Szophie

Go down

default Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Nov. 23, 2012 3:34 pm

Adatlap

Név: Szophie Iryana
Nem:
Kaszt: Állatidomár
Kor: 18
3 szóló zseton

Szint: 30
Exp: ....???
Arany: ...? folyton változik!><
Céh: -

Kinézet:
Spoiler:

Sötét haj, vörös, vagy kék színű szemek, hangulattól függ, bár eredetileg vörös. Arca fehér és makulátlanul sima. Apró, vidám kis vonások a szeme sarkában, mely barátságos külsőt kölcsönöz neki. Arccsontja finom éle és kerek arca van, igazán fenséges megjelenése. Finoman ívelt, vékony, szája van, mely a leggyöngébb árnyalatban rózsapiros. Haja talán a legtökéletesebb éke, ezernyi örvénylő, parányi fürttel follya körül makulátlan fehér arcát és nyakát. A legmeglepőbb mégis a szeme, hisz hány ember van, akinek változik a szem színe?. E két forgatag, mellyel szinte mindig érzelmetlenül mered maga elé, egy-egy kivétellel persze, mert mikor elfeledkezik magáról, apró, finom változások jelzik, érzelmeit. Ha valaki régóta ismeri, természetesen észreveszi az ilyesfajta változások legkisebb jelét is, de egy külső szemlélő számára szinte már félelmetes lehet az a márványszoborként figyelő tökéletes, érzelmetlen tekintet. Viszont a legtökéletesebben tudta álcázni érzelmeit, és olyan kifejezést vett fel, ha akart, amilyet csak szeretett volna. Érdekesség még, hogy szinte mindig van egy aprócska kis fehér, kék virág a hajában.
Ruházatát tekintve a stílusa egyedi. Imádja a masnikat, és a fémes színeket, főleg a kéket.(minden árnyalatban.) Épp ezért visel egyszerű, fehér pólót, masnival két oldalt az ujjánál és középen. Hozzá egyszerű szoknyát hordott, kék masnikkal, fekete cicanadrággal. Fekete, kék árnyalatban játszó, egyszerű köpenyt, fehér nagy rózsával a közepén. Cipője egyszerű, könnyed fekete topánka. Persze ez mind egyszerű ruhának tűnik, de tudniillik, hogy ezüstszállal van átszőve, így biztosítva nagyobb védelmet, és a köpeny (valamilyen szintig) tűz és vízálló anyagból készült. Pirosat,sárgát,narancsot,rózsaszínt , vagy ezeknek valamely árnyalatát szinte sohasem láthatunk rajta , mert utálja ezeket.

Jellem:
Spoiler:

Jellem frissítés/változtatás:
Szophie igazán furcsa jellemmel van megáldva.  Általában első megítélés alapján dönt a személyekről, furcsamód könnyen csatlakozik akárki társaságához, de kapcsolatai általában felszínesek az emberekkel, kevesen kerülnek igazán közel hozzá. Gyanakvó, könnyen megsértődik, és jajj annak, aki becsapja. Becsületes játékos, de sokra tartja a büszkeségét, és ha valaki megsérti azt, igazán durván tud vele bánni, kislányos ártatlansága ellenére.Néha hirtelen döntéseket hoz meg, érzelmi állapota is könnyen, gyorsan változik egyik pillanatról a másikra. Elutasító, durva hangnemben beszél sokszor, máskor félénken. Nem szeret másoknak magáról beszélni, az érzelmei elrejtésére törekszik. Nagyon jó színésznő, tökéletesen el tud játszani akármilyen érzelmet, könnyen megtéveszt másokat. Reménytelenül szüksége van kapaszkodókra , ezek hiányában könnyedén visszaváltozik a régi, játék indulása előtti Szophievá, aki elutasítja, eltaszítja az érzéseket, mind a jókat, mind a rosszakat, ezzel elbarikádozva magát a fájdalomtól, csalódástól, ugyanakkor a boldogságtól is.
Szélsőségesség jellemzi, szeret olvasni, nagyon művelt és mindenben az összefüggéseket keresi. Zene terén ugyanúgy jöhet nála a klasszikus, mint a rock vagy pop zene. Imádja a régi korok emlékműveit, a múzeumokat, a nagy építményeket, de az egyszerű természet is ugyanúgy lenyűgözi.
A játékba érkezésekor igazán elveszett volt, nem szeretett emberek közelébe menni, és sokat beszélni, jellemzően akkor még a kinti viselkedése uralkodott rajta, de ez a játékban tartózkodásának ideje alatt egyelőre megváltozott. Mostanra sokkal nyitottabb, nagyon NAGYON sokat beszél, mindenfélén képes nevetni, és életvidám, pont, mint gyerekként, sőt mondhatni rá, hogy nagyra nőtt gyerek. Szereti a különféle játékokat, és szereti érdekessé tenni a mindennapjait. Folytonos szokása mindig, mindenhol, mindenben elesni, ám amióta akrobatika jártassága van, ez a tulajdonság sajnos megszűnt. És még egy fontos infó..Imádja a csokit, és a sütit, ezekkel mindig le lehet fizetni.
Szeret mindenféle ismeretlen emberrel ismerkedni, random kiválasztani a tömegből egy érdekes személyt, és odamenni hozzá beszélgetni.
Mániája a hatalom, és ennek elvesztése egészen rosszul érintette. Szeret másokat irányítani, még ha ezt - önbizalmának csökkenése miatt - a játékban aligha gyakorolja.
Mindezek mellett segítséget is szívesen nyújt a nála alacsonyabb szintű játékosoknak. Nem célja, hogy mindenki mehalljon..Razz De a pirosakat sem ítéli el, lévén, nem tartja főben járó bűnnek a gyilkolást. Főleg, mióta maga is parancsot adott ki egyszer rá.. Persze ez még játékon kívüli történet..Rolling Eyes

