Asuka vs Hikaru

Go down

default Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Asuka on Szomb. Aug. 01, 2015 3:00 pm

A boltom elköltöztetése már időszerű volt, ráadásul rengeteg felesleges dologtól mentett meg a vele járó munka. Amíg azon voltam, hogy inkább a különböző helységeket töltsem meg virágokkal, és csicsázzam takarosra az új házamat, addig kevésbé foglalkoztam a bossokkal, és a velük járó bajokkal. Nem beszélve arról, hogy a régi helyemet is el kellett adnom, s ha nagy munkával is, de sikerült találnom egy játékost, így ő is olcsóbban juthatott saját házhoz, mintha NJK-tól vette volna, valamint én is többet kerestem vele, mintha a rendszernek adományoztam volna.
Azonban a fejlődésemben sikerült kissé stagnálnom. Egyre kevésbé érdekel az, hogy kimásszak mobokat ölni, de még felszabadításban se nagyon volt részem mostanában. Amióta azt a lányt a pókjával elküldtem az ultimate meghalás kastélyába, nem is nagyon volt célpontom. Vagyis aki van, azt eddig úgy tűnik, mégis életben hagyom.
Így tehát hosszú ideje már, hogy a valaha rendszeresen látogatott Arénába mentem volna. Nem csak a szintem miatt nincs kihívóm, hanem azért is, mert túl erősnek gondolnak. Mert vakok, és nem látják, hogy lehet legyőzni, pedig tök egyszerű. Reménykedem picit benne, hogy az új kiképzővel új emberekkel is ki tudok állni, akikkel még soha, és akik nem tudnak rólam semmit. Nem lenne rossz.
Az arénában így aztán bekapcsolom a várakozás gombot, miszerint random ellenfelet keresek - azon belül tényleg nincs semmi kikötés. A terepet szintén véletlenszerűre állítom. Az ellenfelemmel így aztán először majd a harctéren pillantjuk meg egymást. Tiszta romantikus! *.* Pont, mint a kényszerházasságokkal. :3 Na jóóó, azt azért nem. Ez már lehet, kicsit túlzás. Bár azért annyira nem is hülyeség ez a hasonlat.
A töltőgomb pörög még egy darabig, aztán kijelzi végre a találatot. De jó! *-* Kezdek már berozsdásodni úgyis. Remélem, felkötötte a gatyáját. :3 Betipegek a magassarkammal a terepre, s már messziről integetek az ellenfelemnek. Különös... vörös indikátoros, én még sem ismerem.
- Nyuff! *-* Szabályokat te választhatsz ám. Wink Felszereléssel, anélkül, itemekkel, azok nélkül, képikkel, vagy nélkülük... De akár kő-papír-ollózhatunk is. :3 Hogy neked milyen kefe hajad vaaaan! o.o - ömlenek belőlem a szavak, és teszem a szőke nőt. Hagyom, hadd becsüljön alá.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Hikaru on Csüt. Aug. 06, 2015 4:42 pm

