Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Yuuki vs Asu: Harc az igazságért o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Ápr. 18, 2015 9:07 am

Bevallom nem tudtam pontosan mi lenne a helyes és mi nem. Silver-senpai szerint mindenkinek kapnia kell egy második esélyt és talán Asuka sem feltétlen annyira gonosz mint ahogy azt én gondolom. Persze az ölés attól még mindig bűn és valamilyen büntetést mindenképpen kapnia kell annak aki elveszi más életét független a körülményektől. Kicsit bántam, hogy nem vettem el a névjegykártyát tőle de igazából csak egy kis körbekérdezéstől spóroltam volna meg magam. A helyiek gyorsan útbaigazítottak és hamar meg is találtam a szépségszalont. Rövid időre megálltam a bolt előtt és néztem a bejáratát. Igazából én sem tudtam pontosan mit tervezek. Annyi biztos, hogy nem hunyhatok csak úgy szemet a lány tettei felett. Ha ezt teszem nem lehetek méltó, hogy belépjek a Justice Leagube és Onee-chan szemébe se tudnék többet nézni. De-de… Ha megölöm azzal én sem lennék jobb, talán még rosszabb is másrészről a börtönbe zárás sem feltétlen jó megoldás hisz ha Silver-senpai logikáját nézem akkor abból is csak düh és gyűlölet születik. Vajon ő mit tenne? Ha mondjuk csak ráijesztenék és megmutatnám mit érez az áldozat mielőtt még a halál keze el nem éri talán rádöbben mennyire rossz dolog is ez és megjavul. Igen! A senpai is biztosan ezt tenné!
Nyeltem egy nagyot majd beléptem az ajtón. A boltocska nagyobb volt belülről mint ahogy én azt vártam és ahogy nézem nem is csak szépségápolással foglalkozik habár a különféle illatok alapján ez lehet az elsődleges.
- Asuka, téged ki eladta a lelkét Ahrimannak a démonok vezérének ezennel kihívlak egy párbajra! – Kiáltottam el magam előre nyújtva a kezem és felvéve egy kissé hatásvadász pózt, hogy még menőbbnek tűnjek. Az igazság bajnoka aki segít a rászorulóknak és legyőzi a gonoszt megérkezett!
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Szomb. Ápr. 18, 2015 7:29 pm

A szombati napokon általában zárva vagyok, hiszen ezt a napot az alapanyagok beszerzésének szoktam szentelni. Ezúttal azonban mégis az alkímialaborban raboskodtam, hogy kipróbálhassam az új receptjeim egyikét.
A fojtogató levendulaillattal nem törődöm – tegnap, mivel nem volt nagy forgalmam, újabb kencék gyártásán ügyködtem, a levendula pedig az egyik kedvenc alapanyagom, ennek hatására pedig most jóformán még Rin páncéljainak is levendula illatuk van - , s inkább a különböző üvegcskékkel, a mozsártörővel, és hasonló eszközökkel bíbelődöm. Nagy koncentrációval mérem ki az arányokat, s készítem a főzetet, végül pedig egy ezüstös színű, áttetsző párlatot kapok. A fény felé tartom elégedetten, hogy megszemléljem az állagát, hiszen minden egyes potion egészen másként néz ki. Csupán akik nem értenek hozzá, azoknak ez nem tűnik fel.
Elégedetten dugaszolom be a potiont, s nekiállok a következőnek. Éppen csak az alapot kezdem lefőzni, amikor viszont egyszer csak kicsapódik az ajtó, s valaki becsörtet, mint egy megvadult rinocérosz. ._.
- Miiiihiiiiii? O_O - ijedtemben a főzetet is elrontom. A tűz, amivel amúgy forralni kellett volna a potiont, kissé magasabb lángokra csap. Kapkodva eresztem el a mozsarat, amiben még a többi növényt akartam összemorzsolni, hogy eloltsam a lángokat. Legnagyobb meglepetésemre azonban egy másik ugyanolyan kinézetű és állagú potiont kapok, mint amilyet az imént készítettem. És így született az Olcsó Katyvasz Potion.
- Fuhh, huh... Izé, ma zárva vagyunk. Megijesztettél! T.T A főzetet is elrontottam, látod? - vörös hajú, fiatal lány. Egyáltalán nem ismerős. De valahogy mégis. Megtorpanok, mintha a következő mondatomon gondolkoznék, de valójában azon agyalok, hol is láttam már ezt az arcot. Hol is, hol is. Áhá! Megvaaaan! Very Happy
- Yuuki-san? o.o – a vörös haj teljesen megváltoztatta a kinézetét. Sokkal másabb karaktert kapott így. Azonban szerintem az a szőke akkor is jobban állt.
- Mit csináltál a gyönyörű, szőke hajaddal? T.T Nem ismerek semmiféle Ahrimant... sem pedig démonokat. De a hajadért akkor is kár volt. Ne aggódj, vissza tudom csinálni! *.* És ööö mi? o.o – nagyon lassan koppant, hogy tulajdonképpen kihívott engem egy párbajra. Ne már, pedig szabadnapom van. Sóhajtok egy mélyet, hiszen jól emlékszem, mennyire ellenséges volt velem a lány a múltkor. Nem érdekem azonban végezni az olyanokkal, mint ő. Nagyon óvatlan és ostoba lépés lenne. Remélem, ezt megérti.
- Legyen hát... de nem idebent. Még a végén összetörnél valamit. o.o Ha legyőzöl, akkor kérhetsz tőlem valamit... akármit. Például visszacsinálhatom a hajadat olyan szépre. *.* De felőlem akár bírósághoz is vihetsz. ._. – úgy sem tudnak mit kezdeni velem. Szerintem ebből a lány is érzékelni fogja, hogy egyáltalán nem félek sem tőle, sem pedig attól a „hatalomtól”, amit képvisel. Éppen úgy viselkedek, mint akinek valóban semmi takargatni valója. Leszámítva, hogy éppenséggel lenne. Nagyjából pár tucat nevet.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19, 2015 11:35 am

