Tolbanai Cirkusz Romja

Go down

default Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 25, 2015 4:55 pm

Tolbanától nem messze, de még a területén belül egy cirkusz emléke található. Anno, Tolbana fénykorában azt mondják egy igazán népszerű hely volt, azonban látogatók hiányában sajnos mára csak egy lepukkant maradvány, szakadt sátorokkal és kihalt légkörrel. Vörös játékosok szoktak megbújni itt.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Hétf. Jan. 18, 2016 4:21 pm

Délelőtt. Futás. Edzés. Megszoktam azt kint, hogy futok. Úgy döntöttem itt bent is csinálni fogom. Nincs hozzá társaságom, és nagy valószínűséggel nem is fogok találni, hisz nem sok értelme van itt az edzésszerű futásnak. De útközben találkozhatok más emberekkel. Megismerkedhetek velük. Aztán ha nem is a futást, de mást csinálhatunk együtt. Remények. Visszatérve, legalább van mit csinálnom a monoton farmolás közepette. Segít kiszellőztetni a fejemet. Ha pedig újfent edzés szerűen gondolok rá, célt ad, még ha csak magamat is hülyítem vele, hisz a „statjaimtól ” függ mennyit bírok futni. Ezt végiggondolva eszembejut még egy plusz pont, tisztában leszek a képességeim határával. Visszatérve, az egyes szintemnek hála ez pont annyit jelentett, hogy kiértem a falu szélére. Kicsit megpihenek, és körülnézek lassú sétával, hogy hova is jutottam most. Apropó, még egy hasznos dolog, felfedezem az első szintet. Meg majd lassan a többit is, de most még úgy sem mehetek. Sátrak. Régiek és kopottak. Talán cirkusz lehetett vagy valamilyen bazár? Nem tudom, de kihalt légköréből ítélve már nem fogok itt embereket látni ilyen célból, akármelyik is az igaz. Ami azt illeti más játékosokat se nagyon látok. Miért is tenném, nincs okuk itt lenni. Nekem mi az okom itt lenni? Hisz már kipihentem magam. A felfedezés. Kíváncsi vagyok mit találhatok itt. Be-be nézek a sátrakba, de nem találok semmi értékeset. Pedig egy olyan kalapnak, mint amilyen a porondmestereknek van, örülnék. Az sem baj, ha régi. Keresztül-kasul bejárom a területet, de nem találok ilyet. Majd legközelebb. Máshol. Úgy döntök lassan ideje lenne továbbindulnom.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Hétf. Jan. 18, 2016 5:11 pm

Hazugság.
Hazugság, mert azt állítják, hogy ebben a.kis faluban van a legnagyobb potion mester Aincradban. Pedig szerintem már évek óta senki se látta, senki.se.tudja, mit tudhat. Én viszont pontosan tudom, nagyon jól, hogy mire vagyok képes. Tehát továbbra is én vagyok a legjobb potion mester.
Újra felkerestem hát a nagy házat, hátha végre közölhetem lakójával, hogy semmit sem ér a munkája, de változatlanul zárt ajtók és ablakok várnak. Tulajdonképpen nem is nagyon számítottam másra. De az alkalom tökéletes arra, hogy kimozduljak kicsit szerény boltomból.
Fejcsóválás közepette sétálok el címem birtoklójának házától, s miért is ne alapon a régi cirkusz romjai felé sétálok. Az utóbbi néhány hónapban nem voltam.túl tevékeny, a politikát és a drámát meg nem szeretem, az ópium mámorát viszont annál inkább. Az első szint fura módon még mindig olyan forgalmas, mint mondjuk két évvel ezelőtt...  Épp olyan, mindenhol, még ezekben a kisebb falvakban is.
Beosonok az egyik régi sátorba, ami valószínűleg valami nagy sztár öltözőszobája is lehetett egykor. Ezt onnan gyanítom csak, hogy még most.is egészen pazarnak hat a hely. Kényelmes babzsákok, és csillár a plafonon... Ami egy sátorban azért nem kis teljesítmény. Vannak fura dolgok Aincradban, már volt alkalmam megszokni őket annyira, hogy tudjam, itt nem működnek a fizika törvényei. Néha szívesen elbeszélgetnék a kedves Kayabával erről-arról. Tudom ám, hogy csak a google miatt tudta megmondani nekem, melyik a legnagyobb prím szám.
- Hölgyeim és uraim! - tök jól elvagyok magammal, mint mindig. A.sátorból már úgyis kilootoltak mindent, ami mozdítható. Magassarkúimmal feltipegek a dohányzóasztal tetejére, egyfajta mini színpadként használva azt. Meghajolok teátrálisan képzelt közönségem előtt, majd lehajolok egy pakli kártyáért, ami majd társam lesz a mutatványban.
- Köszöntsék szépen a mindig.csodálatos és lehengerlő Asukát! - azzal bűvészet jártasságom kihasználva pörgetem a lapokat egyik.kezemből a másikba, mindezt ráadásul egy szív ívében. Mester szintű a bűvészet jártasságom, szóval megtehetem. Épp elég hangos vagyok, hogy meghallhassanak, ha a.környéken.járjanak.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Hétf. Jan. 18, 2016 8:46 pm