Ásítok egy nagyot, miközben végigsétálok a főtéren. Nem tudom, mikor aludtam utoljára, mostanában kicsit rendszertelenné vált. Nem mintha nem szeretnék, mintha olyan sok dolgom lenne, egyszerűen csak nem akarom, hogy álmomban megtaláljon valami gyáva kutya, aki ellenségeként kezel, de nem mer szembenézni az erőmmel. Szar dolog azért, hogy nincs őrségem, aki vigyázna az álmomra. Nem hittem, hogy valaha hiányozni fog a fürdeni, aludni, tanulni küldő parancs apámtól vagy anyámtól.
Röviden végigmérem a lehetőségeimet arról, hogy és mint kéne beosztanom a megmaradt ébren töltött időmet. Megnézhetném a kínálatot a boltokban, de nem vagyok most eleresztve anyagilag, szóval csak nyálcsorgatás lenne. Elmehetnék vadászni, de egyedül az nagyon uncsi. Elmehetnék emberre vadászni a 11-es szintre, az izgalmas, meg ott aludni is lehet a fák tetején, elég jól mászok. A céhházban kaptam szobát, de oda lehet nem mennék be aludni, amíg nem ismerek senkit Harun kívül, nem bízok benne, hogy nem ölnek meg. Utána sem fogok. Darth Plagues veszte is az lett, hogy aludni tért egy ambiciózus tanítvány mellett. Úgyhogy majd kint alszok az erdőben, miután kihirdettem dominanciám az arénában. Az az öreg faszi úgyis jól levert múltkor.
Gyorsan megkapom a random ellenfelemet, akinek valahonnan ismerős a neve. Amikor meglátom, be is ugrik, honnan: az ő szépségszalonjában festettem át a hajam szőkére. Lehet, hogy a fehér jobb választás lett volna, de az összes anime boynak az van. A sithek meg vagy kopaszok, vagy fekete hajúak, szóval nem vagyok nagyon tömeg. Csak én vagyok olyan, mint én.
- Hali! Köszi, nálad csináltattam, nem emlékszel? Meg a szemem is.- azt hiszem, már úgyis át lenne festve a valóságban. Soha nem kételkedtem benne, hogy jól nézek ki, de nagyon tömeg vagyok, kellett valami extrém. Valószínű lenne már piercingem, tetkóm, festett hajam, fülbevalóm, mindenem. A szemem mondjuk hagytam volna.
- Na, feltételek akkor, ha akarod... nincs poti, nincs kristály és nincs méreg. Meg... ne legyen más statot adó cuccunk, csak a kardunk. Nekem ennyi így elég is.- nem tudom, miért akar feltételezni, de ez kapóra jön nekem. Gyorsan lekapom magamról a páncéljaimat meg az egyéb cuccaim, csak a kardom meg az alsógatyám marad, úgyhogy gyorsan előkotrok egy statok nélküli hosszú, fekete csuhás köpenyt, a legsidiousosabbat, amit találtam. Nem azért mert bármi szégyellni valóm van, inkább mert nem akarom, hogy túl sokáig nézegesse a jobb vállamra tetovált galambot. Még összerak valamit.
Miközben felteszem a fejemre a csuklyát, és próbaképp meglengetem párszor a kardom, hogy lángra kapjon, azért nézem, ahogy öltözködik. Ki kell használni az ilyen alkalmakat, mióta nincs internet, nem láttam túl sok alul öltözött nőt. Főleg ezért szabtam ezt a feltételt. Meg hogy végre felvehessem ezt a fekete csuklyát, ami menő, csak még papírabb vagyok benne, mint amúgy.
- Akkor mehet?- megvárom, amíg úgy látom, hogy elkészül, mielőtt nekifutok, hogy egy felugrással megpróbáljak fentről lefelé, két kézzel egy szimpla függőleges vágást a lány ellen.


(első kocka a támadás, második a tűzsebzés, az hatnál aktiválódik)

Hikaru:
Hp: 75/75
páncél: 0/0
csp: 80/100

Sebzés: 24, 1/6 esély 6 tűzsebzésre
Gyorsaság: 34

Találat: 4-től talál
Speciális képesség: 4-től aktiválhat

Asuka:
Hp: 200/200
páncél: 0/0
csp: 95/95

Sebzés: 60, 6 vérzés egy körig találat után
Gyorsaság: 22

Találat: korona-1-től talál
Speciális képesség: 3-tól aktiválhat

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 06, 2015 4:42 pm

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Asuka on Hétf. Aug. 10, 2015 8:27 am

