[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

1 / 12 oldal 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Go down

default [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 16, 2015 9:58 pm

A Kayaba Kaszinó egyik eldugott folyosójának a végén áll egy ajtó, ami folyamatosan zárva található.
Egészen mostanáig. Most ugyanis egy hatalmas cicomás felirat hirdeti az ajtón:

The Eden of Demons 
A megtérítés játéka.


a jobb alsó sarokban egy apró kis megjegyzés, amit csak akkor lehet elolvasni, ha elég közel hajol hozzá az ember: Second attempt


Ahogy belépsz az ajtón, egy üres kis szobában találod magad. Egyetlen kis asztalkával a közepén. Ahogy telik meg a szoba játékosokkal, úgy jelennek meg a sorban a székek. Az első játékos, aki belép, az asztal ellett egy teljesen vörös ruhába burkolózott játékost vehet észre üldögélni. Arcát vörös maszkkal és csuklyával takarja el, ami biztosan látszik az a vörös szeme, és vörös indikátora.


Időközben Desdemona az alábbi üzenetet kapja Marlunától:
Kezdődik, gondolom a helyszínt nem kell megmutatnom.


Határidő: egy hét, a jelentkezést is akkor fogom végleg lezárni.

Ha valaki a Kaszinó-ban az ajtóról, vagy a szobáról kérdez, mindenki azt feleli, hogy nemrég megjelent egy rejtélyes vörös indikátoros játékos, aki abban a szobában furábbnál furább játékokat szokott levezényelni, és a legügyesebb, vagy legszerencsésebbek rengeteg aranyat kaszálhatnak be, de cserébe nagyokat is lehet bukni. 

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 17, 2015 11:28 am

Feltételezem, hogy mivel Marluna azt ígérte, hogy Marluna szólni fog Shunak, ha esetleg újabb kis játék vezetésére adja a fejét, hogy Marluna szólt is Shuunak. Szóval ha Marluna szólt Shunak, akkor ő lesz az első, aki megérkezik. Ha nem, akkor is valószínűleg ő lesz az első, hiszen Timidus a táblák frissítésének a pillanatában már kint áll a Főtéren, és keresi Shunak a megfelelő küldiket, olyan korán pedig a gamerek általában nincsenek még ébren, de ha valaki időközben gamerből kalandozó lett, még talán ő sem. A Kayaba Kaszinó, ha pedig csak ott szokott kirakva lenni a hirdetés, szintén kedvelt célpont kicsiny hőseinknek, és nem csak azért, mert az Admin nevét viseli. Timidus továbbra is keresi azt az embert, aki meg tudja őt verni logikai játékokban, Shu pedig jót mulat azon, amikor azok a buta népek, akik lenézik a sárkányt, mert csak egy pet, kikapnak ellene. Persze csak azoknak a pénzét tartják meg, akik ilyen pökhendi módon viselkednek. Akik csak játszani szeretnének… hát őket is megveri Timi, de nekik utána mindig visszaadja a pénzt, bár vannak olyanok, akik ilyenkor sem fogadják el, mondván, hogy a sárkány becsületes játék során nyerte el. Általában ezek az emberek utána meg lesznek hívva valamire Shu által. Lényeg a lényeg, hogy a táblát meglátva Shu szépen felkészül a játékra, majd a megfelelő időpontban benyit, felkutatja Marlunát, és ha csak ők vannak ott, amire meglehet az esély, akkor lecsüccsen mellé, és köszönti.
-Szia Marluna! Hogy vagy? Megdicsérted már Cearsot azért, mert megszerezte az Artemist? Olyan cuki, annyira örül annak az íjnak, mint egy kisgyerek valami új játéknak…
És hasonló csevej. Ha nincsenek már egyedül, akkor csak biccent felé, és elfoglalja az egyik ülőhelyet, Timidus pedig mellé telepedik, persze nem külön székre, ezzel jelezvén, hogy ők egy csapat.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Pént. Júl. 17, 2015 11:18 pm

A Kezdetek Városában töltött idő alatt párszor már elmentem a Kayaba Kaszinó mellett. Mindig is szerencsésnek tartottam magam, így a fő ok, amiért eddig sosem léptem be az volt, hogy tudtam: a kaszinókban édes mindegy, hogy valaki szerencsés-e vagy sem, a végső nyertes mindig a tulaj. A virtuális világban pedig ha lehet még egyszerűbb átverni valakit. Onnantól kezdve, hogy a rendszer tudja milyen számokra vagy egyéb adatokra teszi fel a pénzét, nincs más dolga mint azt figyelmen kívül hagyva sorsolnia a többiből. Nyilván itt is szükség van pár „szerencsés” nyertesre, mivel nélkülük végül senki sem látogatná az épületet, de hosszútávon az ember akkor nyer a legtöbbet, ha sohasem kockáztatja a megszerzett vagyonát.
Szép kis hipotézist állítottam fel és lám itt állok a Kaszinó főtermében. No igen, a kíváncsiság gyakran felülkerekedik a józan ész szaván. Figyeltem az NPC-k és játékosok tömegét akik különböző módozatait választották vagyonuk gyarapítására. Néhány játékot ismertem, de akadt olyan is mely szabályaival nem voltam tisztában. Éppen azon voltam, hogy mégiscsak kipróbálom magam, természetesen csak egyetlen egyszer, mikor egy ismerős érzés kerített hatalmába. A valóságban már hangos korgás figyelmeztetett volna, de e nélkül is sikerült beazonosítanom az éhségérzetet.

