"Gyűlésterem"

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Vas. Ápr. 26, 2015 5:37 pmA "Gyűlésterem"


Csak mert szükség volt ilyenre is.
Egy viszonylag nagy szobácska a céhház első emeletén, szerény bútorzattal, és egy erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Szafarira.
Az ajtótól picit jobbra a falra akasztva lóg egy szép kürt(Yorick kürtje), amelyet maga a 14. szint kobold uralkodója adott át a céh számára.

Yorick kürtje Jumpy Vigor: megszólaltatásával kobold katonák sietnek a használó segítségére. (Egy küldetésben/eventben/küzdőtéri küzdelemben (csak a másik fél beleegyezésével) egyszer használható, bossharcokon és arénán nem használható.)


A hozzászólást Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 12, 2016 10:04 pm-kor.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Vas. Ápr. 26, 2015 6:14 pm

Egy csodálatos elbeszélgetés egy csodálatos gyűlésteremben a csodálatos jelentkezőkkel.

A csodálatos gyűlésterem ragyog a tisztaságtól, büszke voltam magamra, hiszen ez volt az első alkalom, hogy én nevezhettem el egy termecskét a céhházban, és még a berendezésre is ügyeltem, hogy mindenki ízlésének megfeleljen, vagy legalábbis részben megfeleljen. A bútorzat kellően visszafogott, a színvilága pedig békéssé teszi a szoba légkörét. Ujjaimmal éppen átnézem a korábban megkapott két motivációs levelet, elégedetten bólogatva, miközben lassan elterülök a kényelmes vörös ülőalkalmatosságon. Mindkét jányka ígéretesnek tűnt a levél alapján, szinte már alig vártam, hogy egy légtérben lehessek velük, érezzem az illatukat, lássam a cuki pofikájukat, ahogyan beleharapnak az ínycsiklandozó muffinokba, amelyek még reggel készültek el. A leveleket még időben kiküldtem, hogy az új husik is és a céhtagok is tudjanak a mai kis "gyűlésről", Shu-tanékat pedig még arra is megkértem, hogy majd kísérjék be a vendégeket a gyűlésterembe, hogy biztosan ne tévedjenek el. Persze butaság ilyesmit feltételeznem, hogy egy komoly, tapasztalt vezér mint Kanami képes lenne elveszni egy ilyen aprócska épületben mint a Limen, de azért biztos ami biztos, és az elővigyázatosság sem árt. Sőt Kemila-chan sem hangzott annak az elesett bárány típusnak, biztosan kitalálna valamit.. Mi lenne ha.. felmásznék az ajtó fölé és egy gerendába kapaszkodva várakoznék, hogy a gyanútlan belépőkre vethessem magam?
Nem.. ezt nem tehetem.. gonosz dolog lenne ilyesfajta próbatétel elé állítani őket, rögtön egy elbeszélgetésen...
De csak úgy kíváncsiságból mégis az ajtó elé tettem egy széket, hogy felkapaszkodjak, és leteszteljem elbírom-e magam odafent. Rolling Eyes


Kemila motivációs levele:
Sziasztok!

Jelen levelemmel szeretnék pályázni a céh kötelekébe jutásért. Úgy vélem, hogy az itteni bővülő tapasztalataim hasznosak lehetnek most és később a közösség számára, amit a maga előnyére tud fordítani. Nem áll tőlem távol a csapatban való játszás, de igény szerint önállóan szintén képes vagyok elvégezni a rám szabott feladatokat. Továbbá úgy vélem a jó kommunikáló készségem segítségemre lehet a céh számára. Terhelhető vagyok, aki nem törik meg egyből a legkisebb problémáktól. Egyik erényeim közé tartozik a kitartás, valamint a durvább helyzetek kreatív megoldasa. Legfőbb mottom, szeress csapatban dolgozni a közös célok eléréséért.

Kemila
Kanami motivációs levele:
Tisztelt Vezérem!

Elnézést kérek tudatlanságomért, de még sosem írtam ilyen levelet, ezért egy, a könyvtárban talált könyv segítségével alkottam meg ezt a szöveget.
Jelen levelemmel megpályázom a céhtagságom.

Szakmai pályafutásom során betöltött munkaköreimben szerzett, széleskörű tapasztalatom és tudásom, az irányelvekben leírt elvárásoknak megfelelő magatartásom megfelelőnek tartom a céhbe lépéshez.
Az elmúlt 5 év folyamán különböző játékokban jeleskedtem, főleg pc-s, RPG-ben rengeteg tapasztalatot szereztem.
Szeretek csapatban dolgozni a közös célok eléréséért. Játékaim során kisebb (3-5 fős) és nagyobb (10-15 fős) csapatokat is vezettem. Természetesen önálló munkavégzésre is képes vagyok, meghozva a szükséges önálló döntéseket és végrehajtva azokat. A játékba kerülésem óta célom a fejlődés, és új ismertségek kialakítása. Mindent megteszek azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak.
Nagyon jó kommunikációs képességű, rugalmas és dinamikus, terhelhető, kitartó és elkötelezett embernek tartom magam.
Személyes ajánlást Shukaku-senpaitól kaptam, és harci készségeim elsajátításában is ők segítettek.
Aincrad, 2025. 04.25.