Hang. Női. Harsány. A sátrak felől jön, nagy valószínűséggel olyanból amiben nem rég én is jártam. Fura hogy nem vettem észre senkit közeledni. Lehet veszélyben vagyok? Nem hinném, ez elvileg egy védett terület. Utánaolvastam. Nem ölhetnek meg itt, ha csak nem én megyek bele, és ez alól egyik játékos sem lehet kivétel. Nagy balgaság lett volna úgy nekiindulni felfedezni, hogy nem olvasom el a szabályokat. Úgy olyan mintha fegyvertelenül lépne az ember pástra: szinte esélytelen. Ráadásul itt nincs respawn, nem tolerálja a rendszer ha nem készülünk fel. Veszek egy mély levegőt és levonom a következtetést: nincs mitől félnem. Ezzel a ténnyel pedig sikerült kiiktatnom az egyetlen indokot arra, hogy elmenjek. Visszatérve a hangra. Nőies. Harsány. Mintha közönségnek beszélne. Nem száz százalékra, de talán azt is értem mit mondd. Lehet ez egy cirkusz volt és mégis visszatért egy régi bűvésze? Miért tenné? Nosztalgia, gyakorlás? Másra nem tudok gondolni. Vagy semmi köze a cirkuszhoz, és csak hülyéskedik. Nem tudhatom meg másképp, csak ha megnézem. Elindulok a hang irányába, hogy valamelyik állításom beigazolódjon, reményeim szerint. Az első amit meglátok, hogy ez a nő (vagy lány. Nem tudom.) szép. És rózsaszín. A második, hogy ilyen magassarkú nem létezik. Jobban megnézem, és kis erőlködéssel tudatosítom magamban, hogy mégis. Ne időzzünk ennyit a cipőnél, haladjunk feljebb is. Lehet igazam volt és nosztalgiázni visszajáró bűvészmesterről van szó, legalábbis a trükkje alapján mesterre tippelnék. Rózsaszín és szív. Érdekes. Itt a lehetőség, hogy barátkozzak. És ekkor állapodott meg a szemem legfelül, az indikátorán. Vörös. Tehát már ölt. Ami most a legfontosabb, itt nem tud megölni. Sehogysem. Bízom a szabályokban. Mindenképp rákérdezek majd, még ha illetlenség is, hogy hogyan történt, vagy miért gyilkolt. Nem fogom elítélni előre, nem tudhatom mi történt. Ideje tehát megismernem. Belemegyek a játékba, és tapsolok neki.
- Brávó, nagyon ügyes. -majd köszönök – Szia!
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Szer. Jan. 20, 2016 10:52 am

