A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Május 26, 2015 5:26 pm

Résztvevők: Asuka, Shukaku, Jun, Malcolm, meg aki jön két körön belül.
Határidő: Június 2.

Minden szinten, ami elérhető (s amit nem szálltak meg a koboldok), szinte minden falon, oszlopon, fán, s küldetéstáblán egy papíros van, amin hatalmas betűkkel rá van írva, hogy WANTED, s az alábbi szöveg alatta:

Figyelem szafari-kedvelők!

Egy ismeretlen szörny jelent meg a Szafarin, s mindent levadássz és megeszik, ami az útjába kerül, s friss információk alapján úgy tűnik, hogy még erősebb is lesz minden egyes megölt szafari állattal, s ennek tetejében már a játékosokra is vadászik, ezért a szafari jövője és a játékosok biztonsága érdekében el kell kapnunk és megölnünk! Egy apróbb csapat már megszervezte a levadászását, de szükségük van még több emberre, a jutalom természetesen nem marad el!

Mindenki aki jön, próbáljon hozni Burkot vagy Pánik Kristályt, minél több Potion-t, s természetesen fegyvert is!

Helyszín: A Szafari város felőli bejárata
Időpont: 19:00

Addig nyugodtan összekészülődhettek, gyakorolhattok, stb, stb, a lényeg, hogy este hét előtt már ott vagytok, s mások is, S persze én, Joey Chrome is, akit egyenlőre csak Shu és Timidus ismer, ám nem éppen vidám a hangulat:
- Mi az, hogy az egész szafari csakis a te területed, s senki nem mehet be?! Ki a f***z vagy te, mi?! - egy férfi kiabál mérgesen egy másik, nem éppen bizalom gerjesztő, narancs indikátoros férfira, akin látszik, nem hat meg az előbbi mérge.
- Az a vadász, aki el fogja azt a vadat, s ha kell, megöl minden állatot a területén és a betolakodókat is, úgyhogy el lehet takarodni, alsóbbrendű lények! - ezt már a csapat egy fiatalabbik tagja se hagyja szó nélkül:
- Na idefigyeljél te idegbajos, elmeháborodott, kompAAaaaarrrgghhh! - hogy mi ez a zaj? Hát kérem szépen, a férfi torkon ragadta a srácot, akit villámgyorsan felemel könnyű szerrel, majd jól odavágja a csapat többi tagjához, ami az előző férfiból, a srácból, egy Kardforgatóból, egy Idomárból, kinek madara időben elrepült, egy Íjászpároshoz, persze belőlem áll. A csapat csupán azért nem vesztett HP-t, mert az utolsó tagunk, egy igen kövér csóka jó helyre ugrott, s nagy hasával felfogta a repülésünket. Persze meg lehet kockáztatni, hogy megpróbáljátok megállítani a férfit még az eldobás előtt, de akkor ti is repültök, mert rohadtul nem érdekli, hogy páran lányok és fiatalok vagytok.
- Utoljára mondom nektek, vagy eltakarodtok s elfelejtitek a Szafarit és a szörnyet, vagy a gyűjteményembe kerültök! - s meg se várva a csapat válaszát eltűnik a Szafari sűrűjébe.
- Hogy rohadna meg a burgonyád a temetésed napján! - intek be neki, persze remélve, nem jön vissza levágni.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Kedd Május 26, 2015 8:14 pm

-És mindent levadássz és megeszik…
Shu felkacag, és még a kezével is mutatja a hápogást.
-Bla-bla-bla! Ezt ugye még te is látod, Timi?
-Nem tudom mire gondolsz.
-Mindegy… de ez akkor is nevetséges. Na várj, van még! Erősebb lesz minden egyes leölt szafari állattól. Van egy… ragadozó állat? Húúúúúúú-ha! És még a játékosokat is megtámadja! Azta! Mintha bármelyik másik ragadozó nem támadná meg. Mintha a farkasok nem ennék meg a gazellákat! Miért kell mindig ennyire túllihegni a dolgokat? Vá-várj, ez a legjobb rész! A szafari jövője és a játékosok biztonsága érdekében el kell kapnunk és megölnünk! Mintha a szafari ezen múlna! Az soha senkit nem érdekelt, hogy a kicsik mennek szafarizni, és a szafarin nincsenek menedékhelyek, és már Enhi is mondta, hogy valami vöri ott is vadászik, de most, hogy egy szegény minike… jajj ne már! Remélem hazaküldhetjük azt a csapatot, és elintézhetjük magunk.

Úgyhogy össze is szedik Junt, informálják a vicces felhívásról, és Shu elmeséli, hogy itt az lesz a program, hogy biztonságba helyezzék a szegény minikét, visszatereljék a természetes élőhelyére, és távol tartsák tőle a vérszomjas idiótákat, akik meg akarják szegénykét ölni. Mikor odaélnek, kíváncsian figyelik a történéseket, ám egyikük sem dönt úgy, hogy közbe kellene avatkozni. tudják jól, hogy Joey mindig bajba keveredik, és itt is sejtik, hogy ő lehet a ludas a veszekedésben. Ráadásul egy csapat olyan emberke gyűlt itt össze, akikről fogalmuk sincs, hogy kicsodák, szóval pláne nem akarnak beleszólni. Amikor az ipse elvonult, nyugodt léptekkel odasétálnak Joeyhoz, és a vállára teszi a kezét.
-Nyugi! Az ilyen túlöltözött pojácáknak csak a szájuk nagy. Biztos vagyok benne, hogy rossz irányba indult. És… izé…
A sokadalom felé fordulnak, majd mindketten meghajolnak.
-Hali! Én Shu vagyok, ő Timi… gondolom néhányan már hallottatok rólunk. Szerintem először tisztázzuk, hogy ki miért van itt, mert nem nagyon szeretnénk mi is egymás ellen harcolni…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Szer. Május 27, 2015 3:07 pm

Bólogatva hallgattam ahogyan Shu-tan elmeséli a híreket. Igazából kicsit meglepett a dolog, hogy valaki aggódik a Szafari miatt, sőt... hirdetést rak ki róla. Talán a gonosz kobold lázadás indított el valamit az emberekben, és szeretnék megelőzni a hasonló csapásokat. Tetszik!
- 19:00... Éjszakai játék lesz! Még sosem kalandoztam éjszaka a szafarin, legalábbis valamit keresve még sosem. Alig várom! Szerinted vigyünk valami kaját, hátha sikerül vele megszelídíteni a minibosst? Remélem valami aranyos dolog lesz, nem pedig egy csápos akármi. Brrr... - beleremegek a gondolatba, hogy valami gusztustalan akármit kell majd fogdosnunk, mondjuk olyasmit ami a túlélő csarnokban is van. A pókos akármit... De bízom benne, hogy ez a dolog aranyos lesz ha már a Szafarin él. Lehet egy nagy cica lesz, vagy oroszlán. A helyszínre érve csendben figyeltem a jelenetet, a tömegben kiszúrtam Joey-t aki még anno segített Mr. Abraham feleségének felkutatásában. Szegény fiú úgy tűnik most sincs a helyzet magaslatán, de hát ilyen az élet. Van aki ilyen reakciót vált ki az emberekből van aki másmilyent. Én másmilyent szoktam! Shu-tannal töltött idő alatt rengeteg mindent megtanultam. Például, hogy nem minden vörös gonosz, vagy, hogy nem minden zöld jó. Azt is, hogy a külső nem minden, és egy rémséges testben is lapulhat barátságos lélek, és az a férfi nagyon nagyon nagyon nagyon magányosnak tűnt. Igazából nem értettem mire fel ez a nagy felhajtás, hiszen a Szafari mindenkié. De hamar rájöttem, hogy valójában csak aggódik a gyengébb játékosok biztonsága miatt. Ő is olyan fajta ember aki nem kedves szavakkal hanem gonoszkodással próbálja mások tudtára adni a gondolatait. Igazából biztos, hogy belül ö is vágyik a barátokra, és a társaságra, csak fél ezt kimondani.
- Oh szegényke... - suttogom magam előtt, majd mire észbe kaptam már rohantam is a férfi után. Nem hagyom, hogy egyedül bóklásszon, itt elveszetten. Talán még baja esik. Később még írok egy levelet is Shu-tannak, hogy elmagyarázzam nekik, a szituációt.
- Várjon meeeg! Segíteni akaroook~! Van egy csomó tök jó ötletem!