Hát igen, ha az ember folyton a fejlődéssel van elfoglalva könnyen kimarad egy-egy reggeli vagy tízórai. Vagy esetemben mindkettő. No sebaj, csak lehet itt is venni valami harapnivalót.
Nekiindultam a termek és folyosók kavalkádjának és hamarosan annak rendje szerint el is tévedtem.
A fene sem gondolta, hogy ez ekkora belülről. Sebaj, ha itt jobbra fordulok visszaérek az előtérbe.
Az előttem tornyosuló ajtó azonban nem ezt jelezte. A felső feliratot nem tudtam elolvasni, alatta azonban tisztán kivehető volt:A megtérítés játéka.
Kíváncsian nyomtam le a kilincset, egy pillanat alatt elfelejtve, miért is kerültem oda.
A szobában rajtam kívül hárman tartózkodnak. Elmosolyodom mikor ismerős arcokba ütközök.
-Üdv Shu! Timidus-köszönök a duónak.
A harmadig alakot meglátva azonban elbizonytalanodom.
Egy vörös játékos? Ráadásul pont itt és pont Shuékkal? Ez furcsa.
-Öhm, megzavartam valamit? Mond csak Shu, ki ez a vörös?-kérdem kissé gyanakvó hangon. Aztán eszembe jut, hogy védett területen vagyunk és valószínűleg  Shuék is ezért ilyen nyugodtak. Beljebb lépek, majd egy idő után helyet is foglalok, bár inkább Shuék mellett, amit ha kell a szék arrébb helyezésével érek el.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Desdemona on Szomb. Júl. 18, 2015 8:58 pm

Ismételten a tőlem távol álló kaszinó felé tartok. Furcsa, hogy  most már zsinórban másodszor fordulok meg itt. Egyelőre azt sikerült megtapasztalnom, hogy Marluna játékai nem igazán sikeresek. Bár nézőnek lenni nem megterhelő és az a feladat sem az, amit rábízott. Viszont még mindig nem vonzz ez a világ, csupán a gólem miatt vállaltam el a múltkor is, és most is. Aisu egyszerűen nem tudja elhinni, hogy valami ennyire nem tud összejönni és, hogy ennyire el van lustulva mindenki ezeken a játékokon. Egyszerűen a fejébe vette, hogy addig nem nyugszik még nem lesz tanúja egy szépen végig játszott játéknak. Néha kissé furcsa dolgok kattannak be a gólemnek. Mindenestre ismét itt vagyunk és ismét belépünk azon a bizonyos ajtón. A játék mesteren kívül még ketten voltak bent. Örömmel és megkönnyebbüléssel nyugtáztam magamban, hogy most nem késve érkeztem, majd meglepve pillantottam a két ismerős alakra. Nem hittem volna, hogy itt fogok velük ismét találkozni. Marluna felé csak biccentettem egyet, nem én szeretnék az lenni aki már a játék kezdete előtt lebuktatja. Azt már tudom, hogy nem szokása rögtön felfedni a kilétét és jobb szeret titokzatos játék mestert játszani.
-Szervusztok, Shukakuk-chan, Timidus. Nem gondoltam volna, hogy itt találkozunk majd újra. Hogy vagytok?
Szólítom meg őket és helyet is foglalok mellettük. A gólem intett egyet a párosnak, viszont egyelőre még csendben marad. Nem kíván felszólalni, csak ha szükséges. Egyelőre csak éberen figyel és vár.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kemabat on Szer. Júl. 22, 2015 12:36 am

- Ne már! Megint vesztettem! – adott hangot csalódottságának Kemabat a kaszinó egyik asztalánál. Egyre gyakrabban töltötte itt az idejét, és persze a pénzét, a hatalmas nyeremény reményében. Sok pénzre volt szüksége, nagyon sokra, és ebben a bűnbarlangban látta a leggyorsabb utat a gazdagsághoz. Eleinte nyert is, volt, mikor megduplázta a vagyonát, de az utóbbi időkben elpártolt mellőle a szerencse, amit hangereje emelkedése is jelzett. Ha valaki ordibálást hall a kaszinó falai közül, tudhatja, hogy szegény Kemabat még szegényebb lett.
Mérgesen kelt fel az asztaltól, és számolgatta, mennyi arany lapul még nála, és csalódottan vette tudomásul, hogy ismét ki kell hagynia a vacsorát. Már készült is elhagyni az épületet, amikor a többnyire zárt ajtónál, egy felirat díszelgett. Vissza is fordult megérdeklődni, hogy mi van ott, de csak annyit kapott válaszul, hogy egy vörös játékosnál sok aranyat lehet nyerni, vagyis csak ennyi maradt meg benne.
Közeledve az ajtóhoz alaposabban megvizsgálta, mi van kiírva, majd csak legyintve rá belépett az ajtón. Hirtelen nem is foglalkozott a bent lévőkkel, kivételt ez alól csak a vörösbe burkolózott személy élvezett, hamar ő is felkerült a lehetséges elkövetők listájára szinttel és kaszttal együtt. A listán végignézve könnyen megállapítható volt, hogy hosszú, és minden egyes nappal csak hosszabb lett, csak gyűltek a nevek, de még egy sem került le róla. Mindenki gyanús, főleg a vörösök.
Az adatok feljegyzése után nézett csak körbe, és meglepetten vette észre, hogy sok volt az ismerős arc.
- Üdv Shu, Timidus – enyhén meghajolt mindegyik névnél. – Zura! Régen láttalak. – villantotta rá hófehér fogsorát. – Hölgyeim! – fejezte be a sort a másik idomárral, és a vörössel, akitől rengeteg aranyat akar elnyerni.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Júl. 22, 2015 6:14 pm

