Cearso és Shu

Go down

default Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 25, 2015 6:52 am

Az Artemis meszerzése nem teljesen az én érdemem, de a végén mégis csak hozzám került ez a titokzatos fegyver. És most már elhiszem, hogy léteznek a egendás fegyverek, ami egy új célt is adott nekem a jővőre nézve.
De előbb szeretném, ha a céhen belül terjedne el minél hamarabb az örömhír, ezért Shuéknak küldök egy üzenetet.
Cearso írta:Sziasztok, sajnálom, hogy a múltkor olyan hirtelen tűnte el. Kérlek gyertek el a Főtérre, szeretnék mutatni valamit. Ha lehetséges hozzatok magatokkal harci felszerelést.
Amíg várakozok rájuk, egy hirtelen ötlettöl vezérelve egy bottal a homokba egy nagy kört kezdek rajzolni. Egy olyan körülbelül öt méter sugarú kört. És szerencsére, amint a többiek észreveszik, hogy itt valami kialakulóban van, ezért vagy egyszerűen kikerülték a földre húzott vonalat, vagy beálltak a tömegbe, ami a vonalon kívül gyűlt össze.
Engem nem zavar a közönség, nem hiszem, hogy sokáig tudnám titkolni, hogy egy különleges fegyver van  birtokomban. Azért végigpásztázom a tekintetem a tömegen, és nem találok köztük ismerős arcokat. Nem csoda, ezek azok akik inkább másokra hagyatkoznak, ha a kijutásról volna szó.
Mikor befejezem a "rajzomat" véginézem az alkotásomat, majd egy újabb hirtelen ötlettől vezérelve a kört öt darab egyenlő méretű cikkre osztom a kört, és törökülésben leülök, az egyiknek a végében. A kör szélétől nagyjából fél méterre, és így vártam a kislányt a sárkányával.
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 25, 2015 7:10 am

Hát ha tudhatná szegény Shu, hogy miért és hogyan is tűnt el olyan hirtelen Cear a legutóbb, mert leírtad volna nekem a záró postot, akkor bizonyára reagálni is tudna erre, meg esetleg haragudni miatta, így azonban megadom neked a lehetőséget arra, hogy úgy kelljen megírnod a zárót, hogy Shu nem neheztel Cearcsimercsire emiatt… mert nem neheztel. Á la hogyan befolyásolja a nem lezárt sztoriszál a következő játékot. Na és persze Shu azt is tudja, hogy mi az a nagy meglepi, amit Cearso mutatni akar, és mivel Cearso titkolódzik, így azt is tudja, hogy Cearso nem tudja, hogy ő tudja, szóval itt a meglepődött fél inkább az íjász lesz. Shu ugyan nem örülne annak az íjnak, hiszen tartotta már a kezében, tudja, hogy eléggé vacak jószág szegényke, mert Esutel nem foglalkozott vele, vagy csak alig, de nem akarja lelombozni Cearsot, így ha ő örül neki, akkor Shu is örülni fog neki. Tehát a válaszüzenet a következő:

Kód:
Hali!

Semmi gond, mindenkivel megeshet az ilyesmi, nem kell bocsánatot kérned. Máris ott vagyunk, viszünk felszerelést is.

Üdv: Shu és Timi

És mivel a felszerelésük mindig náluk volt, hiszen hely volt elég az inventoryban, csak egy kis kitérőt kellett tenni a konyha felé, pár percig szöszölni, most igénybe véve a rendszer összes sütést gyorsító segítségét, majd már teleportálni is a főtérre. És hukk! Igen, valami ilyen csuklásféle hangot hallathatott Shu, amikor meglátta a tömeget. Nem szerette a tömeget. Még mindig nem. Timidus a magasba röppent, hogy megnézze mi az a nagy szenzáció, ami ennyire érdekli a népet, majd lassan furakodni kezdtek Cearso felé, hiszen végül is hozzá jöttek. Persze ez nem volt olyan nagyon nehéz, hiszen sem az idomár, sem a sárkány nem volt olyan nagy és magas, hogy nehezen tolakodjon. Kisvártatva meg is érkeztek, és Shu értetlenül pislogott az íjász kreálmányára. Egy ideig csak nézte, majd megvonta a vállát, elővette az inventoryjából a tortát, amire rá volt téve egy marcipán Cearso Artemissal, meg egy gratula felirat, szépen elhelyezte a kör közepére, majd leültek az íjász mellé.
-Most akkor… szeánszot tartunk? Vagy micsoda?


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 25, 2015 8:11 am

Cear kívételesen nem a szafarira célzott, hanem egy másik eseményre, amiről hirtelen el kellett mennie. (Azzal az indokkal, hogy van valaki, akinek abban a percben rá volt szüksége.)

Amikor Shuék jöttek, mintha az emberek megérezték volna, hogy rájuk várok, valami csoda folytán szétnyiltak és utat engedtek az idomárnak. (Meg aztán: Ki állna egy tollas sárkány útjába? Most szóljon a bátor jelentkező, és megnézzük mennyi ideig bírja Timidus-szal szemben)
Nem igazán lepődtem meg a tortán, hiszen nem én voltam az egyetlen, aki nem keveset fizetett ezért az egy itemért. És a küzdelmünk után nem biztos, hogy olyan nagy titok lesz ez a titok, bár akik most körbevesznek, azoknak nincs sok befolyásuk Aincradban, de bármikor össze lehet futni egy olyannal, aki információat árul, és mégis alacsony szintű marad egy ideig.
-Ezek szerint Asu elmondta? Ki tudja még? Nem akarom eltitkolni senki elől, de szeretném, ha mindenkinek magam mondhatnám el a céhben. Rendben? A tortát meg meghagyhatjuk ennek a folyamatnak végére. Majd ünneplünk együtt a többiekkel. Ők is biztosan örülnének a tortának, én meg meg szeretném osztani velük ezt az örömöt.
Hadd örüljenek ők is, és a torta sem hiszem, hogy megromlana annyi idő alatt. Főleg nem a SAO-n belül.
-Nem, nem, nem. Ki az, aki egy tortát ajánlana fel a szeánsz alatt? És titeket se azért hívtalak ide. Ahhoz egyébként is egy szabályos pentagramma kell, nem pedig holmi kriksz-kraksz. Ha egyszer már tudtok róla, akkor szeretném is kipróbálni. Ugye nem veszitek zokon?
Majd ha nem ellenkeztek elküldtem nekik egy küzdelmi felhívást.
-Szerintem elég egyértelmű, hogy ezt a kriksz-krakszot egyfajta küzdőtérnek szántam. Még mindig jobb, mint a doboz, amit ti találtatok ki.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 25, 2015 8:40 am

