Lobria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Lobria

Témanyitás by Klein on Vas. Május 03, 2015 2:46 pm

A 4. szint fővárosa, és egyben egyetlen települése, miután az óceán elárasztotta a szintet. Négy nagyobb, jól elkülöníthető része van: az első a tengerparti plázs, üdülőkkel és luxusfogadókkal, valamint a Szóló Paradise-zal. A második a kikötő, ahol hajót lehet bérelni és horgászfelszereléseket lehet kapni elsősorban az óceáni portyákhoz. A harmadik a belváros, benne a teleport plázával és a városok alapvetőnek számító épületeivel. A negyedik pedig a romos és elhagyatott óváros, amelynek a felét elnyelte az óceán.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Asuka on Szer. Aug. 26, 2015 8:28 pm

Hosszú ideje már, hogy kiszemeltem magamnak ezt a játékost. Taftban tűnt fel, hogy mennyire feltűnően keresi a vörös indikátorosok társaságát. Már-már kényszeresen is. Pedig egyáltalán nem tűnt gyilkosnak, ahogyan valamelyik önkényes igazságtévőnek sem. Ó, pedig mennyi van belőlük... Mennyi elkeseredett szerencsétlen! Valamiért, valamiért mind azt hiszik, hogy okosabbak nálam, és ők tudják, mi a helyes. Pedig a valódi hős én vagyok, aki megkíméli a játékosokat a szenvedéstől.
Az utóbbi időben rászoktam arra, hogy sokkal inkább odafigyelek a magam célpontjaira. Talán Shuu-chan hatása lehet. Emlékszem, régen csak az érdekelt, hogy a saját vérszomjamat kielégítsem. Valamiféle különös, perverz örömöt éltem át vele, mintha valamivel több lennék minden egyes gyilkosság által. Pedig józan pillanataimban mindezt mindenképpen tagadtam volna. Aztán pedig fokozatosan és lassan egyre kevésbé éreztem szükségét ennek a sötétségnek. Egyre inkább vette át a helyét a fény, mintha azt akarná elhitetni velem, hogy még megválthatom a saját lelkem. Mindeközben pedig egy olyan férfiért epekedtem, akinek csak a közelsége elég volt ahhoz, hogy újra vissza és visszarángasson engem ugyanabba a sötétségbe.
Én a sötétség útját járom. Ezt már régóta tudom. Megváltom azokat, akik erre nem képesek, hogy cserébe ők a fényben élhessenek. Érdekes. Ahogyan újra a fejem felé emelem a Hentest, s következő áldozatom, egy fiatal lány szemébe pillantok, alig lehet tizenhárom éves, cseppet sem érzem azt a vérszomjat, ami régen annyira jellemző volt. Nem. Maga a felelősség súlya, ami inkább eluralkodik rajtam. Felelős vagyok az életéért. Felelős vagyok a szabadságáért. De jól tudja, a szíve mélyén tudja ő is, hogy mindent az ő érdekében teszek. Feláldozom magam, hogy számára megváltást hozzak. Hogy holnap már újra saját, eleven, hús-vér anyját ölelhesse magához. Ő mondta, mennyire hiányzik. Ő mondta, mit nem adna, ha újra odakint élhetne. Ő akarta ezt. Különben miért is keresett volna?
- Gambatte! ^^ - sok sikert kívánva neki életének hátralevő részéhez sújtok le rá a Hentesemmel. Se egy sikoly, se egy hang, csak az ajkai remegése, mint aki még fel sem fogta, miért hívtam el a város szélére, éjszakai sétára. Mégis miért hívtam volna, ha nem ezért? Miért jött el felkészületlenül, ha nem ezért?
Teste gyönyörű, aranysárga pixelekre hullik. Fegyveremet a földnek támasztom, s egy darabig még elcsodálkozok a pixelek hullásán, amikor aztán léptek zaját hallom, pontosan magam mögött. Ez baj. Nagyon nagy baj. Remélem, egyáltalán nem látott meg. Maszkot nem hoztam magammal, tehát csak az éjszaka sötétségében remélhetem, hogy nem látja meg az arcom.
- Ki az? - szándékosan megmélyítem egy kicsit a hangomat, hiszen jelenleg minden csak bizonyíték ellenem. Nem szeretnék egy börtönben csücsülni örök időkig. Az elhagyatott óvárosnak éppen a szélén vagyok, ahol már pont nem véd a védelmi zóna. Nem véletlenül választottam ezt a helyet. De nem lenne jó, ha emiatt kerülnék hatalmas hátrányba. A szabályok rám is vonatkoznak...
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Aug. 26, 2015 9:06 pm