És igen! Közönséget kapok! Ez egészen fantasztikus. Mindig is imádtam a figyelem középpontjában lenni, nem véletlen, hogy épp a bűvészkedésem maxoltam ki először. De hát ki ne venne észre valakit, aki annyira fantasztikus, briliáns és lehengerlő, mint én? És jó, igaz, talán a vörös indikátorom is elég feltűnővé tesz.
- Most, kedves közönségem... - felveszem a figyelj rám pózt az asztalon. Úgy, ahogy vagyok, a csini ruhámban, meg a harminc centis magassarkúmmal.
- Most pedig jelentkezzen egy önkéntes a következő produkciónkhoz. Maga, uram! Tökéletesen megfelel! - leszökkenek az asztalról, a kártya paklival a kezemben, amit legyező formára hajtok.
- Mi a neved? Látom, először jársz nálunk! Válassz egy lapot, amelyik tetszik, de ne mondd el, melyik volt az. - nem mintha lenne itt olyan, hogy nálunk, csak én vagyok, egyedül én, és ennyi. De az meg elrontja a funt. Pedig jó játék ez.
Megvárom, míg választ egyet, amennyiben tényleg így tesz, hogy utána újra összecsukjam a paklit, és jó alaposan megkeverjem azt. Nem nézem meg a lapot, nem is érdekel, nem foglalkozok vele. Meg abban különben se lenne semmi szórakoztató.
- Amúgy csak viccelek ám. Nem dolgozok itt. Bár úgy látom, sajnos nagyon régóta nem működik ez a cirkusz. T.T - sajnálkozok kicsit, mialatt keverem a paklit. Aztán amikor úgy döntök, elég lesz, elkezdem nézegetni a lapokat.
- Most arra kérlek, hogy gondolj erősen a lapra. Dohányzol? Én nem dohányzok, de van itt nálam ez a szép öngyújtó. - a fülem mögül előveszem a kicsi, virágos, rózsaszín öngyújtómat, és bepattintom azt. Nem gyújtom meg a lapokat, csak alattuk tartom azt, mintha csak fel akarnám hevíteni őket. Aztán amikor nincs rá szükségem, elrakom a gyújtót, és újra megnézem a lapokat. Egyetlen egy lap lesz majd, aminek a közepe valami varázslatos módon kiégett. Na vajon melyik lesz az? Rolling Eyes
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Szer. Jan. 20, 2016 11:58 am

Játssza magát a „színpadon” a művésznő, és úgy tűnik örül neki, hogy nézőközönsége akadt. Ha elkezdtem a játékot, akkor folytatom is. A kérdésére felemelem a kezem, mintha lenne itt bárki más is, aki jelentkezne, vagy akire gondolhatott volna. Figyelem ahogy leugrik az asztalról. Tekintve hogy milyen magassarkú van rajta, dicséretes érkezés volt még ilyen magasságból is. Végiggondolva itt bent ez is a pontoktól függ? Utána kell járnom majd, de szerintem igen. Ettől függetlenül nem vonom vissza gondolataimban az ügyes jelzőt róla.
-Chariton. -válaszolok neki, és bár én is kíváncsi lennék a nevére, nem olyan a szituáció, hogy megkérdezzem. Választok egyet és megjegyzem, majd nézem ahogy jól megkeveri. Kint láttam már pár ilyen trükköt, bár ennek nem tudom mi lesz a vége. Türelmesen várom és örülök, hogy végre van lehetőség arra is, hogy én megkérdezzem az ő nevét.
- Pedig a ruhádból és fellépésedből ítélve elhittem volna, hogy dolgoztál itt. -jegyzem meg. Azt viszont elárulhatod, hogy mi a neved, ha már az enyémet tudod. Nem gondoltál még rá, hogy alapíts egyet, ha ennyire sajnálod, hogy ez már nem működik?
Nem tudom komolyan veszi e a kérdésemet, attól függetlenül, hogy én nem szánom annak. Figyelem ahogy nézegeti a lapokat. Most jön a trükk, gondolom, vagy már addig megcsinálta, ameddig elterelte a figyelmemet a beszéddel. Játszunk akkor rendesen, gondolok a lapra. Szív király, csak mert az a kedvenc lapom, és ezért azt is választottam. No meg megy a lány színéhez is. Még hogy dohányzom e. Kint sem tettem, összeegyeztethetetlen volt a vívással és azzal, hogy bírja a szervezetem. Figyelem ahogy nézegeti a lapokat, és látom, hogy csak egy égett meg. Ügyes trükk, fogalmam sincs hogy csinálta, azt is kinézem a rendszerből, hogy ez is képességhez kötött. Újfent megtapsolom produkcióját.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Pént. Jan. 22, 2016 11:30 am

