Magas Ormok

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Magas Ormok

Témanyitás by Miu on Hétf. Ápr. 25, 2016 12:29 am

-Hmm… - csendesedem el kissé, mikor megkér, hogy meséljek a céhről, aminek a tagja vagyok, hisz most nem elég csak önteni a szót, hanem szépen körbe kell írni a dolgot, hisz még az esélyes lehet, hogy megtetszik neki a céh és csatlakozni szeretne majd – Nos, elsősorban a céh neve Eternal Flame és egy kereskedő céh vagyunk. De igazából a boltocskázás mindenkinek csak hobbi és nem kötelező ehhez idomulni annak, aki be szeretne lépni a céhben, mert lényegében nekünk csak a jó társaság kialakítása a lényeg és, hogy minél színesebbek legyünk és sok minden újat kipróbáljunk. :3 – itt hagyok egy kis szünetet, hogy legyen ideje Aki-nak elraktározni az infókat – A másik fontos dolog, hogy igyekszünk segíteni egymást, legyen bármiről is szó… és azt hiszem, hogy minden lényegeset el is mondtam a céhről. De el is látogathatsz felénk és szét is nézhetsz, ha gondolod, és bővebb betekintést nyerhetsz a mi kis céhünk életébe. ^^
Nem igazán volt csendes pillanat, míg haladtunk a kis túránkon, szinte mindig beszélt az egyikünk. Aki-kun eléggé fel is oldódott, mert eléggé megeredte a nyelve és bátran mesélt magáról egy-két dolgot. Ez fordítva már nem igazán volt igaz, én nem igazán szoktam a múltam megosztani másokkal, még azok se tudnak sokat rólam, aki már eléggé közel álnak hozzám. Legalább is múltamról semmit se tudnak, de bele gondolva én se tudom ezeket róluk, de igazából ez nekem mindegy is, engem csak az érdekel, hogy itt és most milyen embert ismerek meg, az kicsit sem izgat, hogy mi volt régen.
-Kezd már kissé késő lenni. Szerintem, ha kezd erősen sötétedni, akkor fejezzük be a gyalog túrát a portoljunk haza. Éjszaka már nem szívesen mászkálnék itt kint és egyébként is van valaki, akivel van még egy kis ügyem és azt is jó volna időben lerendezni, hogy aludni is tudjak majd az este. :3
Igazából csak most tűnk fel, hogy így eltelt az idő, valószínűleg, ha nem lenne most társaságom, akkor nem jutottam volna el eddig a hegyi túrámban. :3
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 656
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Magas Ormok

Témanyitás by Akichi Murai on Hétf. Ápr. 25, 2016 12:23 pm

Figyelmesen hallgattam a beszédet amit mondott. Habár egy kereskedő céh attól lehet, hogy még jó lenne a számomra, bár nem tudom. Ismét kaptam egy újabb megnézendő céhet a kis listámra, bár nem is bántam ezt.
-Köszönöm a meghívást. Lehet, hogy egyszer oda megyek, igaz ez még a jövő zenéje.
Amikor én befejeztem a múltamról való szűkszavú szövegemet a csend kellemesen közénk jött. A sétánk közben Skyfaller csacsogot, hogy az ő szemszögéből milyen az eddigi utunk. Eléggé furcsa volt, amikor a vadászatait emlegette, de hát madár jó hogy így mondja, nem? A sokkból még mindig nem tértem fel teljesen abból, hogy már ő is tud beszélni, de már kezdem megszokni ezt a furcsaságot is. A sétánk közben kezdett beesteledni, észre se vettem volna, ha Miu nem szól. Felé fordultam, hogy jobban hallhasson.
-Köszönjük, hogy veled jöhettünk. Én még jobban, hiszen sok jó emlékemet felidéztetted ezzel a kirándulással. Ha egyszer még lenne egy kis időd később, akkor megmutatnád a céhedet? Ha igen majd küldj egy PM-et. Én mentem is! Hali!
Fogtam a teleport kristályomat és elhagytam az ormokat, és újra a Kezdetek Városában voltam.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
111/150  (111/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Magas Ormok

