[Küldetés] Piros virág

Go down

default [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Kuradeel on Szer. Júl. 01, 2015 9:50 pm

Résztvevők: Chancery, Bacchus, Danee, Mirika

Úgy néz ki, hogy pont elkerültétek a rét összes küldiadó njkját, vagy épp sziesztáznak valahol és ti jöttetek túl korán, esetleg túl későn! Razz Ki tudja már! A lényeg, hogy mind kikötöttetek valahogy egy gyönyörű lila virágos mezőn! Surprised_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 04, 2015 12:13 am

Mióta ismerem Worgot, elkezdtem vonzódni a lila színhez. Talán azért, mert szereti azt a színt, én pedig tudat alatt is szeretnék rá hasonlítani minél jobban, közelebb jutni ahhoz a mentális állapothoz, ami őt jellemzi.
És hogy mi vezetett ide? Természetesen a növények. Mindig is lassú lehettem, vagy magam sem tudom, hisz valahányszor a környéket jártam valamely szinten, nem sok növény akadt a kezembe, a céhet segítő látók pedig egyenlőre még nem tartanak azon a szinten, amire szükségem lenne. Ebben nincs is hiba, eddig minden vásárlóm ki tudott segíteni ezen a téren, de Tachibana-samának ez most nem áll módjában, így nekem kell növényekre vadásznom, ismét.
Ott van ugyan a növényárus lehetősége, de inkább magam szedem össze, ami szükséges, hogy növelhessem a saját szintem is. Minél előbb a látásom is fel kell tolnom a magasabb tierre, hogy továbbléphessek, hisz az írásom ismét jelzett, hogy maximumon áll. Szinte meg is lepődtem.
Lépni persze még nem szándékozom. Túl nagy szükség van a kristályaimra a fronton és a mindennapi életben is, ezen kívül még utódom sincs.
Sem elődöm.
Most viszont ide lyukadtam ki, a nagy semmiben, a macskával az oldalamon, míg a főnix egy közeli, lilába borult fa ágain tollászkodott épp.
~Itt. Büdös. Van. Suspect  ~
-Csak virágok :3
Álom prüszkölt egyet, olyan macskásan, mint mikor valami az orrukba ment. A rengeteg virágport számítva ezen nem is csodálkozom, ellenben ez a hely teljesen magával ragadott. Leültem hát egy foltra, melyet kevésbé borítottak a növények és lehunytam a szemem, figyelve, hogy a hátam egyenes maradjon. Álomnak csak pár másodperc kellett, hogy megértse, most egy kicsit ismét inaktívvá teszem magam, és leült a lábaimnál, láthatólag unalmában, de tudom, mit művel. Régen le is hordott, hogy miért ülök le így mindig védett övezeten kívül is, de már belátta, hogy ezen nem fogok változtatni, és átment őrző-védőbe :3
Persze nem akarom én ezt mindig kihasználni, de egyszerűen megfogott a hely varázsa :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Danee on Vas. Júl. 05, 2015 1:13 pm

Sajna az előzőleg szedett virágaim elhervadtak, meg el is pixeleződtek, mielőtt alkalmam nyílhatott volna meglepni vele szívem hölgyét, úgyhogy szépen visszasétáltam a már jól ismert lila patakparthoz, hogy új virágcsokorra valót szedhessek a régiek helyébe.
Most így visszagondolva, az előző virágszedős alkalom elég szórakoztatóra sikerült. Na nem Shukakura gondolok... ő nem tett hozzá sokat a mutatványhoz.
Persze lehetett volna akár ő is a főszereplőnő, de a csónakos eset óta, úgy érzem kár lenne időt pazarolni az újabb próbálkozásokra, már amúgy is kimutatta a foga fehérjét. Ellenben Ayani!
Szinte zabáltam a dühét és a mulattató küzdelmét a csápokkal szemben, amik nem voltak restek a legzavarbaejtőbb helyeken körbefonni a leányzót. De aztán végül is nem kellett közbelépnem, a méreg sajnos nem tartott olyan sokáig, ő meg kivágta magát a helyzetből. Mondjuk azt nem értem, hogy ha meg akart ölni, akkor a végén, hogyhogy mégis futni hagyott. Mindegy... A lényeg, hogy a küldetést teljesítettük!

