Junci és Anthony

Go down

default Junci és Anthony

Témanyitás by Malcolm on Vas. Jún. 14, 2015 3:55 pm

Bevallom őszintén, rettentően izgatott vagyok. Egyrészt mostanában egészen jól vagyok, az utóbbi pár napban alig volt emlékkiesésem, ami biztosan a nagyon jó hangulatomnak köszönhető. Shukaku személyében talán sikerült végre meglelnem azt a barátot, akire mindig is vágytam. Leírhatatlanul boldog vagyok és már amiatt is egyre kevésbé szontyolodok el, hogy Timidus még kicsikét mogorva velem szemben. Nagyon-nagyon-nagyon szeretném Timidust megszeretgetni, mert olyan nagy és okos és fenséges, de pontosan azért nem tehetem, mert nagy és okos és fenséges. Egy ilyen csodálatos lény nem fog egy olyan senkit közel engedni magához, mint én. Jaj, Anthony, el ne sírd magad, nem szabad így nekikeseredni! Tessék szépen annak örülni, amit eddig elértél!
No igen, ha számba kell vennem a dolgokat, akkor egészen jól állok mostanság. Van ugye Asuka, aki az én titkos őrangyalom. Aztán ott van ugye Shukaku, aki elvisz engem szafarizni és együtt simogathatunk majd állatkákat...persze ha elég bátor leszek hozzá >.< Aztán ugye azt is mondta Shukaku, hogy Enheriel is sajnálta, ami a bosson történt. Na már most én nem tudom ki az az Enheriel, de biztosan kedves emberke, ha a védelmemre kelt. Na meg a jegyzeteim szerint van egy RenAi nevű lány, aki szintén aggódott értem, amikor bezártak a bossterembe a gonosz frontosok. És aztán ott van még a Chancery meg az Álomkelő, ők is kedvesek, és nem utolsó sorban ott van a varázsló rendőrlány is, Yuuki. Egészen sok embert ismerhettem meg, akik nem bántanak és akik egészen kedvesek a maguk módján velem szemben. Mióta pedig a rendőrlány csodát tett velem - elméletileg mostanra már zöld az indikátora a karinak - azóta pedig még kevésbé kell félnem attól, hogy csúnyán fognak rám nézni. Shukaku pedig azt mondta, hogy a japánok között menő a fehér bőr, és Yuuki is mondta, hogy a piros haj is menő, ráadásul a cicáknak is sárga a szeme, úgyhogy a külsőm miatt sem félek többé ^^
No de a felsorolásomból kihagytam egy emberkét, aki miatt izgatott vagyok most, de nagyon-nagyon. Ő pedig nem más, mint Jun, Shukaku és Timidus céhvezére. Már legalább fél órája megírtam neki a levelemet, vagy százszor átolvastam, hogy biztos ne maradjon az üzenetben helyesírási hiba, de még mindig nem merem elküldeni. Annyi áll csupán a levélben, hogy szeretnék vele találkozni és arra kérem, hogy eddzen velem. Mert a Shukaku azt mondta, hogy a párbajozással ugyanúgy lehet fejlődni, mint a küldetésekkel meg a kazamatákkal, csakhogy én ezt még sosem próbáltam és nem tudom mit hogy kell. Jun pedig biztos segítene nekem abban, hogy felkészülhessek egy Timidus elleni párbajra, de annnnyira félek, hogy mégis visszautasít Sad Pedig így nem állhatok ki Timidus ellen, most biztos nagyon béna lennék és nem akarok beégni a nagy és okos és fenséges sárkány előtt T.T Nagy levegőt vettem, aztán némi újabb hezitálás után csak elküldtem azt a fránya invitáló levelet Junnak. Innentől pedig addig fogok az üzenetküldő panel előtt gubbasztani, amíg választ nem kapok >.>