Elveszítettem. Szem elől. Elveszítettem... Dühömben felrúgtam egy út szélén hagyott italos dobozt, mely lábam nyomásának hatására először behorpadt, majd ahogy röppályája végén megállapodott a poros földön, statikus zizegéssel apró, csillámló pixelekké esett szét. Észrevette, hogy követem... nem elég magas a lopakodásom szintje! A kétségbeesés mardosta a torkomat, felemeltem a fejem, és tehetetlenül kapartam a bőröm a nyakamon. Nii-sama... egyre több titka van előttem... Nem tudom őt bárhová követni, nem tudom... Egy csőd vagyok, mint kishúg...
Károgás hallatszott. A hang irányába kaptam a fejem, és szikrázó, dühös pillantással illettem a vörös indikátoros fekete madarat. Éreztem a kárörvendést a hangjában, ahogy néhány méterrel felettem, egy kémény tetejéről bámult le rám fölényesen. Még egy károgás, megrázta a tollait, és a fejével egy furcsa mozdulatot tett, mielőtt a csőrét a tollai közé fúrta volna. Egészen olyan volt, mint egy intés... követtem a tekintetemmel az irányát. A távolban egy alak mozgott, ahogy ráfókuszáltam, a feje felett vörös fény villant. Nii-sama...! Arcom egy csapásra boldog és pirospozsgás lett, futásnak eredtem, de néhány métert megtéve ráébredtem, hogy nincs egyedül. Az árnyalak ráadásul alacsonyabb volt, mint a bátyám. Ez nem ő... csalódottan fordultam vissza, mire a tollseprű a szárnyait széttárva táncolt az ő kis szemétdombjának tetején. Trollkodott, hogy efféle alpári jelzővel illessem a tevékenységét.
- Tch... egyszer kerülj a kezeim közé... - sziszegtem dühösen, majd útnak indultam. A lány után eredtem. A vörös indikátor, valamint a nőnemű mivolta esélyt teremtett rá, hogy össze fog futni Nii-samával. Hogy azért van itt, hogy találkozzon vele. Sietős lépteim hangtalanná váltak számára, hogy lopakodásom élesítettem. Egy srok mögül kikukucskálva újra a látóterembe került. Innentől kezdve nem is veszítettem szem elől, fekete ruhám elrejtett a sötétben a vizuális kontakt elől is. A város széle felé tartottak ő, és egy gyermek. Ott pedig a szemem előtt bontakozott ki a szürreális látvány, ahogy a nő a tökmag ellen fordul. Elárulta a bizalmát, és a naiv gyermek megfizet a hiszékenysége miatt. Aljas félmosolyra húztam az ajkaimat. Nem volt benne gátlás, egy törékeny, ártatlan gyerek ellen fordította a pengéjét. Bárcsak fájt volna neki *.* Akármelyiküknek! Csillogó szemekkel figyeltem, az aranysárga pixelek megcsillantak lélektükreimben. Megbűvölt a látvány, a tudat, hogy egy élet véget ért. Még ha kínoktól mentes is volt a pillanat, önmagában ez a tény is felborzolta volna a szőrt a karjaimon, ám mivel ilyesmi nem volt, csupán az elmém játszott velem. Önkéntelenül is közelebb kerültem, hogy jobban lássam, ki vetemedett efféle gyönyörű galádságra.
- Ara... - meglepettségemben körbe is néztem. Az alak felém fordult, kérdőre vont. Észre sem vettem, hogy nyílt terepre kerültem, annyira elvarázsolt állapotba kerültem. Ara-ara, micsoda felelőtlenség részemről. Vajon engem is meg kíván majd ölni, mert tanúja voltam a kivégzésnek? =)
- Ez nem a helyes kérdés. Sokkal fontosabb, hogy mennyit láttam, nemde? ^^ - kuncogtam kedvesen. Lassú, kimért léptekkel közeledtem immár, szemem vörös színe ugyanúgy csillogott, mint az ő indikátora. Szavaim azt tükrözték, hogy mindennek a tanúja voltam. Csak annak nem, hogy Nii-samával találkozik, de ez minden valószínűség szerint nem volt célja, nem.
- Annyira izgatott lettem most, hogy láttam valakit meghalni... milyen érzés? A végső csapást bevinni *.* - kérdeztem naiv lelkesedéssel, mintha először találkoznék ilyesmivel. Az izgatottságom azonban valódi volt. Mégis, a biztonság kedvéért a hátam mögé rejtettem az egyik kezem, mutatóujjam pedig halvány ragyogás vette körbe. Így agresszióra én is felelhetek agresszióval végszükség esetén =)