Tisztelettel:
Kanami

Jun üzenete a jelölteknek:

Hali :3
Szeretnélek elhívni egy személyes elbeszélgetésre, a Vigo Limen-be. A koordinátákat mellékeltem, az időpont pedig legyen... 04.27. 14:00

Üdvözlettel Jun
//Jun-tan a movitációs leveleket elküldte a céhtagoknak, hogy ők is elolvashassák, Jun üzenete pedig Cearso-t Kanami-t, és Kamila-t érinti. A céhtagokkal szóban próbálta közölni az időpontot. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kemila on Hétf. Ápr. 27, 2015 7:13 pm


Mivel emlékszem, hogy Shuék elmondták merre találom a céhházat, így nekem nem olyan nehéz megtalálnom a helyet. Főleg úgy, hogy a Jun nevezetű személy elküldte a koordinátákat, ahová kell mennem. Egy kellemes séta után rátalálok a helyre. A szokásos öltözetemben vagyok, s minden felszerelésem a helyén. Ha összefutok valamelyik céhtaggal, akkor köszönök neki, aztán elmondom miért jöttem. Ha nincs senki, akkor saját magam veszem kézbe a dolgokat és keresem fel a gyűléstermet, ahová benyitok. Hallom, hogy valaminek nekimegy az ajtó, ami ezután eldűl. Beljebb lépve  körülnézek, azonban nem találok egyelőre személyt idebenn. A feldöntött széket a helyére rakom, miután becsuktam az ajtót. Kíváncsivá válok, hogy kinek kell szék ide az ajtó elé? Felnézek a plafonra, mikor megpillantom a pókembernek képzelő alakot.
- Hello – köszönök rá minden további nélkül, aztán hátrébb lépek, hogy le tudjon jönni onnan. Mikor nem kell felfelé tekintenem rá, akkor bemutatkozok, hogy kit üdvözölhet a személyemben.
- Kemila vagyok. – meghajlok kicsit előtte, aztán hagyom szóhoz jutni. Végighallgatom, hogy mit mond, aztán magamhoz ragadom újból a beszéd jogát.
- Csak én érkeztem ilyen korán? – teszem fel a kérdést, aztán tekintetemmel alaposan felmérem az előttem állót.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
avatar
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Kedd Ápr. 28, 2015 8:14 pm

Hát eljött végre a nap, amikor üzenetet kaptam, egyenesen a céhvezértől. Nem is tudtam hirtelen, hova kapjak. Jun. Jun! Ezt a nevet meg kell jegyeznem. Ő lesz az én vezetőm, mentorom, mesterem.. Persze csak Shukaku-senpai és Timidus-sama mellett. Igen, biztos nagyszerű ember, ha ez az állatidomár páros is a céhében van.
Én pedig az elmúlt napokban mindent megtettem azért, hogy a céh szabályainak éljek, és fejlődjek, ahogy azt megígértem jó pár nappal ezelőtt.
Először is, folyamatosan próbáltam a fejlődés mondhatni rögös útján haladni. Igen, itt rögös, ahol az ujjaim gyorsasága mit sem számít. Hiába voltam már profi a megfelelő billentyűkombinációk lenyomásában. De azért hiszem, hogy hasznos erre a játékra nézve is az elmúlt öt éves pályafutásom.
Az ajtóban megálltam, és kopogtam. Úgy gondoltam, nem lehet illendő csak úgy berontani, meg talán védelem is lehet a céhházon. Néhány játékban szokott ilyesmi lenni, itt miért ne ütközhetnék falakba? Jobb ha nem kockáztatok, hisz ez az épület az általam elérhető legmagasabb szinten fekszik. Szóval ha sebez, akkor nagyot. Ha sokáig kellett várnom, inkább írtam egy üzenetet ennek a Junnak, hogy megkérdezzem, bemehetek-e, vagy várjam meg, amíg valaki kaput nyit. Persze csakis tiszteletteljesen, egy céhvezérhez méltóan fogalmaztam.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 29, 2015 4:11 am

Szerencsére Kanaminak nem kellett sokat várnia, hiszen ha már Shu megkapta a megtisztelő feladatot, hogy ők kísérgessék a vendégeket, akkor hát becsületesen el is végezték, persze, csak ha szükséges volt. Timidus a tetőről kémlelet, és bár jelzett Kemi érkezésénél is, Shu nem tett semmit, hiszen a nő magabiztosan becaplatott a céhházba. Tudta jól, hogy ő eleve elég büszke alkat, tehát nem is akarta vele érzékeltetni, hogy majd ő, egy kislány fog neki segíteni ebben is. A felnőttek még mindig megalázónak érezhették, hogy a gyerekek erősebbek náluk. Ezután viszont Kanaminak már elkelt a segítség, és Shu és Timidus ott is teremtek az ajtóban, szélesre tárták, üdvözölték az újoncot, majd bevezették őt is a terembe, ahol köszöntötték Kemit és a céhvezért. Persze útközben Kana kapott olyan jó tanácsokat, hogy ne izguljon, és csak ügyesen... persze Shunak sem volt fogalma arról, hogy Jun mit tervez... és lehet, hogy még Junnak sem. Amikor már mindenki megvolt, akkor következett a legfontosabb kérdés, a céhvezér irányába.
-Akkor már csak Cearsora várunk? Alex mondta, hogy nem ér rá, Saya neked mondott valamit arról, hogy eljön-e?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Cearso on Pént. Május 01, 2015 11:19 am

