[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 18, 2015 1:12 pm

-Pedig az úrfi teljesen tökéletesen mondta el a szabály lényegét. Ezek szerint nem sikerült pontosan fogalmaznom. Elnézést kérek a félreértésekért, én is csak egy ember vagyok. A mondat helyesen:
Csak egy angyal maradt, és ennek az egy angyalnak nulla pontja van.

A kérdésen meglepödött egy kicsit.
-Hááát. Ennek külön története van. Természetesen igazad van, de csak részben, nem vagyok játékmester, és van ennek a szobának egy különlegessége. De nem ismerem a tulajt, és senki se kért fe ezeket megcsinálni. A saját szórakozásomból csinálom, meg azért mert olyanokat keresek, mint ők.
Itt Desre és Aisu-ra mutat.
-Ami meg a barátodat illeti, hozd egyszer magaddal őt is, és a játékötletét, és megnézem, mit tehetek az ügyben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 18, 2015 1:19 pm

Shu megforgatja a szemeit a válasz hallatán, majd odalép Tachi elé, és meghajol.
-Akkor mégis csak igazad volt. Elnézést kérek. Ugye megbocsájtasz?
És békülésképpen a kezét nyújtja a lovag felé. Razz
-Neked pedig... akkor ebben a szobában bárki szervezhetne játékokat? Vagy most már egyre kevésbé értem...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kemabat on Kedd Aug. 18, 2015 1:36 pm

A kézfogás után Kemabat lezserül kényelembe hozta magát a székén, és úgy figyelte az eseményeket. Piroska bement a fülkéjébe, majd kijelentette, hogy az íjászunk már ördög, a többi angyal kezet foghat vele, meg Shuval. Ezután meglett a következő kézfogás, az, ami elsőnek lett elutasítva. Milyen ironikus, Shu és Piroska mégis egy oldalra került Kemabat közbenjárása révén, és most ő az, aki valószínűleg már nem fog ajánlatott kapni senkitől, hiszen az ő szerepe már egyértelmű. Ha csak az angyalok között van olyan, aki nem hiszi el a korábbi megnyilvánulást, és hiszi, hogy ő angyalka. Ezek után egy kis szabálypontosítás következett, mondanom sem kell, íjászunk dögunalmasnak tartotta. Nem értette, hogy lehet szórakozni, ha ennyire ragaszkodnak a szabályokhoz. Azért az elhangzó szavakban volt, aminek sikerült felkeltenie figyelmét. Fel is egyenesedett a székben, miközben kérdésnek álcázott állítást tett, nagyon széles mosollyal.
- Nahát, nahát! Ti ismeritek egymást? – az eddigi kézfogó partnereire nézett. – Micsoda meglepetés! Vagy csak én nem vettem ezt eddig észre? Kicsit figyelmetlen vagyok, ezért ez könnyen előfordulhat.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by RenAi on Kedd Aug. 18, 2015 7:32 pm