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Asuka on Szomb. Aug. 29, 2015 9:46 pm

Ahogyan megérzem a vadidegen jelenlétét, azonnal elfog a pánik. Sokaknak, igen sokaknak lenne okuk és indokuk követni engem. Az erre vonatkozó jártasságok fejlesztését egyelőre azonban hanyagoltam, hiszen úgy véltem, nem fontos eléggé, a harci képességeim ellenében. Ebben a pillanatban viszont azonnal megbántam mindent, minden felesleges költekezést, és bármit megadnék azért, hogy ez a találkozás most ne történjen meg. Nem értem, mi siklott ennyire félre. Mindenről gondoskodtam. Kevésbé népes település azon határára vittem, ahova a kutya se jár, pont azért, mert a romokat és a sok vizet leszámítva nincs itt semmi. Miért nem voltam képes egy picit, csak egy picit óvatosabb lenni?
Ha a sötétben látszódna arcom, az most falfehér lenne a rémülettől. Nem, nem a lánytól tartok, hanem attól, hogy mi az, amit látott. Ha illetéktelen kezekbe kerülne néhány információ rólam, szerintem nem lenne sok idő, míg valamelyik egyébként semmirevaló igazságosztó céh nem adna ki elfogatási parancsot ellenem. Azzal pedig tisztában vagyok, hogy van a világban valahol egy börtön. Állítólag az a maszkos árnyharcos, Kazuma ki is tudott szökni onnan...
Tudja. Tudja, és nem is fél célozgatni erre. Azonban egyáltalán nem olyan reakcióban részesülök, mint amire egyébként számítottam. Mintha még játszadozna is velem. Talán élvezi, hogy a markában szorongathat, ha akar. Lassan megfordulok felé, fejemet leszegve vonszolom magammal a Hentest - csak egy sima, egyszerű, tier egyes felszerelés. Ha nem jártas a harcosok fegyverarzenáljában, akkor talán mázlim van, és simán azt hiszi, egy kiképzőtisztes vagyok, akkor pedig könnyebben iktatom ki, mint létezésemet fenyegető személyt. De akkor sem úgy beszél, mint valaki, aki elítéli azt, amit csinálok. Sőt. Inkább úgy, mint valaki, aki csupán abban leli örömét, hogy szemtanúja lehetett.
- Milyen érzés a sorsomat a kezedben tartani? - a fejemet leszegem, ahogyan hozzá beszélek, hogy lelógó hajam kellőképpen takarja az arcomat. Mindez azonban jól tudom, hogy kevés. Ha van látás jártassága - márpedig anélkül miért is sétálna errefelé éjnek idején - , akkor éppen annyi azonosító jegyet láthat rajtam, amennyire szüksége lehet. A magasságom, a fegyverem típusa, ezáltal a kasztom, a nemem, valamint a vörös indikátorom. Ezeket bizonyára jártasság nélkül is láthatja. Ha pedig magasabb szintre is fejlesztette a jártasságát, akkor bizonyára láthatja az egyébként mással összetéveszthetetlen külső jegyeket. A hajam színe, a néhány tetoválás, a páncélom stílusa. Más szóval, szar helyzetben vagyok, és ebből nagyon gyorsan ki kell keverednem.
Bal kezem egy kicsit remeg ugyan az idegtől, a lépéseim felé mégis határozottak. Felszegem fejem, a Hentest pedig jobb kezemben vonszolom magammal. Azt akarom elhitetni vele, hogy gyenge vagyok, és védtelen, sőt, talán annyira kezdő, hogy harcos létére még súlyemelése sincsen. Mindent ki kell használnom, hogy kikeveredjek ebből. Bár a legjobb az lenne, ha egyszerűen megölném. Nem becsülhetek le viszont valakit, aki észrevétlenül, de sarokba tudott szorítani.
- Mondd. - felsóhajtok, szabad kezemmel hátratúrva hajamat.
- Mit szeretnél? Aranyat? Más anyagi javakat? Essünk túl rajta, épp elég kellemetlen ez egyikünk számára is. - természetesen eszem ágában sincs fizetni neki. De kell valami, amivel egy kicsit lefoglalom. Hadd élvezze ki a végtelen arany gondolatát életének utolsó perceiben. Magassarkúm minden egyes megtett lépés után koppan egyet-egyet, mígnem aztán megállok, nem is valami távol tőle.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Kuromajo on Vas. Aug. 30, 2015 11:56 am