- Ha zárva vagy miért van nyitva az ajtó? Nem is láttam, hogy ki lett volna írva… Wááá ne tereld a figyelmem. – Kezdem hevesen rázni a fejem. – Milyen vörös? – Kapok rémülten a hajamhoz, aztán leesett, hogy én festettem át. – Én festettem át, így jobban tetszik. – Fordulok körbe. – És már megint ezt csinálod! Le se tagadhatnád, hogy a lelked egy démoné és ne hazudj! Mindenki aki viseli a vérpecsét jegyét eladta a lelkét, hogy a saját erejét növelje. – Bökök rá az indikátorára. Mind ezt csinálja. Úgy tesznek mint ha nem is tudnák kiről beszélek pedig mind találkoztak már Ahrimannal. De legalább annyi méltóság van benne, hogy kiáll ellenem bár annyi kikötése van, hogy ne idebent harcoljunk. Nem is áll szándékomban, túl kicsi a hely ráadásul így Asuka élhetne a hazai pálya előnyével.
- Odakint fogunk megküzdeni méghozzá egy tisztességes párbajban. Se mágikus kristályok se löttyök. – Szögezem le bár nem remélem, hogy tényleg tisztán harcol. – A bíróság viszont túl kegyes lenne hozzád, én magam büntetlek majd meg! – Azzal, hogy megmutatom mit is érezhettek az áldozataid. Ha minden tisztázódódd ki is vonulok az utcára, hogy ott hivatalosan is kihívjam.
- Párbaj utolsó vérig. – Jelentem ki és már elő is húzom a két kardot. Nem vehetem őt félvállról, a démon ereje lappang benne így biztosan nagyon erős és valószínű ismeri a fekete mágiát is. Nagyon résen kell lennem és a lehető leggyorsabb idő alatt véget vetnem az egésznek.
- Mielőtt még elkezdenénk azért kíváncsi pontosan mi vett rá, hogy sötétség útjára lépj. – Ez nagyon is fontos a számomra.

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 20, 2015 11:17 am

Mwuhaha, a beszélőkém most is működik. >D Imádok lyukat beszélni az emberek hasába. Ez pedig most sincs másképp. Egyszer például úgy blicceltem tömegközlekedésen, mert otthon hagytam egy igazolványomat, hogy megkérdeztem, mikor érkezik meg a vonat a célállomásra. Az emberi agy ugyanis egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni. Az ellenőr pedig teljesen elfelejtette ám, hogy ő éppen egy igazolványomat akarta elkérni az igénybe vett kedvezményhez. >D
- Ne haragudj, de ez a vörös... Sad Egyszerűen nem jó. Olyan olcsó kinézete van. Legalább a természetes hatásra törekedtél volna... persze, könnyedén rendbe tehetem neked. Esetleg egy kis ombréval az alján. Meg igazítsunk azon a frufrun is, mert így egy picit igénytelen. S.O.S.! Divatvészhelyzet! - mintha csak egy vendég jött volna be az ajtón. Persze, azt mondtam, hogy ma szabadnapom van, ami igaz van, de nem áll jól ennek a lánynak ez a frizura. Szóval nemes okok miatt, önként mondok le saját kényelmemről. Nem akarom megbántani sem, de egyszerűen nem áll jól neki. Sad Sokan persze azt hiszik, hogy tudják, mi a jó nekik, és néhány kattintással elintézik, hogy olyan hajuk legyen, amilyet csak akarnak. De ez nem mindig jó. Csak buták, nincs ízlésük, és ezért nem tudják.
Így aztán, a divat és a közízlés nevében ignorálom a sértegetéseit, hiszen fontosabb célom van. Ha nem hívott volna ki egy harcra, akkor már cipelném is be a szépségszalon részbe, s nyúlnék az ollóért, hogy megjavítsam ezt a nagy tévedését. Azonban úgy tűnik, azelőtt kénytelen vagyok megharcolni vele. Legyen, ahogy akarja.
- Utolsó vérig? Nem fogok veled élet-halál harcot vívni. Remélem, nem így gondoltad. Suspect - felvonom az egyik szemöldököm, úgyis most formáztam újra őket, hogy még szimmetrikusabbak legyenek. Nem tetszik nekem ez az egész. Persze lehet, én értettem félre, s egyszerűen csak teljes életes harcot szeretne - de nem kockázatos, ténylegesen halállal járót. Az én magas sebzésemmel nem sok esélye van. Amióta Timidusék ellen a saját szintjükön is majdnem nyertem - körülbelül tizenöt szint különbséget jelez ez, az ő javukra - , azóta sokkal kevésbé tartok az esetleges vereségektől. Pedig tényleg nem tudom, hogy csináltam. Semmi extra nem volt az egészben.
- A boltban egyébként nem csak én vagyok. Általában itt dolgozik Rin is... ezért nincs zárva. - megadom a választ a kérdésére, hiszen valóban őt vártam. Nem egyedül "vezetem" ezt a boltot ugyanis.
- Semmi lötty, vettem. Még valami? - kár. Kipróbálhattam volna legalább az új potit, amit készítettem. Elég erősnek tűnik. De akkor legyen így.
- A világ nem fekete és fehér, Yuuki-chan. Ha legyőzöl, szívesen válaszolok a kérdéseidre. - nem létezik olyan, hogy a sötétség útja. Komolyan gondolom, hogy lehet egy "büntetése" számomra, ha sikerül legyőznie. A kérdéseire pedig akkor is válaszolok, ha nem sikerül ez neki. Imádni fogom az arckifejezését, amikor megdöntöm a világnézetét.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Ápr. 21, 2015 10:24 am

- Nemnemenemenemenem. – Tiltakoztam nagyon hevesen az ingyen fodrászkodásra. – Nagyon is jó így ahogy van... Bár lehet némi igazítás nem is lenne olyan rossz… NEM! – Kezdem el simogatni a hajam aztán gyorsan megrázom a fejem. Démoni ereje letaglózó csak nagyon nehezen tudok az eredeti célomra koncentrálni. Talán egy Succubus erejét kapta volna meg? Ez esetben nagyon de nagyon oda kell figyelnem. Ám lehet a figyelemelterelő mágiához nagyon ért de értelem már nem sok szorult bele.
- Ahogy mondtam, első vérig! Csak nem máris megijedtél? – Nyújtom ki rá az ujjam (mint aki nem is tud róla elküldök egy sima teljes életes küzdelem felkérést de mivel ilyen nem létezik a való életben így meg se említem Razz).
Úristen! Ez a nő már másokat is hipnotizált! Ép eszű ember biztosan nem dolgozna egy gyilkos démonnak, nincs kétségem felőle, valóban szörnyeteg.
- Szóval már ártatlan embereket is a bűvkörödbe csábítasz démoni Succubus! Nem fogom engedni, hogy még több ártatlan emberi lelket fertőzz meg gonosz varázserőddel! Készülj a megalázó vereségre! – Sokkal, sokkal rosszabb a helyzet mint ahogy én azt gondoltam. Ahriman máris hatalmas befolyással bír felette de talán van módja, hogy megtisztítsam a lelkét.
- Nézzétek! Harcolni fognak! – Hallottam pár ember hangját és néhányan körénk is gyűltek. Remek, most már közönségünk is akad.
- Már annyit mindent mondtál, hogy mi lesz ha győzök de biztos te is akarsz tőlem valamit ha esetleg veszítenék csak sunyi módon elhallgatod. – Egy démon nem jár túl az én eszemen!
Mivel tisztességes harcos vagyok hagyok neki időt, hogy felkészülhessen mialatt én is felveszem a támadó pozícióm. Ugyan azt a technikát alkalmazom majd amit RenAi-senpainal.
- Nitoryu… - Amint a lány is készen állt már lendültem is előre majd ahogy elég közel értek felugrom a levegőbe és ezzel egy időben a két kardal egy függőleges, egymással párhuzamos vágással próbálom megsebezni őt.
- Rising star...
Élet:155
páncél: 75
Kitartás:118


Na akkor elvileg sikeres támadáshoz kettő vagy a fölé kell dobnom, spec nincs, kitartás meg írva van Smile. Sikeres támadás esetén 40 sebzést okozok.


