Erdei Tisztás

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: Erdei Tisztás

Témanyitás by Chakna on Vas. Ápr. 23, 2017 11:34 pm

Nem válaszolok szóban a két reményvesztett kérdésre, csak együttérzően bólintok. Fájdalmasan lassan haladunk a kijutás felé…

- Talán még többen is, de lehet csak azért, mert itt nem tudnak úgy elvegyülni… - bólintok a megjegyzésére is, majd a következő kérdésre tanácstalanul, lemondóan megvonom a vállamat. – Valószínűleg senki. Ugyanakköor azt a tapasztalatot sem fogja senki elvenni, amit idebent szerzünk meg – mosolyodom el bíztatóan. Mostanra úgy gondolom, hogy nagyon is értékes lehet az az idő is, amit itt töltünk el, ha tapasztalatszerzés szempontjából nézzük.

- Nos, nem akarom megvonni tőled a jogot, hogy magad derítsd fel a terepet, úgyhogy nem javaslok senkit – mosolyodom el. Az lesz a legjobb neki, ha maga tapasztalja meg a céheket, mielőtt eldönti, hogy csatlakozik-e, és melyikhez. – A legegyszerűbb őket a céhtagokon keresztül megtalálni, akikkel összefutsz. Ha valakinek a feje fölött látsz céhjelzést, nyugodtan kérdezz rá, és kérdezősködj a céhéről. – javaslom, mellőzve a kioktató hangnem bármiféle megnyilvánulását. Egyszerű, baráti javaslatról van szó.

Elmosolyodom. Megkönnyíti a dolgomat, ha neki sincs ellenére, hogy kérdezősködjek.

– Először is: Sokminden változott odakint, mióta bentragadtunk? Mekkora előrelépés történt a technikában? És az orvostudományban? – teszem fel az első pár kérdésemet, ami igazából egyetlen kérdés, csak szerettem volna konkretizálni, hogy például mikre gondolok. Kíváncsi vagyok mindenre, ami fejlődés/változás történt.

És felkuncogok a megjegyzésére. Nagyon igaz… Úgy általában a világra. Az ember minél többet kérdez, minél többet tud annál több kérdőjellel találkozik. A kíváncsiság egy ördögi, öngerjesztő folyamat. Vagyy annyira nem is ördögi… Én mindenesetre nem szeretnék kitörni belőle.
– Nem cukrászdára gondoltam – nevetem el magam az egyetlen kifogására. Vajon már megunta, annyian vitték cukrászdába, vagy csak nem szereti az édességeket? – Ismerek a közelben egy jó kis éttermet. – ahol remélhetőleg nem lesz akkora tömeg, mint amikor Eikivel jártam ott… Az kellemetlen lenne…

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 614
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdei Tisztás

