A Pók Kazamata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default A Pók Kazamata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 25, 2015 5:48 pm

Egy egyre szűkülő barlang vezet ebbe a kazamatába. Elvileg tele kell legyen pókokkal, de gyakorlatilag teljesen üres, közepén egy óriási gödörrel. A barlang bejárata előtt sok kezdő játékos fordul meg és ismerkedik. Egyesek azt mondják, hogy egyetlen fura, kalapos pók él itt.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14936
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Kanami on Csüt. Május 07, 2015 9:10 pm

Danieru
Valaha itt egy rakat pók volt, már ha hallgatunk a pletykákra. És ami azt illeti, én hallgattam, hisz könnyen el tudtam képzelni, hogy így van ez a mai napig. Sőt, reméltem, hogy azóta valamilyen úton-módon vissza is kerültek, akkor pedig lehetőségem nyílhat egy kazamata megtisztítására is. Odafelé utamat is harcok kísérték természetesen, pár apróbb kis vaddisznócsapatot elhárítottam, már könnyen ment az akadály. Főleg az új kardommal. Az volt ám a szép darab! Shukaku-senpai nagyon kedves volt, hogy ilyesmit ajándékozott nekem.
Azt is hallottam, hogy egy különös kalapos pók még most is megtalálható a kazamatában. Izgalmas lenne vele találkozni, vagy akár le is győzni őt. Már ha egyáltalán mob. És most kérdezhetném, hogy miért ne lenne? De amióta ebben a játékban vagyok, értek már meglepetések bőven, így egyáltalán nem biztos, hogy az. Az is lehet persze, hogy NPC. Mindenesetre izgi lenne a találkozás vele.
Éppen egy nagyobbacska farkasfalkába botlottam bele, amikor a kapu elé értem. A harc egészen kimerítő volt, és elfáradtam, a HP-mat is nagyon levették, így úgy döntöttem, megállok pihenni, és megvárom, hogy regenerálódjak. Nem kell annyira sietni, hogy a drága potiont fogyasszam cserébe. És épp kapóra is jött az alkalom, hogy egyek. Úgyhogy elővettem a szendvicskémet, és lekuporodtam az ajtóba, remélve, hogy nem fognak nem várt mob látogatók megtalálni, amíg viszonylag kiszolgáltatott vagyok. És addig a szél is beviheti a szagomat a kazamatába, hátha a pókok megérzik.. Na jó, én is tudom, hogy ez butaság, bár arról fogalmam sincs, hogy a pókok valójában éreznek-e szagokat. De ha a közelben vagyok, a jelenlétem már így is felcsigázhatja őket.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 18

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Danieru on Szomb. Május 09, 2015 1:44 am

Kanami
Nem tudom hol... de ez nem is fontos... hallottam hogy van egy kazamata... tele pókokkal  pale. Nem tudom miért... de valamiért kikészülök azoktól a kis... lényektől. 8 szőrös kis láb... sok szem és néha még méreg is  pale. Egyszerüen csak kiráz tőlük a hideg. Semmi képpen sem fogok oda menni.
-Mi ez?- kérdezi az éppen a zsebemből kibújt Eryn.- Menjünk nézzük meg!- csillant fel a szeme.- Itt még nem jártunk úgysem.
-Eryn nem tudom hogy el-e tudnék menni oda.
-Naaa kérlek... utána nem fogok nyafogni bárhova viszel oké?- próbált győzködni.
-Rendben... de csak most az egyszer megyek ide.
-Hurrá!
-Merre is van?
Eryn leleste a plakátról merre kell menni majd mutatta az utat.- Erre! -és elkezdett katonásan menetelni, bár nem sokáig mert ugy azért elég sokára érnénk oda. 
Út közben semmi probléma nem volt... de az fura volt hogy sehol sem látok már mobokat. Valaki talán járt már itt... egy zsál farkas... de még vaddisznó sincs itt. Lehet ő is a pók  pale kazamatához indult. Ha elég gyors vagyok akkor talán még találkozhatok is vele. Az utat követve azért már néhány hejen respawnoltak a mobok... de szerencsére nem sok. Pár vaddisznó meg egy farkas... mindet elintéztem... gyenge moboknál nem csoda hogy tudok ölni.
Odaértünk és itt volt az ember aki elöttünk takarított. Egy nagyon alacsony kócos haju lány. Mikor közelebb mentem kirajzolódtak a vonalai is... amik hát... nem túl fejlettek. Táskásak a szemei... de olyan szinten hogy kételkedek benne hogy egyáltalán tudja e az alvás szó jelentését. Bár az előitélet alltalában soha nem jó. 
-Heló! -intettem felé- Te takarítottad ki az ide vezető utat? -majd leültem én is.
avatar
Danieru
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Mar. 22.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Kanami on Vas. Május 10, 2015 7:02 pm