És most megint itt vagyok, remélem ő nem áll lesben sehol sem a lángoló pacijával.
Egy tüsszentésre kaptam fel a fejemet a nagy elmélázás közepette.
Oh, csak nem megint társaságom akadt? Nézzük meg közelebbről!
Nahát, egy csajszi, várjunk csak, én ... mintha ismerném...
- Ööö, hali! - sétáltam közelebb integetve, remélve hogy nem ugrik rám az illető, csak mert megzavartam a nyugalmát.
Ja, határozottan ismerős, és tudom is honnan. A vakrandi! Igen azzz... ott mintha beszélgettünk volna... meg Kuromajo házában... na az... az nem volt olyan jól sikerült alkalom
- Üm, szia Chancery! -
igyekeztem mosolyogni, és reméltem, hogy az utóbbi eset csak nekem fog eszembe jutni
- Csak nem virágokat szedni jöttél te is? -
guggoltam le, s a már meglévő pár szép szál virágocskához szakajtottam még le egy újat
- Ez a te macskád? -
adtam hangot a felfedezésnek - Nagyon aranyos!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Mirika on Hétf. Júl. 06, 2015 12:28 pm

Mégis mit keresek én itt? Azt gondoltam, hogy ez a hely hasonlít a szafarihoz a tízes szinten, csak míg ugye ott vadászni lehet, meg halászni, itt majd a húshoz a fűszereket lehet majd hozzácsapni. Ja, de mikor kiléptem Floria kapuján és megláttam az első három szerelmespárt, ott nekem kábé végem is volt. De már nem fordultam vissza, ha már egyszer idejöttem, akkor vigyük is véghez, amit akartam. Kérdés, hogy mit akartam? Mert az egy dolog, hogy itt voltam, ki tudtam sétálni a virágmezőre lehetőleg csukott szemmel és befogott füllel, hogy még véletlenül se lássak olyasmit, amit most nem akarok, szóval hiába sétáltam ki, őszintén szólva gőzöm nem volt róla, hogy ezután mi lesz a következő lépés. A csirkét vagy a vadkant elkapom bármikor, az triviális, hogy ha legyakom, akkor megkapom a húst és hawaii van, de a fűszerekkel, ízesítőkkel mi a helyzet? Hogy lesz nekem például meg az a két gazom, amit összekeverve megkapom a majonézet? Vagy a szójaszószt? Melyik zöldség helyettesíti itt az oregánót? Ha boltban veszem, akkor semmi gond nincsen vele, de ebben a növényrengetegben hogy találjak meg bármit is? :/ Még ha a képességem segítene, de azzal csak érceket tudok fellelni...
Tétován sétáltam be, keresve a különféle ösvényeket, meg hátha találok NPC-ket, táblákat, vagy akármit, de semmi. Még játékos útmutató se nagyon volt, annyira friss ez a hely, szóval tökéletesen el voltam veszve. Random próbálgatni, hogy mi micsoda meg se türelmem, se energiám nem volt Rolling Eyes Szóval csak sétáltam, azon gondolkodva, hogy vissza kéne fordulni, és inkább csapatosan visszajönni valakivel, aki már járt itt egyszer-kétszer. Na ekkor láttam meg, hogy azért nem voltam egyedül, és ennek meg is örültem.
- Hahóóó! - integettem már messziről, bár halvány lila gőzöm se volt, kiknek, csak akkor vált világossá, miután kicsivel közelebb értem. A csajszit meg a cicáját ismertem egy-egy bossharcról, de a srác is ismerős volt... valahonnan.
- Izé-bizé, segítsetek már egy kicsit. Ismeri valamelyikőtök ezt a helyzet? Olyan növényeket keresek, amiket tudok főzéshez is használni, de mintha tűt keresnék a szénakazalban Neutral - adtam elő rögtön a problémámat, miközben egy széles mozdulattal intettem körbe, demonstrálva, hogy milyen szép nagy rét ez. Meg most lila is. És rohadt sok bizbasz szálldos a levegőben. Legalább jó illat van :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Bacchus on Kedd Júl. 07, 2015 7:12 pm

