A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Szomb. Nov. 21, 2015 8:23 am

A mosoly imitálás úgy tűnik nem volt túl hatásos, vagy csak nem bízik bennem senki sem, ami persze érthető hiszen nem vagyok olyan szaktekintély mint a másik alak... Mindenesetre megpróbáltam, és még néhány jó tanáccsal el is láttam őt és Shu-t, hogy mire számíthatnak a babával kapcsolatban, összepakoltam egy kis szénát az érkező gólyának, szép kis fészekszerűen elrendezve, hogy megpihenhessen a kemény útja után, majd pedig odasétáltam a kínlódó hölgyhöz, és biztató mosollyal néztem rá majd pedig társaimra.
- Ne aggódjatok, a kezembe veszem az ügyet! Se perc alatt visszatérek, és addigra már a baba is meglesz! - kacsintok, majd pedig beleszippantok a levegőbe.
- Hát nem a szülés a legcsodálatosabb dolog a világon? Mindenki olyan boldog, és boldog, meg.. boldog... - a boldog szó talán az egyetlen ami eszébe jutott a szüléssel kapcsolatba, illetve azok szinonimái, hiszen az öregek is mindig úgy emlegetik magát a szülést, mint a szülők életének legboldogabb pillanatát, én pedig ki vagyok, hogy ne higgyem el nekik?
- Kitartást, és türelmet kíváánok! - hadonászva kihátráltam a barlangból, addigra Timidus már bőven kint lehetett, elvégre nem siettem, így sajnos lemaradtam arról is, hogy mi történt odakint ezalatt az idő alatt, persze a barlangból kifelé menet hallom, hogy Timidus rám parancsol, én pedig elő is rántok egy olyant amit mondd, a jobb kezembe veszem és stílusosan hátrafordulok vele a magasba emelve a tárgyat.
- Jun vagyok! Harmincas szintű ember! Izé... A jumpy Vigor céh aktuális céhvezére, és felszólítalak, hogy tedd le a fegyvert, és tarkóra a kezekkel! - fenyegetően meglóbálom a kezemben a kristályt, és vágyakozva Timidus felé fordulok, mintha azt remélném, hogy megdicsér a csodálatos alakításomért, és a szorult helyzetben tanúsított hideg vérem és bátorságom jeléül. Közben persze meghallgatom a tervet, arra az esetre ha engedetlen a huncut, hevesen bólogatok, olyannyira, hogy még a hajpánt is kilazul a hajamból és meg kelljen igazítanom a szabad kezemmel..
- Jól hallotta fafej! Tessen megadni magát ahogyan mondtuk különben nagyon megjárja! - ismét meglóbálom a kristályt - Ezért kell udvariasan bánni a hölgyekkel! Majd könyörögni fog, hogy megbocsásson magának Asu!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Nov. 28, 2015 11:20 am

Timidus és Jun:
Mivel Jun nem úgy látom, hogy használná a Büntetőkristályt, így Timidus teszi meg, ezzel időben sikerült elkapni a fickót, mielőtt mást is megcsonkít vagy megöl, miközben Westbow ül Timidus hátára, bár látszik rajta, hogy fél, hogy kárt tesz Timidus-ban, vagy hogy nem fogja elbírni a tollas sárkány.
- Nem parancsolgasson nekem egy pet, aki csak trófeának jó! - de csúnyán ráförmed Timidusra a vadászúr. Jobban mondva a gyilkolós vadászúr. Jun jelenetére meg csak lenézően köp egyet Jun-ra. Úgy tűnik ez nem tudja, mikor kell megadni magát.