Danieru

Ismertem a fiút, még azon a különös küldetésen találkoztam vele, nem is olyan régen. Nem beszéltünk. De gyanúsnak tartottam, hiszen ő is szőke volt. Ha nem játszottuk volna le ilyen gyorsan az egészet, akkor talán őt is meggyanúsítottam volna. Na persze ő nem is viselkedett gyanúsan, meg semmi, így talán az utolsók között lett volna.
Arra viszont nem számítottam, hogy újra látni fogom őt. Egy ekkora világban nem gondoltam úgy, hogy túl sokszor összefuthatok csak úgy valakivel, akárki ismerőssel. Mármint akkor, ha nem volt okom rá eleve, hogy találkozzak. Vagy ha nem állok közelebbi kapcsolatban vele így vagy úgy, mint a céhtagokkal, vagy ha nem kifejezett szándékom követni az illetőt. Meg az is kivétel, ha valaki a szomszédban lakik például. Szóval rengeteg ok lehet, és tényleg összefuthat az ember véletlenül akárkivel. De hogy egy ekkora erdő közepén is megtörténjen.. A végén még azt kell gondolnom, hogy direkt követett, mert nem bír a vérével. ^^
Na persze semmi rosszat nem feltételeztem róla. A pókok másokat is érdekelhetnek. Még egy kicsit meg is lepődtem, hogy nem találtam itt senkit magunkon kívül.
- Szia. - álltam fel rögtön, ahogy megláttam, de nem igazán tudtam, mit kell tennem, így végül nem intettem vissza neki, egyszerűen csak köszöntem. Most mit csináljak? Legyek dandere? Vagy épp.. kuudere? Jajj, de még masnim sincs. Nem akarom ilyesmire pazarolni a pénzecském. :/
- Igen. - bólintottam röviden válaszolva, majd visszaültem a helyemre.
- Kérsz? - mutattam a szendvicsemre. Volt még egy az invertorymban. Nem én csináltam, hanem úgy vettem. Sajnos nincs igazán főzés jártasságom.
- De hiába takarítok annyit, nem igazán mozdul meg az exp mérőm. - kukkantottam fel a fejem fölé sóhajtva, ahol a csík alig mozdult a kezdés óta. Pedig én tényleg rengeteget dolgozom.
- Viszont legalább a harcmodorom tudom javítani ezzel.. Tudod, egészen furcsa az itteni harc. Sokkal nehezebb, mint képzeltem. Még hozzá kell szoknom.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 18

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Danieru on Kedd Május 12, 2015 11:30 pm

Csak most ugrott be hogy valahol már láttam a lányt... nem tudom hol... de az biztos hogy már láttam. Liar-game... talán az a játék volt az. Igazábol mindegy most meg is ismerhetem... nem a küldivel kellene foglalkoznom hanem vele. 
-Szia!- kiabálta el magát Eryn.- Eryn vagyok... a társam társa.- mosolygott majd leült a lány vállára.- Hogy vagy?... Nehéz volt legyőzni az idevezető úton lévő mobokat? Miért karikás a szemed?- elárasztotta a kérdéseivel .... néhány olyannal is amit nem túl... kedves dolgog megkérdezni.
-Eryn... kicsit értelmesebben próbálj meg fogalmazni oké?- mondtam mosolyogva mert a társam társa kicsit ... furán hangzik.- És olyan dolgokat ne kérdezz ami sértő lehet.- most bólogattam majd sóhajtottam egyet.
-Rendben... megpróbálom innentöl máshogy, így jó?- mondta kicsit gúnyosan.
Nem lehet gyenge ha egymaga takarította ki idáig a helyet.- Értem... akkor erős lehetsz... legalábbis nálam erősebb- végighúztam a kezem a fejemen- Még elég gyenge vagyok, fejlődnöm kellene.
A szedvicses ajánlat jól esett.
-Elfogadom,- mosolyogtam- te csináltad? - majd beleharaptam- Hmm... finom.
-Takarítás?... Csak viccelsz ugye? - elkezdtem kicsit kuncogni- Bocsi... csak a takarítással nem fejlődhetsz... mobokat kell vadászni, küldetéseket vinni és harcolni más játékosok ellen. Ezekkel fejlődhetsz leggyorsabban ha jól emlékszem.- Nem rég kezdtem el a játékot és már tanítok is valakit valamire. Ez egy kicsit durva nem?
-A nehéz harctanulás lesz az amit nem nagyon fogok megérteni soha. Túl gyorsan tanulok ilyen téren.- mosolyogtam a lányra- De ha akarod segíthetek... bár nem tudom hogy az én szintemmel mire mennél.