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 21, 2015 11:56 am-kor.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 21, 2015 10:24 am

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Kedd Ápr. 21, 2015 5:06 pm

Igen, igen, ez az! *-* Elhiszem, hogy a vörös tetszik neki, de biztosan sikerül rábeszélnem valami másik árnyalatra. Nem erre az olcsó tucat vörösre. Meg ugye az igazítás... Látszik, hogy maga vágta a frufruját, az pedig sohasem sül el jól. Sad
- Én? Megijedni? Mármint... igen, persze, nagyon rettegek tőled, dicső igazságosztó. ^^ - megpróbálok belemenni a játékba. Mert egyszerűen nem tudom komolyan venni. Biztosan tényleg utál, de általában az ilyet nem így szokták kimutatni. Inkább tűnik úgy, mintha Yuuki inkább csak saját önigazolására várna. De egyszerűen túl aranyos, és nem elég komoly ahhoz, hogy tényleges fenyegetésként éljem meg. ^^
Máris ránk talál néhány nézelődő, hogy végigkukkolják a harcunkat. A Kezdetek Városa a legnépszerűbb és legnépesebb város egész Aincradban. Meg én igazából unom is, már rég Taftba akartam vinni a boltomat, alacsony szintűek úgy sem tudnak mit kezdeni a potijaimmal. Ellenben ott van Rin kovácsműhelye, valamint a szépségszalon, amikre azonban ugyanúgy magas a kereslet. Rengeteg vevőt veszítenék, ha egy kevésbé forgalmas városba költöznék. Szóval, elég nagy a népsűrűség itt, s mindig vannak nézők is a főtéren zajló küzdelmekre. Biztosan vannak, akik nem először látnak harcolni. Bár Yuuki-chan mentalitása sokkal tüzesebb, szóval nem lenne csoda, ha bőven akadna szurkolója. :3
- Hmmm... Szóval, azt mondod, hogy lehet egy kívánságom? *-* Nem is tudom... Erre még nem gondoltam. - nem vagyok jó az ilyenekben. Mégis mit kívánhatnék egy ilyen embertől? Világbékét? Nem, azt azért nem. Vele ellentétben nekem nem célom feltétlenül megaláznom a másikat, s úgyis csak olyat tudnék kérni, ami ellenére lenne. Szóval így semmi értelme. Nem akarom olyanra kényszeríteni, ami tényleg rossz lenne neki.
Elég képzett kardforgatónak tűnik. Még soha senkit nem láttam egyszerre több fegyverrel harcolni, aki ne lett volna árnyharcos. Jó lesz tehát vigyázni. Felszerelkezem néhány kattintással, majd elfogadom a kihívást. Azért sajnálom, hogy potionokat nem lehet használni, pedig ez neki is az érdeke lenne. Az utóbbi időben már képes vagyok elhinni magamról, hogy elég erős vagyok, s nem egyszer fordult elő, hogy csak egy-egy potion miatt volt képes az ellenfél legyőzni.
Már akkor látom, mire készül, mikor meglátom, hogy behajlítja a térdeit. A Hentest a kezeimben tartva készülök fel arra, hogy ellentámadást indítsak. Yuuki elrugaszkodik a földtől, mikor már elég közel ért hozzám, én pedig szintén megpróbálok közelebb férkőzni hozzá azáltal, hogy közelebb lépek. Így növelem a kockázatát annak, hogy eltalálhat, ellenben nekem is megnő a találatra az esélyem.
Ezúttal érzem, hogy csak mázlim volt. A két penge szálegyenesen suhint el a fejem mellett, már-már majdnem súrolva engem. Ez az én pillanatom. Aktiválom a képességem, siker esetén pedig megjelenik egy apró ikon a panelemen. A támadást nem túlzom el, nem taktikázok ennél jobban, egyszerűen felfelé lendítem a Hentest, amivel így talán biztosabban találhatom el.


HP: 200
Páncél: 85
Kitartás: 19/55
Támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnom elvileg
Specre 3 vagy fölé kell dobjak
Erő: 90

1. kocka: spec aktiválás (siker esetén +10% sebzés, amíg van rajtad páncél)
2. kocka: támadás
sebzést dobás után kiszámolom, mert az bonyolult xD
Edit: 117 sebzés (képi+harcos bónusz: 108, +9 Vérzés (Hentes))

Edit2: kitartást elszámoltam, elfelejtettem a képit beleszámítani ^^ szóval azt most pótoltam


A hozzászólást Asuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 21, 2015 5:10 pm-kor.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 21, 2015 5:06 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Ápr. 22, 2015 9:18 am