>.> Azért ne élj vissza a jóindulatommal. ˇ^ˇ - Ripakodtam rá a fiúra, de persze nem túlzottan csak hogy észheztérjen. Bár tudom hogy csupán a vérem szívja, hisz tud Jinről és ott van neki Szophie akkor sem tudom megérteni nála ezt a hmmm… túlpengést, vagy mit. De tudom róla hogy csupán játszik, semmit sem gondol komolyan így nincs miért haragudjak rá, bár kellemetlen helyzetekbe szívesen hozna, épp mint annak idején Ren. Még arra is gondoltam már hogy talán ő és Szo között sincs minden rendben, de ők csak ilyenek, azt hiszem legalábbis. Majd meg is feledkeztem a fiúról amint a részletek ismertetése került témára. Zavart pillantásokkal figyeltem Miss Red-et, majd néha-néha másra is rápillantottam reménykedve hogy nem csak én nem értem a dolgokat, de lényegi kérdés nem következet be, én pedig nyuszi voltam felszólalni. Tehát hagytam magam sodródni az árral, úgyis játék közben ismeri meg az ember igazán a játékot, és úgy is elfelejteném a szabályok túlnyomó részét ha tudnám is őket. Majd:
~Arkangyal? o.o ~ Mindezek után meg mertem azt kockáztatni hogy Tachi már játszott ilyet, sőt talán a többiek is. Így két választásom maradt, vagy keresek valakit aki társam lesz és segít, vagy. .____. Bukott angyal vagy ördög vagy mifene leszek. Számon vettem az emberkéket. Tachit rögtön kizártam, mókás srác meg minden de nem. .____. De nem bízok benne. Pont a természete miatt, ha küldetésen lennénk vagy bosson természetesen csapattárs lenne, de így nem. Akkor akik még vannak, az bizony Shukaku és Timi, ők mivel mindig öszhangban vannak, szerintem most is. Tehát aligha férnék be harmadiknak, és nem is biztos hogy ismerik a játékot. Időközbne a gondolataimból Miss Red zökkentett kis, és nem értettem, értetlenül ált a dolgok előtt, viszont jó tudni hogy ő is egy sima játékos, így lehet vele kéne cimborázgatni. De nem ><” Ő is biztosan sokat tud ez tény, viszont nem hiszem hogy lepaktálna pont velem. Majd folytattam tovább a mélázgatást, még hátra van egy srác akit nem ismerek, így őt félre tettem, és van még egy Kem.  .___. Igazság szerint idegesítő tud lenni néha, de ő a legesélyesebb mindenki közül. Az istent nem is vettem számításba, pedig mekkora lenne lepaktálni az istennel. *-* De nope, értelemszerű hogy nem tudnék.  Ismét megzavarták a gondolatmenetemet még hozzá az a fura srác, de okosakat kérdezett, amikre jött is a válasz. A kobakom meg már szédült a sok-sok információ áradattól. Sőt ha fájhatna talán most fájna, is így inkább csak fáradtan és megsemmisülve az asztalra vetettem magam, karral előre a fejem az asztallap felé fordítva.
~Végem van!~
Persze az érzelmeim, a gondolataim mindig is nyitott könyvként tekintett a nagyvilágra, majd mikor kiegyenesedtem az arcomba omló hajamat csupán egy felfele irányított fújással próbáltam arrébb tessékelni, de nem sok sikerrel.
Majd eljött a nagy pillanat, a fülke ami csak rám várt. Beléptem és ott is ragadtam. Egyrészt a feladat előtt, ami rögtön össze döntötte az alaposan tervezetlen tervemet, de…. De a bent lévő tükörben legalább rendbe tudtam szedni a hajamat, kicsit kicsinosítani magamat, és megcsillogtatni köhüm a tehetésgemet színészkedés terén. Aki ismer az tudja, hogy nagyon nem tudom megjátszani magam, viszont az efféle játékokat mindig is szerettem, már amikor értettem. Viszont kaptam egy szerepet, egyszerű volt, így nem volt mit túlbonyolítanom. De nem mertem kilépni egy ideig, kicsit hallgatóztam majd rájöttem hogy az események nélkülem is pörögnek még hozzá szélsebesen. Még egy simítás, majd kiléptem a fülkéből. Vidáman, mosolyogva, és talán egy képzeletbeli glóriát is megpilanthat valaki a fejem felett aki éppenséggel látja ártatlan angyali arcocskámat.
- Na de emberek, nincs miért ennyire sietnünk. – Mosolyogtam kedvesen és már-már nyájasan a sokat kérdező srácra.
- Az angyali őszínteség mindig pozitív irányba terelheti a jövődet, de ne feledkezz meg az ördög jelenlétéről sem, ő az olyanokra vadászik mint mi. Az ártatlanokra, azokra akik nem akarnak bántani másokat, és azokra akiktől van mit elvenni. Most már nem tudunk mit tenni hisz elmondtad a szerepedet, de szeretnélek megóvni. Kérlek jól gondold meg a döntéseidet. – Lágy hang, lassú és kedves mondatok. Valami ideillőt akartam mondani, így ezt sikerült rögtönöznöm. Majd tudatosult bennem hogy egy kézfogás már történt is, nem örültem neki, de elkéstem. Magamnak köszönhetem, úgy látom már égnek a játékvágytól, az én kis angyalkáim. Olyan édesek. Minden kis cuki angyalkát a szívemre tudtam volna ölelni. Bár az ész játéka volna, vagyis ahol gondolkodni kell, az már nálam az. Így a vak szerencsére bízva magam igyekeztem beszállni a játékba és sodródni az árral. Kem kérdését megmosolyogtam. Ugyan, tényleg nem lenne jó ha egy játék elvehetné minden pénzünket, főleg azokét akiknek nincs is segítségük, mint pl egy céh, vagy egy jó barát…. Ebbe bele sem gondoltam, így akad aki hosszútávú hátránnyal játszik, ha veszít… Ez nem tisztességes! Majd Shu intézkedett is helyettem, én is fel akartam ajánlani a fiúnak a segítségem, de így másképp alakult.
- Hmm… akkor felezzük azok adósságát akik buknak, Shu. – Jelentettem ki, hogy beszállok én is. Majd mindenki pacsizik, nem akatam elkapkodni a dolgokat, így én kivártam. Vagy legalábbis úgy tettem, lényegében fogalmam sem volt mit is tegyek, de ők már síetnek, kapkodnak. Játszanak. Én pedig csupán kis csokorba gyűlytöm őket. :3 Viszont tikk-takk tikk-takk, az idő jár és én még nem csináltam semmit, vagyis nem tudtam hogy mit csináljak, ugyan a feladat meg volt adva viszont… Már lassan mindenki kezet fogott valakivel. .____. Csupán én nem. Velem nem is szeretnénk, nem vagyok jó angyalka… Mondjuk nincs miért kétségbe esnem, még a kérdezős fiú, se Tachi sem fogott kezet senkivel, ha jól követtem. A fiúk okosoknak tűnnek így veszélyesnek is, viszont. Shuék visszautasították Tachit most viszont Tachi elfogadhatja Shut, nem lenne jó közbeszólni, viszont hmmm ><” Miért olyan bonyolult ez nekem.
- Tachi-kun? Biztos vagy benne, hisz az előbb visszautasított, most mi változott? – Kérdeztem naagy kerek szemekkel a fiút, bár kicsit szégyelltem magam Shu miatt, ugyanakkor a torkomban dobogott a szívem. Nem hagyom hogy elvegye tőlem a fiúkat. ><” Ők, jelenleg az enyémek. ><” Sicc Shu. ><”
- És Shuu-chan, nem szeretnél inkább velem kezet fogni helyette? – Aranyos pillantás, kedves de nem túl hízelgő, csupán egy ajánlat. Hogy miért? Magam sem tudom, mint ahogy azt sem hogy mire is lesz jó, de ugye játék közben ismerjük ki a játékot. :3