Feltörekvő jókedvvel és a pénz szagát mélyen beszívva érkeztem a virágmezőre. Csodálatos! Milyen aranyhegyek bújnak meg itt. Egyszerűen egy zsákba tömöm mind és itt sem vagyok. Hogy is mondta Xen? Kereskedelmi kapcsolatot kötött egy némberrel nekem csak annyi a dolgom, hogy elvégzem a piszkos munkát. De hogy a virág piszkítására gondolt, ez azért arcátlan. Mindkettejüktől, de főleg Xen. Elkapom és kitekerem a nyakát a nyavalyásnak. Addig is, legalább élvezzem. Leültem szépen összetiporva néhány tucat növényt, hogy felpöccintsem a boros flaskát. Amit jószerével a gourdomba töltés után a számba tölthettem. Megnyaltam a szám szélét, hogy el ne veszítsem ezt a finom zamatot. Más sem hiányozna. Majd töltöttem még egyet és heverészni kezdtem, majd még egy kis bort. a nyolcadik palack után kártyázni akartam, de mivel egy nyamvadt réten vagyok, itt úgy sincs senki. A teleport kapu környékén játszadozott pár ember, elmebetegesdit, de ahhoz semmi kedvem nem volt, úgyhogy irány befelé. Orromra kötötte Xen, hogy mi kell a csajnak, bár kötve hiszem, hogy tényleg ennyivel beérné, én Bacchus megmutatom neki, mi kell még neki! Mikor harmadjára elismételtem és lépteim sem a tökéletes egyenest követték rájöttem, hogy ez biza a számon jött ki és nem büfögés volt.
Fogalmam sincs mennyi ideig mászkáltam, és miért hiányzik még hat üveg borom, de egy elég furcsa hányás színű rétre keveredtem. Lehet, hogy? Nem-nem-nem bizztos ez nem én voltam..
Azonban nem csak az én hangom keveredett ide, hanem egészen más hangok is.
Közelebb battyogtam és jól megnéztem magamnak a három macskát, meg a krétát. Fú bakker, hova jutottam. Ez megint túl hangosan sikeredett, úgyhogy innentől jobb lezs, ha moderálják magukat!
- Szuper pápápápá, vadzsis Üdv! - mondtam artikulálatlanul, de jóval halkabban, mint eddig bármit is. - Láttatok ti itt huszon..hu-hu-huzson..kettő galaktikus pin..pitypangot? - azta de súlyos, inni akarok. Azzal vettem elő egy újabb palackot a felszereléseim közül.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Kuradeel on Kedd Júl. 07, 2015 7:58 pm

Sorolom időrendben. Surprised
Chan macskája valahogy a vízben találja magát, ... közvetlenül Danee alatt, aki azért csúszott meg, mert Mirit meglökték - azt a csapást mindenki hallhatta, amit a fenekére mértek - és Chancery melle puhább mint hinné az ember... - Miri most már tudhatja, hiszen az fogta fel az esését - de Danee megcsúszott, és Chant is magával rántotta, meg tojások törtek...hmmm, az fájt volna kint, Daneeeee. Rolling Eyes