Timidus felemelkedik elég magasra a levegőbe, majd Westbow nem várja meg, míg Jun használja a képességét, vagy amíg el nem múlik a Büntetőkristály hatása, bekapcsolja a Mágnes Kristályt. És lám, milyen szépen zuhan a fickó lefele... Csakhogy az utolsó pillanatban eltűnik, ami utalás arra, hogy használta a Hazatérés kristályát. Hát, gyorsabb volt, mint ahogy Timidus gondolta, de legalább itt már nem fenyeget senkit. Plusz biztos lesz rajta körözés emberölés végett. Pár perces néma csöndet tartanak elhunyt társuk emlékére, amit egy kisbaba sírása tör meg. Na és honnan jön a sírás? Egy Higgs-Bozonból*!

MI VAN?:
Dehogyis, a barlangból jön! Megjött a baba! \o/

Shukaku:
- Shu, szerezz nekem meleg vizet, kérlek! Mindjárt teljesen kint lesz! - kér meg téged, miközben Cry-nek egyre nagyobb fájdalmai vannak, amit Kha dorombolásra hasonló hangja se tud csillapítani. Nem, nem örül, hogy fáj neki, csak nyugtatni próbálja, legalábbis ezt az arckifejezéséből látod, már ha ki tudod olvasni egy nagy sáska arcáról. Amint sikerült megszerezned a vizet, látod, hogy a síró kisbaba már teljesen kint van, ergó megszületett! \o/ Még rajta van a nem mondom inkább micsoda, de miután Eastbow megfürdette a picit, s egy törülközőbe csavarba odaadja a boldogan síró anyukának az alábbi szavakkal:
- Gratulálok, kisfiú, és egészséges ^^ -  már látod, hogy a kicsi az anyjára ütött inkább, legalábbis emberformájú lett. Az antennáit, a kitinjének színét, illetve a szeme színét és a szárnyait örökölte az apjától, aki boldogan bújtatja a fejét párja arcához, miközben mindjárt sírva fakad az örömtől. Majd mosollyal az arcán néz rád.
- Bocsáss meg nekem, ha goromba voltam veled vagy a társaiddal... csak féltettem a családomat...  - kis szünet - tudtok esetleg egy helyet, ahol nem talál minket meg a vadász, s békésen felnevelhetnénk a kicsinket?

Írjátok le szépen, mi a reakciótok a kicsire! ^^ Ja meg ötleteljetek, hova mehetnének.


* aki nem tudja, mi az ördög a Higgs-Bozon: https://hu.wikipedia.org/wiki/Higgs-bozon

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Nov. 28, 2015 3:36 pm

Timidus ezért az alakításért talán még akkor sem dicsérné meg Junt, ha tudná, hogy Jun azért csinálja, hogy dicséretet kapjon érte. Jun nagyon jól fenyegetett, csak e mellé azt felejtette el, hogy a szavak mellé esetleg fenyegetőnek is kellene lennie. Az emberek valahogy nem hajlandóak félni egy pöttöm lánykától, és a mi esetünkben is ez a helyzet. Timidus nagyon erősen mérlegeli, hogy esetleg megölje az ellenfelét, hiszen nemcsak, hogy megsértette, de ráadásul még hülye is. Mindenki tudja, hogy a petek teste teljesen elpixeleződik a halálukkor, és semmilyen trófeát nem dobnak. Nincs szőrme vagy fog vagy hús, mint néhány mob esetében. Na és ugye az a mondás számára is ismeretes, hogy aki hülye haljon meg, emellett pedig tudja jól, hogy az őrültek veszélyt jelentenek a társadalomra. A gondolatmenete azonban megszakad, amikor a mancsában aktiválódik a kristály. Fogalma sincs, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen elméletileg erre petek nem képesek, de vegyük úgy, hogy ez még a fel nem fedezett képességének egy kis előfutára volt. A lényeg az, hogy a másik gyerek már ügyesebben tudja követni a parancsokat, mint Jun, és engedelmesen követi Timidus utasításait, aki miután a vadorzó elmenekült, biztonságban leereszkedik vele. A sárkány csak abban az esetben várja ki a pár perces néma csendet, ha Jun erre bármiféle jelzést ad neki. Ha nincs jelzés, akkor azonnal megy vissza a társához. Számára az elhunyt egyrészt a saját hibájából esett el, másrészt mindössze járulékos vesztesége egy küldetésnek. Eközben Shu gyorsan tűzrakóhelyet készít. Hála a vadászat jártasságának ez egy másodperc, és a víz felmelegítése se több ennél, ami pedig a főzés jártasság kimaxolásának köszönhető. Soha nem gondolta volna, hogy ezeket egy baba világrahozatalánál fogja használni. Az azonban rendkívül meglepi az idomárt, hogy a mob fájdalmat érez. Ilyennek nem szabadna történnie. Elvileg nincs fájdalom. Ez persze csak újabb elhatározást szül, hogy még kevésbé szabad bántani a mobocskákat.
-Egészséges...
~Suttogja Shu maga elé. Ez biztosan csak egy szófordulat. A mobok nem lehetnek betegek. Ugye nem?~
-Én... semmi baj... és... esetleg egy képet... ha megengeded...