A sötét sarkokban való üldögélés számomra olyan hobbi, mint másnak a futás, vagy az olvasás. Most a kaszinót választottam eme tevékenység színhelyéül, ugyanis megfigyeltem, méghozzá egy ajtót. Egy olyan ajtót, ami mögött már jártam, így pontosan tudtam, mire számíthatok odabent. Egy vörösbe öltözött nő, és székek. Kíváncsi voltam, ezúttal hány kalandort fog vonzani a felhívás, mármint rajtam kívül. A legutóbbi kudarc után már-már izgatott is voltam, hogy működik egy ilyen játék, amikor éppen működik is. Három játékos és Desu-chan tévedt be előttem, mire elhatároztam, hogy nem várok többet. Még a végén elkezdik nélkülem, ugye :] A két ismeretlen fiú jelenlétét elhanyagolhatónak véltem Timidus számítógép alapú elméje mellett, így aztán különösen érdekesnek ígérkezett a játék. Ő biztosan rá fog jönni a kulcsfontosságú összefüggésekre, tehát optimális esetben a párbaj köztem és közte fog zajlani.
- Yo! Rég láttuk egymást... hogy is hívattad magad legutóbb? :] - intettem a vörösnek, miután beléptem az ajtón. Úgy fest, mindenki szépen engedelmesen üldögél, ahogy erre számítottam. Biccentettem a jelenlévőknek, a lányokat egy kicsit hosszabb pillantásra méltattam, majd letelepedtem a padlóra.
- A székemre nem lesz szükség :] Vagy ez már unalmas? - szóltam újra a játékmester felé, hogy reprodukáljam a legutóbbi eseménysor egy részét, aztán rámeredtem Desu-chanra, kitartóan és zavaró módon bámulva őt. Elvégre ő volt a helyszínen a legkellemesebb jelenség :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Júl. 24, 2015 8:24 am

(Denis, 500 szó)

Amint Shu elkezd beszélni Marluna is könnyebbre veszi a formát.
-Szia Shu. Nem, azóta még nem találkoztunk.
Viszont mikor Kazura megérkezik, azonnal megkomorul, és ez a magatartása marad egészen addig, míg Tachi megérkezik.
-Mis Red-nek, és ragaszkodnék most is ehhez a névhez.
A szék megemlítésére csak legyint egyet.
-Ha ennyire szeretnéd...
Csettint egyet, és a szék, ahogy jött, úgy el is ment.
-Mivel a második játékmester is jelen van, és nem hiszem hogy többen jönnének, ezért szerintem nyugodtam elkezdhetjük a játékot. Ismertetném is a szabályokat:
A játék elején ki lesz választva egy, esetleg kettő, játékos, ő(k) lesz(nek) az ördögök. [a többiek egyértelműen az angyalok]

Senki se tudja senkiről se, hogy micsoda. [alapesetben saját magáról se, ehhez be kell mennie egy kis fülkébe, ahol egyszerre csak egy személy tartózkodhat.] 

Mindenki mögött megjelenik egy fülke (összesen hat darab).
A játék lényege a következő: minél több pontot szerezni, amiket úgy lehet gyüjteni, hogy ha két angyal kezet fog, akkor mind a ketten kapnak egyet-egyet.

De az ördöggel vigyázni kell. Mert ha egy angyal ördöggel fog kezet, akkor ő maga is azzá változik. 
Illetve, ha az angyalnak van pontja, akkor egyet elveszít, de ebben az esetben az ördög angyallá változik.
Ha egy ördögnek van egy pontja [mert korábban angyalként szerzett], akkor azt beválthatja [nem kötelező] arra, hogy viszaváltozzon angyallá.
Ha két ördög fog kezet, akkor nem történik semmi.
Mindenki csak egyszer foghat kezet minden más játékossal, ezért jól fontold meg, hogy mikor és kivel akarsz kezet fogni, mert nagyon sok múlhat a megfelelő időzítésen.
A játék körökből áll, minden kőr után nyilvánosságra lesz hozva, hogy hány angyal, illetve ördög van a játékban.
A játéknak akkor van vége, ha:
-Egy körnek a végén már csak angyalok, vagy csak ördögök maradtak,
-Egy angyal maradt nulla ponttal 
-Megköttetett az összes létező kézfogás
-Letelt hat kör a játékból.
És hogy ne legyen a véletlen dolga a kiválasztás, az édenbe elhívtam egy játékost egy régebbi játékomból. Az ő szerepe egy kicsit más lesz a többiekétől, ugyanis a játék ideje alatt megkapja az Isten jelzőt, és az első feladat az lesz, hogy kiválasztja a többiek közül, azt, vagy azokat, aki ördögként kezdi a játékot. És az ördögnek lesz a legnehezebb dolga a játék során, hisz ha pontot szeretne szerezni, előtte olyan angyallal kell kezet fognia, aki már szerzett pontot. Vagyis most itt az idő, hogy meggyőzétek az Istent, hogy kit kéne választania. Ha nincs kérdés, akkor kezdődjön a játék.