Élvezem a figyelmet, mert miért ne tenném? Nem azért festettem rózsaszínűre a hajamat, mert egy unalmas liba akarok lenni. Rolling Eyes Persze az egésznek megvan az a hátránya, hogy nem kívánt figyelmet is kapok. Leszámítva az olyan kérdéseket, hogy miért is vörös az indikátorom, mióta az, hogyan, és hasonlók. Egy éve ilyenkor még komolyan vettem a frontosokat, de ma már nem tudom. Nevetséges, ami a helyi politikában folyik, de tényleg.
- Mi a baj a ruhámmal? Azok az ócska vértek vérunalmasak... - kisebb kifakadás szerűséget hallatok, fejem oldalra billentve. Sisakom virágkoszorúvá, páncélom szoros fűzővé, királyi nagyköpenyem pedig szoknyává csináltattam, egyszerűen csak azért, mert miért ne. A funkcióját a buta pontokkal így is ellátja, azt a kevés plusz aranyat pedig simán megéri, amit belefektettem.
- Ha találkozol egy ízlésficamos, Sayonarás csajjal, aki azt az olcsó, kínai magassarkút viseli, tudd, hogy csak engem utánoz! Engem, Asukát! - az a Terumi, aki legutóbb megjelent a bosson, nevetséges volt. Szerencsére nem csak én láttam így. Amit leművelt, meg amiket mondott rólam, nekem, szóval elég sértő volt, mindezt pedig egy buta fegyver miatt, ami még mindig jobb a kezemben, mint a Falánk… de mindegy, nem is akarok gondolni rá.
- Szóval, Asuka vagyok. 99 százalékban angyal. - folytatom a bemutatkozást. És oh… még van az az egy százalék is. Rolling Eyes Lényegtelen.
- Nem hinném, hogy lenne időm cirkuszra. Van egy Szépségszalonom Taftban, és a legjobb potikat is én készítem. Még ha egyesek mást is állítanak. - gondolok itt arra a tolbanai lakosra, aki lehet, csak a mesékben létezik. Soha nem láttam, a helyiek viszont mindig ajnározzák. Pedig meg sem érdemli.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Szomb. Jan. 23, 2016 11:52 am

- Semmi baj velük. - válaszolok nyugodtan, a kiakadása ellenére, hisz csak egy félreértés miatt történt - Azt szerettem volna mondani, hogy megfelel a cirkuszba. Legalábbis szerintem. Nem tudom, nem sokat voltam még cirkszban. Végiggondolva...talán egyszer sem. -Gondolkodom hangosan.
Minnél tovább nézem, annál extrémebb ez a viselet. Még mindig szépnek találom ettől függetlenül a lányt, közelebbről megnézve is. Nem láttam még eddig módosított páncéllal rendelkező egyedeket, de jó megjegyezni a dolgot, hogy ha majd oda jutok én is változtathatok. Remélem fegyver kinézeten is. Sokkal jobban mutat egy rapier a kezemben, mint egy otromba és böhöm nagy kard.
- Rendben, megjegyzem. Honnan tudod, hogy olcsó volt a magassarkúja? -kérdezem őszinte érdeklődéssel. Nézhet hülyének, de komolyan gondolom a kérdést, hogy honnan tudhatja.
- Örülök a találkozásnak, Asuka. Mi van azzal az egy százalékkal? Szóval ha kozmetika, vagy poti kell, hozzád menjek. -kicsit szkeptikus vagyok a legjobb poti dologgal, de majd tapasztalatból megállapítom tényleg igazat mondott e. Lehet számára ez az igazság, anélkül is, hogy ez valóban tény lenne. - Kik mondanak mást, és miért?
Szóval, kezd egyre jobban érdekelni az indikátoros téma. Nem húzom tovább a dolgot, rákérdezek, kínosan ügyelve arra, hogy hangomban ne legyen semmi szemrehányás, hisz tényleg nem olyan szándékkal kérdezek.
- Miért öltél? - még ha esély is van arra, hogy nem mondd igazat, kíváncsi a válaszára. Már ha esetleg válaszolol.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Kedd Jan. 26, 2016 7:41 pm

Kérdések. Kérdések szemtelen tömkelege. Vagy szemtelen kérdések tömkelege. Kivéve egyet, ami talán jobb és fontosabb, mint a többi. Nem, nem, bizony, igazából senkit sem érdekelt, hogy miért is vagyok pirimiri, pedig személyesen ajánlottam fel a bűnüldöző céh vezére számára, hogy szívesen befáradok hozzá tárgyalni. Aztán persze nem lett belőle semmi. Így most már nem is érdekel.
Arcomon széles vigyor, kezeit megragadom, és örömödve csicsergem. Pedig nem vagyok én csicseriborsó. Se cinege.
- El se hiszem, hogy megkérdezted! *.* Pedig nem is ismersz. - borulok a nyakába, egy hirtelen jött indulattól vezérelve, testemet az övének nyomva pedig finoman megölelem. Egyik kezem anyaian megtámasztom háta közepén, arcom pedig közel tolom füléhez, hogy belesuttoghassak néhány szót.
- Ismertem valakit, aki túl gyáva volt öngyilkosnak lenni, ellenben nem akart itt élni. - felelem, majd ellököm magam tőle, és az egyik láda tetejét csapom fel. Mindenféle bűvész kellékek… de csak a kacatok. A jobbakat sajnos már rég kilootolták.
- Hát hogyne lenne olcsó a magassarkúja! Az enyémből persze csak ez az egy van. Rolling Eyes Tiszta fake az a nő. Na de mindegy. - csóválom a fejem. Teljesen hülyeségnek tartom, hogy valaki a felszerelésével kérkedjen, és nagyon szarul esett az, ahogyan az a kis ribi viselkedett. A saját cipőmre viszont büszke vagyok, és hát sokkal többet tud, mint az ő tucat áruja Kínából.
- Smink és kozmetika. Meg szappanooook, meg habfürdők, és masszázst is vállalok. Kivéve ma, ma szabadnapom van. - turkálok a ládában, és egy végtelennek tűnő kendőt húzok ki belőle.
- Shuu-chant és Timidust kivéve eddig te vagy az egyetlen, akit érdekel. Meg még valakit, de épp bevetésen voltunk, ezért meghívtam Taftba, de még nem jelentkezett. - szedem ki végül a kendő véget. Nem is rossz. Elrakom magamnak későbbre.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Szer. Jan. 27, 2016 9:32 pm