- Tukkin! –Hökkölök hátra a saját ostobaságomon. Ha nem elitem meg, hogy neki is lehet egy kívánsága akkor talán eszébe sem jut ilyesmi? Jól csőbe húzott ez az átkozott némber. – I-igen. – Nyelek egy nagyot. Nem szívesen tennék bármit is az ő érdekében de a becsület sokkal előrébb való mint az én személyes véleményem és mivel így ez egy fogadásféle, nekem is muszáj felajánlanom valamit. – Ha győzöl lehet egy kívánságod. – Weee, mi van ha veszitek? És ha olyat kér amit képtelen lennék megcsinálni? Ha azt akarja, hogy csatlakozzak én is a démoni sereghez? – De úgy sem fogok veszíteni!- Nem szabad veszítenem, semmiképp.
Pedig nagyon nem állt jól a szénám. Az első csapásom kicsivel ugyan de mellé ment, már épp elforgattam a kardokat, hogy folytassam a csapást a falling starral de ekkora már a fegyvere egyenesen felém repült és esélyem sem volt kivédeni. Azt hittem a csontjaim is beleroppannak amikor az a hatalmas izé telibe talál és jócskán hátra is repített én pedig tehetetlenül zuhantam földre.
- Micsoda elképesztő erő… - Mormogom magam előtt mialatt igyekszem felkelni a földről, hogy megkezdjem az ellencsapást.
(Innentől ez csak akkor él ha Asu nem támad rögtön és Yuuki ezt látva kezdi el a kis játékát Razz)
Minden porcikám üvöltött a fájdalomtól és csak nagyon nehezen az egyik kardomra támaszkodva tudtok csak felállni és még így is majdnem visszazuhantam a földre. A térdeim remegtek, sokkal jobban örültek volna neki ha a földön maradok.
- Szóval ez lenne a démonok ereje? – Nézek fel a lányra. Az összesűrűsödött lélekrészecskék csak úgy szivárogtak a testéből vöröses fátyolként körbeölelve az egész testét (amúgy nem Razz). Hogy vehetném én fel ez ellen a versenyt? Ha még egyszer megüt ezzel az erővel mindenképp végem.
- Már értem miért félnek tőletek annyira… - Kezdek neki a kis monológomnak. – Ijesztő az az erő aminek a birtokában vagy de engem nem fog megrémíteni… - Pedig nagyon is féltem tőle hisz én még csak meg se tudtam karcolni még ő gyakorlatilag feltörli velem a padlót, de ez a félelem fog nekem erőd adni. – Történjen bármi nem fogok veszíteni! – Kiáltottam el magam és már rohantam felé…
- Quadra Giri… – Sziszegtem a fogaim között ahogy a két karddal egyszerre igyekszem megvágni őt. -... First strike... - Asuka bal felére koncentrálom a támadást és ezúttal nem hagyom, hogy kizökkentsen a támadásomból elszökkenek mellette mielőtt még egyáltalán felfogná mi történik és megpördülve a tengelyem körül a két karddal keresztbe, egymással párhuzamosan támadok a hátát célozva meg. ( Vagy ha megfordul akkor a mellkasát.)
-...Second strike...

Élet: 113
Páncél: -
Kitartás:67
sebzés: 40/hit FK:66 - képi miatt

Ha jól számolom akkor egy hitre vagyok vérzéssel mindennel együtt így aktiválódik a 3 kardos stílus, valamint előzőleg elszámoltam de a kardforgató bónusz miatt lekétszerezlek így duplán támadhatok.
Első kocka első, csapás, második kocka második csapás értelemszerűen.


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 22, 2015 9:35 am-kor.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 22, 2015 9:18 am

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Csüt. Ápr. 23, 2015 2:06 pm

Yuuki páncéljának annyi. Bizonyára magasabb szinten lehet, mert nem ment le túl sok az életpontjából. Nagyjából velem egyszintűnek, tier hármasnak tippelem.
Az esze azonban nem magasodik, sőt, mi több. Jesszus atya úr istennőm! Ennyi sületlenséget még én sem hordok össze egyszerre! o.o Démonok ereje, meg Ahriman, meg tudom is én, hogy mik... Hát ez nem semmi. o.o
- Nem vagyok démon! Pillangó vagyok! >.<;;;; - akaratosan fújtatok egyet, mert én akkor is cuki pillangó vagyok és kész. >.> A démonok rusnyák, meg, hát, szóval, nem az én életstílusom. Az a vörös bőr, brrrr... :S Néha én is leégek a Napon, egyszer pedig sikerült túlszoliznom magam, attól meg csúnya, sárga volt a bőröm, és egy hétig ki se mentem az utcára, hogy ne lássák, hogy nézek ki. Szóval biztosan állíthatom, hogy se szarvacskáim nincsenek, se farkincám, sem pedig hatalmas, démoni denevérszárnyaim. Nem vagyok démon! >.< A pillangó szárnyakat persze elfogadnám. Vagy olyan szép, tollasakat, amilyen az angyaloknak van! *.* Az sokkal inkább illik hozzám. De a leginkább a katica! Néhány egyszerű pötty mögé rejti, hogy milyen élőlény is ő valójában. Jó a PR-osa. Very Happy
De egyre világosabbá kezd válni, hogy mi is az a dolog, amit kérek majd tőle. Roppantul egyszerű. Ismerek ám egy jó pszichológust, itt, a Kezdetek Városában, és szerintem Yuuki-channak éppen rá van szüksége. *.*
Támadásom következtével máris úgy érzem, hogy szusszannom kell egy kicsit. A NOVA-s harcom óta nem hangsúlyozom ki eléggé a kitartásomat, és ennek ez a hátulütője. A lihegés közepette nem tudok eléggé felkészülni a következő rohamra. Főleg, mert teljesen elképedek a technikáján. A két kard használatát lenyűgözőnek találtam, és ez... ez egyenesen lebilincselő! De tényleg.
Szóval bizonyára ez lehet az oka annak, hogy annyi lélekjelenlétem nincs, hogy kivédjem a támadásait. Az első roham bal oldalam felé irányul, amit könnyedén kikerülök. Fegyveremmel blokkolni készülöm a másodikat, azonban a lány már a hátam mögött settenkedik, s telibe talál.  A páncélom a felére esik, ahogyan mellkasomra csap az egyik pengével.
- Én még nem láttam árnyharcost kardokat forgatni. Mindezt a kardforgatók ügyességével. Nem is tudtam, hogy ilyet lehet. Surprised *.* - nem, a dual wieldről sosem hallottam. Razz Meg nekem amúgy is kétkezes fegyverem van, szóval mindegy.
Mindenesetre kitartásom vészesen csökken. Mindenképpen pihennem kell, amihez még itemet sem használhatok. Így azt kell megakadályoznom, hogy eltalálhasson a következő rohamnál. Mortal Combat módozatba váltok, s drámaian megemelem az egyik lábamat, aztán pedig dobbantok egyet a földön. Ezzel egy speciális képességem "idézem meg". Ha sikerül, akkor a közvetlen környezetünkben megremeg minden, s kapjuk a tereptárgyak Immortal Object kifejezését. Talán még a nézők is elesnek. Ha nem készül rá, akkor bizony, Yuuki-chan is a földnek köthet ki.

//Nem támadok, képit használok. Sikeres képi esetén itt a leírás zanzásítva:

Képi: Earthquake
Speciális képesség X Súlyemelés egyenlő mennyiséget (40 pont) sebződsz.
Akrobatika próbát tehetsz, hogy kikerülöd-e. Ha megbillensz, akkor a célszámod ellenem a következő körre 1-gyel nő. Ha elesel, elveszíted a támadási lehetőségedet (de a mellékcselekvést nem).
12-es kockával dobhatsz elkerülésre. Ha 9-12-t dobsz, akkor a sebzést is megúszod.