Ha nyugalmat sugározok egy sarokba szorított vad mellett, az a magabiztosság érzését kölcsönzi nekem, és fenyegetőleg hat. Ezt még Nii-sama tanította nekem néhány éve, miután az iskolában megütöttek, mert rajta kaptam egy osztálytársam azon, hogy mérgezi a szervezetét. Végül ő győzött meg, hogy ne álljak bosszút a lila foltért, azt állította, hogy nem tehetett róla,és mindketten áldozatunk voltunk. Most pontosan ezt a leckét kívántam alkalmazni a gyakorlatban. Nem volt érdekemben megnyugtatni a lányt. Az unalmas lett volna. Őt is egyértelműen felzaklatta az, hogy rajta kaptam, máris zöldségeket beszélt a zavarodottságtól. Menekülési kényszer a fenyegetettség érzésétől. Ismertem jól. Mennyiszer éltem át...
- Eh? Kezemben tartom a sorsodat? Hogy érted ezt? Valami olyasmit láttam, amit nem kellett volna? ^^ - kérdeztem ártatlanul, de a hangsúlyomon hallatszott a cseppnyi gúny, melyet nem tudtam leplezni. Nem voltam rá képes, hogy az érzelmeimet olyan jól megregulázzam, mint Nii-sama, különösen, ha heves impulzusok érnek, mint most az izgatottság, melytől már arcom is kipirult. Ő is elindult felém, a Hentesét olyan tartással vonszolta maga mögött, hogy azt bármikor használni tudja. Helyes, nagyon helyes =) Mennyi hibát követett el... a sötétben csak egy vörös indikátoros nőalak lenne, a Hold nem ad elég fényt még a haja színének megállapításához sem. Az arca árnyékba borult... de a hangja. Azt ismertem ^^ Torzíthatja bárhogyan, az csak frekvenciaváltozást okoz, ha mélyíti, vagy vékonyítja. Van egy természetes tartomány, ami még nem megterhelő a hangszálaknak, ha valaki szándékosan elváltoztatja a hangját, az ennek a határán mozog, hogy különbözőnek hasson, de még ne is tűnjön erőltetettnek. A tartomány nem állandó, de hozzávetőlegesen a legtöbb embernél hasonló, csak ezzel az értékkel kell korrigálnom a hangot, figyelembe véve, hogy minél többet beszél valaki, annál kevésbé tud összpontosítani a torzított hangja állandóságára.
- Ara, fizetni kívánsz a hallgatásomért? Akkor mit szólnál valami olyasmihez, aminek valódi értéke van, nem csak virtuális? ^^ - ajánlottam fel derűsen. Ő megállt, de én egy pillanatra sem torpantam meg. Folytattam a közeledést hozzá, lépésről-lépésre. Ilyen távolságból már a haja színét is érzékeltem.
- Miért nézel ennyire ostobának? Azt a fegyvert az imént erőlködés nélkül forgattad, most pedig úgy vonszolod magad után, mintha meg sem tudnád emelni - megtorpantam - Éppen csak kívül állok azon a távolságon, amivel kényelmesen elérhetnél. Ha most kívánsz megtámadni, túl látványos előkészítő mozdulatra volna szükséged hozzá, így még időben tudnék reagálni - elemeztem ki a helyzetet nyugodtan, aztán előrébb léptem kettőt. Jócskán elérhető távolságba kerültem tőle, ha végezni akar velem =)
- Mondd, Asuka-san... ha nem szereted Nii-samát, miért mutattad meg neki az alsóneműd? - kérdeztem a fejemet oldalra billentve. Pupilláim kitágultak, a hangszínem pedig azt sugallta, hogy a rossz válasznak komoly következményei lehetnek.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Márc. 06, 2016 2:46 pm