Eléggé pozitívan reagált a kérdésáradatomra. Nem láttam még embert ilyen pozitívan reagálni arra kérdésre, hogy miért ölt. Ami azt illeti még senkitől nem kérdeztem ezt meg, de attól függetlenül ez egy nagyon pozitív reakció volt. Talán túl pozitív? Vagy csak ennyire megbélyegzik itt az embert a piros indikátor miatt, én pedig nem tettem, ezért örül ennyire? Remélem idővel választ kapok ezekre a kérdésimre is, anélkül, hogy feltenném őket. Megölelt. Ölelt már meg Shu, viszont ő egy fiatal lány. Asuka pedig ránézésre talán annyi idős mint én, meglehet idősebb is. Zavarbajöttem az öleléstől. Próbálom nem kimutatni, de szinte időm se lenne rá, gyorsan a fülembe súgta a választ, és el is lökte magát tőlem. Mindenesetre kellemes érzés volt ahogy hozzám simult a teste, annak ellenére, hogy semmilyen érzelmi kapcsolatban nem állok vele. Figyelem ahogy egy ládában kutakodik, s közben válaszolok arra amit mondott. Kérdésekkel.
- Megkérdeztem, mivel érdekel. Az hogy kérdezzek, fontos része a megismerés folyamatának. Szóval te is kérdezz nyugodtan. Visszatérve, miért nem akart itt élni? Próbáltad megakadályozni?
A magassarkú problémákra nem reagálok semmit, úgy látom megvitatta magával a dolgot. Inkább reagálok arra, hogy milyen szolgáltatásai vannak.
- Tehát nem túlságosan nekem való dolgok. A masszázs viszont érdekel. Milyeneket vállalsz? -kérdezem ártatlanul. Kint megszoktam már a lábmasszázst egy-egy nehezebb csörte után. Itt ugyan nem úgy működik a fáradság, de ettől függetlenül kellemes lehet. Ha az ár is megfelel, lehet meglátogatom majd egyszer. Ismerős neveket hallok. - Őket én is ismerem. Kedvelem is. - jelentem ki, hogy legalább ennyit meséljek magamról én is.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Pént. Feb. 05, 2016 5:28 pm

Nagyon jól elszórakozok a doboz tartalmával. Új szerzeményem, egy világoskék, bolyhos boát a nyakam köré tekerem, mialatt továbbra is a ládát túrom fel. Semmi igazán értékes, de az most nem is számít.
- Mindenkinek joga van eldönteni, akar-e ebben a világban élni. Nem gondolod? - kezdek bele a monológomba.
- Ahogyan az is igazságtalan, hogy a játék valódi céljáról való előzetes felvilágosítás nélkül zártak be ide minket, úgy az is, hogy piros színnel bélyegeztek meg valakit, aki csak segített egy fiúnak, aki nem tudott tovább itt élni. Ha nem teszem meg, amit mond, akkor a játék végez vele, akkor pedig Kayaba nyert. - fejtem ki a dolgot. Nem kifejezetten érdekel, ha emiatt elítél. Mondjuk egy éve még féltem tőle, hogy mit szólnak hozzám az emberek, de aztán rájöttem, hogy Tachinak igaza van, és ez csak butaság. Felesleges műgesztus, amiket az igazságmániások megtesznek, holott ha valakik, akkor ők élvezik az ok nélküli gyilkolást. Itt ők azok, akik veszélyt jelentenek a játékosokra. A civilekre, ha úgy tetszik. Senki sem kérte őket.
- Shut mindenki ismeri. És sokan bántják is. Az üzletemben pedig megtalálod a szolgáltatásokat. *.* Ma szabadnapos vagyok. - felelem, majd lecsukom a ládát, miután kiveszem belőle a bűvészkalapot. Persze az is megy a fejemre, mert menő. *.*
- Ha az idő pénz, akkor a bankautomaták időgépek? - teszem fel újabb zseniális kérdésem. Kayabától az interjúján azt kérdeztem, melyik a legnagyobb prímszám… és megmondta!!! Nem, Chariton nem ismer egyáltalán, nem tudja, hogy tőlem nem érdemes ilyet kérni, hogy kérdezzek…
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Vas. Feb. 07, 2016 9:57 pm