Ha az ellenfél akrobatikája egyenlő Asu súlyemelésével:
Az ellenfél nagy eséllyel megbillen, kis eséllyel elesik.
1-3: elesik
4-8: megbillen
9-12: megtartja az egyensúlyátHP: 200
Páncél: 45
Kitartás: 7/55
Támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnom elvileg
Specre 3 vagy fölé kell dobjak
Erő: 90


A hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 23, 2015 6:46 pm-kor.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 23, 2015 2:06 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Ápr. 24, 2015 8:40 am

- Maximum pokollepke lehetsz, de már rég megfejtettem, hogy te egy démon vagy. Méghozzá egy Succubus! Hiába is tagadod nem tudsz átverni! Nézz csak körbe. – Mutatok a közönség azon férfi tagjaira akik nyál csorgatva bámulják a lányt és minden egyes megmozdulására füttyögnek meg kiabálnak. – Őket máris elcsábítottad a fekete mágiáddal de engem nem tudsz. – Bár én is majdnem bele estem de az én lelkem sokkal tisztább annál, hogy ilyen trükköknek bedőljek. Bár a testem is olyan erős lenne mint a lelkem, mert hiába az elszántság és az akaraterő ha egyszerűen már azelőtt tudja mit akarok mielőtt még meglépem azt. Talán képes lenne a fejembe látni? Az első csapásom már megint kikerülte de hiába látja a gondolataim a gyorsaságommal nem vetekedhet. A második már végre eltalálta de ez kevés, hogy megtörjem a védelmét.
-…Third str… - Már ismét lendítettem volna a pengét de démon megelőzött és egy hatalmas dobbantással remegtette meg a földet. Enyhe pánik tört ki a nézők között, többen elestek és sikongatni kezdtek. A földrengés engem is megbillent ám mielőtt még megnyitná alattam a pokol kapuját a levegőbe ugrom és egy szaltóval egybekötve vágok a bal válla felé majd ahogy földet értem már fordulok is meg és a másik kezemmel is lendítem a kardot egy újabb vágást indítva sokáig viszont nem akarok a fegyvere ható körében lenni ezért rögtön hátraszökkenek, majd még egyet, hogy én kifújhassam magam. A sorozatos támadások eléggé kifárasztanak.
- Nagyon erős… - Lihegem mialatt fél térdre kényszerülök és a kardokat is leengedem. Ki kell fújnom magam mielőtt újból támadok…

Élet:73
páncél:-
Kitartás:13

Még mindig két kard 40 sebzéssel. Valamint most nem tudom, hogy mindkét támadásra érvényes a céldobás növekedés, minden esetre 8-ast dobtam.

Edit: Nagyon nagyon hosszan káromkodik a kockára Mad


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 24, 2015 8:42 am-kor.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 24, 2015 8:40 am

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Pént. Május 01, 2015 12:04 pm

Pokollepke? Még, hogy én? T.T Pedig én akkor is tündérbarbi leszek, és kész! >.< Ezerszer mondtam már mindenkinek. >.> A pokollepke meg nem tudom, milyen, de biztosan csúnya, és olyasmi lehet, mint a molylepke. Mondjuk ők csak csufik picit, de azt sosem értettem, ha valaki megriad tőlük, és pánikolni kezdenek. Bezzeg ha skorpiót adsz a kezükbe, akkor semmi problémájuk nem lesz az életben. Nem értem én ezt.
- Nem tehetek róla, hogy túl jól nézek ki! Tudod, milyen nehéz néha? Ráadásul soha egy jó pasi sem mer megszólítani. Nagyon is magányos dolog olyan jól kinézni, mint ahogyan én. Sad - #beautifulgirlproblems. Tényleg nagy probléma. Pedig furcsa módon életem első szerelme nem éppen a szépségéről volt híres... hanem egy teljesen átlag fickó volt, viszont az intellektusa, az aztán hű! *.* Aztán pedig ott van az a probléma, amikor selfiezni akarsz valakivel, de újra meg újra meg kell ismételni, mert szerinte rossz lett a kép. Pedig én ezt nem látom. Ezek az emberek éppen úgy néznek ki a képeken, mint a való életben, ezzel mi a probléma? dramaqueen
A mini földrengés hatására a nézőtéren is kitör egy kis pánik. Mivel védett területen vagyunk, és nincsen velem párbajfelkérésük semmilyen, így komoly bajuk nem esik, és a HP csíkjuk sem csappan meg, pedig különben ez lenne a helyzet. Bár az is igaz, hogy ennyi ember esetén nagyon minimális lenne a sebzés, úgyhogy valószínűleg senki sem sérülne komolyabbak 2-3 HP-nál. Ami ugye nem sok.
Na de, Yuuki jól kezeli a helyzetet. Az ugrása éppen elég ahhoz, hogy ne essen a földre, az egyensúlyából viszont sikerül így is kibillenteni. Az a szaltó pedig, azta! *-* A vállam ugyan bánja a csodálatot, de igazából nem izgat annyira, ha veszítek. Legfeljebb teljesítem egy kérését, bármi is legyen az. Persze, még így is esélyesebbnek érzem magam.
- Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, a világ nem fekete és fehér, Yuuki-chan? *.* Bizonyára sokakat elveszíthettél, amiért ennyire sok harag van benned. De fel fog emészteni, ha ezt továbbra is így folytatod... - már eldöntöttem magam, hogy nem fogom hagyni, hogy a zöld indikátorosak elnyomjanak. Nem fognak rám kenni valamit, amihez nekem semmi közöm. Amihez pedig mégis, azt úgy sem fogják megtudni. Rolling Eyes
Előredőlök kissé, a fegyveremet a földnek érintve, s megtámaszkodom rajta. Mélyeket sóhajtok, s néhány másodpercig semmit sem csinálok. Kénytelen vagyok kifújni magamat, mielőtt újra támadnék. Már rengeteg csapást kihagytam emiatt. De ha még egyszer eltalálom, akkor valószínűleg vége.