Sokáig nem esik le, hogy honnan ismerhetem, ugyanis nem tudom megjegyezni minden egyes volt kuncsaftomnak az arcát. Az én szakmámban ez mondjuk picit furinak tűnhet, de vannak időszakok, amikor egy héttel előre lefoglalnak minden időpontot, ezért nem tudok mindenkire teljes mértékben figyelni. Legalábbis nem úgy, hogy később a nevét és az arcát is tökéletesen megjegyezzem.
Hikaru azok közé tartozik, akik a játék elején kerestek fel, mert valami változtatást akartak a külsejükön. Ez a tükrös húzás csúnya dolog volt, de egyben jogos is. A rendszer azonban így is lehetővé tesz kisebb változásokat. Ugyebár ide tartozik például a hajszín, a szemszín – bár azt trükkös megoldani, de lehetséges - , s a különböző, sminkelési praktikákkal nagyon-nagyon minimálisan az arcszerkezet is módosítható. Pontosabban azt az optikai illúziót kelti, hogy például nincsenek olyan távol egymástól a szemeid, és ilyenek, még ha fizikailag az úgy is marad. Még a pattanásos tinik arcbőrét is meg tudtam csinálni, így ma már egy pattanás sincs egész Aincradban! \o/
- Váó, tényleg! Surprised Már emlékszem. ^^ Te voltál az első, aki szemszínezést kért. – azt ritkán szokták kérni, és ha mégis, azt is inkább csajok. Na de mindegy is.
Felajánlom neki, hogy választhat feltételeket. Nem feltételezem a rendszertől, hogy velem azonos szintűt talált random meccsre, simán kinézem belőle azt is, hogy egy nálam tíz szinttel kisebbet rak be. A legtöbben az én szintemen már a másik arénán vannak, de azt nem szeretem, nem nekem való. A fejlődéshez nekem itt jobban megéri lennem, még akkor is, ha egyre nehezebben találok ellenfelet.
- Se poti, se kristály... kár, pedig azokkal egy nálad magasabb szintű ellen is érvényesülsz. ^^ – nyeh. Na mindegy, ő tudja. T.T Hát akkor ma se veszem hasznát a gyülemlő potion rengetegemnek. Pedig van belőle bőven...
- És nincs más felszerelés, csak a fegyver, vettem. Very Happy – az meg remélem, nem baj, hogy a fegyverem nem kard... olyan csak a kardforgatóknak van. Bár nem bizti, hogy kinézi belőlem, milyen kasztom lehet. Kissé idegen tőlem a batár nagy Hentes, ami annyira nagy, hogy még egyensúlyozhatok is rajta. Persze, azt most nem tudok, mert kell hozzá az akrobatikám. Anélkül nem megy.
Ha leskelődni akar öltözés közben, akkor csalódnia kell. Az etikai módom be van kapcsolva, s természetesen nem is fehérneműben szeretnék kiállni ellene. Páncélzatom helyett egy nyárias ruhát öltök, s mellé bézs tűsarkakat. Könnyű benne mozogni, nem akadályoz, igaz, az akrobatikámat bukom. A pici, fekete galamb tetkó a bokámon így jól látszódik, de van egy másik, egy szivecskés koponya a bal vállamon is, és akarok a hátamra is valamit, ami színes is.
Mire elkezdődik a harc, ő egy csuklyát vesz fel, emiatt nem sokat látok ki belőle. De természetesen most nem is az arca érdekel, hanem a mozdulatai. Nodachiját ismerem már, láttam ilyet, és tudom, mire képes. Én a rúnázott Hentesemet szereltem fel, felugrásból érkező támadása elől pedig kitérni sem szándékozok. Az a fegyver önmagába véve nem sebez sokat, így jóformán inkább a képességein múlik az, hogy győzedelmeskedni tud-e felettem.
Fájdalomérzet ugyan nincs, ahogyan végigszánt bőrömön a penge, pici, apró lángocskák villannak fel nyomán. Sohasem kaptam még tűzsebzést, és nem tudtam eddig, az milyen is. HP csíkomból viszont igen jelentéktelen az, amit leölt. Ez a maximum, amire képes? Ez sem lesz valami hosszú harc.
- Hűűűű, három év alatt még sosem láttam tűzsebzést! *-* – nem nagyon hatott meg a dolog... Hikaru nem a legjobb feltételeket szabta. Bár az is igaz, hogy nem tudja, mire vagyok képes. A képességeimet éppen ezért nem fogom használni, bár páncél nélkül az egyiknek nem sok hasznát venném.
Most én jövök. ^^ Kigyönyörködtem magam az apró, pici lángocskákban, igaz, csak néhány másodpercig voltak láthatóak. Meg sem várom, míg a pixelsebek eltűnnek, két kézzel megmarkolom a Hentest, és lekeverek Hikarunak vele egyet.