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Junci és Anthony

Témanyitás by Jun on Vas. Jún. 14, 2015 4:15 pm

Csendben ültem egy aranyos cukrászda aranyos kis padján, egy aranyos fagyival és... nyaltam. Majd megint és megint, miközben olvastam az üzenetet, ami megmosolyogtatott, és felcsillant a szemem. Ez az első alkalom, hogy valaki a segítségemet kéri anélkül, hogy előtte hatszázezerszer fel kellene ajánlanom, ráadásul egy olyas valaki akit nem is ismerek, igazán. Szegény srác nem is tudja mennyire boldoggá tett ezzel az üzenettel, és mennyi energiát is adott most vele. Még ebben a dögmelegben is érzem, hogy feltöltődöm energiával, és átalakulok, egy új, és erősebb Junná! Igen, de persze ez még mindig nem a végső formám, nem bizony.. Még a válaszolás előtt azért elfogyasztottam az én kis imádott nyalánkságomat, majd ráérősen bepötyögtem neki egy nagyon tömör választ. "Oké :3" És küldtem neki koordinátákat is, hogy melyik parkban és annak melyik részén is találkozzunk majd, mert ő biztosan elfelejtette mellékelni az üzenetben, hogy hol kíván velem játszadozni.
Széles mosollyal az arcomon meneteltem a városkában, út közben vettem édességet is, hogy legyen mivel megkínálnom a tanoncomat, mert a sok gyakorlás közben majd biztosan megéhezik, és én mint a tanára majd megkínálom és rámosolygok miközben megízleli őket. Majd biztosan maszatos lesz az arca is, és elpirul amikor letörlöm neki! Iiiigeeeen.
- Ah. - megütögetem az arcom, és visszarázom magam a földre, kicsit elkalandoztam, hiszen csak egy meghívóról van szó, éppen ezért nem kellene ennyire izgatottnak lennem. Nem egy randiról van szó vagy bármi ilyesmi... nem bizony. De nem ám! Megvettem a fánkokat, és átöltöztem a pontokat adó cuccomba, hogy amikor meglát máris csodálatosan nézzek ki, és leessen az álla. Na jó... a burgonyát csak azért is a harc előtt fogom felvenni mert borzalmasan festek benne...

Ha megtalálom Anthony-t:
- Yooo Antony! - lóbálom meg a kezem amikor végre valahára rátalálok a fiúra. Felismerem mert már láttam, és ki ne ismerne fel egy annyira feltűnő alakot mint ő? Mintha csak magamat látnám, picit férfibbként, meg persze tök máshogy néz ki mint én. - Jöttem, hogy megedződtesselek! Hoztam magammal fánkokat is, szóval ha megéhezel nyugodtan vegyél amennyit csak jólesik. Szerintem biztos, hogy finom mert a Sweet Dreams-ből van, ott pedig még sosem okoztak nekem csalódást! Hol szeretnél szórakozni? Éééés közben mesélj szépen, hogy miben segíthetek. Kérdezz bármit, de tényleg bármit, majdnem mindenre tudom a választ, kivéve amire nem. - hű ez aztán a közvetlenség. Fontos a jó benyomás keltése, de még magamat is megleptem mennyit tudok beszélni, ha izgatott leszek. Ah, cuki mosoly, és fánkkínálás.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Junci és Anthony

Témanyitás by Malcolm on Hétf. Jún. 15, 2015 9:10 pm

A felszerelés mindig rajtam szokott lenni, mert hát sose lehet tudni, hogy mikor üthet be valami gigszer. Mondjuk leesek valahonnan, és akkor a páncélpontok megvédik az életcsíkomat, vagy valami hátba akar támadni, esetleg gyorsan el kell szaladnom, vagy ki kell kémlelni valamit. Ezekhez mind-mind kell a felszerelés. Nem néznek ki szépen, mert valljuk be, a pulcsim kicsit ki van már nyúlva, a kapucnis kabát meg ilyen napos időben elég furán festhet, de vigyáznom kell nagyon a bőrömre, mert érzékeny a napra. Igazság szerint sose tapasztaltam még azt, hogy mekkora károkat okozhat a napfény, de nem is akarom tesztelni. Ami le van írva a jegyzetembe, az úgy is van és be kell tartanom ˇ^ˇ Bizonyára már ért emiatt baj, csaknem emlékszem rá Sad
Úgyhogy én már eleve beöltözve várom Junt, és amikor megérkezik a csodálatos páncélzatában, a szavam is elakad picit. A bossterem előtt is láttam sok szép páncélt, díszes fegyvereket, gyönyörű rúnákat, csinos lábbeliket, kecses köpenyeket, fényes sisakokat, de azt nem is gondoltam, hogy Jun is ilyen csodálatosan fog majd megjelenni, hiszen őt nem láttam a frontosok között. jaj, olyan buta vagyok, hiszen ő egy céhvezér, és mint ilyen, lenyűgözően kell mindig megjelennie. Gyorsan elébe szaladok és ahogy a japánoktól ellestem, szépen, illedelmesen meghajolok előtte.
- Üdvözöllek! - hajolok meg még egyszer, biztos, ami biztos - Nagyon hálás vagyok, amiért szakítottál rám időt és betölthetem a fogadóórád. Biztos sokakat kell kiképezned és szűkös az időkereted. Meg sem érdemlem, hogy rám pazarold. Afánkot pedig köszönöm szépen! - Irulok-pirulok, de megpróbálok gyorsan véget vetni az önmarcangolásomnak, s eldicsekszem neki az új indiizémmel - Képzeld, zöld lettem! \o/ - mutatok kitörő örömmel a pöcökre a fejem felett - Shukaku bemutatott egy varázsló rendőrlánynak, aki lemosta azt a csúnya pacát, ami tévedésből került oda nekem. Most már nem fognak bántani az emberek. - Aztán kicsit elgondolkozok, miközben az ujjaimmal malmozva csak éppen fellesve sandítok Junra - Még mielőtt a harcra térnénk... Szerinted is menő a piros haj és a fehér bőr? EmbarassedEmbarassedEmbarassed