// avagy a Jun tud vigyázni magára c. műsor... Cool  //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Asuka on Csüt. Május 28, 2015 1:31 pm

A hirdetésen egészen elborzadok, hiszen nem azt kérik, hogy győzzünk le egy veszélyes szörnyet, esetleg egy minibosst, hanem egy egyszerű szafari állatot. o.o Az egyértelmű, hogy ezt nem hagyhatom, akár öl játékosokat, akár nem. Bár aki olyan bolond, hogy egymaga próbálja meg leteríteni, az meg is érdemli. Rolling Eyes
Számítok arra, hogy az olyan önérzetes szafari kedvelők, mint Shuu, biztosan ott lesznek, valamint arra is, hogy még rengetegen fognak elmenni azért, hogy megpróbálják kicsinálni szegénykét. Sad Pedig biztosan oka van annak, ha megbolondult. Vagy tényleg miniboss, de azt nem így szokták beközölni, meg amúgy is csak egy helyen szokásuk lenni. Jó, az a csótány Madonna elég durva volt, meg fújfújfúj, de azért az mégis más.
Úgy éreztem viszont, hogy erre a kora esti kalandra szükség lesz még tapasztalt vadászra. A boss óta pedig tudom, hogy Malcolm már készen áll a szocializálódásra, hiszen már Shuuval is sikerült megismerkednie. Ezt ő maga mesélte el. Így hát, a hirdetés elolvasása után elküldöm az üzenetet Malcolmnak, hogy milyen küldetésről is van szó, s hogy számítson Shuura. Jól ismerem az idomárt, és biztosan nem fogja hagyni, hogy egy megbetegedett, megvadult mobot leöljenek. :3
Este hét órára megérkezek én is a megadott koordinátákra. Fura, mert elég sokan összegyűltünk itt, s köztük olyanok is, akiket még csak nem is ismerek. Ráadásul pont egy vita kellős közepére jövök meg. facepalm Nem tetszik nekem az a nagydarab ember, hiszen láthatóan tapasztalt harcos. Talán van olyan jó is, mint én.
- Szia, Shuu! Szia, Timi! Tudtam, hogy itt lesztek. :3 Szerintetek mit csináljunk? – a küldetésre magára célzok ezzel, valamint a sokaság felé is biccentek. Még Malcolm is megérkezik, akit természetesen most látok életemben először. Még akkor is, ha Shuu tudja, ez nem így van, túl sok a figyelő fül. Picit kínosnak érzem, hogy most Shuu előtt kell ezt tennem. Vagyis úgy, hogy ő tisztában van azzal, hogy ez csupán egyfajta játék a részemről és színészkedés. Nem vagyok ehhez hozzászokva. Mindenesetre ez van, ezzel kell dolgoznom. A sokaság felé fordulok, s egy gyors és illedelmes meghajlást ejtek meg feléjük.
- A nevem Asuka, és azért vagyok itt, hogy a szafari állatnak ne essen bántódása. Aki ezzel nem ért egyet, akkor sajnálom, de nem fogom hagyni, hogy egy ártatlan lényt bántalmazzatok. ^^ Úgy hiszem, oka van annak, hogy az állat megbolondult, és az állat megölése nem oldaná meg a problémát. – igyekszem rövidre fogni, azonnal kiteregetve a lapjaimat, hogy mire számítsanak. Meg némi megfélemlítési szándék. A szavaimnak a vörös indikátorom mellett azért súlya is van. Ezután eszembe jut még valami, ami fontos lehet.
- Emellett T3-as potionfőző vagyok. Hoztam is magammal a tartalékaimból. – ezzel a dolog letudva. Malcolm felé fordulok, hogy neki is köszönjek külön.
- Szia! Mi már találkoztunk egyszer. Bocsáss meg, hogy nem tudtam segíteni... ketten próbáltunk utánad menni, de nem sikerült. Úgyhogy a potionokat ma ingyen kapod tőlem. – ez a többiekre persze nem feltétlenül igaz. Rolling Eyes Rengeteg energia elegendő nyersanyagot összeszedni, mostanában viszont annyi új receptem van, s annyi hasznos, hogy gyakorlatilag majdnem minden tartalékomat feléltem.
Jun ezután a melák után rohan. S ami azt illeti, nekem is szándékomban áll megkeresni az illetőt. Még mielőtt valami problémát okozna.
- Valamint a szólósok is kapnak tőlem egy potit... nem lenne jó, ha valami baj történne. – sajnálkozó fej, aztán egy kacsintás Shuura, hátha felismeri, miféle potiont akarok adni neki. Biztos vagyok benne, hogy az a nagy melák meg akarja ölni azt az állatot, akkor pedig akadályozza az én missziómat. Úgyhogy Jun után rohanok, aki pedig nagy valószínűséggel utolérte a férfit.
- Várjatok! Egy pillanat... – odarohanva fáradtan kapaszkodok bele a legelső, legstabilabb dologba, amit találok, ez pedig az idegen férfi vaskos karja. Természetesen más szándékom is van azzal, hogy így viselkedek. Egy kis flörtölés, és hasonlók... hátha akkor nem kételkedik a szavaimban. Ráadásul még azelőtt elrohant, hogy bemutatkoztam volna a nagy társaságnak.
- Hű, hogy te milyen izmos vagy! *-* Biztosan nagyon erős is... én pedig szeretem az erős és határozott férfiakat. Wink – kis bájolgás, szempillarebegtetés. Kell az, hogy ne az indikátorommal, hanem inkább a dekoltázsommal foglalkozzon.
- Mit szólnál hozzá, ha a küldetés után meginnánk valamit? Mondjuk Taftban, a Rezes Macskában. Ó, és még valami... Ezt pedig neked hoztam. Mindenkinek adtam egyet. – az inventorymat gyorsan megnyitom, és odanyújtom neki. Ahol ennyi izom van, ott biztos nincs elég ész. Bár azért a testfelépítése tényleg meggyőző. @_@ Ha pedig nem T3-as potionfőző véletlenül, s ugyancsak véletlenül nincs meg neki ez a recept, akkor nem fogja felismerni, hogy milyen italt adtam neki. Ha a tulajdonságait megnézi, és a leírását elolvassa, akkor is azt fogja tudni róla, amit én odahazudok neki.
- Nem lenne jó, ha elhaláloznál... engem csak a győztesek érdekelnek. Wink Perfekt Frissítő Potion. Ha csökken az életed, nem csak felgyógyít, de még a gyorsaságodat is megdobja. – átnyújtom neki a potiont, ami valójában egy Katyvasz Potion, csak ő nem annak hiszi. Ez azt hiszem, elég lesz ahhoz, hogy belemenjen a legnagyobb marhaságba, és megölesse magát. Ha pedig ilyen nagy harcos, akkor biztosan van burka, szóval nem lesz semmi probléma.
- Szia, Jun! Láttalak a Viadalban, nagyon jók voltatok Shuuval. Shuu pedig kérdezi, hogy hol vagy, azt mondta, veled akarja csinálni a küldit. – megpróbálok belé karolni, s célzásokkal a tudtára adni, hogy egyedül hagyhatjuk az izmos melákot. Itt most nincs szükség ránk.


Spoiler:
facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Malcolm on Csüt. Május 28, 2015 1:56 pm

Jajajaj, mindjárt elkések. A csudiba, nem lett volna szabad olyan sokat szöszmötölnöm a kecóban, de olyan kuplerájt tudok magam után hagyni, hogy az valami elképesztő. Por, kosz, sáros cipőnyomok, és igaz, hogy csak pár gombnyomás és a fertő eltűnik, de a széthajigált holmikat akkor is össze kell szedni. A jegyzeteimet is össze kell rendezgetni, különben csak még jobban összekavarodok. Hát igen, a folytonos amnézia már csak ezzel jár. Biztos láttad már az 50 első randit, amikor a csaj mindent tökre elfelejt és a pasijának folyton újra meg kell hódítani a randikon. Na én nem ilyen vagyok. Ihhihi, nálam ez kicsit bonyibb. Tökre emlékszem mindenre, csak mégsem. Szóval emlékszem arra, hogy milyen volt a gyerekkorom, milyen volt otthon és arra is emlékszem, hogy milyen volt itt felébredni. Mármint idebent. Tudoood, a szaóban :3 Nahszóval, ezekre mind tökre emlékszem, de hogy mi történt tegnap, vagy tegnapelőtt, azokra tökre nem. A kinti világban kaptam rá gyógyszereket is, a jegyzeteim szerint részleges memóriavesztéseim vannak, szóval csak bizonyos szakaszok esnek ki az életemből, nem felejtek el tökre mindent.
No, szóval nemrég kaptam egy levelet egy bizonyos Asukától. Én még nem találkoztam vele soha sem, de a jegyzeteim szerint mégis. Mondtam, hogy bonyi ez az egész, de egy idő után hozzá lehet szokni. Tehát írt nekem egy bizonyos Asuka, akiről a jegyzeteimből tudom, hogy rózsaszín haja van és rettentő nagy sarkú cipői, potikat főz, kicsit flúgos, de szeretem őt. Ő szokott védelmezni engem, meg tanítgatni, például, hogy hogy kell vadászni. De erről másnak nem szabad beszélnem, mármint hogy ő segít engem, mert én vagyok az ő gyenge pontja és ha engem elkapnak, akkor az neki bajt fog okozni. Szóval nagyon óvatosnak kell lennem. Szóval Asukától kaptam egy levélkét, hogy iszkiri a 10. szintre, ott találkozunk, mert elvisz egy naaagy és izgalmas kalandra. Jajj, annyira izgulok. Gyorsan megmosakodok, aztán már sprintelek is a megbeszélt helyre.
Már ott sokasodnak páran, mire odaérek, és a kisebbfajta tömegből hamar kiszúrok egy sárkányt. Gyorsan előkapom a jegyzeteimet, mert rémlik belőle, hogy nekem tudnom kellene egy sárkányról és hamar meg is találom a leírást, ami stimmel a sárkányra és a mellette lévő lánykára is. Kék tollak és kék haj, sok szalag, meg táskácska. S-h-u-k-a-k-u és T-i-m-i-d-u-s. Nagyszerű, a nevüket is tudom, sőt, azt írom ide kérlek szépen, hogy nagyon aranyosak, a sárkány nagy és erős és félelmetes, de jóban vagyok mindkettővel és voltunk már együtt szafarizni. Simiztünk cicát meg nyuszit. Én cicát? O.O Dehát én sohasenem fogtam cicát! O.O Ezek szerint mégis és ezt ennek a lánynak köszönhetem! Akkor ő egy nagyszerű teremtés, mindjárt megyek is és megölelgetem!
- Shukakuuuu! Timiduuuus! - Jaj, majdnem odakiáltottam Asunak is, de neki ugye nem szabad, mert titok hogy ő meg én. Szóval csak Shuéknak integetek már jó messziről és illedelmesen odaköszön mindenkinek - Sziasztoook! Nah, mit csinálunk ma? Szabad? - pillant izgatottan Timidusra Shut kérlelve, mármint hogy szabad-e Timinek a buksiját megtapizni.