//Katja//

Óh, a Lobria-i tengerpart! Már rám fért az alapos pihenés a sok horrorisztikus s nagyon veszélyes kaland után! S ráadásul találtam egy nagyon jó üdülőt, ami olcsó is! Very Happy S itt van a SAO egyik előnye, hogy nincs a parton s a vízben szemét, mert vagy automata összeszedik, vagy elpixeleződik, így konkrétan tiszta helyen pihenhetem ki magam! ^^ bárcsak a valóvilágban is lenne egy ilyen rendszer… Hmm, ha kiszabadulok, lehet csinálok egy takarító robotot, kifejezetten a tengerpartra először. Utána jöhet a többi helyre is külön típus… S akkor milyen gazdag leszek! Very Happy De előtte a Frontosok szabadítsanak ki minket. Ha jól emlékszem, bár lehet rosszul, Shu utálja őket, mert „jaj, ilyen gonoszak, olyan gonoszak” s csak azért, mert ő nem akar kijutni. Én nem szólok ebbe, a Frontosok felőlem orgiát is tarthatnak, csak jussanak el Kayabáig s rúgják szét a s**gét minél hamarabb! Addig én pihenek a nap melegében, lehetőleg úgy, hogy nem égek le… bár lehet az is kizárt itt, de minden esetre bekentem magam napolajjal, aztán csak lazítok a zöld fürdőgatyámba. Meg egy szépséges lányról álmodok, hogy a karjaimban ugrik, s megcsókol… Razz Kár, hogy a többiek nem jöttek pihenni. Haru jelenleg a bestiákat üldözi tanulmányozási célokból, Eiji tombol az Arénába, Ichi meditál meg gyakorol, George meg Rebecca khm… khm… KHM! A f***om, belement a torkomba egy kis homok! Na szóval, a kis pár meg valahol máshol élvezik egymást. Bár furcsállom, hogy ide alig jönnek, s inkább mennek a vacakabbnak számító, drágább helyekre… Talán nudista strand ez?? O.O Nem, mindenkin van fürdőruha, aki itt van… Akkor csak a pénzszórásról lehet szó!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 774
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1801/1900  (1801/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Ápr. 11, 2016 3:22 pm

Már lassan itt a nyár, és kint ugyan még nem lenne strandszezon, de a SAO rendszere gondoskodik arról, hogy azokon a helyeken, amik strandszezonra vannak kitalálva, ott mindig lehessen üdülni. Semmi változatosság, semmi hirtelen hóvihar vagy tsunami az idióta lusta népségre, csak a napsütés meg a homok. Egyszóval dögunalom. Persze fel lehetne dobni a napot, de mindenki túl gyáva ahhoz, hogy feldobja, vagy ha nem gyáva, akkor pedig ostoba. Kat már a nevére sem emlékszik annak a mitugrásznak, aki felesküdött, hogy végez vele, de ennek ellenére óvatosabb, és elkerüli azóta a nem védett területeket. Nem mintha eddig sokat járkált volna ki, vagy ha lenne egy kis esze az üldözőjének, akkor meg tudná fogni védett területen belül is, de az ilyen kiváltságokat, mint az ész, nem sokat engedhetik meg maguknak. Természetesen ide sem pihenni jött, hanem mókázni, és rövid keresgélés után, ami a viszonylag kihalt terepen tényleg rövidnek számított, meg is találta az áldozatát, egy nyegle fiúcska személyében. Magabiztos léptekkel indult el felé, és menet közben váltott fürdőruhára, természetesen a lehető legkevesebbet takaró fajtából. A srácot a feje felől közelítette meg, szépen fölé hajolt, hogy a gravitáció segítségét vegye igénybe, majd egy kecses mozdulattal a fiú mellkasára ejtett egy flakon naptejet. nem, semmi szükség nem volt rá, de valahogy el kellett kezdeni a beszélgetést.
-Szevasz Joey! Nincs kedved bekenni a hátamat? Otthon felejtettem a napernyőmet, és félek, hogy kárt tennének a virtuális napsugarak a szép fehér bőrömben. Te egy lovag vagy, és a lovagoknak illik lovagiasnak lenniük, igazam van öcsi?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Ápr. 24, 2016 10:59 am