Összecsapja a kezét, és elindul egy számláló tizenöt perctől visszafele.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 24, 2015 8:43 am

Shu kicsit hátrébb is lép Marlunától, amikor megérkeznek a többiek, hiszen nem akarja, hogy szegény lányt esetleg csalással vádolják, ha ők győznek. Amikor Kazura megérkezik, csak sóhajt egyet, és sértődött képet vág.
-Nem ez, hanem ő, és van neve is…
Bár azt sejti, hogy Marluna ezt nem szeretné nyilvánosságra hozni, így inkább befejezetlenül hagyja a mondatot, és csak a Miss Red-nél bólint egy hatalmasat. Sorra üdvözlik a többieket is, Des és Aisu kap egy nagy ölelést, és egy ígéretet arról, hogy a játék után részletesebben elmeséli, hogy mit takar a „köszönöm jól”. Örömmel veszi azt is tudomásul, hogy Kemabat is ismerkedik, hiszen a jelek szerint már találkoztak Kazurával, és nem vesztek össze. Tachibana megjelenése pedig egyáltalán nem váratlan, hiszen az ilyen játékokban neki feltétlenül fel kell tűnnie. Nem is lehetne kaszinó és démonos játék Tachi nélkül. A szabályokat mindketten csöndben végighallgatják, majd Shu Timire pillant.
-Ez esetben két csapatot fogunk alkotni, Shu. A szabályok alapján ez nem tiltott, ahogy az sem, hogy egymás előtt felfedjük a szerepünket. A választást, és az isten-játékost nem kívánom befolyásolni.
Na igen, Timi már kombinál, amit Shu csak egy mosollyal és a székben való hátradőléssel vesz tudomásul. Ha ők külön csapatot alkotnak, és egymásnak elmondják a szerepüket majd összedolgoznak, az lényegesen javít az esélyeiken, ezt még ő is tudja.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by RenAi on Hétf. Júl. 27, 2015 10:41 am

És éljen a kaszinóóó o/. Nem vagyok valami nagy szerencsejátékos, de időről időre elragad a hév, és a pénz mámora amit ha a szerencsecsillagom felragyog akkor bizony meg is tömhetem vele a zsebeimet, úgy ám. Most is nyerésre állok, pár gép kifosztása után, a lottó még várat magára, olyat nem sűrűn játszok, de most is megraktam pár számot, nagy veszíteni valóm úgy sincs. Ugye? Bár magamat ismerve, de most úgy néz ki szerencsés napom van, kis híján másfél-szereztem a pénzemet, és ez az idő még nem járt le. Kicsit kifáradtam így a pulthoz fáradtam némi hideg hűsítő után, ott hallottam pár fiatal beszélgetését egy titkos ajtóról, ami eddig zárva volt most viszont megnyílt és ha ügyes az ember jó pénzt kaszál,viszont igencsak kockázatos is, így ők kihagyják ma. Ejnye, ejnye úgy látszik a szerencsenapjuk nem épp ma van, hisz ez a rendelésükből is érezhető volt. Viszont mivel eddig csak jól jártam szinte, volt annyi bátorságom hogy ne csak elgondolkodjak a dolgon hanem fel is keressem azt a bizonyos szobácskát. Nem kellett volna sokáig keresgéljek, utólag kiderült hogy háromszor is elmentem azon a folyosón, de ugye a játék és szoba nevét nem jegyeztem meg, és valamiért kizártam azokat a nagy aranyló betűket amiket TED-nek lehet rövidíteni. Hmmm… Hallottam hogy már voltak bent, így félve tettem a kezem a kilincsre, majd le is vettem onnan… Elvégre nem akartam váratlan vendég lenni, ha… már elkezdődött a játék. Kellemetlen volna betoppanni úgy, bár érdekes hogy valamiért régen nem érdekelt volna ez, csupán lelkesen kinyitottam volna az ajtót, egy hangos sziaa mindenki, és beszálltam volna a játékba…
Éreztem hogy kezdek egyre nyámnyilább lenni ami nem tetszett, hisz megígértem Ritának hogy nem változok meg, óvatosabb leszek az emberekkel, de nyápic félős kis nyuszi azért nem leszek! Így a kezem a kilincsen, kopogok, majd benyitok.
- Sziasztok. – Mosolyodok el kedvesen, körbenézek a tömegen.
- Belehet még szállni, vagy túl sokat késtem? – Kérdezem meg a tömeget, bár a tekintetem egy furcsa kámzsás nőn állapodott meg, gondolván hogy ő lehet a játékmester. Szokatlan szerzet volt, úgy hiszem nagyon szerethette a vöröset, és végtére is jól is állt neki. A tömeget végigmérve, lecsücsültem amikor megjelent egy szék. Ha tudtam Shu és Tachi mellé. Furcsán figyeltem a fiút aki csak a földön ücsörgött, olyan kis szánalomra méltó volt hogy felajánlottam a székemet…
- Hát… neked meg nem jutott szék? – Kérdeztem meglepetten.
- Ha gondolod szívesen odaadom az enyémet. – Ajánlottam fel.
- Bár, téged ismerve biztos valami kihúztad valakinél a gyufát. – Vigyorodtam el és öltöttem ki rá a nyelvem. Shukakut egy biztató mosollyal fogadtam, azt hiszem ez lesz a második alkalom hogy közös küldetésen veszünk részt. Hát remélem ez jobban fog sikerülni mint az előző… Persze a gondolataimat nem osztottam meg vele hisz elég furcsán jött volna ki, ugyanakkor figyeltem hogy Shukaku össze is barátkozott valakivel, akit én még nem ismertem. A többieket sem nagyon, illetve Kem-kun-el már egyszer összefutottam. Ott megfejtettem róla hogy duplán ijesztő és érdekes egy alak. Viszont jó fej a maga módján, bár kicsit egoista, de legalább Ren-nek is lesz cimborája. Ha még befértem sokadiknak akkor végighallgattam a szabályzatot majd… *cirip..cirip*… Hát én ezt nem értem… QQ Túl keszekusza. Ördögök és angyalok, bár lényegében ahhoz a táblás játékhoz emlékeztet ahol fekete és fehér bábukkal játszanak. Nem nem a sakk…>.> Az a másik o_o Természetesen nem adtam jelet butaságomnak, legalábbis szándékosan és még. Viszont ha megjelentek a fülkék már most, akkor bizony beléptem rajtuk, akár elsőnek, akár nem. Érdekelt a folytatás. :3