/Megpróbálja meghiúsítani a Shu+Tachi kézfogást, ajánlat Shunak kézfogást illetően. /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 18, 2015 7:47 pm

Shu kiölti a nyelvét Kemabatra.
-Mondtam neked, hogy kémek vagyunk, és mindenkit ismerünk. Vagy... vagy nem neked mondtam? Mindegy...
Majd RenAi okfejtésére mosolyogva bólint egy hatalmasat, és el is fogadja a felé nyújtott kezet, ám nem a szokásos módon. Tapsikolós gyerekjátékba kezdett, valami ismert japán mondókával, amit tuti, hogy RenAi is tud. Azért meg kell adni a módját. Razz

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by RenAi on Kedd Aug. 18, 2015 7:50 pm

Meglepődtem, nagyon furcsa volt nekem Shu-chan, de nem akarom az ördögöt a falra festeni, minden esetre most meg tudom, avagy sem. Reméltem hogy a másik akcióm is sikerült, hisz csakis akkor adtam kezem a mondókás pacsizásra. :3
- A-aaa, nem bízok Tachi-kun-ben, így nem szeretném hogy kezet fogj vele, csak akkor foghatsz velem, ha nem fogsz vele.-

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Aug. 18, 2015 7:55 pm

Látva ezt a rengeteg kézfogást, volt egy olyan érzésem, hogy meglehetősen sok ördög lesz az első kör után. Legalábbis egy ördög bolond lenne nem kihasználni ezt az állapotot, és elterjeszteni a faját ebben a kvázi káoszban. Ugyanakkor ez nyilván az én szempontomból nem jó, hiszen minél több a kézfogás, annál nehezebb követni a játék alakulását. Függetlenül attól, hogy mi a szerepem, a legfontosabb eleme ennek a játéknak a kontroll volt. Akinek információ van a kezében, az nyeri meg a játékot.
- Hadd legyek udvariatlan most :] - mondtam, és csak szimplán meghajoltam, hogy így jelezzem, elfogadtam a bocsánatkérést. A kezét viszont nem.
- Ne aggódj, Ai-chan, még egy darabig nem szeretném elveszíteni a szüzességem. Neked tartogatom :] - vigyorodtam el szemtelenül.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 18, 2015 7:57 pm

-Nem bízni kell benne, hanem kezet kell vele fogni. De... oké, fine! Tachi úgysem ismer ilyen mondókákat, úgyhogy győztél. Razz
Jelenti ki, nem is figyelve fel arra, hogy Tachi egyébként sem fogadta volna el a feléje nyújtott kezet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 18, 2015 8:11 pm

-Remek, mivel több kézfogásra nem igazán lehet számítani, ezért kihírdetem az első játék-kör végét.