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Junci és Anthony

Témanyitás by Jun on Hétf. Jún. 15, 2015 9:33 pm

Nem számítottam rá, hogy ilyen üdvözlésben lesz részem, picit talán el is pirultam, de csak egy nagyon picit, hiszen nem engedhetem meg magamnak, hogy elpirulva lásson valaki akit nekem kellene lenyűgöznöm, nem pedig lenyűgöződnöm.
- Hihetetlen, hogy milyen meleg van, nem? Teljesen kipirultam amíg ideértem. - legyezgetem az arcom mindkét kezemmel, mintha picit levegőre lenne szükségem, és közben az arcom természetes színe is valamennyire helyreáll, és a fülem sem ég tovább, ahogy ilyenkor szokott lenni.
- Jaj ugyan már, ugyan. Bármikor tudok időt szakítani ha valaki ilyen aranyos üzenetet ír nekem, és segítséget kér. Hogy utasíthattalak volna vissza? - mosolygok a fiúra, közben kihasználom a lehetőséget, hogy közelről is szemügyre vegyem. Nem egy hétköznapi figura az biztos, a fehér bőre picit félelmetessé teszi. Vajon valamilyen kozmetikumot használ, hogy ilyen legyen? Annyira meg akarom érinteni... de biztos megharagudna ha csak úgy letapicskolnám.
- Segítek amiben csak szeretnéd. A szűkös napirendem pedig majd picikét átrendezem, hogy ne legyen baj. Ne aggódj, már küldtem üzenetet annak akivel ma töltöttem volna a napom. - yep, emlékeztettem a lánykákat, hogy ma ne várjanak tőlem süteményt, és kiragasztottam egy jegyzetet a táblánkra is, hogy távol leszek mert segítséget nyújtok. Bizony, bizony. Szépen kiemelve rajta a "segítség" szót, hogy érezhető legyen micsoda fontos ember lettem időközben.
- Wow, Gratulálok. Gondolom nagyon nagyon nagyon megkönnyebbülődtél, most, hogy ismét zöldség lettél ugye? Örülök, hogy kaptál még egy esélyt. - na most már itt a lehetőség, és megpróbálom vállon veregetni a fiút. - Néhányan bármit feláldoznának egy ilyen lehetőségért. Szóval becsüld meg nagyon. - Ah, nem tudom miért érzem ezt, de egy nagyon furi érzés járja át a testem, ahogy vele beszélek... szerintem még sosem éreztem azelőtt ilyent. Valami... furcsa bizsergés a mellkasomban... a pocakomban...
- Persze. A vörös haj az divatos. A fehér bőr pedig... pedig illik a vörös hajhoz, habár nem sok embernek áll jól, és én is jobban szeretem, ha valaki nem fal fehér, de ha neked ez így megfelel akkor nincs okod rá, hogy változtass rajta. Szeresd magad úgy ahogyan vagy, és akkor mindenki szeretni fog!  Nézz csak rám. Én imádom magam, és mivel imádom magam ezért nagyon jóban vagyok magammal, szóval tökéletesek a napjaim! Néha ha tehetném csak odaállnék magam elé és ölelgetném egész álló nap. - közben  pedig belefelejtkezem a beszélgetésbe és azon kapom magam, hogy mindkét kezemmel az ellenkező oldalon lévő vállam simogatom.
- Khm... Szóval igen. Szerintem az. Neked amúgy is ez a stílusod ugye?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Junci és Anthony

Témanyitás by Klein on Vas. Júl. 05, 2015 1:12 pm

Ossu!

No Malcolm, no party. Lezárom a párbajt, 60 arany esik Jun fejére.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Junci és Anthony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.