/Akkor beszállnék még ha lehet. :3/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Hétf. Júl. 27, 2015 1:34 pm

Persze, gyere csak beljebb. Minél több játékos van, annál érdekesebb lesz a játék. Ráadásul annál nehezebb az ördögök feladata is. Vele ne is foglalkozz, ő választotta magának azt a helyet.


Eközben RenAi mögött is megjelenik egy fülke, amin Ai be is ment a jelek szerint.

Spoiler:

Ai a fülkéjében. Mindenki más az asztalnál.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Júl. 29, 2015 11:40 am

Tenyérbe mászó vigyor Miss Red felé, majd kényelmesen elhelyezkedtem a padlón és hallgattam. A terv a szokásos volt, tanulmányozni a reakciókat. Már akiét kellett. Csakhogy ennek az elgondolásnak keresztbe tett az ismét nyíló ajtó, és Ai-chan megjelenése. Önmagában ez egy határozottan pozitív pillanat volt, a játék szempontjából azonban határozottan kellemetlen. Ha létezik valaki, akiről nem tudom levenni a szemem, az ő volt. Hogy fogom így megfigyelni a többieket? :]
- Élnék a felajánlással, de csak abban az esetben, ha az ölembe ülsz. Elvégre nem hagyhatok egy hölgyet a kemény padlón ücsörögni :] - kacsintottam a lányra. Sajnos valóban bekövetkezett az, amitől tartottam, és rajta felejtettem a tekintetem, miközben a játékmesterünk a szabályokat ismertette. Nagyon keveset láttam a többiek reakciójából, habár Desu-chan és Shukkau-chanékat igazából felesleges is lett volna figyelnem, szóval csak a két fiúról maradtak hiányosak az információim. Szerencsére Ai-chan zavart tekintete arról árulkodott, hogy nem sok mindent ért. Nem is csoda, ennyiből én sem értettem volna, mi a játék lényege, és csodálkoztam is, hogy Timidus nem árasztotta el kérdésekkel Miss Redet. Ellenben arról örömmel készítettem képzeletbeli feljegyzést, hogy Shukaku és Timidus külön fognak játszani,de csapatként. Valóban, egy jól megkötött szövetség lehet előny, azonban hátrány is ugyanúgy.
- Mi a helyzet a különleges szerepekkel? Például az arkangyallal :] - emeltem fel a kezem, és tettem fel a kérdésem ártatlan arccal. Csak hogy beleköpjek egy kicsit a játékmester levesébe az egyik (?) titkos szerep közkinccsé tételével. Feltételeztem, hogy a többi szabály maradt a régiben, és ezt a fülkében meg is fogom tudni erősíteni az ott kapott információk alapján.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 29, 2015 1:18 pm

-Különleges szerep?
Miss Red hangján hallatszik a meglepődés.
-Mégis miről beszél? Miért lenne bármilyen különleges szerep kiosztva?
Majd elkezdett kuncogni.
-Értem már, valaki már most elkezdte a játékot, és olyan szerep létezését hirdeti, amiről nem is tudok, de sajnálattal kell közölnöm, hogy a szerepeket nem én osztom ki, hanem az Isten. Nekem senki szerepéhez nincs, és nem is lesz közöm. Így az egész játék során én is rendesen játszani fogok.


/Még várok egy visszajelzést Des-től, hogy kiosztotta a szerepeket, és utána jön a kör végi mesélés/

Spoiler:

Ai a fülkéjében. Mindenki más az asztalnál.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Csüt. Júl. 30, 2015 1:15 am