- Ezzel az a probléma, hogy ha ebben a világban véget vet az életének, akkor a kintinek is búcsút inthet. Igen, valóban igazságtalan. De miért nem párbajban ölted meg, hogy ne pirosodjon be az indikátorod? Részemről, ha véget akar vetni az életének, akkor azt csak elég bátorsággal tegye, ne kérjen meg mást hozzá. Ebből látom belőle azt, hogy komolyan gondolja, ha már képes önmaga is megtenni. Nem, nem győzött volna Kayaba. Neki szerintem teljesen mindegy, ki miatt hal meg a játékos. Ahogy az is, meghal e. Nem hiszem, hogy a gyilkolás lenne a cél számára.
Kicsit lehet összevissza beszélek, de azonnal válaszolni szerettem volna arra amit mondott. Nagy valószínűséggel így is összetudja majd rakni.
- Jól áll a kalap. Akkor sajnos csak később tudom meg, amikor meglátogatlak.
Bántják? Ez nekem is fáj. Megígérte hogy megvéd, közben őt is bántják. Persze ezt mondta is, de akkor is...Én is megígértem neki hogy megvédem. Nem szeretném ezt megszegni. Mondjuk...nem hiszem, hogy annyira szüksége lenne rá, vagy hogy én képes lennék rá, mégis. Egyébként is el kell még gondolkodnom rajta, hogy tudnám egyáltalán megvédeni. Majd ha legközelebb beszélgetünk felhozom neki a témát, hogy kik bántják és hogyan. Most viszont inkább visszakérdezem, hogy ő mit mondd, miért bántják.
- Miért bántják Shut? Igen, viszont csak idővel tudsz pénzt szerezni, így amennyit visszautazol a bankautomatával, pont annyiba kerül megszerezni hozzá az üzemanyagot, a pénzt. - válaszolok abszurdan az abszurd kérdésre. Biztos csak viccnek szánta...
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Asuka on Kedd Feb. 16, 2016 1:03 pm

Nem, sajnálom. Az a kérdés teljesen komoly. Nem véletlen, hogy ennyire hírhedt vagyok Aincradban... Hírhedten veszélyes. Nem a vörös indikátorom miatt, pedig már bőven harminc felett van az áldozataim száma, nem is azért, mert annak a bizonyos, titkos vörös céhnek vagyok a - jelenlegi - vezére, amit nem tudnak elkapni, és nem is amiatt, mert nálam van a Falánk. Amit a bosson szerintem még csak észre se vettek. Hanem azért, mert képes vagyok a legnagyobb komolysággal a legnagyobb hülyeségeket csinálni. Mint például nonszensz dolgokat kérdezni. Vagy kihúzni egy élő papagájt a kalapból.
- Nahát, ez meg hogy került elő? - kérdezem, amikor felemelem a kalapot a fejemről. Úgy éreztem, van rajta valami. Rolling Eyes Szóval, az abszurditásban még mindig én jeleskedem a leginkább. A papagáj megismétli szavaimat, majd tovaszáll. Fura amúgy a bűvészkedés jártasság működése a játékban, és nem sok értelme van, biztos vagyok benne, hogy nem így csinálják az emberek odakint.
- Á, akkor úgy nem jó. Azt hittem, kitaláltam az időutazás titkát. - vizsgálgatom a kalapot, hátha van még valami benne. De úgy tűnik, üres. Szóval nyugodtan a fejemre kaphatom.
- Azért, mert egyesek hisztirohamot kapnak azért, mert egy kislány nem az ő szabályaik szerint él. Nem mondom, hogy Shunak nincsenek hibái, mert bőven vannak, de azért kicsit igazságtalan az, ahogyan bánnak vele. Szóval ha bántod, akkor meg foglak ölni. - közönyös, tényszerű hangnemmel közlöm vele. Igaz, ez valójában csak üres fenyegetés. De ő ezt nem tudja.
- Felvállalom azt, amit tettem. A legtöbben nem teszik ezt. Olyanok is vannak, akik direkt vörösekre vadásznak, mert élveznek gyilkolni. Persze szavukat ne hidd, amikor igazságtételről beszélnek, erről szó sincs. Dohányzol? Nem menteset. A simát nem szeretem. - kérdezem, és már a kezemben is van a kedvenc, karcsú kis pipám. Nagyon nem mentes dohánnyal... hanem azzal, amit a kis balkonomon termesztek, saját felhasználásra. Valami, ami segít kicsit ellazulni.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Chariton on Szer. Feb. 24, 2016 8:54 pm