CSP: 87/115
Találat esetén sebzés 60 +6
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 10, 2015 8:27 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Aug. 10, 2015 4:24 pm

Nem lep meg, hogy azért eszébe jutok végül, ahogy az sem, hogy itt is első vagyok. Ez a természetes állapot, azt hiszem, mindig első szoktam lenni mindenben. Csak ebben a játékban nem, túl sok a cheater, meg hát én azért főleg szólózok, hiába van már céhem.
Örülök neki, hogy belement a feltételeimbe, de annak már egyáltalán nem, hogy sikerül úgy ruhát átcserélnie, hogy nem vetkőzik le teljesen hozzá. Persze, én is tudom, hogy kell, csak reménykedtem, hogy ezzel becsaphatom. Egy-két butácska lányt könnyű becsapni, a suliban volt egy, akinek mindig fizettünk, hogy másszon fel egy fára. Azt hitte, hogy az a száz yen azért jár neki, mert szeretjük látni, hogy milyen ügyes, pedig csak az alvázát csekkoltuk le, amikor mászott. Nem jött rá azóta sem szerintem, nagyon sügér volt.
A támadásom után, amikor Asuka a tűzsebzésről beszél, egy pillanatra megakad a tetkóján a szemem. Nagyon jól tudom, hogy a lábára tetovált galamb mit is jelent valójában, nekem is van ilyen tetoválásom a vállamon. Egy titkos társaságnak nem biztos, hogy előnyös egy ilyen jel a testén megjelenítve, de nem én vagyok a vezér. Így, hogy mindenkinek máshol van, annyira nem találhatják meg könnyen, az viszont nem rossz, hogy tudom, kivel is van dolgom.
Egy kicsit elbambulok, de azért sikerül így is térdre esve kitérni a támadás elől, ami a fejem felett zúg el. Abból, hogy milyen kicsi hp-ja ment le, arra tippelek, hogy főleg arra pontozta magát gyorsaság és fegykez helyett, szóval jobb lenne továbbra is kitéregetni. Gyorsan vágok is egyet a hasa felé, azután csinálok egy hátra bukfences felállást az akrobatikámmal.
- Jó a tetkód.- a lábára mutatok a kardom hegyével. Nem tudom, hogy látta-e az enyémet, ha nem, akkor lehet, hogy picit húzom az agyát, régen ugrattam már bárkit ártatlanul. Amikor legutoljára megpróbáltam, az lett a vége, hogy nekem ugrott, és egy karddal a fejében végezte szerencsétlen pára.
Felkészülök a következő kitérésre, ehhez a csuklyát is leveszem a fejemről. A sithek menők, amikor csuklyában harcolnak, de rohadtul nem látok semmit tőle, meg izéli a hajamat is, és ez ******* idegesítő.


Hp: 75/75
páncél: 0/0
csp: 60/100

Első kocka találat, második tűz.

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 10, 2015 4:24 pm

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Asuka on Kedd Aug. 11, 2015 8:20 am