Hát… akkor meg úgyis tökmindegy, mert Shu erre következtetett, és emiatt nem haragszik, nekem meg egyébként sincs fogalmam arról, hogy mire célzol, illetve van egy sejtésem, de az meg régen volt, szóval én sem haragszom, és teljesen biztos vagyok benne, hogy Shu sem haragudna akkor sem, ha tudná, hogy miről beszél cear a levélben. Különben is, a szükség nagy úr, és ha valakinek Cearra van szüksége, akkor nyugodtan menjen. Nincs pórázra kötve. Timidust pedig kicsit túlmisztifikálják, és ez jelentősen megnehezíti Shu helyzetét is. A sárkány amúgy is egy magabiztos, bár óvatosan magabiztos fajta volt, de semmiképpen nem a szerénység mintapéldánya, és az elmúlt hónapokban összegyűlt hódolói erre csak ráerősítettek. Szóval igen, utat nyitottak az Aréna bajnoka előtt, de azt azért nem merném leszögezni, hogy ne tudná innen valaki megverni Timikét. Szerintem Ren is, Miri is képes lenne rá. Talán Szophie és Asu is, és ha Anat nem esett volna ki, akkor ő is meg tudná verni a sárkányt, ő pedig még azonos szinten is lenne vele. A szint persze sokat számít, de nem olyan sokat, mint azt páran hiszik.
-Hát… nem tudom, hogy Asu kinek mondta még el, de én gondoltam arra, hogy valami nagy bejelentésen szeretnéd elmondani. Vártam is, hogy kiteszel a táblára egy papirost, hogy mindenkit szeretettel vársz a gyűlésteremben… de akkor gondolom még szervezed. Ha kell segítség mondjuk a főzésnél, akkor csak szólj és segítünk. A torta pedig öt napig bírja a dobozban, szóval igyekezz.
A kipróbálás megemlítésére Timidus már fel is állt ültéből, és körbejárta a terepet.
-Mik a szabályok? Mi történik, ha kiesünk a körből? Meddig tart a pálya felfele?
-Izé… oké… de akkor tényleg mondd el a szabályokat. A doboz pedig igenis muris volt. ˇ^ˇ

220/45
2 - 76
220 pont


viszonyítási alap:

FK: FK nagyjából megegyezik, Shué egy ponttal több
Gyorsi: Shu kétszer gyorsabb
Spec: Shu képije automatikusan működik, Cear nem használhat képit


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 25, 2015 10:15 am

Igen, néhányan biztos észrevették, hogy Timidus az, akinek a neve az aréna első helyéhez köthető. És el is kezdödött egy kis pusmogás, ami gyorsan elég nagy hangzavarba végzödött, és amit ki tudtam szűrni, abból elég hamar kiderült, hogy vannak itt olyanok is, akik már láttak engem is az arénában. Majd a találgatások is elkezdödtek, hogy vajon honnan ismerhetjük egymást, és mi ez a torta. Nem hiszem el, hogy nem vették észre, hogy ugyanaz a céhjelzésünk van. Rolling Eyes
Majd miután kiderültek a dolgok, el is kezdték a fogadásokat a küzdelemmel kapcsolatban.
Azt pedig nem is feltételezték, hogy esetleg egy legendás fegyver miatt hívtam volna ide Shuékat.
-Hallod ezt? Híresek vagyunk.
-Kérnék egy kis csendet.

Szólok a tömegnek.
-Rendben igyekezni fogok.

Öt nap remélem elég lesz a dolgokhoz.
És Timidust azonnal a szabályok érdekelték, persze én is így felálltam.
-Nem hiszem, hogy túl hosszú küzdelmek legyenek, ezért legyen kettő a háromból, és a harmadikat is lejátszuk. És a másoik küzdelem tartson első vérig, a többi pedig teljes életes.
-Majd ezek a kedves emberek gondoskodnak róla, hogy ha elhagyod a vonalat, szépen visszatessékeljenek a küzdőtér területére. Természetesen ez automatikus vereség arra a körre.
A második kérdésen azért elgondolkoztam egy kicsit, végül arra jutottam, hogy teljesen lényegtelen milyen határt szabnék meg úgyse tudnám szemmel tartani, hogy betartja-e a korlátozást. Mondjuk nem hiszem, hogy szándékosan bármikor is átlépne egy felállított határt.
-Íjász vagyok, nekem nem létezik olyan, hogy valaki túl magasan van. Csak arra figyelj oda, hogy vonalon belül maradj magasan is. Képzeld úgy el, mint egy végtelen magasságú hasábot. Vagyis egy olyan hasábot, ami a második szintig ér.
-Esetleg ti szeretnétek még valamit hozzáfűzni?110/35
k:5/t:40(találatonként nő eggyel, max 5-ig)
50 cselekvéspont

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 25, 2015 10:46 am

Shu egy kicsit idegesen tekintett körbe. Ilyen bigyuszkát utoljára a filmekben látott. Körben álló emberek, akik visszalökdösik őket a bunyóba. Komolyan, valami utcai viadalon vannak? Oké… utcai viadalon vannak. Az utcán vannak, és küzdenek… de ez akkor is egy picit erős. Akkor pedig még hihetetlenebbé vállt, amikor meghallotta, hogy elkezdtek téteket mondani, meg különböző szorzókat találgatni. Legszívesebben leállította volna az egészet, de amikor hallotta, hogy senki nem fogad Cearra, akkor egy kicsit dühös lett, és inkább hagyta a fenébe az egészet. Persze az meg sem fordult a fejében, hogy hagyja az íjászt győzni, hiszen a csalás szöges ellentétben volt Timidus elveivel, na meg persze azzal az elvekkel, amit Shu a sárkánynak tanítani szeretett volna. Na persze az más kérdés, hogy Timi mit értelmez csalásnak… de egy küzdelem direkt elveszítése egyértelműen csalásnak minősült volna. Persze csak akkor, ha ők csinálják. Ha a másikat veszik rá arra, hogy veszítsen szándékosan, akkor a másik fél csalt, és nem ők, ők csak kihasználták az ellenfél befolyásolhatóságát.
Timidusnak viszont volt hozzáfűznivalója.
-Nem hasábot, hanem hengert. Feltételezem, hogy kört szerettél volna rajzolni, tehát úgy kell elképzelnem, mint egy hengert. A hasáb olyan poliéder, amelynek két párhuzamos lapja egymással egybevágó sokszög, a többi lapja pedig paralelogramma. Tehát kör alapra nem lehet hasábot építeni. Ha az első kört megnyerem, már én nyertem.
Jelentette ki a sárkány teljes magabiztossággal, Shu viszont csak megrázta a fejét, hogy nem szeretne semmi szabályt, majd elküldte a párbajfelkérést, először teljes életes küzdelemre. Ahogy lejárt az idő, Timidus megnyalta a száját, egy kis Szerencsés Ritmus Potiont juttatva a rendszerébe, majd széttárta a szárnyát, hogy még inkább szűkítse Cear mozgásterét. Arra természetesen figyelt, hogy egyetlen tolla se érjen a körön kívülre. Ezután megugrott, megpróbálta átölelni az íjászt szárnyaival és mancsaival, és jól megszorongatva testébe vájni a karimait.