Ahogy lustultam, egyszer csak TÁMADNAK! D8 Ja nem, ez csak egy flakon naptej… De ki dobta a mellkasomra? O.o S jött a válasz az ismerős hang képében (vagy formájában, mert képe az nincs), amire felnéztem, s nagyon piros lettem. A nudista lány a pókos küldetésből! O///O S arra kér, hogy kenjem be a hátát, ráadásul ebben a hiányos bikiniben! O///O
- Öhm sz-sz-szia! P-p-persze, hogy b-b-bekenem, n-n-nehogy bajos essen! O///O - megvártam piros arccal, míg a hátára fekszik, s kicsit félénken, miután a hátára nyomtam egy adagot, elkezdtem kenni. S igen, állandóan zavarban vagyok az ő közelében, főleg mert meztelenkedett annál a küldetésnél. Meg azért is, mert megcsókolt. >.> tudom, tudom, húú de ciki, hogy ennyitől zavarban jövök, de akkor mondjátok, mikor egy meztelen lányé lesz az első csókotok. Na gondolom ez még cikibb, mert innen hallok valami nevetést. >.> Jaa, nem is rajtam röhögnek, hanem csak egy pár fiú fele csiklandozza a párját. Közben azért figyelek, hogy csak a hátát kenjem be, mert azt kérte, semmi mást, mert a nagyi álmomba képen törölne, hogy mit gondolok, hogy csak úgy fogdosok idegen lányokat. közben azért figyelek az esetleges olyanokra, akik ki akarnak perverz móddal kezdeni, ha jól tudom a nevét, Katjával. Bár nem vagyok ebbe biztos, inkább rákérdezek:
- Katja a neved, ugye? ^^’ - csak nehogy képen töröljön, mert kiderül, hogy elfelejtettem, s nem is az a neve… Bemutatkozott akkor egyáltalán, s csak én vagyok olyan balga? O.o Mondjuk sok ember nevét nem igen tudom megjegyezni, csak ha többször találkozok azzal az illetővel.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 774
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1801/1900  (1801/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Május 16, 2016 5:12 pm

Nem, nem a hátára feküdt, hiszen akkor hogyan is kenhetnéd be a hátát? A hasára feküdt, méghozzá ahogy felálltál, hogy eleget tehess a kötelességednek, azon nyomban el is foglalta a törölköződet. Csak nem gondolod, hogy a homokba fog feküdni? Összekoszolná a szép bőrét, ráadásul senki nem szereti a homokot, hiszen durva, érdes, és mindenhova beférkőzik. A dadogásod azonnal megragadta, és már biztos volt abban, hogy szórakozni kíván veled. Halkan hümmögött ahogy kented, mintha elégedett lenne azzal, amit csinálsz, ám nem volt eléggé elégedett, ugyanis nem csak a kérdésedre válaszolt.
-Katja, de te hívj csak nyugodtan Katnak, vagy ahogyan éppen neked tetszik. Szeretem, ha a fiúcskák valami cuki becenevet találnak ki nekem. És kincsem, ha már úgyis ott vagy, akkor igazán megmasszírozhatnál. Egy olyan erős lovagnak, mint te, biztos nagyon erős markai vannak. Tudom, hogy sok-sok lányon gyakoroltál már, tuti körbezsonganak a csajok, szóval egészen tuti, hogy nagyon gyakorlott masszőr vagy.
Hangja vidáman csengett, miközben a tengert fürkészte, a lábait pedig térdben behajlítva felváltva mozgatta, mintha csak a naplóját írogatná a saját hálószobájában az ágyán. Egyáltalán nem zavartatta magát, és azt is kihallhattad a hangjából, hogy rendkívüli módon bízik benned, és teljesen komolyan gondolja a szavait, amiket mondott neked. Ha masszírozni kezdted, akkor ő azonnal ki is használta a helyzetet, hogy még inkább bevörösítse az arcodat, és egy-egy erősebb roppantásnál, ami valóban jólesett az izmainak, még egy kicsit fel is nyögött.
-Cicuka, a melltartó pántja alatt se felejtsd el bekenni a hátam. Sőt, a legjobb lenne, ha ki is csatolnád, nehogy olyan csúnya csík maradjon a hátamon. Ugye te sem akarod, hogy ne egyenletesen barnuljak?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Május 28, 2016 3:52 pm