És már megint késésben vagyok. Néha azért tényleg meglepődök azon, mennyire el tudnak húzódni ezek a küzdelmek. Nem tehetek róla, hogy így bele tudom élni magam ebbe. Legalább abban a kis időben elfeledkezek a kinti világról, mert akkor csak én létezek, az ellenfél és a környezet.
Lihegve érek be az ajtón. Tényleg ideje lenne már néhány pontot a kitartásomra is pakolnom.
-Bocsánat a késésért. Egy kicsit elhúzódott a küzdelmem. És a város is lehetne egy kicsit közelebb.
A nagy kapkodásban még a felszereléseimet sem szereltem le. Amit most gyorsan be is pótolok, az egyetlen item, ami rajtam marad az a földig érő köpenyem. Attól csak olyankor válok meg, ha az feltétlen szükséges.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Pént. Május 01, 2015 5:41 pm

Zavarba jöttem amikor az ajtó csak úgy kinyílt én pedig éppen a kis kísérletem közepén tartottam. Igazából nem akartam megijeszteni az érkezőket, de egy meglepő belépővel lenyűgözni le akartam őket. Hát nem úgy sikerült ahogy vártam. Nyöszörögtem, szuszogtam, a lány pedig hamar észrevett, én pedig egyszerűen csak leengedtem a lábaim, majd elengedtem a gerendát, és talppal érkeztem a földre.
- Üdv! Jun vagyok. - mutatkoztam be egy mosoly kíséretében a lánynak - Áh, dehogy is, a többiek is hamarosan itt lesznek, addig kérlek foglalj helyet. A sütikből nyugodtan vegyél. - bökök az asztalra ahol néhány tálca muffin sorakozott. Nem telt bele néhány percbe mire az ajtó megint kinyílt, és szépen sorban megérkeztek a vendégeink.
- Saya-chan azt mondta, hogy pihenni akar. Majd később viszünk neki valami fincsiséget. - kicsit bántam, hogy nem tudjuk teljes létszámmal üdvözölni a jövőbeli új husikáinkat, de nem lehet mindig minden tökéletes. Hellyel kínálom a szobában tartózkodókat, még a kicsit késve beérkező Cearso-t is, vigyorogva üdvözöltem, majd amint végül mindenki megtalálta a helyét, rajtam kívül szépen kiálltam az asztal túlsó oldalán, és hozzá is láttam a szent beszédhez.
- Szóval üdvözölök mindenkit, még egyszer köszönöm, hogy el tudtatok jönni. Tényleg nagy megtiszteltetés, hogy itt egy szobában lehetek olyan játékosokkal akik ennyi mindenben jártasak. Elolvastam a motivációs leveleket, és meghatottak, hogy szeretnétek a céhünk tagjai lenni. - közben néhány üres papírt ragadtam meg, és úgy csinálok mintha olvasnék valamit, persze ez csak a hatáshoz kell. A jó szónoknak kell papír a kezébe, hiszen ez teszi őt jó szónokká!
- Szóval arra gondoltam, hogy ha már mindenki itt van, butaság lenne újra felolvasni a leveleiteket, ezért mi lenne ha mindenki mesélne magáról néhány dolgot? Lehet akár a hobbitokról, célokról, akár hőstörténeteket. - pillantottam a kócos lánykára, aki csakis Kanamin lehet, az ö levele lenyűgözött, nem is nézné ki belőle az ember, hogy több csapatot is vezetett már.
- Szóval át is adnám a szót. Időközben ha felmerülnek kérdések, nyugodtan kérdezzetek, hiszen az is fontos, hogy mi is megfeleljünk nektek. - és szépen lehuppantam a kanapéra.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Cearso on Pént. Május 08, 2015 6:23 pm

Én éppen arra vártam, hátha elkezd a másik kettő is beszélni még előttem, hisz nincs semmi olyan, amit tudnék mondani magamról, és esetleg még érdekes is lenne. De úgy néz ki, mégiscsak én leszek az első, aki felszólal az újoncok közül.
Újonc? Lassan fél éve, hogy találkoztam Anat-tal és felajánlotta, hogy beszervez, ha mindenkit megismerek.
-Nos, Cear vagyok, íjász, és kedvem lelem a küzdelmekben és a vadászatban, de bántani senkit és semmit se tudnék igazán. Idebent az embereket nem az indikátoruk alapján, hanem a viselkedésükből adódóan különböztetem meg.
Nem igazán vagyok az a hősalkat, de megvédem a többieket, ha kell az életem árán is. Még akkor is, ha egy beképzelt idomárral kell farkasszemet néznem az elveim miatt.
Azóta az aréna óta az hajt, hogy megmutassam annak a ficsúrnak, hogy nem körülötte forog ez a világ.
-Nos ennyi, amit mondanék magamról. Esetleg bármi más, amit szeretnétek tudni?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Vas. Május 10, 2015 1:31 pm

Magamról beszélni.. Sosem kértek még ilyesmire. Ez egy elég nehéz feladatnak tűnik. Mármint az, hogy így nyíltan kimondjak tényeket. A két társamra néztem, akik szintén újak. Vártam, hogy kezdjék el előbb ők. Főleg a lányra vártam. Cearson meglepődtem, mert azt hittem, ő már régen tag.
Az íjászfiú végzett, és csend lett. A másik lányra néztem, aki még új volt, de nem szólalt meg. Shukaku-senpai felé néztem utána. Végül mélyet lélegeztem, és léptem egy kicsikét előre. Hisz úgyis mindenki a legcukibbak legcukibbjának bemutatkozását várja. Vagyis az enyémet.
- Szóval.. A nevem Kanami. - mutatkoztam be. - A sword art online előtt is más játékhoz volt szerencsém, így az ilyesmiben gyakorlott vagyok. Bár rá kellett döbbennem, hogy rengeteg olyan elem van itt, amivel máshol még nem találkoztam, sok lényegi elem mégis ugyanaz. Ébredésem óta célom a fejlődés, hogy hasznos lehessek mások számára. A kasztom kardforgató.. És hát.. Igyekszem a fejlődés mellett arra is összpontosítani, hogy élvezzem is az itt létet, hisz ez végül is álmaim világa. - ezzel végignéztem a körülöttem lévők arcán, főleg a céhvezér tekintetét keresve, majd meghajoltam picit és hátraléptem.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 11, 2015 4:39 pm