220/45
2 - 76
220-(2X41+20)= 118 pont


Timi első képijével Szerencsés Ritmus Potiont használ, így ebben a körben minden támadása talál, ami 2X76=152 pontnyi sebzés.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 25, 2015 5:01 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 25, 2015 4:35 pm

Teljesen kizártam az elmémből a tömeget. Nem igazán szoktam figyelni olyan dolgokra küzdelem alatt, amik nem befolyásolják a küzdelem kimenetelét. De Shu reakciját figyeltem. Valami nem tetszett neki. Kérdően nézek rá, hogy mi a baj, de nem teszem fel a kérdést.
-Ki tudja? Talán nem véletlen mondtam hasábot henger helyett. És helyesbítenék egy kicsit. A matematika és a technika jelen állása szerint a kör is sokszög. És ha kiterítjük egy henger palástját, akkor abból paraleogrammát kapsz. Vagyis a henger is egyfajta hasáb. 
Ezek fontos adatok, mikor valamit három dimenzióba akarsz lerajzolni bizonyos programokkal.
Az első kör nagy kudarc volt. Vagy talán nagy siker. Attól függ kinek a szemszögéből nézzük a dolgokat. De néhányan, akik látták, hogy mekkora a különbség köztünk, az érdeklődésüket elvesztve eltávoztak a helyszínről. Így már sokkal több levegőnk van. Ők  azok akik nem látják meg a harc mögött a lényeget.
-Rendben, rendben. Te nyertél. Azt hiszem a mostani szintetek ellen semmi esélyem sincs. De ezzel a felállással nem próbálhattam ki a fegyvert. Esetleg nincs kedvetek egy kicsit lejjeb venni a nehézségi szintet? Hisz ez nem arénaküzdelem, és remélem ti is szeretnétek látni használat közben, nem csak azt tudni, hogy hány pontot ad.(két támadásod az kétszer 41 pontot visz le *.*)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 25, 2015 5:25 pm

Timidus gondolkodik egy keveset, majd bólint.
-Valóban, azonban a könyvben az állt, hogy az ilyet hengernek hívjuk, nem pedig hasábnak. Jelen esetben azonban ez csak a szavak helyes használata, a szabályok megértését, valamint a győzelmi esélyeimet nem befolyásolja.
És ezzel le is tudta a beszélgetés ezen részét, főként azon okból, hogy az egyetlen deffiníción kívül, ami a Nagy könyvben szerepelt, egyáltalán nem olvasott utána a témának, és olyan dolgokban, amihez nem értett nem vitatkozott. Nem is fogadta el ugyan azt, hogy cearso jobban tudja, hiszen nem bizonyosodhatott meg arról, hogy a fiú ilyen irányú ismeretei mennyire átfogóak, mennyire kompetens a témában, azt azonban tudta, hogy ő nem az. De most komolyan… felállítasz egy olyan helyzetet, ahol nagy tömeg előtt akarod kihívni Timidust, és azt várod el, hogy ne látványosan verjen meg. Hogy Uma Thurman szavaival élhessek a Schweppes reklámból: Mégis mire számítottál? Nem, ez nem fog neked sikerülni.  Nem csak azért, mert Timinek a jó hírnevét kellene védenie… vagyis nem azt a jó hírnevét, hogy ő verhetetlen, hiszen még egy kis reklámot is csinálhatna magának azzal, hogy legyőzetve esetleg megjön az embereknek a kedve ahhoz, hogy kiálljanak ellene, ám, mint ahogy mondtam is, ez csalás lenne. És mivel amúgy sem lehet csalni, ennyi ember előtt már pláne nem lehet csalni, mert az végképp lerombolná a sárkány jó hírét, ebben a tekintetben.
-Rendben, a te jelenlegi szintedre állítjuk vissza a szintünket az utolsó körben. A következőben még ki kívánok próbálni valamit, így a következő körben még maradjon a jelenlegi felállás. Ha ez megvan, utána te is kipróbálhatod a fegyveredet. Rendben van így?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Szer. Május 27, 2015 2:19 pm

-Nem kell mindent magától értetödőnek venni, amit egy könyvben olvastál. Hisz a könyve többségét is emberek alkották. És mint minden ember, ők is tévedhetnek. Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy helytelenül ismernéd a dolgokat, de ha tanulni szeretnél, meg kell tudnod állapítani két látszólag ellentmondó állítás közül melyiket akarod elfogadni, abban az esetben ha a két állítást nem tudod úgy feldolgozni, hogy ne mondjanak egymásnak ellent.
Szeretek sok hülyeséget beszélni a küzdelmeim alatt, de szeretem hallani, hogy az ellenfelem, hogyan gondolkozik azokról a dolgokról, amit én úgy random felvetett dolgaimra. Tudom, sokszor semmi értelme nincs a dumámnak. Ez a nézőknek se igazán tetszett, de ha egyszer itt vannak, akkor hallgassák csak a hülyeségeimet, vagy menjene szépen a dolgukra.
-Igen, ezek csak szavak helyes használata. De belegondoltál már abba, hogy a szavaknak nincs is jelentőségük. Hisz a szavak, amit az emberek csak azért alkottak, hogy megértsék, hogy mire gondol a másik, de "Mit rózsának hivunk mi,
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos."
Értse úgy a mondandómat, ahogy szeretné.
-Igen, ez rendben van.
Válaszolok a sárkincának.
És már küldtem is a következő felkérést a lánynak. Bár arról fogalmam sincs, hogy mit akarhat még kipróbálni a sárkány ilyen nagy szintkülönbséggel, de kíváncsian várom a fejleményeket.
Majd megpróbálok felvenni egy védekezésszerű állást a visszaszámlálás alatt.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 27, 2015 2:37 pm

Bár az óra ketyegett, majd le is járt, Cearso csak védekező állásban állt, Timidus pedig fontosnak és illendőnek tartotta, hogy választ adjon a felvetésekre, és a nullánál is kevésbé érdekelte, hogy az összegyűlt közönségnek ez vajon tetszik-e, vagy sem. Itt olyan problémák merültek fel, amelyet feltétlenül meg kellett beszélni, hiszen az információk hitelessége volt terítéken, amely a sárkánynak mindennél fontosabb volt.
-Eddigi tapasztalataim során a Nagy könyv mindig megfelelő leírást adott a szavaitok jelentéséről, és nem volt okom túlságosan kételkedni ebben. Bár arról tudok, hogy képesek vagytok ti emberek is ugyanazon szó alatt teljesen mást érteni, és ez sokszor félreértésekhez vezet köztetek is, ám valószínűsítettem, hogy ez csak az elvont dolgokra vonatkozik, a tárgyakra nem, hiszen ez egymás megértését jelentősen gátolná.
-Izé… csak, hogy értsd, a nagy könyv az az értelmező szótár. A könyvtárban találtam neki, és fogalmam sincs, hogy milyen kiadás…

Szólt közbe halkan nevetgélve Shu, hogy kiegészítse az íjász ismereteit a körülményekről.
-Amennyiben két egymásnak ellentmondó leírást találok, akkor megpróbálom empirikus úton megközelíteni és megtudni az igazat, amennyiben pedig ez nem lehetséges, úgy a téma általam ismert legjobb ismerőjét kérdezem meg, avagy azt vélem igaznak, amit többen igaznak vélnek közületek. A saját tapasztalataim azonban mindennél előbbre valóak.
Az idézetre csak bólintott, bár így, szövegkörnyezet hiányában csak következtetni tudott a jelentésre, ám össze tudta kötni azzal, amiről jelenleg beszéltek. Lényegtelen, hogy mit minek neveznek, a tapasztalás szempontjából változatlan marad. Ezt mondta ő is, ezért is tartja legfontosabbnak a tapasztalati úton történő megismerést. Ezt cselekedte most is Cearsoval. Nekiugrott, ám nem támadást hajtott végre, illetve amikor megpróbálta megharapni, akkor nem harapta meg teljesen, hogy sebezzen, csak egy kis Olcsó Katyvasz Potiont juttatott a fiú szervezetébe, majd várta a hatást, és ha az íjász már rosszul volt, egy farokcsapással igyekezett belevágni a tömegbe a srácot.

