hullásának, csak az emberek sikolyának zaja. Semmi lövés. Semmi robbanás. Ez érdekes. És végül a csend. Érdekesek azok a pillanatok, amik a rengés után következnek. Mindenki lélegzetvisszafojtva figyel, ám már nem történik semmi. Aztán hirtelen telítődik a terem zsivajjal. Megkönnyebbült sóhajok, egymást kereső, utasításokat kiadó, segédkező, vagy épp káromkodó emberek.
Aztán a fények. A teleport kristályok újra működnek. Ez döbbentett rá, hogy hol is vagyok. Nem odakint. Nem bombáznak.
Előkecmeregtem, leporolgattam magam, de eddigre egy körbe gyülekeztek az emberek, míg a többiek szépen mind elteleportáltak. Én is odalépkedtem, ahol ők voltak, és kíváncsian próbáltam megnézni azt, amit ők is néznek. Egy miniboss. o.o Nem igazán harcoltam még ilyennel.. Érdemes lenne beszállni? A múltkori kazama tisztítás is annyira unalmas volt..
De végül csak-csak ott maradtam a többiekkel..


Élet: 35
Fegyverkezelés: 33
Erő: 20
Kitartás: 14
Gyorsaság: 25
Spec.: 4
Páncél: + 55

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 02, 2015 12:55 am

Fülsüketítő, nyált kilövő sikítás hallatszik Madonna felől:
- PFHÚÚÚÚÚÚÚJ MILYENN GHUSZTHUSTALANNNNNOOK VAGYFTOOK!

Johnny, feltehető férje egy szikla tetején, egy konzerv dobozon jelenik meg.


- Kedves egybegyűltek. Üdvözlök mindenkit Csótány Johnny újonnan nyílt legendás szépségszalonjában. Nos, hogy helyretegyem az előbbi titeket ért undormányt, ami mellesleg szándékos marketing fogás volt, megmutatom a wellness igazi jelentését, Madonna drágám kíséretében.

Madonna köp valami zöldet a földre.

Johnny halkan odasúgja Madonnának:
(Jun, Asuka, Saya hallanak valami sustorgást, de nem értik. Anatole hallja csak.)
- Máskor kissé enyhébb belépőt, drágám. Sok idő lesz ezt feltakarítani.

Megköszörüli torkát, kiköp egy kisebb legyet, majd folytatja.
- Nos, hogy lemossuk rólatok az előbb szerzett klórt, szappant meg egyéb ocsmányságokat, amitől ilyen hányingerkeltően fényesek vagytok, hadd prezentáljam nektek az igazi wellnest.

Johnny kiugrál a lyukból sziklákon, Madonna előreugrik a lyukból, majd a lyuk lassan megtelik vöröses-zöldes lével.

Johnny:
- Nos itt középen láthatjátok a csótányvér melegvizes medencét, Madonna kedvence.

Madonna bólogat, miközben valami kődarabot rágcsál, amiről csöpög nyála.

Johnny:
- Garantált felfrissülés annak, aki nyakig belemélyül.

Ahol korábban a pedikűr, manikűr, masszázs, arcpakolás részleg volt, ott két szikla közül futnak ki tömegszámra a kis csótányok, egy nagyobb csótány felé. A nagyobb csótány, szintén két lábon állva, egy késsel levágja a fejüket, kitépi a lábaikat, leszedi a páncéljukat, majd egy működő turmixgépbe dobálja őket.


Johnny oda mutat ujjacskájával.
- Csótánybél arcpakolás, egyik szakértőnk jóvoltából. - a szakértő bólint egyet, majd elmosolyodik, már amennyire egy csótány tud - Öt csillagos luxus!

A hidromasszázs és hullámfürdő részlegen pedig a ledőlt berendezés egy nagy kört alkot, ami közepét milliónyi csótány tölti be.

Johnny oda mutat.
- Élő csótány hidromasszázs. Elég csak háttal belefeküdni és élvezni, ahogy a milliónyi láb és esetenként egy-két hányás kényezteti a hátad. A teljes lelki nyugodtság elengedhetetlen hozzátevője.

Vár egy kicsit, hóna alá kapja botját, kezeit összecsapja, majd megszólal.
- Jó szórakozást! Innentől Madonna veszi át az idegenvezetést.
Majd elugrál a sziklákon.

Madonna lenyeli a nyálával teljesen elolvasztott kődarabokat, majd a lecsöpögött savas nyáloldatot felnyalja a földről és sikít:
- GYHERÜNK! SZÉPHŰLJETEK!