Témanyitás by Tsukiko Teter on Kedd Ápr. 25, 2017 9:30 am

Chakna a fejével bólint egyet, mikor felteszek neki két kérdést. Rossz érzés tudni, hogy a kijutás döcögősen halad. Emellett azt jegyzem meg, hogy vannak akik hátráltatják a kijutni vágyó embereket. Csendben elmélkedek, mikor válaszol az idővel kapcsolatos kérdésemre. Meghallgatom, majd a végén szólalok meg.
- Lehet, hogy itt rátalálunk valami értékes tapasztalatra. – értek vele egyet, de nem olyan erős magabiztossággal, mint kellene. Kezdő játékos vagyok, s még nem látom úgy át az egészet, mint aki több éve benn van. Tán idővel rájövök mindenre, s kijutásom után felfedhetem a nagyvilágnak.
- Köszönöm, hogy nem vonod meg tőlem a kalandozást, a felfedezés élvezetét – mondom ki mosolyogva. Természetesen most szintén kapok tőle egy jó tanácsot, amit elraktározok magamban, s a kellő időben felhasználom. A beszélgetésünk valójában szépen halad a saját medrében, mint egy pompás folyó. Hirtelen megváltozik a téma, s Chakna a kinti világról kezd el érdeklődni. Mivel tudom, hogy nem utasítottam el, így összeszedem magamban a kellő választ.
- Igen, pontosan a SAO miatt robbanásszerű fejlődés felé ugrott a világ. A rendőrség olyan technikai vívmányokat kaptak, amivel könnyedén bemehetnek egy-egy játékos házába. Hiszen vannak zárkózott emberek, akik egyedül élnek. Sok ajtót tönkretennének, ha a régi módszert alkalmaznának. – mesélem neki, hogy bizony ezen a ponton volt előre haladás.
- A mentősök olyan felszerelést kaptak, amivel biztonságosan a kórházba tudják szállítani az embereket. Sok ember halt meg út közben, beszállítás alatt. Ma már ez szintén javult. – folytatom a feltárást, mert gondolom az ilyen dolgokra kíváncsi.
- A kórházaknak kifejlesztettek olyan gépeket, amikkel a SAO játékosokat könnyedén életben tarthatják. Nagyon korszerűek, így csupán az ért hozzájuk, akiket kiképeznek rá. Ápolók és orvosok. Nagyon csendes, nem foglal túl sok helyet, de mindent ellenőrzés alatt tart. Programozható. – sóhajtok egyet a végén, mert csak a TV-ben láttam egyet, de ha felébredek ebből a rémálomból, akkor valószínűleg élőben fogok egyet látni.
- Az informatikában meg egyre többen kísérletezgetnek a SAO-val kapcsolatos dolgokkal. Hogyan lehetne egy virtuális dolgot élőnek mutatni. Miként lehetne jótékonyan felhasználni, mi lenne a szerepe? Minden hónapban jelentik be, hogy egyes kutatások hol tartanak. Tán ezzel próbálják nyugtatni azon szülőt, akinek a gyereke a SAO világában ragadt. Azonban ez az egy pont, ahol nem lehet mit kezdi. A rendszer túlságosan megveti a bármiféle beavatkozást. Tényleg olyan lenne, hogy teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól. – fejezem be a beszámolóm, aztán majd úgyis kérdez, ha olyanja van.
- Ha nem cukrászda, akkor én meg vagyok nyugodva.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdei Tisztás

Témanyitás by Chakna on Pént. Május 05, 2017 7:23 pm

Úgy tűnik rendben tudunk beszélgetni. Ennek örülök. Mosolyogva bólintok a megjegyzésére. Nem igazán magabiztos a kijelentés, de ez nem is csoda, hiszen épphogy belekerült Aincard furcsa, kusza és elsőre talán ijesztő világába. Nagyon is jól megértem ezt a helyzetet, és már csak ezért is nagyon szívesen, és örömmel segítek neki túllendülni az első megrázkódtatáson.

 Még szélesebbre húzódik a mosolyom, amikor könnyedén veszi az enyhe csipkelődést. Helyes, aki humoránál van, az nehezebben kerül lelkileg krízisbe, és könnyebben átjut a mélypontokon.

A kérdésemre nagy megkönnyebbülésemre egyből válaszol, és elég kimerítően. Egyrészt megnyugtat a válasza, másrészt pedig kicsit kétségbeejt… Úgy látszik sikerül valahogy stabilizálni a szerencsétlenül járt játékosok állapotát odakint, de nagyon nagyon messze vannak még attól, hogy bejussanak a rendszerbe, és ki tudjanak engedni minket… Éppúgy, mint ahogy mi messze vagyunk még attól, hogy belülről sikerüljön kijutnunk… Na meg kifejezetten feldühít, hogy még mindig vannak olyan elvetemül, utolsó…. Szóval akik még árulják a játékot, és újabb játékosokat ítélnek ezzel fogságra Aincardban…  Elkeserítő, hogy nem tudnak mit kezdeni velük a hatóságok…  Viszont mivel Tsuki itt van a társaságomban, nem engedem túl sokáig kavarogni a fejemben a gondolatokat.

– Köszönöm – mondom egyszerűen, és igyekszem tekintetemmel jelezni: rajta a sor, nyugodtan kérdezhet.  Közben lassacskán elérjük a várost, úgyhogy kicsit lassabbra veszem a tempót: már nem kell sietnünk.

Ha nem érti a jelzést, akkor ki is mondom, hogy most nyugodtan kérdezhet bármit ő. Magamban még mindig mulatok, hogy ennyire kerülni akarja a cukrászdát. Nem bírom szó nélkül hagyni

– Mi a probléma a cukrászdával? – kérdezek rá, csevegve, vidáman

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 614
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdei Tisztás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.