Bemutatom Anthonyt facepalm

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Május 30, 2015 12:12 pm

OFF:
Mi ez a trollkodás gyerekek? XD Királyok vagytok XD

Kérésre folytatom.

Malcolmhoz: úgy nézel ki, mint az avatar képeden, vagy kinézetkristályt használsz, s Joey a hülye?

ON:
Mielőtt Asuka elindult volna Jun és a vadász után:
- Szia Shu! Szia Jun! Very Happy - de jó látni pár ismerőst is! Very Happy Úgy örültem neki, mint macska, mikor kap kaját! Very Happy De azt nem értettem, hogy Jun hová szalad? O.O S ki ez a hiperaktív, nem túl barátságosan kinéző csávó is? O.O
- AZ NEM ÁLLAT, HANEM GYILKOLÓGÉP! - kel ki magából a férfi mikor a rózsaszínhajú hölgy, kinek neve Asuka elmondta, miért is jött, bár érezni a hangjába, hogy többről van szó nála az egész.
- Volk, ne kiabálj a hölggyel, az nem segít. - fegyelmezi meg a Kardforgató, majd felétek fordul. - Elnézést kérek a nevében, sajnos a barátja és annak a kedvese elmentek pecázni, s sajnos találkoztak a vaddal… - halkul el végül, ebből egyértelmű, hogy melyik fél élte is túl a találkozást. Ha csak be nem golyóztatok, egyértelmű, hogy a pecázással biztosan nem hergelhették fel, hacsak nem vízi szörny. De akkor csak a vízi állatok retteghetnének. Mikor Volk kicsit messzebb megy, hogy egy sziklán ülve lenyugodjon, a Kardforgató ismét szól hozzátok, s egyben válaszol Shu kérésére:
- Mellesleg Volk bár megölné, de nem fogja, mert tudja, hogy azzal a halottakat nem tudja visszahozni. A többiek és jómagam inkább kinyomozni szeretnénk előbb, hogy miért teszi ezt, s ha meg van rá az esély, át telepítenénk máshová. Szóval elnézést kérek, ha netalán megtévesztette önöket a kiírásom, mivel én voltam az, s én szerveztem meg a csapatot is.
- Szerintem azt a vadat telepítsük át a Koboldokhoz, hadd egyen belőlük kedvére! XD – viccelődtem, de összehúztam végül magam, mert igen szúrós szemmel nézett rám a csapat.
- Ha netalán van kérdésük még, nyugodtan feltehetik, szívesen válaszolunk, amennyiben tudunk.

Asuka és Jun, miután a férfi után rohantak (FIGYELEM, CSÚNYA SZAVAK HANGZANAK MAJD EL, KISKORÚAK CSUKJÁK BE A SZEMÜKET, S AKKOR NYISSÁK KI, HA SZÓLOK!):
A férfi rohadtul nem örül, hogy Jun utána rohant, ám mikor Asuka beéri, elkezd flörtölni vele, s adna neki potiont, Asukát nemes egyszerűséggel, büdös bunkó paraszt módjára úgy felpofozza, hogy Asuka a földre ejti a Potion-t, ami pixelekké robban. Ki gondolta volna, hogy ezek is össze tudnak törni? Rolling Eyes
- Már mondtam a barátaidnak ribanc, a szafari csak az enyém, s senki se mehet be, úgyhogy tűnés! Rád is vonatkozik szaros! - förmed rá Jun-ra, majd eltűnik megint a sűrűben. Próbálhatjátok követni, de akkor nagy eséllyel eltévedtek, mert arra ment, amerre ti soha nem jártok, vagy visszamentek a csapathoz, s megpróbáljátok ott rávenni pár embert, hogy állítsák le ezt az őrültet.

Többiek (Meg Asuka és Jun, ha visszajönnek a csapathoz) (KI LEHET NYITNI):
Miután csillapodtak a kedélyek, a Kardforgató küld nektek egy csapat felkérést, hiszen logikus, hogy ha ne adj isten szét kell válni, s menekülni kell valamelyik társunkhoz, azonnal lássuk, hol van legközelebb tag. Amennyiben elfogadjátok a kérést, látjátok is a csapattársak neveit, legalábbis azokét, akiket még nem ismertek.

Iwao az a srác, akit torkon ragadtak, Saburo a kardforgató, Takumi az idomár, Westbow és Eastbow az íjászok (a fiú West, a lány East), a kövér csóka meg Muscle. Amennyiben kérdezitek az Idomárt, hogy mi a pet neve, készségesen válaszol:

- Karmazsin a fejének színe miatt. ^^ Gondolom Timidus leány, kedves Shukaku.^^


A hozzászólást Joey Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 06, 2015 6:48 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 30, 2015 1:15 pm

-Halihó! Szia Asuu! Először csak informálódunk. Már van is egy-két tippem.
Egy összekacsintós mosolyt intéz Asuu felé, amikor előadja a Malcolmos monológot, majd még egy a potis cselre, ám több már nem fér bele, mert Asuu és Jun kergetőzni kezd Mogorva Marcival.
-Rossz ötlet.
Timidus csak ennyit közöl, és bár Shunak eszébe jut, hogy megkérje a társát, hogy menjen a céhvezér után, és hozza vissza, az is átfut az agyán a következő pillanatban, hogy céhvezérként nem kéne Junnal ilyeneket csinálni, és Timidus sem olyan, akit csak úgy apportíroztatni lehet, szóval eláll az ötlettől. Tehát Jun és Asuu ezúttal magára marad, ám azért azt a kérdést feltenném, hogy mit csinálna a szerencsétlen izomagyú, ha mondjuk Shut kellene leráznia, hiszen kis hősünk egyrészt nyomkövető, másrészt pedig ismeri a szafari minden zegzugát, szóval nem nagyon találhat olyan területet, ahol ő még nem járt… ha csak nem jelentek meg azóta új területek a semmiből, a táguló tér hatására… de akkor meg pláne követné, hiszen ott talán új állatkák is megbújnak.
-Szia Anthony! Mondtam ám, hogy hamarosan megint találkozunk! Egy ritka és veszélyeztetett állatkának segítünk visszatalálni az anyukájához, mert eltévedt, és most nagyon szomorú szegényke.
Malcica azonnal engedélyt kap Timidus megsimogatására, a sárkány pedig a szokásos, dorombolás szerű morgását adja elő köszönetképpen. Na persze a meséből, amit a másik csapat előadott semmit nem hisz el, és célja is, hogy bebizonyítsa a többieknek, hogy ez csak egy ugyanolyan küldi, mint akármi más. Látott ő már kalandozónak álcázott NPC-t, szóval egyáltalán nincs kizárva. Kayaba útjai kifürkészhetetlenek.
-Nem hiszem, hogy gyilkológép lenne. Gépek ellen még soha nem harcoltam, és a kiírásban az szerepelt, hogy valami állat, szóval ha csak nem félig állat, félig gép, akkor egy szegény elkóborolt és ijedt ragadozó lesz, akinek segítenünk kell. Viszont azt nem értem, hogy ha ők pecáztak, és rájuk támadt a szörny, akkor te hogyan menekültél meg. Mert ugye azt nem hiszem, hogy levelet írogattak volna miközben eszi őket a szörny, hogy megírják nektek, hogy megtámadta őket, hanem mondjuk a Hazatérés Kristályt használták volna, vagy ilyenek. Szóval ha biztosan tudjátok, hogy a szörny támadta meg őket, akkor kell lennie szemtanúnak. Ha pedig van szemtanú, akkor mégsem öl meg mindenkit aki az útjába kerül, ráadásul már azt is tudjuk, hogy hogy néz ki. Mielőtt elfogadjuk a csapatfelkérést, mesélnétek egy kicsit róla nekünk? Sokkal eredményesebbek lehetünk együtt, ha megosztjuk az infóinkat. :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Csüt. Jún. 04, 2015 5:56 pm