Kapja elő a Fotó Kristályát, ám ekkor már a térképét is megnyitja, hogy közben a megfelelő helyet keresse.
-Gyertek be ti is! Hallom, hogy már nincs harc... mindenki jól van? És... azt hiszem tudok egy jó helyet.
Fordul vissza egy pillanatra a mobocskákhoz, de inkább még megvárja a többieket.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Kedd Dec. 08, 2015 7:59 pm

Fenyegetek, hadonászok, mutogatok a kristállyal és minden egyéb dolgot csinálok, elvégre most az én köröm következett és mivel most rossz zsaru rossz zsaru... oh mégsem. Timidus kicsit türelmetlenebb volt, és nem hagyta meg a drámai szünetet sem amíg alávetem a férfit egy hosszú és kínkeserves tortúrának amely során a megbocsájtásunkért könyörögne. Nembaj, megrándítom a vállam és figyelemmel kísérem az eseményeket, picit hullámoztatom a szoknyácskámat is a szélben, mit sem törődve azzal, hogy esetleg lenne olyas valaki aki a komoly harc közben esetleg inkább rajtam legelteti a szemeit. Legfeljebb lát egy szép csíkos bugyit, és boldog lesz.
- Aztaa - meglepettséget színlelek amikor eltűnt a férfi a semmibe, - Én is akarok ilyen hatásos lelépést! Ez nagyon menő volt. - El kell ismerni mindig a rossz fiúk azok akik a legkönnyebben le tudnak lépni. A gonosz vadász eltűnésének helyére meresztem a tekintetem és figyelek. Valami moccant? Nem az nem lehet... nincs ott semmi. Megdörzsölöm a szemeim, az árnyékok eltűntek, minden szép színes, virágok, zöld növények mindenhol és egy babuci sírása.
- Júj! Hát megjött a baba! - felkapok néhány virágot a földről, és berohanok a barlangba - Hol a baba? Itt a baba! Egy szép csokor virág a büszke anyukának! - nyújtom át a virágokat - És egy gratuláció a jóképű apukának - szívem szerint vállon veregetném és a nyakába borulnék a rémnek azonban még mindig frissen él bennem a korábbi üldözési jelenet és inkább távolabbról gratulálok, de a mosolyom őszinte.
- Nem kellene vennünk valami cuki kis babaruhát? Mindig a babák ruhái a legjobbak, azok olyan kis puhák, és bárhol lehet nekik venni egyenruhákat. Vagyis... odakint... De én akarok neki masnit, és szép szoknyácskát is! Szabad? Ugye szabad?! - kérdezem az anyukát