Jéé, Bachussszal nem történt semmi. ^^

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 07, 2015 9:06 pm

~Aranyos a lovad pikulája, ffff~
Amint meghallotta ezt a szót, Álom fújtatni kezdett, füleit hátracsapta és fenyegetően, fogait kimutatva meredt Danee-ra. Végigsimítottam a hátán, hogy elejét vegyem az esetleges vitáknak, ki sem zökkenve a ritmusból, amit felvettem. Törökülésben maradtam egy kicsit, majd mikor biztos voltam abban, hogy Álom nem fog támadni, felálltam, hogy jól megölelgessem a srácot.
Már ha engedi :3
-Szia, Dani. -üdvözöltem, majd kissé hátrébb léptem. -Igen, valami hasonló okból. Növénylátás. És te?
A macska és én egyszerre fordulunk az új hang felé. Mirika, a frontról, az Angelic vezetője. Ez utóbbit elsősorban attól a kislánytól tudom, aki rendszeresen tipeg be a könyvtáramba - na ja, az ő esetében még csak belépésről sem tudok beszélni, olyan hangtalanul jár, nyakát behúzva, csendesen.
Én elsősorban a füleiről jegyeztem meg Embarassed
-Szia. -intek neki is, majd körbenézek választ keresvén. Elsőre egy fűszernövényt sem veszek észre, így jobbnak látom, ha vállamat vonva visszafordulok a friss társasághoz. -Neem, így elsőre egyik se tűnik olyannak, de segítek keresni.
És végül az utolsó hang, Bacchus részegsége. Annak ellenére, hogy ezelőtt elég rossz élményem volt egy részeggel, most valahogy... még csak nyoma sincs a félelemnek, ami a puszta gondolatára is előjött volna eddig. Kurokoto mogorva arckifejezése és a modortalan hanglejtése ugyan még előttem lebeg, de valahogy már nem tudok rá dühös lenni azért, amilyen volt. Oh my, bár lenne alkalmam vele még egyszer beszélni.
-Gigantikus pitypangra gondolsz? Surprised -kérdezek vissza, hát ha tud felelni, és már mondanám, hogy van nálam némi, szívesen eladom neki, mikor megindulnak az események.
~Az előbb még nem volt itt vííííz D:~
Álom, ahogy ugrani próbál, fellöki Mirit. Mondjuk a fenékcsapás nem tőle származott, de talán az ő ugró nagysága is közrejátszhatott. A cicafülű társnő egyenesen rám esik, én pedig a hátamra, velünk együtt Danee, bár ami először a fejembe ugrik, az az, hogy mi lehet ez a fura érzés mellkastájékon? Suspect
Mire nagyjából levegőhöz jutunk, rá is jövök. És... oh my Embarassed  Jay-en kívül még senki... és hát... fúh... Embarassed  Így nézve nem is olyan kicsik... O.o Na de előbb...
-Mindenki megvan, jól van...? Surprised
Álom amúgy a víz általi meglepetés hatására Bacchus feje búbján köt ki. Egy pár kilós macska. :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Bacchus on Pént. Júl. 10, 2015 12:49 pm

- Közzsi - mondtam ivás közben a kettes számú cicafülnek. Az egyes számú csak az a kicsi lehet, aki tényleg macskának néz ki. Ádámcsutkám fel s alá járt, míg kiittam a bort és az arcomra kilő enyhe pír jellemezte, igen jól vagyok már. De még nincs baj, nagyon rég voltam már részeg és elég csak a képességet újra aktiválnom, mindjárt jobb lesz és ügyesebb is lehetek. - Az lesz az - mondtam.. szinte fellélegezve egy pillanatra a ködből, ami már kezdte benőni az agyam nyúlványait. Gligan..Gilga... Gigatiku.. az. mutattam ujjammal a lány felé. - Az kell igen, nekedtek mii is? - vetítettem megszólalásom egy üres boros üveg szájával a kréta és hármas számú cicafül felé. - Te ismerős vagy nekem - jeleztem kissé hadonászva a palackkal a srác felé - Dani? - utánoztam a kettes macskafül kiejtését követve.
Az azonban ők inkább lefeküdtek.. ilyen korán? Elvigyorodtam, ha már ez a szitu ha már csattant csattanjon is. Azzal meglendítettem a testet és még az egyikk kiugrott, sőt két macska fül is, de ketten még a földön vannak.
- Bunyó \o/ - kiáltottam el magam szélesre tárt karokkal és remélhetőleg dobtam egy hasast a felül senyvedő lány hátára és hátsójára. A gourdom és az üveggel nem törődve merre gorulnak. Azért közben kézzel virágot tépve és hajigálva, hisz tömérdek van itt.
Majd ha sikeresen nyekkentek, elengedtem testem és hagytam hogy leguruljak róluk. Közben hahotázva folyamatosan.
- Rajzoljunk a mezőbe arénát és birkózzunk, Wolfot le nem győzitek - hahotáztam, úgy hogy könny is csordult a szemembe.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Danee on Hétf. Júl. 13, 2015 7:27 pm