Igazából nem tudom mi üthetett belém. Azt a pasit egyszerűen nem tudtam nem sajnálni. Volt benne valami különleges. Valami ismerős, de nem tudom hova kötni. Abban viszont biztos vagyok, hogy magányos, és társaságra vágyik, de nem kaphatja meg mert tudja, hogy valami veszélyes van a szafarin, ezért inkább elűz mindenkit gonosz sértésekkel amiket nagyon nagyon nagyon megbánhatott már. Biztosan szégyenében tűnt el, de én nem hagyom, hogy magányos legyen! Nem bizony!
- Várjoon meeg! - visítok utána, miközben próbálom utolérni, földből kiálló gyökereket, bokrokat kerülgetek, olykor-olykor majdnem orra is bukok a nagy sietségben, de végül mégis sikerül talpon maradnom. Viszont nem én voltam az egyetlen szemfüles. Asuka-tan is jött utánunk, és velem ellentétben ő gyorsan elfáradt, és máris pihennie kellett.
- Ah szóval akkor merre tovább? Szerintem keressünk lábnyomokat! Neked biztos nagyon magas a nyomkövetésed, mert olyan vadászfélének tűnsz, szóval ezt a részét rád bízom. Én majd védem a hátunkat, hátha valami felbukkan, ne aggódj, nagyon nagyon képzett vagyok meg ilyesmi! - dicsekszem és karba is teszem a kezeim. A lány éppen, hogy elkezdte kifújni, magát és máris barátkozni kezd. Viszont ami ezután következik, kicsit szíven ütött..
- Hé! Nem kell ám így viselkedned! Én tudom az igazságot rólad!! Mindent! Még nem késő bocsánatot kérni! Biztosan megbocsájt Asuka is! - kiáltom a magányos bácsi után, aki közben megpróbál eltűnni előlünk.
- Jól vagy? - nyújtok segítő kezet a lánynak, majd ha elfogadja felhúzom, és segítek leporolni a ruháját, ami mellesleg nagyon csinos.
- Nem értem miért ennyire félénk... jó túl szépek vagyunk meg minden, de ez még nem ok arra, hogy ennyire zavarba jöjjön.. Nem értem, egyáltalán nem értem... - rázom meg a fejem, értetlenkedek, de ez van. Vannak különcök, idebent a saoban pedig még több van mint odakint. - Nem tudom, te hogy vagy vele, de én megmentem a bácsit! Nem akarom, hogy egyedül nézzen szembe azzal a bigyóval, ami valószínűleg ártalmatlan csak a sok pletyka miatt dühös most az emberekre... - Shu-tan is megmondta, hogy néha a gonosz külső mögött egy szerető szív lapul. Emlékszem! Még pont a szafarin mesélte nagyon nagyon  régen! Szóval itt az idő, hogy kipróbáljak néhány bölcsességet.
- Tessék megváárnii! Ne olyan gyorsan! Máris jövök! A bokor mögött bújkáál ugyee? - és hopp már be is pillantok mi is lapul a bokor mögött.. majd sietek a következő mögé, majd az a csinoska fa... ejnye mennyi lehetőség van itt a bújócskára.

Jun facepalm

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Jún. 10, 2015 6:43 pm

többiek? O.o

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Asuka on Csüt. Jún. 11, 2015 12:35 pm

A tervem tökéletes kell, hogy legyen, hiszen ki tudna ellenállni a hízelgésemnek? Rolling Eyes Meggyőződtem róla, hogy a szebbik pofimat mutassam, és az sem hátrány, hogy a lábaimból is elég sok látszódik. Mindig is büszke voltam rájuk. Cool Ha pedig véletlenül nem tier hármas potionfőző, akinek pont megvan ez a recept, akkor sosem jön rá arra, hogy mit is adtam neki. Vagyis, mire rájönne, addigra már túl késő lesz. Rolling Eyes
Valamiért azonban nem úgy végződik a dolog, ahogyan azt elterveztem. Kétlem, hogy ilyen okos lenne, hogy felismerje a csapdát, szerintem egyszerűen csak agresszív és agyalágyult, na de az, hogy felpofoz!!! engem!!!, hát az mindennek a teteje. Drámai esésem közepette az arcomhoz kapom a kezem ott, ahol a mocskos mancsával hozzám ért, és kérdően Junra nézek. Pillantásom viszont alig néhány másodperc múltán válik kétségbeesetté, s könnyek gyöngyöznek benne. dramaqueen Mit tettem, amiért ezt érdemeltem? Hát szabad így beszélni két nővel? Meg így viselkedni...
- Megütött... pedig én csak segíteni szerettem volna... – megremeg a hangom, és figyelem a melák távolodó alakját. Remélem, hozott magával burkot, mert amint alkalmam lesz rá, visszakapja ezt a kifogásolható modort. Lehet, hogy ő a taplóbb, de kettőnk közül esélyesebb, hogy én ütök nagyobbat.
- Segítenél felállni? Sad – kérem meg rá, hogy segítsen feltápászkodni, majd ha ez megvan, és a potiont is elraktam, visszaindulunk a csoport felé. Még nem lehetnek messze, és talán sok információról is lemaradtunk, de semmi olyanról, ami pótolhatatlan.
Szóval, könnyes szemekkel követem a céhvezért, aki eközben kábé vázolja a teóriáját a fickóról. Szerintem több helyen is hibádzik a dolog, de nem szólok bele. Inkább könnyeket törölgetek, s gondoskodom róla, hogy lássák még a pixelsebet, ahova a pofont kaptam. Szóval, jöhet a hattyú halála, de addig nem szólok semmit, amíg rá nem kérdeznek.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Malcolm on Csüt. Jún. 11, 2015 1:08 pm

- Ritka? Veszélyeztetett?! Eltévedt??!! Shocked Ó, ez borzalmas! - Kihúzom mgam és tisztelegni kezdek elsősorban Timidus és persze Shu előtt. - Anthony Martin greenpeaces kiscserkész kiskatona szolgálatra jelentkezik! o.o7 Irány megmenteni a kihalóban lévő fajt! /o/ - Elszántságom rendíthetetlen, tenni akarási vágyam maximális. Végre tehetek valami olyasmit, amivel kivívhatom mások elismerését, megbecsülését és dícséretét *.* Aztán az összeverődött idegenek egyike elkezd berohanni az erdőbe, a masnis lány meg Asuka meg utána indul. Emiatt én nagyon elkezdek aggódni ám Asukáért, de ugye nem szabad kimutatnom, hogy ismerem, mert én vagyok a gyenge pontja és nem szabad hátráltatnom. *mantráz* Így hát fél szemmel követem, de közben arra is próbálok figyelni, amit a másik férfi kezd el mondani. Még nekem is feltűnik, hogy sok butaságot hord össze és Shukaku nagyon ügyesen érvel vele szemben. Nagyon sokat kell még tanulnom ettől a lánytól, olyan okos és olyan szerencsés vagyok, hogy barátkozik velem *.* És Timidus meg nagy és erős és fenséges és biztosan megvéd mindannyiunkat *.*
Én azonban nem merek beleszólni a vitába, csöndben figyelek ide is, meg oda is, meg mindenhova, amitől kezdek egyre jobban összezavarodni @.@ Aztán már csak azt látom, hogy Asuka felkapaszkodik a nagydarab fickóra, hogy próbálja megállítani, hiszen a filmekben is úgy van, hogy aki egyedül indul útnak, az fog meghalni először segítség híján. Persze-persze, ott van a hazatérés kristály, de mi van, ha meglepnek, megijesztenek, lefagyasztanak és még sorolhatnám pale Aztán egy csattanás és Asuka arcán vörös pixelnyom! Shocked Gondolkodás nélkül szaladni kezdek a lány felé és nagyon de nagyon dühös leszek közben a nagydarab fickóra. Persze eszem ágában sincs utána menni, csak utána dobok egy kavicsot.
- Jobb is, ha elmész! - kiáltok utána dühösen, aztán észbe kapok, hogy túl feltűnően siettem Asuka segítségére, így elkezdek mismásolva beszélni - Nem... nem szabad ám nőket megütni! Bunkó! - Aztán a kezemet nyújtom, hogy felsegíthessem Asukát és még a ruháját is segítem leporolni. De közben hová tűnt a masnis lány? O.o

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Jún. 12, 2015 2:26 pm

OFF:
Facepalm számláló (rossz, aki rosszra gondol):
Shu - NINCS
Asuka: facepalm
Malcolm: facepalmfacepalm (az eleje végett kaptál még egyet)
Jun: facepalmfacepalm

Jól csináljátok Very Happy

ON:
Mindenki Jun-t kivéve:
- Hát ez gyönyörű, még egy elmeháborodott állatvédős! PETA-s vagy, mi? - kérdezi Iwao lekezelő stílusban, valószínűleg már volt dolga a PETA-sokkal, s nem örül nekik. Volk-ban viszont felmegy a pumpa Shu szavait hallva, s ha nem fogják le, egyszerűen nekirontott volna.
- AZT HISZED MAGUKAT ÖLTÉK MEG TE IDIÓTA SZARHÁZI?! AZT HISZED, HOGY AZ EGÉSZ KI LETT TALÁLVA, TE BÜDÖS KÖLÖK?
- Az nem Shu szaga, reggel hagymát ettem, s elfelejtettem sietségembe fogat mosni, bocs! - mielőtt engem kezdene el szidni, Muscle mögé megy, felvillan a keze, ad a hátára, s PUFF! Volk eldőlt aludni.
- Na, majd lenyugszik ettől! - röhög, amit gyorsan be is fejez, mikor Saburi ránéz mérgesen. Ezután Shukaku-ra néz.
- Volk-nak súlyos trauma volt az egész, így ha kérhetném kedves Shukaku, ne tegyen semmiféle megjegyzéseket arról, hogy maga nem hiszi el vagy ilyesmi, ha nem szeretné, hogy Volk megőrüljön, vagy öngyilkos legyen az ilyesmik miatt. Mellesleg úgy történt az egész, hogy a barátja meghívta Volk-ot a pecázásra, azonban Volk-nak sürgős dolga volt, így nem fogadta el. Egy másik játékos, aki látta az egészet, kereste meg, s közölte vele a rossz híreket. Említette, hogy maga szerint nem öl meg mindent. Nem tudom, mi lett volna, de a szemtanú el volt bújva, talán csak azért maradt életben. Természetesen fel lett téve neki olyan kérdés, mint például hogy miért nem segített nekik, hogy nézett ki a szörny, stb. A játékos az felelte, hogy azért nem segített, mert nem tudott. Állítása szerint mire kettőt pislogott volna, addigra a két személyből csak pixelek voltak, ami arra utalhat, hogy a szörny rendkívül gyors. De leírást nem sokat kaptunk, mert úgy elbújt félelmében, hogy alig látott valamit a levelek miatt. Csak arra emlékezett, hogy magasabb egy felnőtt embernél, s lila, illetve hatalmas, kaszához hasonló pengéi vannak a „kezei” helyén. Joey szerint valami csernobili sáska lehet.
- Vagy egy lila Alien, pengékkel! - csak én találhatok ki ilyent, mi? Razz Ám tágra nyílt a szeme mindenkinek, mikor hallották a csattanást, amit a pofontól jött, s még tágabbak lettek a szemek, mikor megláttuk Asuka arcát.
- Hogy mert megütni egy szép hölgyet az a vadista szandál?! Ezt vért kíván!! - kaptam elő a kardot mérgesen, hogy lecsapjam a fickót ketchupnak.
- Nyugalom, ha utána mész egyedül, lehet eltévedsz s elkap a szörny. De az biztos, hogy meg fog fizetni az a gazember ezért! - mielőtt kérdeznétek, ki az, ez Westbow volt, az íjászfiú.