220/45
2 - 76
220-(20)= 200 pont

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Szer. Május 27, 2015 9:17 pm

Csak bólintok a magyarázatra.
Felhúztam a szemöldököm, mikor a harapás után nem ment le a páncélomon egyetlen sebzés se.
Gondolom most is a képességét használja. Aztán gyorsan le is vezetem magamban, hogy milyen új recepteket fedeztek fel a közelmúltban. És ha jól emlékszem Timi képije csak potikkal müködik. Vagyis amikor a múltkor megmutatta a leírást, akkor még csak potikkal játszott. Nem is volt nehéz kiszürnöm, hogy melyik az az egy poti, aminek negatív hatása van.
-Érdekes választás. Főleg abban a körben, amelyikben első vérig megy a küzdelem.
És ekkor jött rám a hányinger. Egy dologban pedig téved a sárkány. Az hogy rosszul vagyok, nem jelenti azt, hogy minden erőmet elvesztem, és olyan könnyen ki tudna ütni. Persze öklendezek egy kicsit, de ez csak a felsőtestemet foglalja le. A lábaim azonban tökéletesen müködnek. Hiszen mit csinál minden ember, mikor úgy érzi, hogy rájön a hányinger?
Pontosan. Elkezd futni a legközelebbi illemhely felé. Azt meg nehezen csinálja, hogyha nem müködik a lába. Ezért a farokcsapás elöl el is futok. Megpróbálva kikerülni a sárkinca következő támadását felemelem az Artemist, de a folyamatos öklendezés miatt nem tudom felajzani, hiába nem kéne hozzá nyilat elővenni a tegezből.
Szóval most taktikát váltok, és a fegyveremet magam mellé engedve elindulnék öklendezve a lány felé a kör közepe felöl, ha esetleg Shu hátrálni szeretne az öklendező közeledésem miatt, akkor a körön kívűlre keljen mennie, és mikor odaérek a lány elé érek az egyik mozgást, ami öklendezésnek indul megpróbálom lefejelésként befejezni.

közelharci támadás próba 5 sebzéssel, csp: 50-17=33

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28, 2015 7:05 am

A meglepődés mással össze nem keverhető megjelenését Cear arcán még Timidus is észlelte. A levezetésen ő nem lepődött meg, bár nem csak ez az egy potion hatott negatívan, hiszen a harag potion hatását is lehet negatívan felfogni, valamint adhatott volna Cearnak ebben a szituációban haszontalan potit is, mint például a Parancsmester Potion, vagy a Veszélyérzet Potion, hogy összezavarja az íjászt. Szóval nem volt annyira teljesen egyértelmű a helyzet, és mivel Timidus nem azt mondta, hogy egy új potit akar kipróbálni, hanem azt, hogy valamit szeretne kipróbálni, lehetne ez egy csel is… de vegyük úgy, hogy Cearso eltalálta a dolgot. Akár így, akár úgy, amikor az íjász öklendezve kezdett közelíteni felé, Shu reflexből hátrálni kezdett, jól látható undorral az arcán. Azért Cear sem lehet annyira goni, hogy gyomrának dühét egy kislányra akarja rászabadítani… vagy mégis? Ez akkor is nagy fúj! Timidus persze rászólt, így nem lépett ki a körből, ám rövid időn belül a fiúnak sikerült őt sarokba szorítani. Igen, sarokba szorítani egy kör alakú pályán. Most tudsz jobb szót? Szóval nem volt más választás, mint ellökni magától az íjászt. Mondjuk az vicces lenne, ha a rendszer nem ütésként értékelné a lefejelést, hiszen nem fegyverrel vagy ököllel viszed be, és sérülne a kedvenc íjászunk is… de azért ebben ne reménykedjünk. Ha már nem volt hova menekülni, akrobatika ide, akrobatika oda, és még a súlyemelés hiánya is… de Shu megpróbált úgy kitérni Cear elől, hogy megragadja és magával rántja a fiút. Cearnak eleve nagyot kellett lendíteni a fején ahhoz, hogy a köztük lévő magasságkülönbséget bejárhassa a kobakja, így talán kibillentheti az egyensúlyából, és remélhetőleg ha mindketten kiérnek a körből, akkor lezárul a párbaj, és megszűnik a potion hatása. Maximum döntetlen lesz.  Bárhogy is történt, Timidus azért válaszolt az íjász felvetésére a küzdelem végén.
-Nem érdekes. Tudni akartam, hogyan hat emberen, és Shu nem szerette volna, ha rajta próbálom ki. A képességek hatásának száz százalékos ismerete fontosabb, mint egy nem tétmeccs elveszítése vagy megnyerése.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 28, 2015 10:26 am

Egyértelmű, Cearnak nem ez az egyetlen poti jutott az eszébe, de ez volt amelyikre a leginkább számított, és a hányinger érzete nem hagyott túl sok választási lehetőséget. Mondjuk az eszébe se jutott hogy Timi nem képit használt volna. És igen, abban is reménykedett, hogy Shut undorral fogja eltölteni a közeledése. Persze mindenre nem lehet teljesen felkészülni. És Cear elég gyakran ment már bele fegyver nélküli küzdelembe, hogy tudja a fejelés is éppen olyan közelharci támadás, mint a pusztakezes ütés.

