Ötletelő [Faliújság]

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Shukaku on Szer. Nov. 30, 2016 4:56 am

Shu csak mosolyogva széttárta a karját, és értetlen arccal bámult barátnőjére.
-És ki akadályoz meg ebben, Frili?
Frilina. Jun. Jun volt az egész csapat mentsvára, az egész csapat vezetője, és Shu úgy érezte, hogy most Frilina is csatlakozik hozzá. Frilina, Rogan, és Ritsu is. Szinte megkönnyezte örömében azt a gyermeki vidámságot és viháncolást, amit ők képesek voltak bemutatni, és bár csatlakozni nem tudott, vagy nem akart, úgy érezte, hogy picit álszentség lenne, ha megzavarná vele a többieket. Még mindig Kiwi szavai bizonytalanították el, és furcsa mód annak a társaságát kereste, aki ezt tette vele. Besorolt Saya és Kiwi mellé, majd ha ők is indulásra késznek tűntek, mosolyogva pillantott fel rájuk.
-Azt hiszem mi is mehetünk. Ha pedig csapda...
Folytatta most már mindenkinek szánva a mondatait.
-Akkor abba is együtt sétáljunk bele, hogy segíteni tudjuk egymást.
-A belesétálásban...

Tette még hozzá Timi, viszonylag halkan, újra elbizonytalanítva az idomárt, hiszen a sárkányt egész élete során alig hallotta még viccelni, és most sem tudta, hogy mit takarnak valójában a szavai. Talán csak a fajtársa megjegyzésére igyekezett hasonlóképpen reagálni. Jelenleg azonban nem hagyhatta, hogy bármi elvegye a kedvét, ráadásul rohanni kellett Yena után is, aki természetesen az első fő megindulását követően vágtatott utána, főleg, ha Nachum is ott volt. Az ugrálást már befejezte, de igyekezett a kis sárkány nyomában maradni, Shu pedig Saya és Kiwi mellett baktatott, azzal a rosszul titkolt szándékkal, hogy kicsit felkeltse magára Frilina figyelmét, miszerint ő is nagyon jól el tud lenni másokkal is.
A bárba érve rengeteg lehetőség tárult a szemük elé. Üzenet lehet az asztallapok aljára felírva. Lehet, hogy valamelyik itteninél hagytak nekik levelet. Lehet, hogy ha esetleg tartozik szoba az épülethez, akkor valamelyik szerencseszámot kell kivenni ahhoz, hogy tovább lépjenek. Miért gondolna bárki is pont a zenére? Még Timidus is úgy gondolkodott, hogy az első helyszínen szembeötlő jeleket fognak találni, sőt, majd hozzájuk lép oda valaki, mint a filmekben. Shu is valami hasonlót gondolt, ám jelenleg más volt a fejében. Az illendőség azon szabálya, hogy ha belépünk egy vendéglátó intézménybe, akkor illik rendelni valamit, így hát a többiekhez fordult, miközben a sárkány magához rendelte pettársát, aki kivételesen engedelmesen sorolt be a sárkány mellsői közé. Úgy tűnik zárt helyen már megtanulta, hogy nem illik rohangálni... vagy csak jobban utálta a pórázt, mint az engedelmességet.
-Ki mit kér? Timi állja a cechet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája

Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5960
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12244/10100  (12244/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Jun on Csüt. Dec. 01, 2016 5:56 pm

- A céhbankból nyugodtan vehetsz ki kristályt Rits-chan. - bátorítottam a fiút aki nagy lelkesedéssel fogadta a rá bízott feladatot. Nagyon örültem neki, hogy önként vállalta. Széles vigyorral az arcomon, már szökelltem is előre, átugrottam a kis hiénát, megkerültem a pacigolókat, és szépen elkezdtem húzni magammal a hátramaradókat.
- Siessünk siessünk! Látni akarom mi van arra! Ritsu vezess minket! - parancsolok a fiúra, közben előre mutatok az ablak irányába, és már ott is termek. - Én amondó vagyok, ez a leggyorsabb kiút. És már el is kezdtem kimászni. Ha senki sem akadályozott meg ki is jutok, és onnan várom a többieket.
Az utat én biztosan gyalogolom, és versenyezni is akarok a többiekkel, ezért ha valaki gyorsabban sétál biztosan megelőzöm, néha Rits-chant is korbácsolom a szavaimmal, hogy mondja merre menjünk. Bízom a térképismereteiben, látszik rajta, hogy ő egy meg nem értett zseni, én pedig szeretném támogatni, hogy megértett is legyen.