A macska láthatóan nem volt a barátkozós, bújós fajta, talán a szagom, vagy a hangom nem tetszhetett neki, de istenigazából, fogalmam sincs miért kezdett rám fújni
- Aszem a cicád nem igazán a simogatható típus, pedig én szeretem a macskákat, de lehet, hogy neki még szoknia kéne a jelenlétem kicsit, mielőtt megsimizhetném
- Amúgy megengeded? Meg lehet simogatni? És van valami neve?
- Én csak simán virágot szedni jöttem vissza ide -
tettem hozzá, hogy válaszoljak is a kérdésére.
Osztán feltűnt valaki más is a nagy lilaság közepette, s minthogy legalább azt igyekszem észben tartani, hogy az ismertebb céheknek kik a fejesei... azért egy kicsit gondolkoznom kellett:
- Ööö -
kezdtem zavaromban, nem voltam biztos a dolgomban és annyira ciki összekeverni embereket, de ha meg rá se kérdezek
- Ne haragudj, úgy rémlik mi már találkoztunk! -
fogtam rá a félkész virágcsokrot
- Nem, Mirika vagy esetleg, az egyik nagyobb céh vezetője? Vagy keverlek valakivel?
Persze rá kellett jönnöm, hogy éppen virággal mutogatok valakire, és azt már az oviban is megmondták, hogy nem illik, úgyhogy kisvártatva leeresztettem a karomat, majd kérdése hallatán körbefordultam, a lilulásos mezőt megbámulva
- Én már jártam itt ugyan egyszer, nem is olyan rég, de azt túlzás lenne mondani, hogy ismerem a helyet, és az igazat megvallva, növényfőzethez való gyomokra még egyáltalán nem is gondoltam, hogy itt is lehetnének, de ki tudja! -
igyekeztem segítség lenni, de inkább sikerült kimagyarázásnak, azt hiszem, s még mielőtt felocsúdhattam volna, már is új taggal bővült az idesereglettek kis köre
- Oúúú - facepalm
- Az kell -
bólintottam felé
- Szevasz! Hogy találtad ki?! Amúgy te is nekem
- Aszem bővültünk egy részeges karatemesterrel -
fordultam két lány felé - ismerem a tagot, egyszer összesorsoltak minket az arénában
Szerettem volna kicsit messzebb hátrálni Bacchus alkoholos kipárolgás-aurájából, de valami puha mozgó dologra léptem helyette
A többi már teljesen követhetetlen módon és gyorsasággal zajlott le: hogy ki lökött meg kit, és miért borultunk el mindhárman dominóként... ?
Lágy vízbuborékokat fújtam a sekély vizecske felszíne alól, és ahogy megláttam a két lányt abba rendkívül előnyös pózban, ráadásként az én lábaim közé is került egy formás kis női comb ... nem csak a fantáziám indult be, bár odalent a bizsergés az imént mintha túlontúl intenzív és kellemetlen volt. Mint akit tökön rúgtak, hogy egész pontos legyek.
- Azta, lányok!!! -
álmélkodtam harsányan, ahogy csurom vizesen felültem a patakmederben

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Mirika on Hétf. Júl. 13, 2015 8:09 pm