Képességek

1. képesség:
Spoiler:

A képességeinél a fény elem választódott ki, mint alap. Így lehetséges az, hogy első képessége nem más, mint egy fény gömb megidézése.
A gömb színe, és hatása Szophie pillanatnyi érzelmétől függ, viszont ez nem Szophiera hat, hanem a petre, aki ilyenkor szintén átveszi Szo érzésit. Ennek hatására válhat dühössé, szomorúvá, nyugodttá, vagy éppen boldoggá. Ettől függően Vezér képességei romlanak, vagy éppen javulnak. Mindez az idomárra nem hat.
Kék gömb: nyugalom ~ Ha Vezér nyugodttá válik, akkor megnő a koncentrációs képessége, ez által sokkal könnyebben talál. Viszont a nagy odafigyeléstől gyorsabban elfárad, így a kitartása is visszaesik ~ Fegyverkezelés megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg kitartása csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.)
Piros gömb: Dühös ~ Vezér indulatai a szokásosnál is rosszabbá vállnak, ami miatt nő a támadásának ereje, ám ilyenkor elveszti a fejét, és az élete csökken. ~ Irányítás megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg élet csökken szint/8-al, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve.
Fekete gömb: Szomorú ~ Vezér szomorúvá válik, ahogyan gazdája is. Ennek hatására a védekezésre kezd el koncentrálni a támadás helyett. ~ Élet megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg irányításom csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.
Sárga gömb: Boldog ~ Vezért kitörő öröm fogja el, pont mint gazdáját. Ekkor a farkas a szokásosnál is aktívabbá, és pörgősebbé válik, ám ennek a hátránya nem más, mint figyelem ingadozás. ~ Gyorsaság megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg fegyverkezelés csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.

Feltöltési, és lehűlési idő egyaránt 5 kör, kivéve az élet módosítások, mert azok véglegesen maradnak. (értsd: ha már egyszer lecsökken az élet valamennyivel, az nem töltődik vissza, és fordítva.)

Megjegyzem, hogy mindezen módosítások csak, és kizárólag a pet pontjait befolyásolják, a karakterét nem.

2.képesség:
Spoiler:

Szophie akarattal át tudja változtatni petjét ember alakúvá, aki így minden emberi tulajdonságot - köztük a beszédet is. - magáénak tudhat. Ez nem függ a pontoktól, erre bármikor, és bármennyi ideig képes. Külső szemlélőnek az egyetlen feltűnő dolog a 2 kis fülecske, és a farok lehet, de ez is elenyésző, hisz hiheti egyszerű cosplayesnek is. Egyetlen legnagyobb előnye a képességnek, hogy a pet ilyenkor ugyanolyan páncélt hord, mint a gazdája, így megkapja a páncélpontokat.
Vezér kinézete a 2. képesség hatására:
Spoiler:
Haja, fülei, és farka hófehér színűek. /mint ahogy ez elvárható egy fehér farkastól./ Hatalmas szeme lilás színben tükröződik, melyet apró szempillái bájosan öveznek. Igazán aranyos lenne a megjelenése, ha nem lenne mindig morcos. Viszont még ennek fényében is női szíveket megdobogtató kinézete van.
Mivel a petnek három kisállat fejődési szintje van, ezért nem csak pet alakban, de ember alakban is változások vannak a 3 kor között.
Bébi

Fiatal

Kifejlett

Színe:
Turquoise

3. Képesség
Spoiler:
Vaskarom.\o/
Szophie tenyerének tetején vaskarom nő a bőr alól, összesen három. Amikor ezt használja, akkor az alap ereje megnő spec. képességnyi ponttal 5 körig, majd többé nem használhatja a harc alatt.
A teljes sebzés (idomár+pet) negyedénél viszont nem lehet nagyobb a sebzés mértéke.