Cear felszólalása eléggé vicesre sikeredett, tudva a vegetáriánus dolgait. Ráadásul még elgondolkodtató is volt, és Shu figyelte is a többiek pillantását, hogy mit szólnak az indikátoros részre. Ő mindenesetre nagyon egyetértett az íjásszal. A beképzelt idomár pedig… nos ezen egy picit elgondolkodott, és belátott annyit, hogy néha azért ő is fellengzős egy picit… amit igyekszik tompítani… de hát ha egyszer a többiek viselkednek úgy, mintha be lenne kötve a szemük… egyébként meg úgyis Renre gondolt.

Ezután Kanami következett, aki úgy tűnik elolvasta a céhszabályzatot, vagy legalább is az első bekezdést… de Jun tényleg feladta a leckét nekik, mert nagyon nehéz magunkról beszélni, csak így rögtönözve.

Mivel Kemi úgy tűnik nem nagyon akart felszólalni… talán Jun megijesztette, vagy lámpaláza lett, vagy… nem lehet tudni, de ami nagyon nem megy, azt nem kell erőltetni, szóval Shu felállt, és szépen megtapsolta a felszólalókat, majd kérdően Junra pillantott.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Hétf. Május 11, 2015 9:18 pm

Miután befejeztem a kis beszédem, helyet is foglaltam, és rácuppantam egy ínycsiklandozó süteményre, amit még korábban hoztam be, hogy legyen mit majszolni miközben betoborzódnak a többiek. Jó ötlet volt. Egy kínos csend következett amit végül Cearso tört meg. Valamennyire már ismertem a fiút, de kíváncsian vártam, hogy mit is fog magáról mesélni, hiszen annyira még nem érzem magamhoz közel, mint mondjuk a többieket a céhből. Végig követtem a fiú beszédét, időnként mosolyogtam, bólogattam. A kezdeti feszültség oldódni kezdett, és Kanamin is összeszedte magát. Ugyan még korai véleményt formázni bárkiről is, de van egy olyan érzésem, hogy ö lesz a céh egyik legaktívabb tagja. Aranyos kisugárzása van amit a kicsit kócos hajával ellensúlyoz, mintha csak rossz kislányosnak akarna tűnni. Tetszik! Nem is értem, hogy erre eddig miért nem gondoltam...
Körülbelül eddig is tartott az aktívság, a harmadik vendégre pillantottam, aki mintha a kelleténél is csendesebb lenne, majd közelebb csusszantam hozzá, és mivel nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, ezért inkább súgtam neki a következő szavakat.
- Ha szeretnéd nyugodtan kimehetsz kicsit levegőzni. Régen én is izgultam az ilyen bemutatkozós izéken. Biztos jót fog tenni. -  egy biztató mosolyt vettem elő, mert szeretném, ha érezné a támogatásom. //Kemi bármikor visszacsatlakozhatsz ha szeretnél, egyelőre úgy vesszük, hogy megijedtél és csendben vagy. //
Shu-nyant követem, én is heves tapsba kezdek, talán túlságosan is beleélem magam, felállok a helyemről, és végigtapsolok mindenkit. Természetesen én leszek az aki utoljára fejezi be.
- Köszönjük szépen, hogy meséltetek magatokról. Egy picit máris közelebb kerültünk egymáshoz. Még egy utolsó dolgot szeretnék kérdezni, amit nagyon fontosnak érzek, még mielőtt átadnám a szót Shu-nyannak és Timidusnak. Biztos ők is szeretnének néhány szót szólni. - drámai szünet, végigmérem a társaságot, főleg az ujjloncokat, megköszörülöm a torkom, és kiosztok néhány fehér lapot, írószereket a jelenlévők között.
- Szóóvaal...Ha hajótörést szenvednétek, egyedüli túlélőként lebegnétek egy olcsó mentőcsónakban valahol a tenger közelében, mi lenne az az öt tárgy amit magatok mellett akartok tudni? Kaptok öt perc gondolkodási időt. Óra indul. Tikk-takk tikk-takk

