Kastély

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Kastély

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 06, 2015 10:08 pm

Rey:

Reménytelenül haladtunk tovább. Csupán haladtunk tovább, azt hogy merre vagy hogy hova nem tudtam, csak előre... Csak hogy jó legyen... hogy megússzuk... De ránk találtak így is. Éreztem hogy Rey igyekszik segíteni, de nem tudott mikor elestem még annyi lélekjelenlétem volt a teljes ájulás előtt hogy tehetetlenül végignéztem ahogyan őt is letablózzák, elkábítják...

Ismét a cellákban tértünk magunkhoz... Meg voltam rémülve. És egyre inkább fordult meg bennem az a gondolat hogy elküldöm a többieket, hogy legalább nekik ne legyen bajuk ebből... Mindebből Rey pozitív hozzáállása szakított ki, és az hogy én is bízhatnék jobban a céhemben. De az hogy nehéz bennük teljesen megbízni, mármint abban hogy nem lesz bajuk... Nehezemre esett, főleg Rita után... A mai napig is úgy hiányzik mint az eltűnése napján, de nem tudtam jobbat tenni mint elfogadni, beletörődni és elviselni... De Rey szavaira én is gondolkodóba estem.
- Nem tudom... miként innen... - Magyarázom kissé darabosan. Majd láttam hogy ő is gondolkodóba esik...


A kompánia: Aki ír ír, aki nem nem, nem várok tovább... Razz

Kisvártatva de megtaláltátok egymást, sikeresen bemutatkoztatok, és csak reméljük hogy készen álltok mindarra ami rátok vár... És ez persze nem mást mint egy kapocs... :3

Nem kellett sokáig egy helyben tétlenkednetek máris feltűntetek egy sötét kámzsás vörösnek, az alkata és termete inkább nőies volt mint férfias, mozgása kecses, pedig csak egy pillanatra vehette észre az akinek kettő vagy az feletti észlelése van. De máris úgy iszkolt elfelé mint egy nyúl. Nem tudni hogy mindezt azért-e mert frontosok vagyok, esetleg a JL-logo ijesztette el... de... Ha követitek akkor nehezen de ha utol nem is, de a tempót tudjátok vele tartani annyira hogy ne tűnjön szemelől, pedig látszólag szeretne. Persze ez a felállás gyorsaságbuffal módosítható, vagy valami ilyen célt szolgló itemmel. Így akár még be is érhetitek, kivétel persze ha gyorsan kapcsoltok és inkább követitek a drágát. Aki hamar eltűnik mint ha a föld nyelte volna el, ha körbe néztek is feltűnhet hogy azon a területen a föld alatti szellőzőn keresztül veszíthettétek csak szem elől. Hisz se fedezék, se kijárat, vagy elteleportált, vagy odamenekült akárcsak egy patkány. Ha a rácsokhoz közel is értek akinek van hallgatózása még hallhatta a léptek gyors csobogását, mivel odalent bizony a szennyvíz folyik. Na mi lesz? Követitek? Vagy inkább másfele indultok meg?

Ha követitek akkor bizony kell valakinek egy minimum egyes súlyemelés, ha ez nincs akkor nem tudjátok felnyitni a csatorna rácsait, viszont odalentről bűzös szag csap meg titeket, ami azért is szokatlan mivel miért kellene ide szennyvíz elvezető amikor a fürdővíz sem koszolódik, de mindegy. Ez Aincardi logika, tehát nem értünk hozzá. Így ha lejutottatok, akkor bizony piszkos víz fogad titeket egy folyosó, ami nem sokkal elágazódik. Jó lenne ha valakinek akadna nyomkövetése, viszont mivel elvileg nincs így nagy szerencse hogy a csuklyás köpenyének egy darabkája ami bele akadt egy kiálló rács darabkájába az egyik alagút-elágazásnál, így onnantól az éppen elpixeleződő darab, nagy segítséget jelent. Még egy kis futkározás és beszédre lesztek figyelmesek.
- Frontosok!.... Valamelyik egy frontos! Anyám hogy még erre sem tudtok figyelni! Van közöttük valaki aki köpött.... - A nő hangja hisztériás volt...
- Ne aggódj, inkább arról tájékoztass mit láttál, hányan vannak? Felismerted bármelyiket is? - A férfi hangja nyugodtabb volt valamelyest...
- Nincs most időnk erre! El kell húznunk innen ha nem akarunk... - Majd elhallgatott... valószínűleg észrevettek titeket...
- Teleport Nyster! - Hallottátok a hangjukat, majd láttátok a kristály villanását, és mindketten eltűntek.