Folyamatosan érkeznek az új arcok. Kemabat üdvözlését egy biccentéssel egybekötött mosollyal viszonozom. Az újonnan felbukkanó vörös játékos jelenléte azonban jobban elgondolkodtat.
Szóval ők ismerik egymást. Ráadásul úgy tűnik nem ez az első játékuk. Egy játék, vörös játékosokkal. Nem túl biztató. Bár egyelőre senki sem tűnik ellenségesnek. De azért nem árt az elővigyázatosság.
Miközben a többieket pásztázom a Mis Red-ként bemutatkozó alak ismerteti a szabályokat.
Szóval egy stratégiai játék. A szabályok nem túl bonyolultak, de felvetnek egy pár kérdést. Ahogy gondoltam a jelenlévők közül már legalább egyvalaki részt vett egy ilyen játékon. Egyértelmű, hogy előnyből indulna, valószínűleg ezért is kap speciális szerepet, némi kompenzációként. Bár ezen felvetésem azon alapul, hogy csak a másik vörös ismeri ezt a játékot. Az sem lehetetlen, hogy többen is vannak. A legnagyobb pech az lenne, ha csak én lennék újonc. Úgyhogy érdemes lenne kikövetkeztetni ki is indul plusz tapasztalattal a legutóbbi játékról.
Ujjaimat összefonva morfondírozok magamban, majd miután Timidus megszólal én is közbeszólok.
-Ami azt illeti nekem lenne pár kérdésem. Kezdésként Timidus kijelentésével kapcsolatban. Ha jól értettem kézfogásokról van szó, a játék ezek szerint a mancsot is kézként kezeli? Másodszor mi értelme a hat fülkének? Ha csupán annyit tudunk meg odabent, hogy angyalok vagy ördögök vagyunk akkor elvileg erre egy fülke is elegendő lenne, vagy csak a játékot gyorsítja meg?Illetve egy körben hányszor használhatjuk a fülkét. Harmadjára érdekelne, hogy van-e kézfogási kényszer vagy ha valaki felajánlja a kézfogást akkor azt vissza lehet-e utasítani? Ehhez kapcsolódva akkor megteheti-e valaki, hogy nem fog senkivel sem kezet a játék alatt? Negyedszer pedig érdekelne, hogy mi értelme az egyik játékost győzködni, hogy engem válasszon vagy éppen fordítva engem ne. Kezdetben nem fogjuk tudni ki micsoda, így végül is mindegy ki mit javasol a végén úgyis az Isten dönt, így meglehet, hogy már most megvan a jelöltje. Így szerintem ez felesleges szócséplés.
Végezetül pedig ugye jól értem, hogy a játékban a megtévesztés minden mértékben elfogadott, azaz bármikor leleplezhetem mi is a szerepem, amennyiben úgy látom jónak? Ja és mi történik, ha a játék végén pontegyenlőség alakul ki az első helyen?

Kérdés sorozatom végén kíváncsian tekintek a maszkos felé válaszokra várva.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 30, 2015 8:33 am

Remek kérdések.
Amennyiben a sárkány is úgy dönt, hogy játszani szeretne, amit az eddigi viselkedéséből úgy látom, hogy ez igaz, a mancs is kéznek fog számítani.
Tényleg elegendő lenne egy fülke, de akkor folyton meg kéne várni az előző játékost, hogy elhagyja a fülkét, és kérem legközelebb figyeljen oda egy kicsit jobban, ugyanis a  hölgy érkeztével lett még egy fülkénk, amiből így most hét van. Illetve a fülke azt  is megmutatja, hogy az adott játékosnak hány pontja van éppen, ha az nem nulla.
Nincs kényszer. Egy kézfogáshoz mindig pontosan két ember kell. Persze ha valaki öntudatlan állapotban van, akkor az engedélye nélkül is kezet lehet fogni vele, de még most megmondom: Amíg ebben a szobában tartózkodnak, az erőszak minden formája tilos. A lényeg az, hogy a szavaikkal győzzék meg a többieket az igazukról.
Megteheti, hogy senkivel se fog kezet, de így valószínűleg pontot se szerez magának.
Lehet, hogy már most megvan a jelöltje, de ő is változtathat a döntésén, egészen az első kör kezdetéig, vagy amíg a játékosok bemennek a fülkébe. Az értelme pedig: angyalként sokkal könnyebb játszani, csak az ördögöket kell elkerülni az első kézfogásnál, és máris nagy előnyük van.
Bármikor elmondhatja a szerepét, akár a játék legelején is, csak az a kérdés, hogy ki fogja elhinni, hogy az igazat mondja.
Kettős holtversenynél az összegyűjtőtt pénzek összeadódnak és elfeleződnek a két helyezett között, hármas vagy nagyobb holtverseny esetén a összegyűjtőtt pénz értéke nullázodik, nehogy az legyen, hogy a játék során egyetlen kézfogás se történik, és mindenki első helyezett lesz nulla ponttal.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Júl. 30, 2015 2:54 pm

Shukaku hirtelen és szívélyes megnyilvánulása eleinte kissé meglepett, de hamar túltettem magam a zavaromon és a játék után való találkával kapcsolatos ígéretére is rábólintok. Hisz tényleg rég találkoztunk már és eddig a legtöbb találkozásunk eléggé hamar véget ért és sose volt még alkalmam eze miatt bocsánatot kérni és megmagyarázni a miértjét ennek a sok hirtelen megszakításnak. Amint mindenki megérkezett és úgy tűnt, hogy nem fog már becsatlakozni senki sem, felálltam a helyemről és bemutatkoztam, bár ezt inkább azoknak címeztem akikkel még nem találkoztam eddig sosem.  
-Üdvözlök mindenkit. Én Desdemona vagyok a gólem itt mellettem pedig Aisu.  
Sokan már rá is tértek a kérdéseikre és elkezdték feltérképezni a játékot. Egy valaki pedig már a fülkéjébe is bevonult.
-A szerepekkel kapcsolatos kérdésekre nem adhatok választ, hisz az elrontaná a játékot. Egyébként is, itt minden szerep ugyanolyan fontos.  
-A meggyőzésem pedig szintén nem olyan fontos. De lehet élni lehetőséggel, ha már adott. Legalább is lehetett. Innentől megkérnélek titeket, hogy fáradjatok be a fülkéitekbe és vegyétek fel a szerepeiteket és kezdetét is veheti a játék.