12:20

Az asztal közepén megjelenik egy táblázat:

ördög: 5 darab
angyal: 2 darab


Mindenki vonja le a saját következtetését, és ha ezzel megvagyunk kezdödjék a 2. kör
A szünetben kötött kézogások természetesen nem számítanak bele a keretbe.

/határidő: 1 hét, Kazura, Tachi 300 szót kérek/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 21, 2015 8:20 am

-Vheee! Túléltük az első kört! Pacsi mindenki! X3
És már tartja is fel a kezét boldogan, hogy körbemenjen az egész társaságon, mindenkinek gratulálva a kiváló teljesítményhez, ám mivel Timidus eközben az asztalhoz szökkent, leengedi a kezét, és tapasztalt tábornokasszonyként szépen két tenyerét az asztallapra helyezi, és jó mélyen a bútor fölé hajol, hogy így fürkéssze a leírtakat. Még hangosan hümmög is közben, és ez jó pár másodpercig eltart, majd kérdő tekintetét a sárkányra függeszti.
-Nos, Timidus? Milyen következtetéseket vonhatunk le ezekből az adatokból?
-Egyelőre túl sok a lehetőség ahhoz, hogy bármelyik megállapítást érdemes legyen közölni.
-Szóval semmit.
-Nem. A semmi az nulla. A probléma pont abban áll, hogy túl sok a lehetőség.
-Ééééértem... hát akkor csak egy dolgot tehetünk, Timidus. Nincs más választásunk.

Gondterhelt ábrázattal megfordul, kezeit összekulcsolja a háta mögött, majd rövid fel-alá járkálás után a játékvezető felé fordul.
-Olyat lehet csinálni, Miss Red, hogy mi felajánljuk, hogy a játék végén megkétszerezzük a nyertes jutalmát?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 21, 2015 9:24 am

-Hát. A játékszabályok nem tiltják. Ahogy azt sem, hogy egyenlítsék valakinek a tartozását. Ameddig a pénzről van szó, természetesen. Pontokat csak a megfelelő kézfogásokkal, vagy a feladatok teljesítésével lehet szerezni.
A lehetőségek száma pedig, nem túl nagy, ha figyelembe vesszük, hogy két emberről tudjuk biztosan, hogy még nem fogott kezet a játék keretein belül. Annak az esélye, hogy a kézfogottak közül akármelyik angyal lenne, eléggé elhanyagolható lehetőségű ennyi ördög mellett.

A legvalószínűbb, hogy Shu vagy az úrfi, akivel kezet fogott, ördög volt az elején, a három játékos közt, akik nem fogtak kezet, vagy nem láttuk, hogy kezet fogtak volna, van egy ördög, az én fülkém meg elromlott. Holnap meg is keresem, aki ezt a vacakot eladta. Bocsánat a belekavarásért. De ez ugye nem akadályoz meg bennünket, hogy befejezzük a játékot?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 21, 2015 10:18 am

-Húúú! Köszike! Akkor ez mostantól be is van jelentve! ^^
Timidus végighallgatja Miss Red beszédét, majd egyetlen egyet csóvál a fején.
-A legvalószínűbb, ám így is csak egy lehetőség. Azt pedig, hogy elromlott a fülkéd nem hiszem el.
Ezzel be is lép a fülkébe, majd pár másodpercen belül ki is jön.
-A fülke képernyője valóban megrongálódott.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Aug. 21, 2015 12:38 pm