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Dec. 13, 2015 11:30 am

Persze, hogy csak egy szófordulat Shu, hiszen itt nincsen betegség, pláne egy mobnál, ha nem úgy van programozva. Smile Plusz ezt a szokás hatalmának veheted, ha figyelembe veszed, hogy Eastbow szülésznő volt a valóságban. S persze fájdalom sincsen, valószínűleg az a magyarázat rá, hogy aki csinálta a küldetést, minél élethűbben akarta ezt megoldani, hogy lássák a résztvevők, hogy a szülés nem holmi gyerekjáték. Ja meg igen, megengedte Kha, hogy lefotózd őket, így van egy aranyos képed egy bizonyos szempontból aranyos családról, amit eltehetsz emlékben, vagy mutogathatod mindenkinek, milyen élményben volt részed. ^^ A kicsike Jun viselkedését látva kissé megijed, s egy apró, sírásra emlékeztető hanggal bújik jobban az anyjához, aki csak mosolyogni tud a Harcművészre:
- Ha akarsz, de kisfiú, így inkább valami fiúsat válassz. ^^ Tényleg Kha, mi legyen a pici neve? ^^ - a rém kicsit gondolkodik miközben a többiek is bejöttek, ja meg én. Very Happy
- Jaj, de édes! X3 – kicsit pislogunk Muscle reakciójára, de el kell ismerni, tényleg aranyos lett a kicsi ahhoz képest, hogy az apja kiijeszti az emberből a Sportszeletet. ^^
- Szerintem Kraion legyen… mit szólsz hozzá?
- Remek ötlet ^^ - persze a rém odafigyel rád, kedves Shu, mikor azt említed, hogy tud egy jó helyet.
- Elvezetnél minket oda?

FELADAT: Vigyétek a kis családot arra a helyre! ^^ Ja meg lehet több kör is! Smile


A hozzászólást Joey Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 25, 2015 3:17 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 13, 2015 1:11 pm

A baj főként ott leledzik, hogy Shu sajnos ebben addig egyáltalán nem lehet biztos, amíg Eastbow nem jelenti ki kerek-perec, hogy ő azt bizony nem úgy gondolta. Persze az azért szerencse, hogy betegséget eddig nem látott a világban, maximum a virágok hervadtak el, még amikor nem megfelelő szintű kertészkedés jártassággal gondozta őket, de betegség az nem volt. Na de a fájdalom már annál inkább foglalkoztatja a kis idomárunkat. Tudja, hogy ebben a világban is van fájdalom, vagyis létre lehet hozni. Találkoztak vele a sárkányos küldi alatt, és Timidus egyedül is találkozott vele, abban a fura rémálmos küldiben. Simán megeshet, hogy most is van fájdalom, de elnézve a boldog anyuka arcát, inkább véli úgy, hogy ő is csak valami szorító érzést élhetett át, mint amit ő maga is érezhet, mondjuk amikor túl sok sütit eszik a Sweet Dreamsben. A kép természetesen be fog kerülni Shu albumába, ahol az emlékeit őrzi, sőt, a történet az újságban is megjelenik, persze ezt akkor még nem tudja a fiatal idomár. Erről azonban mindenkinek tudnia kell. Ha megtudják, hogy a mobocskák is ugyanúgy szaporodnak, mint ahogyan az emberek odakint, nem pedig csak respawnolnak, ahogy sokan hiszik, akkor talán kevésbé fogják őket bántani, és jobban együtt éreznek velük. A következő kérdés a pici neme volt. Eddig a lány azt hitte, hogy nem számít náluk a nem, hiszen Timinek sem számított semmit... most azonban ez a teória is megdőlt. Rengeteg mindent tanult ebből a küldetésből, és rengeteg tapasztalatot gyűjthetett, akkor is, ha ez az Exp pontokban majd talán kevéssé mutatkozik meg. A névválasztásba nem szólnak bele, ám a vezetést már Timire bízza. Jun pedig... őt meg fogja lepni valamivel nemsokára.
-Hát... azt hittem szeretnétek egy picit pihenni.
-Nincs rá idő.
-Hogy... idő? Miért nincs?
-A vadász vissza fog térni, méghozzá több emberrel. Eddig is te voltál a gonosz mobok védelmezője, ha elmondja a többieknek, hogy megpróbáltuk megölni...
-De hát nem próbáltuk meg megölni!
-De ezt fogja mondani. Az emberek hazudnak, Shu. Ennél jobb indok pedig nem kell arra, hogy megtámadhassanak minket.
-Azt hiszem... igazad van. Nekem nincs súlyemelésem, de akinek van, az biztos szívesen segít nektek jönni, ugye?