Na, ez így elsőre annyira nem is volt rossz. Nem mintha bármi problémám lenne azzal, hogy kvázi idegeneket megszólítsak, csak hát most ugye egy konkrét problémával álltam eléjük, és olyankor azért nem sokan szoktak segítőkészek lenni Rolling Eyes Az igazságot megvallva, én sem vagyok ez a típus, vagyis odakint nem voltam az. Itt már egy picikét több kedvem volt hozzá.
- Köszi szépen, sokat segítene :3 - válaszoltam Chancery-channak. Majd egy pillantás a fülekre. Ilyen közelről még sose láttam őket, de most megnyugodva vettem észre, hogy nem igaziak, nem úgy, mint az én fülecskéim :3 Még a srácra is kéne egy pár fül, és akkor mindenki nekomimi lenne. Vagy konkrét cica.
- Aha, az vagyok :3 Bocsi, én nem emlékszem rád Embarassed - erősítettem meg Danee-chan sejtését is enyhe zavarral kiegészítve. Aztán az is lehet, hogy csak azt hiszi, hogy találkoztunk már, elvégre tök híres vagyok, meg hírhedt is, aztán ha sokat hall az ember valakiről, akkor már-már azt hiheti, hogy ismeri Rolling Eyes
Na de ez volt talán az utolsó derűs pillanat, ugyanis feltűnt egy hullarészeg fazon, aki alig bírt megállni a lábán, alig lehetett érteni a mondókáját és nem utolsósorban bűzlött. Fintorogva húzódtam el a fickótól, ám éppen csak, hogy levettem róla a tekintetem, egy elhadart simogatást éreztem a hátsó felemen. Magam sem tudom, hogy kerültem ezután a földre, mert baromi gyorsan történtek a dolgok, de legalább puhára estem, még ha nem is szándékosan >.>
- B-bocsi ^^" - nevetgéltem, és próbáltam lekászálódni a lányról, mikor egyszer csak rám zuhant a részeg fickó, gyakorlatilag visszalökve a fejemet Chancery-chan mellei közé, ami ugyan kényelmes volt, de valószínűleg neki kellemetlen. Ez most nem az a szitu volt, amikor a szokásos hülyéskedésemnek helye lett volna.
- A jó kurva anyádat, azt! - csalt ki belőlem a dolog egy ízes káromkodást a részeg disznó felé, aztán megpróbáltam a sajgó, bizsergő végtagjaimat kiválogatni abból a masszából, ami minket alkotott, és amint ezzel megvoltam, hát kapott a fazon néhány igazán csúnya, villámló tekintetet is. Chancery-chan meg egy bocsánatkérő pillantást, és meg is próbáltam felsegíteni. Most jött az, hogy kitaláljam, hogy tudtam elesni a hármas akrobatikám ellenére.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Kuradeel on Kedd Júl. 14, 2015 4:55 pm

Talán eddig nem vettétek észre azt a kis huncut, de valójában nem is olyan picike virágot, aminek nagy gülü szemei vannak, és piros szirmai, meg nagy, puha húsos szája, amivel egyfolytában csücsörít. Persze, hogy nem vettétek észre, mert még mindig egymással vagytok elfoglalva... nah akkor most kicsit viszsapörgetem nektek az időt.

Volt az a mondat, amikor Mirika megérkezett, hogy
- Hahhóóóó - majd Bacchus rálépett egy indára, természetesen nem is véve észre közben mit okozott. Danee egyhelyben állt a csermelyben, a víz lágyan nyaldosta a lábát. Ő se vehette észre, ahogy egy inda tekeredik rá a bokájára. Majd elhangzott a pitypang szó és a kis virágunk úgy érezte, hogy őt hívták. Rácsapott a neki háttal lévő fenekére - egy indával -, amivel meglökte a dominót, ezzel együtt Danee alól is kihúzta a talajt, nehogy megmentse a helyzetet... Bacchus szaga viszont taszította, úgy hogy őt nem bántotta. Rolling Eyes
De most itt van előttetek és vidáman csücsörít. :3