Talán elbíztam magam, amiért ilyen gyorsan véget akartam vetni a harcnak. Bár a sebzésem a felszerelésem nélkül csak töredéke az eredetinek, ellenfelem pedig legalább húszas szinten lehet, így legalább akkora életerőre számítok, mint amivel én rendelkezem. Ez azt jelenti, hogy kevés lesz egyszer-egyszer eltalálnom, de annyi baj legyen.
A csapásom elől játszi könnyedséggel táncikál el, tipeg tovább, mintha éppen balettozna. Leszámítva, hogy tüllszoknya és balettcipő helyett valami fura köpenyt visel, amihez hasonlót én még nem igazán láttam. Legfeljebb küldetésekben, ha egy NJK valamiért nagyon misztikusnak meg rejtélyesnek akar tűnni benne. De tiszta butaság az egész.
A hasamon is megjelenik egy vörös pixelcsík, éppen, amikor a másik már elmúlt. Na ez, ez már valami... Jó lesz vigyáznom, talán elbíztam magam vele kapcsolatban... A pici lángocskák még adnak egy löketet az életerő jelzőmnek, de még mindig kevesek ahhoz, hogy sárgába vigyék azt.
- Hűűűűű, tényleg tetszik? *-* – vörös indikátorosok ritkán jelzik meg, ha a másiknak szép a tetoválása. Nocsak, nocsak, talán valaki a céhből, akit még nem ismertem? *-* Aztaaaa... Nem hittem volna, hogy létezik ilyen! *-* Na persze, az is lehet, hogy félreértem a helyzetet, de elég árulkodó, hogy a bokámra nézett, nem pedig a vállamra.
- Van egy másik is, itt... látod? – fél kezembe veszem a Hentest, a másikkal pedig egy picit lentebb húzom ruhám pántját, hogy a bőrömet villogtassam. Ezáltal a pici, szivecskés koponya is jól fog látszani.
- És szeretnék egy másikat is... a hátamra. Valami színeset. – megfordulok, háttal állva neki, és hátranyúlok, hogy ezúttal a ruhám hátulját húzhassam lentebb. Hát, azért nem lett kevés a szóismétlésből.
- Szerinted mi állna nekem jobban? Én egy hatalmas fára gondoltam, különféle szimbolikákkal. Sok virággal. De valami állatos se lenne rossz, viszont madaram már van, azt nem akarok. A másik lábamra pedig tollakat szeretnék. – ezúttal felemelem a jobb lábamat, amin nem a galambos tetoválásom van. Kezemmel hátranyúlok, hogy egy picit kiemeljem a lábamat a cipőből, mintha tényleg azt akarnám megmutatni, honnan hova gondoltam a tetoválást. Bízva abban, hogy ezzel teljes mértékben rám figyel, nem a harcra, rakom le a lábamat, egy dobbantással és képességgel kísérve. Ha sikerül, akkor az körülbelül úgy hathat, mintha láblerakásom nyomán földrengés indulna meg a csatatéren. Talán így meg tudom akadályozni azt, hogy még egyszer meg tudjon sebezni. De még inkább, jobb célpont a Hentesnek, így talán jobb esélyekkel támadhatom meg.

1. kocka: Spéci aktiválás (Earthquake)
2-3. kocka: Támadás
4. kocka: Hika passzív védése

Edit: máker vagy xD Nem talált semmiEditek:

A sebzésem, sőt, az erőmet is rosszul írtad. xD Az erőm csak fegyverrel 63. Sebzések tehát:
Z: 69+6
S: 75+6
P: 82+6

CSP-t pedig elfelejtettem.
CSP: 45
A hozzászólást Asuka összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2015 12:06 pm-kor.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 8:20 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 '2 oldal halál/korona' :


--------------------------------

#4 '10 oldalú kocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Hikaru on Kedd Aug. 11, 2015 2:37 pm

Azt hiszem, hogy a kettő-nullás találati arány után teljes nyugalommal koncentrálhatok a tetkóira, bár természetesen főleg a galambos fog meg. Elgondolkozok rajta, a többi tetoválás is jelent-e valami hasonlót, de persze azt úgysem tudom meg biztosan. Valószínűnek tartom, hogy nem, csak azért vannak, mert jól néznek ki.
- Szerintem egy sárkány jól menne a hátadra. Amúgy jók a tetkóid, majd én is akarok egyet...- megfagyok a mondat közepén, mert olyan erősen csapja le a lábát a földre, hogy azt hiszem, mondani akar valamit, de végül nem mond. Most nem készülök el egy látványos elhajolásra, úgyhogy csak beteszem a kardom a vágás útjába, amivel hárítom azt a nagy fegyvert. Egy kicsit megbillenek hátra, de nem esek el, és nem kapok sebzést sem.
Egy kis oldalmozdulattal elválasztom az összeakadó fegyvereket, és megpróbálok egy szúrással vágást hagyni az arcán. Elég hirtelen a szúrás, de éppen csak súrolja majd, úgyhogy még az is lehet, hogy elhajol. Akár igen, akár nem, elhátrálok, mielőtt egy támadással félbecsap. Persze nem biztos, hogy nagy sebzése van, elég sok hp-ja van, de addig, amíg én találok, ő meg nem, előnyben vagyok, az a biztos. Oberyn stílusban kell nyomni, csak én nem leszek annyira lúzer, hogy ne menjek biztosra. Mindig magaddal kell vinni az ellenfél fejét.
- Na, azt akartam mondani, hogy majd lehet én is szeretnék egy tetkót. A Gyűrűk urás mordori rúnákra gondoltam. Nem tudsz tetoválót, aki ismeri a rúnákat?- felemelem a kardom, és ilyen csírafranciásan rászegezem a végét, hogy ne tudjon támadni anélkül, hogy belerohanna. Most már készülök rá, hogy nekem rohan, miközben beszélek. Aki nem néz animéket, nem szokta végigvárni a másik dumáját.
- Ismerek valakit pont ugyanilyen galamb tetkóval.- még mindig benne van, hogy véletlen a tetkó, úgyhogy nem akarom nyíltan elmondani még, ki-mi vagyok. A galamb végülis elég common jelkép, még a pápa is azt ereget mindig, ha háború van valahol, meg azzal izélik a a levelet, szóval a postásoknak is az a címere. Hogy a mienk miért az, azt nem tudom. Egy koponya sokkal badassebb, főleg ha vörös, és lila lángokat fúj.