Arra viszont nem számítottam, hogy a kislány a saját lendületemet fogja kihasználni ellenem. Természetesenn én se hagytam anyiban a dolgot, és én is próbáltam rántani magammal/magam után a lányt.
A tömeg kitért elölünk. Ugyan ki szeretné, hogy egy öklendező srác pont rá essen? De valaki volt olyan lelkiismeretes, hogy a hajamnál fogva felemelt, hogy nehogy véletlen visszanyeljem a búvárkajámat.
-Köszönöm, de most már jobban vagyok. Csak egy illúzió volt. Egy nagyon erős illúzió.
Miután meggyözödött róla, hogy tényleg nincs semmi bajom, és elengedett, Shu felé fordultam.
-Akkor ezt vegyük döntetlenek? És bocsi a 'mocskos' húzásért.
A dolog szó szerint és átvitt értelemben is mocskos volt. Bár én inkább a tisztességes játékot részesítem előnyben, de ha van valami, amivel ki tudom küszöbölni a szintbeli különbséget, azt nyugodt szívvel felhasználom.
Majd a sárkány felé fordulok:
-Pontosan ugyanezért akarom kipróbálni az Artemist egy nem tétmeccsen. De ha döntenem kéne ezt a képességet inkább a magam erősítésére használnám egy ilyen poti helyett. Ellenem azért volt ilyen hatásos, mert én két kézzel használom a fegyveremet. És bármikor kéne tesztalany, engem nyugodtan hívhatsz.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28, 2015 10:49 am

Shu mosolya ugyan nem volt őszinte, de megértette, legalább is egy ideje már megpróbálta megérteni, hogy ha harc van, akkor elég sokat árt azzal Timinek, ha kényeskedik, szóval igyekezett visszavenni az undorból is, mind abban a tekintetben, amit az ilyen mocskos dolgok iránt érzett, mind abban a tekintetben, amit úgy általában a harccal, és a harcolással kapcsolatban gondolt. Szóval felpattant ő is, nem várta meg, amíg Cear felsegíti, majd gyorsan leporolgatta magát, és körülnézett a tömegen. Egy kis, összekacsintós mosolyt villantott Cear felé, majd bólogatott.
-Igen, ez döntetlen. Az utolsó mérkőzés fogja eldönteni, hogy ki nyeri meg a harcot, és azt is, hogy kik fogják megnyerni a fogadást.
Ige-igen, senki nem számolt úgy tűnik azzal, hogy Shu is veszíthet, avagy jobban mondva Timi is veszíthet… bár kinek hogy tetszik, de eléggé jól látható volt, hogy a harc oroszlánrészét a sárkány végzi.
-Igen, illúzió. Persze ha magától a rosszulléttől leszel rosszul, mert ugye ilyen is van, akkor okozhat hányást, de úgy tudom, hogy egyébként csak hányingert kelt.
-Íjászok ellen pedig ezek szerint hasznos. Arra azonban felhívnám a figyelmedet Shu, hogy hagyhattad volna Cearsot, hogy eltaláljon, mert csak a páncélodból veszítettél volna egy keveset, ami még nem sebezne az életedből, és ez a küzdőtéri opció akkor jelez vereséget, amikor valamelyikőtöknek az életcsíkja sérül.
-Izé… bocsika… egyébként tudtam ám, csak nem akartam, hogy…
-Rendben. Cearso, kérlek közöld Shuval, hogy milyen szintre állítsa be a szintünket. Ezután javaslom, hogy az első lövéseidet felém indítsd meg, ezzel bár sebzést nem okozol, de hosszabb ideig gyakorolhatsz az íjjal...

~...és ha jól tudom a képessége nem sebzésenként, hanem találatonként működik.~

Ezt persze már nem mondta ki hangosan, mert nem tudta, hogy mennyire kívánja Cear titokban tartani, és a tömegből kiknek van annyi eszük, hogy utánanézzenek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 28, 2015 11:58 am

Néhányan már most dühösek voltak, amiért arra fogadtak, hogy mind a három küzdelemben az aréna bajnoka fogja elvinni a pálmát. De mivel mind a ketten emberek vagyunk, ezért vannak dolgok, amikre rá tudjuk venni a másikat, néha csellel, néha pedig szavakkal. Csak az a kérdés, kinek a taktikája vezet előbb a sikerhez. Jelen esetben a döntetlen kicsikarásához, egy több, mint 20 szinttel fellettem lévő játékos ellen.
-Psszt. Nem kell mindenkinek megtudni Timike képijét. Bennem megbíztatok, azért láttam egy kicsit előrébb a küzdelemben, mint a nézőközönségünk. Még szerencse, hogy elég erős az idegrendszerem, és nem lettem rosszul a rosszulléttől, de hiába tudtam, hogy csak illúzió, nem nagyon tudtm tenni ellene semmit, egyébkénr az egyetlen dolog, ami tényleg ki tud készíteni, az ebben a világban nem fordul elő olyan gyakran, mint a miénkben.
Timire csak szúros szemmel nézek. Majd egy bólintással jelzem neki, hogy megértettem, amit mondott.
-17- nem csinálok titkot a szintemből, főleg nem olyanok előtt, akik az idejük nagy részét az első szint fővárosában töltik. A többségnél úgyis biztosan gyorsabban fejlödök. Ha meg egy besugó is van köztük, az amúgy is az Artemis-t részesítené előnyben, mint továbbítandó információt. Bár akkor már mindegy.
Ahogy jár le a számláló előkészítem az Artemis-t. Timi javaslata érthető lett volna, ha a nyilak hiányából nem lehetne azonnal leszűrni, hogy egy speciális fegyver van nálam. És az eggyel növekvő sebzés, csak azoknak tűnne fel, akik egész végig azt számolgatnák, hogy ki mennyit sebzett az ellenfelébe. Tehát nem éri meg azt a taktikát használnom, amit a sárkány adott.

Shu gyorsabb (nem kétszer) (22-29)
Cear FK-ja nagyobb (59-39)
Spec: Shu képije automatikusan működik, Cear nem használhat képit (16-36)
minden más változatlan (legalábbis nálam)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28, 2015 12:26 pm

És Shu pedig elégedett volt, amiért néhányan dühösek voltak. Utálta a nyerészkedést és a fogadást, ha ilyen módon zajlott, szóval szívesen tört borsot az emberkék orra alá, bár azt azért meg kell jegyeznem, hogy tényleg nem gondolt arra, hogy az első vérig tartó küzdelem az valóban nem az első találatig tart… de úgy tűnt, hogy Timike nem haragszik azért, mert elvesztette, vagyis hát pontosabban nem nyerte meg miatta a küzdelmet, szóval nem nagyon izgatta magát ezen. És úgy tűnik Timike sem izgatta magát azon, hogy az emberek mit tudnak meg a képijéből, mert úgy vélte, hogy akit érdekelt, az rájöhetett abból, ahogyan Cear viselkedett, aki pedig eddig nem fogta fel, az ezután sem fogja felfogni, maximum azt hiheti majd, hogy Timidusnak émelyítő harapása van, vagy valami ilyesmi. Azon viszont Shu elgondolkodott, hogy mi is lehet, ami Cearsot tényleg nagyon ki tudja készíteni. Talán a vér. Az tényleg ritkán van ebben a világban, de Shu már látott ilyet, ha csak egy pillanatra is, amíg nem vágta rá a haldokló NPC-re az ajtót. De az már régen volt, és nem is emlékszik rá. A szúrós tekintetet ezúttal nem csak Timi nem értette, és nem csak Shu, de még én sem, szóval inkább nem fűzök hozzá kommentárt… majd elmeséled. Beállították a szintjüket, majd Timi hasonlóképpen kezdte meg a támadását, mint az előző két körben, és elgondolkodott azon, hogy kihasználja Cear ajánlatát az agyrépelős poti kipróbálásában, amiről megint csak fogalmam sincs, hogy hogyan működik IC… bár valami olyasmit sejtek, hogy elkábítja kicsit az ellenfelet, és ezért engedi le a védekezését… a lényeg, hogy beválhat, Timi pedig egy támadásból is kétszeres sebzést vihetne be, kiküszöbölve azt a problémát, hogy már nem kétszer gyorsabb, de azért megadva az esélyt az ellenfelének is. Most azonban ez a tierváltás miatt nem működött, szóval ha már egy szinten voltak, maradt a kiegyenlítős képi, amit Shu be is kapcsolt utasításra, úgyhogy Timi igyekezett megharapni Cear kacsóját, és most már a lányt is ösztönözte Timi a támadásra, és a kis idomár meg is indult, hogy egy gyengéd suhintással igyekezzen megcsapkodni az íjászt, miközben megpróbálta a kezét az íj teste és a húr közé beakasztani.