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jún. 18, 2016 11:22 am

//Takara Kazutoshi//

Snowcat szokásához híven elvitt megint randira, ezúttal az ormokhoz. Kicsit megriadtam ugyan a magasban, de szerelmem, aki Villámlást használta lónak, magához ölelt, mint egy lovag a hercegnőjét, amit puszival jutalmaztam. Regina is jött velünk természetesen, ő utánunk jött, mert egyrészt lassan mentünk, másrészt meg nem fért rá a griffem hátára.
- Milyen magasra megyünk, drágám?
- Meglátod, nya! :3 - nem tudom, miért, de annyira szeretem, mikor azt a „nya” hangot adja ki! ^^ Talán azért, mert szeretem őt is. ˇ///ˇ Kis idő múlva megérkeztünk, ahova kellett, s boldogan láttam, hogy egy pikniket rendezett nekünk.
- Óh, drágám, olyan édes vagy! - csókoltam meg örömmel, majd kedvesem lovagiasan levett Villámlás hátáról, s miközben a petek a környéken sétáltak, én meg Snowcat egymással foglalkoztunk. ^^ Villámlás a fák hűse alatt pihengetett, miközben Regina rágcsálókra vadászott macska mivoltát mutatva. Remélem senki nem nézi majd mobnak, mert akkor igen kellemetlen meglepetése lesz része a szintje miatt, bár a sárga indikátor eléggé egyértelművé teszi, hogy Regina egy pet.
- Óh, lenne egy szerenádom neked, drága Enhim, nya! ^^ - óh istenem, erre tényleg nem számítottam! Ráadásul egy francia számot kezdett el énekelni halk gitárzene mellett! Igen, megint gitározott, de nem bántam. ^^ Villámlásnak nem tetszett, mert a fejéhez szorította mancsait, de ez van, nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése. Az aprócska szerenád után odabújtam hozzá, s megcsókoltam, amit nem habozott viszonozni. Eközben Regina kicsit messzebb kujtorgott, s meglátott egy lovag fiút, akit óvatosan közelített meg, s egy pontnál megállt, s csak figyelte, mi lesz a reakciója.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 07, 2016 5:41 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1065
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Magas Ormok

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Szomb. Jún. 18, 2016 4:38 pm

//Enheriel//

Csendesen ülök egy szikla tövében, éppen egy ízletes kenyeret eszegetek, amikor megcsapja a fülemet az a vihorászás, ami mögülem jön. Kicsit megijedek, hiszen nem tudhatom, ki akar ilyenkor errefelé jönni, ezért lebukom a szikla aljára. Akik jönnek, nem túl antipatikusak, megnyugtat, hogy nem valami vörös indikátoros banda közelít felém. Nem gondoltam volna, hogy pont ilyenkor bárkinek kedve lenne idejönni, de hát ez nem csak az én játékom. Mondjuk, pont egyedül szerettem volna lenni, ehelyett egy kisebb társaság jön ide. Miután megbizonyosodom róla, hogy van egy pet, egy lány és valószínűleg a barátja, már éppen ki akarnék jönni, és titokban elsomfordálni, mikor a srác egy kissé hamis szerenádot énekel a lánynak, ráadásul franciául. Na, szuper! Nemhogy megzavarnak édes nyugalmamban, miután a kiképzőtiszt sikeresen megnövelte a szintjeimet, még random kornyikálásba is kezdenek. Ezt nevezem én teljes nyugalomnak. A dal végeztével visszafordulok a pusztaság felé, úgy döntök, nem foglalkozom tovább velük. Felhívni nem akarom a figyelmet magamra, ezért csak csöndben ülök tovább. Mikor éppen hátrafordulok, a petet (aki egy hópárduc) veszem észre, és annyira megijedek, hogy lebukdácsolok a szikla tetejéről, ahol éppen ültem.
- Áhh... azt a... mindenit neki!
Csak ennyit bírok kiáltani meglepetésemben, és fájdalmamban. Bár, a fájdalmat valószínűleg csak képzeltem.
- Legközelebb legalább fütyöréssz, vagy valami, mikor mások felé közelítesz.
Nem tudom, hogy egy párduc képes-e fütyörészni, de hirtelen más nem jutott eszembe. Remélem, nem hívtam fel magamra a figyelmet, mert nem akarok egy ciki randevúelrontó ember lenni. Próbálok menekülni a kínos helyzet elől.
- Ömm... Takara Kazutoshi vagyok, ők pedig, gondolom az ismerőseid - mutatok a távolban ülőkre.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 17
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Magas Ormok

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.