4.képesség
Spoiler:

Szophie képes innentől gondolati síkon beszélgetni a mobokkal, minibossokkal és bossokkal. Csak ő hallja ezt, meg az alany, aki képes szintén fejben válaszolni, méghozzá emberi nyelven. Tehát voltaképp a gondolatait közli Szophieval a kérdésekre, kijelentésekre, egy Szophie által is érthető formában.
OOC így ismerkedős játékok játszhatóak ezekkel a lényekkel. Miniboss esetén a mesélő, boss esetén KA, mob esetén pedig az aktuális játékos/mesélő irányítja ezeket.

Ércek, növények:
Növények: 2 Ezüst Százszorszép  2 Nihil Ág 2 Eknier Levél
T1: 16 Halvány Rubin, 12 Vasérc
T2: 6 Fémkő, 5 Vastag Bőr, 5 Drágakő, 2 Tömény Rubin, 8 Acél
T3: 7 Halvány Holdkő 1 Jeti Bőr 3 Topáz 7 Opál 4 Aranyérc
2 Fekete Holdkő 1 Pikkely 6 Mithril 1 Orichalcum


A hozzászólást Szophie összesen 129 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 13, 2018 11:36 pm-kor.
avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Jún. 21, 2013 10:43 am

Pet:


Név:Vezér
Faj: Fehér farkas

Kinézet:
Spoiler:
Kicsi korban:Nagyobb korbanÉs legnagyobb korban:


Jellem:
Vezér igencsak erőszakos, és felettébb gonosz. Ezt eddig is tudtuk, de jelleme kiteljesedni látszik most, hogy mindezt már szavakba is tudja ölteni. Viselkedése arrogáns, és bunkó. Kertelés nélkül megmondja mindenkinek, hogy mit gondol róla, és ez a vélemény szinte minden esetben negatív. Ha nagyon muszáj, viszont tud lehengerlően is bánni másokkal. /Puncsol ám rendesen, ha kell../ Ezen kívül nagyképű, ami miatt könnyen bajba is sodorhatja önmagát, és gazdáját. Lenéző másokkal szemben, hidegen hagyják az emberek érzelmei, véleményei. Nem is foglalkozik velük, mindaddig, míg nem akarnak azok közelebbi ismeretséget kötni velük. Ugyanis féltékeny, és ez miatt senkit nem akar gazdája közelébe engedni, akit félt, és véleménye szerint szerencsétlen, és semmire nem jó, pláne nem harcra, épp ezért kell őt mindig védelmeznie. Érzékeny, féltő, és gondoskodó oldalát ritkán mutatja, de azért ezek a jó tulajdonságok is fellelhetőek benne. No meg a gazdájához hűen, ő is imádja a sütiket, és a teát.Smile ... csak a húsok mellett persze..


Pet képességek:

Pet 1. képsség:
Spoiler:

Vezér képességeinek alap eleme a jég.
Ennek segítségével jégfelhőt küld ellenfelére, amely miatt az alig lát tökéletesen még látás jártassággal sem.
Kockás játékoknál: Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon. Ha az ellenfélnek alapból nem kellett dobnia, akkor innentől 2, vagy nagyobbat kell ahhoz, hogy találjon.
A támadás összesen 4 körig hat.

Pet 2. képesség:
Spoiler:

Vezér, mivelhogy egy északi farkasról van szó, immunis a hidegre hatalmas szőrme bundája miatt, sem életpontjaiban nem vonódik le, sem pedig mozgásában vagy kitartásában nem akadályozza. Van rá lehetősége, hogy egy embert - egyszerre csak egyet! - megvédjen, azaz melegítsen a saját test hőmérsékletével, így az a játékos vagy njk is immúnis lesz a hidegből fakadó életpont csökkenésre, ugyanakkor a kitartása és a mozgása ugyanúgy akadályozva lesz.