Élvezheti a bűvészkedést, ha ennyit csinálja. Én már nem igazán tudok mit rá reagálni, csak nézem. Nem nyűgöz le, nem is untat, inkább csak elmélázom rajta. Furcsamód még csak mosolyra sem húzta a száját a kérdésemre. Talán nem találta viccesnek, vagy egyszerűen így reagálta le. A kérdésemre adott választól viszont meglepődöm. Főleg amiatt, hogy állítása szerint megöl, ha bántom Shut. Ez nem áll össze. Inkább úgy fogalmazom meg, hogy nem ilyennek ismertem meg (ebből a pár szóból). Bár mélyen magamba kell néznem. Én képes lennék e megtenni. Indulatból, bosszúból, bármi más miatt. Badarság lenne kijelentenem azt, hogy nem. Lehet olyan helyzet, amikor megteszem. Persze, elsőtlegesen nem célom. Nem akarok embert ölni, és minden lehetséges módon meg is akadályozom magamat (és másokat, ha tudok) ebben. De él az, amire korábban gondoltam: előfordulhat olyan helyzet.
- Ennyire kedveled? Egyetértek, bár még nem ismertem meg azokat az embereket, akik bántották vagy bántják. És képes lennél gyilkolni ilyen okból? - kíváncsi vagyok ő hogy mondja ezt el. Nagy valószínűséggel jobban is meglehetett volna fogalmazni az egészet, de így hirtelen nem voltam képes rá.
- Rendben. Én pedig nem elítélni szeretnék, hanem megismerni a történetet, ami mögötte áll. Hazudnék ha azt mondanám, hogy a történet megismerése után nem alakul ki vélemény bennem a másikról. Lehet nem fogom helyesnek tartani azt amit tett. Ez tény. De megpróbálom nem elítélni, hanem megérteni. Főleg annak fényében, hogy önámítás lenne azt mondanom, semmilyen körülmények között nem lennék képes gyilkolni...szerintem mindenkinél lehet olyan helyzet, amikor igen. Egyébként köszönöm, nem. Kint nem volt egészséges, itt bent meg csak megszokás miatt nem csinálom.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Akichi Murai on Szomb. Jan. 14, 2017 12:13 pm

//Ryuu//
Egyszer volt, hol nem ahogy szokás kezdeni ha egy kalandra indulok, na de mi is az? Jó kérdés mert még én se tudom. Hallottam a Kezdetet Városában, hogy Tolbana közelében található egy régi cirkusz maradványai ahol a gyilkos játékosok szoktak rejtőzködni. Gyerekes eszemmel elhatároztam, hogy felfedezem ezt a helyet. Amikor megemlítettem Skynak a kirándulást eléggé szépen elkezdett csiripelni örömében.
~Lesznek cirkuszok meg étel, mint ahogy mesélted nekem?
~Bocsi Sky, de ez éppenséggel csak egy rom lesz de hátha. Az ételről meg ne  aggódjál mert sikeres volt a beszerző utam rendben?
~Oké... Amúgy is kíváncsi vagyok. Cirkusz akkor is cirkusz, ha már csak romok.
~Pontosan!
Mosolyogva a beszélgetésünk után elpakoltam a megfelelő eszközöket és neki kezdtünk a túrának. Nem sok minden történt az utazás során. Néha-néha belefutottunk néhány gonosz mobokba, akiket vagy megpróbáltunk elgyepálni vagy inkább csak elfutottunk, ha sokan voltak (ami sajnos többször történt). Nagy nehezen elérkeztünk a cirkuszba, amely eléggé sivár volt.
Nekem pont jó. Elkezdtük felfedezni a helyet hátha találkozunk valakivel nulla sikerrel. Skyfaller elhatározta, hogy felülről néz körbe amíg én a saját lábaimon nézem meg a bódékat. Minden félét találtam ami egy cirkuszban meglehet. Miután meguntam a keresgélést szóltam Skynak, hogy a nagy sátorban leszek ha keresne és oda is ballagtam ásítozva.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Feb. 27, 2017 9:27 am