Mirika jön.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:
Madonna
"Johnny kis cukibogara"


Csótány Kozmetikus Szakértő
"A hónap dolgozója"

--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél, 140/140 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Jun: 150/150 HP, 100 páncél, 160/160 CSP
- Asuka: 190/190 HP, 85 páncél, 105/105 CSP
- Miu: 70/70 HP, 50 páncél, 65/65 CSP
- Drake Haru: 175/175 HP, 55 páncél, 70/70 CSP
- Kanami: 40/40 HP, 24 páncél, 45/45 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: nincs
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
3x MirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 5BLDinf

Anatole SaitoLv35 (Sebzés: Z:119 / S:130 / P:141, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LEGBLD; 10% <->

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->

JunLv29 (Sebzés: 67, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

AsukaLv26 (Sebzés: Z:106 / S:116 / P:126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

MiuLv12 (Sebzés: 31, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Drake HaruLv19 (Sebzés: Z:22 / S:24 / P:26, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Kanami (Sebzés: 19, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Mirika on Szer. Jún. 03, 2015 4:25 pm

A miniboss így önmagában még elviselhető volt. Mármint leszámítva a hangját. Nem volt jó ránézni, de ez még oké volt, lecsapjuk és kész. Ja, de ahogy a társa is megjelent és elkezdett dumálni, és mutogatni minden vackot, elég volt egy-egy pillantás az attrakciókra, és elfogott a konkrét hányinger és a remegés. A pókokat már megszoktam, azokkal semmi bajom nem volt akkor se, ha több tucat volt egy helyen, de a csótányok... Nem. Undorító volt az egész, de olyan szinten, hogy hátrálni kezdtem, és végül aztán jobb híján Nacchanhoz menekültem. Holtsápadtan, remegve bújtam mögé, halk, nyöszörgő hangokat kiadva, valahol a nyafogós 'nemakaroooom' sírás határán. Kész voltam, kikészültem, asszem engem le is győztek pale

// Nincs cselekvés //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 03, 2015 4:57 pm

Egy ismételt fülsüketítő visítás hallatszik.
- NHINCS TÉTHLENKEDÉS!

Ezután Madonna nem támad, csak odamegy Mirikához, megszorítja egyik kezével a haját, a másikkal az egyik karját, prüszköl egy kis zöldet az arcába, majd vonszolni kezdi maga után. Egyenesen a csótányvér melegvizes medence felé tart.


Anatole jön.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

A miniboss sikeresen megragadta a következő játékost: Mirika.

Életpontok/adatok:
Madonna
"Johnny kis cukibogara"


Csótány Kozmetikus Szakértő
"A hónap dolgozója"

--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél, 140/140 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Jun: 150/150 HP, 100 páncél, 160/160 CSP
- Asuka: 190/190 HP, 85 páncél, 105/105 CSP
- Miu: 70/70 HP, 50 páncél, 65/65 CSP
- Drake Haru: 175/175 HP, 55 páncél, 70/70 CSP
- Kanami: 40/40 HP, 24 páncél, 45/45 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: nincs
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
3x MirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 5BLDinf

Anatole SaitoLv35 (Sebzés: Z:119 / S:130 / P:141, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LEGBLD; 10% <->

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->

JunLv29 (Sebzés: 67, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

AsukaLv26 (Sebzés: Z:106 / S:116 / P:126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

MiuLv12 (Sebzés: 31, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Drake HaruLv19 (Sebzés: Z:22 / S:24 / P:26, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Kanami (Sebzés: 19, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jún. 04, 2015 9:53 am