-A bemutatkozást el is felejtettem... - feláltam és jobb kezemet a lány felé nyujtottam- A nevem Danieru... ha nem tetszik becézhetsz nyugodtan. Téged hogy hívnak? Hmmm... ha érdekel bármi kérdezz nyugodtan... megpróbálok válaszolni mindenre.
avatar
Danieru
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Mar. 22.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Kanami on Szomb. Május 30, 2015 5:31 pm

Elsőre meglepődtem a kis tündérke megjelenésén, hiszen nem mindennapi látvány, de az jobban meglepett, hogy legutóbb nem volt a fiú mellett. Most pedig törhettem a fejem. Vajon ő is állatidomár? De akkor hogy vehetett részt a petje nélkül? Persze nem volt szükség harcra, de ezt honnan tudhatta volna előre? Főleg ha ő is ugyanúgy csak aludni tért be oda, mint én..
Nem értettem, de végül csak rámosolyogtam a tündérkére.
- Szia Eryn, az én nevem Kanami. Örvendek. - köszöntöttem rendesen, bár közben ő elárasztott kérdésekkel, és azokat próbáltam megjegyezni, hogy mindegyikre megfelelő választ tudjak adni.
- Jól vagyok, köszönöm. Nem nehezebb, mint ezen a szinten akármelyik mobokat legyőzni akárhol. Azért, mert nem alszom eleget, és ez fokozottan igaz a kinti életemre. - daráltam én is a válaszokat ugyanolyan gyors egymásutánban, ahogy ő tette fel őket nekem.
- Ugyan, semmi gond. Honnan ismerhetné egy tündér az illemet? - mosolyodtam el.
- Egyáltalán nem volt sértő. - Sőt, még örültem is neki igazából, hogy hozzám szólt. És nem csak azért, mert újra egy mob csicsergő hangját hallhattam, ami nem éppen hétköznapi dolog. Vagyis itt, úgy tűnik, igen. De én még mindig elhűlök tőle.
- Azt csak farmolással lehet igazán. Illetve egy kedves tanácsadóm azt mondta, hogy a küzdőtéren és az arénában lehet a legeslegjobban fejlődni. Igaza lehet, egy küzdőtér egyébként elég hasznos is. Sokkal másabb emberekkel harcolni, mint mobokkal. - böktem a kitisztított ösvényre magam mögött.
- Úgy vettem. Nem jeleskedem túlzottan a főzésben. - magyaráztam, bár egy kicsit elszontyolodtam. Sokkal felemelőbb lett volna azt a választ adni, hogy igen, én magam csináltam!
Aztán pedig felnevettem, ahogy visszakérdezett.
- Az előbb te fogalmaztál úgy, hogy nehéz volt-e kitakarítani az utat. Ezért engedtem meg magamnak, hogy én is ezt a kifejezést használjam. Ez egy kazamata, vagy egy térség ideiglenes megtisztítását jelenti moboktól. - de azért aranyos asszociácó volt. Nem akartam kioktatni, vagy ilyesmi, csak megmagyarázni a tévedését természetesen. Remélem, nem haragszik meg érte.
- Hühhm.. Akkor mit szólnál hozzá, ha segítenénk egymásnak? Te segítesz harcot tanulni, én meg.. szintén. Egy párbaj esetleg? ^^ Vagy inkább nézzünk be oda? - böktem magam mögé, ahol a pók kazamata feküdt.
Elfogadtam a felkínált kezet.
- Engem szólíts Kanaminak, örvendek. - hajoltam meg aztán, ahogy japánban illendő. De nem igazán tudtam mit kérdezni tőle. Egyáltalán.. nem lenne furcsa, ha csak úgy neki állnék feltenni mindenféle kérdést? Azt sem tudom, mi az, ami talán tolakodó lehet. Így inkább csendben maradtam.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 18

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Pók Kazamata

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.