Néz a többiekre, ellenkezést nem tűrő tekintettel, és ha mindenki összeszedelődzködött, akkor el is indulhatnak. Útjuk a bozótosba vezet, ott is egy, sűrű növényzettel eltakart barlangba, ahonnan kis bolyongás után egy földalatti tisztáshoz érnek.
-Hát... itt is vagyunk. Visszafele eltüntetjük a nyomokat, és ezt a helyet azt hiszem csak én ismerem... meg ugye most már ti.
Pillant a kis csapatra, de nagyon kevesekből nézi ki, hogy megjegyezték volna az útvonalat. Ez egy rejtett pályarész, a térképen akkor sem látszik, ha már jártál itt. Valami Easter Egg lehetett a játékban, de a hozzá tartozó feladatot valaki már teljesíthette.
-Itt senki nem fog zavarni, de vannak rajtatok kívül más mobok is. Remélem jó lesz...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 25, 2015 1:20 am

- Juj de jó! - csillant fel a szemem, és gyorsan összeterelgettem a képhez a boldog családot, majd elsütöttem a fotókristályom, és megnéztem a képet. - Ah, hát nem gyönyörű? Csinálok még egyet! - ellőttem még egyet, és a nőci kezébe nyomtam, mondván, hogy ez egyszer egy nagyon szép emlék lesz, és nagyon vigyázzon rá. Szegény kis babuci még nem is sejti, hogy ha nagy lesz a szülei rendszeresen elő fogják szedni azt a fránya képet, és arról fognak diskurálni, hogy milyen aranyos volt kicsiként és milyen hamar felnőtt. Biztos sokat fog átkozni ezért de nembaj. Ennyit még elbírok viselni. owo
- Ez a kép pedig a tiétek. Nekem csodálatos fotóizés agyam van szóval szeretném ha elraknád ezt a képet Shushu. - nyomom a lány kezébe ellenkezést nem tűrve, és büszkén kihúzom magam . - Nem kell megköszönni, én mindig gondolok rátok. A legjobb lesz ha most rögtön elindulunk! Én is tartok tőle, hogy az a gonosz hapi visszatér, és ha jól sejtem még most sem kért bocsánatot Asutól, és valami azt súgja, hogy tőlünk sem fog...- picit megremegek, majd az út ideje alatt igyekeztem végig a büszke és csinos anyuka közelében repkedni, és szépen ecsetelgetni kezdtem neki a csodálatos ruhaválasztási ötleteim, milyen színek állnának jól a kicsinek, milyen kiegészítőket ajánlok neki, és, persze egészen a tinédzser korig felvázoltam egy komplett tervet arról, hogy a kislány milyen stílusokat fog végigpróbálni, és, hogy mennyire fontos az, hogy támogassák ezekben. Ha esetleg megpróbálna leállítani a témával egy picikét csendben maradok majd folytatom pár perccel később. Nem bírok a véremmel, még annyira sem mint általában.
- Én nagyon profi nyomeltüntető vagyok! - büszkén kinyomom a melleim. - Csak futkározni kell össze vissza, meg porolni, és rosszalkodni! - és mint akit ágyúból lőttek ki már suhanok is körbe és taszigolom a port, csintalankodom, meg mindent amit talán nem is kéne csinálni. Sőt még igyekeztem a többieknek is megmutatni a csodálatos technikám hátha valaki ki akarja próbálni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Dec. 25, 2015 3:47 pm