Könyörgöm, legalább ne visongatna ezen a fülsiketítő hangon pale No Ez az egész szürreális helyzet egészen egyszerűen borzalmas. A fertelmes kis repertoáljuk rögtönzött bemutatója és elsorolása már önmagában gyomorforgató, de az a szag, ami körüllengi az eddigi konfortos és kényeztető környezetet, attól elfog az öklendezés. Mirika is hátrálni kezd és mögém próbál bújni, de ez nem a legjobb ötlet, mert konkrétan kétrét görnyedve próbálok nagyon mélyeket lélegezni, hogy ne taccsoljak ki. Ez azonban szintén rossz ötletnek bizonyul, mert csak még jobban eltelíti a szaglószervemet a bűz, így kényes gyomrom tartalma megállíthatatlanul elkezd feltörni. Nem vagyok túl szép látvány, ahogy magam elé hányok, remélem a dizájnos páncélomat vagyí cipőmet nem piszkítottam össze No Amíg viszont én ezzel vagyok elfoglalva, Mirikát magával ragadja Madonna Shocked
- Veszed le róla a kezedet te mocsok! - és már rohanok is utánuk, miközben megpróbálom egy zsebkendővel teletömni az orromat, hogy a szagokat kevésbé érezzem. Teljes testemmel nekirohanok Madonnának, hogy az ütközés erejével el tudjam lökni Mirika mellől, de a biztonság kedvéért megpróbálok cserélni is. - Switch Mirika! - majd Falánkkal igyekszem jól megagyalni a csótánykirálynőt. - Undorító förmedvény, hozzá ne merj mégegyszer érni!

Mirikát próbálom kiszabadítani/leváltani, aztán támadom Madonnát
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 04, 2015 9:53 am

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 04, 2015 11:12 pm

A boss figyelmet se vetve Anat hadonászására és annak pengéjére, ami csak a bosson lévő koszréteget súrolta hurcolja tovább Mirikát, egyenesen a csótányvér medencéig, majd két kezével lábával megemeli a magasba a medence szélén állva, mintha készülne teli erőből bele hajítani. Egy ideig tartja a magasban, sőt, még rá is tekint, majd egy csótányos mosolyt ejt meg és végül zöldes-véres lét spriccelve a lányra sikítja:
- SSZHÉÉÉP LESZHEL HÁT NEM ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZGÍÍÍÍÍÍÍ?


Saya jön.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

Minden sikertelen!

Boss cselekvések:

A miniboss sikeresen megemelte a következő játékost: Mirika.

Életpontok/adatok:
Madonna
"Johnny kis cukibogara"


Csótány Kozmetikus Szakértő
"A hónap dolgozója"

--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél, 140/140 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Jun: 150/150 HP, 100 páncél, 160/160 CSP
- Asuka: 190/190 HP, 85 páncél, 105/105 CSP
- Miu: 70/70 HP, 50 páncél, 65/65 CSP
- Drake Haru: 175/175 HP, 55 páncél, 70/70 CSP
- Kanami: 40/40 HP, 24 páncél, 45/45 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: nincs
--------------------------
Közös tarisznya:
üres
--------------------------

Statok:
3x MirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; 5BLDinf

Anatole SaitoLv35 (Sebzés: Z:119 / S:130 / P:141, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LEGBLD; 10% <->

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->

JunLv29 (Sebzés: 67, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

AsukaLv26 (Sebzés: Z:106 / S:116 / P:126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

MiuLv12 (Sebzés: 31, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Drake HaruLv19 (Sebzés: Z:22 / S:24 / P:26, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Kanami (Sebzés: 19, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Saya on Pént. Jún. 05, 2015 12:46 am

Oucs. Nem értem, ez nem is annyira gusztustalan. Mármint, valahogy nem tudom elképzelni, hogy miért kell ettől mindenkinek így taccsra vágódnia. Ha ismernék az én Schizophreniámat, és annyiszor látták volna, mint én láttam, akkor most biza senki sem undorodna semmitől itten, az tuti ˇ^ˇ
Csak attól borzongok meg, hogy szegény Anat már megint rosszul van No De még annyira, hogy a nagy bárdját sem tudja úgy használni, mint amúgy szokta. Erre a Hugi mondjuk megejt egy gonoszkás vigyort és nevetést, de én nem is figyelek rá, helyette elővarázsolom az íjamat meg a nyilaimat. Kéne lassan egy új fegyver, majd körbe kell nézni, van-.e már jobb is a piacon :3
~Én meg kíváncsi lennék, ezekre a dögökre hatna-e a te híres-neves Svhizo-d :3 ~
Szerintem nem tudom, és nem is híres-neves, legalábbis remélem, mert hát az Anat mondta, hogy... pale
~Tudom, tudom, nem kell hőszmilliomodszorra is elismételni, hogy "de az Anat azt mondta"! Tudom ><~
Szóval felhúzom az íjamat, mint eddig is, rá egy kis nyílvessző és megcélzom a Madonna hátát. Jó nagy háta van, csak-csak el fogom találni én is :3


Támadás Madonnára, kicsit kidíszítem a hátacskáján a páncélocskáját :3
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Csak egy cuki miniboss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.