Hp: 75/75
páncél: 0/0
csp: 40/100

Első kocka találat, második tűz.

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 2:37 pm

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Asuka on Szomb. Aug. 22, 2015 12:44 pm

Sárkány? Miért épp sárkány? Az olyan overrated. T.T Mindenkinek sárkánya van, még Shuunak is sárkánya van! Szerintem tiszta uncsi. Persze, mitológiai lény, de akkor sem nekem való. Viszont egy succubus, nem, inkább egy szirén, még jobb, egy hableány, vagy Medúza maga! Szerintem az is elég király lenne! *-*
- Nem szeretnék sárkányt. T.T Mindig Süsü jut róla eszembe. – megismerkedésünk alkalmával neveztem el Timidust Süsünek, mert az valahogy viccesen hangzott, és jól illett ShuuShuuhoz. Összecseng a nevük. Azóta már ritkán hívom így, de az mindegy.
Megpróbálkozok hát a támadással, a figyelemelterelés általában bejön, meg az is, ha kihasználom női adottságaimat. Magyarán villantok egyet, legalábbis a hátamat. A többi dologhoz Hika-chi még túl kicsi, meg különben sem az esetem. Cukcsi a szőke hajcsija, de akkor is pici.
Döbbenten tapasztalom azonban, hogy a fegyverem még csak nem is súrolja. A levegőt kapom csak el, magyarán a nagy büdös semmit, és ez már kezd egy kissé frusztrálni. >.> Hát mégis micsoda dolog ez, kérem szépen?
- Háááát, tetoválót neeeem, tudod, én magamnak rakosgatom fel. Kiválasztom a mintát, alakítok rajta, aztán mehet. Tudod, ezek nem maradnak meg odakint ám. Wink – buta-buta. Aincradban nincsenek igazi tetoválók. A külsőmódosító rendszerben bújnak meg a dolgok, amik segítenek abban, hogy minimálisan, de alakíts magadon. Szerény vigasz annak ellenében, hogy a belépéskor mindenki kapott egy kis tükröt. Az a sok pattanásos tini pedig nagyon boldog volt, amikor megmutattam nekik, hol tudnak változtatni a bőrük textúráján. :3 Persze picit én is morci voltam, amikor tükröt kaptam, mert én szőke herceg akartam lenni, és ki akartam próbálni, milyen is pasinak lenni. Tök vicces lett volna. De hát ha nem, akkor nem... Sajnos nincs mit tenni. Sad
Kardja lángolva felém nyúl, mintha csak arra várna, hogy majd szimplán csak belerohanok. De sajnos ez nem fog megtörténni. Ismerem már ezt a módszert, de sajnos nagyon ritkán válik be. Minden azon múlik, milyen jók a reflexeid, milyen gyorsan eszmélsz rá, hogy csapda van előtted. Mint a szafariban. Igaz, még sohasem találtam csapdát. Ahelyett tehát, hogy lángoló kardjába ugranék, inkább megkerülöm őt, hátha már nem lesz annyi benne, hogy a másik irányba rántsa azt. Nem tudom, hogy ez red bullt evett reggelire, hogy mindig elszárnyal a csapásaim elől, de majd most, ha hátulról megyek belé, talán több szerencsém lesz. Cearcsimercsihez hasonlít kicsit, mármint őt is nehezen találtam el. Aztán ha végre mégis, akkor meg fekszik, alszik. Jó lenne végre jutni vele valamire.
- Naháááát, és mégis kit? :3 Tudod, elég sokaknak van ilyen tetkójuk. Persze biztosan azért, mert megtetszett nekik a bokám! *-* – örömködök, remélvén, hogy végre eltalálom őt.