Egyedül maradtatok? Vagy talán mégsem?... Mindegy is, hisz nem sokat keresgélve rábukkantok a foglyokra, köztük Rey-re és Ai-ra is... Akiknek a rácsait, hiába a súlyemelés nem fogjátok tudni leszedni, ahhoz kulcs kell. A beszélgetés után, ugye egy tisztább területre értek, ami már-már egész otthonosan van berendezve még patkányoduhoz képest is. Van egy kis szoba amibe ha bepillantotok, megtláltok egy névsort. Mindazokról akiket ők tettek el láb alól... és egy kulcsot is. Ugye a ketrecekhez. Viszont ha élelmesek vagytok, rájöhettek hogy több néz nincs kihúzva a listán, mint akik életben maradtak a ketrecbe zárva. Talán vadásznak valakik a kis szintűekre? Miért is tenne ilyet bárki? És csupán tévedésből került Ai is a listára, mert a neve nem szerepel ugyan, de mégis a foglyok között tartózkodik.

/Na ezt gondoltam zárónak... Persze ha a karik nem elégszenek meg ennyivel, akkor jön még mese. Viszont írjon rám az aki nem kíván ide írni, hogy ne legyen az hogy várok és semmi.

Ha ez lemegy, akkor Ai keresni fogja Reyt egy ismis játékban, ha az Reynek is megfelel./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok; ✿ Képességeim, jártasságaim; ✿ Felszerelésem; ✿ Inventorym; ✿ Adatlap; ✿ Előtöri; ✿ Érdekességek

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Kyubei színe: ffeec0
Küldim: Dual Tower - Avagy, az őrület küszöbén Szophie; Shizu; Ozi;
"A céhbónusz arany és tap. (Ozi) része egy küldetésben a kétszeresére nő."
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1797
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6475/6500  (6475/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kastély

Témanyitás by Hinari on Hétf. Dec. 14, 2015 3:02 am


Talán túl sokan voltunk. Talán nem volt mindenkinek magas szintű lopakodása; észrevettek. Egyszerre jelzett az Észlelésem és szólt a Katana, az idegen azonban támadás helyett inkább menekülőre fogta. Túl sokan voltunk.
- Utána! – indítványoztam, és már fordultam is irányba, elrugaszkodva a talajtól.
Mekkora a gyorsasága?
- Hosszútávon utoléred.
Képességgel?
- Azonnal.
Bólintottam. Bármilyen döntést is hozzak, az bizton kétélű lesz, egyszerűen nem létezett kockázat nélküli megoldás: ha elkapjuk, nem tudja figyelmeztetni a társait és esetleg kárt tenni a foglyokban, még mielőtt odaérünk… de az utat se mutatná meg. Ellenkező esetben pedig pont fordított lesz a helyzet. Futás közben, önkéntelenül is végigsimítottam a gyűrűmön, mire az felkacagott. Döntöttem, és lassítottam kicsit, azért szólva a többieknek, ha esetleg előre akartak volna rohanni.

A szellőzőt így már nem volt nehéz megtalálni, kék teleport-effektust sem láttam, az idő azonban szorított: a megfelelő időzítéshez nem szabadott elkésnem.
- Al, Yui, kérlek nyissátok ki – álltam félre türelmetlenül, súlyemelés híján. Majd amikor szabaddá vált az út, beslisszoltam a csatornába, a többiekkel együtt futva tovább.
Mennyi időt veszítettünk?
- Öt-hat másodpercet.
Elhúztam a szám, az elágazásnál gondolkodás nélkül fordulva a helyes irányba: lehetett volna megtévesztési kísérlet is, arra azonban a menekülőnek se volt ideje, és a szétfröcsögött víz is árulkodó jel volt.
- Erre ment, még ne váljunk szét – szóltam a céhtársaimnak – Viszont előremegyek – tettem hozzá, újra aktiválva a 3-as szintű lopakodást, és a fény segítségével felemeltem a gyorsaságom, hamarosan eltűnve a szemük elől: hallgatózásom ugyan nem volt, de a beszédet egészen közelről hallottam már. Nem fogok tehát, csak egy kicsivel előbb érkezni. Csak annyival, hogy én már ott legyek, amikor ők még azt hiszik és hallják, hogy üldözőik messzebb vannak. Most még jól is jött, hogy nem volt minden JLesnek lopakodása.
Abból a két mondatból is tudtam, mit tegyek, hogy melyik kell nekem. Nem hagytam rá időt, hogy a nő belekezdjen válaszának második mondatába, eléjük léptem, és aktiváltam a gyűrűm specét: lila fonalak lőttek ki a gyűrűből, egy pillanat alatt körülfonva a férfit, egy körre megakadályozva őt minden cselekvésben. Hatása mégcsak a specre tett pontoktól sem függött, így biztos volt a siker. Felizzítottam a Katanát, és amíg nem tudott mozogni, elpixeleztem a jobb kézfejét, hogy ne tudja mégcsak megnyitni se a menüjét ezek után, nemhogy az esetlegesen a kezében szorongatott teleport kristályt használni: aki ártatlan játékosokat csal tőrbe és végez ki, nem érdemel könyörületességet. A nővel azonban sajnos nem tudtam foglalkozni, így ha tartotta az eddigi magatartásformáját, akkor neki sikerült elteleportálnia. Ha viszont esetleg nekem támadt volna, csak azután reagáltam rá, hogy a férfit elrendeztem: még Anat sem tudott one hitből megölni, ennek a lánynak pedig sok pont volt a gyorsaságán; erőre annyit nem rakhatott, hogy énhozzám elég legyen. Ekkorra pedig már a többiek is megérkeztek.
- Lehetnek még szövetségeseik, bár valószínűbb, hogy már mind elteleportáltak – fordultam hozzájuk – Yui, őt rád bízom – böktem a férfi felé – Elmenekülni már nem tud, kötözd meg és zárd be valahova vagy hozd magaddal; majd foglalkozok vele, ha átkutattuk a helyet – mondtam, közben lenyitva a minimapom, és megkeresve rajta Ai helyzetét. Kitartóan villogott a jel, életben volt még. Megkönnyebbülten sóhajtottam, de megnyugodni még nem nyugodtam meg: majd azután, hogy megtaláltuk őket.