Spoiler:
Ai, Shu és Timi megkapták a szerepüket PÜ-ben. A többiek még váratnak magukra. :3 
Plusz jelentem, hogy holnaptól (péntek) aug. 11-ig nem leszek.  


A hozzászólást Desdemona összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 30, 2015 3:37 pm-kor.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Júl. 30, 2015 3:07 pm

Shu és Timi bemegy egy-egy fülkébe.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 30, 2015 3:33 pm

-Nos, úgy tűnik az Istenünk már ki is osztotta a szerepeinket. Akkor kezdődjön az első kör.
Csettint egyet az újával, és megjelenik egy óra az asztal közepén.


12:00

-Egy kör, és a közte lévő szünet is maximum fél óráig fog tartani, vagy ha már mindenki biztos benne, hogy nem fog kezet fogni abban a körben. Még egy dolog.
csettint még egyet, és Desdemona mögül eltűnik a fülke.
-Most már mindenki tudja, hogy ő nem vesz részt a játékban. Aktívan
Majd megvárja, amíg Timidus kilép a fülkéjéből, (és Timidus kap egy csúnya nézést, mert kérdés nélkül használta a fülkét, de ennél többet nem tesz, hisz a szabályok nem tiltják meg más fülkéjének a használatát.) majd bemegy a saját maga mögött lévő fülkébe.


Spoiler:

RenAi, a saját fülkéjében,
Shu a saját fülkéjét használta,
Timidus Marluna fülkéjét használta.
Marluna a saját fülkéjében.
Mindenki más még az asztalnál.
Eddig nem történt kézfogás.

/innentől nincsen 250 szavas szóhatár, de egy körön belül legyen meg a 250 szó. Egy körön belül lehet többször is posztolni./

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Júl. 30, 2015 3:53 pm

Timidus észre sem veszi a fura nézést, illetve észreveszi, csak egyáltalán nem tudja értelmezni, legalább is azon túl, hogy valami negatív jelentéssel bírhat, így segélykérően Shu felé néz, aki egy intéssel bekéreti a társát a saját fülkéjébe, ahol gyors gépelésbe kezd a menü üzenetküldő rendszerében, persze címzett nélkül, mindössze azzal a céllal, hogy Timidus elolvashassa az írást. Ezután várakozóan néz a sárkány felé, aki csak először nemet int a fejével, mire Shu megvonja a vállát, majd amikor kilépnek a fülkéből, a sárkány kérdő tekintettel néz Marluna felé.
-Azt a fülkét használtad, ami az ő széke mögött van. Azt hiszem, hogy az az övé… legalább is ő is oda ment be…
-Értem.

Jelenti ki Timidus, majd sorra elkezd belépni az összes fülkébe, az óramutató járásának megfelelő irányban, Shuéval kezdve, Marlunáét kihagyva. Az sem érdekli, ha valamelyik fülke foglalt, persze ha ezalatt az ajtó nem nyitható, akkor nem próbálja feszegetni… nagyon. Very Happy

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 30, 2015 3:57 pm

Timidus az összes fülkében ugyanazt a feliratot látja (amennyiben becsukja maga mögött az ajtót és egyedül van a fülkében.) (Nem fogom emiatt Des-t arra kérni, hogy küldjön mindegyik bemászásról PÜ-t)

.... "Marlunáét kihagyta" Rolling Eyes elnézést kérek
kérlek a játék erejéig OOC okokból Mis Red-nek írjad, ha nem üti a karijellemet.


A hozzászólást Cearso összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 30, 2015 4:51 pm-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 30, 2015 7:37 pm

Elvigyorodtam Miss Red meglepettségét látva. Még ha le is tagadja, számomra az is hasznos lehet, ha csak a kétség csíráját elülteti a játékosokban a megszólalásom.
- Értem, ezt örömmel hallom :] - bólintottam a válaszra. Most, hogy Ai-chan a fülkéjében volt, valamivel könnyebbé vált a többi játékos mozgását követni, noha egyelőre nem volt mit figyelni. A kulcskérdés az lesz, milyen lesz a testbeszédük, amikor kilépnek a fülkéből. Az ördög hátránya az első perctől kezdve óriási, ha nem Timidus fogja kapni a szerepet, akár el is csíphetem, ki az, pusztán a reakciókból. Tanulva a múltkoriból, a játék megkezdése után szinte azonnal be is vetettem magam egy fülkébe, ugyanis felesleges volt várni a többiekre. Inkább gyorsan végezni kívántam, és megnézni, hogy az utánam következő hullám mit tesz a látvánnyal, ami a fülkében fogadta. Rajtam nem látszott semmi, amikor kiléptem, a szokásos hűvös arckifejezésemmel csatlakoztam újfent a szoba lakóihoz.
- Okosabbnak hittelek ennél, Timidus :] - kommentáltam a sárkány próbálkozását. Abszurd ötlet volt, hogy csupán más fülkéjének használatával megszerezheti mindenki szerepét. Ugyanakkor ez számomra máris árulkodó volt.
- Nos tehát... mi lenne, ha máris felfednénk egymás előtt a szerepünket? - emeltem fel a hangom, hogy prezentáljam a javaslatomat a többieknek, miután megismerték a szerepüket.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Csüt. Júl. 30, 2015 8:50 pm