Vezér song: Razz


Sarki farkas (Canis lupus arctos)
Spoiler:

A kanadai szigetvilágban él, Melville és Ellesmere közötti szigeteken. Ezen kívül előfordul még Grönland északi és északkeleti részén is.
A sarki farkasoknak vannak bizonyos eltérő tulajdonságaik, melyekben különböznek más farkas alfajoktól és amelyek a hideg, sarkvidéki környezethez való alkalmazkodás során jöttek létre.

Szőrzetük szinte teljesen fehér (a hátukon valamivel sötétebb árnyalatú) és rendkívül dús. A nagy hideghez (olykor előfordul élőhelyükön -50 °C is ) való alkalmazkodás folytán fülei rövidebbek és kerekebbek és lábai jóval rövidebbek, mint más alfajoké.


Név: Falat
Faj: gekkó - gyík

Kinézet: Kisebb, mint általában a fajtársai,élénk zöld színű, nagy sárga, gülü szemekkel, tapadókorongos lábakkal.
Jellem: Perverz. Menő. Istenkirály.

Némó:


Ő csak egy hal.
A hozzászólást Szophie összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 27, 2017 12:23 pm-kor.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 09, 2014 4:36 pm

Élmények:
szösszenetek

Ismerkedések:
Spoiler:

Küldetések:
Spoiler:


Eventek:
Spoiler:

Sajtótájékoztató - vége
Valentín-nap - vége
Idomáros önismereti tréning - vége
Fekete - vége
SAO világ show - vége
A kinti én - vége
Ahogy folytatódna.. - vége
AincradStars - lezárva
Vidámpark - lezárva
Vakrandi - lezárva
AS - lezárva
Az éhezők viadala - lezárva
Tükörkép - lezárva
A legendás küldetés! - lezárva
Darwin útvesztője - lezárva
Húsvéti tojások és robbanó nyulak- lezárva
Pet ovi - lezárva
Cupido - lezárva
off2 - lezárva
Pengék tánca - lezárva
Off - lezárva
Birkózás figyelés - lezárva
Szépségverseny - lezárva
Karácsonyi event - lezárva
Karácsony 2

Bossok, minibossok:
Spoiler:

Cassandra JL - vége
Nyálka mini - vége
18. boss
17.boss - vége
A farkas és a nyúl - vége
The team of the pets - vége
16.boss
Miniboss - Szélvihar - lezárva
15.boss
14.boss
13.boss
12.boss - lezárva
10.miniboss - lezárva
11.boss - lezárva
Miniboss-Csapda mester - lezárva
Miniboss.Milka - -lezárva
10.boss3 - lezárva
10.boss1 - lezárva
9.boss - lezárva
8.boss - lezárva
7.boss - lezárva
6.boss - lezárva
5.boss v2 csapat.. - lezárva

Küzdőterek:
Spoiler:

Kazamaták:
Spoiler:

Tápos team - -vége
Csajos csapat - vége
SzAnRaSi - vége
A három grácia - Miri, Hina, Szo

Arénák:
Hinari: vesztes
Suzume: nyertes
Shukaku és Timidus: el sem kezdett
Silver: nyertes
Párnacsata: Szo x Ozzy vs Yui x Nio - nyertes
Palota vagy Piramis: Hinari x Yuichi vs Szo x Oz


A hozzászólást Szophie összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 08, 2015 12:28 am-kor.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Jan. 23, 2015 5:05 pm

Felszerelés
Spoiler:

Holdfény Rúna (+12 fegyverkezelés +8 irányítás)
Krokodilbőr Ostor (+6 fegyverkezelés +9 irányítás, egy körre az erőd felét pluszként az irányításodhoz adhatod, viszont a kisállatod az erőddel egyenlő értékben sebződik, három kör lehűlési idő)
"Bemutatom nektek az aréna harmadik helyezettjének harcstílusát: addig ostorozd a peted, míg az ellenfeled meg nem hal... a peteddel együtt. Ezután kobozz el egy tojást egy kezdőtől és kezd elölről." - egy reklamáló béta tesztelő
Orichalcum Tömény Páncél (+50 páncél)
Pókmintás Köpeny (+14 irányítás) -- >Fehérrózsa mintás köpeny
2x Önerősítő Gyűrű (Az Egy gyűrű) (+2 élet +2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség, ha kettőt veszel fel a második már mindenhez 3-at ad)
Viadal babérkoszorú [+2K](+4 fegyverkezelés, +4 irányítás, +2 gyorsaság, +4 kitartás, +2 spec)
Tetszőlegesen változtathatod a küllemét a legszolidabb kalaptól elkezdve a legmorbidabb fejfedőkig bármit kitalálhatsz.
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)