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Kedd Május 12, 2015 6:05 am

Shu kezdett felettébb aggódni Kemi miatt, ám szerencsére Jun közbelépett. Már most látszott, hogy nagyon jó kis céhvezér lesz belőle, mert képes volt mindenre figyelni, és mindenkivel foglalkozni… ráadásul remek ötletei is voltak. Mármint azon kívül remek, hogy át akarja adni nekik a szót. Shu nem készült semmilyen beszéddel, ő csak szerette volna biztonságban tudni a kicsiket. Mindegy, akkor majd Timidus beszél. Oh… tényleg! Már megvan, hogy mit kell csinálnia. Szerencsére a papírok kiosztásánál eszébe jutott. Shu mosolyogva figyelte a kezébe nyomott lapot, majd még nagyobb mosollyal az arcán azt, hogy Timidus is kap egyet, tehát ezek szerint most külön kell dolgozniuk. Az első három tárgy teljesen egyértelmű volt a számára. Hazatérés kristály, valamint ha az nem működne, akkor a karácsonykor kapott Ez Pont Megoldja Most Nekünk A Feladványt De Jó Hogy Valamiért Pont Ez A Kristály Került A Fülem Mögé Kristályt, és ha az sem működne, akkor az előző karácsonykor kapott Egyedi Csillag Kristályt. Ha ennyivel nem jut haza, akkor már semmivel. Viszont… ha nem akar hazajutni, akkor kell egy horgászbot. Szóval ez lesz a negyedik. Kistérkép ugye van a menüben, szóval az nem kell, tehát az utolsó legegyértelműbb az egy pár evező. És készen is van. Nem is volt olyan sok ez az öt tárgy, mint ahogy elsőre gondolta. Még szépen fel is írta a nevét a bal felső sarokba, a céhet, mint osztályt a jobb felső sarokba, na és persze a dátumot is, a lapot pedig, pad híján a lábaira fektette, majd szépen, egyenes háttal ült tovább, jelezve, hogy ő elkészült.

Na de Timidus ugye nem használhat kristályokat… neki sokkal nehezebb dolga lenne, mégis ő lett készen a leghamarabb. Nem, erre az esetre kivételesen nem volt terve, hiszen nagyon kevés volt az esélye annak, hogy egy hajókirándulásra menne egyedül, Shu nélkül. Ez azért fontos, mert ha Shuval megy, és Jun kiemelte, hogy ő az egyedüli túlélő, akkor teljesen egyértelmű, hogy semmit nem kell tennie. Nem tudta megvédeni az idomárt, tehát elbukott. Kicsit le is konyultak a fülei, ám ez csak egy szituációs játék, csak egy buta feltételezés. Vagy éppenséggel egy küldetés, és mindketten voltak már egyedül küldizni, így a lap üresen maradt, és ha Jun rákérdezett, el is mondta, hogy miért nem írt rá semmit.
-Ilyen szituáció kizárólag akkor fordulhat elő, ha egy kényszerített küldetésen veszek részt. Eddigi tapasztalataim alapján mind az ilyen, mind minden küldetés teljesíthető a helyszínen talált tárgyak felhasználásával, így minden olyan tárgy, amelyet úgy vinnék magammal, hogy nem tudom, hogy mire kell felkészülnöm, csak felesleges súly lenne a csónakban.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Kedd Május 12, 2015 10:52 am

A papírt a kezembe véve csak egy kérdés járt a fejemben. De az fontos volt.. Ránéztem SHukaku-senpaira, aki egészen úgy viselkedett, mint egy diák, így aztán felemeltem a kezem, és jelentkeztem. Aztán ha szót kaptam, megkérdeztem:
- Ezt a valóságban kell értelmezni, vagy a játékban? És most akkor a tenger közelében vagy a tenger közepén? És milyen az idő? Még vihar van, vagy már nyugodt a tenger? A csónak elég nagy, hogy fekve aludjunk benne, vagy csak ülni lehet? - a jobb elképzeléshez elengedhetetlen információk.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Szer. Május 27, 2015 12:23 pm

- Tengeren. Természetesen a játékban értve. Akár napokig is elcsónakázgathatunk, mert sehol sem látni szárazföldet, és nagyon nagyon nagyon kilátástalannak tűnik a helyzet. - Válaszolok Kanaminnak, közben lehuppanok a Kanapéra, átrakom az egyik lábam a másik felett, és hintáztatom miközben várom a megoldásokat. Nem mintha olyan hatalmas jelentőséggel bírna ez a kis játék. - Pici csónak. Egyedül kényelmesen elférsz benne. Szerintem te le is tudnál feküdni benne Kanamin. - mosolygok a pöttömre, egy ilyen gyenge kis célzás belefér. Nem mintha én olyan nagyon magas lennék vagy ilyesmi, de hát na.
- De itt már megtörtént a baj, és egy csónakban vagy. Szóval csak gondolj bele, hogy mik azok a dolgok amiket szeretnél, hogy nálad legyenek Timidus. - sóhajtok végül pedig Cearso-ra is nézek, türelmesen várok.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 27, 2015 2:22 pm

-Nem kell semmit tennem, és nem történt baj. Az, hogy egy csónakban vagyok, az nem baj. Amíg semmilyen veszély nem fenyeget, és nem is tudom, hogy mire számítsak a küldetés során, addig felesleges itemeket felhalmozni. Ha azonban bármilyen öt tárgy nálam lehet, és meg is tarthatom őket a küldetés végeztével is, akkor négy olyan tárgy lenne, amely felélesztheti az embereket, és egy, ami a peteket. Avagy, ha nem kell feltételezhetően létező tárgyat említeni, akkor öt darab halhatatlanságot és sebezhetetlenséget garantáló itemet választanék.
Shu csak nevetett, és bár egy pillanatra hátradőlt, újra kihúzta magát. Még a ruhája is illett az iskolás játékhoz.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Szer. Május 27, 2015 9:36 pm