HP: 200
Páncél: 5
Kitartás: 7/55
Támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnom
Specre 3 vagy fölé kell dobjak
Erő: 90

Pihenés, nincs cselekedetem
És igen, a kockák most nem szeretnek :/ Sajna van ilyen T.T
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Május 01, 2015 1:22 pm

- Fő a szerénység… - Mormogom az orrom alatt egy szemforgatást követve. Oké tény, hogy csinos lány, nagyon is csinos de a succubusok amúgy is mindig szépek szóval ez is csak egy újabb bizonyíték démoni valójára. Szegény lány pedig annyira tényleg nem tűnik gonosznak csupán egy eltévelyedett lélek lehetett aki rossz üzletet kötött Ahrimannal de sajnos ez nem mentség a tettére és csak a saját lelkét ítélte örök kárhozatra. Még talán picit sajnálom is. De csak egy picit és annyira már nem, hogy ne szabjam ki rá az igazság büntetését… helyes ez így… Lényegtelen. A gond az, hogy a támadásaim is körülbelül ezen a szinten állnak. Sikerült egyszer ugyan megvágnom de a második vágást elnéztem így nem találtam el őt. Túl messzire ugrottam tőle, talán ez lehetett a gond. Na meg az, hogy egyre jobban fáradtam így amint sikerült felvennem egy kis távolságot szinte azonnal térdre rogytam és hevesen légzés kíséretében igyekeztem összeszedni a maradék erőm. Jó hír, hogy legalább ő is elfáradt és még most beszélgetni is akar ami nekem csak időt ad.
- Akkor azt mondanám, ezt csak azok használják érvnek akik képtelen tisztán látni. Egy egyszerű dologra ráfogják, hogy mennyire bonyolult és, hogy nem olyan egyértelmű mint amilyennek tűnik pedig az. Ölni bűn és egyetlen embernek sincs joga ilyen fajta ítéletet mondani egy másik felett akármilyenek is a körülmények. Te is csak ezzel a nevetséges logikával akarod elhitetni magaddal, hogy nem volt választásod vagy és csak kifogásnak használod, hogy a saját lelkiismereted könnyítsd vele. – Hányni tudnék az ilyenektől. – Még hogy felemészt… - Állok fel a kardom segítségével. – A harag… nem. Az érzelmeim nem gyengítenék hanem erősebbé tesznek! Az elszántságom és hitem az igazságban, a szeretem és bizalmam mások iránt és a gyűlöletem és a haragom az olyanok ellen akik másoknak fájdalmat okoznak ad nekem elég erőt, hogy ne veszítsek ellened! – Szinte már kiabáltam. - Nem győzhetsz! Nem engedhetem! Az igazság és mindazok nevében akiknek valaha fájdalmat okoztál, Le foglak győzni! – Mutattam a bal karomban lévő karddal a nőre. Szinte már éreztem ahogy a lelkem parazsa felizzik és mindent felperzselő lángorkánná duzzadt amit a bámészkodók tapsa csak még inkább táplált.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Pént. Május 01, 2015 3:44 pm

Érv? Igen, szükségem van érvekre. Ha képes vagy érvelni, az bizonyítja, hogy ép elmédnél vagy. Valljuk be, ebben a játékban a legtöbben ezt a képességüket már rég elveszítették. Azonban nagyon is téved, ha azt gondolja, nekem csupán kifogásként van szükségem mindenféle érvre. Talán mégis megérezte volna rajtam, hogy valójában milyen ember vagyok? Talán tudja, hogy valami minden mosoly és bájolgás ellenére sem stimmel?
Valóban. Igaza van. Nem téved olyan nagyot. Én vagyok az a hős, aki kijuttatja az embereket ebből a játékból. Aki felszabadít a szenvedéseid elől. Aincrad legveszélyesebb embere vagyok. Mert ha ezt el is mondanám, talán akkor se hinne ennek a lánynak senki.
Nem áll szándékomban felfedni magamat előtte. Csupán ciccegve csóválom a fejem szavaira, s a vállamra vetem a Hentest.
- Nem volt baleset. Teljesen szánt szándékkal tettem, amit tettem. - ha pedig visszamennék az időben, akkor megtenném újra. Nem zavar a közönség. Amit elmesélek neki, az részben valóban így van. Éppen ez az a történet, amit Shuunak és Timidusnak is elmeséltem. S szigorúan tartom magam ennek részleteihez.
- Az a szerencsétlen fiú megkért arra, hogy segítsek megtalálni a nővérét. Ehelyett egy olyan kazamatába kerültünk, ahol csak egyikünk tudott élve kijutni. Bármelyikünk is legyen az. Szerencsém volt, hogy én kaptam ezt a bélyeget kettőnk közül. - mutatok felfelé az indikátoromra. A hangom egészen más tónust vesz fel. Azt a fajtát, ami ugyan sokkal kellemesebb a fülnek, mégis mellőzi azt a fajta gyerekes komolytalanságot, s csicsergő dallamosságot, ami máskor annyira jellemző rá. Olyankor veszem elő ezt a hangtónust, amikor valakivel komolyan szeretnék beszélgetni.
- A harag nem tesz téged erősebbé, Yuuki-chan. Nem tudom, ezt kitől tanultad. ^^ De ettől legfeljebb ugyanolyan gyilkossá válhatsz, mint amilyen én vagyok. Ezt szeretnéd? Szeretnél te is gyilkos lenni? - igazság, hagyjuk már! Csupán önigazolást szeretne... semmi többet. Ennek a lánynak sürgősen segítségre van szüksége. Ha pedig ehhez az kell, hogy a gyilkos szóval jellemezzem magam, legyen így.
Szavakra egyelőre nem pazarlom az időmet. Be szeretném fejezni ezt a harcot, lehetőleg minél hamarabb. Úgy látom, ő is kifújta magát, így nem húzom tovább a szót. Megvárom, míg újra erőre kap, s csak ezután rohamozom meg. Elrugaszkodok a talajtól, s a magasba ugrok akrobatikámmal. A Hentest két kézzel a fejem felé emelem, s így, ha sikerül pont a lány elé ugranom, akkor fentről lefelé csaphatok rá. Semmiféle trükközés, semmiféle komoly technikázás. Csak a nyers erő, a nyers szavak követőiként.

HP: 200
Páncél: 5
Kitartás: 31/55
Támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnom
Specre 3 vagy fölé kell dobjak
Erő: 90

Találat esetén 108 sebzés
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 01, 2015 3:44 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Május 01, 2015 8:44 pm