CSP: 17
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 22, 2015 12:44 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :


--------------------------------

#3 '10 oldalú kocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Hikaru on Kedd Aug. 25, 2015 11:19 pm

Most, hogy belegondolok, a sárkánytetkó tényleg túl gyakori egy kicsit, de az testesít meg mindent, amit én is meg akarok testesíteni. Erőt, hatalmat, bölcsességet, badassséget, tiszteletet. Van pár dolog, ami ugyanezt testesíti meg: egy sith lord, egy lich, Sauron, vagy valami istenség. Nem tudom, melyik lenne a legjobb, talán Sauron, a fekete páncélos verzió. Az nagyon király, bár az új Gyűrűk ura filmből a szőke fénylő cucc is durva.
Annak ellenére, hogy kicsit leköt az ellenfelem hátán a tetkó, meg az, hogy várom, talán mutat többet is, azért sikerül kitérni. A majdnem találat, aminek éreztem a szelét, azért gyorsan kizökkent. Valószínű ha nem lenne bekapcsolva az az etikai cucc, akkor most sokkal jobban lekötne az, hogy láttam egy kis felületet a bőréből, de most szimplán csak kíváncsiság működik bennem, hormonjaim most nincsenek. Ami azért elég szomorú, de nem kell reklámozni. Ha belegondolunk abba pl., hogy a jedik és a sithek jelentős része szűzen halt meg, vagy a Pókember mekkora lúzer, akkor gáz. De ha azt nézzük, hogy villámot szór a kezéből meg az átlagember felett közlekedik, akkor nem számít. Én nekem sem az számít, hogy nem működök fullon, az számít, hogy eradicator gépezet vagyok.
- Hát, gondoltam, hogy nem marad meg kint, ez nem a rendes testünk. Kintre majd várok még vele, de ide jöhet valami.- lehet, hogy meg is kérem, hogy rakjon fel nekem akkor egy lichet vagy valamit, vagy valami absztrakt dolgot az arcomra, ha ilyen ügyes. Úgyis céhtársak vagyunk, biztos megcsinálja nekem jó fejségből. Ha nem rág be rá, hogy találat nélküli vereséggel zárja ezt a harcot, de hát el kell fogadni, hogy vannak mesterek, és vannak tanítványok.
Egy kicsit meglepődök, ahogy elhajol, a csuklya takarásában ki is nyílik egy kicsit a szám, és ha film lenne, akkor a visszatámadása lenne a lassítás. Talán ki sem védeném, ha nem lennék ennyire gyors. Megpördülök a tengelyem körül, hogy lefelé fordítva, majdnem merőlegesen az ő fegyverére tartva a kardom hárítsam a támadását. Hátralök pár lépést azért, de van akrom, nem esek el.
- Haru a neve. Biztos nem ismered.- tervezem elmondani, hogy rajtam is van ilyen, de ez olyan, mint a rúgj belém cetli. Ha azonnal elmondod, azonnal belerúgnak, akkor vége a poénnak. De ha egy napig rajta van, és a diri rúgja seggbe az illetőt, akkor az extra fun. Kétszer megpörgetem a kardom, és egy sima vízszintes vágással próbálkozok, derékmagasságban.


20 Csp maradt


A hozzászólást Hikaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 25, 2015 11:21 pm-kor.

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 25, 2015 11:19 pm

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Klein on Vas. Szept. 13, 2015 3:59 pm

Osu!

Inaktivitás miatt lezárom a párbajt. Hikaru jutalma 60 exp és 160 arany. Legközelebb 2015.10.25. után ütközhettek meg.

Asuka: -80 pont
Hikaru: +300 pont
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Hikaru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.