Nemsokára sikerült is, és miután meggyőződtem róla észleléssel is, hogy senki ellenség nincs a közelben, szaladtam oda Aihoz, a rácsokkal együtt ölelve át őt, ha tudtam. Könnyes szemekkel, hiszen látszólag nem volt baja, itt volt, életben.
Óriási kő esett le a szívemről.
- Hála az égnek, hogy jól vagy – mosolyogtam rá, majd néztem végig a társaságon aggódón – Jól vagy? Mindenki? Mi történt? – megráztam a fejem – Ne itt, majd később. Előbb szabadítsunk ki titeket.
És bár nem ment egyszerűen, mert még Al hármas súlyemelésével sem sikerült, de hamarosan megtaláltuk a kulcsokat, és azok segítségével kiengedtünk mindenkit. Majd átkutattuk a helyet tüzetesebben is, mindenkinek visszaadtuk a dolgait, a maradék itemeket pedig, ami nem volt senkié, szétosztottuk közöttük. A listát a nevekkel eltettem, a jelenlévőknek felírtam a neveit a későbbi kapcsolatfelvételhez, a férfit pedig megkötöztük: a szokásokhoz híven először kihallgatjuk, és csak utána döntünk véglegesen a sorsa felől. Hiszen mindenkinek meg kell adni az esélyt. A bizonyítékok alapján mondjuk aligha fogja megúszni börtönbe kerülés nélkül. Az a lista azonban… a kihúzott nevek látványa olyan dühvel töltött el, amit csak kevésszer éreztem eddig. Mégis… mi célból!?
Hidegen néztem a férfit, ahogy kifelé sétáltunk a kastély területéről, útban Tolbana városába. Ki.fogom.deríteni, mi áll ennek a hátterében. Ebben biztos lehetett.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3245
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11199/10100  (11199/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kastély

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Jan. 22, 2016 10:34 am

//Bocs nem lesz meg a 250 szó, és nem felejtettem el, hogy ide is írjak, csak egyszerűen nulla ihlet volt erre a játékra.

Felemeltem a csatorna fedelet, majd ahogy Hina utána szökkent a fickónak én is levetettem magam a csatorna mélyére. Már messze járt, de nem eléggé, hogy ne tudjam tartani vele a lépést, egészen addig, amíg a kardjával beszélve sebességet váltott. Jócskán elmaradtam mögötte, de még sikerült azelőtt lassítanom, hogy katasztrófát okozza. Nincs lopakodásom így figyelmeztetett. Megálltam és amikor a többiek is beértek minket, Yuukit és Alexet is megállítottam. Majd ahogy eltűnt a csend és hangok jöttek, megugrottam. Lehet, hogy lopakodni nem tudok, de céhtársam nem hagyom bajban. Beugrottam, a helyiségbe, ahol is, ugyan fogott Hinari egy személyt, de Ainak még nyoma sincs. Elővettem egy kötelet és a kérésnek eleget téve, megkötöztem, és a felhoz vonszoltam. Szájába tömtem egy kisebb ruhadarabot, hogy egy ideig jobb ha inkább nem szól semmit, csak ha kérdezzük. Kardomat készenlétbe hagyva álltam előtte.
- Keressétek meg Ai-t én addig maradok itt és vigyázok, hogy meg ne tudjon moccanni. Yuuki maradnál te is itt? - kérdeztem céhtársam. Jó volna, ha legalább egy ismeretlen területen volna, aki védi a hátam.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 29
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kastély

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.