Jun:
Mondtam szerintem, hogy nagy eséllyel eltévedsz, ha a fickó után mész, s szépen eltévedtél. Nézheted a térképet, de azon hangyacsata meg, ergó zavart érzek az Erőben… Oops, rossz téma, bocsi! Na szóval, térkép kifújva. Fickó sehol. Olyan helyre kerültél, ahol mehetsz balra is, meg jobbra is. Állatok miatt ne aggódj, nem bántanak. Viszont talán nyugtalanító lehet neked, mikor hirtelen minden állat menekülni kezd egy fele. Mintha jönne egy számukra ismerős veszélyforrás. Hallgatózásoddal pedig hallhatod, hogy valami lépked a te irányodban, s kiszűrhető, hogy lopakodva próbálkozik. Mész, vagy maradsz, s megvárod, hogy a valami elérjen?

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Pént. Jún. 12, 2015 4:11 pm

Szerencsére a rendszer kisípolta a csúnya beszédet, szóval Timike nem tanult ismét új szavakat, amiket beépíthetett a szótárába, és ezért Shu megint csak hálát rebegett Kayabának. Ha az altatós emberke nem állítja le a nagyszájút, akkor valszeg Timi tette volna, hiszen nagyon erősen sértegette az idomárt, ami ugye felettébb rossz hatással van egy kislány lelki világára és nyugalmára… hirtelen azonban egy problémával kevesebb lett, Timidusnak pedig egy javaslattal több.
-Azt tanácsolom, hogy ilyen állapotban őt ne hozzuk magunkkal. Kizárólag a bosszú és a harag vezérli, amely bajba sodorhatja az egész küldetés sikerét. Ha a szörny valóban olyan veszélyes, mint ahogyan állítjátok, nem lenne jó, ha még rá is külön figyelnünk kellene, hogy mikor csinál valami ostobaságot.
Ezalatt Shu pötyögni kezdett a menüjében, egy levelet irkálva, de még azért bólintott a kérésre, és Timike tanácsára. A levélke természetesen Juncinak ment, hiszen közben elvesződött.


Kód:
Halihó!

Szerintem hagyd azt az idiótát, és gyere szépen vissza ide. Sötét van, Timi felvisz egy fáklyát a magasba, azt kövesd, és akkor meg fogsz minket találni. Igyekezz, mert itt már nagyon mehetnékjük van, úgyhogy nemsokára indulunk, és nem akarom, hogy lemaradj.


És így is történt, mivel lassan már esteledett, de a szürkület már biztosan beállt, Timi mancsába nyomott egy fáklyát, és a sárkány fel is röppent vele a magasba, hogy utat mutasson az eltévedt céhvezérnek. Ezután Shu kezdte el vizsgálgatni a saját térképét, és ha neki sem volt jel, akkor egyszerűen megvonta a vállát, és elővett a rengeteg elmentett térképe közül egyet találomra. Ugye ezek azok, amiken az állatok útvonalait jelölgette be. Ugyan hol járt a szerelmes párt ölő szörnyike elnevezésű térképe az nem volt, de bármelyik megtette, amelyik ezen a szinten és ezen a területen készült, abból pedig volt pár darab. Az újabb perpatvarra és Asuura csak sóhajtott, majd kérlelően Timire nézett, a sárkány pedig fel is állt a csoport közepére, persze a fáklyát még mindig magasba tartva, onnan szólva a néphez.
-Fejezzétek be a heveskedést. A közös célunk, hogy megtaláljuk az állatot, és megakadályozzuk, hogy több embernek ártson. Ki vállalja, hogy hazaviszi Volkot? Kinek van súlyemelés jártassága közületek?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Pént. Jún. 12, 2015 9:02 pm

Nem voltam egyedül aki megvédte Asuka-t a pofon után. Ezidáig észre sem vettem, hogy egy másik hős is van a csapatban. A fiú annyira beleolvadt a tömegbe, hogy igazából nem is tulajdonítottam neki jelentőséget egészen addig amíg hozzám hasonlóan ő is segítő kezet nem nyújtott a földön heverő lánynak. Hagytam neki, hogy hadd segítsen, és inkább a bácsival törődtem aki még mindig ingerült.
- Ezt jól megmondhat neki. Vigyázz szépen rá, én pedig beszélek a bácsival. - és már rohantam is tovább, és tovább, árkon bokron át, minden fűszálat megmozgatva, kerestem a bácsit. Előlem aztán nem bújhat el! Érzem, hogy nem akar rosszat, csak félt. A megérzéseim pedig nem csalnak! Csak ritkán... általában lehet rájuk hallgatni... alkalmanként... Mindegy!
Szóval haladtam tovább, érzem, hogy jó nyomon haladok, igaz, hogy nem sok minden volt ismerős a környezetben, de bízom benne, hogy a sok gyakorlás, és a magas szintem majd elegendő lesz arra, hogy távol tartsam magamtól a csúnya vadakat, és időben utolérjem a bácsit. A térkép szerint jó úton járok! Most is tudom hogy itt vagyok Valahol! Ha pedig már vagyok Valahol, akkor nem tévedhetek el. Eltévedni csak azok tudnak akik nem tudják hol vannak. Gond egy szál se.
Hallgatózásom bekapcsolva, ahogy az észlelés is aktív, mint mindig. Sosem lehet az ember elég óvatos, és elővigyázatos. Szerencsére most  is jól járok vele, hiszen máris fülelek. Óvatosan forgatom a fejem, hogy ne keltsek gyanút, hogy talán sikerült meghatároznom a közeledő létformát, de egyelőre nem sikerült. Shu-tan aggódó üzenete pedig egy picikét elterelte a figyelmem. Villámgyorsan lenyitom az üzit majd a tőlem telhető leggyorsabban be is gépelem amit akarok.
Jun írta:Neagódj jó nyomon vagyokérzem hogy a közelen bujkál.
Nemvagyok egydül, vki követ. Azészlelésemjelzett, lehet hog megvam sz alény!

éééés elküld!
Kivételesen nem foglalkoztam a helyesírásom leellenőrzésével, tudom, hogy sok mindent elgépelhettem, mert siettem, és azt hiszem picit félek is. Nem tudom mi ez a dolog, de azt hiszem jobb ha elővigyázatos vagyok. Előkaptam egy fotókristályt, a készleteim között még kellett lennie legalább egy darabnak, majd pedig egy fán keresek menedéket, ahonnan jó rálátásom van az erdőre. Gyorsan begépelek még egy üzenetet Shu-nak, amikor már biztonságban érzem magam. Még a képességem is készenlétbe helyezem, hátha gyorsan helyet kell cserélnem valamivel, és menekülőre kell fogjam.

Jun írta:Lehet, hogy a bácsi akar megijeszteni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jún. 22, 2015 4:11 pm

OFF: Asuka 500 szóval tartozik! Malcolm kérésre kiírva

ON:
Shukaku, Asuka, Malcolm:
- Aaaaw, mindig én szívok! El ne mozduljatok! - szól Iwao, majd vállára dobja Volk-ot, s mire pislantanátok, Iwao eltűnik Mashava felé, majd villámgyorsan vissza is fut hozzátok.
- Megvan, a szálláson van, mehetünk! Ja az újaknak: szuper gyorsaságot ad az egyik képességem. Very Happy - Nos, egy emberrel ugyan kevesebb, de legalább nem a szörny vagy más által.
- Timidus, ha az a lány visszajött, szállj le, nem akarom, hogy bármi kinézzen téged vacsorának, vagy trófeának. - hirtelen Malcolm bejelenti, hogy rosszul van (ami meg is látszik arcán), így Saburo elküldi őt is vissza a városba. Szerencsére a fiú egyedül is elboldogult, bár igaz, most már kettő emberrel kevesebb, de a második is legalább él még.

Jun:
2. szintű Akrobatikával könnyű ám fára mászni. Rolling Eyes De legalább sikerült, s fent vagy, így fentről gyönyörködhetsz a menekülő állatokban, az ijesztő zajokra, aminek gazdája végül előjött (na most utálhattak meg egyesek XD). Háááát, a karmok, tüskék és fogak látványát elnézve nem is csodálom hogy az állatok majdnem szó szerint elvesztik a fejüket a meneküléstől. Hirtelen ráugrik egy nagyobb szarvasra, ami halála után valamiért nem bomlik pixelekre teljesen, hanem csak ott, ahol a szörny beleharap, s eszi. Mit teszel? Megvárod, míg a vad elmegy? Neki támadsz egyedül? Esetleg szólsz a többieknek, hogy itt van?