Hírlik az az infó, hogy van védett övezet, ahova nem engednek be vörit, és bár a Kezdetek városa nem ilyen, elvileg sok helyütt van "gyülekező" úgymond. Talán azért, hogy néha egymást is elgyepálhassák, nem tudom. Én mindenesetre nem tartoztam közéjük, még akkor sem, ha néha néha beálltam egy ilyen csapatba pár quest erejéig. Sárga indikátorom vidáman villogott a fejem felett, míg Tolbana felé haladtam... és azután is. Most erről volt szó. Az egyik ilyen kis csopi hívott meg találkára valami nagyon mókás questhez, aham, hát legalább is szerintük. Persze legutóbb átvertem őket és én vittem el az összes itemet. A használhatóakat, szóval annyira nem hittem nekik, mint amennyire a válaszlevélben mutattam azt. Mindenesetre úgy voltam vele, hogy nem félek, ezeknek annyi eszük sincs, hogy egy egeret elkapjanak, mert kivilágítanák a csapda felé vezető utat. A csapdával együtt természetesen. Aztán megláttam egy zöldet, úgy nagyjából alacsony szintű ccucokban. Erről még nem következtethetek semmiről, nekem is kis tieres felszereléseim vannak, aztán úgy néz ki mindegyik, mintha legalább egyedi lenne, ha nem is ritka. A "sisakom" a fél arcomat fekete árnyékba burkolja, miközben nem látni rajtam sisakot, a kardom akkora mint én magam, pedig nem harcos kasztú vagyok, a köpenyem egy kis vászon fecni, és a páncélom csak a mellkast védte, bár úgyis a stat számít hehe. ettől függetlenül egy sima túra cipő szerű, és bő nadrág volt rajtam. Nah így nem szóltam hozzá messziről, haneeeem.... mivel nem voltak jelenleg jártasságaim, így azok híján a romok között bújtam meg, megvárva, hogy odaérjen, Közel hozzám, még közelebb, mééég közelebb és akkor amikor már elég közel volt, félig megmutattam magam, persze a "sisak" által feketébe burkolt arcommal és rászóltam valahogy így.
- Yo. Most velem jössz. Csak semmi hirtelen mozdulat. x3

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Akichi Murai on Szomb. Márc. 04, 2017 5:48 pm

Először is körülbelül egy negyed órát sétálgathattam amikor egy sötét arcú fazon leszólít. Nem is kell mondanom hogy meglepődtem és egy enyhe gyanú is kezdett növekedni bennem mikor megláttam az indikátorát. Sárga. Na ez egy dolgot jelenthetett gondoltam magamban, mivel az indikátorokkal kapcsolatban éppen hogy átfutottam a kezdő információt.Valami bűnöző szerű lehet, legalábbis ezt reméltem mivel ez nekem mivel nagyban remélhetem, hogy nem fog megölni és véget fog vetni a "kalandom". Ha még valami kellemes réten lenne talán még el is fogadnám a helyzetet na de mindegy. Még mindig jobb mintha egy piroska találna rám nem?
Miközben töprengtem Skyfaller észrevette a fickót így leszállt hozzám és árgus szemekkel nézte.
~Ne aggódj Sky, minden rendben lesz. Attól köszönöm az elővigyázatosságodat és továbbra is szeretném ezt az ösztönödet.
~Okés papa!
Egy picit megmozdult a szám széle, de remélem nem vette észre az alak. Még egy kicsi eszmecserét váltottam a kicsikével. Nem is vettem észre de már tíz perc is eltelt. Amikor megnéztem az időt a menüben egy kicsit szomorkásan a férfi felé fordultam.

Uff.. Sajnálom. Egy kicsit elhúztam az idejét. Tudja egy picit gondolkoztunk mit tegyünk önnel. Ez még nem volt benne a hirtelen mozdulat fogalmába ugye? És még sokat is beszélek... Nos mit szeretne? Aranyam és értékes tulajdonom nincsen úgyhogy itt hiába kopogtat ez ügyben.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbanai Cirkusz Romja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.