a történések levezetése 250 szóban, elolvasása befolyásolhat. Megnyitása csak saját felelősségre!:
Az eredmény felülmúlta a várakozásaimat :] Ezzel, hogy csupán két játékos maradt angyal, lényegében el is dőlt a játék. Mosolyogtam a nemlétező bajszom alatt, Shukaku-chan kiváló munkát végzett. Aki előttünk fogott kezet, az nem maradhatott angyal: ha közülük csak Miss Red volt ördög, akkor nem jönne ki az öt, hovatovább Shukaku-chan kézfogása nem változtatta volna ördöggé Ai-chant sem. Ha Ai-chan volt a másik ördög, akkor is legfeljebb hárman lennének, Kemabat-kun, és a két lány. Vagyis az első kézfogó párosból az egyiküknek mindenképp ördögnek kellett lennie, ami azt jelenti, hogy négy ördög megvan.
Tulajdonképpen az egyetlen kérdés az maradt, hogy Shukaku-chan és Timidus fogtak-e mancsot a fülkében, és ha igen, mi volt a szerepük. Ismerve őket arra gondolnék, hogy Shukaku-chan megpróbálja megnyerni a játékot Timidusnak. Ha mindketten angyalok voltak, akkor Timidus csak abban az esetben veszít, ha kezet fog az egyetlen ismeretlen ördöggel. Ha Timidus, vagy mindketten ördögként kezdtek, akkor Timidus ezzel a stratégiával nem nyerhetne. Ha pedig Shukaku ördög, Timidus pedig angyal volt, akkor Timidusnak már csak annyi a feladata, hogy kiválassza, kettőnk közül melyik az ördög, vagy elérje, hogy kezet fogjak Kazura-kunnal. Persze ez utóbbi esetben nem történhetett kézfogás a fülkében :]
Mindét verziót lehetségesnek tartottam puszta stratégia alapján, az angyal-teória azonban ott elbukik, hogy ha Shukaku angyal +1, Kemabat pedig ördög volt a kézfogáskor, akkor a kör végén ismét csak legfeljebb három ördög lehetne. Öt ördög csak akkor lehet, ha ők ketten a kézfogásuk után mindketten ördögökké váltak. Tehát a kezdeti elgondolásom, miszerint Shukaku-chan ördög, Timidus pedig angyal volt, úgy tűnik helytálló :]

- Nahát :] Ha egy pillantással meg lehet állapítani, hogy a fülke hibásan működik, akkor Miss Red vajon miért nem vette észre, és miért ad hibás adatot, ha a képernyő rongálódott meg? :] Továbbá, ha a játék eszközei nem biztosítják a tisztességes és egyenlő esélyeket, akkor a játékmesternek feltétlenül új játékot kellene elrendelnie, miután meggyőződik a hiba tényéről. Azonban nincs itt semmiféle hiba, csupán megbízhatatlannak kívánjátok titulálni a hibátlanul működő fülkéket kihasználva, hogy senki sem tudja megerősíteni, hogy igaz-e, amit mondtok :] - tártam fel a megállapításomat kuncogva - Nos, azt hiszem nem maradt más hátra, mint gratulálni a kis csapatotoknak :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 21, 2015 12:53 pm

-Ha szeretnéd, te is leellenörizheted a dolgokat

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Aug. 21, 2015 1:02 pm

- Nincs rá szükség, Miss Red. Még ha rossz szerepet is mutat az a fülke, semmi sem bizonyítja, hogy Timidusnak és neked mit mutatott :] - kuncogtam, visszautasítva a lehetőséget.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 21, 2015 1:16 pm

-Ahogy arra sincs bizonyítéka, hogy akármelyikünk hazudott volna.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Pént. Aug. 21, 2015 3:58 pm

A vörös fiú kijelentésén elgondolkodva rájöttem, hogy talán kissé túlbonyolítottam ezt a szabályt magamban, de az elhangzottak alapján én verzióm is helytálló lehetett. Szerencsére Mis Red pontosította a szöveget. Ugyan felmerült bennem, hogy a játék már elkezdődött, így már az ő szavában sem lehet bízni, de ezt hamar el is hessegettem, ahogy Shukaku is mondta, egy játékmesternek nem kifejezetten a szabályok elferdítésével kellene megkavarnia a játékosait.
Ugyancsak érdekesnek tetszett a felvetés, mely szerint ez nem egy előre beprogramozott esemény, hanem játékosi kezdeményezés. Bár Mis Red eléggé szűkszavúan részletezte a helyzetet a „van ennek a szobának egy különlegessége” kifejezés szöget ütött a fejemben.
Majd következik a kör végi eredményhirdetés.