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 22, 2015 4:42 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 22, 2015 4:36 pm

Rengeteg minden történik, méghozzá nagyon is hirtelen sebességgel. Nem elég, hogy Juncinak nem akaródzik visszatérni, amit ugye a levélkéből megtudhatunk, ám sajnos azt is megtudhatjuk, hogy valaki követi a lányt, ő pedig össze-vissza császkál a vadonban, aminek Shu egyáltalán nem örül. Először a következőket kezdi írni:


Kód:
Jun! Azonnal gyere vissza! Nem akarok még valakit…


Ám eszébe jut, hogy Junnal kapcsolatban nem lenne jó ha ilyen kontextusban hozná fel Anatot, hiszen Anat csak kirándul egyet, meg amúgy sem szabad Junra dühösnek lenni, szóval valahogy kedvesebben kell hozzáállni, hogy eredményt is elérjen az ember lánya. Tehát:


Kód:
Jun, lécci azonnal gyere vissza, szükségünk van rád! Le kéne hozni egy cicát egy fárol, kellene a teleportos képességed. Kövesd Timidus jelzését!


Igen, ez jó lesz. Ha egy cica miatt nem jön vissza, akkor valami nagyon nagy baj lehet. Ezután a bajok csak halmozódnak. Anthony rosszullétét azonnal elfogadta, és a kapuig még vissza is kísérte a srácot, és egy kis flaskányi gyógynövényes teát is nyomott a kezébe, hogy javuljon az állapota. Persze lehetett tudni, hogy betegségek híján valami más gondja van a fiúnak, ám Shu nem szeretett volna erőszakoskodni, és ha menni akart, hát engedte az útjára. megtörtént a beteghordás, és Timidus is fentről szólt a többieknek, látván a rengeteg történést.
-A szuper gyorsaságodat felhasználva te fogsz előre menni, és magadra vonod a szörny figyelmét. Téged úgysem tud elkapni, ha ilyen gyors vagy, tehát te leszel a csali. Mi követünk, és terelgetjük a lény. Shu, tudod már, hogy hol lenne biztonságban?
-Hmm… azt hiszem igen. Vannak olyan helyek, ahova senki nem mer bemenni, mert mocsaras meg minden…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Hétf. Jún. 22, 2015 8:11 pm

Nem sokat mászok fára, viszont nagyon ügyes voltam, és pillanatok alatt kényelembe is helyeztem magam, kényelmes kis vadászlesemben, kezemben egy csinos kis kristállyal, és már csak várni kellett, hogy előbukkanjon a drágaság akit meg akarunk ismerni. Türelmetlenül lóbáltam a lábaimat, igazgattam a hajam, és szerencsére nem is váratott sokáig. Menekülő állatkák sokasága, rezgő bokrok, lehulló levelek és gallyak törésének hangja... Picurit vészjósló, de annál izgalmasabb. Közben jött is az első pittyenés, de annyira lefoglalt a látnivaló, hogy inkább nem nyitottam meg, hanem figyeltem, füleltem, fókuszáltam. Tátott szájjal szemlélem ahogy előbukkan a lila bogárszerű akármi és a fénykép is a legcsodálatosabb pillanatban készült el. Ahogyan ráveti magát bambira aki felnyüszít, és vacsorává változik. A képet el is süllyesztem a felszerelések közé, később meg kell mutatnom a többieknek. Érkezik a második pittyenés, nem sokkal az előző után, gyorsan átfutom őket, és már írom is az üzimet a többieknek.
Jun írta:
Azt hiszem megvan akit keresünk. Ilyent még sosem láttam! Készítettem emléket, imádni fogjátok! Viszont... nem merek megmozdulni, nem akarok úgy járni mint az a csacsi... Várok még egy picikét, addig nyugtassátok meg a cicát, sietek ahogyan csak tudok!
Koordináták mellékelve, és küldéés. Ah mindig akkor vannak ilyenek amikor nem vagyok ott. Biztos valamelyik okostojás ijesztette fel a fára. Joey barátai furák. Nembaj, majd elkápráztatok mindenkit a cicamentő képességeimmel. Lemászok a fáról, majd néhány méternyire a szörnytől megállok kezemben egy kővel amit felé hajítok, hogy magamra tereljem a figyelmét.
- Pont téged kerestelek! Te fogsz engem elvezetni a mogorva bácsihoz, aki bocsánatot kér amiért megtaláltalak, és hasznos leszek. Nagyon nagyon nagyon hasznos. Szóval... azt akartam mondani, hogy...velem fogsz hazajönni. - leguggolok, feltéve ha nem közelít meg... kezembe pedig egy almát varázsolok a cuccaim közül, ezzel próbálva szelídíteni - Cicc, cicc, cicc... Gyere a papához. - szólítgatom, ha két méternél közelebb sétál akkor óvatosan felé gurítom a gyümit, ha rohanni kezd, és veszélyt észlelek elhajítom a másik kezemben lévő kavicsot valamelyik irányba, és kicserélem vele magam, ezzel megmenekülve. Cool Apropó... cicc? Valamire mintha emlékeztetne ez a hívogatás... mire is? Mire is... elfelejtettem!

edit: egy fotókristály elhasználva

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Asuka on Hétf. Jún. 29, 2015 4:43 pm

Egészen biztos vagyok benne, hogy ezért még meg fogom hálálni kedvességét a meláknak. A karma az én oldalamon áll, mindenki azt kapja, amit érdemel. Én pedig minden bizonnyal nem érdemeltem ki az ilyesfajta bánásmódot, ahogyan az sem volt szép, ahogyan Junnal beszélt. Mégis kinek képzeli magát ez a melák? Mit gondol, kicsoda ő, hogy kisajátítsa a szafarit, s vele együtt a küldetést? Nem, nem, nem, nem, nem. Itt tévedés van. Hatalmas tévedés. Szóval ezért még fizetnie kell.
Drámatagozatos sohasem voltam ugyan, de ahogyan egy bizonyos kedves pszichodoki is rávilágított, különleges képességem, hogy szimpátia elnyerése céljából könnyeket fakasszak szememből, olcsó segédeszközök nélkül. Nem tudom azt sem, hogy Malcolm hol tanult meg ilyen gyorsan és ilyen jól színészkedni, de zseniálisan csinálja. Pityeregve fogadom el a segítséget, s míg felállok, esetlenül újra elbukdácsolok.
- Nem, nem, kedves lovag úr, biztosan én csináltam valamit rosszul. Talán nem tetszett neki a díszítés az üvegen. Vagy az i-i-i-indikátorom miatt volt ilyen. De te ugye nem vagy olyan, mint ő? Sad – bevallom, élvezem a külön figyelmet, amit kapok. Miután Malcolm segít feltápászkodni, hálómat Joeyra vetem ki. Neki azonban nem szándékozom rossz potiont adni, ő ugyanis a csapat kompetensebb felének tűnik. Még így is túl sokan vagyunk, és nem tudom, hogy lesz ebből csapatmunka. A bossokon sem megy, ezért lehet, nem is megyek többé, meg a sok veszekedés miatt. Értelmetlen. Jó lenne, ha sikerülne elkerülnem ezeket a balhés társaságokat a jövőben.
Malcicc valamiért rosszul lesz. o.o Uhh, remélem, nem hagytam szét a potit, és nem itta meg. :S Pedig tisztán emlékszem arra, hogy hattyúkat megzavaró halálomban még eszembe jutott eltenni a potiont egy későbbi alkalomra. Vagy csak azt hittem, hogy elraktam? o.o Nem, annyira nem lehettem ki. Mert az ütés még csak nem is fájt. Malcolm pedig csak nem annyira ostoba, hogy felvegyen egy potiont a földről, és csak úgy megigya. o.o Bár aztán... ki tudja. Képes megdöbbentő és elképesztő dolgokra. Azon se lepődnék meg, ha egyszer csak beállítana azzal, hogy ő igazából a fogtündér.
- Timidus jól beszél... mármint szerintem igaza van. Én megpróbálom összeszedni magam, cserébe jó lenne, ha nem lenne veszekedés. Mert a bossokon is mindig az megy, ezért haladnak ilyen lassan. Láttam... – szempillarebegtetés, és mindenféle jóság. Aztán villámgyorsan haza is szállítják a bosszúszomjas Volkot, vagyis azt hiszem, ez a neve. Annyi ismeretlen, annyi név, nem tudom, hogy fogom tudni őket megjegyezni. @_@ Bár gyanús az is, hogy sehogy.
- Először is, fel kell építenünk egy működő stratégiát. Hoztam térképet papíron, és arra gondoltam, hogy összeszedhetnénk, mi az, amit tudunk a mobról. Ezek itt... – inventorymból előhalászom a szafari térképét, meg néhány gombos tűt.
- Ezekkel tudjuk jelölni, hogy nagyjából milyen helyeken látták eddig a mobot. Lehet, hogy van egy saját vadászterülete, de az is kiderülhet, ha célirányosan mozog valamerre. Joey és Westbow, tudtok segíteni? – a térképet ki kéne teríteni a földön, és gyorsan bejelölgetni a helyeket. Nagyon sokat segíthet.
- Jun pedig okos lány, nem fog belerohanni a biztos meghalásba. Viszont Shuu, Timi, ha tudjátok, kérdezzétek meg tőle, a szafari melyik területén lehet égtájegységileg. A szafari úgy van felépítve, hogy minden szekció más és más, mert bizonyos vadak ott érzik jól magukat. A térképen külön színekkel jelöltem is ezeket. – remélem, ez így megfelel. A térképet amúgy a szafarizásra csináltam, látni is cuki rajzolt kisállatfejekkel, hogy miért van nekem ilyenem. :3 Ezen jelölöm ugyanis, hogy egyes vadakat meg halakat hol kaptam el. Igaz, sok szinten csak az éghajlat látszik, azokon a helyeken ugyanis még nem tudtam vadászni.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jún. 29, 2015 6:17 pm