Miss Red válaszai pontosan lefedték azt amire számítottam. Habár Shukaku és Timidus párosa látszólagos előnnyel indult, mivel rendelkeztek egy játékossal akiben feltétlenül megbízhattak, ez addig nem jelentett nagy különbséget, míg nem találnak módot rá, hogy a többiek ne értesüljenek eszmecseréikről. Láthatólag erre ők is rájöttek, ám amikor Timidus követi Shukakut a fülkéjébe hangot adok nemtetszésemnek:
-Nem úgy volt, hogy egy fülkében egyszerre csak egy személy tartózkodhat? Gondolom Timidus is ugyanolyan személyként kezelendő, mint az összes többi játékos vagy tévednék?
Miután a kérdés tisztázódott megvárom, hogy Timidus az én fülkém kényelmét is kiélvezze, majd miután kilép onnan én is birtokba veszem azt.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kemabat on Csüt. Júl. 30, 2015 9:13 pm

Kemabat bemegy a fülkéjébe, hogy megtudja a szerepét.

/*Bocsánat, hogy eddig várattam, holnapi nap folyamán érkezik a rendes poszt is, de mivel Desdemona holnaptól nem lesz, remélem visszatérte elött meg tudom kapni a szerepemet.*/
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 30, 2015 9:18 pm

A szabály egy kicsit pontatlan. Elnézést kérek a félrefogalmazásért. A szerep és az összegyűjtött pontok csak abban az esetben íródnak ki a fülke falára, hogyha a személy egyedül van a fülkében.

Spoiler:

RenAi a fülkéjében.
Shu a saját fülkéjét használta.
Timidus minden fülkét használt.
Tachi a saját fülkéjét használta.
Kazura a saját fülkéjében.
Kemabat még az asztalnál ül. a fülkéjében.
Mis Red a fülkéjében.
Eddig nem történt kézfogás.

(Denis kiesett a küldiből)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Csüt. Júl. 30, 2015 9:55 pm

Végigolvasom a fülke falára írtakat, majd bólintok és fütyörészve kilépek a fülke ajtaján. Ezután helyet foglalok a székemen és várom a többiek reakcióját.
Érdekes egy játéknak ígérkezik, az biztos.
-Remek ötlet-válaszolom a vörös indikátoros fiú felvetésére-főleg egy angyal számára. Nyilván ha mindenki elmondja mi is a szerepe, onnantól az angyalok kölcsönös kézfogások során meg is nyernék a játékot. Bár ugyanannyi az esélye, hogy ördög vagy és ezen felvetéseddel csupán angyalként akarod beállítani magad. Viszont ez az egész eszmefuttatás felesleges, elvégre miért is mondana igazat bárki? Nyilván ha ördög lennék angyalnak vallanám magam, így végül mindenki angyalként állítaná be önmagát. De az is előfordulhatna, hogy egy angyal szándékosan ördögnek adja ki magát és miután a többiek kezet fogtak egymással a kör végén kiderülne, hogy nőtt az ördögök száma. Ezzel pedig el is értünk egy egyszerű, mégis valódi stratégiai előnyt jelentő lépéshez. Amennyiben a mostani első körben senki sem fogna kezet senkivel, úgy a kör végén megtudhatnánk pontosan hány ördög is van a játékban. Ez pedig nagyban segíthetné az angyalokat a játék további részében. És mielőtt valaki egyből azt gondolná, hogy azért osztottam meg ezt veletek, mert én is angyal vagyok és magamat is előnybe akarom ezzel hozni, sajnos ugyanennyi az esélye, hogy ördögként próbálok angyalként tetszelegni és így áttéríteni pár angyalt. Szóval mi a többiek véleménye  a szerepeink fellebbentéséről?-kérdezem és tekintek végig a társaságon egy széles mosoly keretében.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 31, 2015 6:17 am

Timidus csak legyint egyet a farkával Tachi felvetésére. Ő is kevés esélyt adott arra, hogy ez működni fog, de amíg van akár egy százaléknyi esély is, miért ne próbálkozzék? Ez csak egy játék, nem múlik rajta az idomár élete. Kazura felvetésére csak oldalra billenti a fülét, és Miss Red-re pislant.

Az a kiírás, amit Kazu idézett szögletes zárójelben volt, tehát feltételezhetően nem hangzott el, csak OOC infóként, amit úgy értelmeztem, ahogy most a pontosítás közölte is, hogy annyian férnek be, avagy annyinál működik a fülke... Embarassed

Bár Timi is azt várta, hogy Shu szótlan lesz a játék alatt, és inkább engedni fogja, hogy a sárkány irányítson, a lány billegni kezd a székén,. majd amikor Kazura végzett az eszmefuttatással, ő is megszólal.
-Izé... mi igazából nem győzni szeretnénk, csak játszani. Ugye Timidus?
A sárkány bólint, és az idomár ezen kijelentése új távlatokat nyit meg előtte.
-Szóval... nekünk csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik csapatot, vagy éppen kit segítsünk. És mivel Miss Red is játszik, mi őt fogjuk segíteni.
-Rendben.
-Biztosan nem lehet olyan nehéz, és Ma... Miss Red csak ritkán tud játszani, mert általában ő vezeti a játékot, úgyhogy én most vele leszek.

Jelenti ki, majd közvetlenül a vöri mellé húzza a székét.
-Shu, fogj kezet vele, majd menj be a fülkédbe, és írd le, ha van változás.
És már érkezik is az első felajánlás kézfogóra.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 12 oldal 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.