Egyedi Rubin Síp (+10 irányítás és +2 kitartás)

Egyéb:
Spoiler:

Egyedi Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +4 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság)
Kapcsolat Pálca (+6 irányítás +1 élet)
Egyedi Rubin Síp (+10 irányítás és +2 fegyverkezelés)
Birkózó páncél (+4 erő +20 páncél)
Sólyomgondozók Sisakja (+4 irányítás +10 páncél)
Vastag Köpeny (+20 páncél)
Koromfekete Köpeny (+16 speciális képesség)

Mérgek, kristályok, burok
Spoiler:

1x Pánik burok

1 x  Gyenge anti-mob-kristály

2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)

2x Halvány Gyógyító Kristály  (aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot)

Mini potion (+5 Hp)

2 db pajzskristály (aktiválása után a következő feléd intézett sebzést nullázza)

3 db gyertyakristály

2x Béna Frissítő Potion (+2 gyorsaság egy körig és +10 HP)

Gyenge Speciális Méreg (2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén)

Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)

Hátszél Kristály (A használó a következő három támadásánál erős hátszelet kap, gyorsasága 20 ponttal nő.)

Gyenge Lénygyengítő Méreg (a mérgezett mob 10%-kal több sebzést szenved el 2 körig minden találat után, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Vasbőr Potion (+50 páncél és egy körig vassá változik a megivó bőre, így abban a körben 10-el kevesebb sebzést kap)

Gyengítő Méreg (-6 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)

Morpheus álomfogója: Ha segítségre szorultok a későbbiekben, ennek segítségével léphettek kapcsolatba Morpheussal. /Lehetőség arra, hogy későbbi küldijeitekbe NJK segítségként felhasználjátok. De mivel az álmotokban tudjátok csak elérni, ezért előre egyeztessetek velem PM-ben, ha fel akarjátok használni ezt a lehetőséget, közös küldit akartok vele. Egyébiránt meg egy esztétikus tárgy, dísze lehet a szobátoknak./

Fagytér Kristály (A kristályt a földnek kell vágni, miután széttört, ötven méteres körzetben a talajt fagyossá, csúszóssá, a vizeket pedig jéggé változtatja. A területen belül ettől még nem fog senki sem fázni, tehát csak színesítő elem)

Hullám Kristály (A földnek kell vágni és a három legközelebbi mobot vagy játékost (beleértve téged és társakat is, így megéri messze dobni) meglöki, a lökés csak annyira erős, hogy a figyelmetlen célpontok elessenek.)

Denevér Kristály (Aktiválásakor egy nagy rakás denevér repül neki az ellenfélnek. Nem sebez, csak zavaró hatású)

Halvány Füst Kristály (a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst két körig tart)

Magasugrás Kristály (aktiválása után a használó egy ugrás erejéig kétszer olyan magasra ugorhat)

Hangrögzítő Kristály (rögzíti és visszajátssza a vele felvett hangokat)

Farkasagyar (A kristály aktiválás után a játékos szintjének megfelelő számú farkas illúzióját kelti. Ezek az állatok nem sebeznek, át lehet haladni rajtuk, érintésre szeretefoszlanak, viszont félelemkeltőek, zavaró hatásúak.)

Gyors Futás Kristály (aktiválása után a használója egy körig akármilyen felületen sétálhat és gyorsasága megnő 4-el)

Csillag kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja.)

Kábító Méreg (-6 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)

Hamis Sebzés Kristály (A kristály használatakor a következő támadásod egy illúzióval spékeli meg. Bár a következő ütés nem fog többet sebezni, de aki elszenvedte a sebzést, az azt hiszi, hogy az életcsíkja a pirosba csökkent, és úgy is látja. Az illúziót csak a csapást elszenvedett fél látja, tehát körülötte mindenki a rendes életpont csökkenést látja. Az illúzió 1 körig tart, csak játékosokon használ, értelemszerűen csak ijesztésre jó, küzdelmet nem lehet vele nyerni.)

Tartós Specialitás Potion (három körig 5-tel növeli a spec. képesség pontjaid)

Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)

Kis Potion (+20 HP)

Harag Potion
A potion megivása után a használó elveszíti mellékcselekvését és helyette +1 támadási kört kap, emellett nagyon haragos lesz valamiért mindenre és mindenkire, harc végéig tart, negatív hatásként érzékeli a rendszer így letisztítható.