OFF:
1.: Íme a jelenlévő NJK-s játékosok listája:
Iwao (a szupergyors) - seagreen
Saburo (a vezér) - crimson
Takumi (az idomár)- chocolate
Westbow (a íjászfiú) - royalblue
Eastbow (az íjászlány) - plum
Muscle (a dagadt kalózféleség) - sienna

2.: Juuuuuuuuuuuuuuuuuuun... facepalm

ON:
Asuka és Shukaku:
- É-én? D-Dehogyis, én soha nem ütnék meg egy szép hölgyet semmiféle indokkal. O///O – pirulok el, mint a vadalma. Közben Timidus szervezkedik Iwao gyorsaságát látva.
- Okos meglátás Timidus.
- Ha nem rejtekből vetül rá!
- Hogyan?
- Ha a sejtésem igaz, s sáska, akkor a kevéske leírás alapján nagy eséllyel imádkozó sáska lehet, ami azt jelenti, hogy vagy mozdulatlanná meredve, lesből várja a prédát, vagy óvatosan közelíti meg, de ha embernagyságú, az sem kizárt, hogy rövid távú repüléssel vetül rá a prédára, pedig az átlagos fajta maximum egyik ágról a másikra repül, mert kifejezetten lusta. AZONBAN mivel ez jóval nagyobb, jóval több kaja kell neki, ahhoz meg nagy valószínűséggel már egyéb vadászati technikákat is kitalált, köztük a rövid távú repülés használata. Valamint magyarázatot adna a „pengékre”, s a hihetetlen gyorsaságra. - most miért néz mindenki nagy szemekkel? Persze, hogy nem vagyok teljesen hülye, a rovarok a kedvenceim! Eztán Asuka előkapar egy térképet meg pár gombostűt, majd kérte a segítségemet, ja meg Westbow-ét is abban, hogy jelölgessük ki, hol látták ezt a mobot.
- Amit mind tudunk, hogy Volk cimbijére itt csapott le. - nyomok egy tűt a nyugati rész kis tavára. - Az egyik barátom, Ichi pedig itt látta egyszer, az volt a szerencséje, hogy a szörny nem látta. - bökök egy másikat a Déli rész 2# számú Erdőségének szélére.
- Én gyakran járok a Szafari egy bizonyos részébe, s általában ott láttam, persze messziről, különben nem lennék itt. - s a nála lévő összes tűvel kidíszítette a Keleti Rész 1# Erdőségét. - Ebből annyit lehet levonni, hogy ott van a fővadászterülete, ám néha kimerészkedik onnan.
- Ami viszont fura, mert tudtommal az imádkozó sáskának nincsen territóriuma, odamegy, ahova akar. Hacsak a jelölt területen belül nincsen ott valami fura.

Jun:
Nem tudom, mi az ok, de a lény, mikor meglát téged, sziszeg és fenyegető testtartást vesz fel, ám mikor hallja, hogy „velem fogsz hazajönni”, az csak olaj a tűzre. Legalábbis erre nagyon pipa lett.
- Hogy aztán őt is megöljétek?! SOHA! - s azonnal felugrik, hogy rád vesse magát, s szétvagdosson a pengékkel. Na én erre csupán egyetlenegy, nyugodt hangnembe mondott, értelmes tanácsot tudok adni: FUSS JUN, FUUUUUUUUUUUUUSS!! D8

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 07, 2015 7:14 am

Tételezzük fel egy röpke pillanatra, hogy Jun okos lány, és valóban nem fog belerohanni a biztos meghalásba úgy, ahogyan Asuu is mondja. Na? Megy? Ugye, hogy nem?! Na ha nektek egy pillanatra sem sikerült, gondoljatok bele, hogy mit érezhetett Shu, aki azért sokkal de sokkal több időt töltött ennek az okos lánynak a társaságában, és eléggé jól ismerte ahhoz, hogy tudja, a sáska, már ha arról beszélünk, éppen most rágcsálja le a lány fejét. Szépen, lassan, módszeresen, ízlelgetve a legfinomabb, legtáplálóbb részeket. Erre csak ráerősített a válaszüzenet, amit kapott, és persze a csodaszép képecske, amit azonnal le is dobott a térkép közepére. Ha Asuu rajzolmánya egy falra lett volna kitűzve, már eléggé hasonlítana az olyan keresőakciók meg hasonló bigyuszkák térképeire, amiket a rendőrös filmekben láthatunk. Így azonban, a földre leterítve azért nem volt annyira menő. Shu viszont nem ezzel foglalatoskodott, hanem azzal, hogy hasonló tanácsokkal lássa el céhvezérét, mint amit kedves mesélőnk is ajánlott neki, persze ő mindezt üzenet formájában tette.


Kód:
Azonnal teleportálj el onnan, és gyere ide!


Persze Timidus is azonnal megkapta a kedves kis kéréseket, ami ebben a pillanatban inkább utasításnak, parancsnak hangzott. Igen, Shu is tud ilyet, és ahogyan ő sem, Timidus sem veszi ezt zokon tőle, hiszen a sárkány a jelenlegi helyzetéből adódóan nem láthatta az üzenetváltásukat. Azonnal futólépésben, na meg persze repülve indultak el abba az irányba, amerre Jun lelépett. Persze ha kaptak valami választ a vezértől, akkor visszafordultak, de a többieknek csak annyit mondtak, hogy azonnal kövessék őket, mert Jun bajban van. Most nem volt idő részletezni a dolgokat.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Asuka on Pént. Júl. 17, 2015 6:16 pm

Eredetileg csillagtérképekkel próbálkoztam, de nem volt az igazi egy sem, hiszen annyira másképp néz ki az égbolt bizonyos szinteken, hogy alig-alig azonosíthatóak ugyanazok a csillagképek. Aztán rájöttem, hogy sokkal hasznosabb, ha a növényeket, valamint a különböző szafari állatokat jelölöm be, és akkor már rendes szint térképeket használok. Így aztán, ha éppen kifogyok például az Óriás Pitypangból, akkor tudom, hol keressem. Még azokat a helyeket is bejelöltem, ahol ritka növényeket találtam. Lényegesen egyszerűbb így az élet.
Most viszont sajnos össze kell firkálnom hozzá kicsit a papírt, amire egy halvány rózsaszín rúzst használok. Talán úgy nem lesz olyan vészes majd leszedni róla, és használható lesz a térkép továbbra is. Ráadásul a kellő figyelmet is megkapom. Nem is olyan vészesen borzalmas ez a társaság.
- Ebben nem is kételkedem, Lovag-chan. Az ilyen nemes jellemek nem alacsonyodhatnak le a barbarizmus szintjére. – szempillarebegtetés, és “én hősöm” tekintet. Nem tűnik amatőrnek a Joe nevű – azt hiszem, így hívják, nem jegyeztem meg még senki nevét, és a térkép böngészése jobban leköt, mintsem hogy a nevüket olvassam le az indikátoruk mellett - , mintha tudná is, mit csinál.
- Azt mondod, sáska? Kyaaaaa~! *.* Azok aranyosak. Nem értem, miért félnek tőlük. A legyek! Na, azok már undorítóak! Örülök, hogy eddig még nem láttam ilyet a sao-ban. – azóta undorodom tőlük, hogy tizenévesen megnéztem egy állatos dokumentumfilmet az Animal Planeten, ami a bogarakról szólt. Gusztustalan, ahogyan beleesznek az ember kajájába. Főleg, ha pontosan tudod, hogyan teszik azt. Nem is vagyok hajlandó hozzányúlni a kajához, ha rászállt egy légy. Az első nagy szerelmemmel is azért szakítottam, mert viccből megpaskolt egy légycsapóval, és én persze kiborultam. Pedig azt hittem, megért.
- Hmm... mit esznek pontosan a sáskák? Van valakinél egy wikipedia? Ha jól veszem ki, csak a túlélés ösztöne motiválja, így pedig könnyedén csapdába csalhatjuk. Aztán pedig ki kell vizsgálni, hogy mitől vadult meg, és megszüntethetjük az okot. – ez lenne a legjobb, nem szívesen zárnám karanténba szegényt.
A gombostűkkel bejelölgetjük a megfelelő területeket – legalább nem csak én voltam felkészült - , aztán a rúzzsal bekarikázom azt a helyet, ami a fő vadászterülete. Aztán Joey utolsó mondata adja meg az igazat. Azt hiszem, ezzel sikerült elég jó ötletet adnia.
- Timi, Shuu! Ti elég magas szintűek vagytok. Váljunk ketté. Ti keressétek meg Junt... használjatok Csillag Kristályt, ha van. Mi felkutatunk egy helyet, hátha van ott valami. Ha bajba kerültök, és erősítés kell, azonnal írjatok, Csillag Kristállyal megkeresünk Daliás-channal és barátaival. :3 – jó, igazából felesleges mondanom, mert látom, hogy Shuu már a sárkány hátára készül felszállni. De ne legyenek ennél vakmerőbbek, az nem lesz jó. Miután pedig elrepülnek, a csapathoz fordulok.
- Megnézzük a jelölt területet. Addig egy kis infó megosztás? Ha esetleg meg kell védenünk magunkat. :3 – azzal a kezembe veszem a térképet, és a rúzzsal bekarikázott, telegombostűzött hely felé indulok, valószínűleg a kis csipet csapattal a nyomomban.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Aug. 02, 2015 3:15 pm

OFF: Jun 500 szót ír, ha lesz netje

ON:
Shu és Asuka:
- Csak annyit tudunk a szörnyről, amennyit mondtunk. Vagy másra kíváncsi esetleg a kisasszony? - miközben a csapatfőnök kérdez, Shukaku és Timidus ha akar elszállhat az erdőbe megkeresni Jun-t, s talán a vadász miatt sem kell aggódni, hiszen nem láttatok nála íjat, mikor jöttetek. Mindenesetre Shu és Timidus megtalálta azt e helyet, amit a fénykép alapján talán be tudnak azonosítani. Se szörny, se Jun. Viszont ha fent van a barátlistán Jun, láthatjátok, hogy még él.