Elgondolkodva tettem a kezem az állam alá. A játékban.. Ez érdekes kérdés, mert még sosem kerültem ilyen helyzetbe. Egy játékban általában ilyenkor történik mindig valami, amivel tovább juthatunk, és átlendülhetünk az igazi problémára.Ha napok óta vagyok ott, az biztos azt jelenti, hogy valamit nem oldottam meg helyesen.
Így tehát az első dolog fel is került a lapomra.
"Ha a küldetés során találtam valamilyen eddig felhasználásra nem kerülő tárgyat, vagy ha a küldetésadótól kaptam ilyet"
Mert persze máshogy ilyen helyzetbe nem is kerülhetek, ha nem küldetésen veszek részt. Ez egyértelmű.
"A kardom"
Biggyesztettem mellé a másodikat, ugyanis kardforgatóként ez az egyik legfontosabb tárgyam.
Élelmiszer nélkül kibírom, bár kínzó, de nem feltétele az életbenmaradásomnak, így ilyesmire most nem gondoltam. A következő tárgy viszont fontos egy ilyen világban, és mindig kell magunknál tartani.
"Potion"
Még kettő helyem maradt. Mivel egyedüli túlélő vagyok a játék szerint, így a "társam" nem kerülhetett fel a lapomra. Pedig ésszerű lenne.
"Hazatérés kristály"
A másik tárgy, amely nélkül ki sem mozdulok hazulról.
Utolsónak egy kevésbé gyakorlatias vagy hasznos dolog került fel a cetlimre, és miközben felírtam, egy picit el is pirultam.
"A plüssmacim"
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Cearso on Kedd Jún. 02, 2015 3:37 pm

Egy kevés gondolkodás után végül az én papírom is üresen landolt a többi között, vagyis hogy pontosabb legyek azt írtam rá, hogy "nem vinnék magammal semmit. Kíváncsi vagyok, mennyi ideig bírnám ki felszerelés nélkül a szigeten."
Persze előtte elég sokat gondolkoztam azon, hogy miket vinnék magammal, de előbb vagy utóbb mindegyik ötletemet elvetettem. Elöször a  Hazaatérés kristályomra gondoltam, meg a fegyveremre, de ezeket minek vigyem magam egy lakatlan szigetre, ahol nem túl sok veszély leselkedik ránk. Akarom mondani rám, hiszen teljesen egyedül lennék. Ha meg már ezeket nem viszem, akkor mit kéne vinnem?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Csüt. Jún. 04, 2015 5:18 pm

- - Timidus ötletére tátva maradt a szám. Még amikor Shura pillantottam sem csuktam be, még szerencse, hogy nem kajálás közben mesélte el a sárkány a csodálatos ötletét. - Hát... Tetszik! Te biztosan túlélnéd! Én sosem gondoltam volna ilyenekre. - veregetem vállon Timidust. Fejben pedig már át is satíroztam a listámon a csokoládét, pokrócot, és a sátrat. Vártam még egy pillanatot, majd amikor úgy láttam, hogy mindenki végzett mindenkit arra ösztönöztem, hogy felolvassa az irományait. Szépen hangosan, a többiek előtt. Amint ez megtörtént folytatódik is a lényeg. Kiálltok.
- Ah gonoszság, hogy mindenkinek eszébe jutott a hazatérés kristály. Nembaj. Túléltük \o\ Szóval úgy tűnik Kemila még nem tért vissza, de inkább nem várok tovább majd személyesen beszélek vele, az ügyben. Szóóval, én eldöntöttem, hogy imádlak titeket! Majd bemutatunk a többieknek is Kanami-chan, de szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy üdv a céhben. Majd meglepünk néhány csinoska páncéllal a céhbankból. - reppenek oda a lányhoz, és megpróbálom megmolesztálni megcsókolgatni megölelni, nagyon nagyon szorosan.
- Cearso pedig eddig is olyan volt nekem mintha céhtag lenne, szóval ha nincs ellenvetés, akkor üdv a céhben. - egy pillanatra Shu-nyan felé fordulok, majd Cear-t is megpróbálom keblemre szorítani. - Nyugodtan beköltözhettek a céhházba, és használjátok egészséggel a bankos cuccokat, hiszen erre vannak. - villantok egy mosolyt. Remélem ők is annyira lelkesek mint én. Alig várom, hogy Anat visszatérjen, és megnézze az új családtagokat. Biztos boldog lesz, nagyon nagyon boldog!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 11, 2015 7:19 am

Rendkívüli Újonctoborzós Céhgyűlés

Shu írta:
Kedves Mindenki!

Találtam egy lelkes újoncot az erdőben, aki nagyon de nagyon hozzánk szeretne csatlakozni. Szegénynek nincs hol aludnia ma este, úgyhogy arra gondoltam, hogy meghívnám a Limenbe miután elkísértem a Kiképzőtiszthez. Aki tud, az legyen a Gyűlésteremben hatra, akkor bemutathatnám őt mindenkinek, és mi is bemutatkozhatnánk.

Puszi: Shuu


(Majd a mi postunkkal kezdődne a játék, ha befejeztük az ismit. Brace yourselves!
Addig ide betehetitek akár a válaszüziket, hogy ki lesz ott biztosan. :3 )


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Pént. Szept. 11, 2015 10:12 am

Jajj, de izgi, végre nem én leszek a legkisebb újonc mind közül. *.* Vajon milyen lesz? Fiú? Lány? Biztosan kedves és barátságos, mint itt mindenki. Félénk? Visszahúzódó? Jajj, annyira várom!