Öt ördög?? Hát ez aztán a fordulat. Na lássuk akkor a lehetőségeket. Mivel ilyen drasztikus a helyzet, talán nem is annyira bonyolult.
Az elkövetkező percekben magamba mélyedve kalkulálgatok. A nyereménnyel kapcsolatos eszmecserékre annyira nem is figyelek, meglepő módon ezen része a játéknak jelenleg nem köti le a figyelmem. Természetesen Shukaku pacsifelkérését is figyelmen kívül hagyom, fő az óvatosság.
A fülkék működőképességének megtárgyalása zökkent vissza a játékba.
-Egyet kell értenem az előttem szólóval, én sem hinném, hogy a szoba különlegessége a hibás berendezésben lenne. Persze, ha a játék végén mégiscsak kiderül ennek az ellenkezője az ténylegesen árnyékot vetne a játék tisztaságára vagy a győztes kilétére. Éppen ezért egyelőre zárjuk ki ezt a lehetőséget is koncentráljunk a tényekre. Akarom mondani a feltételezésekre. A jelenlévők közül hárman nem fogtunk kezet úgy, hogy mindenki más láthatta is azt. Azaz most Timidust is ehhez a csoporthoz veszem értelemszerűen. A kézfogások áradatát Kemabat és Shukaku kézfogása indította meg, így logikusan következik, hogy egyikük ördögként kezdte a játékot. Hogy melyikük az lényegtelen, ennek eredménye látható. Emellett a mi kis triónk is tartalmaz még egy ördögöt. Ó és a legjobb az egészben, hogy ezen felvetés alapján még egyik ördögnek sincs pontja. Azaz egyetlen jól irányzott kézfogás a játék befejeződését jelentheti. Ha hármónk közül az ördög és az angyal fog kezet teljesül az egy angyal marad és neki nulla pontja lesz, azaz senki sem nyer. Ha pedig a két angyal teszi ugyanezt akkor egy kettős holtverseny alakul ki az első helyen és felezik a jutalmat. Érdekelne, hogy ti mit gondoltok minderről?-vetek egy-egy pillantást Timidus és a vörös srác irányába.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 21, 2015 4:13 pm

-Szeretném látni azt a két angyalt, aki ilyen helyzetben kezet mer majd fogni egymással. A játék további részét nem fogja befolyásolni a hiba, egyszerűen nem használjuk tovább azt a fülkét. 
És egy figyelmeztetés:
Amennyiben a két angyal sikeresen kezet fog, és pontot is szerez, a játéknak még nem lesz azonnal vége. Ugyanis a játék vége kondicióiból egyik se teljesül, és még lesz legalább 4 kör a játékból, amire a bíztosíték, hogy ne teljen eseménytelenül az Istenünk, aki bármikor beavatkozhat, mikor úgy látja jónak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 21, 2015 4:29 pm

-Miss Red nem azt mondta, hogy hibás adatot közöl, hanem azt, hogy elromlott. Az elromlik jelentése a könyv szerint pedig: Annyira megrongálódik, hogy eredeti céljaira részben vagy teljesen használhatatlanná válik. Ez a rongálás lehetett szándékos is, aminek tiltása sehol nem szerepel a szabályzatban, így új játékot sem kell elrendelni, hiszen semmi szabálytalanság nem történt.

Ezzel Timidus felröppen az egyik fülke tetejére, jelezvén, hogy nem kíván több kézfogást, és onnan figyel tovább. Shu csak ácsorog, figyeli az eseményeket és kuncog.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 21, 2015 5:04 pm

-Tudjátok mit? Ha senkit se érdekel, és már használni se használjuk a fülkét, akkor bezárom.
Ezzel előhúz a zsebéből egy vékony drótot, odamegy a fülkéjéhez, lehajol és elkezd babrálni az alsó sarokkal.
-Ha nem vettétek volna észre zár is van a fülkék ajtaján.
A drótot a zárra tekeri, majd óvatosan becsukja az ajtót, és az ajtó alatt résen kihúzza a drótot
-Most már csak akkor nyílik ki, ha valaki belülről kihúzza a reteszt, vagy van nála kulcs
Hirtelen a homlokára csap, és egy másik zsebéből előhalássza a kulcsot. Végigméri, hogy tényleg az a kulcs van-e nála (vagy legalábbis úgy tesz) bólint egyet, és visszacsúsztatja a kulcsot a zsebébe. 