Jun:
Két körrel előbb ugye megírtad, hogy eldobsz egy követ, s elteleportálsz, ha rosszul sülne el a dolog, csak a mesélőnek nem jutott akkor eszébe... Na szóval sikerült a teleportáció, s már rohansz is, ahogy tudsz, mert a szörny némi zavarodottság után észrevesz téged, s üldözni kezd. Rohansz, rohansz, s azt tanácsolom, hogy az Istennek se álljál meg!


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 03, 2015 11:09 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Asuka on Vas. Aug. 02, 2015 4:13 pm

Hagyom, hogy Shuu elinduljon, különben sem hiszem, hogy vissza tudnám tartani. Nem is ez a célom. A legjobb döntés, ha ők ketten Timivel megkeresik Junt, addig pedig mi a küldetés másik felével foglalkozunk. Ha esetleg mégis találkoznának a cukisággal, mert biztosan cukisággal lesz dolgunk, szerintem elintézik azt, hogy ne kelljen feltétlenül bántaniuk. :3
Igaz, nem nekem szólt a kérdés, de Jun nincs fent a barátlistámon, sőt, tulajdonképpen elég kevesek neve szerepel ott. A legtöbben már mind halottak. De még Shuut sem vettem fel. Illetve ők nem akarták, hogy barátlistázzunk, mert Timidus kissé túlságosan is paranoiás. Rolling Eyes Pedig még Cearcsimercsit is sikerült felvennem rá. Na mindegy, ez nem fészbúk, ha lesz valami, akkor úgy is szólnak. Megbízom Shuu képességeiben ahhoz, hogy ezt tudjam. :3
Végül aztán elindulunk a csapattal a bekarikázott részre. Bár sajnos úgy tűnik, teljesen félreértették, amit mondtam. Sad Ennél egyértelműbbnek hittem azt, amit kértem.
- Nem, nem, Sabimabi, nem a mobra gondoltam. Hanem rátok... rólatok szeretnék tudni valamit. Nem lenne jó, ha harcba keverednénk, és nem tudnánk együtt dolgozni. Sad Nem akarok olyan lenni, mint a frontosok. – a frontból eléggé elegem van. Nagyon, de nagyon csúnyán viselkedtek a boss harcon. Főleg az a Szophie. Gusztustalan volt minden, amit leműveltek.
Megcsóválom a fejem menet közben. Gondolni sem akarok rá, mert csak ideges leszek. Pedig igen kevés dolog van, ami ki tudja váltani belőlem ezt az érzést.
- Például, amit nem mondtam igazán. A szintem harminc körül, a sebzésem 150 felett. A képességeimmel tudok páncélt törni, és több ellenfelet is stunolni. – ami a front hibája, hogy nem osztanak meg elég információt. Tudjuk, hogy Iwao nagyon gyors, deeeee körülbelül ennyi. Ez nem túl sok.
- Egyébként ti miért jelentkeztetek erre a küldire? Miért vállaltátok? ^.^ – kérdezem meg tőlük cseverésző hangon. Remélem, hamarosan megérkezünk a megfelelő helyre.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Hétf. Aug. 03, 2015 10:36 pm

Talán nem is volt olyan jó ötlet lemászni a fáról, felfedni magam egy teljesen idegen, félelmetes, csótányszerű, picurit gusztustalan lénynek. Viszont a külső nem minden, lehet egy ronda testben egy csodálatos lélek, ami csak az emberek meg nem értése és előítéletei miatt vált olyanná amilyenné a világ szerette volna, hogy váljon. Egy szörnyeteggé... Miközben eldurrantom a fotókristályom, és elrakom a képet a lényről, aki nem túl barátságos hangokat hallat, amire azonnal felszalad a szemöldököm, kicsit cukkolom a drágaságot, próbálok poénkodni, picikét barátságosabban szólni hozzá, azonban ő dühösen rámordít. Egyáltalán tényleg a lény volt az aki szólt? Jól hallottam? Nem tudom... nem vagyok benne teljesen biztos, nem tudom mit higgyek. Viszont azt tudom, hogy ha legyőzöm farkasszem nézésben akkor minden rendben lesz. Kezemben a kaviccsal próbálom megtalálni a békés állatkát azokban a vérben forgó aprócska mélyen ülő szemekben, viszont ez nem egy egyszerű feladat, hiszen a lény nem csupán vicsorog, de eszméletlen gyorsasággal száguld felém, és mint kiderült a karjai pengékben végződnek, amiket nem az ölelésre terveztek.. sokkal inkább ölésre!
- Ez nem jó.. Nem szép! - rázom meg a fejem, miközben egy hatalmasat nyelek. A kezem a magasba került, majd egészen hátra húzom, és minden erőm beleadva hajítottam el a távolba, amilyen messzire csak tudtam. Súlyemelés nélkül nem mehetett annyira nagyon messzire, de még így is elégedett lehetek az eredményemmel. Több a semminél, a lénynek pedig időre van szüksége, hogy rám találjon a szuper szaglásával együtt is, ráadásul mire le fog tudni fékezni, és megfordul addigra én már eléggé messze leszek.. Legalábbis fejben ez így nézett ki. Gyakorlatilag pedig meglepően hamar lereagálta mindezt a csúfság, és már rohan is utánam.

Nos, mit is tehet az ember, ha egy félelmetes, sosem látott lény veszi üldözőbe? Természetesen a filmek egyvalamire megtanítottak. Ha csendben próbálsz elmenekülni akkor biztosan meg fog találni, hiszen ez a szörnyek dolga. Viszont... mi van akkor, hogy ha kiáltozol?
- SEGÍTSÉÉÉÉG! ÜLDÖZ, KÖVET, SZAGLÁSZIK, NYÁVOG, CSAHOL, BRUMMOG, ÉS NAGYON GYOOHOHOORS! - torkom szakadtából kiáltozok, persze egy-egy jelző után mindig hagytam egy kis szünetet, hogy ügyeljek közben a megfelelő légzésre is, mert hát kell az ilyesmi. Már csak abban bízhatok, hogy a kitartásom nem fog idő előtt elfogyni.
- MÉG MINDIG ITT VAAAN! LÁTOM, HALLOM, ÉRZEM, KÖVEET! NEEEEEEEEEH, MEEH, MUUUH, ÁÁÁ. - tovább folytatom a hangoskodást, hátha megfutamodik a lény, most, hogy tudja én vagyok az erősebb. Elvégre a csatakiáltás, és a menekülőkiáltás feladata is ez lenne nemigaz? Mutassuk meg az ellennek, hogy ki a félelmetesebb! Ki az erősebb... erre pedig a hang a tökéletes fegyver!

//elvileg 500 szó, de ha mégsem annyi akkor kövi körben annyival többet írok . Köszi, hogy megvártatok Embarassed//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 04, 2015 6:00 am

Megint ez a rengeteg csúnya, rossz előítélet. Eleve miért kell a szegény mobokat szörnyeknek nevezni? Mire jó az ilyesmi? Shu nagyon is jól ismerte a szörnyeket, találkozott már rengeteg szörnnyel, a kinti világban is, és sajnos ebben a világban is, hiszen Kayaba Akihiko volt olyan kedves, hogy válogatás nélkül beengedte az embereket Csodaországba, és esélyt adott nekik arra, hogy itt megjavuljanak. Persze valakiknek ez nem fog sikerülni, és ők szépen majd kiesnek, és a végén egész Aincrad csak kedves és jó emberekkel lesz teli. Az olyan gonoszak a szörnyetegek igazából, akik ezt még ellehetetlenítik. Shunak volt is egy kedvenc képe erről. Kék óceán, vízalatti felvétellel, a vízben egy búvár és egy cápa volt látható, a következő felirattal: Ez a világ legveszélyesebb élőlénye. Milliók haláláért felelős évente. Mellette egy békésen úszkáló fehér cápát láthatunk. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam Shu véleményéről és értékrendjéről. Timidus először magasan röpült, hogy minél nagyobb területet belássanak, majd amikor kezdett ismerőssé válni a terep a fotó alapján, akkor miután a lehető legtöbb jártassággal meggyőződtek arról, hogy itt bizony ugyan Jun nincsen, de legalább szörny sincs, leereszkedtek, és körbe sétáltak a területen úgy, hogy Shu a kezében maga elé tartotta a fényképet, és a végén majdnem pontosan azon a helyen álltak meg, ahol a fotó készült. Na itt jön a képbe az, hogy Shu a belépése óta az állatkák felkutatására húzta ki a jártasságait, persze az akrobatika kivételével. Ha már megvan a pontos helyszín, ami ennél pontosabb nem is lehet, már csak be kell kapcsolni a hármas nyomkövetést, elindulni Jun és a szörnyike után, megbizonyosodni arról, hogy Jun még nem esett ki, elküldeni a koordinátákat a többieknek... azt hiszem ennyi.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.