100/45
37/5(+12)
105-( 17+8 )= 80 pont


Cear irányítása két körig 12-vel kevesebb lesz, míg Shu ereje 12-vel több.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 28, 2015 6:07 pm

A szúrós tekintet? Ami azt illeti kollegina, (vagy kolléga?) én se tudom, mit jelenthet, de egy dologban biztos vagyok, ez a mimika azt jelenti, hogy Cear-nak nem tetszik valami abban, amit Timidus mondott vagy tett, de ezt valamiért nem akarja felhozni. Ne is kérdezze miért. Nem tudnám megmondani. Cear hiába egy kiszámítható jellem, néha neki is megvan az a durcája, hogy csak azért sem csinálom azt, amit kértek. Na de nagyon eltértem a tárgytól, inkább figyeljük tovább szemmel a küzdelmet. De ne nézzen rám szúrós szemmel.
A sárkány harapását, most már szándékosan kerültem. Elég volt az eddigi ismeretem, hogy azt veszélyesnek minősítsem. De mivel eddig Shu nem támadt, őrá kevesebb figyelmet fordítottam, ezért meglepetésként ért a támadása.
És a nagy csapkodásba Shu annyira belejött, hogy addig jutott, hogy beszorult a keze az Artemis részei közé.
A lány útban lesz, hogyha sikerül neki elérnie azt, amit akar. Az Artemis egy apró jelzést adott le, hogy nem ért egyet a felvetésemmel.
Azt mondod, hagyjam rá? Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet lenne. Főleg mert útban lesz a célzáskor.
Olyan halkan válaszolok a fegyvernek, amilyen halkan csak lehet, vagyis csak Shu halhatja, aki közvetlen ellőttem bele van csimpaszkodva a fegyverbe. Az Artemis egy törhetetlen fából kovácsolt fegyver, aki a nyilat magától tölti be felajzáskor. És azt kell mondanom, én is kíváncsi vagyok, mit csinál, mikor nincs helye a feladata elvégzéséhez.
 
-Rendben, legyen a te akaratod szerint.   
-Hozd el a Fényt.
Összefogom a lány kezét az Artemis fa részével, és elkezdem felhúzni az ideget. És mivel Shu miatt nem célozhatok a megszokott módon (mivel nincs súlyemelésem, hogy nyugodt szívvel pakolgassam a lánykát), ezért a feszítő kezem veszi át ezt a szerepet is.
Nem létezik lehetetlen, csak koncentrálni kell. A fény nyílvessző a simával ellentétben bármilyen alakot fel tud venni, így ki tudja kerülni a lány karját. Egy apró csel, mert megbíztam a fegyverben döntésében.
Egy dolog azonban biztos, innen sehogy nem tudom eltalálni lányt, mert túl közel van, ezért a sárkány fele lövök a meghajlított vesszővel.
 -Köszönöm.
Súgok magam elé. De előbb vagy utóbb le kell szednem magamról a lányt, ha rendesen akarok küzdeni.
Támadási kísérlet Timidus ellen, siker esetén nő eggyel a nyilak sebzése.

CSP:50-17=34
 
110/18

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28, 2015 6:36 pm

Na, Cearso végre rájött, hogy Timidus csőrkávája és fogai nem tesznek jót a testi épségének, és így elkezdte elkerülgetni a támadásokat. És akkor most majd figyelek arra, hogy csak kettes tierű potikat válogassak. Igen, az lesz a kövi képi megint, szóvak addig készülj fel. Na jó, vicceltem, ennél most sokkal fontosabb képit kell ám aktiválni, és nem is Timinek, hanem Shunak. Persze nem csak így hip-hop alkalmazzuk a képiket, hanem természetesen utasításra, és Timidus egészen addig nem utasította semmire se Shut, amíg Cearso nem cselekedte meg, amit megkövetelt a haza… vagy éppen Artemis. A fura varázsigék, amiket Cearso mormolt, elég viccessé tették a csatát, és Shu jó párszor el is nevette magát. Az íjász most teljesen úgy működött, mint Lina a Slayers animéből… csak persze kevéssé volt lány, de ha belegondolunk, még a butácska lovag is megvolt mellette, szóval ezen a kis részletkérdésen átugorhatunk, és Shu is átugrott, szóval még inkább megnevettette a jelenet, de azért örült annak, hogy ők ketten ilyen jóban vannak… mármint Cearso és a fegyvere. Lényeg a lényeg, hogy minden nagyon jól ment, Timidus pedig kíváncsian várta, hogy hogyan is akar kijönni az íjász ebből a szituból, és mit akar kezdeni az orra előtt kalimpáló Shuval. Ja igen, ha nem említettem volna, az idomár igyekezett még inkább megnehezíteni a kedvenc íjászunk helyzetét, szóval nagyon hadonászott, és igyekezett újabb sallereket kiosztani. Timidus pedig egyszerűen benyelte a fény nyilat. Szó szerint. Ha esetleg tudod, hogy milyen íze van, akkor léccilécci írd már le nekem. Minden esetre ha Cear megunta a koloncot a nyakán, és lerugdalta magáról valahogy Shut, akkor a lány a képijét is bekapcsolta végül, a sebzésvisszaadós elsőt. Ha nem, akkor nem, de Timike újra támadott, hátulról csapva le Cearsora, ha már előröl olyan jól lefoglalta őt Shu, aki ezután már ki is akarta tépni a kezéből az íjat. Inkább tűnt gyerekes civakodásnak egy játékon, mint az Aréna első két helyezettjének küzdelmének.