Ha jobban megnézitek mindegyik fülke alsó sarkában, van egy kicsi zár, amit, ha nem tudnátok, hogy ott van, talán észre se vennétek.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura on Vas. Aug. 23, 2015 5:48 am

-Nos valóban a játéknak nem lenne vége, de ezek után a két angyal már valószínűleg nem szándékozna kezet fogni senkivel, az ördögök kézfogása pedig mint tudjuk nem befolyásolja a pontok alakulását. Valóban az Istenünkről vagy jelen esetben Istennőnkről megfeledkeztem, bár az nem teljesen tiszta, hogy miféle módon is avatkozhat bele a játék folyásába. Esetleg számíthatunk részedről némi magyarázatra e téren?-fordulok a megnevezett lány felé.
Válaszát követően tovább folytatom okfejtésem.
-Ahogyan Miss Red is említette, amennyiben a három játékos közül nem a két angyal fogna kezet, úgy a játék véget is érne. Abból pedig, hogy Shukaku a játék elején kijelentette, hogy nem nyerni, hanem játszani akarnak, esetleg következtethetünk arra, hogy Timidus kézfogástól való tartózkodása ördögi mivoltából fakad és nem akarja ily módon befejezni a játékot-pillantok a fülke tetején trónoló sárkányra.
-Ez akár remek alkalmat nyújthatna a két megmaradt angyal számára pontszerzésre, nem gondolod?-fordulok a vörös fiú irányába.
-Az azonban kezd kissé aggasztani, hogy sorra bukkannak fel a játékot módosító elemek. Példának okáért a fülkék zárhatósága. Mi értelme lenne a játék szempontjából nézve zárral ellátni ezeket? Valamint a kiosztásra került pénzösszeget is furcsállom. Megvesztegetésre nem igazán alkalmas, mert továbbra sem garantálja az állítások igazságtartalmát és jelenleg egyéb célját sem látom. Vagy csupán figyelemelterelő kellékek lennének?-morfondírozok fennhangon.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Vas. Aug. 23, 2015 6:37 am

-Lehet, hogy ezek az elemek nem is annyira fontosak, csak én akarom elvonni a figyelmet a játékról? Döntse el. Csak egyet mondok, az információnak nagy hatalma van. Egy szóval se mondtam, hogy a játék fair lesz, tehát az újraindítás ezen módja elmarad. Ha a Fair Play elvét követném, akkor a többieknek is elmondanám azokat a dolgokat, amikre az elöző sikertelen játékban frappánsan rákérdezett, nincs igazam, úrfi?
Az utolsó mondat végén Tachihoz fordul.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by RenAi on Vas. Aug. 23, 2015 10:24 pm

A dolgok egyszerűek voltak, csak a többiek bonyolították túl, túlzottan. Elbizonytalanodtam ugyan kicsit az események hallatán, és biztos voltam benne hogy Shukakunak sem kell több süteményt ennie ahogy felpörgött legalábbis, Tachi mondatát ignoráltam, nem igen tetszett a hasonlata, és ezt találtam legegyszerűbb megoldásnak, nem szerettem volna szavakkal lovat adni a fiú alá, így csupán egy zavart kissé értetlen, rosszalló pillantást kapott. Viszont mindez még nem akadályozott volna meg a játékban, nem úgy mint az a mondat amire felkaptam a fejem...
- Egy nem fer játék, nem játék... Ilyenben nem szeretnék részt venni... - Hát igen, ha a többieknek jó ez így, de nekem nem. Sérti a büszkeségem, sőt a többiek lehetőségétis korlátozza... Mi értelme van így? Nem tisztán játszani?... Persze megfordult a fejemben hogy csupán blöff, de nem... vagyis félek hogy nem...
- Így nincs értelme játszani... - Teszem össze a kezeimet, majd csalódottan az ajtó felé veszem az irányt.
- Bocsánat és sziasztok. - Én így nem akartam maradni, és ha nem hátráltatott szóval senki, vagy nem állítottak meg valahogy kiléptem és elhagytam a játékteret.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku on Vas. Aug. 23, 2015 10:29 pm

-Jajj Ai! Nehogy elhidd már! Ez is csak egy trükk, hogy kiejtsen téged. Ha a bújócskában valaki azt mondja, hogy lát, akkor te rögtön előbújsz? Na ugye, hogy nem!

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Cearso on Vas. Aug. 23, 2015 10:34 pm

-Ez például nem volt hazugság, megmondtam, hogy aki több információval rendelkezik, annak több esélye van a játék tisztitására. Mint mondtam, az információ hatalom. De ha ez kegyednek nem tetszik, akkor nem vagyok a távozása ellen. És mi elönyöm származna abból, ha hazudnék erről?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.