Kanami írta:Természetesen rám számíthattok, ott leszek!
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 11, 2015 7:56 pm

Na és akkor kezdődjék a játék! Shu elvonszolja Nolant nemhogy csak a kapuig, de be a gyűlésterembe is, és legszívesebben magához is bilincselte volna, hogy ne kujtorogjon megint el. Még válaszolni is csak itt válaszolt neki, miközben hellyel kínálta, és egy újabb szendvicset nyomott a kezébe, ezúttal csirkéset, talán azzal sikerül csitítani egy picit a hangulatot. Végignézett a többieken, még Timin is, aki mellette állt, majd beszélni kezdett.
-Ő itt Nolan. Az erdőben találkoztunk, és szeretném, ha megismernétek, mert szeretne a céhünkhöz csatlakozni. Ma estére megígértem neki, hogy biztosan aludhat itt, mert nincs szállása, de akkor akár lerendezhetnénk gyorsan az összeismerkedést is. Így a legegyszerűbb. Azt szeretném, ha először mi mutatkoznánk be neki, ilyen rendhagyó módon, és utána jönne ő. Kezdem is én.
Ezzel a fiú elé szökkent, és mélyen meghajolt.
-Szóval azt tudod, hogy Shu vagyok, és azt is, hogy idomár. Kérdezted, hogy mióta vagyok itt. Szóóóóval... én itt voltam már a Nagy Bejelentés napján is, és azóta is ébren vagyok, tehát lassan három éve. Szeretek szafarizni, szeretem az állatokat, szeretem felfedezni a rejtett dolgokat, és a side questeket a küldikben, nem szeretem a horroros küldiket, meg a grindelést sem. Első tierű kristályokat írok, van egy Dojonk, amit Timivel és Chizuval közösen üzemeltetünk, és mi találtuk ki közösen a céhvel a Szabad Rablás Boltocskát, ami a kicsiknek ad felszerelést becsületkasszásan.
Itt int a sárkánynak, aki szintén meghajol.
-Timidus, Shu társa. Tollas sárkány. Cearsoval közösen megosztva felügyelek a céh hadi stratégiai és egyéb ehhez hasonló dolgainak felügyeléséért.
Nem vette hosszúra, mert nemrég beszéltek Shuval a hencegésről, szóval csak a legfontosabbakat mondta el. Ezután mindketten a többiekre néztek, és várták a következőt...

Írjanak először a céhtagok, hogy tudjuk, hogy ki van itt egyáltalán. Very Happy
Kapnak időt szept. 20-ig, utána bemutatkozhat az újoncunk is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Cearso on Pént. Szept. 11, 2015 8:45 pm

Dél körül érkezik Shu-nak egy üzenet.

Cearso írta:Sajnálom. Hatkor nem érek rá. Ha a teremben tudnád marasztalni fél nyolcig, azt hálásan megköszönném.

IC okok majd késöbb lesznek kijátszva/részletezve. (attól függően, hogy tudok haladni)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Kanami on Pént. Szept. 11, 2015 9:01 pm

Nem mondom, hogy feltétlen én voltam az első, de egészen gyorsan odaértem a gyűlésterembe. Az új tag tiszteletére kis szoknyácskámat is felvettem, hogy nagyon-nagyon aranyos kinézetemet mutathassam neki. És készítettem pár szendvicset is, ilyen kis aprócskát, előétel gyanánt. Került rá sajt és olivabogyó is, meg kis fogpiszkáló, hogy ízléses és aranyos legyen.
- Sziasztok! - köszöntem mindenkinek belépve a terembe, és meghajoltam, ahogy azt illik, majd leraktam a tálca ételt az asztalra, én magam pedig egy hátulsó székre ültem. Csak a többiek után mertem felszólalni, kis újoncként nem akartam pofátlanul előretolakodni. Végül amikor én következtem, kissé izgulva felálltam a helyemről, és nekikezdtem. Fogalmam sem volt, mit is mondhatnék, de próbáltam összeszedni magam.
- Kanami vagyok, kardforgató, Örvendek! - hajoltam meg újra az új tag felé. - Kezdő játékos, és én is csak nemrégen csatlakoztam a céhhez. Mindent beleadok, hogy hasznos tag lehessek, és.. Nagyon szeretek itt lenni! Biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog! - tegeztem, mivel Shukaku-senpai is azt tette, de talán illetlenség volt így ismeretlenül, így gyorsan helyrehoztam hibámat. - Vagyis.. Önnek. Ha bármiben segíthetek, nyugodtan szóljon! Bár nem sok dologhoz értek. ^^" - vakargattam meg félénken a tarkóm, majd nagyon gyorsan vissza is huppantam a székemre, mielőtt akárki is szólhatna hozzám valamit, vagy várná, hogy folytatom. Így is talán túl sokat beszéltem, túlságosan összevissza, esetlenül, összeszedetlenül. Ez annyira jellemző.
avatar
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
611/700  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Saya on Hétf. Szept. 14, 2015 12:17 pm

Mi nem válaszoltunk, csak elolvastuk. Mert hát végülis ráérünk, de a Huginak szokás szerint semmi kedve bármit is csinálni, ami kapcsolódik a céhhez, én meg nem tudom... most valahogy nekem sem Rolling Eyes
~Ez már nem az a céh, amihez csatlakoztam. Tunk. Mindannyian folyton vigyorognak meg jókedvűek, az a nyuszi is idegesít a céhlogóban. Ha legalább annyi tiszteletet mutattak volna a volt főnök iránt, hogy picikét, egy irunyka-pirunykát megmarad a régi arculat, a művészet, annak cseszettül örülnék, de neeeem. Legyünk helyette egy csapat bolond, akik bárgyún vigyorognak mindenre. Szerintem ezek a degenerált bolondok arra is röhögnének, ha valakit megennék a szemük láttára.~
Szóval lezártam az ablakot és összegömbölyödtem az ágyacskámon, hallgatva tovább a Hugi dühöngését.
Asszem igaza van egy kicsit...