Na, tessék, elfoglalta a törülközőm. Mondjuk meg is értem, én se feküdnék bele a homokba. S jól emlékeztem, Katja a neve. \o/ Aki szereti, ha cuki beceneveket adnak nekik a fiúk. Meg aki masszírozást kér tőlem. O///O S nem viccből mondta, hanem komolyan. O///O
- Ö-ö-öhm p-p-persze! ^///^ - igazából sose masszíroztam, csak párszor, de azok se voltak jók. Meg a lányok nem igen szoktak körbezsongani, hanem inkább felképelni, igaz, egy tévedésből volt, mert a hölgyemény egy szemtelen fickónak akarta odaadni, de én kaptam meg. Na szóval, azért elkezdtem masszírozni, s meglepve tapasztaltam, hogy ezúttal sikerült, mert élvezi… s amikor sikerült egy erőset roppantanom, fel is nyög. Na ettől már nagyon piros voltam, főleg, mikor kérte, hogy csatoljam ki a melltartóját, mert nem szeretne egy fehér csíkot oda.
- Ö-ö-ö-ö-ö-ö-ö-ö… - inkább meg se szólaltam, hanem csendben kicsatoltam, remélve, hogy nem fog hirtelen megfordulni, s véletlen a keblébe markolok, hogy legyen egy verésem, s ott is bekentem, miközben masszíroztam is, hogy kicsit jobban érezze magát. Tényleg, ha itt nincs fájdalom, hogy érzi az ilyen dolgokat? O.o Vagy KA kitalálta, hogy a jó érzéseket beprogramozza? Az NPC-k vajon érzik a fájdalmat? Miért teszel fel ilyen hülyeségeket?
- És öhm… mit szoktál csinálni a szabadidődben? >///< - próbáltam kezdeni az ismerkedni, mert oldani a bennem lévő szégyenlősséget meg félénkséget, meg a gondolatokat elterelni arról a pókos küldetésről. Meg különben is, lehet csak szórakozik velem, mert néha akkora ökör vagyok, hogy be is veszem az olyasmit. Remélem a többiek nem döntöttek úgy, hogy jönnek strandolni! ><

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 774
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1801/1900  (1801/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Május 28, 2016 4:16 pm

Igen, rettenetesen béna voltál a masszírozás nagy részében, de azért néha-néha tényleg eltaláltál egy olyan pontot, ahol valóban jólesett a nyomorgatás a lánynak. És nem, ez nem fájdalom, a fájdalom kiiktatása azonban nem jelent teljes érzéketlenséget. Mint a nyomást, mind a csípést, és minden hasonlót jól lehet szimulálni, csak éppen valódi fájdalommal nem jár. Viszont az is rendkívül fontos volt, hogy bátorítson, hiszen látta rajtad, hogy a magabiztosságodat valahol a kinti világban hagytad, szóval minden egyes beleegyezésed után lelkesen köszönte meg a segítségedet.
-Jajj annyira cuki vagy! Köszcsi! Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen rendes fiúra akadok. Jujj! Igen, ott, pont ott! Az a pont az!
Erősített rá még a masszírozásra is, hogy érezd tényleg nagy szakértője vagy a területnek. Ezalatt nem is folytatta a beszédet, csak halkan sóhajtott és picit szisszentett, amikor megtaláltad a jó helyeket a hátán.
-Tudtam ám, hogy téged kell megkérni. Már azon a küldin is nagyon rendes srácnak tűntél, szóval csak így tovább, Joey!
Az ugyan meglepte, hogy első kérésre meglépted a csatolást, és ráadásul még nem is bajlódtál sokat, de nem, nem fordult meg, nem akart elijeszteni. Ennél sokkal hosszabb távú tervei voltak veled, és úgy döntött, hogy ha már itt vagytok, akkor nyugodtan el is kezdheti.
-Tényleg érdekel, hogy miket csinálok? Nem sok fiú ilyen udvarias, hogy ezt megkérdezze... de akkor neked elárulom. Keresem az igaz szerelmet. Tudod, van egy fiú... egy lovag... még csak párszor találkoztam vele, de nagyon cuki, viszont szerintem túlságosan félénk, és nem meri megkérdezni, hogy járhat-e velem. Szerinted mit csináljak?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Lobria

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics
» Lobria

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.