Tudtam, tudtam, tudtam, hogy egy gyilkos! Már majdnem nyitottam a szám, hogy lehordjam de nem volt rá szükség. Mindenki halhatta és ő maga vallotta be, nincs szükség arra, hogy bármit is mondjak. Egészen addig még a körülményeket nem mondta el. Szomorú de nem enyhítő körülmény ami történt vele. Még, hogy a világ nem fekete és fehér. De nagyon is az csak az emberek fölösleges bonyolítják és színezik.
- Nem számít! Előbb haltam volna meg önként abból kevesebb keserűség származott volna. – De ezt úgy sem fogja megérteni. Önzőség amit tett semmi több. Ez az amire sokan képtelenek és amit én szeretnék megmutatni az embereknek.
- A harag önmagában nem tesz gyilkossá. – Rázom meg a fejem. Ez is csak egy ostoba kifogás a gyilkosságra. „A harag és a düh miatt történt, nem gondolkodtam és nem volt szándékos”. Bleeh! – Nem szeretnék és nem is leszek. A harag ahogy minden más érzelem is erőt ad nekem ahogy már mondtam és ezt te is megtapasztalod majd. - A kardom nyíl egyenes tartottam a nő felé vártam mit tesz és kis idő múlva már el is indult. A levegőből támad, okos gondolat hisz így a rám zúduló erőt maximalizálhatja de nem fogom engedni neki. Amint láttam, hogy a levegőbe ugrik már fel is készültem a csapásra. A kardal esélyem se lett volna hárítani így marad a kitérés. Kivárom az utolsó pillanatot és épp csak egy picit lépek ki oldalra, hogy ne érjen el közvetlen, szinte éreztem a fém szagát ahogy az alig pár centire suhan el az arcom előtt és csapódik bele a földbe. Szinte csak erre a pillanatra vártam, egy apró lépés oldalra és a jobb kardot már húzom is végig a pengét az oldalán és már pördülök is meg a tengelyem körül, hogy gyakorlatilag lefordulhassak a lányról így ha minden igaz egymással háttal leszünk majd. Ekkor perdítek egyet a katanán és hátrafelé szúrva a hátába állítom a fegyvert majd amit el is engedek majd előreszökkenek és még a levegőben pördülök egyet, hogy ismét szembe kerüljek majd vele mialatt előrántom a megmaradt kardom a helyéről és keresztbe tartva magam előtt felkészülök az ellentámadására.

Élet:73
páncél:-
Kitartás:91

találatonként 40 sebzés + ha a második támadás sikeres akkor +9 extra sebzés a benned hagyott katana miatt
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 01, 2015 8:44 pm

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Vas. Május 03, 2015 10:21 am

Yuuki-chan igencsak alábecsüli az életösztön hatalmát. Még a legszendébb kislányból is vérengző gyilkos lesz, ha az élete múlik rajta. Egyszer egy kísérletet is csináltak, ahol gyerekeket zártak össze hetekre, és lényegébe véve egymást kellett megölniük azért, hogy életben maradjanak. Válogatott kegyetlenséggel intézték el egymást, csak fegyvert kellett adni a kezükbe.
Szóval, mi mindannyian egy undorító és mocskos világban élünk. Undorító, amiért ilyenek történnek. Undorító, amiért rengeteg gyilkos járkál szabadon Aincradban – mégis, én vagyok az egyetlen, aki ezt valamilyen módon fel is vállalja.
A támadásom viszont alaposan mellémegy, vagyis, nagyon könnyen kikerülhető. Emiatt elég Yuukinak csak egy picit arrébb lépnie, és máris a földet éri a Hentes. Ráadásul éppen akkor tér ki előle, amikor már esélytelen, hogy irányt váltsak. Annyira viszont nem izgat. Még ha az esélyeim nagyok is a nyerésre, akkor sem fog szíven ütni, ha mégis legyőz. Megesik... például még Shuuékat sem sikerült sosem legyőznöm. Csak majdnem, kis híján, mindig csak egy pici kell hozzá.
Oldalamba próbál kapni az egyik kardjával, azonban ezt még épp sikerül elvétenie, mialatt én újra a vállamnak vetem az eddig a földre szegezett csatabárdot. Felegyenesedem, hogy szembe kerülhessek vele, de nem észlelem, hogy Yuuki már nincs ott. Csupán egy tompa érzés a hátam közepén, valamint HP-m lecsökkenése jelzi azt, hogy valami nem egészen stimmel. Aztán egy szaltóval újra előttem van, mintha csak szándékosan tenné ki magát a következő támadásomnak.
A hátamba állított kard ugyan folyamatosan viszi az életcsíkomat, igazából nem foglalkozom vele. Időveszteség. Mire kivenném, addigra már lehet, hogy már nem találnék támadható felületet a lányon, hiszen jóval fürgébb nálam.
A Hentest a vállamról átveszem a jobb oldalamra, s egy lendületes rohamot indítok a lány felé. Egy srég irányú csapást kezdeményezek, lentről felfelé, s ismételten is egyetlen, ám jelentős előnyömre támaszkodok. A hatalmas erőmhöz. Talán bőven meghaladom az erejét a súlyemelésemmel együtt annyira, hogy a keresztbe tartott kardok ne tudjanak riogatni, mint egy rossz vámpírt a Nosferatu nevű, 1920-as horrorfilmben. Aztán viszont újra fáradtnak érzem magam. Ha a harcnak még nincs vége, akkor ismét leeresztem a fegyverem, s Yuuki szemeibe nézek.
- Olyan fogalmakkal dobálózol, amikről fogalmad sincsen, Yuuki-chan. Erő? Meg keserűség? Még a valódi ellenségeket sem ismered fel... mert nem én vagyok az ellenséged. Hanem azok, akik úgy ölnek, hogy még bizonyítékod sincs rá. – rengetegen vannak, akik öltek már, mégis zöld indikátorosak. De egyáltalán nem foglalkoznak velük. Inkább velük kéne foglalkozniuk. Hiszen ők, velem ellentétben, teljesen lenyomozhatatlanok.
- Még a legjobb barátod is lehet gyilkos. Lehet, hogy több embert ölt meg, mint én... s velem ellentétben neki már volt választása. – nem mintha komolyan gondolnám, hogy lenne olyan zöld indikátoros, aki tényleg többet ölhetett, mint én. Ismerem azokat a vöröseket, akik tényleg sokat öltek, magamat is beleértve, s van, akinél a pontos számot sem tudom megtippelni. Azonban komoly probléma, hogy bárki lehet gyilkos, még zöld indikátorral is. Aysénak is elmondtam. A rendszer millióképpen kijátszható. Nem attól lesz valaki jó ember, vagy éppen rossz, hogy milyen az indikátora.

HP: 156
Páncél: 0
Kitartás: 7/55
Támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnom
Specre 3 vagy fölé kell dobjak
Erő: 90

Találat esetén 108 sebzés
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 03, 2015 10:21 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Május 03, 2015 11:14 am