100/45
37/5(+12)

80-( 17+8 )= 55 pont

vagy

80-(17)= 63 pont


Cear irányítása egy körig 12-vel kevesebb lesz, míg Shu ereje 12-vel több.
Ha Cear kiszabadítja magát, akkor Shu bekapcsolja az első képességét, minden sebzés negyede a támadót is éri három körön keresztül.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 28, 2015 8:43 pm

A fogakról és a sárkányról eddig is tudta Cear, hogy veszélyesek. Csak eddig nem látta értelmét annak, hogy kikerülje őket, hisz az első két kör végeredményén nem sokat változtatott volna. Azon is csodálkozott, hogy egy döntetlent ki tudott csikarni egy olyan ellenfél ellen, aki fél harapásból leszedi az páncélját. Hogy milyen íze van a fénynyílnak? Gondolom olyan lehet, mint a fénynek, annak az izét meg inkább egy fényevőtől kell megkérdezni, de ha nem haragszol én ezt sikeres találatnak számítom.
Most a legnagyobb bajom a lány, ugyanis amíg ilyen közel van, nem tudom eltalálni sehogy sem. Az Artemisről köztudott, hogy törhetetlen, de vajon igaz ez a lány karjára is?
-Sajnálom.
Mondom előre a lánynak, amint eszembe jut, hogyan szeretném, ha búcsút mondana a közelségemnek.
Az akrobatikámat kihasználva átugrok a lány feje felett, és direkt úgy érek földet, hogy az Shunak elég kellemetlen testhelyzetet eredményezzen, hogyha úgy dönt, hogy nem válik meg az Artemistől.
**
Ha sikerül Shut kiszedni az Artemisből.:
Az Artemist felemelve Shu-ra irányítom a fénynyilat.
Egy újabb remegés. Az Artemis-nek nem tetszett, hogy a kislányra célzok.
-Mi a baj? Te is láttad, hogy a sárkányt hiába lőjük, ő sértetlen marad.
Az Artemis remegése nem akart megszűnni. Most nem törődtem vele, és elindult a nyíl a kislány felé.
Találat esetén:
Igazán számíthattam volna erre. Ezek szerint az Artemis nem ellenkezni akart, hanem figyelmeztetni szeretett volna. Nem ismerem még teljesen a fegyvert. De azért gyakorlunk most, nem igaz?
Ha Shu mégse szeretne kibújni az ölelésből, én tovább feszítem a kezét. Bár nem érez valódi fájdalmat, de igy is megakadályozom a további támadásokban
Minden esetben
De nem figyeltem oda a sárkincára, aki hátulról jött, és elég nagyot belém is ütött.
 
Artemises találat esetén:
84 hp és Shu sebzödik 29-et illetve CSP: 34-17=16
Minden más esetben: 91 hp

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28, 2015 9:21 pm

Na mivel a Google sem mondta meg azonnal, hogy milyen ízű a fény, egy ilyen kérdés megválaszolására pedig nem vagyok hajlandó két másodpercnél többet szánni az életemből, ezért maradjunk annyiban, hogy semleges, és picit csiklandós, hiszen ilyennek írtam le a pixelek ízét is, amikor még Timidus bébisárkányként legyilkolt áldozatai elszálldogáló kis darabkáiban fürdőzött, újra és újra megölve őket, amíg hírmondója sem marad a vérengzésnek. Khm… még hogy kisebbnek aranyosabb volt! Egyébként pedig nyugodtan számítsd sikeres találatnak, én is annak szántam, és Timidus sem nagyon ellenkezik, Shut pedig jelenleg nem az köti le, hanem az, hogy elgondolkodjék a pillanat tört része alatt azon, hogy talán tényleg van abban valami, hogy a fájdalom elég fontos dolog lehet. még a mozdulatsortól és a feszítéstől sem gondolt arra, hogy esetleg Cear valami goniságot tervez vele, egészen addig, amíg az íjász bocsánatot nem kért. Akkor már rájött, hogy mire is megy ki a játék. Már csak azért is, mert Timidus mesélt neki a rémálmos küldetéséről, legalább is addig, amíg meg nem kérte, hogy ne részletezze tovább… szóval volt egy sejtése arról, mit is akarhat Cear, és arról is, hogy ő viszont azt nem akarja, tehát felhasználva az ugyanolyan magas akrobatika jártasságát, engedett Cear akaratának, és szabadjára engedte a fegyvert, majd meg is kapta a találatot huszonkilenc sebzéssel. Remek. Ez elég is volt ahhoz, hogy ne akarjon többet, és újra az íjász felé fusson, majd felugorva jól gyomron rúgja. Még hogy kitörni az ő kezét, amivel rajzol meg az állatokat simizza! Micsoda modortalanság! De legalább azt sejthették, hogy Cear fogy a kitartás pontokból, nekik pedig még jó sok van, szóval Timidus ezúttal nem használt képit, csak nekiugrott a fiúnak, és ahelyett, hogy az íját támadta volna, ahogy Shu tette, a kezét támadta, ahogy Cearso tette Shuval. A félkezű íjászok eléggé esetlenek szoktak lenni…

100/16
37/5

55-(17)= 38 pont


Az Fairplay képi hatása megszűnt.
Minden sebzés negyede a támadót is éri még két körön keresztül.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Szomb. Május 30, 2015 3:11 pm

Mivel sem én, sem Cear nem láttuk Timidust kiskorában, ezért Cear nevében is beszélhetek, hogy mikor volt a sárkány cukibb. Cear számára a sárkinca azóta cuki volt, mióta az a lány védelmére kelt minden habozás nélkül, amint az veszélybe került volna. Az én véleményemet meg ne kérdezd, hisz csak egy szubjektív megfigyelő vagyok, aki szereti nézni Cear szenvedéseit.

Ha nem Timidus lenne az ellenfelem, akkor talán még hagynám azt is, hogy sikeresen eltávolítsa a karomat egy küzdelem erejéig, de ha a sejtéseim nem csalnak, akkor a sárkincának nem ez az egyetlen húzása van a tarsolyában, ezért inkább kitértem a támadás elöl, és Shu támadását teszem a háttérbe, meg is érdemlem azt a gyomrozást, miután olyan csúnya dolgot szerettem volna csinálni.
Egyre nehezebben vettem a levegőt. Máskor nem szokott ennyire kifárasztani a küzdelem.
Ráadásul az Artemis használatához sem voltam teljesen hozzászokva.
-Erős.. Nagyon erős.
Az Artemis még talán túl sok nekem.
-Gratula, azt hiszem ti győztetek.
Ezek voltak az utolsó szavak, amiket mondtam, mielőtt végleg elsötétült előttem a világ.

Nos, mivel úgy látom, hogy Cear nincs olyan állapotban, hogy elmondhassa mi történt a küzdelem utolsó néhány percében, átveszem tőle a szót.
Cear elájult. Mit tudnék még ezen ragozni? Most írjam le, azt ahogy előredőlve magához szorította az Artemist? Vagy amikor földet ért, még pattant egyet a maga elé helyezett kezén? Esetleg írjam azt, hogy amint viszonylag nyugvó pózt vett fel automatikusan betakarta magát (és az Artemist) a köpenyével? Szerintetek?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 30, 2015 3:28 pm

-Cearsonak igaza van. Megnyertük a küzdelmet, Shu.
Lép a sárkány a társa mellé, a földön fekvő Cearson keresztül, miközben Shu értetlenül figyeli a helyzetet.
-Mit adtál be neki? Nem használtad már el a képességedet?
-De igen, elhasználtam. Nem én ütöttem ki. Elájult.