Végül Hócica plüssöm társaságában merészkedtem ki hatkor, de nem mentem be konkrétan a gyűlésterembe, én kint maradtam a folyosón, szóval max azok láthatnak, akik később érkeztek, mert hát késtem én is, és elbújtam az árnyékokban, csak a fehér ruhácskám meg a fehér Hócica világít ki szinte, mert a fehér szín ugye ilyen. Még a papucsom sem vettem fel, mert hát fölösleges, úgyis elég közel vagyok, és úgyse tervezek én most semmit, csak megnézem az új tagot, hogy majd felismerjem, hogy ő az, ha találkozunk az utcán. A nevét nem akarom megjegyezni, én sem fogom elárulni az enyémet.
~Persze, Shu szokás szerint kisregényt ír magáról. Beképzelt...~
Nem az, csak... csak tapasztalt Rolling Eyes
Picit talán közelebb hajolok. Megnézem őt, a Nolant. Na de nem fogom ezt megjegyezni. Kanami-t sem jegyeztem már meg. Még ő volt az, akit végighallgattam, aztán arcomat a Hócica tarkójába fúrva halkan elindultam és visszatértem a szobámba.
Nincs nekünk ehhez most kedvünk.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Jun on Hétf. Szept. 14, 2015 9:52 pm

Szerettem volna én is egy szépséges levelet írkálni Shu-tan örömteli hírére, de végül nem tettem. Fogalmam sincs, hogy miért, igazából annyira nem is fontos, hiszen a lényeg most a jelenlét nem pedig a szándék. Lassan, ráérősen készülődtem a szobácskámban, ami kezdi kinőni magát. Egyre több plüss sorakozik a polcokon, a földön, az ágyon, és mostanra egyre csak bonyolultabb az ágytól az öltözőszekrényig elszlalomoznom, majd onnan vissza a tükörhöz, ahol lecsekkolom, hogy mennyire is tetszem magamnak az adott ruhában. Séta, rúgás, egy plüssmaci eldől, felállítom ugyan, de a következő pillanatban hát nem eldől az a fránya plüsskroki? Ejnye, az a tehén sem akarja megtalálni a helyét... Mire megtaláltam azt a ruhát amiben tetszettem is magamnak, már egyáltalán nem érdekelt, hogy minden maradjon a maga kis helyén. Felidéztem magamban a levelet, képzeletben még meg is ölelgettem a lányt, elvégre annyira büszke voltam rá amiért sikerült egy erdőben csövező hajléktalanra bukkannia, és felkarolnia. Csak ő vesz észre ilyen apróságokat. Két puszi nyomok a kis Shu-nyanom arcára, de csak fejben, hiszen jelenleg nincs itt mellettem, hogy személyesen is megjutalmazzam a jó cselekedeteiért. De sebaj! Ami késik nem múlik!
Késésben vagyok.
De nem izgat, ráérősen sétálok végig a folyosón, még éppen időben, hiszen látom Saya-chant aki bújkál, megpróbálom vállon ragadni a kis huncutságot, és a fülébe súgok. "Tessék szépen bemenni, ha jól sejtem van süti. Valld be, hogy érdekel ki az új husi. " öltök nyelvet, és igyekszem betessékelni, ha sikerül akkor magam mellé ültetem, és szorosan átkarolom. Befelé menet még egy barátságos mosolyt is az arcomra varázsolok és egy üdvözlést tátogok a fiúnak. Végignézek rajta, de csak diszkréten, nem bámulom meg, nem tapicskolom meg, és nem is kérdezek semmi illetlent, elvégre türelmes vagyok.
Türelmes!
Várok, és várok, megtapsolgatom a bemutatkozókat, majd amikor eljön a kínos csend pillanata, felugrok a helyemről, és odasétálok ahol a többiek is bemutatkoztak, megköszörülöm a torkocskám, és amint megkapom a jól megérdemelt figyelmet, felnézek és hozzá is kezdek a bemutatkozásomhoz.
- Halihó! Jun vagyok. Szólíts csak Junnak. A barátaim Junnak szoktak szólítani. Szeretem a cicákat, és a plüssöket, és a sütiket, és a Timidust, meg őket, és a céhet, meg a hősöket is, és azokat a csilivili bigyókákat amikből ékszereket csinálnak, de nem hordok olyanokat, mert nem állnak jól. Perpillanat én vagyok az aki intézgeti az ügyeket, és figyeli a dolgokat, de ez valójában nem igaz, mert feledékeny is vagyok, és mindig valakinek szólnia kell, hogy dolgozzak, és és és... - tartok egy picinyke szünetet, jól láthatóan elgondolkodom, megvakarom a fejtetőm, majd váratlanul folytatom - Ja igen! És ha bármi kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám bizalommal is, mert segítőkész vagyok! Mindenben segítek amiben csak szeretnéd. Kivéve amikor nem. De az nagyon ki van véve, szóval ne aggódj ilyen apróságok miatt rendicsek? - meghajolok mintha csak a tapsra várnék, majd visszareppenek a helyemre, mint aki jól végezte dolgát.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Gyűlésterem"

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.