Na de Timidus, nem kéne csak rosszakat gondolnod, mert megárt a nem létező egészségnek... Rolling Eyes Shu, nem értem ,minek nézel zsarnokian, mikor úgyis segítenek rajta, legalábbis Muscle tartja Cry-t, amit az elején Kha nem akar tűrni, talán mert félti élete párját, meg a pici Kraion-t, aki viszont nevetgélve élvezi, hogy fel lettek emelve. ^^ Shu pedig vezeti a kis csapatot a tisztáshoz, ami tényleg megfelel majd a kicsi nevelésére.
- Tökéletes lesz.
- Pont ilyen helyet kerestünk... ^^
- Én majd igyekszem úgy esni visszafele, hogy kiessen a hely a fejemből! ^^ - most mit néztek? Gondolom Shu nem akarja, hogy véletlenül is emlékezzünk, hogy van ez a hely! Bár mondjuk most se tudom, hogy hol van... ^^
- Ne aggódj, nem fogjuk senkinek elmondani... ellenben azt, amit az a férfi művelt.
- Körözés szagot érzek! - ja meg persze Jun jól eltüntette a nyomokat, semmi se maradt belőle. Mikor indultok, a pár elköszön tőletek, s ha van, bemennek egy sűrűbb részbe, hogy ott pihenjék ki a nap fáradalmait. Mikor kiértünk a szafari ismert részébe, s én is fejre tanyáztam egy gyökérnek hála, csipogni kezd valami: mindenkinek egyszerre jött egy üzenet, melynek tartalma a következő:


Kód:
Feladó: TKE (Titkos Küldetések Egyesülete)

Tárgy: Titkos Próba Küldetés teljesítve

Szöveg tartalma:
Gratulálunk kedves Kalandor! Azzal, hogy megtaláltad Kha-t és Cry-t, valamint segítettél a kicsinyük világra jövetelébe, illetve a pár esetleges védelmében, teljesítetted első, tesztelésre kiadott Titkos Küldetésünket! A részvételért nagy jutalomban részesülsz, illetve plusz jutalom jár, amiért sikerült olyan döntéseket hoznod, amivel a Jó Befejezést érted el! Fogadd sok szeretettel! S ne felejtsd, akárhol lehet egy Titkos Küldetés!

A TKE vezetője.


Gratulálok, sikerrel végig vittétek a küldetést! \o/

A Rossz Befejezés az lett volna, ha elrontjátok bárhogyan is (vagy tököltök), hogy a fickó hamarabb odaért volna, mint ti, s megöli őket, ti meg buktátok volna a küldetést, ő meg a küldetés gonosz verzióját (öld meg mindkettőt) teljesítette volna vele.

Írok is PÜ-be Klein-nek, hogy nagy jutalmat kapjatok, illetve 1-1 komoly tárgyat is ha lehet. :3

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Klein on Vas. Dec. 27, 2015 4:32 pm

Lezárom a küldetést!

Jutalmak
Jun: 200 exp és egy ritka potion vagy kristály
Shukaku: 200 exp és egy ritka potion vagy kristály
Asuka: 40 exp, 50 arany

Jun 100 expet kap a Metamorphra.

A Jumpy Vigor tagjai pedig 40-40 expben részesülnek.

Jártasságok
Jun
Hallgatózás (2): ingyen tárgyinfó dobás
Keresés (3): Hullám Kristály
Kristályírás: Füst Kristály Recept, Szövegromboló Kristály Recept
Növénylátás (295->300): 5 Nihil Ág 6 Eknier Levél 4 Gyilkos Galóca 1 Ezüst Százszorszép 4 Gigantikus Pitypang

Shukaku
Keresés (3): Számszeríj
Kristályírás: nincs felfedezhető recept
Növénylátás: 6 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 3 Barna Gomba 1 Tövisgyökér 7 Vörös Pitypang

Asuka
Fele jutalom járna, de képességek miatt nem kaphat se potifzésre, se növénylátásra.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Szafari Szörnye [Játékos Küldetés]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.