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 14, 2015 5:22 pm

~Én nem cica vagyok, hanem egy felis silvestris, európai vadmacska. Én alapvető természetemnél fogva nem vagyok simogatható típus ˇ^ˇ  ~
-Jól van, jól van, üngyürü-büngyürü :3 -csücsörítek és elkezdem két kézzel simogatni a fejecskéjét, amíg odébb nem megy, persze mindez még az elgurulós incidens előtt. Persze Álom mindehhez elég sértődött fejet vág és odébb megy nyalogatni magát, amíg én ismét visszaállok komolyba és Danee felé fordulok.
-Ő Álomkelő, de akkor ezek szerint még nem találkoztál volna vele? Surprised -töprengek el egy kicsit. Hisz, ott volt az a vízalatti kaland, vagy mi... vagy az nem Danee lett volna? Suspect
És akkor most egy kis ugrás, és térjünk vissza a földön fekvés pozitúrájába, ahol próbálom is eldönteni, hogy most tulajdonképpen én tényleg élveze-e ezt az egész helyzetet, vagy valamivel keverném-e ezt az érzést valami mással. Így jobb híján hagytam, had sodorják magukat az események, az én esetemben úgysincs valami puha párna Miri kezei, meg később az arca alatt, így jobb híján azzal próbálok neki segíteni, hogy tartom a vállait, had kapjon levegőt is. Mondjuk belőlem kiszorul egy kicsi, mikor még Bacchus is ránk veti magát, de aztán szerencsére Miri hamar leveti magáról és feltápászkodik.
-Köszi. -nyögök fel, mikor elfogadom a felsegítő kézfogást, majd leporlom magamról a fölösleget, ami rám ragadt.
~Amúgy ez mi?~
Álom épp egy furcsa, piros növényke körül köröz érdeklődőn, tisztes távolságban, tehát olyan mancsnyújtásnyira, mit sem foglalkozva már velünk vagy a minket ért balesettel. A furcsa, csücsörítő növény láttán engem speciel kiráz a hideg, és csodálkozom tényleg, hogy nem vehettem észre eddig.
-Nem tudom, de menj onnan inkább. -lépek közelebb és "felkapva" a macskát - ami úgy néz ki, hogy megragadom a mellső lábai alatt és odébb vonszolom, mert ölbe kapni már túl nagy ilyen helyzetben - távolabb megyünk az ismeretlen organizmustól.
-Najó, akkor... akkor szerintem menjünk inkább a Növényárushoz. Ott biztos van fűszer, ami meg neked kell... -nézek Bacchus felé. -...azt is megérdeklődjük, és ha nincs, majd adok el neked én :3  Rendben?
Legalábbis meditálni már nem fogok ma már itt, főleg nem egy ilyan fura, félelmetes akármi mellett, na meg legalább lett egy kis társaságom o/

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Danee on Vas. Júl. 19, 2015 12:06 pm

- Ó, akkor nem hallucinálok, tényleg a macskádat, akarom mondani a vadmacskádat hallom! - döbbentem rá, de inkább nem kísérleteztem a simogatással, úgy tűnt leginkább csak Channak engedi az ilyesmit
- Szóval Álomkelő! Milyen szép és különös neve van! Az igazat megvallva nem tudom, lehet hogy már láttam, amikor találkoztunk, de... annyi macskafélével találkoztam már a többi játékosnál is... nem tudnám megmondani biztosan...
- Egyébként nálam is lakik egy koromfekete cica, Lily a neve!

- Semmi gond, azt hiszem csak futólag találkoztunk egyszer, nekem úgy rémlik, mintha te lettél volna a lány Anatole mellett, karácsonykor a jégpálya mellett -
feleltem a Mirinek

Látva, ahogy Wolf 'kicsi a rakást' játszva ráugrik a lányokra, elgondolkodtam egy percre, hogy vajon, ha a két lány között ragadtam volna ebben a helyzetben, az mennyire lett volna kellemes érzés, látva az idomaikat, és az érzéki pózt, amiben egymáshoz simultak...
Viszont, lehet hogy nem épp ezzel foglalkoznék, ha az egyikük és még Wolf is fölöttem tehénkedne... ehh, nehéz dolgok ezek...