Ha a fogadóba érünk..
- Én képek szépen egy teát, és egy narancslevet, amit odavihetünk a zongoristának. Fontos, hogy sok C vitamint kapjon. o3o

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"

Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1567
Join date : 2013. May. 10.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Dec. 01, 2016 6:07 pm

Hihetetlen ez a lány. Van benne valami vonzó, és gyanús is egyszerre. Kíváncsivá tett, viszont a kíváncsiságom egyelőre nem fogom tudni kielégíteni, elvégre most fontosabb dolgunk van annál. Hagyom, hogy meglovagoljon, élvezem ahogyan az ikrek ismerkednek a hatalmas hátammal, azonban amikor oldalba rúg hatalmasra nyílnak a szemeim, és nekirohanok a falnak. Persze csak a fejem koppan, de az is elég volt ahhoz, hogy a kis utasomat leszállítassam magamról.
- Szóval kedves Varázslatos Szeretettündérkém, mondd csak apukád nem tanított meg rá, hogy ne lovagolj meg idegen bácsikat majd rugdosd őket ilyen pimaszul, ha azok nem engedelmeskednek? - a fejére koppintok játékosan dorgálás gyanánt. Közben én is ráeszmélek, hogy basszus, én érettségiztem amikor ő megszületett.. Minimum.. Na persze ez sosem zavart, most sem fog.
- Majd én vigyázok rád. Biztonságban leszel mellettem Kedves kis Szeretettündérem. Óvlak, és védelek a rossz dolgoktól, és mindent megkapsz tőlem amire csak vágysz. - jelentem ki neki, miközben játékosan a hajába túrok, és egy mosolyt villantok felé. Közben Nachum a pajkos hiénával játszik. Vagyis sokkal inkább repked előle, néha leül valahova, és figyeli, hogy a kis pöttöm állatka, hogyan próbálja megközelíteni. Félig meddig le is köti a dolog, habár azért tart tőle, hogy nehogy elkapja, elvégre Yena leheletével ölni lehetne, akkor a nyálával.. A társaság elindul Nachum csak fejét rázza.

Az út alatt akárhogyan is teljen, Rogan néha-néha Saya felé pillantgat, de nem közelíti vagy szólítja meg a lányt, inkább Frillinával foglalkozik. Lépten nyomon a lány után caplat, és még az ajtót is kinyitja neki, ha hagyja.
- A lovaglónők mit isznak? - érdeklődtem finoman, hogy mire is hívjam meg. Majd ha válaszol rendelek is magunknak valamit a bárpultnál. Lehetőség szerint hatalmas pohár dupla szívószállal. Érdekel a lány reakciója ha meglátja..

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC

Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 226
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4798/5000  (4798/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Chariton on Csüt. Dec. 08, 2016 1:57 am

Amit az úton csinált az a lány Rogannel, azon nem is csodálkoztam. Zsák a foltját. De amint odaértünk, máris izgalmasabb lett a dolog. A fogadót ugyan nem ismertem, és a városban sem vagyok annyira járatos, hogy érdemben tudjak egyenlőre segíteni a keresésben, de Shuék azt mondták ingyen pia, ami gyorsan elvonta a figyelmem erről a problémáról. Csak nem öt óra van?
- Én egy teát kérek, tejjel. Köszönöm. - köszönöm meg Timinek és Shunak a nagylelkű felajánlást. Sokan vagyunk, sokba fog ez neki kerülni. ._.
No de mit kell keresnünk itt? Sok a lehetőség. De a legegyszerűbb megoldás ha megkérdezem az embereket, nem? Ahhoz helyismeret sem szükséges. Így tehát teával a kezembe körbejárom a fogadót -persze csak miután szóltam a többieknek, hogy mit tervezek- és megkérdezgetem a vendégektől, hogy nem e tudnak valami küldetésről, vagy érdekes kalandról a közelben. Ha pedig valami olyan információt kapok amit érdekesnek találok, akkor visszatérek a társasághoz és elmesélem nekik.

Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
266/500  (266/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Ritsu on Kedd. Dec. 13, 2016 4:23 pm

-Az ablakon keresztül? Azt hiszem az nem jó ötle-
Akármit csinálok, nem bírom visszafogni. Megyek utána, nehogy azt higgye, hogy gyáva vagyok. Kiugrottam, szerencsére nem törtem össze semmimet.
-Várj. Le kellett volna fényképezni. Hoppá? Így akkor nem vezetek. Menjünk Kiwi után!
Lássuk.. Hol is van.. Ecc.. Pecc.. Megvan! Szóval, őt kezdtem el követni.


Végül befáradtunk valami helyiségbe. A sárkány felajánlott egy-két dolgot, amivel hiba lett volna nem élni.
-Király vagy Timi! Én szeretnék kérni egy pohár vizet.

_________________
í  Í

Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Jun on Csüt. Jan. 12, 2017 5:24 pm

reagkorbács nyééé

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"

Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1567
Join date : 2013. May. 10.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jan. 16, 2017 12:02 pm

Saya és Cearso nem írt még. Így szombatig(21)-ig várok. Délelőttig, utána jön a folytatás, és ismét visszaállunk a régi rendszerbe, valamint Cearso és Saya még mindig soron kívül írhatnak, amikor úgy érzik.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 554
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1884/1900  (1884/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Shukaku on Pént. Feb. 17, 2017 9:21 am

höri

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája

Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5960
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12244/10100  (12244/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Kiwi on Pént. Feb. 17, 2017 1:06 pm

Ohh basszus >< ma este vagy holnap reggel modolom. >< 1000 bocsanat. Es koszi shu. ><

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 554
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1884/1900  (1884/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ötletelő [Faliújság]

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.