A Bestiakirály - Part 1 - 2. Próba

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: A Bestiakirály - Part 1 - 2. Próba

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Máj. 14, 2017 11:22 am

Szerencsédre kutyával most nem találkozol. Valószínűleg másik oldalon őrjáratozik, így gond nélkül bejutsz egy szobába, ahonnan a morzehang jön. A búgás forrását sajnos nem találod meg, de a másikét igen: egy régimódi rádióból jön. Az asztalon pedig van papír s ceruza. Valami oknál fogva fogod, s a morze jeleket elkezded leírni. Az eredmény a végére így néz ki:

· · — — —
— — — · ·
· · · — —
· · · · ·

Észreveszed, hogy folyamatosan csak ezeket a jeleket adja le a rádió. Az asztalon hever egy kézi rádió is, amit magadhoz vehetsz, ha úgy szeretnéd.
Ha szerencséd van, ebben a szobában talán találsz valami nyomot a morze jelekre.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 770
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1759/1900  (1759/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Bestiakirály - Part 1 - 2. Próba

Témanyitás by Chancery on Csüt. Máj. 25, 2017 11:01 am

Ahogy ezelőtt is egyszer, résnyire nyitom az ajtót, beslisszanok, és ahogy Álom is bent van, már csukom is magam mögött mindazt, ami elzárja a külvilágot tőlünk. A vadmacska füleit hátracsapva, rosszalló pillantásokat vetve a furcsa szerkezetre bemenekül egy doboz mögé, szinte teljesen eltűnik előlem, csak a hátát látom egy nagyon kicsit, hogy jelezze, itt van épségben, csak épp próbál megnyugvást találni a hang elől.
-Oké, most már tuti, ez morze lesz. -jegyzem meg, immár inkább magamnak, mikor alaposabban megnézem magamnak a rádiót. Hogy őszinte legyek, nekem iszonyúan kínainak tetszik mindaz, amit hallok belőle, köze sincs az SOS-hez, amit amúgy is a Titanic-ból tanultam meg. A sok kattogás és sípolás eleinte semmit nem mond nekem, azt, hogy ismétlődik, szintén elég nehezen ismerem fel.
-Na, lássunk akkor itt is munkához!

Számomra nem épp két perc, mire lepöttyözöm és vonalkázom a jelet, de sikerült valamit alkotnom, ám itt meg is áll a tudományom. Nem, nem tudom fejből a morze ábécét, és most olyan jó lenne, ha valaki ismerné... vajon azok, akik kiestek az elején, a sok új játékos, egyikük vajon tudott volna itt segíteni, ha eljut idáig? Fene beléd, te mondvacsinált Király...
A kézi rádiót egyenlőre nem tudom hova tenni, már elméleti síkon, de a rendszer engedi, hogy elrakhassam rögtönzött inventorymban, így meg is teszem, valószínűleg jól jöhet később, bár a két emblémával sem tudtam még mit kezdeni, nem beszélve több vacakról. Remélem, az emblémák majd a legvégén egy ajtó nyitásánál segítségemre lesznek, addig nem tudok mást tenni, mint hurcolni magammal, és remélhetőleg nem valami sokat segítő, titkos akármit nyitottak volna még az egész kazamata legelején. Eleve remélem, hogy nem hagytam ki semmit, mire elkezdtem volna rajzolni a rögtönzött térképemet. A pontozott-vonalkázott papírt az asztal közepén hagyom, és felkelek a rozoga székről, hogy egy nyújtózkodást követően nekiálljak keresgélni.
-Ha ez egy ilyen jeladó szoba, akkor csak van itt valahol valami segédféleség a morzehoz. -mormogom magamban. Álomkelő meg se moccan a doboz mögött, valszeg a füleit lelapítva próbál nyugalmat erőltetni magára. Macska, ő élesebben hallja az ilyen hangokat, mint én. -Kétlem, hogy itt mindig vérprofik lettek volna, akik fejből tudják. Kell lennie valami szótárnak, vagy feljegyzésnek, vagy ilyesmi. >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2480
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4892/5000  (4892/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Bestiakirály - Part 1 - 2. Próba

Témanyitás by Klein Today at 4:53 pm

Joey...?
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 2960
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Bestiakirály - Part 1 - 2. Próba

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.