Ez Pont Megoldja Most Nekünk A Feladványt De Jó Hogy Valamiért Pont Ez A Kristály Került A Fülem Mögé Kristály

Foto kristály

Röhögőgörcs Méreg (megállíthatatlan nevetés, két körig)

Gyenge Paralízis Méreg (egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén)

Gyenge Speciális Méreg (2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)

Egyéb ajándékok, avagy csak hogy ne felejtsem el részleg:
Spoiler:

Ezüst, masnis karkötő
1001 Aincradi sütemény /Bővítve: Ozirisz sütemény receptje, Mézeskalács sütemény recept, egyéb receptek a felfedezett összes nyilvános cukrászdából./
Csillag fülbevaló
Vicces állatos sütemény
Panda plüss
Plüssfarkas
Aranyozott nyelű villa
Origami farkas
Ógörög stílusú agyagváza, melyen Herkules próbái vannak megörökítve
KA hangrögzítő kristály
Nyaklánc és ugyanolyan nyakörv Shukakutól
Ördöglakat dobozka
Acélkarom (+8 erő +2 kitartás) Zu kése
Valaha csokival telített kosárka x 2
Karom és Fog ápoló szett
Bögre "A legjobb tulaj" felirattal
farkasfejes villakészlet
Sakk készlet
Égkék kendő Szophie és Vezér nevével hímezve
"Ha az innováció a jövő kapuja, akkor az inspriráció a kapu kulcsa." - szerencsesüti lap
Yuichi Hold ital
Kék macskás mamusz
Barna övtáska Vezérnek
Törődés virágja :3

1 kristálykő


A hozzászólást Szophie összesen 20 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 01, 2018 11:46 am-kor.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Jan. 25, 2015 7:39 pm

Jelenlegi tartózkodási hely: Börtön

Amit mások tudhatnak:
Főtéren, forgalmas helyeken nagyon ritkán látható, akkor is a falhoz húzódva, farkasa társaságában. Rendszeresen jár az Ovidius kőszínházba, különböző előadásokra, majdnem minden pénteken. Ezen kívül csak cukrászdába hajlandó járni, de oda majd' minden nap, ha új szint nyílik meg, mindig első dolga a helyi összes cukrászda feltérképezése. Néha napján csak úgy sétálgat erdőben, mezőkön, vagy ücsörög egy padon egy könyvvel a kezében. Máskor vad mobolás, esetleg gyakorlás közben lehet elcsípni, és sokszor csak ül, miközben petje odébb kiharcolja magát.
Sokszor fordul meg sikátorokban, és elhíresült róla, hogy vörösökkel barátkozik.
Január óta szokásává lett a bolyongás, amikor is Aincrad különböző pontjain véletlenszerűen bukkan fel, leginkább csendes, kihalt helyeken, farkas petje folyamatos kíséretében.

A viadal óta van egy nagyobbacska hírneve, az utcán a járókelők csak a "magányos győztes"-nek nevezik.

Kapcsolat: Tachibana Makoto házastársa
Fiú testvér: Kazuma (Zu)
Legjobb barátnő: Hinari
Legjobb barát: Justin Taylor
Emberi pet: Yaru
Besúgó: Kun

Egyéb ismertségek:
Atorou - teapartner
Fuun Kotarou - perverz
Judy Noxia - alig ismert
Peter Worker - alig ismert
Shiel D. Lewis - alig ismert
Allen Dante - első csók
Askr - közelebbi barát
Kyuushiro - teázó barát
Rita Hanami - alig ismert
Thunder - első küldetés
Utahime - aranyos
Nio - nem kedvelt.>.>
Jun - cuki.:3
Jekatyerina Natashenka - szegényke
Koshitsu Esutel - beszélgetőtárs
Aoi Shizuka - alig ismert
Suzume - muhh.:3
Cearso - alig ismert
Benedict Arata - ?
Kusumi Ayani - nem kedvelt
Ryuninji Ren - bakaa..!
Neuro - perverz
Enheriel - érdekes.Suspect
Chancery - ÁK. *-*
Shukaku - érdekes
Nanami Haruka - aranyos kislány
Mirika - szilveszter
Anatole Saito - marketing társ
Halász Alex - ellenség.>.>
RenAi - alig ismert
Raven - közelebbi barát
Hayashi Yuichi - ellenség.>.>
Ozirisz - közelebbi barát
Danee - zöld
Silver - lovag1
Ray - lovag2, jó barát
Graceful - a lányom.:3

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.