- Nahát, egy újabb csápocska -
somolyogtam a szemtelen növényke láttán, miközben feltápászkodtam a csermelyből
- Én a helyetekben vigyáznék vele, a múltkori elég pajzán természetű volt, és valamiért a lányokért volt nagyon oda

- Nah, te meg Wolf, vagy Fist, vagy hogy nevezed éppen magad -
sétáltam oda a részeg alakhoz, és megragadtam a gallérja hátuljánál
- Ha annyira birkózni akarsz, most megkaphatod -
s igyekeztem az egyes súlyemelésemmel lehúzni Mirikáról, látva, hogy a lány is igyekezne kikerülni alóla
- Csak hagyd békén most a lányokat, had foglalkozzanak inkább a növénnyel
- Akarom mondani, a növény had foglalkozzon velük -
tettem hozzá halkan
- Szóval rajzoljunk egy kört, mi? -
előrántottam a nodachit, és széles körben megperzseltem vele a növényzetet
- Fegyverek nélkül -
tettem el a kardot az inventoryba, s vetkőztem felülről félmeztelenre
- Na gyere! -
álltam be a kör szélére, szembe Wolffal
Megrogyasztottam a térdeim és előrehajolva, fogásra kész karokkal a levegőben vártam, hogy Wolf mozduljon, ha még képes rá egyáltalán.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Mirika on Vas. Júl. 19, 2015 1:11 pm

Nem mondom, hogy rossz hangulatban voltam, de irritált a részeg fazon elég erősen. Legjobban persze Chancery-chant sajnáltam, aki a legjobban megitta a levét ennek az egésznek. Engem nem érdekel, ha rám száll egy ilyen alak, mert egyszerűen belefojtom a lóitatóba, de a cicafüles csajszi most így legalul nemigen tudott mit csinálni, csak próbált ellentartani, hogy ne préseljük össze. Nagy sóhaj, mikor már mindketten talpon voltunk, a gyakorlatilag félmeztelen ürge meg tőlem meg is fulladhatott volna.
- Örülnél neki, mi? Rolling Eyes - szólaltam meg Danee-chan figyelmeztetését hallva. Mondjuk az indákat elnézve már volt magyarázatom arra, hogy estem el, nyilván kirántotta alólam a talajt. Egy kis darabon bámultam az imbolygó, csücsörítő növényt, nem voltak jó tapasztalataim a hasonló szörnyekkel kapcsolatban, de annál az árnyékizénél nem lehet rosszabb, amivel abban a barlangban találkoztunk. Persze a pasik ott sem törekedtek rá, hogy nagyon segítsenek, szerintem itt is ez lenne a helyzet >.> Ami azt illeti, ők el is foglalták magukat.
- Szóval két idióta, meg egy hentai zöldség, micsoda társaság... - lelkesedtem, miközben hüvelykujjammal kijjebb segítettem az egyik tőröm markolatát a hüvelyéből - Ne aggódj, mindjárt nem lesz itt ez a túlméretezett karalábé :3 - mondtam a lánynak.Közel százas gyorsaság és százas sebzés, ezzel semmilyen magányos növény nem tud mit kezdeni. Egy hirtelen mozdulattal szökkentem előre, és a késeimet kirántva, na meg a főzés jártasságomat bevetve arra törekedtem, hogy szép, egyenletesen felaprítsam a szemtelen zöldséget apró darabokra. Aztán kereshetünk végre fűszereket.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Kuradeel on Kedd Júl. 21, 2015 9:42 pm

A harmadik kör végére értünk. Surprised

A virágocska elhervadt \o/ azaz levágtátok szegény. Sad

Jutalmatok KA san osztja ki. :3

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 24, 2015 11:09 pm

Chancery: 1 Növény Tasak

Danee: 2 Kis Tövisgyökér 1 Faeno Levél 3 Barna Gomba 1 Vörös Pitypang 1 Vastag Tövisgyökér 1 Óriás Pitypang 1 Nihil Ág 1 Eknier Levél 1 Gyilkos Galóca 3 Gigantikus Pitypang 4 Faeno Virág 1 Eknier Ág 4 Fekete Gomba 3 Nihil Bogyó 3 Fagyott Pitypang

Mirika: 1 Faeno Levél 1 Barna Gomba 1 Vörös Pitypang 3 Vastag Tövisgyökér 1 Faeno Ág 1 Vörös Gomba 2 Nihil Levél 1 Óriás Pitypang 3 Nihil Ág 1 Eknier Levél 1 Gyilkos Galóca 6 Ezüst Százszorszép 1 Gigantikus Pitypang 4 Faeno Virág 2 Eknier Ág 1 Fekete Gomba
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piros virág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.