Felkészültem a támadásra és érzem ahogy az erő átjárja a testem. Bármivel is próbálkozik nyerni fogok!
„és mit teszel ha nyertél?” Egy aprócska hang szólalt meg a fejemben, egy olyan piciny gondolat ami eddig nem fordult meg a fejemben. Ha megölöm azzal, olyan lennék mint ő vagy még rosszabb. Ha meg bezárom azzal csak az ő bosszúvágyát és dühét növelem ahogy a senpai mondta. Ellenben az sem feltétlen működne amit eleinte terveztem hisz ez a nő láthatóan nem fél bár talán csak azért mert én álltam vesztésre. Ez a kevés kis gondolat menet bőven elég volt ahhoz, hogy leengedjem a védelmem és mire újból a harcra koncentrálhattam volna már a démon lendítette is a fegyvert. Esélyem se lett volna elugrani így csak kétségbe esetten próbáltam védekezni de sokat nem ért. A hatalmas fegyver úgy söpört félre mint ha csak valami… nem is tudom mi lett volna. Akár egy tollpihét fújna le egy asztalról. A csapás hátra repített és egyenesen az egyik házfalnak csapódtam még a kardok is kiestek a kezemből és erőtlenül rogytam a földre. Eddig tartott a fene nagy erőm… és még most is arról akar meggyőzni, hogy mennyire hülye vagyok.
- Mégis honnan veszed? Talán mert idősebb vagy azt hiszed mindent jobban tudsz nálam? – Ordítottam rá. – Azt hiszed azért mert bevallod a gyilkosságod máris semmissé teszi az egészet? Ezt mond annak a fiúnak a családjának akit megöltél! Gondolod attól jobb lesz nekik, hogy tudják, hogy te ölted meg? Vagy kevésbé lesz fájdalmas azért mert rákényszerítettek téged? Egyszerűen nem számít! A tény, hogy emberek elveszik mások életét… egyszerűen… megbocsáthatatlan! – Fakadtam ki teljesen. Már-már remegtem a dühtől. Nem értem Silver-senpai, hogy várja el tőlem ezt. Ez egyszerűen túl nehéz, képtelenség!

/A párbajt Asu nyerte ^^/

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Asuka on Vas. Május 03, 2015 12:12 pm

A harc véget ér, az utolsó csapásom elől pedig már egy erőtér védi a lányt. Vicces belegondolni, hogy bezzeg akkor, ha kikapcsolod ezt a védelmi funkciót, és megölsz valakit, akkor sem kapsz vörös indikátort... szóval ennyit arról, hogy a zöldek ártatlanok.
Mindenesetre nem vagyok vörös jogi aktivista, s tökéletesen tudom magamról, hogy messze állok az ártatlanságtól. Azonban ezt egyedül Én tudhatom, egyedül Nekem kell tudnom róla. Yuuki tényleg csak a vörös indikátorom miatt szemelt ki magának ennyire? Vagy megérezte, hogy veszélyesebb vagyok annál, mint amit mások látnak.
- Nem, nem lesz jobb... - felelem neki elcsukló hangon. Jobban be kell vetnem képességeimet, hiszen nem hiányzik nekem az, hogy tényleg megtudja, ki is vagyok valójában.
- Ezért viszont nem most, nem itt, és nem neked kell felelnem. - nem tartozok neki beszámolóval a dolgaimról. Nem ő az a személy, aki elítélhet. Érzek némi sértettséget hangján, pedig egyáltalán nem kezeltem gyerekként. Shuu-chant sem szokásom, pedig jóval idősebb vagyok nála. Közben pedig vele is nagyon komoly témákról beszélgetünk. Meg ugye, ezekről mással nem nagyon tud.
Odasétálok a lányhoz, s kihúzom a hátamból a kardot, mielőtt még tovább enné a HP-mat. Védett terület ide vagy oda, jó lenne nem kockáztatni. Nem nyújtom felé segítségre a kezemet, hiszen kétlem, hogy elfogadná. Ellenben a kardját odatartom neki.
- Ezt elhagytad, Yuuki-chan. ^^ - odaadom neki a kardot, amit gondolom, át is vesz. Majd visszapakolom a Hentest az inventorymba. A tömeg már kezd feloszlani, hiszen a harcnak vége, már semmi izgit nem látnak úgy sem.
- Valóban borzalmas... még sem tesz senki semmit. Azok ellen, akik alvó embereket ölnek. Akik párbajban gyilkolnak. Akik vörös indikátorosokat vadásznak, heccből. Akik balesetnek álcázzák a rendszer előtt a tettüket. Ők mind zöld indikátorosak. Minden nap embereket ölnek. - komoly hangszínt veszek fel vele szemben, amit igazából elég keveseknek teszek meg, mint gesztus.
- Volt egy kívánságom, ugye? Győzelem esetére. Legyen hát. Nyisd ki jobban a szemed, és kerítsd elő azokat, akiket a rendszer nem kiált ki gyilkosnak. Akik magatehetetlen embereket ölnek meg álmukban, vagy balesetbe keverik társaikat. - személyre szabott kívánság. Nem kérem, hogy a szolgám legyen, nem kérem, hogy alázkodjon meg. Ha mindenképpen igazságot akar osztani, tegye ezt meg rendesen. Ezzel pedig, ha nincs több mondanivalója, sarkon fordulok, és visszamegyek a boltomba.

//köszi a játékot, élveztem *.* imádom a karid :3 //
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Május 03, 2015 7:17 pm

Nem szóltam semmit. Fölösleges is lett volna bármit is mondanom. Legszívesebben még a kardot sem vettem volna el tőle de annyira azért nem voltam büszke, hogy visszautasítsam és ez miatt még utáltam is magam. De talán igaza volt. Sok olyan gyilkos van akiről nem tudhatjuk, hogy azok és köztük is rendet fogok tenni. De előbb azzal a veszéllyel foglalkozom ami nem bújik meg az árnyékban. A kérésére még csak egy bólintással sem válaszoltam, egyszerűen csak elkapom a tekintetem és a szétszéledő embereket figyelem. Hamar megunták a bámészkodást. Kíváncsi lennék vajon akkor is ilyen könnyen elvonulnának ha most megpróbálna megölni? Miután a nő sarkon fordul még utoljára rápillantottam és sajgó végtagokkal keltem fel a földről még mindig a falnak támasztva magam. Fájt a vereség és nem csak a sebek miatt. A szívem fájt és nem is konkrétan a vereség miatt. Az miatt aki ellen vesztettem, de ami még rosszabb, hogy ha nyertem volna se tudtam volna semmit tenni. Mit változtatott volna meg a győzelem? Semmit! Az emberek ugyan úgy szétszélednek nem törődve az elhangzottakkal. Ő ugyan úgy elvonult volna mint most én pedig csak nézném pont ahogy most teszem. Sehogy sincs rendjén. Hogyan harcolhatnák úgy, hogy bármit is tennék csak rosszabb lenne? Vagy én is gyilkossá válok, vagy csak az ő lelkében levő démont táplálnám és lehet, hogy pont én lennék az aki végül a sötétség gödrébe taszítaná ahonnan már nincs kiút. Én nem ezt akarom de nem is állhatok tétlenül.
- Várj! – Kiáltottam még utána mielőtt még hallótávolságon kívül érne. – Ha vissza csinálhatnád az egészet, akkor is ugyan úgy tettél volna?

Én is köszönöm a játékot ^^

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki vs Asu: Harc az igazságért \o/

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.