Mindezt arra alapozza, hogy az íjász még egyben van, és nem darabokban, pixelek formájában. Majd amint ezt kimondja, azonnal utasításokat kezd osztogatni Shunak, rövid, gyors csipogás képében, a lány pedig cselekszik. Mivel rosszat sejtenek, Shu bele sem gondol a parancsok miértjébe, hanem azonnal az Artemis felé nyúl, hogy egy mozdulattal elpakolja az inventoryjába. Persze a cselekvés alatt már rájön, hogy mire is gondol Timidus. Mivel nem ők ütötték ki a fiút, és mivel az ijedtségen és a fáradtságon kívüli ájuláson, na jó, meg a részegségtől való ájuláson kívül nem nagyon láttak még senkit Aincradban „önmagától” elájulni, feltételezik, hogy a támadás a tömegből érkezhetett, és mi más lenne a cél, minthogy a nagy kavarodásban elcsaklizzák a csodaíjat? Oké, Cear még ájultan is a kis drágaságát védi, de ez nem lenne elég akkor, ha valaki nagyon de nagyon meg akarná szerezni, szóval ha az ájult íjász nem ellenkezik nagyon, akkor Shu elteszi a legnagyobb biztonságba, és a menüből rögtön repül a céhbankba. Na onnan próbálja valaki ellopni! Míg Shu a fegyvert helyezi biztonságba, Timidus Cear kezét ragadja meg, és megnyitja a menüjét egyetlen pillanatra, persze Shu takarásával, hogy megnézze, milyen méreg vagy kristály hat jelenleg az íjászra.
-Nem stun hatás.
-Akkor mi? Ennyire kifárasztottad?
-Én nem.
-Kérd meg szépen az embereket Timi, hogy távozzanak, én addig megpróbálom felkelteni.

Mosolyog Shu biztatóan a társára, majd mosolyog Timidus szépen kérően kivillantva a fogait az emberekre, igyekezvén távozásra bírni őket, miközben az idomár finoman nógatva igyekszik keltegetni a fiút.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Cearso on Szomb. Május 30, 2015 11:10 pm

Érdekes, hogy az emberek nem veszik észre, ami a szemük előtt történik. Ezek szerint Shu és Timidus az ilyenek közé tartozik neheztelek ezért rájuk, hisz mindenkinek az az első dolga, hogy a lehető legrosszabb dologra gondoljon, ami történhet.

Mondhatni még az íjjal volt a legkönnyebb dolgotok. Ugyan Cear első alkalommal még a fegyver után nyúlt.
-Várj, az kell nekem, anélkül nem tudok harcolni…
De nem rántotta vissza. A menüjét azonban nem volt ilyen egyszerű megnézni. Ahogy Timi az íjász keze után nyúlt, ő azonnal visszarántotta.
-Hagyj békén, kérlek. Aludni szeretnék.
És ez a jelenet lezajlott még néhányszor. Persze Cear ebbe is beleunt egy idő után, de nem maradt sokáig nyugton, az állapot leolvasása után. És egy legyintéssel be is zárta a menüjét.
A felébresztés még kevésbé ment. Cear első reakciója:
-Anyu, nem akarok ma suliba menni.
Az újabb noszogatásra már mást választ adott.
-Csak öt percet kérek.
Harmadszor:
-Ma nincs is suli.
Majd ezek ismétlődtek, de Cear nem akaródzott felkelni.

Timidus agresszív viselkedése miatt a közönség nagy része el is megy a helyszinről.
Csak az az egy nő nem ment el a közelből, aki Cear fejét tartotta a rosszulléte után.
-Nyugi, nem akarok rosszat. Odakint orvos voltam. Másfél évvel ezelőtig. Ha bántani akartam volna, már rég megtettem volna. Az értékes dolgot már úgyis elvettétek tőle, nincs igazam?
Nem megy közelebb nehogy Timidus erőszakos közeledésnek vélje, de azért elmondja a véleményét a dologrol.
-Nekem egyszerü kifáradásnak tünik. Egy vődőr hideg víz, simán megoldaná a dolgot. De szerintem jobb lenne, ha hagynátok egy kicsit aludni.
Aztán ő is eltűnt a színről.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Shukaku on Vas. Május 31, 2015 11:26 am

Már csak azért is gondolt Timidus mindig a lehető legrosszabbra, hiszen ha a lehető legrosszabbtól védte Shut állandó jelleggel, akkor a kevésbé rossz dolgokra is fel volt készülve. Persze nem volt üldözési mániája, nem rettegett, csak éppen óvatos volt. Ő is elkezdte lassan kitanulgatni az emberek szabályait, ráadásul Shu mellett lassan rá kellett jönnie arra, hogy a lánynak néhány dologgal kapcsolatban igaza van, ami a világát illeti, és ezeket a törvényszerűségeket beépítette a saját rendszerébe is. A reakció, amit a fegyver elvétele okozott várható volt, mégis megmosolyogtatta a lányt. Nem először viselkedett ilyen anyáskodóan Cearsoval szemben, és sokszor nem is nagyon lehetett másképpen viselkedni a fiúval. Shu azonban cseppet sem bánta ezt, élvezte a szerepet, élvezte a felelősséget, ami ugyan nem volt túlságosan nagy, de annál szebb feladatkört jelentett, amit szívesen töltött be. betegség ugyan nem nagyon volt a világban, de abban is teljesen biztos volt, hogy amiképpen a kicsiknek segít, úgy az íjásznak is segítene, mondjuk meleg leveskével, ha éppen megfázna, vagy ilyesmi dolog történne vele. A további szavak viszont már halk kuncogást is kicsaltak az ajkai közül. Cear tényleg borzasztó cuki módon viselkedett. Timidus ugyan nem bántotta a nőt, de nem is engedte közel, bár nem is akart közel jönni, szóval szép nyugodtan lecsüccsent a társa mellé, és mindketten végighallgatták a hölgyemény szavait.
-Orvos? Izé… megkeresne majd a Dojoban valamikor a héten? Nagyon szépen köszönjük a segítségét, és… és talán lenne még pár kalandor, akit megvizsgálhatna, doktornő. Elég sok fura betegséget láttam már, és neki sem kellene ennyire kifáradnia egy kis harctól…
Akár kapott választ, akár nem, a következő pillanatban már Asuunak írt levelet, hogy segítsen becipelni az ágyikóba Cearcsimercsit. Neki biztosan volt súlyemelése, harcos révén, ráadásul jóban is voltak. És mivel úgy valószínűsítem, hogy a lány nem utasított vissza egy ilyen kérést, Cearso hamarosan már Asu ölében, majd a Dojo egyik szobácskájában pihenhetett tovább.

(Köszönöm szépen a játékot, szép álmokat!)

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Klein on Hétf. Jún. 08, 2015 9:19 pm

Ossu!

Lezárom a küzdőteret, 50 exp és 140 arany a jutalmatok. Artemis 15 exppel gazdagodik.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso és Shu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.